Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Φωτογραφίες της γης το βράδυ..


75χρονος βίασε νεαρή οικιακή βοηθό

Δύο περιπτώσεις βιασμού στην Πάφο και τη Λεμεσό εξετάζει η Αστυνομία, η οποία προέβη και σε μία σύλληψη για τη δεύτερη περίπτωση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, όπως καταγγέλθηκε χθες στην
Αστυνομία, 24χρονη ενώ βρισκόταν σε οικία στην επαρχία Πάφου, όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός, γύρω στα μεσάνυχτα στις 4 Σεπτεμβρίου...

Σέξυ ελληνίδα σε ξένο Big Brother!

Μιας και στην Ελλάδα επαναφέραμε το Big Brother είπαμε να σας βάλουμε ένα βιντεάκι από μια ελληνίδα, η οποία είχε διαγωνιστεί σε ένα ξένο «μεγάλο αδερφό». Τι κάνει όμως η συγκεκριμένη κοπέλα και αξίζει να το δείτε; Σέξυ χορό σε έναν άντρα… Αχ, τον τυχερό! Αυτές οι ελληνίδες όταν θέλουν είναι απίστευτες! Και ειδικά όταν αρχίζουν να βγάζουν τα ρούχα τους, όπως στο βίντεο!

O Tiesto στην Αθήνα....


Δείτε και άλλα βίντεο.....

Παντρεμένη 35άρα... ξεζούμισε τον "μικρό"!

Σάλος επικρατεί σε δήμο της δυτικής Αχαΐας για την περίπτωση γυναίκας, η οποία δεν έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί έναν μικρότερό της, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, και παρ' ότι η ίδια είναι παντρεμένη αλλά και... μητέρα, εν τούτοις φαίνεται ότι τον έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα και τον διεκδικεί με τέτοιον τρόπο που η πίεσή της, του έχει κάνει τη ζωή... μαύρη!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι 35 ετών περίπου και ήδη έχει... φέρει στη ζωή περισσότερα από δύο παιδιά (!) ενώ ο νεαρός που έχει βάλει στο «στόχαστρό» της δεν έχει φτιάξει ακόμα τη ζωή του και όσο η ίδια τον στριμώχνει μάλλον δεν θα το καταφέρει... Το τι κάνει η ίδια δεν περιγράφεται....

Η σερβιτόρα εκτελούσε και …ροζ παραγγελίες στα Γιαννιτσά .

24χρονη, για 60 ευρώ προσέφερε και ερωτικές υπηρεσίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ
Ένας 27χρονος και ένας 32χρονος καθώς και η...
24χρονη κοπέλα από την Ρωσία συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά καθώς όπως προέκυψε, ο 27χρονος ως υπεύθυνος μπαρ εξέδιδε αντί του ποσού των 60 ευρώ την νεαρή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και έδινε τα χρήματα στον 32χρονο. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 410€.

Ρώσος μεγιστάνας αγοράζει τη συμμετοχή του Μπόμπολα στο Mega;

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Ρώσο μεγιστάνα για τη πώληση της συμμετοχής της στο Mega, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Μπόμπολα.
Η πρωτοβουλία που ανήκει στον πατέρα Μπόμπολα έγινε ύστερα απο συννενόηση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία δεν φάνηκε διατεθειμένη να προχωρήσει στην εξαγορά του μεριδίου που κατέχουν οι ιδιοκτήτες του "ΠΗΓΑΣΟΥ" στο κανάλι.

Φυσικά έχουν ενημερωθεί και στελέχη του ΧΑΑ, απο τους οποίους ζητήθηκε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι
όπως επίσης και ο Ψυχάρης ο οποίος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει.

Η απόφαση της οικογένειας Μπόμπολα...

Η συγκινητική ιστορία του Βασίλη Καρρά πίσω από το τραγούδι «Δημήτρη Χάνομαι»

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας καλλιτέχνης πολύ ιδιαίτερος, με μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και με κόσμο που παραληρεί σε κάθε του εμφάνιση. Ο κόσμος που πηγαίνει τόσα χρόνια στα μαγαζιά του για να τον ακούσει του ζητάει τα αγαπημένα του τραγούδια. Ένα από αυτά είναι το «Δημήτρη χάνομαι». Ο Βασίλης Καρράς όμως κάθε φορά έρχεται σε δύσκολη θέση γιατί από τη μια δε θέλει να χαλάσει το χατίρι στον κόσμο και από την άλλη
δεν μπορεί να το τραγουδήσει. Ο λόγος;...

Μόνο 33,7 δισ. δολάρια κοστίζει το Facebook...


Το απίστευτο ποσό των 33,7 δισ. δολαρίων αγγίζει η αξία της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» καθώς επενδυτές πλήρωσαν 76 δολάρια για κάθε μετοχή της εταιρείας!

Σύμφωνα με τους Financial Times…

Ακούστε ΤΩΡΑ το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα

«Αγάπη είναι, εσύ» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Το καλυτερο στηθος στον κοσμο, Francoise Boufhal



H Francoise Boufhal ασχολείται με το modeling και την τηλεόραση, ενώ είναι το πρόσωπο που επέλεξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής Rio Ferdinand για να διαφημίσει το νέο του ιντερνετικό περιοδικό. Το περιοδικό «ανέβηκε» στο ίντερνετ πριν από έναν χρόνο και μόλις λίγους μήνες πριν, είχε γίνει η επιλογή της παρουσιάστριας για την προώθησή του. Ο ποδοσφαιριστής μπήκε και ο ίδιος στον ρόλο του παρουσιαστή του περιοδικού και ήθελε την… καλλονή για… συμπαρουσιάστριά του. Κατά πολλούς, η Boufhal έχει το ωραιότερο στήθος του κόσμου. Οι λόγοι; Προφανείς. Η όμορφη μελαχρινή δεν το έβαλε κάτω, ακόμη και όταν της είπαν ότι έχει υπερβολικά πλούσιες καμπύλες για να γίνει μοντέλο για εσώρουχα. Εκείνη συνέχισε να κυνηγά την ευκαιρία και τα κατάφερε. Αφού δούλεψε για το περιοδικό του Ferdinand στο ίντερνετ, έπαιξε στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ενώ έκανε και διαφημίσεις εσωρούχων. Εχει δουλέψει στο MTV, ενώ έχει συνεργαστεί και με πολύ μεγάλες εταιρείες ενδυμάτων.....

Νεκρός στις ράγες του ΟΣΕ




Ένας ηλικιωμένος σκοτώθηκε το Σάββατο (9/10) το πρωί όταν επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητο του κλειστή διάβαση στην Καρδίτσα.
Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να περάσει με το αμάξι του την μπάρα που υποδείκνυε ότι ερχόταν αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, όμως δεν πρόλαβε και συγκρούστηκε με το τρένο.

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγα μέτρα έξω από τον Σιδηροδρομικό σταθμό Καρδίτσας.
cosmo.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Κυρία της καλής κοινωνίας ήθελε σληρό σεξ σε ... φέρετρο!

Η περιγραφή αποδίδεται όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, ενώ απαλείφονται στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση των προσώπων ηθελημένα, αν και τα γεγονότα από μόνα τους προκαλούν ενδιαφέρον... Πρόκειται για ένα γνωστό 40χρονο εργένη που μπήκε στον πειρασμό να γνωρίσει ένα άτομο ψαγμένο και με στυλ, μια γυναίκα όλα τα λεφτά, που αφού την πολιόρκησε σαν αληθινό αρσενικό την κατέκτησε. Η γνωριμία εξελισσόταν κανονικά ακολουθώντας την ανιούσα, η κυρία τον κρατούσε σε απόσταση, έβγαιναν για ποτό σε μπαράκια, έκαναν εξορμήσεις στην φύση αλλά σταματούσαν στις πρώτες περιπτύξεις, τα προκαταρτικά και...

Έκρηξη χρωμάτων στα χωράφια της Ολλανδίας!

Ένα μοναδικό θέαμα μπορεί να αντικρίσει όποιος βρεθεί την Άνοιξη στις αγροτικές περιοχές της Ολλανδίας.

perierga.gr - τουλίπες
Εκατομμύρια τουλίπες, λίγο πριν να συλλεχθούν, σχηματίζουν ένα πανέμορφο πίνακα ζωγραφικής με έντονα χρώματα. Λευκές, κόκκινες, μπλε, κίτρινες, πράσινες και άλλων χρωμάτων λωρίδες δημιουργούνται από τη διαδοχική φύτευση διαφορετικών ποικιλιών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ : Διαβάστε τι έγραψε μαθητής στην Έκθεση για την 28η Οκτωβρίου!

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα.
Η 27η Οκτωβρίου και η 29η Οκτωβρίου δεν λένε και πάρα πολλά πράγματα.
Η 26η Οκτωβρίου κάτι λέει άμα σε λένε Δημήτρη...
Ο Δημήτρης Καλπακλής που τον λένε Δημήτρη και πάει Δευτέρα, χαίρεται πάρα πολύ που τον λένε Δημήτρη γιατί γιορτάζει και παίρνει πάρα πολλά παιχνίδια και είναι πάρα πολύ τυχερός. Ενώ άμα σε λένε Νεκτάριο δεν είσαι και πολύ τυχερός, γιατί κανένας δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι. Κάποτε πρέπει να γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, γιατί ένα παιδί που το λένε Νεκτάριο μού είπε ότι κάποτε γιορτάζουν ακόμα και οι
Νεκτάριοι, αλλά επειδή κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, αυτό το παιδί είναι πολύ στενοχωρημένο και τρέχουν και οι μύξες του.

Η 28η Οκτωβρίου είναι...

Video: Δείτε το συγκλονιστικό τέλος του "Kismet"!


Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους οπαδούς του Τουρκικού σήριαλ Kismet. Στο τέλος ο Κενάν (Burak Hakki) αυτοκτονεί και η Λάμια (Asli Tandogan) παντρεύεται τον Τζεμίλ. Η εξέλιξη της ιστορίας, που βασίζεται στη νουβέλα Dudaktan Kalbe (από τα χείλη στην καρδιά) του 1923 (!) του Τούρκου λογοτέχνη Reşat Nuri Güntekin δεν είναι το κλασικό happy end, που θα ήθελαν οι λάτρεις του σήριαλ...

Εκπομπή της Γαλάνη στην ΕΡΤ με κόστος 41.000 ευρώ το επεισόδιο

Εκπομπή στην κρατική τηλεόραση θα κάνει η Δήμητρα Γαλάνη. Ξέρετε όμως πόσο είναι το κόστος παραγωγής της εκπομπής της;
Αν το ακούσετε θα πάθετε ένα μικρό εγκεφαλικό!
Σύμφωνα με το κανάλι Extra3 το κάθε επεισόδιο της μουσικής εκπομπής θα ανέρχεται γύρω στα 41.000 ευρώ με εταιρεία παραγωγής, μέχρι πρότινος, εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Το περίεργο είναι πως σε μια εποχή κρίσης η ΕΡΤ ενέκρινε την εν λόγω εκπομπή.


Πηγή

Η Κυριακή των «τυχερών» γάμων

«Μόδα» από το εξωτερικό η τέλεση γάμων σε σημαδιακές ημερομηνίες όπως η αυριανή: 10.10.2010

O Οκτώβριος δεν είναι και από τους καλύτερους μήνες για τους γάμους, αφού μόλις έχουμε βγει από την καλοκαιρινή περίοδο όταν και τελούνται τα περισσότερα μυστήρια.

Παρ’ όλα αυτά η αυριανή ημέρα θα είναι ιδιαίτερη για τους διοργανωτές γάμων και τις αίθουσες εκδηλώσεων, εν μέσω κρίσης. Ο λόγος; Η σύμπτωση του…

"Κόκκινα Φανάρια" άναψε το youtube στο "Big Brother"

Και επίσημα πλέον το Big Brother θεωρείται πορνό...Τι εννοούμε???Το youtube ακύρωσε τον λογαριασμό blog, επειδή το video με την Ελίνα στο ντους με τους συμπαίκτες της θεωρήθηκε ότι είναι πορνογραφικό υλικό.
Το ΕΣΡ όμως επιτρέπει αυτά να προβάλλονται κανονικότητα στο prime time με σήμανση "επιθυμητή η γονική συναίνεση" και να γίνεται αναπαραγωγή από το πρωί μέχρι και το βράδυ και ρίχνει πρόστιμα στον Θέμο γιατί κάλεσε την Μαριάννα Ντούβλη στην εκπομπή του, που προβάλλεται μετά τις 12....Πόσο υποκριτικό είναι αυτό???


Πηγή

Ο Bob Marley από την Λάρισα

No woman και... λαχτάρισα

Τρομερή διασκευή του θρυλικού No Woman No Cry του Bob Marley από Λαρισαίο μουσικό. Δυναμώστε τον ήχο!

Εξαφανίστηκε 15χρονη από τη Νίκαια


Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στις 4 Οκτωβρίου 2010 στις 8:00 το πρωί, η ανήλικη Κελεπούρη Σοφία, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας από όπου και διαμένει. Η ανήλικη ξεκίνησε να πάει στο σχολείο της, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε και από τότε αγνοείται.

Η Σοφία έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 εκ. και βάρος 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκό παντελόνι και παπούτσια μάρκας AllStar.


Πηγή

Μένει με τα μισά χρήματα ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο στέλνει μήνυμα στην διοίκηση του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι μένει ακόμα και με τα μισά χρήματα.

Αν και το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό μόνο καλό δεν ήταν, εντούτοις πέρυσι σε μια κακή σεζόν για την ομάδα του Πειραιά ο ίδιος ήταν από τους διακριθέντες. Ο Ραούλ Μπράβο διανύει την τέταρτη και τελευταία σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να φορέσει και άλλα χρόνια τη ριγωτή ερυθρόλευκη.

Όπως αναφέρει η "Real News"...

«Ο υπερδανεισμός της χώρας ξεκίνησε μετά την δεκαετία του 1990»

Ο Καρατζαφέρης για τις δηλώσεις Γιούνκερ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του σχετικα με τα όσα είπε ο Επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε τα εξής:
«Ο κ. Γιούνκερ με τις δηλώσεις του εξασφάλισε μία πρόσκληση για την Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή που πρόκειται να γίνει....

Σκοτώθηκε ο Ατίγια Αμπντάλ Ραχμάν

Επικηρυγμένος με ένα εκατομμύριο

Ένα από τα κορυφαία επιχειρησιακά στελέχη της Αλ Κάιντα, ο Ατίγια Αμπντάλ Ραχμάν σκοτώθηκε πιθανότατα από επίθεση αμερικανικού μην επανδρωμένου αεροσκάφους, drone, στην απομονωμένη περιοχή των φυλών στο Πακιστάν.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν επικηρύξει με ένα εκατομμύριο δολάριο τον Αλ Ραχμάν που σκοτώθηκε την Πέμπτη με άλλα τρία άτομα.

Όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών:...

Επέτειος δολοφονίας Che Guevara


14 Ιουνίου 1928.
Γέννηση του Ερνέστο Τσε Γκουεβάρα. Ροσάριο, Αργεντινή. Το πρώτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Πάσχει από το άσθμα, που θα τον ταλαιπωρήσει για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
1947: Αρχίζει σπουδές στην Ιατρική.
1952: Ο Che Guevara συμμετέχει στις ταραχές ενάντια στον αργεντινό Πρόεδρο Juan Perón.
1953: Ολοκληρώνει τις σπουδές του. Ταξιδεύει στη Βολιβία και έπειτα στη Γουατεμάλα, όπου συναντά τη Hilda.
1955: Συναντά στο Μεξικό το Fidel Castro.
1956: Συμμετέχει στην κουβανική επανάσταση. Γράφει: "Ήρθα αντιμέτωπος με το δίλημμα της αφιέρωσης στην ιατρική ή το καθήκον του επαναστάτη. Πήρα τα πυρομαχικά και άφησα την τσάντα της ιατρικής."
1958: Καταλαμβάνει τη Santa Κλάρα στο κέντρο της Κούβας στις 28 Δεκεμβρίου। Ο δρόμος προς την Αβάνα είναι τώρα ανοιχτός.

Ο Γιούνκερ άναψε φωτιές

Σαν το σκύλο με τη γάτα

Σχόλιο στο σχόλιο και ο Γιούνκερ έγινε το νέο μήλο της έριδος από τις χτεσινές του δηλώσεις. Λένε οι μεν, απαντάνε οι δε και όλοι κατά ένα περίεργο τρόπο βγαίνουν δικαιωμένοι…

Πέταξαν αυγά στην Τζούλια!

Πριν περίπου 3 εβδομάδες, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήθελε να διασκεδάσει… πήρε λοιπόν την παρέα της, τους γνωστούς άγνωστους συνεργάτες της, και πήγαν σε ένα club στον Κορυδαλλό. Η Τζούλια περιχαρής, με ...ελάχιστα ρούχα όπως συνήθως και με ύφος χιλίων καρδιναλίων, μπήκε στο μαγαζί ελπίζοντας πως ήδη θα έχουν στρώσει το κόκκινο χαλί. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν όπως τα περίμενε η…

Νικηφόρος: Ακούστε το νέο του τραγούδι!

«Μπλοκάρουν» τις πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες, αν ο καταναλωτής καθυστερήσει -έστω και μία μέρα- να πληρώσει τη δόση του, ενώ βάζουν «χέρι» και στους καταθετικούς λογαριασμούς για να εισπράξουν τα χρωστούμενα, με απόφαση δικαστηρίου.

Κάρτα στοπ για «κακοπληρωτές»
Το σκηνικό στις πιστωτικές κάρτες έχει αλλάξει άρδην, αφού στο «κόκκινο» βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια κάρτες, δηλαδή το 20% στο σύνολο των πιστωτικών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Δηλαδή η 1 στις 5 κάρτες δεν πληρώνεται και αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες ψάχνουν 1,8 δισ. ευρώ από «κόκκινες» οφειλές (στα 9 δισ. ευρώ τα συνολικά υπόλοιπα).
Η συγκεκριμένη πρακτική εφαρμόζεται από το σύνολο των τραπεζών με διαφοροποιήσεις. Το ποσοστό των καρτών που βγαίνει κάθε μήνα εκτός συστήματος -έστω και για λίγα 24ωρα- είναι πολύ υψηλός και φτάνει ακόμα και το 50%.
Αλλες τράπεζες «μπλοκάρουν» την κάρτα μόλις λήξει ο λογαριασμός πληρωμής και την ενεργοποιούν εκ νέου μόλις πληρωθεί. Αλλες απενεργοποιούν την κάρτα αν ο καταναλωτής δεν πληρώσει 2 συνεχόμενες δόσεις (και πάλι η κάρτα ενεργοποιείται μόλις πληρωθεί)......

Ο Χιμένεθ στην Αθήνα: "Θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ" (videos)

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα. Εκστασιασμένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύτηκε: "Θα κάνω τα πάντα γι' αυτόν τον κόσμο και την ομάδα". Το contra.gr στο Ελ. Βενιζέλος (Videos).






Την αποθέωση γνώρισε από τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την έξοδό του από τον χώρο των αφίξεων του Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι οπαδοί εκστασιασμένοι δεν έπαψαν να φωνάζουν συνθήματα με το όνομά του.

Ήταν τετοιος δε ο πανζουρλισμός που επικράτησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που μετέφερε τον νέο προπονητή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, με δυσκολία κατάφερε να περάσει μέσα από το πλήθος. Τον Ισπανό προπονητή και τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν οι Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον......

Κρυολόγημα και εποχιακές ιώσεις: Oι «απειλές» της υγείας το χειμώνα

Ευστάθιος Σκληρός, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας & Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης

Το καλοκαίρι πέρασε και το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ, φέρνοντας μαζί του την γρίπη, το κρυολόγημα και τις εποχιακές ιώσεις που αφορούν κυρίως στο αναπνευστικό σύστημα και ταλαιπωρούν μικρούς και μεγάλους.


Οι ιώσεις προκαλούνται από ιούς που μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο, κυρίως μέσω του βήχα και του φταρνίσματος. Οι ιοί αυτοί γίνονται επιβλαβείς εάν εισχωρήσουν στον οργανισμό. Προσκολλώνται στο εσωτερικό της μύτης ή του λάρυγγα (γι' αυτό νιώθουμε τις ενοχλήσεις στη μύτη ή το γνωστό γρατσούνισμα στο λαιμό) και εξαπλώνονται στο αναπνευστικό σύστημα και πιο σπάνια στους πνεύμονες. Ως απάντηση, το ανοσοποιητικό σύστημα κατακλύζει αυτές τις περιοχές με τα λευκά αιμοσφαίρια τα οποία και λειτουργούν ως αντι-μολυσματικοί παράγοντες.....

Παράνοια!!!!! Ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Όσο εμείς φαγωνόμαστε μεταξύ μας γνωστό site πασοκοπροπαγανδιστικό στέλνει στο διαδύκτιο βιντεάκια με κεντρικό νόημα πόσο ρατσιστές είμαστε και πόσο βάναυσα φερόμαστε στους λάθρο .
Εντελώς "τυχαία" μιλάει μόνο για τους μουσουλμάνους λάθρο. Καμαρώστε "τι φίδια φυλάμε στον κόρφο μας" . Δείτε τι λένε οι λάθρο για εμάς στο Αγγλικο-Αμερικάνικο κανάλι. Η απόλυτη ξεφτίλα στο μεγαλείο της!!! Λέτε να έβαλε το χεράκι της καμμία Αλ-Σαλεχ σε αυτό το βιντεάκι και στη διαδοσή του;;;

Δείτε πως εμφανίζουν το θέμα στον Αγ. Παντελεήμονα!!!! Δείχνουν θύματα τους λάθρο ότι τους χτυπάμε και βιάζουμε τα μικρά παιδιά τους!.....

Για να ψηφίσω κάποιον από εσάς, αφού τα κόμματά σας μου τα παίρνουν χοντρά βγάζω τον τιμοκατάλογο για την ψήφο μου

Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακοί Σύμβουλοι (πακέτο) τιμή 10.000 ευρώ.

Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι (πακέτο) τιμή 8.000 ευρώ.

Για συμμετοχή σε προεκλογικές εκδηλώσεις για να φαίνεται ότι έχετε «ρεύμα», ποσό 500 ευρώ όσο και το τιμολόγιο της ΔΕΗ που μου στείλατε για το ρεύμα.

Δεν νομίζω ότι είναι πολλά αφού μόλις εκλεγείτε θα μου τα πάρετε έτσι και αλλιώς πίσω για να τσεπώσετε.

Πληρώστε γιατί το ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ

Ένας ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Τρικαλινός ψηφοφόρος

πηγή

Τον έκλεψαν δείχνοντας... τα στήθη τους!

Τελικά αποδεικνύεται ότι τα γυναικεία κάλλη είναι το ισχυρότερο όπλο αφού δύο γυναίκες στη Γαλλία κατάφεραν να κλέψουν έναν άνδρα παραπλανώντας τον με τα κάλλη τους!Οι δυο όμορφες παρουσίες εντόπισαν έναν άνδρα στο Παρίσι ο οποίος ετοιμαζόταν να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ. Χωρίς να χάσουν χρόνο έβαλαν σε δράση το πανούργο σχέδιο τους: η μία θα τον απασχολούσε επιδεικνύοντας το εκρηκτικό μπούστο της και η άλλη θα τον έκλεβε με την ησυχία της.Όπερ και εγένετο! Ο άνδρας πλησίασε το ΑΤΜ και αφού έβαλε την κάρτα και τον κωδικό του, η μία από τις δύο νεαρές κοπέλες (ούσα ντυμένη προκλητικά και με αποκαλυπτικό μπούστο) άρχισε να του μιλάει με «άγριες» διαθέσεις.Όσο ο ίδιος ήταν… «αφοσιωμένος» στα κάλλη της κοπέλας, η συνεργός της έκανε ανάληψη 300 ευρώ από το ΑΤΜ της τράπεζας.....

Την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, λεκιάσε το κατάλευκο νυφικό της ένα άτακτο κουτάβι...

Εκκενώθηκε χωριό στην Ουγγαρία - Παρουσιάστηκε νέο ρήγμα στη δεξαμενή

Απομακρύνθηκαν εσπευσμένα από τα σπίτια τους οι 800 κάτοικοι του χωριού Κολοντάρ στην Ουγγαρία, υπό το φόβο νέας διαρροής τοξικής λάσπης καθώς παρουσιάστηκε νέο ρήγμα στη δεξαμενή. Οι Αρχές φοβούνται ότι η δεξαμενή θα καταρρεύσει εντελώς. Στον τόπο της καταστροφής και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTΙ, το τμήμα της δεξαμενής στο οποίο σημειώθηκαν ρήγματα παρουσιάζει προβλήματα και τα συνεργεία διάσωσης έκριναν πως το χωριό πρέπει να εκκενωθεί, υπό το φόβο μιας δεύτερης διαρροής.
Οι Αρχές φοβούνται ότι η δεξαμενή θα καταρρεύσει τελείως, αφού παρουσίασε και άλλο ρήγμα. «Οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν στις 6 το πρωί, όταν εντοπίσαμε ένα νέο ρήγμα στην δεξαμενή αριθμός 10», διευκρίνισε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Αντιμετώπισης των Καταστροφών Τιμπόρ Ντόμπσον. «Την εκκένωση του χωριού αποφάσισε ο υπουργός Εσωτερικών Σαντόρ Πίντερ», πρόσθεσε....

«ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΕΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ.ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ

Για «μοίρασμα του Αιγαίου» κάνει ανοιχτά πλέον λόγο η Τουρκία, αποτιμώντας την προσέγγιση με την Ελλάδα, κάτω από την ομπρέλα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που επιζητούν άμεσες διευθετήσεις, προσαρμοσμένες στα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Ιμπραήμ Καλίν, σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σε χτεσινή συνέντευξή του («Καθημερινή») υποστήριξε ότι «το ουσιαστικό ζήτημα, αν διευρύνουμε τον ορίζοντα του προβληματισμού μας, είναι πώς θα μοιραστούμε το Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο, και να δούμε όλα τα άλλα ζητήματα - εμπόριο, μετανάστευση, πάλη κατά της τρομοκρατίας κ.λπ. - ως μέρος μιας συνολικής διευθέτησης».

Το «πακέτο» των διευθετήσεων που περιγράφει ο Τούρκος αξιωματούχος, επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Ρ» στις 15 Σεπτέμβρη, όπου καταγράφονταν οι τρεις βασικές απαιτήσεις της τούρκικης πλευράς στις διμερής διαπραγματεύσεις για την υφαλοκρηπίδα:.....

ΟΡΓΙΑ με το παράνομο στοίχημα στην Ελλάδα!

(Σε έξαρση το παράνομο στοίχημα)

Την καταδίκη έξι ατόμων με την κατηγορία της συμμετοχής αλλά και της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος σε Αθήνα, Κόρινθο και Αμαλιάδα επέβαλε η ελληνική δικαιοσύνη.

Ειδικότερα τέσσερις από αυτούς καταδικάστηκαν σε οκτάμηνη φυλάκιση και δυο σε εξάμηνη. Στους τέσσερις πρώτους επεβλήθη και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ στον καθένα.

Χθες το απόγευμα έγιναν παρομοίως συλλήψεις σε ίντερνετ καφέ, στον παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου ο ιδιοκτήτης του καφέ και τέσσερις παίκτες διενεργούσαν παράονομο στοιχηματισμό και συνελήφθησαν, προσήχθησαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο.

Μαζί με τους συλληφθέντες κατασχέθηκε και μηχάνημα ηλεκτρονικού υπολογιστή με άλλα πειστήρια της παράνομης δραστηριότητας, ενώ, σύμφωνα με στοιχεία της ΟΠΑΠ ΑΕ, το συγκεκριμένο κύκλωμα ήταν από τα ισχυρότερα της χώρας, με τζίρους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.....

Η Ξανθιά και τα πάρτι με ούζα .. ( Ανέκδοτο )

Στο σαλόνι του γυναικολόγου κάθονται μία καστανή, μια μελαχρινή και μία ξανθιά και περιμένουν τα αποτελέσματα του γιατρού για το αν τελικά είναι έγκυες..

Για να σπάσει ο πάγος λέει η καστανή:
«Αν τελικά είμαι έγκυος το παιδί θα είναι κορίτσι γιατί την ώρα της πράξης ήμουν από κάτω।»

Λέει και η μελαχρινή:
«Αν τελικά είμαι έγκυος το παιδί θα είναι αγόρι γιατί ήμουν συνέχεια από πάνω.»

Και πετάγεται και η ξανθιά:
«Τότε εγώ περιμένω δίδυμα»

Ποια είναι η παρούσα αναλογία των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που πετάνε καθημερινώς στο Αιγαίο από τις αρχές του 2010;

Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του υπουργείου Αμυνας αλλά και του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, η αναλογία διαμορφώνεται περίπου σε 90% τουρκικά (και μάλιστα πολλά από αυτά οπλισμένα) και 10% ελληνικά. Το 2009 έγιναν 593 τουρκικές παραβάσεις, 980 παραβιάσεις και υπήρξαν 236 εμπλοκές. Το 2010 οι εμπλοκές περιορίστηκαν σε 14.

Η αναλογία αυτή ισοδυναμεί με 16 έως 40 τουρκικά αεροσκάφη σε καθημερινή βάση στο Αιγαίο, ενώ μόνον 2 έως 4 ελληνικά απογειώνονται για να αναχαιτίσουν, αν και αποφεύγουν να προσεγγίσουν, τα τουρκικά. Ετσι δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σχεδόν εκλείψει οι εμπλοκές.

Ομως η σημερινή αναλογία (10%-90%) των ελληνικών και τουρκικών πτήσεων στο Αιγαίο, είναι ακριβώς η αντίστροφη του 1978, όταν δηλαδή πραγματοποιήθηκε η πρώτη διερευνητική συνάντηση των γεν. γραμματέων των δύο υπουργείων Εξωτερικών......

Πύλη προς άλλον κόσμο...???

Θα ήθελα να σας πω την δική μου αληθινή ιστορία....

Είμαι κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Όλα άρχισαν όταν ήμουν δευτέρα-τρίτη δημοτικού (7-8 χρονών. Τώρα είμαι 22), όταν μια Κυριακή πρωί πήγα με την μητέρα μου και την φίλη της με τα παιδιά της (με τα παιδιά αυτά κάναμε παρέα από μικρά κι ακόμα και τώρα έχουμε επαφές) στην εκκλησία του Αι-Γιάννη στην περιοχή του Φαλήρου γύρω στα 200 μέτρα πιο πάνω από το νοσοκομείο "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ". Θυμάμαι πως όταν...
τελείωσε η εκκλησία βγήκαμε όλοι έξω και κάτσαμε στο προαύλιο σε ένα παγκάκι. Εμείς τα παιδάκια πήγαμε να παίξουμε. Εκεί που τρέχαμε γύρω-γύρω από την εκκλησία μου ήρθε η ιδέα να μπω σε ένα δωμάτιο να δω τι έχει (το δωμάτιο αυτό βρίσκεται δεξιά της εκκλησίας από την κεντρική είσοδο). Με το που ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα προς έκπληξή μου βρίσκομαι....

Gay φαντάρος!

Ήταν κάποτε στο στρατό ένας gay φαντάρος, ο οποίος κάνει σκοπιά. Εκεί που κάθεται αμέριμνος, μες την καλή χαρά, περνάει ο λοχαγός.
- Αχ! Καλέ ένα μανάρι! λέει ο φαντάρος.
Εκνευρίζεται ο λοχαγός, βάζει φωνή και του λέει:
- Πώς λέγεσαι ρε; Παρουσιάσου!
Αφού παρουσιάζεται ο φαντάρος, γυρίζει ο λοχαγός δείχνοντας το ένα εκ των τρίων αστέρων που έχει, και του φωνάζει:
- Τί είναι αυτό ρε;
- Ένα αστεράκι, απαντάει με νάζι ο ...

"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας το ζήτημα των "απειλών" κατά της Ελλάδας και της Τουρκίας και των συνακόλουθων μεγάλων στρατιωτικών δαπανών των δύο χωρών.

Φέρνοντας δε το παράδειγμα της Ελλάδας, έκανε λόγο για κατασκευασμένες, φανταστικές, απειλές και εξήγησε τα ελληνικά οικονομικά προβλήματα με το μεγάλο ύψος των στρατιωτικών δαπανών.
Δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που ο Τούρκος Πρωθυπουργός αναφέρεται στο θέμα των εξοπλισμών, των οποίων επανειλημμένως έχει προτείνει τη μείωση.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ....

Το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς (γερμ. Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau) ήταν ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας. Τα ερείπια του στρατοπέδου βρίσκονται περίπου 60 χμ. δυτικά της Κρακοβίας, κοντά στην κωμόπολη Όσβιετσιμ (γερμ. Auschwitz). Από το 1979 ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Λόγω της τοποθεσίας κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Σιλεσίας, ο Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς το μεγαλύτερο συγκρότημα στρατοπέδων της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Η συνολική του έκταση ανερχόταν στα 40 χμ². Αποτελούνταν από τρία κύρια και 39 δευτερεύοντα στρατόπεδα. Τα τρία κύρια στρατόπεδα ήταν:
• Άουσβιτς Ι, το αρχικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και το διοικητικό κέντρο ολόκληρου του συγκροτήματος. Εδώ δολοφονήθηκαν περίπου 70.000 άνθρωποι, κυρίως πολωνοί διανοούμενοι και σοβιετικοί αιχμάλωτοι.......

Οποια πέτρα και αν σηκώσεις θα ανακαλύψεις την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.....

Μια πλούσια αρχαία πόλη έρχεται στο φως στην περιοχή της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Η θέση, της οποίας μια παρουσίαση έγινε στις αρχές του 2010, είναι τουλάχιστον 2000 ετών και μέχρι στιγμής περιλαμβάνει εντυπωσιακά Ελληνορωμαϊκά και Βυζαντινά και κατάλοιπα. Χιλιάδες νομίσματα με τη μορφή της θεάς Αθηνάς, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός επιμελημένων αγγείων από πηλό αλλά και υαλόμαζα μαρτυρούν την ακμή της πόλης. Περισσότερες πληροφορίες όμως είναι δύσκολο να αποκομίσουμε.
Η θέση βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες για αρχαιολογικό έργο περιοχές στον πλανήτη. Τοποθετημένη στα σύνορα της Γάζας με την Αίγυπτο, βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τις σήραγγες που σκάβουν οι Παλαιστίνιοι με σκοπό τον ανεφοδιασμό της περιοχής τους και συχνά το δικό τους πέρασμα προς τη Χώρα του Νείλου. Τα ισραηλινά πυρά λοιπόν δεν είναι άγνωστα για τους αρχαιολόγους και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο χώρο, που συχνά εκκενώνουν την περιοχή κατά τους βομβαρδισμούς για να συνεχίσουν το έργο τους όταν τα πνεύματα ηρεμούν. Ειρωνεία της τύχης αποτελεί το γεγονός ότι και η ίδια η θέση περιλαμβάνει σήραγγες: αρχαία περάσματα προς την Αίγυπτο που διευκόλυναν τον αιφνιδιασμό ελληνιστικών στρατών και ρωμαϊκών λεγεώνων. «Τα βομβαρδιστικά δεν ξεχωρίζουν τους ανασκαφείς από αυτούς που σκάβουν (νέες) σήραγγες. Τώρα όμως είναι ήρεμα», δηλώνει ο Abdel Halim abu Kadeja, ως εκπρόσωπος των αρχαιολογικών-τουριστικών αρχών της Γάζας.....

Εκλεβαν αυτοκίνητα και ζητούσαν 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψουν

Νυχτερινές ώρες της 06-10-2010 στα Σεπόλια Αττικής από Αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 48, 21 και 21 ετών και ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 22 ετών, κατηγορούμενοι για «Σύσταση και συμμορία», « διακεκριμένες κλοπές, εκβιάσεις και απάτες κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση», παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών» και του Ν. «περί Αλλοδαπών».
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά το τελευταίο 3μηνο είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν κλοπές οχημάτων. Στη συνέχεια οι δράστες, παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τα κλεμμένα οχήματα σε ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος μέσα από τη φυλακή εκβίαζε τους ιδιοκτήτες απαιτώντας τη καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 Ευρώ προκειμένου να τους επιστραφούν τα οχήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τα επέστρεψαν......

Οι πιο... ηλίθιες ατάκες πολιτικών! (ΤΟΡ 10)

Κατα καιρούς οι σοφοί μας ηγέτες και πολυχρονεμένοι αφέντες της πολιτικής ελληνικής σκηνής έχουν εκστομίσει ουκ ολίγα “ μαργαριτάρια” άλλα χαζά και προκαλούν γέλια κι αλλα δείχνουν πόσο τραγικά μικροί και ανίκανοι είναι και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις.. Όπως και να χει όμως ένα είναι σίγουρο: “ Αλίμονο αν σε διοικούν κατώτεροί σου” και οι πολιτικοί μας έχουν βαλθεί να μας το αποδεικνύουν......

25χρονος ντελιβεράς καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή

Είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου 30χρονο ομογενή.
Την ανώτατη ποινή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο στη Λιβαδειά στον 25χρονο ντελιβερά από τη Λαμία.
Ο 25χρονος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, αν και προσπάθησε να πείσει το
δικαστήριο, ότι ήταν μια στιγμιαία παρεξήγηση η οποία κατέληξε σε καυγά και χωρίς να το θέλει άφησε αναίσθητο τον 30χρονο, που λίγες μέρες αργότερα κατέληξε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.
Το τραγικό περιστατικό έγινε πέρυσι τον Μάρτιο νυχτερινές ώρες στην οδό Όθωνος στη Λαμία, για τα μάτια μιας γυναίκας......

ΟΑΕΔ: Στον "αέρα" και πάλι τα επιδόματα ανεργίας...

Πηγή: ΒΗΜΑ
Συντάκτης: Κώστας Παπαδής
Oρατός είναι ο κίνδυνος να μην πληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας τους τελευταίους μήνες του 2010, καθώς ο ΟΑΕΔ μετά βίας διασφαλίζει τις παροχές του Οκτωβρίου, ενώ το ΙΚΑ, που οφείλει σημαντικά ποσά από εισφορές προς τον Οργανισμό, βρίσκεται επίσης σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο ΟΑΕΔ χρειάζεται 500 εκατ. ευρώ ως το τέλος του 2010, ώστε να συνεχίσει να καταβάλλει απρόσκοπτα τα επιδόματα ανεργίας και τις υπόλοιπες παροχές (οικογενειακά επιδόματα, κτλ.), ενώ αυτή τη στιγμή «το ταμείο του δεν έχει σάλιο», όπως έλεγε πριν από λίγους μήνες ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν Υγείας κ. Α. Λοβέρδος . Η αναστολή πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας...

Λοβέρδος: «Είμαστε 20 χρόνια πίσω στον τομέα της υγείας»

Τη δέσμευσή του να προχωρήσει σε δραστικές πολιτικές για την εξυγίανση του συστήματος υγείας, εφόσον επιτευχθούν οι πρώτοι στόχοι έως τον Μάρτιο, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο περιθώριο διήμερης υπουργικής σύσκεψης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

«Εάν περάσω έως και τον Μάρτιο, στο πεδίο της πραγματικής ζωής, τις αλλαγές που είπα, μετά υπόσχομαι. Υπόσχομαι ότι κι εγώ και οι συνάδελφοί μου που θα έλθουν στο μέλλον θα μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα και για το φακελάκι στο δημόσιο χώρο, αλλά και στο χώρο της ιδιωτικής υγείας, γιατί κι εκεί...

Τεστ αγάπης που προβλέπει αν θα χωρίσεις στο μέλλον!

Σε μια εποχή που τα διαζύγια αυξάνονται συνεχώς και οι ανθρώπινες σχέσεις δυσχεραίνουν όλο και περισσότερο, Αμερικανοί επιστήμονες έκριναν ότι χρειάζεται ένα ''τεστ'', το οποίο θα μπορεί να προβλέψει αν μια σχέση έχει μέλλον ή όχι.

Έτσι, οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόναλντ Ρόγκε, κατάφεραν , με τη χρήση του σχετικού "κουίζ", να προβλέψουν με επιτυχία για περισσότερα από 50 ζευγάρια, αν θα χώριζαν μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Το τεστ χρησιμοποιεί μια ψυχολογική τεχνική για να ανακαλύπτει, τι σκέφτονται πραγματικά οι άνθρωποι για το σύντροφό τους......

Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ "Κάναμε μαζί διακοπές..."

O 31χρονος Κύπριος ποπ σταρ μίλησε στο People για τις διακοπές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την προσωπική του ζωή και την αρχή της διεθνούς του καριέρας.

Αυτό το καλοκαίρι έγινες εξώφυλλο στα περιοδικά , πάντα συνοδευόμενος με την είδηση ενός μεγάλου έρωτα που προέκυψε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν έβλεπες να αναπαράγεται, σκέφτηκες ότι πρέπει να το σταματήσεις, να το διαψεύσεις; Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά για μένα. Αν ξεκινούσα αυτό το παιχνίδι, δεν θα τελείωνα ποτέ. Δεν έχω το χρόνο ή την ενέργεια να σπαταλήσω για κάτι τέτοιο.....

Η Παιδεία και το άλμα του Γιώργου απο τον Μεσαίωνα στα … e-books

Φανταστείτε πώς θα ήταν ο κόσμος αν προτού μπούμε στη βιομηχανική επανάσταση, είχαμε ήδη μπει στην τεχνολογική επανάσταση.
Πώς θα ήταν οι πολιτισμοί αν ο άνθρωπος έμπαινε κατευθείαν στο Βυζάντιο για παράδειγμα προτού περάσει ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.
Ή για να είμαστε πιο σαφείς, τι θα γινόταν αν αντί για τα πρώτα αυτοκίνητα του Φορντ ξαφνικά οι βιομήχανοι στα τέλη του 19ου αιώνα μας παρουσίαζαν μια Λαμποργκίνι.
Στο παρόν τώρα. Ο πρωθυπουργός μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου μας παρουσίασαν το μεσημέρι της Παρασκευής από την ακριτική Λήμνο, το νέο ψηφιακό σχολείο. Πραγματικά πολύ σπουδαίο έργο, μακάρι να γίνουν όλα όσα μας υποσχέθηκαν. Θα τους βγάλουμε το καπέλο. Μας έταξαν διαδραστικούς πίνακες, e-books που θα αντικαταστήσει το υπάρχον βιβλίο, προσομοίωση των Πανελλαδικών εξετάσεων, μαθήματα περασμένα στο διαδίκτυο εν είδει φροντιστηρίου, μαθήματα σε βίντεο, ψηφιακό υλικό για τα πάντα και άλλα πολλά που φέρνει η τεχνολογία. Υπέροχα όλα αυτά, αλλά για μια Ελλάδα που έχει λύσει τα βασικά της προβλήματα, που έχει μια στοιχειωδώς οργανωμένη Παιδεία, που μπορεί να πει ότι είναι έτοιμη να υποδεχθεί την τεχνολογία και μέσα στις αίθουσες. Ας δούμε, όμως, την σημερινή πραγματικότητα:
· Εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα κάνουν διπλοβάρδιες, πρωί και απόγευμα διότι δεν υπάρχουν νέα σχολεία......

Η παρακμή των ΗΠΑ: Μύθος ή πραγματικότητα;

Το τελευταίο διάστημα,  είναι συνηθισμένο φαινόμενο να γράφονται πολλά, μα πάρα πολλά άρθρα για τη παρακμή των ΗΠΑ. Την Κυριακή που  μας πέρασε, ο Thomas L. Friedman έγραψε στην εφημερίδα The New York Times προειδοποιώντας για το …τέλος. Συγκρίνοντας την Αμερική με την αρχαία  Ρώμη, ο αρθρογράφος αγγίζει μια ευαίσθητη, πλην όμως δημοφιλή χορδή. Μια απλή αναζήτηση στο Google με τη φράση «Η παρακμή της Αμερικής», επιστρέφει 42.000 αναφορές. Οι συγκρίσεις των ΗΠΑ με την αρχαία  Ρώμη είναι πλέον άφθονες, όπως για παράδειγμα, το πρόσφατο βιβλίο Are We Rome? The Fall of an Empire and the Fate of America του Cullen Murphy. Οι ακροδεξιοί οπαδοί του Tea Party ωρύονται καθημερινά για το πώς ο Ομπάμα και η κυβέρνηση του καταστρέφουν τη χώρα. Ακόμη και το κυβερνητικό National Intelligence Council, πριν από μερικά χρόνια προέβλεπε τη διάβρωση της ισχύος των ΗΠΑ σε σχέση με αυτήν της Κίνας και της Ινδίας. Η πιο δημοφιλής φιγούρα της Αμερικής αυτό τον καιρό, είναι η «αγχωμένη κυρία της Τροίας», Κασσάνδρα.....

Οι αλβανοί 'εκτιμούν' το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα




Απολαύστε μερικούς από τους Αλβανούς που ταΐζουμε και αυτοί ανεβάζουν βιντεάκια στο youtube που δείχνουν πόσο 'εκτιμούν' το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα....

Βαρέθηκαν στη Ν.Δ. της Πάτρας;

Το τι έχει γίνει στην τοπική Ν.Δ. εν όψει περιφερειακών εκλογών, δεν περιγράφεται. Ακούγονται πολλά για απογοήτευση στελεχών οι οποίοι όπου βρεθούν και σταθούν λένε ότι δεν τους έκαναν ούτε ένα τηλεφώνημα για να συνδράμουν στην προεκλογική περίοδο, ορισμένοι ακόμα και ως υποψήφιοι.

Και με τη σειρά τους, αποφάσισαν να ...τραβήξουν την άκρη τους και να μην ασχοληθούν ούτε στο ελάχιστο. Επειδή όμως οι διαμαρτυρίες άρχισαν τώρα τελευταία να αυξάνονται, μαθαίνουμε ότι άρχισαν και να ...πέφτουν «βροχή» τα τηλέφωνα. Όμως τα περισσότερα στελέχη είτε δεν το σηκώνουν, είτε βάζουν άλλους να μιλήσουν για λογαριασμό τους. Ούτε καν, δηλαδή, μπαίνουν στον κόπο να κάνουν κουβέντα. Η αγανάκτηση σε όλο της το μεγαλείο...

πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan