Τρίτη 19 Μαΐου 2009

εν Λευκώ





εν Λευκώ.....


αποτελεί ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο στην Οιχαλία....

..... πέρα από την υπέροχη αυλή του για το καλοκαίρι, θα'χει μια αυθεντική κουλτούρα και συγκλονιστική συνέπεια απέναντι στους πελάτες του,πολύ εναλλακτικό, πολύ όμορφο, με ποιοτική μουσική, υπόσχεται να διαθέσει επίπεδο ως προς όλα όσα χρειάζεται ένα μαγαζί για να σε κρατήσει....

Μια νέα πρόταση μας έρχεται αυτό το καλοκαίρι και μας
προσκαλεί όλες και όλους να το εξερευνήσουμε και να διασκεδάσουμε...

Πιστεύω δε θα αφήσει καμία και κανένα αδιάφορη-αδιάφορο.....

Διεθνές βραβείο για τα Τρίκαλα, μια από τις πιο «έξυπνες» πόλεις του κόσμου


Στις 21 πιο «έξυπνες» πόλεις του κόσμου συγκαταλέγονται και επίσημα πλέον τα Τρίκαλα, χάρη στην ευρεία αξιοποίηση του Διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών.

Η δημοτική αρχή της πόλης βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Δικτύου Intelligent Community Forum (ICF) στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα Χτίζοντας την Ευρυζωνική Οικονομία που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος και ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala ΑΕ Οδυσσέας Ράπτης.

Στη διάρκεια της τελετής, ο κ. Ταμήλος υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των 21 κοινοτήτων, στις οποίες συγκαταλέγονται 7 πόλεις των ΗΠΑ, 4 από τον Καναδά, και από μία πόλη της Ολλανδίας, της Γαλλίας, της Ν. Αφρική, της Σουηδίας, της Εσθονίας, της Βραζιλίας, της Μάλτας και της Ταϊβάν.

Τα Τρίκαλα προσφέρουν μεταξύ άλλων δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους καθώς και πρόγραμμα ιατρικής παρακολούθησης από απόσταση.


in.gr
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan