Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

" Είναι μαγκιά..."


Είναι μαγκιά!

Μαρτυρία απόφοιτου του προγράμματος της θεραπευτικής Κοινότητας Αγίας Σκέπης.

Θα σας πω μια ιστορία. Μια ιστορία για ένα παιδί. Ένα παιδί σαν όλα τα παιδιά του κόσμου. Με όνειρα και στόχους για το μέλλον, ζωντανό, ζωηρό.

Ήταν 16 χρονών όταν έχασε τον πατέρα του. Μαζί του έχασε και το στήριγμά του. Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, βρέθηκε μόνος χωρίς τον προστάτη πατέρα του. Στο σπίτι κλάματα και μαυρίλα όλη μέρα. Η μητέρα του έκλαιγε και ήθελε να πεθάνει κι αυτή. Ο αδερφός του και οι δυό αδερφές του τα ίδια.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι η κατάσταση και άρχισε να πηγαίνει στο πάρκο της γειτονιάς του και να κάνει παρέα με τα παιδιά εκεί. Φυσικά ήταν μεγαλύτερα του και αμέσως απέκτησε καινούρια πρότυπα...

Don Julio “Luxury Drops”: μια επανάσταση στην απόλαυση της τεκίλα!

Τώρα, η Don Julio παρουσιάζει την καινοτομία της εισάγοντας τέσσερα luxury cocktail Drops. Πρόκειται για έναν επαναστατικό τρόπο να πιείτε την πιο γευστική τεκίλα του κόσμου. Χρησιμοποιώντας τις τρεις ποικιλίες της Tequila Don Julio- Blanco, Anejo και Reposado– κάθε luxury Drop συνδυάζει μια ποικιλία συστατικών που αναμειγνύονται όπως τα κλασικά cocktails και έχουν εξαίρετη γεύση. Από τα Snap, Crackle, Drop που σερβίρονται με μια φέτα λάιμ που καλύπτεται από μαύρο χοντροκομμένο πιπέρι έως τα Mink Coat και No Manners που εξισορροπούν τέλεια την παγωμένη τεκίλα Don Julio Blanco με το παγωμένο λικέρ σαρτρέζ και μια πρέζα πιπεριού καγιέν, υπάρχει ένα cocktail Drop για κάθε γούστο. Για εσάς που προτιμάτε πιο γλυκιές γεύσεις, επιλέξτε ανάμεσα στο Spanish Raindrop που συνδυάζει το σέρυ, το χυμό λάιμ και το απλό σιρόπι ή το Agave Drop που συνδυάζει τεκίλα και νέκταρ αγαύης, αναδεικνύοντας το αληθινό άρωμα της τεκίλας.

Απλώς ακολουθήστε τις επόμενες συνταγές για μια πρωτοποριακή και απολύτως μοναδική διάσταση της τεκίλας για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους αγαπημένους σας είτε κάνετε πάρτυ είτε χαλαρώνετε στο σπίτι σας...

Φάτε μάτια ψάρια......



πηγή

Οι ελληνικές ρίζες του Κενάν από το Kismet

Ο Κενάν από το Kismet ή κατά κόσμον Μπουράκ Χακί αποκάλυψε ότι έχει ελληνικές ρίζες. Λατρεύει την Ελλάδα και το ούζο!

«Ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά και έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να μάθω τη γλώσσα, αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ.

Λατρεύει τη θάλασσα και το τάβλι. Αγαπά τις καταδύσεις, τις διακοπές στα νησιά και τρελαίνεται για χταπόδι. «Στον βυθό αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Ηρεμώ και νιώθω πώς ξεφεύγω» τόνισε ο Μπουράκ, που επισκέφτηκε την χώρα μας για λίγα 24ωρα.


πηγη

Χειριστής εκσκαφέα βρήκε χρυσές λίρες κατά την διάρκεια εργασιών


Ένα σεντούκι με χρυσές λίρες βρήκε χειριστής τσάπας κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή τμήματος του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας οδού.
Ο θησαυρός ήταν θαμμένος στις ρίζες μιας ελιάς, τον κορμό της οποίας χρειάστηκε να ξεριζώσει ο χειριστής. Το αναπάντεχο εύρημα κίνησε την περιέργεια του χειριστή, ο οποίος κόντεψε να μείνει άφωνος μόλις άνοιξε το σεντούκι και είδε το πολύτιμο περιεχόμενο!Η αξία του θησαυρού αποτιμάται περίπου σε 2 εκ. € , ποσό που θα επέτρεπε στον τυχερό να ζήσει μια άνετη ζωή χωρίς… μπουλντόζες και ισοπεδώσεις.

Το όνειρο του Μητσοτάκη.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στις 18 Οκτωβρίου , θα θέλαμε να κάνουμε ένα δώρο προς αυτόν .Είναι κάτι που ονειρεύεται εδώ και πολλά χρόνια.





πηγη

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!


Βλεπω τοσο καιρο ολες της αναρτισεις του κοσμου για το καπνισμα,την οικονομια,και της συνηθειες του Ελληνα.
Θα σας εξηγισω μερικες διαφορες λοιπον Ελλαδας-Αμερικης.

Στις 14 μαιου του 2009 αποφασισα να μπω στο αεροπλανο απο την Αθηνα και να ερθω στην Νεα Υορκη.Την αποφαση την πηρα γιατι ηθελα κατι παρα πανω για τον εαυτο μου απο την γενια των 700ευρο!Στην Ελλαδα εργαζομουν ως μπαρτεντερ σε καλα μαγαζια και εκανα αρκετα καλα λεφτα.Αλλα σιγουρα δεν ηθελα να ειμαι σε αυτην την δουλεια για παντα!Οταν ηρθα λοιπον δεν ειχα που να παω και δεν ηξερα κανεναν.Για αυτο να ευχαριστισω τους Ελληνες της Αστοριας που με βοηθησανε..

Καταστροφή αυτοκινήτου από μηχανή αεροπλάνου

Παρακολουθήστε Σίμσονς με την ευλογία του Πάπα



Την "ευλογία" του Πάπα έχουν οι Σίμσον με το αναρχικό βιτριολικό τους χιούμορ.

To Βατικανό αποφάσισε να ευλογήσει την... αθεόφοβη οικογένεια πρωταγωνίστρια της πλέον διάσημης και μακροβιότερης αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων.

Σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα του Βατικανού, «Ομπσεραβατόρε Ρομάνο», ο Όμηρος και ο γιος του Μπαρτ Σίμσον είναι καθολικοί, και η ρωμαιοκαθολική εκκλησία συνιστά στους γονείς να μην φοβούνται και να αφήνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν τη σειρά.

Αν και ο Πάπας Βενέδικτος δεν έχει γλιτώσει από τη σάτιρα των Σίμσονς, φαίνεται ότι δεν τους κρατάει κακία...

πηγή

Νέα θεωρία για τους Μάγια και το 2012!

 Η είδηση που σας μεταφέρει το pyles.tv, περιέχει καλά νεά και... κακά νέα! Τα καλά, εχουν να κάνουν με το γεγονός πως είναι πλέον σίγουρο ότι το ημερολόγιο των Μάγια ΔΕΝ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012 και κατ 'επέκταση, ο κόσμος δεν θα τελειώσει μαζί με αυτό.
 Τα κακά από την άλλη πλευρά είναι ότι, αν το ημερολόγιο δεν τελειώνει το Δεκέμβριο του 2012, κανείς δεν γνωρίζει πότε πραγματικά ολοκληρώνεται! Ή μήπως αυτό έχει ήδη συμβεί;

Roxanne


...

O διεφθαρμένος και τα λουκάνικα!

Δεν άργησαν να βγουν στη φόρα τα άπλυτα του Μάρτσιν Μπόρσκι, του διαιτητή, που θα σφυρίξει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ. Ο Πολωνός εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφοράς και ευθύνεται για ρίψη λουκάνικων!

Πρωταγωνιστής πριν καν αρχίσει το ματς της Βιγιαρεάλ με τον ΠΑΟΚ στο «Ελ Μαδριγάλ» για το Europa League έγινε ο διαιτητής της...
αναμέτρησης. Η ισπανική εφημερίδα,...

Το πάθημα του κουρέα ( Ανέκδοτο)

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.

Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το...

Eνα παγκοσμίως γνωστό Ελληνικό τραγούδι ( VIDEO )


Ποιο Ελληνικό Τραγούδι

εκτος ισως απο τον "Ζορμπά", ειναι ενα απο τα πιό γνωστά Ελληνικά τραγούδια ολων των εποχών παγκοσμιως και μαλιστα αυτό το Ελληνικό τραγούδι εχει γινει διασκευή σε τέσσερα εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής με εκατοντάδες επανεκτελέσεις ;

Διαβάστε την ιστορία του
( Ακούστε το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ )

....

Γιατί δίνει το επίδομα;

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα δώσει ένα επίδομα των 200€ στους χαμηλοσυνταξιούχους. Μία λογική αντίδραση νομίζω είναι και η παρακάτω...



Βέβαια αυτά που πήρε είναι πολύ περίσσοτερα. Τώρα αυτό το κάνει για να μας ρίξει στάχτες στα μάτια; Μήπως γιατί θέλει να προσθέσει κάτι στα επιδόματα και τα λεφτά που έδωσε κατά την διάρκεια της θητείας του; Μήπως να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο κερδίσει περιοχές στις δημοτικές εκλογές;


Πηγή

Δείτε τι συμβαίνει τώρα στον πλανήτη γη! Με ένα κλικ!


Δείτε ένα ΤΡΟΜΕΡΟ ρολόι που αξίζει να το εξερευνήσετε!!!!
Δείχνει τι αυμβαίνει αυτη τη στιγμή στη Γη, σε παραγματικό χρόνο! Από γεννήσεις και θανάτους μεχρι εγκλήματα και αποθέματα τροφής!
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το επισκεφτείτε!


πηγή

Απίστευτο : Εθεάθη στην Ελλάδα ο Michael Jackson !


Ειναι απίστευτο !

πριν απο μερικές ωρες εθεάθη στην Ελλάδα ο Michael Jackson και μαλιστα ολοζώντανος !

Δειτε το αποκλειστικό Ντοκουμέντο

....

Τη δεκαετία του ’20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.
Τα γνωστά σε όλους μας «νυχτικά» εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί είτε με τα ρούχα τους.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1934,...

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του «Πoλέμου Των Άστρων»

Η σειρά ταινιών με τίτλο «Ο Πόλεμος Των Άστρων» θεωρείται από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών. Οι θαυμαστές τους είναι πολλοί και φανατικοί. Εμείς σας παρουσιάζουμε μάλλον τον πιο φανατικό από αυτούς.
perierga.gr - Συλλογή Star Wars

One night stand: Οι απόψεις των δύο φύλων διίστανται σύμφωνα με έρευνα!

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε μια δημοσκόπηση για τις απόψεις των γυναικών και των ανδρών όσων αφορά το one night stand.
Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας ήταν η Δρ. Άννα Κάμπελ από το Πανεπιστήμιο του Ντούρχαμ. Η Δρ. εξηγεί ότι η δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει εξελικτικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες στην ευκαιριακή σεξουαλική επαφή. Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Human Nature.
Ερωτηματολόγια απάντησαν 1.700 άτομα που είχαν εμπλακεί σε...

Το μεγάλο Μυστικό του Χάρη Ρώμα


Ολοι Γνωριζετε

τον Ταλαντούχο Ηθοποιο Χάρη Ρώμα.Ο Χάρης Ρώμας Γεννήθηκε στον Πειραιά και το Πραγματικό του Ονομα ειναι Χαράλαμπος Ρασσιάς.Εγινε Γνωστός απο την σειρά του ΑΝΤ "οι μεν και οι δεν" το 1993- 1996. Οστόσο ο Ταλαντουχος αυτός ηθοποιός της τηλεόρασης και του Θεάτρου κρύβει ενα πολύ μεγάλο μυστικό.

Δειτε το Μυστικό
....



Κομμωτήριο με ημίγυμνες κομμώτριες ....

Η ιδέα προήλθε από τον γεννημένο στη Πολωνία ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου,τον 26χρονο Wojtek Wasilewski.
Αλλά του πήρε 18 μήνες για να βρει τέσσερα κορίτσια, κομμώτριες οι οποίες ήταν πρόθυμες να είναι ημίγυμνες όταν θα...
κουρεύουν τους πελάτες,και για να μπορέσει κάποιος να κουρευτεί πρέπει να είναι... πάνω απο 18 χρονών.
Ο Wojtek δήλωσε: «Ήθελα να κάνω το κομμωτήριο σαν κλαμπ κυρίων.
«Έχει πάρα πολύ δουλειά. Το τηλέφωνο δε σταματάει να χτυπά.
«Δεν είναι έκπληξη για μένα, είναι εκπληκτικά τα κορίτσια ».

Πηγή

Ένας Ινδός 99 ετών εγγράφηκε στο πανεπιστήμιο!

Ένας Ινδός 99 ετών εγγράφηκε στο πανεπιστήμιο υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ποτέ αργά για να μορφωθεί κανείς.


"Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στη μόρφωση", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπχολαράμ Ντας, συνταξιούχος δικαστικός εδώ και 39 χρόνια, που ζει στο χωριό Γκουγουαχάτι στη νοτιοανατολική Ινδία. Ο Ντας θα γράψει μία διδακτορική διατριβή για το ρόλο που έπαιξε το χωριό από το οποίο κατάγεται στη διάδοση ενός κινήματος του ινδουισμού.

Ο Ντας, που έχει πέντε γιους, μία κόρη, δέκα εγγόνια και ένα δισέγγονο, γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1911, όταν η Ινδία άνηκε ακόμα στη βρετανική αυτοκρατορία.

"Εζησα 100 χρόνια γεμάτα, μορφώθηκα, γεύθηκα την πολιτική ως μέλος του Κόμματος του Κογκρέσου το 1945, προτού γίνω δικηγόρος και στη συνέχεια δικαστής και πάρω σύνταξη το 1971", δήλωσε ο Ντας.



Πηγή

SLEEPING SUN από τους NIGHTWISH....Καλό ταξίδι!!!

Όταν το όνειρο μας ταξιδεύει και οι αναμνήσεις γίνονται συνοδοιπόροι, τότε ο προορισμός είναι η Ιθάκη της ζωής μας και τα πάντα μοιάζουν πιο φωτεινά...

Όταν μια Ferrari γίνεται ...λιμουζίνα

Η Ferrari συγκαταλέγεται στα αυτοκίνητα που οι λάτρεις της ταχύτητας θα ήθελαν να αποκτήσουν, ωστόσο για τους περισσότερους είναι άπιαστο όνειρο...

Ένα παράξενο περιστατικό...:Φωνές απο την Κόλαση;;;



Πριν μερικά χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους. Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά. Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 20 km βάθος, και τα πουλάνε σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.
Τότε όμως έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό και απρόβλεπτο, που μαθεύτηκε πρώτα στη Μόσχα και μετά στη Φινλανδία, από την οποία κυρίως μέσω της έγκυρης εφημερίδας Ammenusastia η είδηση έφτασε και στη Δύση. Συγκεκριμένα, όταν το γεωτρύπανο έφτασε τα 14,4 χιλιόμετρα βάθος, ξαφνικά άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μια εκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου. Κατάλαβαν ότι είχαν πέσει σε κενό δηλ. κάτι σαν σπήλαιο μέσα στη γη. Είχαν μαζί τους ένα μικρόφωνο για να καταγράφουν τον ήχο από τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε αυτά τα βάθη. Τους ξάφνιασε πρώτα κάτι σαν τεράστια νυχτερίδα που βγήκε από την τρύπα, μαζί με ένα ρεύμα αερίου, μόνο που αυτή είχε πολύ λαμπερά φτερά που έγραφαν "έχω κυριαρχήσει" και χάθηκε στον ουρανό. Όταν έβαλαν το μικρόφωνο στην τρύπα άκουσαν τρομακτικές ανθρώπινες κραυγές.

Διαψεύδει τις φήμες για το έμφραγμα ο Jean Claude Van Damme!

Και τότε, τί έκανε στο νοσοκομείο;;;

Τους πιστούς θαυμαστές του προσπάθησε να καθησυχάσει, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός Jean Claude Van Damme. Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που έλεγαν πως έπαθε έμφραγμα και...
... αποσύρθηκε από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ο Βέλγος ηθοποιός...

Η Beyonce είναι έγκυος


Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly η Beyonce Knowles είναι έγκυος στο πρώτο της παιδι....

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η 29χρονη τραγουδίστρια σοκαρίστηκε...

Οι πηγές λένε:
"Η Beyonce σοκαρίστηκε....Λατρεύει τα παιδιά, αλλά δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα ακόμα...Ήθελε πραγματικά να ολοκληρώσει το album της και να κάνει παγκόσμια περιοδεία"...

Άλλο άτομο από το περιβάλλον της δηλώνει πως η 29χρονη συνειδητοποίησε ότι αυτό είναι ένα δώρο από το Θεό...
Φίλοι της B και του Jay-Ζ ήδη εκφράζουν τις ευχές τους για το ζευγάρι...
O Kevin Liles δήλωσε:
"O Jay ήθελε την οικογένεια από τότε που τον γνώρισα...Τους εύχομαι τα καλύτερα "...




Πηγή

Dream Jobs: Τα 8 πιο διασκεδαστικά επαγγέλματα!


Όποιον έλληνα ρωτήσεις τι δουλειά θα ήθελε να κάνει θα σου πει εισοδηματίας. Αν όμως κάνεις κάτι, που ούτως ή άλλως το έκανες και πληρωνόσουν κιόλας δεν θα ήταν καλύτερο; Υπάρχουν τέτοια επαγγέλματα οπότε ξεκίνα να ετοιμάζεις το βιογραφικό σου.ΠΑΜΕ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Ομοφυλόφιλοι star "νοικιάζουν" μοντέλα και στήνουν έρωτες !

Η αρχή έγινε πριν λίγα χρόνια με γνωστό σεναριογράφο που κυκλοφορούσε με μοντέλο. Ο σεναριογράφος ήταν γνωστός -σε ορισμένους καλλιτεχνικούς κύκλους -ομοφυλόφιλος. Για να ξεπεράσει το "στίγμα" δέχτηκε, με προτροπή γνωστού του δημοσιογράφου να "νοικιάσει" με τον... μήνα γνωστό μοντέλο και να το παρουσιάζει σαν φίλη του.


Η τιμή καθορίστηκε στις 3.000 ευρώ τον μήνα συν τα έξοδα....παράστασης (ρούχα, κομμωτήρια, κ.λ.π.). Το "ειδύλλιο" ξεκίνησε, πήρε δημοσιότητα και κράτησε με κάτι ψευτοχωρισμούς, αρκετά χρόνια.

Το μοντέλο...

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο πόλεμος των διεθνών συμφερόντων έχει να κάνει προς το παρόν μόνο με συγκρούσεις συμφερόντων σχετικά με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο π.Παίσιος έρχονται δύσκολες μέρες όπου λαοί θα αλληλοεξοντώνονται και η χώρα μας θα παραμένει στο σκηνικό ως απλός θεατής..... Σενάρια ή άλλη μία πρόβλεψη για τα μελλούμενα;

O Γιώργος τραγουδάει στο μπάνιο «Bang Bang» !!!



Πηγή

Ρεκόρ κατασχέσεων ακινήτων στην Ισπανία

Όσον αφορά το πρώτο τρίμηνο 2010, καταγράφηκαν στη διάρκειά του 27.561 κατασχέσεις ακινήτων από τις ισπανικές τράπεζες.
Εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης, οι ισπανικές τράπεζες έκαναν αριθμό ρεκόρ κατασχέσεων ακινήτων, από οικονομολογικής σκοπιάς αυξάνοντας τη ζημιά στους ισολογισμούς τους, διαπίστωσε σήμερα ο αμερικανικός οίκος "Moody's". Έτσι, με τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τον εν λόγω οίκο, το έτος 2008 έγιναν 126% περισσότερες κατασχέσεις ακινήτων σε σχέση με το 2007, ενώ πέρυσι 59% περισσότερες κατασχέσεις ακινήτων σε σχέση με το 2008.

Όσον αφορά το πρώτο τρίμηνο 2010,...

Διαφωνούν στην κυβέρνηση ακόμα και τώρα που ματαιώθηκε η επένδυση του Αστακού! - Θα πάνε Αλβανία οι εμίρηδες;

(Πάντα βρίσκουν λόγους να τσακώνονται!)

Μια ημέρα μετά το φιάσκο, την ματαίωση δηλαδή της κατασκευής τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου και μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, κορυφαία...
... κυβερνητικά στελέχη εμφανίζονται να διαφωνούν.

Εντωμεταξύ πληθαίνουν από χθες οι φήμες ότι το Κατάρ προτιµά να υλοποιήσει αυτήν την επένδυση στην Αλβανία.

"Οι περιβαλλοντικές επιφυλάξεις....

Ζήτησε "μαύρα λεφτά" για να το νοικιάσει στους ελεγκτές του ΔΝΤ!

“Πόσο κάνει; Με απόδειξη ή χωρίς;”
“Αφεντικό, 300 ευρώ θα πάει το μερεμέτι, αν θες απόδειξη βάλε άλλα 69 για ΦΠΑ”…
“Θες απόδειξη; Εντάξει, αλλά να μην τα βάλουμε όλα, να γλιτώσεις και εσύ κάτι από την Εφορία”…

Ποιος από εμάς δεν έχει βρεθεί μπροστά σε μια παρόμοια στιχομυθία; Ποιος από εμάς δεν έχει υποκύψει στον πειρασμό; Ο …αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω αλλά να τώρα που ήρθε η σειρά να βιώσουν τη νεοελληνική πραγματικότητα οι πλέον …κατάλληλοι σε όλον τον κόσμο!
Δηλαδή, οι ελεγκτές του ΔΝΤ…
Όπως ανέφερε σε δημοσιογραφική παρέα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, οι ελεγκτές αναζήτησαν προς ενοικίαση σπίτι κοντά στην Ακρόπολη για να έχουν ένα ορμητήριο για τους ελέγχους τους.
Ένα από τα σπίτια τους άρεσε και ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις. Και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν γνώριζε προφανέστατα με ποιους μιλούσε, θεώρησε αυτονόητο να θέσει και το ζήτημα των …μαύρων!
«Είναι 9 χιλιάρικα, σπίτι πρώτη φάτσα Ακρόπολη, ησυχία κλπ κλπ. Να κόβουμε μια απόδειξη για τα μισά, να γλιτώνετε κι εσείς τον φόρο…»
Ο αθεόφοβος είχε απέναντί του το ΔΝΤ! Αλλά μήπως και τον …Χριστό να είχε, θα έλεγε κάτι το διαφορετικό; Σκεφθείτε το, πριν απαντήσετε…
Οι ελεγκτές, προφανώς, υπέστησαν σοκ, έφυγαν άπρακτοι και συνέχισαν τις κουβέντες τους για άλλη κατοικία, έχοντας πια πειστεί για το ότι ο …Σαββόπουλος είναι πλέον τελείως ξεπερασμένος!
Εδώ δεν είναι Βαλκάνια, εδώ είναι Ελλάς, έθνος …ανάδελφον!


Πηγή

Τη γνωρίζετε;


Δείτε το χρέος ολόκληρου του πλανήτη. Το Ελληνικό χρέος στα 372 δισ. δολλάρια!

Σε 40 τρισεκατομμύρια δολάρια ανέρχεται το χρέος όλων των χωρών της Γης. Δείτε online πως διαμορφώνεται το παγκόσμιο χρέος αλλά και κάθε χώρας ξεχωριστά.

Μία ιδιαίτερη εφαρμογή διαθέτει το Εconomist με βάση το οποίο ο καθένας μπορεί...
να βλέπει πως διαμορφώνεται το παγκόσμιο χρέος, δηλαδή όλων των χωρών του πλανήτη σε real time.

Με βάση αυτή την εφαρμογή ...

Τους πάτησε αστυνομικός.. Τους σκότωσε ασθενοφόρο !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μεθυσμένος αστυνομικός χτύπησε πεζούς, τους οποίους πάτησε ο οδηγός του ασθενοφόρου!

Διπλό τροχαίο που κατέληξε σε τραγωδία συνέβη στην περιοχή Τομσκ της Σιβηρίας. Τρία κορίτσια περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, όταν ένας μεθυσμένος αστυνομικός έπεσε με το όχημά του επάνω τους και τα τραυμάτισε. Όταν όμως έφτασε το ασθενοφόρο, ο οδηγός δεν είδε το ένα από τα τρία κορίτσια που ήταν ξαπλωμένα στο δρόμο και το πάτησε σκοτώνοντας το!

Ευτυχώς, τα δυο άλλα κορίτσια νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κρανίο.

Τα τροχαία που προκαλούν μεθυσμένοι οδηγοί είναι συχνά στη Ρωσία. Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, από τους 36.000 νεκρούς σε τροχαία το 2007 στη Ρωσία, το 35,9% ήταν πεζοί. Την ίδια χρονιά η Ρωσία αριθμούσε 38 εκατομμύρια αυτοκίνητα.


Πηγή

Λιποθύμησε μισή ομάδα στο γήπεδο (video)

Γιατρός της αντίπαλης ομάδας τους ''κοίμισε'' με ηρεμιστικό που χορηγείται σε όσους πάσχουν από αυπνία!

Με ''κομμένη'' την ανάσα οι οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Περού περίμεναν τον χθεσινό αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Hijos de Acosvinchos και Sport Ancash,
διότι ο νικητής θα ''ανέβαινε'' στην πρώτη κατηγορία.


Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 και οι ποδοσφαιριστές ''όρμησαν'' στα μπουκαλάκια του νερού για να ξεδιψάσουν.


Όμως...

Δείτε το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή

Με τον Υποχθόνιο !!!!!

Έρωτα θέλει η ζωη !!!Μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα σε 2 version!!!

Δείτε τη remixarισμένη παρακάτω !!!!!





Πηγή

Πίσω από τα κάγκελα των φυλακών 9 ιερείς

Διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει η παιδεραστία

Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι 9 ιερείς της βρίσκονται στη φυλακή για πράξεις παιδεραστίας και 51 είναι αντικείμενο έρευνας.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το καλοκαίρι από την Διάσκεψη των Ιερέων της Γαλλίας (CEF), 9 ιερείς βρίσκονται στη φυλακή για παιδεραστία, 51 είναι αντικείμενο έρευνας και ακόμα 45 έχουν εκτίσει την ποινή τους, σύμφωνα με την Καθολική Εκκλησία, η οποία όμως δε διευκρίνισε τη διάρκεια της ποινής των ιερέων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή.

Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας...

Το τρομακτικό κάρφωμα του Μπλέικ Γκρίφιν


Ο Μπλέικ Γρίφιν, το νούμερο 1 του ντράφτ το 2009 βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση σε ολόκληρη την πρί-σίζον του NBA. Mε τους 17.3 πόντους, 12.3 ριμπάουντ και 1.2 μπλόκ ανά παιχνίδι οι Κλίπερς έχουν αφήσει κάποιες υποσχέσεις μέχρι τώρα.

Στο τελευταίο ματς με τους Τζαζ όπου η ομάδα του Λος Άντζελες ηττήθηκε με 12 πόντους διαφορά, ο Γκρίφιν έκανε ίσως το καλύτερο κάρφωμα που έχουμε δει έως τώρα στη πρι-σίζον.
superbasket.gr

Του έκλεψε το laptop και του έστειλε με usb τα αρχεία!!

Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας τους ληστές σαν ασυνείδητα όντα που θέλουν και επιδιώκουν μόνο το κακό μας…Πολλές φορές όμως τα πράγματα δεν γίνονται έτσι καθώς υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν με συμπάθεια το θύμα τους όπως ο ένας κλέφτης από τη Σουηδία που πήρε το laptop ενός καθηγητή πανεπιστημίου και του έστειλε με usb stick το περιεχόμενο!

Ο καθηγητής έκρυψε τη τσάντα του στην σκάλα της πολυκατοικίας του όταν θέλησε να επισκεφθεί το πλυσταριό αλλά όταν επέστρεψε είδε την τσάντα του να έχει κάνει φτερά.

Λίγες ώρες μετά, όμως, ο κλέφτης επέστρεψε την τσάντα με τις πιστωτικές και τα έγγραφα αλλά χωρίς το laptop. Ο καθηγητής, ωστόσο, ήταν απορηγόρητος γιατί μέσα στο laptop του είχε δουλειά και αναμνήσεις τουλάχιστον 10 ετών.

Όμως, μία εβδομάδα μετά έλαβε ένα γράμμα από άγνωστο αποστολέα. Μέσα περιείχε ένα usb stick με αποθηκευμένο όλο το περιεχόμενο του υπολογιστή του!

«Αυτή η κίνηση αναπτέρωσε πραγματικά τις ελπίδες μου για την ανθρωπότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» δήλωσε ο ίδιος.

Ο κλέφτης πάλι κράτησε μόνο το laptop…Νομίζω πως για τόσο κόπο, του άξιζε!


πηγή

Πολύ καλός ο Κουφός

Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Κουφός στο παιχνίδι των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Ιντιάνα Πέισερς. Οι «λύκοι» ηττήθηκαν στην παράταση με 128-124. Αλλά ο Έλληνας σέντερ είχε 10 πόντους (4/7 δίποντα και 2/6 βολές), έξι ριμπάουντ και δύο τάπες.....

Σπάνιο βίντεο: Σαν σήμερα έγινε ο γάμος του Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι


Σαν σήμερα 42 χρόνια πριν, στις 20 Οκτωβρίου του 1968, η παγκόσμια κοινότητα έστρεφε το βλέμμα της στο μικροσκοπικό επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση. Στο νησάκι του Σκορπιού στο Ιόνιο, νότια της Λευκάδας, όπου κάτω από το μελαγχολικό φθινοπωρινό ψιλόβροχο η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Ζακλίν Μπουβιέ-Κένεντι, είδωλο για εκατομμύρια Αμερικανούς, παντρευόταν τον έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση.
Εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος 62.
Είχαν περάσει πέντε χρόνια από...

Καμία νέα επιβάρυνση σε μισθωτούς-συνταξιούχους

                                                                                     Και συνεχίζει.... Απορώ τι μπαταρίες φοράει;
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, όσον αφορά το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε σε εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες, που διοργανώνει το υπουργείο Ανάπτυξης: Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων, ούτε αύξηση των φορολογικών συντελεστών.

«Η χώρα βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Κάνουμε τη μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος, που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και έχουμε πρωτόγνωρα αποτελέσματα», ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση, ότι όταν βάζουμε στόχους τους πετυχαίνουμε».

Γιατί οι άντρες γίνονται συχνότερα αλκοολικοί

Οι άντρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τις γυναίκες να γίνουν αλκοολικοί και τώρα επιστήμονες από τις ΗΠΑ πιστεύουν ότι ξέρουν το γιατί. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι μπύρα και κρασί προσφέρουν στους άντρες πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση απ’ ό,τι στις γυναίκες.

Την έρευνα πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο Γέιλ, οι οποίοι θέλησαν να διερευνήσουν πως επηρεάζει το αλκοόλ τον εγκέφαλο. Έτσι, επιστράτευσαν φοιτητές και φοιτήτριες των δύο πανεπιστημίων για να κάνουν πειράματα στο εργαστήριο.

Κάθε φοιτητής και φοιτήτρια ...

“Της πουλούσα και έκανε ηρωίνη και κοκαϊνη μπροστά μου!”

Μια απίστευτη συνέντευξη φιλοξενεί το αμερικανικό περιοδικό Life & Style.

Πρόκειται για τη συνέντευξη ενός πάλαι ποτέ ντίλερ ναρκωτικών, ο οποίος προμήθευε την Angelina όταν αυτή ζούσε στη Νέα Υόρκη, το 1997.

Ο ντίλερ με το όνομα Franklin Meyer ισχυρίζεται ότι η Jolie έκανε συχνή χρήση κοκαϊνης και ηρωίνης:

CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ...


Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Άκρως επιτυχημένη η χθεσινή μέρα του Champios League για το blog μας, αφού CaptaiN, TsiRi και Caesar είχαν το απόλυτο με τις προβλέψεις τους! Συγχαρητήρια, λοιπόν και ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τη σημερινή βραδιά. Τελευταία, δεν δικαιωθήκαμε με το over-έκπληξη στον αγώνα της Boulogne, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να την εμπιστευόμαστε στα πολλά τέρματα, αφού όταν επαληθευτεί θα μας πληρώσει για τα καλά. Συνέχεια με Champions League απόψε, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

RANGERS - VALENCIA

Τρίτη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται δεύτεροι, ισόβαθμοι με τη Manchester United με 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η θέση με 3 βαθμούς. Η ισπανική ομάδα θέλει σίγουρα, απόψε, να ρεφάρει την ήττα της, την προηγούμενη αγωνιστική, στο Mestalla, από τη Manchester United, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε την ήττα, μιας και δέχτηκε το τέρμα στο 85ο λεπτό, αφού πρώτα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, γνωρίζοντας πολύ καλά πως με διπλό απόψε προσπερνάει τους Rangers με δύο βαθμούς και θα είναι αυτή που θα έχει το προβάδισμα στη υπόθεση πρόκριση. Σίγουρα οι ''νυχτερίδες'' μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αρκετά αμυντικά κενά των γηπεδούχωνκαι έχουν την ποιότητα να περάσουν με το διπλό από τη Γλασκόβη. Αναμένω κλειστό παιχνίδι με μικρό σκορ και τελικό νικητή τους Valencianistas.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2   Stanjames 2.20
VALUE BET: 2 ΚΑΙ UNDER   Bet365 4.33


TWENTE - WERDER BREMEN

Από ένα βαθμό έχουν οι δύο ομάδες στον όμιλο, με τις δύο ισοπαλίες που απέσπασαν αμφότερες την πρώτη αγωνιστική, ακριβώς με το ίδιο σκορ (2-2), η μεν Twente με την Inter στην Ολλανδία, ενώ η Werder Bremen με την Tottenham στη Γερμανία. Απόψε,θα κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη, περιμένοντας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, που διεξάγεται στο Μιλάνο, μεταξύ της Inter και της Tottenham να επικρατήσει οι γηπεδούχοι, ως φαβορί άλλωστε, έτσι ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε και από τις δύο ομάδες, οι οποίες τόσο δέχονται, όσο και σημειώνουν τέρματα με σχετικά μεγάλη ευκολία.Σαν σημείο, βλέπω τη νίκη των φιλοξενούμενων, μιας και προέρχεται από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και σίγουρα η ψυχολογία των παιχτών είναι σε αρκετά καλή κατάστασηγια να αποκομίσουν κάτι θετικό. Στα θετικά για τη Werder, απόψε, η επιστροφή του Claudio Pizarro και ο μοναδικός απών θα είναι ο αμυντικός Naldo, ενώ για τη γηπεδούχο ομάδα δεν θα υπάρξουν απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Stanjames 1.67
VALUE BET: 2 ΚΑΙ OVER   Bet365 4.00

VALUE FOR MONEY


Manchester United - Bursaspor: OVER 4.5 GOALS   Stanjames 4.00


Panathinaikos - Rubin Kazan: ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ DJIBRIL CISSE   Stanjames 5.50



Laftsis

Άνδρες vs Γυναίκες: Οι 15 πιο αστείες διαφορές τους.


Η μάχη των δύο φύλων καλά κρατεί!Στη συνέχεια ακολουθεί μια λίστα με τις 15 πιο αστείες διαφορές τους.

Υποψήφια πολιτευτής…η Τζούλια;


Παλαιότερα το είχε απλώς δηλώσει… σήμερα ήρθε η ώρα να το κάνει πράξη…

Η «απόλυτη» star, Tζούλια Αλεξανδράτου, θα κατέβει υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με το δικό της κόμμα ονόματι «ΤΖΟΥΛΙΑ».

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η υποψηφιότητά της θα φέρει νέο αέρα στο κουρασμένο πολιτικό σκηνικό.

Για να δούμε… τι θα δούμε!



Πηγή

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

 



Μια εικόνα ενός κόμματος με σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας, παρουσίασε πριν λίγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γραμματέας Νεολαίας Τρικάλων του ΠαΣοΚ Σωτήρης Τσουκαρέλης που γνωστοποίησε ότι δεν παραιτείται από την θέση του Γραμματέα παρόλο που θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Θανάση Ζαχαρόπουλου…...

Θεωρήθηκε κλινικά νεκρή - Ξύπνησε όμως 14 ώρες αργότερα

Η γυναίκα δεν μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο χάρις στην επιμονή των παιδιών της.
Η απίστευτη ιστορία, εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο του Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Η Λιντί Παγιάρ, 60 ετών, η οποία...

Τι περιμένουν ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΟΥΝ;....

Πάρτε τσιγάρα και σοκολάτες για όλο το Σαββατοκύριακο!

Λουκέτο σε όλα τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα της χώρας θα μπει για 3 ημέρες από την Παρασκευή....

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα της χώρας την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Το Σωματείων των ιδιοκτητών Περιπτέρων προχωρά στο κλείσιμο τους καθώς αντιδρούν στις αυξήσεις των τιμών στα τσιγάρα που έχει προκαλέσει, όπως λένε, σοβαρό πλήγμα στα οικονομικά τους, αλλά και στο θέμα τον ταμειακών μηχανών που ήδη υπάρχουν στα περισσότερα περίπτερα.

Μάλιστα...

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Λιγνίτη στο Διάσελο Τρικάλων

Ακάθεκτη και εν μέσω της προεκλογικής περιόδου η Κοινωνική Συμμαχία κατά της εξόρυξης του Λιγνίτη και ο Εκπολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Διασελιωτών Τρικάλων.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan