Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η Anna Kournikova φωτογραφίζεται για το Maxim.


H Anna Kournikova, ίσως η πιο sexy αθλήτρια όλων των αθλημάτων, αλλά σίγουρα η πιο sexy τεννίστρια όλων των εποχών, φωτογραφίζετε για το περιοδικό Maxim, για το τεύχος του Οκτωβρίου. Δείτε το video από τη φωτογράφιση.....

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κύριε Παπανδρέου

Νωπή εντολή αναζητά ο κύριος Παπανδρέου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη ανατροπής απέναντι σε όσους επιχειρούν να κρατήσουν την Ελλάδα στο παρελθόν και σε εκείνους που είδαν την ανάπτυξη της χώρας σα μοίρασμα προνομίων.

Λησμονεί όμως ο κύριος Παπανδρέου ότι το μοίρασμα των προνομίων ήταν πολιτικές που επί σειρά ετών εφήρμοζαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Πολιτικές που κατά παράβαση των κανόνων της ηθικής και των νόμων έγιναν η βασική τους... επιδίωξη και κατέληξαν να διαφθείρουν τους θεσμούς, να αλλοιώσουν τον κοινωνικό ιστό και να καταστρέψουν την οικονομία της χώρας. Που μας οδήγησαν στην κηδεμονία της τρόικας και στην υπογραφή του μνημονίου. Επιδιώκει να πάρει λαϊκή εντολή ο κύριος Παπανδρέου για την εφαρμογή μιας πολιτικής που συνεπάγεται πλήρη εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, εξαθλίωση των Ελλήνων, εκτόξευση της ανεργίας στα ύψη, βαθύτατη ύφεση, περισσότερη φτώχεια.....

Τί κάνει το κάθε ζώδιο μπροστά σε ένα εμπόδιο



Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια τα εμπόδια που τους εμφανίζονται?
Εσείς τι ζώδιο ειστε?

Μ' αρέσει άμα σωπαίνεις



Μ' αρέσει άμα σωπαίνεις, επειδή στέκεις εκεί σαν απουσία
κι ενώ μεν απ' τα πέρατα με ακούς,
η φωνή μου εμένα δε σε φτάνει.
Μου φαίνεται ακόμα ότι τα μάτια μου σε σκεπάζουν πετώντας
κι ότι ένα φιλί, μου φαίνεται,
στα χείλη σου τη σφραγίδα του βάνει.
Κι όπως τα πράγματα όλα ποτισμένα είναι από την ψυχή μου,
έτσι αναδύεσαι κι εσύ μες απ' τα πράγματα,
ποτισμένη απ' τη δική μου ψυχή.
Του ονείρου πεταλούδα, της ψυχής μου εσύ της μοιάζεις έτσι,
σαν όπως μοιάζεις και στη λέξη μελαγχολία, καθώς ηχεί.
Μ' αρέσεις άμα σωπαίνεις, επειδή στέκεις εκεί σαν ξενιτιά.
Κι άμα κλαις μου αρέσεις,
απ' την κούνια σου πεταλούδα μικρή μου εσύ.
Κι ενώ μεν απ' τα πέρατα με ακούς,
η φωνή μου εμένα δεν μπορεί να σ' αγγίξει:
Άσε με τώρα να βυθιστώ κι εγώ σωπαίνοντας
μες στη δική σου σιωπή.
Άσε με τώρα να σου μιλήσω κι εγώ με τη σιωπή
τη δικιά σου
που είναι απέριττη σα δαχτυλίδι αρραβώνων
και που λάμπει σαν αστραπή.
Είσαι όμοια η νύχτα, αγάπη μου,
η νύχτα που κατηφορίζει έναστρη.
Απόμακρη και τόση δα κι απ' αστέρια φτιαγμένη
είναι η δικιά σου σιωπή.
Μ' αρέσεις άμα σωπαίνεις, επειδή στέκεις εκεί σαν απουσία.
Μακρινή κι απαρηγόρητη, σα να σε σκέπασε χώμα.
Μια λέξη μόνο αν πεις, ένα χαμόγελο - μου αρκεί
για να πανηγυρίσω που είσαι εδώ κοντά μου ακόμα।






Πάμπλο Νερούδα

Είκοσι χρόνια ενωμένης Γερμανίας

Πανηγυρικό διήμερο σε Βρέμη και Βερολίνο

Το πισωγύρισμα του Γιωργάκη..... Απρίλιος 2008

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Ferrari World Abu Dhabi


Η ημερομηνία ορίστηκε 27 Οκτωβρίου 2010! Τότε ανοίγει το θεματικό πάρκο της Ferrari στο Abu Dhabi, και ένα μήνα πριν, η Ferrari ανακοίνωσε τις τιμές εισόδου. Εκεί που περίμενα να διαβάσω στο δελτίο τύπου για τιμές ενηλίκων και μη, βλέπω έναν ωραιότατο διαχωρισμό με βάση το… ύψους! Λοιπόν όσοι είσαστε ψηλότεροι από 1.50m για ένα απλό εισιτήριο θα πληρώσετε €45 ενώ αν είστε κοντύτεροι €33. Για εσάς που θέλετε premium εισιτήριο το οποίο δίνει πρόσβαση σε exclusive εστιατόρια και άλλα καλούδια, θα πρέπει να πληρώσετε €74 οι ψηλοί και €54 οι κοντοί. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, οι τιμές αυτές όντως απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες αντίστοιχα, όμως δεν μας είπε η Ferrari αν όσοι είναι πραγματικά κάτω απο 1.50m θα έχουν μειωμένο εισιτήριο!

Τα εισιτήρια παρέχουν απεριόριστη χρήση όλων των παιχνιδιών. Παρότι στις 27 Οκτωβρίου ανοίγουν οι πύλες του, μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες μόνο το εξωτερικό του αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό. Το πάρκο θα ανοίξει πλήρως στο κοινό από τον Δεκέμβριο.


Πηγή

"Με ανάγκασαν να τη βιάσω και να τη ρίξω στο πηγάδι"

«Εγώ βίασα το κορίτσι και μετά το έριξα στο πηγάδι. Δεν ήθελα να το κάνω, άλλοι με ανάγκασαν». Ο Τζιάνι Μερκάι, ο φονιάς της 11χρονης Ρένι, για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του και μέσα από τις φυλακές μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» για το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Αύγουστο συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.


Ο δολοφόνος τού άτυχου κοριτσιού δίνει τη δική του εκδοχή και «πλέκει» θεωρίες συνωμοσίας για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Αυγούστου στο Ελαιοχώρι της Αρκαδίας: «Εγώ έκανα το έγκλημα, δεν το κρύβω. Αλλά με την απειλή ενός όπλου που με σημάδευε και ότι θα κάνουν κακό στον γιο μου» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο 41χρονος παιδοκτόνος σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του, ενώ με ασταθή τόνο στη φωνή του εξιστορεί την εκδοχή του για όσα συνέβησαν: «Εκείνο το βράδυ, δύο άνδρες, ένας που είναι από το χωριό και τον γνωρίζω και ένας.....

άλλος που μου είναι άγνωστος, πήραν τη Ρένι και εμένα, μας έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και μας απομάκρυναν από το χωριό. Οι διαθέσεις τους ήταν άγριες και δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά, ενώ η μικρή δίπλα μου έτρεμε σαν το ψάρι και έκλαιγε ζητώντας να πάει στο σπίτι της. Με ρωτούσε “πού μας πάνε;” αλλά εγώ δεν ήξερα τι να της απαντήσω»......

Κύπρος: Μυστήριο με θάνατο γυναίκας κατα τη διάρκεια τοκετού


Εισήχθη στο νοσοκομείο ενώ ήδη είχε ξαπεράσει κατα πολύ την ημερομηνία τοκετού. Οι γιατοί έφεραν στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι αλλα η μητέρα ξεψύχησε.
Οταν η 41νός χρόνων γυναίκα απο τη Ρουμανία και μητέρα δύο παιδιών μπήκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν έγκυος 40 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Αμέσως δόθηκε εντολή να μπεί στο χειρουργείο για να γεννήσει.

Αν και σύμφωνα με τον Ανδρέα Πολυνείκη, πρώτο Ιατρικό Λειτουργό του Υπουργείου Υγείας,...

Αντισυνταγματική η μείωση μισθών και συντάξεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικά τμήματα του μνημονίου που υπέγραψε η χώρα μας με την τρόικα μπορεί να κριθούν από τη Δικαιοσύνη αντισυνταγματικά μετά την προσφυγή που κατέθεσαν προ τριμήνου πολλοί φορείς όπως η ΑΔΕΔΥ, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, το Τεχνικό Επιμελητήριο, η ΕΣΗΕΑ, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και άλλες οργανώσεις – συνολικά δέκα επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς καθώς και αρκετοί μεμονωμένοι πολίτες.......

Το δόλωμα στο βλέμμα των Ανδρών !!!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, οι μίνι φούστες, τα σέξι ψηλοτάκουνα που τονίζουν τα καλλίγραμμα πόδια φαίνεται πως δεν τραβούν και τόσο τα ανδρικά βλέμματα όσο τα…μπρατσα.

Και όμως σε αυτό το περίεργο ομολογουμένως συμπέρασμα κατέληξαν ειδικοί επιστήμονες του αυστραλιανού πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας οι οποίοι διεξήγαγαν ένα πείραμα σε Κινέζους και Αυστραλούς άνδρες.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν βίντεο από 96 γυναίκες ηλικίας 20 έως 49 ετών και μετέπειτα κλήθηκαν να τις αξιολογήσουν με βάση την εμφάνισή τους.
Αν και οι γοφοί και η μέση αξιολογήθηκαν με υψηλή βαθμολογία μαζί με το ύψος των γυναικών και το βάρος τους, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα μπράτσα ήταν αυτά που τράβηξαν τη προσοχή των ανδρών.
Ωστόσο, οι άνδρες δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το μήκος των ποδιών τους.
‘Οι ελκυστικές γυναίκες έχουν ένα σύνολο χαρακτηριστικών που έχουν συνδυαστεί αρμονικά», ανέφερε ο Ρόμπερτ Μπρουκς επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι αυτό που μετράει είναι το σύνολο.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Journal of Evolutionary Biology.

«Exclusive»:Πρεμιέρα σήμερα στις 20:00 στον Alpha

Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, στις 20:00
Ο κόσμος μας σε …exclusive έκδοση !
To «Exclusive» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 και μας προσκαλεί σε έναν exclusive ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο!
Το life style μαγκαζίνο του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη για να εστιάσει το φακό του, μ’ έναν μοναδικό τρόπο, στον χώρο της show biz και όχι μόνο!
Αυτήν την Κυριακή στην εκπομπή θα δούμε τον γοητευτικό Enrique Iglesias σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη, αλλά και τη μοναδική Πάμελα Άντερσον να μας αποκαλύπτει πολλά!
Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούνε εδώ!...

Quiz: Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;

Πέναλτι ο Δαλούκας στην Θεσσαλονίκη; Ανακοίνωση και διαγραφή για τον Ολυμπιακό. Πέναλτι ο Αρετόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό. Τι θα λέγατε να παίζαμε ένα καινούριο παιχνίδι; Θα λέγεται: «Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;» και θα μιλάει φυσικά για την διαιτησία. Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει!

Μόλις ολοκληρώνεται μία αγωνιστική,...

Για πάντα στις καρδιές μας


Έντεκα χρόνια πέρασαν από την τραγωδία των Τεμπών, εκεί όπου έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του «Δικεφάλου» συγκρούστηκε με φορτηγό.
Στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (20:30, NOVASPORTS 1), οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα αποτίσουν φόρο τιμής στα έξι αδικοχαμένα άτομα.
Συγκεκριμένα, στις εξέδρες θα υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο πανό αφιερωμένα στην τραγωδία των Τεμπών, ενώ παράλληλα θα κρεμαστούν στα κάγκελα και έξι προσωπογραφίες των αδικοχαμένων ατόμων. Φέτος σε σχέση με το περσινό ματς με τον Ηρακλή, κάθε προσωπογραφία θα αποτελεί και ένα ξεχωριστό πανό.
Αυτά θα είναι του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη 20 χρόνων, του Δημήτρη Ανδρεαδάκη 25 χρόνων, της Χριστίνας Τζιόβα 18 χρόνων, του Αναστάσιου Θέμελη 22 χρόνων, του Γιώργου Γκανάτσιου 22 χρόνων και του Κυριάκου Λαζαρίδη 17 χρόνων.
Τέλος, για ενδέκατη σερί χρονιά θα απλωθεί το πανό του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, μέλη του οποίου ήταν τα θύματα, ενώ θα κατατεθούν ανθοδέσμες από τα μέλη του Συνδέσμου Κορδελιού, εκπρόσωποι των υπολοίπων Συνδέσμων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και από στέλεχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καπνίζουμε ελεύθερα

Ο νόμος ψηφίστηκε, η περίοδος προσαρμογής πέρασε και όμως το κάπνισμα σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια συνεχίζεται. Δημοτικές εκλογές έχουμε και στην Ελλάδα κανένας νόμος δεν είναι πάνω από τις εκλογές και τους υποψήφιου.
"Aυτή τη φορά ονόμος θα εφαρμοστεί και οι ποινές για τους παραβάτες θα είναι αυστηρές".
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, πρώην υπουργός Υγείας.
"Παιδιά μέχρι τις 14 Νοέμβρη δεν θα σας πειράξει κανείς. Καπνίζουμε ελεύθερα"
Υποψήφιοι δήμαρχοι
Την πρώτη φράση...

Αποδείξεις για την 11η Σεπτεμβρίου



Ο πρόεδρος του Ιράν, ήταν για άλλη μια φορά σε φόρμα, καθώς αφού έστειλε στον... αγύριστο τις ΗΠΑ, χαρακτήρισε "λυσσασμένο σκύλο" το Ισραήλ και επανέλαβε ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι γεμάτη αναπάντητα ερωτηματικά...

Lady Gaga: Eνέπνευσε και αεροσυνοδους

Αποκοιμήθηκε στην Βουλή ο πρωθυπουργός

Τον ύπνο του δικαίου κοιμήθηκε στα έδρανα της Βουλής ο Ιταλός πρωθυπουργός, έχοντας εκατέρωθεν τους υπουργούς να τον παρακολουθούν με ανοικτό το στόμα! Τι κι αν σε εξέλιξη ήταν μια κρίσιμη ψηφοφορία; Η δουλειά του πρωθυπουργού είναι κουραστική και απαιτείται ξεκούραση...

Τα ματάκια του στα κοινοβουλευτικά έδρανα έκλεισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και, μάλιστα, την ώρα που παιζόταν κορώνα γράμματα η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του!

Δεξιά και αριστερά του κάθονταν οι υπουργοί Οικονομίας και Εξωτερικών, που έριχναν κλεφτές ματιές στον «αραχτό» πρωθυπουργό, αλλά δεν τόλμησαν έστω να τον σκουντήξουν ελαφρώς βρε αδερφέ...

Τέλος στα όνειρα γλυκά έβαλε η ανακοίνωση του αποτελέσματος υπέρ της κυβέρνησης, οπότε και η πλειοψηφία ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο Σίλβιο ξύπνησε (πάλι καλά!) και άρχισε να χτυπά το χέρι πάνω στο έδρανο! Μα είναι δυνατόν αγουροξυπνημένος άνθρωπος να χειροκροτήσει; Δεν φτάνει πού τον ξύπνησαν κιόλας...

Πάντως, ο Ιταλός πρωθυπουργός είτε είναι υπναράς, είτε του αρέσει να... ονειρεύεται για την χώρα του: στο παρελθόν, αποκοιμήθηκε στον τελικό του Champions League ενώ καθόταν μεταξύ του πρωθυπουργού και του βασιλιά της Ισπανίας, αλλά και κατά την ομιλία του Ρώσου προέδρου στο Βερολίνο για τα 20 χρόνια από την πτώση του τείχους!

πηγη

Ελληνίδα φωτογραφήθηκε γυμνή και απολύθηκε

Στο πλευρό μιας δασκάλας ελληνικής καταγωγής, που απολύθηκε επειδή φωτογραφήθηκε γυμνή μαζί με το σύζυγό της για γυναικείο περιοδικό, είναι εκατοντάδες γονείς, τα παιδιά των οποίων φοιτούν στο σχολείο που εργαζόταν.Η Λιν Τζιόλα, δασκάλα στο δημοτικό σχολείο Naraweena της Νέας Νότιας Ουαλίας φωτογραφήθηκε γυμνή μαζί με το...

Αβάσταχτος ο πόνος ( Ανέκδοτο )

Δυο συνάδελφοι βρίσκονται το πρωί στη δουλειά. Ο ένας φορά περιβραχιόνιο πένθους. Ακολουθεί ο εξής ο διάλογος:

-Νίκο τι έπαθες και φοράς πένθος;
-Πέθανε η πεθερά μου...

-Σώπα, ρε φίλε, συλλυπητήρια. Τι είχε;
-Α, τίποτα σπουδαίο: ένα δυαράκι, ένα οικόπεδο στην Άρτα και 5000 ευρώ στην τράπεζα.

-Δε με κατάλαβες: τι πρόβλημα είχε;
-Δεν είχε δηλώσει στο κτηματολόγιο το οικόπεδο.

-Πάλι δε με κατάλαβες: από τι πέθανε;
-Είχε κοπεί το ρεύμα το μεσημέρι και αναγκάστηκε να κατέβει από τις σκάλες για να ψωνίσει ένα κοτόπουλο σούβλας για το μεσημεριανό. Παραπάτησε κι έπεσε...

-Σωπα ρε! Κι εσείς τι κάνατε;
-Φάγαμε μακαρόνια ...

Ο αληθινός Iron Man!

UFO ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ [video]

Στα τέλη του Ιουλίου, ένας αυτόπτης μάρτυρας, κατέγραψε με τη κάμερα του ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στο βραδινό ουρανό της Πάτρας.
Αρχικά, φαινόταν σαν άστρο γιατί ήταν ακίνητο αλλά μετά από μερικά λεπτά φάνηκε να κάνει αλλαγές θέσεων πριν εξαφανιστεί από τον ουρανό. Το περιστατικό είδαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι εκείνη τη στιγμή. Όμως η απόσταση του αντικειμένου στο βίντεο, κάνει αδύνατη την επεξεργασία για αναγνώριση σχήματος και κανείς ειδικός δε μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό που έχει καταγραφεί.




πηγη

Σκότωσαν εν ψυχρώ τον Uwe Gemballa


Από τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν χαθεί τα ίχνη του Uwe Gemballa, του ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας που ειδικεύονταν σε βελτιώσεις κορυφαίων μοντέλων της Ferrari και της Porsche. Ο Γερμανός επιχειρηματίας είχε μεταβεί για επαγγελματικούς λόγους στη Νότιο Αφρική όταν η γυναίκα του έλαβε ένα τηλεφώνημα, όπου άγνωστοι της ζητούσαν να καταβάλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ εάν ήθελε να δει ξανά τον σύζυγο της.
Έκτοτε ο Gemballa δεν έδωσε σημεία ζωής μέχρι που ανακάλυψαν το πτώμα του, όπου σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα εκτελέστηκε εν ψυχρό με τα χέρια δεμένα στο κεφάλι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, εδώ και πολλούς μήνες ο οίκος Gemballa είχε οικονομικά προβλήματα και πολλοί συνδέουν το θάνατο του ιδιοκτήτη της εταιρείας με το συγκεκριμένο θέμα.

πηγη

Πτολεμαϊδα: Τα πρώτα exit polls στο... κουρείο!

Εδώ και 25 χρόνια ο κ.Χρήστος γνωρίζει πριν γίνουν οι εκλογές τον τελικό νικητή...
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας γνωρίζουν ... εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Εδώ και 25 χρόνια, ο κουρέας Χρήστος Καραφουλίδης και οι φίλοι του στήνουν τη δική τους κάλπη, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τις επίσημες κάλπες.

Για περίπου 15 μέρες πελάτες, φίλοι, γνωστοί και περαστικοί, είτε κουρευτούν είτε όχι, προσέρχονται και ρίχνουν το δικό τους ψηφοδέλτιο, εκφράζοντας την προτίμησή τους σε κάποιο πολιτικό κόμμα ή υποψήφιο.

«Η κάλπη μας κλείνει μία μέρα πριν από τις εκλογές. Τότε, καταμετράμε τις ψήφους. Το αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές, είναι το ίδιο με το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών», τονίζει ο κ. Καραφουλίδης και ερμηνεύει την επιτυχία αυτή λέγοντας: «αυτό συμβαίνει, ίσως, επειδή όσοι συμμετέχουν εκφράζουν τη βούλησή τους ελεύθερα, καθώς μας γνωρίζουν καλά και μας εμπιστεύονται».

Έτσι και φέτος, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου, ο κ. Καραφουλίδης και οι φίλοι του θα στήσουν και πάλι τη δική τους κάλπη στο κουρείο, στα τέλη Οκτωβρίου, περιμένοντας την προσέλευση του κόσμου.

πηγη

Χριστίνα Λαμπίρη: "Θα τα παρατούσα όλα αν μου το ζητούσε ο σύζυγός μου"

Η Χριαστίνα Λαμπίρη παραδέχεται ότι η περυσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή της σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της στις μετρήσεις τηλεθέασης. Δηλώνει όμως αποφασισμένη να πολεμήσει μέχρι ...

Όλο και πιο ανοιχτές σε παράλληλες σχέσεις οι Ελληνίδες

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες – ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από 18 ως 57 ετών. Όπως δείχνει... η έρευνα, ποσοστό 70% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ομολογούν ότι “έχει περάσει από το μυαλό τους” να κάνουν εξωσυζυγική ή παράλληλη σχέση.

Συγκεκριμένα,...

H φοιτήτρια φώναζε ... και ενεργοποίησαν τον συναγερμό του ΙΧ

πίστευτο περιστατικό στην οδό Θράκης με πρωταγωνιστές νεαρό ζευγάρι! Η κοπέλα είναι φοιτήτρια μένει σε διαμέρισμα της περιοχής, μόνο που κατά τη διάρκεια των ερωτικών της συνευρέσεων... αναστατώνει τη γειτονιά! Το κακό παράγινε προ ημερών και οι γείτονες βρήκαν έναν... πρωτότυπο τρόπο να αντιδράσουν!
Είχαν εντοπίσει το σπορ αυτοκίνητο του άνδρα που νωρίτερα την είχε επισκεφθεί, κατέβηκαν στην οδό Θράκης και χτύπησαν το αυτοκίνητο! Αμέσως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, ο νεαρός τρομαγμένος... παράτησε την «καυτή» ενασχόλησή του και έσπευσε να δει τι ακριβώς συμβαίνει! Αυτό που δεν καταφέραμε να μάθουμε είναι... αν συνέχισε μετά!


πηγη

Οι δικηγόροι Λυκουρέζοι και η Πάτρα


Από το βιβλίο του Γεωργίου Μαλούχου με τίτλο: «Δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνου-Παυσανία- Αλέξανδρου Λυκουρέζου 1910-2010» ανακαλύψαμε την σχέση του γνωστού δικηγόρου των Αθηνών και συζύγου της Ζωής Λάσκαρη, με την Πάτρα. Οι Λυκουρέζοι είναι μια οικογένεια...

Εξανάγκαζε την οικογένεια του να ζητιανεύει

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης, 40χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «εμπορία ανθρώπων».
Όπως προέκυψε από την προανάκριση από το 1994, μέχρι τον Ιούλιο του 2010, ο 40χρονος με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκαζε αρχικά την 29χρονη σύντροφο του και μετά τα παιδιά τους να επαιτούν, τόσο στη Βουλγαρία, όσο και στην Ελλάδα, αποκομίζοντας παράνομα περιουσιακά οφέλη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγη

Άλλη μια έκπληξη για τους fans του Michael Jackson..!

Στις 22 Νοεμβρίου οι οπαδοί του βασιλιά της pop μουσικής σκηνής,
θα έχουν την ευκαιρεία να αποκτήσουν ένα τριπλό dvd με τα videoclips του τραγουδιστή! Ποια η διαφορά του από τα υπόλοιπα? Θ περιλαμβάνει ένα bonus videoτο οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ..! Για να δούμε τι θα δούμε!

Βίντεο κλίπ απο την sirina production!

Έρχεται σε 2 χρόνια το χάπι της νεότητας!


Σε δύο χρόνια από σήμερα το ελιξίριο της νεότητας θα είναι γεγονός και θα έχει τη μορφή χαπιού! Μπορεί να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο ο καθηγητής Βλαντιμίρ Σκουλάτσεφ, του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, ισχυρίζεται ότι παρασκεύασε ένα αντιγηραντικό χάπι το οποίο δρα αναστέλλοντας τις καταστροφικές επιπτώσεις του οξυγόνου στα κύτταρα του σώματός μας.
Κάτι τέτοιο θα...

Οι νταβατζήδες της Μυκόνου

ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με βασικά γρανάζια ανώτερα στελέχη της Πολεοδομίας και της Αστυνομίας των Κυκλάδων, «πελάτες» εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σε Μύκονο, Σύρο, Κύθνο και φόντο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από τα ταμεία του Δημοσίου ξεδιπλώνεται μέσα από τη δικογραφία που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ».


Οι έρευνες των «Αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας, εισαγγελέων αλλά και ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κράτησαν περίπου δύο χρόνια και έφεραν στην επιφάνεια τα απίστευτα κόλπα μιας ομάδας δημοσίων λειτουργών που...

'Αγγλος ο πιο φανατικός οπαδός του...Ολυμπιακού!!!

Τελικά δεν είναι «Ολυμπιακός και πάσης Ελλάδος» όπως θέλουν να καυχιούνται οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά αλλά… «Ολυμπιακός και πάσης Ευρώπης» καθώς ο φανατικότερος φίλαθλος των «ερυθρολεύκων» δεν είναι Έλληνας αλλά ένας Βρετανός από το Στόουκ της Αγγλίας!
Ο Ρομπ Όκλεϊ έχει μετατραπεί από έναν απλό Άγγλο πολίτη και φίλαθλο σε φανατικό φιλέλληνα και οπαδό του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, έχει «χτυπήσει» δύο φορές...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ: κόβονται τα παιδικά εμβόλια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην alfavita από παιδίατρους η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να κόψει πολλά από τα βασικά εμβόλια που γίνονται στα παιδιά για την προστασία της υγείας τους αλλά και της δημόσιας υγείας γενικότερα.
Μέχρι σήμερα τα εμβόλια είναι δωρεάν, χρηματοδοτούνται 100% από το κράτος έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο ακόμη και για τους φτωχότερους γονείς για να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
http://z.about.com/d/autism/1/0/k/-/-/-/vaccination.jpg

Βαφτίστηκε με Coca Cola!

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην πόλη Στορντ, περίπου 150 χιλιόμετρα δυτικά του Όσλο στη Νορβηγία, όπου ο ιερέας Παάλ Ντάλε της εν λόγω εκκλησίας... χρησιμοποίησε coca cola με λεμόνι αντί για νερό για να βαφτίσει ένα μωράκι. Το γεγονός δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Βαάρτ Λαντ” και συνέβη λόγω της διακοπής του δικτύου ύδρευσης από.τον παγετό. Όταν ο ιερέας κατάλαβε κατά την διάρκεια της βάφτισης πως έμεινε από νερό, προσπάθησε να βρει μια λύση για να συνεχιστεί το μυστήριο και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα αναψυκτικού που βρήκε στην εκκλησία. Βέβαια δεν πήρε την απόφαση μόνος τους για να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ζήτησε φυσικά και την συναίνεση των γονιών, αφού αν δεν τους το έλεγε θα προβληματίζονταν από τη μυρωδιά του λεμονιού στα εσώρουχα του μωρού!

Πηγή

Φήμες: H Porsche στην Formula 1;

Τα πηγαδάκια και οι συζητήσεις στο Παρίσι δίνουν και παίρνουν αυτές τις ημέρες και εκτός των εκθεμάτων βγήκε η είδηση ότι ίσως η Porsche στο άμεσο μέλλον εμπλακεί με την Formula 1. Η είδηση βγήκε από τα χείλη του νέου διευθύνων σύμβουλου της Porsche, Matthias Mueller, o οποίος ερωτώμενος από δημοσιογράφο το κατά πόσο είναι λογικό, τόσο η Porsche όσο και η Audi να συναγωνίζονται στο Le Mans, από την στιγμή που πλέον ανήκουν στον ίδιο όμιλο [...]

Ο Mueller απάντησε: ” Δεν μας ενδιαφέρει πλέον η πρώτη κατηγορία LMP1 του LeMars, δεν είναι τόσο ευχάριστη για εμάς. Πρέπει να συζητήσουμε για το ποια εταιρία θα μείνει στο LMP1 και ποια θα μπει στην Formula 1. Έτσι θα έχουμε μια βάση όπου θα μετρήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά”, συμπλήρωσε ο Mueller.

Αν λάβουμε υπόψιν, ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Audi, Wolfgang Ullrich είχε δηλώσει ότι η Audi και η F1 δεν ταιριάζουν τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Porsche ίσως είναι η εταιρία που θα μπει τελικά στο grid της F1. Και με την VW τι θα γίνει αναρωτιέσαι; Όπως θα θυμάσαι, είχε ακουστεί ότι και αυτή θα μπει στην F1 το 2013 άμα αλλάξουν οι κανονισμοί στον τομέα των κινητήρων αρχικά προμηθευτής κινητήρων και στη συνέχεια ως ανεξάρτητη ομάδα.

Η Porsche έχει να συμμετάσχει στην Formula 1 από το 1991 όταν ήταν προμηθευτής κινητήρων στην ομάδα του Footwork.

Ο Mueller έβγαλε και δεύτερη είδηση, ότι η Volkswagen σκέφτεται να μπει στο NASCAR, αφού έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τους υπευθύνους της Αμερικάνικης σειράς αγώνων και είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει από την επόμενη σεζόν.

πηγη

Πατριός-τέρας!


Μια τραγική ιστορία της διπλανής πόρτας


Ένας 45χρονιος έκρυβε τα πιο άρρωστα βίτσια καθώς βίαζε την 12χρονη κόρη της συζύγου του, με την οποία μαζί είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Το κορίτσι προερχόταν από άλλον γάμο και το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν το θύμα αποφάσισε να μιλήσει.

Ο δράστης, εργάζεται στο δήμο της Αθήνας, όταν πήγε η αστυνομία σπίτι του, τους επιτέθηκε με μαχαίρι για να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά πέρασε το βράδυ του στο αυτόφωρο και θα οδηγεί στον Εισαγγελέα.

newsbeast

Ο διαιτητής με την Cayenne που δηλώνει «doctor»!

Γιώργος Δαλούκας: ο άνεργος ρέφερι, τα μυστικά της μεγάλης ζωής του και τα ψέματα με τον πανεπιστημιακό τίτλο

Ισλανδία: Πέταξαν αυγά σε βουλευτές

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (01/10) έξω από το κοινοβούλιο της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ, και εξέφρασαν την οργή τους για τις κατασχέσεις σπιτιών από τις τράπεζες στη χώρα, η οποία ακόμη υφίσταται τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Διαδηλωτές πέταξαν γυάλινα ποτήρια και ...

Οι αμαρτωλές αφηγήσεις μιας φοιτήτριας στο facebook!


Μια απίθανη πανεπιστημιακή διατριβή έκανε φοιτήτρια του πανεπιστήμιου Ντούκ της Βόρειας Καρολίνα.

Η εργασία της με τίτλο "Η εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την ακαδημαϊκή εκπαίδευση" είχε πικάντικες λεπτομέρειες που όταν έκαναν το γύρω του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας jebel προκάλεσε πονοκέφαλο σε πολλούς άνδρες συμφοιτητές της...

Αντισυνταγματική η μείωση μισθών και συντάξεων


Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικά τμήματα του μνημονίου που υπέγραψε η χώρα μας με την τρόικα μπορεί να κριθούν από τη Δικαιοσύνη αντισυνταγματικά μετά την προσφυγή που κατέθεσαν προ τριμήνου πολλοί φορείς όπως η ΑΔΕΔΥ, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, το Τεχνικό Επιμελητήριο, η ΕΣΗΕΑ, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και .....

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Η ομάδα της πεντάρας"......


Ο Ολυμπιακός με ανεπίσημο τρόπο απάντησε στους "πράσινους".:

"Η ομάδα της ισοπαλίας με την Ξάνθη, η ομάδα με το πέναλτι του Δαλούκα, η ομάδα που σώθηκε στην Καβάλα, η ομάδα της πεντάρας από τη Μπαρτσελόνα, η ομάδα που γλίτωσε μόνο με 2-0 από την Κοπεγχάγη, είναι λογικό να είναι ζαλισμένη και πανικοβλημένη ενόψει και του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον Εργοτέλη. Προσπαθεί με αστείες ανακοινώσεις να κουκουλώσει τις αδυναμίες της. Δεν δικαιολογείται ο κύριος Πατέρας να ομιλεί."

Επαφή Αδαμίδη-Χιμένεθ

Πρώτη επιλογή της ΑΕΚ είναι ο Ισπανός προπονητής

Συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με τον Ισπανό προπονητή βρίσκεται και ο μάνατζέρ του, Αλβάρο Τόρες, όπου διαπραγματεύονται με τον πρόεδρο της «Ένωσης» το ενδεχόμενο συνεργασίας τους μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα, ο Χιμένεθ φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την eldesmarque.es, ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η μοναδική που έχει στα χέρια του. Ο Χιμένεθ σκέφτεται πάντως να παραμείνει στη χώρα του καθώς φέρεται να μιλάει με κάποιους συλλόγους.

πηγη

Ξάνθη: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ!

H αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη με 22 επιβάτες, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν...
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στις 07:33 το πρωί, στο σημείο 274+640 μεταξύ της Ξάνθης και της Δράμας, στην περιοχή Λιβερά, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Την ακινητοποίηση του συρμού προκάλεσε η έξοδος από τη σιδηροδρομική γραμμή του συστήματος τεσσάρων από τους οκτώ τροχούς.

Στην αμαξοστοιχία 445, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη επέβαιναν 22 επιβάτες, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η εταιρεία απέστειλε στο σημείο πούλμαν που μετέφερε τους επιβάτες στον τελικό προορισμό τους.

Τα αίτια του συμβάντος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί...

Μνημόνιο και Καλλικράτης: Ραγδαίος Εκφασισμός


Βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε μια νέα εκλογική «αναμέτρηση», για μια ακόμα φορά με τα ζάρια πειραγμένα. Στις εκλογές που έγιναν πριν ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη εξαπάτηση των Ελλήνων –από τις «αυξήσεις» που τους είχαν υποσχεθεί, προκάλεσαν τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή μετά τον πόλεμο· στις εκλογές που θα γίνουν σε έναν μήνα, με το νέο νομοθετικό πλαίσιο του Καλλικράτη, χαλκεύονται νέα ανεπίγνωστα δεσμά για τους Έλληνες. Και το σημαντικότερο είναι πως κανένα κόμμα δεν βγήκε να τον καταγγείλει, ως έναν νεοταξικό μηχανισμό που στοχεύει στην ολοκληρωτική εξουθένωση της κοινωνίας και της εθνικής ταυτότητας.

Κατ’ αρχάς αλλοιώνεται και φαλκιδεύεται κάθε έννοια τοπικότητας και τοπικής διακυβέρνησης. Οι οργανισμοί αυτοδιοίκησης μεταβάλλονται σε ανοικτούς ιμάντες μεταβίβασης των κελευσμάτων της κεντρικής εξουσίας και των μεγάλων κομμάτων, που μόνο αυτά μπορούν στην ουσία να παρέμβουν σε αυτούς...

Τους σκότωσε το μεθάνιο

Ατύχημα σε ανθρακωρυχείο της Κίνας

Διαρροή μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στη νοτιοδυτική Κίνα σκόρπισε τον θάνατο. Μετά το ατύχημα, έξι εργάτες άφησαν την τελευταία τους πνοή και δώδεκα τραυματίστηκαν. Ο ένας πέθανε επί τόπου ενώ οι άλλοι πέντε άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα προκλήθηκε στην επαρχία Γκιζού και εκείνη τη στιγμή εργάζονταν στις στοές τριάντα πέντε άνθρωποι.

πηγη

Τρέχουν να «δέσουν» τον Μιραλάς!


Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στη νίκη (3-1) των Πειραιωτών επί του Ολυμπιακού Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 23χρονος παίκτης ήταν ο καλύτερος παίκτης του χθεσινού ματς, αφού πέτυχε δύο γκολ, είχε άλλες δύο ευκαιρίες να σκοράρει και γενικά η απόδοσή του ικανοποίησε τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»...

Τα 50 είναι τα νέα... 25!

Αν νομίζετε ότι τα 50 είναι τα νέα 40, ξανασκεφθείτε το. Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι ο μέσος 50άρης είναι πιο κοινωνικός, ευτυχισμένος και δραστήριος από τους περισσότερους… 25άρηδες!

Βγαίνει περισσότερο, ταξιδεύει συχνότερα και βλέπει τους φίλους του πιο πολύ: αυτές είναι οι συνήθειες του τυπικού 50άρη, ο οποίος δείχνει να έχει «πιάσει» το νόημα της ζωής και να την ζει στο έπακρο – σε αντίθεση με τους νέους που έχουν τα μισά του χρόνια, αλλά είναι πολύ απασχολημένοι στο να «χτίζουν» την καριέρα τους.

Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία σε 4.000 άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 75 ετών και δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα...

Βλαστοκύτταρα από δέρμα


Τέλος στην ηθικά αμφισβητούμενη χρήση εμβρυικών κυττάρων μπορεί να βάλει η ανακάλυψη μια νέας τεχνικής δημιουργίας βλαστικών κυττάρων από το δέρμα, από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ

Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν μια νέα, γρήγορη και αποδοτική τεχνική δημιουργίας πολύτιμων ανθρωπίνων βλαστικών κυττάρων από απλά κύτταρα του δέρματος, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε σχέση με την ηθικά αμφισβητούμενη χρήση εμβρυικών κυττάρων για τον ίδιο σκοπό. Η νέα ασφαλέστερη μέθοδος δεν απαιτεί προηγουμένως την επικίνδυνη γενετική τροποποίηση των κυττάρων και είναι πολλά υποσχόμενη στο θεραπευτικό πεδίο...

Ομογενής αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή


Συνελήφθη με δύο κιλά ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Μπαλί.

Εκπρόσωποι των διπλωματικών υπηρεσιών της Αυστραλίας στην Ινδονησία επισκέφτηκαν τον Ελληνοαυστραλό ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Μπαλί για μεταφορά περίπου δυο κιλών του επικίνδυνου ναρκωτικού Ice...

ΓΑΠ. Ο Τελευταίος των Τροικανών


Δεν ξέρουμε ποιος το έφτιαξε αλλά respect!!!!


news24

Έλληνες κροίσοι στην Αυστραλία με πολλά … εκατομμύρια


Το 2009, στην πρώτη θέση του καταλόγου των πλουσιότερων νέων της Αυστραλίας (κάτω των 40 ετών) φιγουράριζε ένας ομογενής.Ήταν ο Ρος Μακρής με μια περιουσία 460 εκατομμυρίων δολαρίων.Το 2010, το όνομα του Ρος Μακρή όχι μόνο δεν είναι στην πρώτη θέση αλλά ούτε καν μέσα στα πρώτα εκατό...

Ίσως τα πιο άκυρα βιβλία που βγήκαν ποτέ


Πάει, και οι εκδότες τρελάθηκαν

Συγνώμη κιόλας αγαπητοί αναγνώστες, αλλά πόσοι από εσάς θα πήγαιναν να αγοράσουν ένα βιβλίο που θα έλεγε «Πως να αποφύγετε μεγάλα πλοία»; Κι όμως κάποιοι εκδότες επένδυσαν σε αυτά. Πάμε να... γελάσουμε...

FYROM ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ !!!



Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ
7 Απριλίου 1993 γίνετε το ψήφισμα στον οργανισμό και λαμβάνετε η εξής απόφαση...

ΓΑΠ ο μάγος....

Θυμάστε τις προβλέψεις του μάγου ΓΑΠ που ακόμα υπερηφανεύεται για το καταπληκτικό σχέδιο του να γίνουμε πειραματόζωα στις ορέξεις των υψηλών γνωριμιών του. Θα σας τις θυμίσω εγώ.......

Οι ταινίες της εβδομάδας


Το ριμέικ των Piranha σε 3D ασφαλώς και ξεχωρίζει. Αν θέλεις να χαλαρώσεις όμως με τον έτερον ήμισυ, προτίμησε την Jenifer Aniston...

Αρχή του τέλους για τις συμβάσεις - Τώρα οι εργοδότες θα δίνουν "όσα μπορούν"...


Όλο και περισσότερες εργασιακές κατακτήσεις μπαίνουν στο χρονοντούλαπο εν μέσω κρίσης. Τώρα, βάσει του μνημονίου, οι εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που αντιμετωπίζουν "σοβαρά προβλήματα" θα μπαίνουν και με το νόμο σε ειδικό καθεστώς “συμφωνίας” εργοδότη – εργαζόμενου γαι τις αμοιβές...

Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σα κατσαρίδες


Προς κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Πρωθυπουργό και τους Κυβερνήτες Παγκοσμίως.
Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της «γεωμηχανικής», δηλαδή της χειραγώγησης του κλίματος.
Κύριοι,
Διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλο τον πλανήτη και άπτεται της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι υπάρχει μία συνωμοσία σιωπής για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο όμως γίνεται φανερό, σχεδόν καθημερινά, στους πολίτες από τις λευκές «ουρές» των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan