Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ονειρεμένο σκάφος παρέα με... αμάξι.

Πρόκειται λοιπόν για το σκάφος που φένεται στις φωτογραφίες. Είναι το μοντέλο Strand Craft 122 της εταιρίας Strand Craft και έχει μήκος περίπου 40 μέτρα, διαθέτει πολυτελείς σουίτες, σαλόνι που ξεπερνά κάθε φαντασία και δύο κινητήρες Rolls Royce που αποδίδουν 14.000 ίππους. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το σκάφος συνοδεύεται και από ένα αμάξι, δημιούργημα της ίδιας της εταιρίας.

H Βασια Λόη λέει "αντίο" στο Alter!

Το "αντίο" στο Alter αποφάσισε να πει η παρουσιάστρια του "Mεσημεριανού Εxpress" Βάσια Λόη. Η ίδια ζήτησε από την διευθυντριά της Ράνια Ματαφιά να την αποδεσμεύσει και να μην συνεχίσει του χρόνου!

Σαν βόμβα στα τηλεοπτικά έσκασε η δήλωση της Βάσιας Λόη στην εκπομπή 12-2 (summer edition) του Σαββάτου στον Flash 96 , όπoυ ανακοίνωσε ότι ζήτησε να φύγει από το κανάλι του Μπουρναζίου επειδή δεν είχε την υποστήριξη που χρειαζόταν.

Όπως δήλωσε η Βάσια Λόη...

Μπάλα από "χρυσάφι"


Στις 57.000 ευρώ "έκλεισε" τελικά η τιμή της μπάλας, με την οποία αγωνίστηκαν στον τελικό του Μουντιάλ, Ισπανία και Ολλανδία.

Η μπάλα που έστειλε στα δίχτυα ο Ινιέστα στον τελικό του Μουντιάλ και χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στην Ισπανία, πουλήθηκε σε δημοπρασία που έγινε στο ebay.

Η Jobulani, που αποτελεί την "χρυσή" έκδοση της Jabulani και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, παρουσίασε μεγάλη ζήτηση, καθώς...

Θα βάλουν αστυνομικούς στα διόδια για όσους αρνούνται να πληρώσουν


Ρέππας καλεί Χρυσοχοϊδη. Το ολοένα και αυξανόμενο κίνημα κατά των διοδίων ανάγκασε το υπουργείο Μεταφορών να ζητήσει την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για να σταματήσουν οι απώλειες εσόδων.

Το Αρχηγείο της αστυνομίας ζήτησε από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα να...

Επιμένουν οι Τούρκοι! Μια ανάσα από το Καστελλόριζο το Πίρι Ρέϊς



Διαβήματα της Αθήνας. Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Πεντάγωνο με το "ερευνητικό" Πίρι Ρέϊς να πλέει και πάλι κοντά στο Καστελλόριζο.


Η Ελληνίδα πολιτικός με αδυναμία στους ένστολους και τα ροζ dvd...

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με την πληροφορία ότι πολιτικός πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικά video ροζ χαρακτήρα! Όλη η ιστορία ξεκίνησε από την πρόθεση ενός πρώην συντρόφου της να την εκδικηθεί επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον πρόδωσε। Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο πρώην όσο και ο νυν, είναι επαγγελματίες σε μία δουλειά που τους υποχρεώνει να φοράνε στολή! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πολιτικός έχει λάβει τα μηνύματα από τον πρώην της ενώ γνωρίζει και την ύπαρξη του ροζ υλικού ενώ προσπαθεί να περιορίσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει! Και δεν μιλάμε για κάποια από το εξωτερικό! Όχι. Ελληνίδα είναι και μάλιστα αναγνωρίσιμη με χρόνια στη βουλή αλλά και εκτός βουλής.

gossip-tv

Ο Φιντέλ, ο Άγιαξ και οι μεταγραφές

Ο Φιντέλ Κάστρο ανάρρωσε και προειδοποιεί για πυρηνικό πόλεμο.

Σίγουρα αυτός θα συμβεί αν ο ΟΣΦΠ πάρει Ριέρα, Γκατούζο, Τρεζεγκέ και ο ΠΑΟ τον Γκαλάς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει στο δρόμο του τον Άγιαξ και καθαρίζει τη μπερέτα του.

Βιάστηκαν να κλείσουν προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Άγιαξ θέλει τον αλενατόρε του.

Στην ΑΕΚ ο Ντούσκο ξεσκονίζει το 4-4-2 και είναι έτοιμος για την έκπληξη φέτος, με κράμα νέων αλλά και των τιμημένων γηρατειών.

Οι ουδέτεροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τον ουρουγουανό μουντιαλικό...

Σταμάτησε επιτέλους η διαρροή..


Μετά απο πολλές προσπάθειες η BP κατάφερε να σταματήσει τη διαρροή στον Κόλπο του Μεξικού που είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο προκαλώντας τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, αλλά και τεράστια οικονομική ζημία στον πετρελαϊκό κολοσσό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατάφερε να σταματήσει τη διαρροή την Πέμπτη, σφραγίζοντας σε πρώτη φάση την...

«Δεν τρώω πολύ… τσιμπάω» και δεν καταλαβαίνω γιατί παχαίνω αντί να αδυνατίζω!

Μια ξαφνική λιγούρα είναι συνήθως η αιτία που μας οδηγεί στην κακή συνήθεια του τσιμπολογήματος, η οποία ευθύνεται για το γεγονός, ότι δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από τα παραπανίσια κιλά.

Διαβάστε πώς μπορείτε να ελέγξετε την όρεξή σας και να αποφύγετε το τσιμπολόγημα....

Louis Vuitton και… ξερό ψωμί


Πρωταθλητές στην αγορά προϊόντων Louis Vuitton οι Έλληνες, καθώς μόνο το κατάστημα της Βουκουρεστίου πραγματοποίησε, σύμφωνα με τον ισολογισμό της εταιρείας, μέσα στο 2009 τζίρο που άγγιξε τα 17 εκατ. ευρώ!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η μέση Μικρομεσαία επιχείρηση δεν ξεπερνά σε τζίρο τις €200.000 ετησίως αντιλαμβάνεται ότι ακόμη και οι Γάλλοι έχουν εκπλαγεί...

Καλοκαίρι, η εποχή της… απιστίας!

Ευάλωτοι στους θερινούς πειρασμούς και έτοιμοι να ζήσουν τη δική τους… παράνομη περιπέτεια είναι σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες.

Μάλιστα, ακόμα και αυτοί που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι οι καυτές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού προσφέρονται για ξεσάλωμα, φλερτ και ερωτικές απιστίες δίπλα στο κύμα και κάτω από τα αστέρια!

Είναι χαρακτηριστικό πως ...

Το παράπονο της ηλικιωμένης στον πρωθυπουργό...

Το περιστατικό που φέρεται να συνέβη στην Πάρο όταν πήγε, πριν από δύο εβδομάδες ο πρωθυπουργός, είναι το εξής:
Ηλικιωμένη γυναίκα τον πλησίασε και του είπε:
«Γιώργο, γιατί μου έκοψες τη σύνταξη στα 350 ευρώ; Η μάνα σου μπορεί να ζήσει μ’ αυτά τα λεφτά»;





press-gr

Απειλούνται με αφανισμό οι περιπτεράδες. Ρουτίνα πλέον τα «λουκέτα» ακόμη και σε κεντρικά περίπτερα των Τρικάλων

Απεγνωσμένοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες περιπτέρων στα Τρίκαλα λόγω της οικονομική κρίσης αλλά και των επιπτώσεων των κυβερνητικών αποφάσεων στη λειτουργία των επιχειρήσεων τους. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από δεκάδες χρόνια παρουσίας στο αστικό περιβάλλον, τα περίπτερα έχουν αρχίσει να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και μάλιστα σε περιοχές που θεωρούνται κομβικά σημεία της πόλης.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα έχουν βάλει λουκέτο περίπου...

sexy tips :Βγάλε τα γυαλιά σου


Είναι πολύ σημαντικό να τα φοράς για να προστατεύεις τα μάτια σου. Είναι όμως και πολύ σημαντικό να κοιτάς τον άλλον στα μάτια -τα έχουμε ξαναπεί.

Οπότε, ακόμα κι όταν, έχει πολύ ήλιο και σε ενοχλεί, βγάλε για λίγο τα γυαλιά σου, πες δυο κουβέντες έτσι και μετά ξαναφόρεσέ τα. Είναι σέξι και η άμεση οπτική επαφή έχει πάντα καλύτερα αποτελέσματα.
Αν θέλεις να μην δει τα “συναισθήματά” σου... μην τα βγάλεις καθόλου. Άφησέ τον στην αμφιβολία! Κι αυτό λειτουργεί καμιά φορά.






Πουλιέται η Αμοργός;

Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα!



ένα κόμη νησί μας βγαίνει στο σφυρί. Οι Αμοργιανοί το ξέρουν ότι ξεπωλούνται για
Να λοιπόν που...


κάποιοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.

troktiko
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan