Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Λίγες σκέψεις... Τυχαίες...

...τυχαία κάποιος έδωσε την ιδέα! Τυχαία βγήκαν να προσευχηθούν, με κάποιου τυχαίου όπως φαντάζομαι άδεια για κάτι τέτοιο από ένα τυχαίο Δήμο Αθηναίων, μια που τυχαία τη προηγούμενη ημέρα είχαμε εκλογές αλλά κατά τύχη κάποιοι ήξεραν από πού τυχαία να πάρουν άδεια, που φυσικά τυχαία τα ΜΜΕ τους έδειξαν σαν προσκυνητές που απλά ασκούσαν το δικαίωμα της προσευχής...



...τυχαία έγιναν μετά τα επεισόδια, από τυχαίους αστυνομικούς, που τυχαία έκαναν τη δουλειά τους, και μία που μιλάμε για τυχαίο περιστατικό, ζήτησαν συγνώμη, τον κέρασαν το τυχαίο, που τυχαία έφτασε μέχρι τη Βουλή το θέμα, που τυχαία τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν περισσότερο...

“Από τα 15 έγινα πόρνη. Με κράταγαν και μου δίναν με το ζορι ηρωίνη ώστε να μην παλευω όσο με βιάζουν”[Βίντεο]

porni1_h_633_451Η εξομολόγηση της αλλοδαπής ιερόδουλης στο "Αξίζει να το ζεις!"

Η νεαρή κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν 15 χρόνων, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να βρει καλύτερες συνθήκες και έπεσε στα δίχτυα της πορνείας.

Η Ελένη, που κατάγεται από τη Ρωσία, μίλησε στην...
εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις!”, για τις δυσκολίες που πέρασε και την προσπάθεια που κάνει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Η αλλοδαπή πόρνη, που ήταν και μητέρα δυο κοριτσιών είχε περάσει μεγάλες δυσκολίες και ακόμη και ο συντροφός της την εκμεταλλευόταν.“Είχε πει πως με πήρε καθαρά για τα λεφτά. Έβγαζα αρκετά και ήμουν καλή και ήθελε να το εκμεταλλευτεί”, αποκάλυψε η ίδια.
Θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή της και να ξαναδεί τα παιδιά της, αποφασίζει να αλλάξει σελίδα. Τότε πήρε την απόφαση να μπει στο ξενώνα αλληλεγγύης “Στοργή” και να κάνει μια προσπάθεια να ξεφύγει απ' όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις και τα όσα είχε ζήσει. Μιλώντας, μάλιστα, για τις πρώτες μέρες της στον ξενώνα, ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολες.“Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Δεν ήθελα να σκέφτομαι. Φοβόμουν πολύ”.
Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως είχε βιώσει πολύ άσχημες συμπεριφορές και είχε ακούσει πολύ προσβλητικά λόγια, που την είχαν σημαδέψει. Ωστόσο, βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να προχωρήσει. Το μόνο που φοβάται είναι να μην επηρεάσει τα παιδιά της, το άσχημο παρελθόν που είχε. “Φοβάμαι μήπως τα κορίτσια μου ακολουθήσουν το δρόμο μου”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια πλέον προσπαθεί να βρει τρόπο να έρθει και πάλι σε επαφή με τα παιδιά της και να κάνει μια νέα αρχή. Μάλιστα, η εθελοντική εργασία που έκανε στον Ερυθρό Σταυρό, φαίνεται πως τη βοήθησε πολύ να επανενταχθεί και να σταθεί στα πόδια της.



Πηγή

Η πιο όμορφη τροχονόμος της Ρώμης!Τροχονόμος που... απορυθμίζει την κυκλοφορία! Δείτε το βίντεο!!!...

Τροχονόμος που... απορυθμίζει την κυκλοφορία! Δείτε το βίντεο!!!...

Λίγες σκέψεις... Που δεν κάνουν οι πολιτικοί μας



...κάθομαι (μια που έχω καιρό) και αναλύω ιδέες και λύσεις που ακούω/διαβάζω από εδώ και από εκεί! Ετσι λοιπόν είπα να κάνω τη χάρη στους πολιτικούς μας να δουν λύσεις που δεν κοστίζουν αλλά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτερα! Τώρα θα μου πεις, δεν τα ξέρουν? Τα ξέρουν όλα αυτά που θα γράψω, πιο πολύ απλά προσπαθώ να ανοίξω ορίζοντες στις συζητήσεις μας και ίσως να βοηθήσω στο να σκεφτούμε και παρά πέρα...

...θυμάμαι που λέγαμε να αναπτύξουμε το Τουρισμό μας! Η Τουρκία τί έκανε? Βγήκε η ταινία "Τροία" και αμέσως εκεί που φημολογείται πως ήταν η Τροία έστησαν μνημεία και τουριστικές ατραξιόν! Αντίθετα εμείς όταν βγήκε η ταινία "300" δεν κοιτάξαμε να κάνουμε γνωστό πως τιμούμε το παρελθόν μας! Υπάρχουν τα μνημεία αλλά για ελάχιστους που διαβάζουν! Πόσο περισσότερα πράγματα από τη Τουρκία θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε, όταν ακούμε πως θα βγουν αντίστοιχες ταινίες, όπως με τη Μάχη του Μαραθώνα? Δεν έχουμε τρόπο ώστε και η τοπική αυτοδιοίκηση να κάνει κάτι που θα φέρει τουρίστες, αλλά να προσέχει να μη τους ξουρίσουν τα λαμόγια της κάθε περιοχής? Η τοπική κοινωνία πάντα γνωρίζει ποιός είναι ο κακός επαγγελματίας, ας τον απομονώσουν και κάτι θετικό θα γίνει...

Κατάσκοπος και το Gmail;

Η Google ξεκίνησε τη δική της υπηρεσία πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων (VoIP) μέσω του Gmail, η οποία δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στη χώρα μας, κάτι που αναμένεται στο κοντινό μέλλον.
Παρά την πολύ καλή υποδοχή από τον κόσμο, φαίνεται ότι άρχισαν να μαζεύονται κάποια σύννεφα μετά τις αναφορές αρκετών χρηστών ότι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής της συνομιλίας, με το πάτημα ενός κουμπιού που ξαφνικά εμφανίστηκε στο Gmail.
Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη λειτουργία εγγραφής των συνομιλιών, προφανώς για λόγους νομιμότητας αλλά και για να δει τη γενική αντίδραση των χρηστών σε περίπτωση που σκεφτεί πραγματικά να συμπεριλάβει μια τέτοια λειτουργία στην υπηρεσία της.

πηγή

Η ΣΕΞΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥ «ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ONE NIGHT STAND ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΗΣΕΙ»


 
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Άννα Μονογιού μίλησε για το One night stand, τις απιστίες και όχι μόνο στον δημοσιογράφο και διευθυντή του Love Radio Τάσο Τρύφωνος περιοδικό MAN που κυκλοφορεί.
 
Για το one night stand: «Έχω κάνει one night stand…..

Φώτης- Μαρία :Τους έκανε μήνυση η Μιμή Ντενίση. Θρίλερ με την ενδεχόμενη σύλληψή τους!


Ένα απόσπασμα της ταινίας «Μικαέλα, ο Γλυκός Πειρασμός» προβλήθηκε στην εκπομπή «Φώτης-Μαρία Live» και προκάλεσε την οργή της Μιμής Ντενίση, η οποία έκανε μήνυση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, ζητώντας την άμεση σύλληψή τους.Δεν είναι η πρώτη φορά που προβάλλονται αποσπάσματα της ταινίας του 1974 (υπάρχουν και στο Ίντερνετ), στην οποία η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται σε τολμηρές σκηνές με το ψευδώνυμο Ελένη Ντάνου. Όμως, η Μιμή Ντενίση είχε αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας, απαγορεύοντας την προβολή της — κάτι που οι δύο παρουσιαστές δεν γνώριζαν όταν αποφάσισαν να προβάλλουν ένα πολύ μικρό απόσπασμα στην εκπομπή τους. Με τη μήνυση που κατατέθηκε, κινήθηκε αυτόματα η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης του γνωστού τηλεοπτικού διδύμου, με αποτέλεσμα ο Φώτης και η Μαρία να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να συλληφθούν. Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιοι σκοπεύουν να βγουν κανονικά στον αέρα στις 17.50 που ξεκινάει το «Φώτης-Μαρία Live», αν φυσικά δεν τους έχουν προλάβει οι αστυνομικές αρχές.
yupi.gr

Έδινε συνέντευξη και έκανε ταυτόχρονα σεξ!

Τον θεό του δεν έχει ο Ντένις Ρόνταμ. Ο εκκεντρικός μπασκετμπολίστας γνωστός και για τις extreme σεξουαλικές του προτιμήσεις έκανε στοματικό σεξ την ώρα που έδινε συνέντευξη στο ραδιόφωνο.

Ο Ντένις μάταια προσπαθούσε - να συγκεντρωθεί σε όσα τον ρωτούσε ο Jorge Sedano. Ο δημοσιογράφος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και τον ρώτησε τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μάλιστα ακούγονταν και περίεργοι ήχοι ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει στο τι ακριβώς γίνεται, ο μπασκετμπολίστας έσκασε στα γέλια και έγινε πιο σαφής λέγοντας πως δίπλα του βρίσκεται η σύντροφός του η οποία… πιπιλίζει κάτι…

πηγή

Σκόκο ως το 2013!

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έσκασε η … «βόμβα»! Την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φοράει έως το καλοκαίρι του 2013 ο Νάτσο Σκόκο. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ο αργεντινός υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα γι΄ άλλα δύο χρόνια.
Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Με την υπογραφή του όμως στο νέο συμβόλαιο, το σίριαλ του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ έλαβε τέλος.
Στο οικονομικό κομμάτι της ιστορίας, σύμφωνα με πληροφορίες οι ετήσιες απολαβές του αργεντινού θα αγγίζουν περίπου τις 900.000 ευρώ συν τα μπόνους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013»

πηγή

Η χειρονομία που «έκαψε» τον Λιάγκα! (Video)

Πολλοί παρουσιαστές την έχουν πατήσει κατά καιρούς on air, άλλωστε είναι γνωστή η ατάκα «συμβαίνουν αυτά, ζωντανό είμαστε», αλλά αυτό που έπαθε ο Γιώργος Λιάγκας θα το φυσάει για πολύ καιρό και δεν θα κρυώνει! Η κάμερα τον συνέλαβε να κάνει την κλασική κίνηση του... αυνανισμού την ώρα που μίλαγε η καλεσμένη του! Υπονοώντας ότι λέει βλακείες.
Το γεγονός ότι δεν σέβεται τους καλεσμένους του το είχε φέρει στο προσκήνιο η «έρμη» η Βάνα Μπάρμπα τους παράτησε σύξυλους στον αέρα, επειδή την είχαν να περιμένει μια ώρα μέχρι να βγει στο πλατό για πέντε λεπτά!
Όμως ο κ. Λιάγκας δεν έβαλε μυαλό…

Το κλάμα της Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη

Με δάκρυα στα μάτια παρουσίασε το νέο της cd η Νατάσσα Θεοδωρίδου, που διερωτήθηκε: «Ποιός δεν έχει πληγωθεί και ποιος δεν έχει στεναχωρηθεί; Στην αρχή... μετά ο χρόνος τα μαλακώνει όλα και ηρεμούμε»!
Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε τα παλιά, τότε που ξεκινούσε στον χώρο του τραγουδιού και δάκρυσε. «Το ότι συγκινούμαι πολύ εύκολα είναι γνωστό πλέον... Μια αναφορά που έκανε ο Βαγγέλης Περρής που δημιούργησε εικόνες που είδα ακριβώς εκείνη τη βραδιά τι συνέβαινε και συγκινήθηκα. Αλίμονο!», είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Απαντώντας σε ερώτηση του Star για την Ελένη Μενεγάκη και όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις τους, η Νατάσσα .....

Μία ασπιρίνη την ημέρα για όλους από τα 45 και πάνω


Η καθημερινή μικρή δόση προστατεύει από καρδιοπάθειες και καρκίνο, σύμφωνα με βρετανούς ειδικούς


ΛΟΝΔΙΝΟ Oλα τα άτομα άνω των 45 ετών θα έπρεπε να λαμβάνουν μια μικρή δόση ασπιρίνης σε καθημερινή βάση προκειμένου να προστατευθούν από τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο, σύμφωνα με νέα σύσταση επιτροπής βρετανών ειδικών.


Οι επιστήμονες ανέφεραν σε συνάντησή τους στη Βασιλική Εταιρεία Ιατρικής ότι ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν πως τα οφέλη από τη λήψη ασπιρίνης είναι πολύ περισσότερα από τους πιθανούς κινδύνους για τους μεσήλικους...

Νέα πηγή φωτός από σούπερ-φωτόνια

Γερμανοί κβαντικοί φυσικοί δημιούργησαν μια εντελώς νέα πηγή φωτός, που μπορεί μελλοντικά να έχει ποικίλες εφαρμογές, όπως νέου τύπου λέιζερ που θα λειτουργούν όπως οι ακτίνες-Χ, καλύτερα φωτοβολταϊκά συστήματα, πιο ισχυρούς επεξεργαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών και μικρότερου μεγέθους ηλεκτρονικές συσκευές. Η νέα πηγή φωτός αποτελείται από σούπερ-φωτόνια, καθώς είναι ένα «συμπύκνωμα Μπόζε-Αϊνστάιν» από φωτόνια, κάτι που μέχρι πρόσφατα εθεωρείτο αδύνατο να υπάρξει.
Για πρώτη φορά, το 1995 δημιουργήθηκε ένα τέτοιο συμπύκνωμα από άτομα αλλά όχι από φωτόνια, όταν κατέστη δυνατό άτομα ρουβιδίου να ψυχθούν κοντά στο απόλυτο μηδέν (-273 βαθμοί Κελσίου) και να συγκεντρωθούν (συμπυκνωθούν) σε ένα περιορισμένο χώρο, οπότε άρχισαν να συμπεριφέρονται σαν ένα μοναδικό πελώριο «σούπερ-σωματίδιο» ή «συμπύκνωμα Μπόζε-Αϊνστάιν».
Πρόκειται για μια κβαντική ουσιαστικά κατάσταση, όπου τα σωματίδια....

Β. Πούτιν : «Κοινή αγορά ΕΕ – Ρωσίας»

Για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποδεικνύεται δεινός πολιτικός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα. Αυτή τη φορά οραματιζόμενος τη δημιουργία ενός χώρου ελεύθερων συναλλαγών «από τη Λισαβόνα μέχρι το Βλαδιβοστόκ», καλώντας την ΕΕ να δεσμευτεί περισσότερο στην οικονομική συνεργασία με τη Μόσχα. Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ» σημειώνει : «Τι προτείνουμε; Κατ' αρχάς τη δημιουργία μιας εναρμονισμένης κοινότητας οικονομιών από τη Λισαβόνα ως το Βλαδιβοστόκ». «Και στο μέλλον, γιατί όχι; ζώνες ελεύθερων συναλλαγών και πιο προωθημένες μορφές οικονομικής ολοκλήρωσης. Θα έχουμε μια ηπειρωτική αγορά όγκου χιλιάδων δισεκατομμυρίων ευρώ», συμπληρώνει.
Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός φτάνει στη Γερμανία για διήμερη επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο, ενώ θα έχει και συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ.

Με πληροφορίες από : ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή

Στην Ελλάδα της ντροπής.Μία φωτογραφία που σοκάρει

Τη φωτογραφία “τράβηξε” ο γνωστός φωτορεπόρτερ της Θεσσαλονίκης, Νώντας Στυλιανίδης (από το photoreportage.gr) και είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει με τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους… Μπορείτε να δείτε τον ηλικιωμένο κύριο να ψάχνει στα σκουπίδια (τώρα με την απεργία στους ΟΤΑ ήταν αρκετά) και να διαλέγει κόκαλα από τον κάδο! Δε μιλάμε για κάποιον άστεγο,... και κουρελή , αλλά για κύριο…με τα όλα του, με το κοστούμι του και με την πενιχρή σύνταξή του, που τον αναγκάζει να βιώσει την αθλιότητα και να αναζητήσει το φαγητό του στα σκουπίδια…

Η εικόνα είναι, δυστυχώς, καθημερινή στη Θεσσαλονίκη του 2010. Ειδικά με το κλείσιμο των λαϊκών αγορών, κάθε απόγευμα, το τι γίνεται στους κάδους των γύρω δρόμων, δεν περιγράφεται.

Μπορείτε να συναντήσετε ηλικιωμένα ζευγάρια, με σακούλες και καρότσια, να ψάχνουν στα σκουπίδια για ό,τι άφησαν πίσω τους οι πωλητές και οι παραγωγοί. Ξεκαθαρίζουν τα σαπισμένα φύλλα των λαχανικών, τα σάπια από τα γινωμένα φρούτα και γεμίζουν τις σακούλες τους με προϊόντα που, άλλες εποχές, ούτε καταδεχόμασταν να τα βάλουμε στα σπίτια μας

kontiloforos

«Νέα αποστασία» βλέπουν Σαμαράς και Λυκουρέντζος!

Οι ανεξαρτοποιήσεις και οι διαγραφές βουλευτών της ΝΔ,προκαλούν την έντονη αντίδραση της Ρηγίλλης που μιλά για «νέα αποστασία», αλλά και του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και του γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου που πίσω από τη νέα «διαρροή» βουλευτή βλέπουν απόπειρα του ΠΑΣΟΚ να διευρύνει τα κοινοβουλευτικά ερείσματα της κυβέρνησης. «Ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητεί δεκανίκια», δήλωσαν μ’ ένα στόμα και μια φωνή οι δυο τους! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Αφιερωμένες οι φωτογραφίες…

Αστυφύλακες έκλεβαν τις αποθήκες που επιτηρούσαν!

Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες συνελήφθησαν, επειδή έκλεβαν τις αποθήκες που είχαν εντολή να φυλάνε!
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τέσσερις αστυφύλακες, ηλικίας 19-21 ετών, μαζί με έναν 38χρονο οδηγό ταξί κατηγορούνται ότι έκλεβαν αποθήκη στην οδό Κολωνού 16 όπου η αστυνομία σφράγιζε προϊόντα – απομιμήσεις, τις οποίες και είχαν τοποθετηθεί εκεί για να τις προσέχουν.
Μάλιστα, η υπόθεση ανέκυψε τυχαία, όταν η τροχαία σταμάτησε το ταξί που επέβαιναν δύο από τους δόκιμους για προληπτικό έλεγχο.
Μέσα στο όχημα του 38χρονου οδηγού ταξί βρέθηκαν 78 ρολόγια απομιμήσεις από επώνυμους οίκους, εφτά μπουφάν, δύο πουκάμισα και δύο σκούφοι.
Όταν ανακρίθηκαν από την αστυνομία αποκάλυψαν ότι τα προϊόντα αυτά προέρχονταν από τις αποθήκες, ενώ “έδωσαν” και άλλους δύο συναδέλφους τους που συμμετείχαν στο κόλπο.
Στο σπίτι λοιπόν των υπόλοιπων δύο βρέθηκαν 52 ρολόγια, 34 δαχτυλίδια, 23 αλυσίδες χεριού, 16 δερμάτινες χώνες, 28 μπλούζες και πάρα πολλά άλλα, ενώ στο σπίτι του ταξιτζή βρέθηκαν  4 ρολόγια, μανικετόκουμπα, γραβάτες και πορτοφόλια.
Οι τέσσερις αστυφύλακες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 
relaxgr

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER


 Οι Απατηλές Ελευθερίες του Internet και το μακρύ χέρι του Σιωνισμού
Μετά από μια εβδομάδα προπαγάνδας για τα θαύματα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του online twittering, οι μάσκες επιτέλους έπεσαν - χάρη στον ίδιο τον κομπασμό του Σιωνιστή της Ουάσιγκτον.
Τώρα γνωρίζουμε ότι, ενώ μιλάμε για ελεύθερη ανταλλαγή πολιτικών απόψεων στο διαδίκτυο, η επιρροή και η δύναμη των Σιωνιστών είναι να προσπαθούν, να κλείνουν κάθε άλλη πλευρά συζήτησης, με τη χρήση παράνομων μεθόδων, βάσει του δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου, για να μπλοκάρει την Ιρανική πολιτική (εξουσία) και τους δικτυακούς τόπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Josh Koster, ένας σύμβουλος πολιτικών στελεχών, ο οποίος ειδικεύεται στην....

συγχώρεση...


Η συγχώρεση δε σημαίνει "Αυτό που έκανες δεν με πειράζει". Απλά σημαίνει "Δεν είμαι πλέον πρόθυμος να νιώθω πόνο σε σχέση με τις πράξεις σου".



Σε είδα...

Γνωριστηκαμε,

Σε συμπαθησα,

Με συμπαθησες και συ...

Γιναμε φιλοι,

Καναμε πολυ παρεα,

Σου ανοιξα την καρδια μου,

Μου ανοιξες την δικη σου,

Με προδωσες,


Σε συγχωρεσα.




Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν... όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


a walk to remember

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

“Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να βρουν ανοικτό το δρόμο ανατολικά του ποταμού Άρδα -δυτικά της Ορεστιάδας- και από εκεί, ακολουθώντας τη γραμμή βόρεια και μετά βορειοανατολικά να βρεθούν στα Πομακοχώρια της Ροδόπης, πίσω από τις ελληνικές γραμμές”. Το απόσπασμα αυτό δεν είναι από σενάριο πολεμικής ταινίας, αλλά από το τελευταίο βιβλίο του Βασίλειου Μαρκεζίνη “Μια νέα εξωτερική πολιτική για την Ελλάδα”.
Πολλοί και επώνυμοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη την περασμένη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετάνια, λίγοι μάλλον μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν.Διαφορετικά, δεν θα είχε περάσει ασχολίαστο το κομμάτι του βιβλίου όπου ο γνωστός καθηγητής εκτιμά ότι είναι πιθανό ένα “τεχνητά δημιουργημένο επεισόδιο στις περιοχές τουρκογενών πληθυσμών της Ροδόπης”. Στη συνέχεια, αναλύοντας το σενάριο αυτό, περιγράφει, όπως προαναφέραμ, πως θα μπορούσαν οι τουρκικές δυνάμεις να κυκλώσουν τις ελληνικές, επιχειρώντας “ισχυρή επίθεση ενισχυμένης θωρακισμένης ταξιαρχίας στο ελληνικό έδαφος στο ύψος του χωριού Λάβαρα, με σκοπό να δημιουργήσουν ρήγμα για διείσδυση κατά μήκος του οδικού άξονα Λάβαρα-Πρωτοκλήσσι-Κυριάκι-Περιστεράκι”. Ο κ. Μαρκεζίνης συνεχίζει την περιγραφή της δυνητικής τουρκικής επίθεσης, κάνοντας λόγο για ταυτόχρονη ρίψη αλεξιπτωτιστών κατά τον άξονα και ”διείσδυση δεύτερης θωρακισμένης τουρκικής ταξιαρχίας βορείως του Άρδα”.
“Ο καιρός θα δείξει ποιοι έχουν δίκαιο: οι εφησυχάζοντες ή οι ανησυχούντες”, κλείνει το σύντομο αυτό απόσπασμα του βιβλίου του ο κ. Μαρκεζίνης.

zoomnews
πηγή

Συνδικαλισμός με ΔΕΗσεις;

Δεν ξέρω πια τι είναι αυτό που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη συνδικαλισμός. Δεν υπερασπίζομαι εικονίσματα, μόνο τις ιστορικές αναγκαιότητες. Πως οι άνθρωποι πρέπει να οργανώνονται για να κατακτούν. Πως πολλές φορές αυτό γίνεται με υπερβολές και ακρότητες αλλά είναι καλύτερο απ το να μην γίνεται καθόλου. Πως με το να μηδενίζεις τα πράγματα, ανοίγεις την πόρτα στην αβεβαιότητα και θα είσαι ένα απ τα βέβαια θύματα. Ναι είμαι με τον συνδικαλισμό. Συγχωρήστε με όμως, δεν μπορώ να είμαι με τους συνδικαλιστές. Όχι με αυτούς.

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΔΕΗ, πήρε 500.000 ευρώ δάνειο από τα ταμεία της επιχείρησης. Του εργοδότη δηλαδή. Δεν με ενδιαφέρει για ποιες ανάγκες. Αν είναι υπαρκτές. Αυτό που έχει σημασία είναι η συναλλαγή. Οι αμοιβαίες υποχρεώσεις που δημιουργούνται. Την ίδια ώρα η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε χιλιάδες Έλληνες, που δεν έχουν να πληρώσουν 100 ή 200 ευρώ.
Μέχρι πριν δύο χρόνια, κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές, στο υπουργείο πολιτισμού, είχαν κανονίσει, οι εργαζόμενοι, να παίρνουν υπερωρίες από ταμείο που ανήκε σε άλλους. Αυτό από τα ποσοστά που δίνει ο ΟΠΑΠ για τον πολιτισμό. Γιατί προφανώς αντιλαμβάνονται ως συνδικαλισμό την εξυπηρέτηση των εργαζομένων. Δεν έχει σημασία πώς;.....

Τράπεζες, μεγαλοεργοδότες και ΜΜ"Ε" πίσω από το ξεπάστρεμα των κλαδικών

Σαν αφορμή για γενικό ξεπάστρεμα στις ελάχιστες εγγυημένες -καθ' όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο- αμοιβές είδαν και βλέπουν οι μεγάλοι εργοδότες το Μνημόνιο.

Η διάταξη για την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων σε κάθε περίπτωση, η διαγραφή του δικαιώματος του εργαζομένου να επιλέγει την ευνοϊκότερη σύμβαση και η μη καταβολή του «συνήθους μισθού» στις επιχειρήσεις που δεν... είναι μέλη των εργοδοτικών ενώσεων «επιβλήθηκαν τον Αύγουστο -με την πρώτη αναθεώρηση του Μνημονίου- από τους τραπεζίτες, ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις μεγάλες εταιρείες», σύμφωνα με πηγή που μετείχε στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Σε σημείο που τεχνοκράτης που μετείχε στις συσκέψεις να μεταφέρει την αίσθησή του ότι «δεν διαπραγματευόμουν με το ΔΝΤ, αλλά με συμφέροντα στην Ελλάδα». Για να συνεχίσει, «σιγά μην εμπνεύστηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν τις αμοιβές για τις Ελληνίδες καμαριέρες».

Μετά τις κυβερνητικές παλινωδίες, τις υπουργικές αντιπαραθέσεις περί...

Νέες Ταυτότητες Αστυνομικού Προσωπικού και Κάρτα του Πολίτη - Συγκριτική ανάλυση με Ηνωμένο Βασίλειο. ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσίαση των Νέων Ταυτοτήτων τύπου πιστωτικής κάρτας Αστυνομικού Προσωπικού(Αστυνομικών- Ειδικών Φρουρών- Συνοριακών Φυλάκων ) από τοεπίσημο κανάλι της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) στο YouTube που εκτυπώνονται στη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. της οποίας το προσωπικό εμφανίζεται να συγκατατίθεται (σε περίπτωση, που αρνηθεί αστυνομικός να συγκατατεθεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ακολουθεί παραπομπή του στο υπηρεσιακό πειθαρχικό συμβούλιο όπου του ανακοινώνεται η απόλυση του με συνοπτικές διαδικασίες, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω) στη βιομετρική επεξεργασία των δακτυλικών του αποτυπωμάτων με ηλεκτρονική σάρωση δακτύλου του δεξιού χεριού προς επαλήθευση των δεδομένων της κάρτας εισόδου η σάρωση της οποίας προηγείται και η βιομετρική επαλήθευση απαιτείται για το άνοιγμα της θύρας της Δ/νσης.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Οι Νέες Ταυτότητες Αστυνομικού Προσωπικού είναι ηλεκτρονικές μεν την στιγμή, που περιέχουν στην οπίσθια όψη μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη - Machine Readable Zone (MRZ) αλλά όχι βιομετρικές δε αφού δεν (Δείτε τα βίντεο) ...

Μας κακομαθαίνετε, κύριε «Πρέσβη»!

Ο «Πρέσβης» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις… Panathinaikos, μετά τo χθεσινό «τρίμπαλο» από την Μπαρτσελόνα μάς αποχαιρέτησε πρόωρα από Νοέμβρη μήνα. Το KatiMagiko.gr πραγματοποιεί ένα σύντομο απολογισμό των στατιστικών της… καταπληκτικής πορείας των «πρασίνων» στο φετινό Champions League, αλλά σας υπενθυμίζει ότι η πορεία του «Πρέσβη» δεν τελείωσε εδώ αφού απομένει ακόμη ένα ματς με την Κοπεγχάγη!
Δυστυχώς για το ελληνικό φίλαθλο κοινό ο…

Το βερμούτ είναι πάντα στη μόδα!

Martini, Cinzano, Dubonnet και Noilly Prat είναι οι γνωστότερες ετικέτες του δημοφιλούς απεριτίφ, κι αυτή είναι η ιστορία του!

Παρόλο που κρατάει χαμηλό προφίλ, το βερμούτ ήταν και θα είναι πάντα στη μόδα. Είχε ξεχωριστή θέση στις οικογενειακές συναθροίσεις, στα κλαμπ και στα κέντρα διασκέδασης και η διαφορά με το σήμερα είναι πως τότε το ζητούσαν με το όνομά του, ενώ τώρα με το επώνυμο (το brand name δηλαδή). Πολλοί είναι εκείνοι που πίνοντας ένα ελαφρύ ποτάκι, ένα Μαρτίνι ας πούμε, δεν έχουν ιδέα πως το γλυκόπιοτο, ελαφρύ απεριτίφ είναι ο ένας εκ των διασημότερων εκπροσώπων των βερμούτ σε όλο τον κόσμο. Ομως και ανάμεσα στους πιο ψαγμένους πότες, εκείνους που δηλώνουν φανατικοί του Dry Martini, υπάρχουν αρκετοί που αγνοούν τον καίριο ρόλο του βερμούτ στην παρασκευή του πασίγνωστου κοκτέιλ.

Του Ανδρειωμένου ο Θάνατος... Θάνατος δεν λογιέται. ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Τί ήθελε να πεί ο ποιητής.

Έκανε άσεμνη χειρονομία στο χθεσινό αγώνα

Ιρακινός, που δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού, ήταν ο νεαρός άντρας που εισέβαλε χθες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα, για το Τσάμπιονς Λίγκ και έκανε άσεμνη χειρονομία στον Λίονελ Μέσι.

Ο 26χρονος μετανάστης παραδόθηκε στην αστυνομία από το προσωπικό ασφαλείας του σταδίου και σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται στην Ελλάδα με προσωρινή άδεια λόγω του ότι έχει υποβάλλει αίτημα για πολιτικό άσυλο και όπως είπε στους αστυνομικούς, μπήκε στο γήπεδο γιατί δεν άντεχε να βλέπει να χάνει η ομάδα του.
Πηγή

Συγχωροχάρτι ρύπανσης στη Μήλο από το “πράσινο” υπουργείο

της Μαριάννας Τζάννε
Θα συνεχίσει η S&B να ρίχνει υλικά στην θάλασσα!
Συγχωροχάρτι για τέσσερα χρόνια παίρνει από το υπουργείο Περιβάλλοντος η S&B στη Μήλο και έτσι η εταιρεία στην οποία προεδρεύει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος συνεχίσει να απορρίπτει ανενόχλητη τα ορυκτά της απόβλητα στο θαλάσσιο περιβάλλον του νησιού, μέχρι να επιλέξει η ίδια εναλλακτική λύση διαχείρισης.

Με ένα θολό πλαίσιο περιβαλλοντικής αδειοδότησης που εγκρίθηκε στις 22 Νοεμβρίου και προϋποθέτει «χαλαρά» τμηματικά χρονοδιαγράμματα προτάσεων για ορθότερες περιβαλλοντικές λύσεις, είναι σαφές ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της βιομηχανίας στο νησί, αγνοώντας προφανώς τις συνέπειες στο περιβάλλον, στο οποίο ετησίως απορρίπτονται περίπου 100.000 τόνοι σωματιδίων εξορυκτικών αποβλήτων...

Τα tattoo στο σέξι κορμί της Cheryl Cole

Της Κατερίνας Αθανασίου
Αποκαλύψεων συνέχεια…
Η αγάπη της Cheryl Cole για τα tattoo είναι γνωστή. Η τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού X Factor αποκάλυψε το έβδομο tattoo της.

Η 27χρονη Cheryl έδειξε το νέο της απόκτημα χαμηλά στη μέση της. Παρόλο που προσπάθησε να το καλύψει με ένα φαρδύ τζάκετ και ψηλό παντελόνι φάνηκε όταν σήκωσε τα χέρια της κατά τη διάρκεια σόου στα Fountain Studios στο Βόρειο Λονδίνο.

Το νέο της tattoo αποτελεί προέκταση του προηγούμενου που απεικόνιζε μια μεγάλη πεταλούδα.

Το προτελευταίο tattoo της Cheryl το είχαμε δει στα αποκαλυπτήρια του κέρινου της ομοιώματος στο Madame Tussauds τον προηγούμενο Οκτώβριο...

Ο «χρυσός» δρόμος της Ολλανδίας

Perierga.gr - Ο χρυσός δρόμος της Ολλανδίας
Η πόλη Schiedam είναι μία από τις πιο φτωχές πόλεις της Ολλανδίας. Όταν κατασκευάστηκε εκεί ένας νέος σιδηροδρομικός σταθμός, οι υπεύθυνοι πρότειναν ο δρόμος που τον συνδέει με το κέντρο της πόλης να στρωθεί με κίτρινα τούβλα για να συμβολίζει το δρόμο για την επιτυχία.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει κάνει την πόλη να φαίνεται πιο όμορφη, ειδικά από ψηλά.

Οι φούστες της οργής

Όλες με φούστες σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Παρισιού το απόγευμα της Τετάρτης σχεδόν 100.000 γυναίκες, που αποφάσισαν να δείξουν τις γάμπες τους ενάντια στη βία που υφίστανται και με την ευκαιρία της "Παγκόσμιας Μέρας Για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών".
Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών "Ούτε πουτάνες ούτε υποταγμένες" (NPNS) διοργανώνει την εκστρατεία και σύμφωνα με τη Σιχέμ Χαμπσί, την πρόεδρο της οργάνωσης, το απόγευμα της Τετάρτης σχεδόν 97.000 γυναίκες δήλωσαν ότι θέλουν σήμερα να φορέσουν φούστα, συμβολικά, σε μια ένδειξη αντίστασης κατά της βίας σε βάρος τους...

"Το να φορέσει μια γυναίκα φούστα είναι ένδειξη μαχητικότητας, στην καθημερινότητα, στο χώρο εργασίας, στο δρόμο, στο σπίτι της, καθώς σήμερα όλα τα είδη αυτά είναι γυναικεία είδη που τείνουν να εξαφανιστούν", τόνισε.

"Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σχεδόν 500.000 πρόσωπα στο Facebook και υπάρχουν 200 άτομα ανά λεπτό που προσχωρούν" στην πρωτοβουλία αυτή, είπε. "Η φούστα είναι ένα σύμβολο αντίστασης", τόνισε.

Η οργάνωση που προασπίζεται κυρίως τα δικαιώματα των γυναικών στα δύσκολα παρισινά προάστια, επιδιώκει να τονίσει το μήνυμα "με φούστες και όχι δέσμιες", με αφορμή την ημέρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών.

Τους απαγορεύουν τη φούστα

Σε ορισμένα γαλλικά προάστια έχει γίνει δύσκολο να φορέσουν φούστα οι νέες γυναίκες, οι οποίες υφίστανται βία και πιέσεις από τους άνδρες, με αποτέλεσμα αυτό το είδος ένδυσης σήμερα να γίνεται σύμβολο αντίστασης κατά του περιορισμού των δικαιωμάτων των γυναικών, σύμφωνα με την οργάνωση.

Απόψε η NPNS οργανώνει υπό την αιγίδα της ηθοποιού Ιζαμπέλ Ατζανί δημοπρασία με φούστες διάσημων Γαλλίδων από τον κινηματογράφο (Καρόλ Μπουκέ, Φανί Αρντάν, Σοφί Μαρσό...), την τηλεόραση, τη λογοτεχνία (Ελιζαμπέτ Μπαντιντέρ, Αμελί Νοτόμπ), τη μουσική (Ζαζί, Σαρλότ Γκενσμπούρ).

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την ενοικίαση διαμερισμάτων-κέντρων φιλοξενίας όπου θα διαμένουν γυναίκες θύματα συζυγικής βίας όσο καιρό περιμένουν να βρουν στέγη.
Πηγή

Λευκή κορδέλα φορά το ΑΠΘ για τις κακοποιημένες γυναίκες


Ακολουθώντας την πρακτική των αγγλοσαξονικών κρατών, όπου στις 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, οι άντρες φορούν μια λευκή κορδέλα, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα εκφράσει με παρόμοιο τρόπο την αλληλεγγύη του στις γυναίκες-θύματα βίας.
Την ίδια ημέρα, διοργανώνεται στο ΑΠΘ εκδήλωση με τίτλο «Ένα διαρκές έγκλημα χωρίς τιμωρία», στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν τα αίτια, οι μορφές και οι διαστάσεις του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών.
Η βία κατά των γυναικών αποτελεί ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα το οποίο πλήττει τις γυναίκες αλλά παράλληλα και τα παιδιά, τις οικογένειες και τελικά είναι ένα πρόβλημα που αναγάγεται στο επίπεδο της κοινωνίας.
Στην Ελλάδα σήμερα, οι πρακτικές συσσωρεύουν και μεγεθύνουν το πρόβλημα. Η βία κατά των γυναικών δεν είναι θέμα ιδιωτικό. Αποτελεί μορφή αθέατης εγκληματικότητας - βιασμός, ξυλοδαρμός, απειλές και λεκτική κακοποίηση - που συντελείται στο χώρο όπου κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια, στο σπίτι του.
Το ελληνικό θεσμικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία υστερεί καθώς προσφέρει μηδαμινή προστασία και ασφάλεια στα θύματα από τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης το 2002, η ενδοοικογενειακή βία θεωρείται η κύρια αιτία θανάτου και αναπηρίας των γυναικών. Για το λόγο αυτό, η βία εντός της οικογένειας, σύμφωνα με τις γυναικείες ΜΚΟ δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως ιδιωτικό πρόβλημα, αντίθετα πρέπει να ιδωθεί ως φαινόμενο που αφορά την κοινωνία.
Πηγή

Φοιτήτρια φωτογραφίζεται topless για την εφημερίδα του Πανεπιστημίου!

Τη διαφορά φαίνεται πως ήθελαν να κάνουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Cambridge δημοσιεύοντας την πρώτη topless φωρτογραφία μιας 20χρονης φοιτήτριας. Πρόκειται για την πρώτη ημίγυμνη φωτογράφηση που δημοσίευσε η εφημερίδα τα τελευταία 63 χρόνια κυκλοφορίας της.

Η φωτογράφηση έγινε σε ένα χωράφι και η 20χρονη φοιτήτρια φορούσε μόνο...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ...ΦΥΣΤΙΚΙΑ!

Πόσα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εμείς που "ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" , συν αυτούς που "πρέπει να απολύσουν" , συν αυτούς που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και "πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους" για να... κάνει αποδελτίωση ΤΥΠΟΥ μία εταιρεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;

 


















Εδώ μας λένε, http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%99066%CE%94%CE%9B-7  για το διάστημα από (1/9-31/10) πληρώνουμε, 4099,74 ευρώ!!!  
Ναι καλά διαβάσατε μόλις... 4100 ευρώ για ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΤΥΠΟΥ για το γραφείο του πιο παραγωγικού ανθρώπου σε αυτή τη χώρα!

Να τον χαιρόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, και αυτοί που φάγατε μαζί του και αυτοί που δεν φάγατε.
Θα επιμείνουμε σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ!

600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας

Κέρδος 600 εκατ. ευρώ το χρόνο θα βγάλει η Γερμανία από το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωπαϊκού fund για τη διάσωση των οικονομιών, Klaus Regling.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild διευκρίνισε: «Είναι λάθος να λέμε ότι η Γερμανία είναι ο ‘ταμίας’ της ευρωπαϊκής κρίσης. Πρόκειται για εγγυήσεις, όχι για πραγματικές ροές χρήματος. Κανείς δεν στερεί κάτι από το Γερμανό φορολογούμενο. Το αντίθετο. Η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κερδισμένη από τη συμβολή της στη διάσωση. Μόνο από την Ελλάδα θα βγάλει έως και 600 εκατ. ευρώ το χρόνο, γιατί οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν τόκους για τα δάνεια της βοήθειας».
Παράλληλα, ο Regling τόνισε ότι είναι μηδενικός ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης, αν και παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι σοβαρή.
«Υπάρχει μηδενικός κίνδυνος. Είναι αδιανόητο να αποτύχει το ευρώ», είπε.
«Καμία χώρα δεν θα εγκαταλείψει το ευρώ με δική της απόφαση: Για τις πιο αδύναμες χώρες, αυτό θα ήταν οικονομική αυτοκτονία, όπως και για τις πιο ισχυρές χώρες. Και πολιτικά, η Ευρώπη θα είχε μόνο τη μισή αξία χωρίς το ευρώ», εξήγησε ο Regling.
Πηγή

Βασίλης Λεβέντης: Ο Σαμαράς πήγε στρατό μόνο 3 μήνες και έριξε την Νέα Δημοκρατία για Κόκκαλη και Αλαφούζο...όχι για τη Μακεδονία

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ τι λέει για τον Σαμαρά και ο Μέγας Λεβέντης, γιατί από μικρό και απο τρελό μαθαινεις την αλήθεια ...Και να θυμόμαστε πάντα πιό μικρό κόμμα της δεκαετίας του 90 χρηματοδοτήθηκε από τη Siemens...όλα δένουν


Πηγή

Νέο "χαράτσι" στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων

Στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης βρίσκεται η λύση της επιβολής πρόσθετης εισφοράς 2% στις αποδοχές όλων των δημοσίων υπαλλήλων για να σωθεί το εφάπαξ, αφού το κύμα συνταξιοδότησης έχει φέρει το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) σε κατάσταση χρεοκοπίας, σύμφωνα με το “Βήμα”. Το ΤΕΑΔΥ αδυνατεί να το καταβάλει το εφάπαξ σε περισσότερους από 35.000 δημοσίους υπαλλήλους που έχουν βγει στη σύνταξη και γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμους παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, στον διάλογο που θα ξεκινήσει σύντομα η κυβέρνηση με την ΑΔΕΔΥ για την κατάρτιση του ενιαίου μισθολογίου θα προταθεί η λύση της επιβολής εισφοράς 2% σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους υπέρ του εφάπαξ και η παρακράτηση ενός ακόμη μισθού (του δεύτερου) στους νεοεισερχομένους.
Πηγή

«Νέα δραχμή» βλέπει ο Ρουμπινί

Ξαναχτύπησε ο οικονομολόγος

Φαίνεται πως έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χρεοκοπία της Ελλάδας ο διάσημος οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος ξαναχτύπησε με νέες προβλέψεις:

Συγκεκριμένα, δύο επιλογές «βλέπει» για τη χώρα μας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Boerse-Online, την οποία μεταδίδει το Bloomberg.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «η υπερχρεωμένη αυτή χώρα θα πρέπει είτε να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάρθρωση ή να βγει από την Ευρωζώνη».

Όπως μεταδίδει το διεθνές δίκτυο, ο Ρουμπινί τόνισε μάλιστα πως το χρέος της Ελλάδας είναι τόσο υψηλό που ακόμα και η αναδιάρθρωσή του ίσως είναι δύσκολο να γίνει.

Όπως είπε, η μοναδική ρεαλιστική λύση για τη χώρα για να βγει από τον τέλμα είναι να βγει από το ευρώ και να υιοθετήσει τη «νέα δραχμή».
Πηγή

Εσείς το ξέρατε;

Την ίδια μέρα με εσένα έχουν γενέθλια άλλοι... 9.000.000 άνθρωποι.
Πηγή

Νίκος Αλέφαντος στο katimagiko

«Νεροζούμι η ζώνη του Παναθηναϊκού, μπιλιάρδο η Μπαρτσελόνα»!

«Νεροζούμι η ζώνη του Παναθηναϊκού, μπιλιάρδο η Μπαρτσελόνα»!


«Οι μπροστινοί της Καβάλας πιο πολύ μου αρέσουν από του Παναθηναϊκού» λέει ο Νίκος Αλέφαντος, στην ανάλυσή του. Ο «Αλέ» τα λέει ένα… χεράκι και στον Καραγεωργίου και φυσικά απαντά στις ερωτήσεις σας...

ΠΑ-νελλαδικό ΣΟ-μα Κ-εραυνόπληκτων.

ΠΑ-ΣΟΚ και δέος


Με μισθούς… Βουλγαρίας και τιμές Γερμανίας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε από το 2011, τουλάχιστον όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. ΠΑ-ΣΟΚ και δέος έρχεται στα μισθολογικά εκατομμυρίων Ελλήνων με τις επιχειρησιακές συμβάσεις οι οποίες θα γίνουν σιγά – σιγά και ατομικές και θα οδηγήσουν σε πρώτη φάση στη μείωση των μισθών σχεδόν κατά το ένα τρίτο όσων ισχύουν σήμερα.
Να ήταν πολλά τα λεφτά που παίρνουν σήμερα οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στο εμπόριο, τον τουρισμό, τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία κ.λπ. να το καταλάβουμε. Να κοπούν οι μισθοί των golden boys στον ιδιωτικό τομέα που λαμβάνουν ετήσιες αποδοχές από 100.000 ευρώ και πάνω να το δεχθούμε και να πούμε και μπράβο. Σκεφτείτε ότι στο Mega ο Γ. Πρετεντέρης μόνο που δεν έβαλε  κλάματα για το τι περιμένει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, βάζοντας προφανώς και τον εαυτό του στα θύματα της κυβέρνησης....

Η μεταπολιτευτική παράγκα επενδύει στο βαθύ τίποτα

Θέλουν οποιονδήποτε άλλο, αρκεί να μην είναι ο Αντώνης Σαμαράς

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Πάντα αναρωτιόμουν ποιοι αγοράζουν μαζαζοκαλσόν ή «συσκευές παθητικής γυμναστικής», ξέρετε, αυτές που βάζεις πάνω σου κάτι ηλεκτρόδια που σου προκαλούν μυϊκές συσπάσεις κι εσύ κάθεσαι στην τηλεόραση και ντερλικώνεις και νομίζεις ότι γυμνάζεσαι κι αδυνατίζεις.
Σε ποιους τα πουλάνε αυτά τα πράγματα; Μάλλον στους ίδιους που «πουλάνε» το νεοφιλεύθερο πνεύμα τους η Ντόρα, ο Μαρκογιαννάκης, ο Κοντογιάννης κι ο άλλος, ο πως τον λένε, οι «βοηθητικοί» του ΠΑΣΟΚ.
Κανονικά έτσι πρέπει να το πούνε: «ΠΑΣΟΚ Ι4».
Ξέρετε, είναι αυτοί που δεν πιάνουν όπλο αλλά κάνουν φασίνα, καθαρίζουν πατάτες, κάνουν γενικώς την πολιτική λάντζα.
Η αλήθεια είναι, αδέρφια, ότι μου φαίνονται αλλαγμένοι. Έχουν μια αύρα, ρε παιδί μου, ένα πράσινο φωτοστέφανο.
Εκτός από τους αναγεννημένους χριστιανούς, υπάρχουν κι οι μεταλαβόντες του Αχράντου Μνημονίου.
Είδατε δε πως το στηλιτεύουν το κομματικό κράτος, τους διορισμούς και τα ρουσφέτια οι «σύμμαχοι» του ΠΑΣΟΚ;

Fair Game

το μυστικό της γοητείας


Που κρύβεται τελικά το μυστικό της γοητείας μας; Γιατί κάποιοι θεωρούνται γοητευτικοί και άλλοι όχι;

Η κατάλληλη κλίση του κεφαλιού, διαφορετική στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες, έχει τη δύναμη να προσελκύει ενστικτωδώς και να γοητεύει το άλλο φύλο, σύμφωνα με ...
μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, υπό τον ψυχολόγο Ντάρεν Μπερκ του πανεπιστημίου του Νιούκασλ της Αυστραλίας και τη σύζυγό του Ντανιέλ Σουλικόφσκι του πανεπιστημίου Macquarie του Σίδνεϊ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό εξελικτικής ψυχολογίας "Evolutionary Psychology", σύμφωνα με τις βρετανικές "Τέλεγκραφ" και "Ντέιλι Μέιλ", διαπίστωσε ότι άνδρες και γυναίκες φροντίζουν, χωρίς πάντα να έχουν επίγνωση, να κάνουν τον εαυτό τους πιο ελκυστικό στο άλλο φύλο, γέρνοντας έτσι το κεφάλι τους, ώστε να αλλάζουν τη γωνία υπό την οποία φαίνεται το πρόσωπό τους.
Οι γυναίκες γίνονται πιο γοητευτικές, όταν σκύβουν ελαφρά το κεφάλι τους προς τα εμπρός και κάτω, ώστε να κοιτούν ελαφρά προς τα πάνω τον άνδρα,
ενώ αντίθετα οι άνδρες γίνονται πιο ελκυστικοί, όταν γέρνουν λίγο το κεφάλι τους προς τα πίσω και πάνω, ώστε να κοιτούν την γυναίκα κάπως… αφ' υψηλού, πράγμα που τους κάνει πιο αρρενωπούς.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τρισδιάστατα μοντέλα ανδρικών και γυναικείων προσώπων δημιουργημένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία φαίνονταν να γέρνουν υπό διάφορες γωνίες και προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μια ομάδα εθελοντών κλήθηκε να αξιολογήσει τα πρόσωπα από άποψη γοητείας, θηλυκότητας και αρρενωπότητας, από όπου και προέκυψαν τα ανωτέρω συμπεράσματα.

Οι ερευνητές σχεδιάζουν μια επόμενη έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι άνθρωποι υποσυνείδητα γέρνουν τα κεφάλια τους, όταν φλερτάρουν.

newsit

Σε ποιά θέση θα παίζει ο Γκοβού από εδώ και πέρα (;)


Δεξί μπαρ....

Πηγή

Τον Νέρι Καστίγιο θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα ο Ηρακλής


 Με τον Μεξικάνο άσο να είναι θετικός σε αυτό το γεγονός.
Να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο θέλει ο Ηρακλής. Η διοίκηση του «Γηραιού» θέλει έναν αξιόλογο παίκτη για την επίθεση και ο Μεξικάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού(τώρα είναι στην Chicago Fire αλλά δεν υπολογίζεται) θεωρείται πολύ καλή περίπτωση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει αρνητικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στην χώρα. Το θέμα είναι το πόσα θα ζητήσει η Σαχτάρ για την απόκτηση του, κάτι που είναι ερωτηματικό. Επίσης ο «Γηραιός» περιμένει και την απάντηση του 32χρονου Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος θεωρείται πολύ καλή λύση για την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. 
Πηγή

Στα 1,25 ευρώ θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, λένε οι βενζινοπώλες

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος την πολιτική εξίσωσης φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και ζητάει από την κυβέρνηση να μην υλοποιήσει την σχετική εξαγγελία.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΒΕ σημειώνει ότι η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά τη κατάθεση του Προϋπολογισμού 2011, ότι από τον Οκτώβριο του 2011 θα ισχύσει η εξίσωση του Ειδικού φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό του πετρελαίου κίνησης, ''αποτελεί ένα εντελώς αντικοινωνικό μέτρο κατά των καταναλωτών και απαράδεκτη πολιτική εξόντωσης του κλάδου των βενζινοπωλών''...

Φίλος του ΠΑΟ πάει γήπεδο– Δείτε ΦΩΤΟ


Συνήθως οι αντίπαλοι τον χειροκροτούν και υποκλίνονται στο μεγαλείο του, ωστόσο στο ΟΑΚΑ ο Λίονελ Μέσι βρέθηκε αντιμέτωπος με το μεσαίο δάχτυλο ενός ανεγκέφαλου οπαδού.

Ήταν το 79ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, όταν ένας οπαδός των “πρασίνων” μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη...

9 άνδρες βίασαν 100 ανήλικα κορίτσια

Ασιατική συμμορία βίασε μέσα σε διάστημα 18 μηνών μέχρι και 100 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών! Της μεθούσαν και τους έδιναν κοκαϊνη για να μην καταλαβαίνουν τι τους κάνουν...

Μια είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Βρετανίας και όχι μόνο. Μια συμμορία από 9 άτομα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στην Αγγλία για περίπου 100 βιασμούς ανήλικων κοριτσιών. Οι δράστες μεθούσαν τα κορίτσια και τους έδιναν ναρκωτικά και στην συνέχεια τις βίαζαν και τις χτυπούσαν.

Οι δύο βασικοί δράστες είναι οι Αμπίτ Σαντικιού και Μοχάμεντ Λιακάτ, και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά. ...

Ρευστοποιούν τα συμβόλαια ζωής - Πάνω από 500 εκατομμύρια εξαγοράστηκαν σε 9 μήνες!


- Καταποντισμός του κλάδου των ασφαλειών - Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει από το 2008
- Μόνο τότε ρευστοποιήθηκαν 82.000 συμβόλαια
- Το 2009 ρευστοποιήθηκαν 100.000 συμβόλαια!
- Σπάνε τα συμβόλαια κυρίως μισθωτοί και οικογενειάρχες


Ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ οι εξαγορές συμβολαίων ζωής, ενώ πτώση παρατηρείται και στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών για το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου.

Το θέμα είχε αποκαλύψει από τον Ιούλιο το Newsit κάνοντας μάλιστα αναδρομη στα τελευταία τρία χρόνια.

25η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών



Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, οφείλουμε να καταγγείλουμε το φαινόμενο, το οποίο μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να μελετάται και να αναγνωρίζεται ως ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.

Η βία κατά των γυναικών δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Αποτελεί το πιο διαδεδομένο ανομολόγητο έγκλημα, που πλήττει γυναίκες ανεξαρτήτως κοινωνικού ή οικονομικού επιπέδου. Η βία που υφίσταται η γυναίκα είναι πολύπλευρη: μέσα στην οικογένεια, αλλά και στον εργασιακό χώρο, λεκτική ή σωματική, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης ή στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, η βία σε κάθε μορφή εκφράζει τα παγιωμένα στερεότυπα και την επιβολή εξουσίας, που υφίσταται η γυναίκα στον αγώνα να καθορίζει η ίδια την τύχη της.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα:

Θυμόμαστε την



Κωνσταντίνα Κούνεβα,

που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι διότι ανάπτυξε συνδικαλιστική δράση


. Καταγγέλλουμε τη σωματεμπορία και το trafficking
. Καταγγέλλουμε τα στερεότυπα, την ανισότητα στον εργασιακό χώρο και την εργασιακή ανασφάλεια, την ανυπαρξία κοινωνικών δομών συμφιλίωσης οικογενειακής - επαγγελματικής ζωής,
τα οποία συμβάλλουν στον αποκλεισμό των γυναικών από την κοινωνική ζωή
Η πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών μπορεί και πρέπει να είναι ουσιαστικός

Μέσα από την οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης
εκπαιδεύουμε και κινητοποιούμε τις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα όμως πρέπει

να αναπτυχθεί ένα δίκτυο υπηρεσιών,σε συνεργασία με τις υπάρχουσες κοινωνικές υπηρεσίες, οι οποίες θα αντιδρούν άμεσα σε περιστατικά βίας και θα λειτουργούν υποστηρικτικά προς τα θύματα και της ευρείας ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών,
αλλά και στο θέμα του συντονισμού ενός δικτύου που θα υποστηρίζει τα θύματα βίας,
θα μπορούσε να είναι καθοριστικός.

Επίσης, από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας
να καταρτιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα ένα πρόγραμμα δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού, το οποίο θα συμβάλει στην άρση των στερεοτύπων,
και κατά συνέπεια στην προσπάθεια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Βυθός Ψυχής

Τζένιφερ, κακό κορίτσι...

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Κλέφτης αντί να κλεψει χαιδευε τα μπούτια του θύματος που…. κομόταν

Απίστευτη ιστορία συνέβη στην Πάτρα, με έναν διαρρήκτη που προτίμησε να... χαιδέψει τα πόδια της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, από το να κλέψει τα πολύτιμα αντικείμενα.
Ένας διαρρήκτης ξεκίνησε το βραδινό του περίπατο στην Πάτρα και μπήκε σε δύο σπίτια, αφαιρώντας χρήματα και αντικείμενα. Η επιδρομή του όμως είχε απρόοπτη εξέλιξη όταν μπήκε στο τρίτο σπίτι.
Μπαίνοντας μέσα και αφού εξερεύνησε τα δωμάτια, έφτασε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί αντίκρισε μια… 35χρονη καλονή που κοιμόταν. Η ομορφιά της, προφανώς, τον έκανε να ξεχάσει το λόγο για τον οποίο βρισκόταν στο διαμέρισμα. Ο διαρρήκτης πλησίασε στο κρεβάτι, έβαλε το χέρι του κάτω από την κουβέρτα και άρχισε να της χαϊδεύει τα πόδια.
Η κοπέλα ξύπνησε έντρομη και έβαλε, όπως ήταν φυσικό τις φωνές. Ο 28χρονος τρόμαξε και εγκατέλειψε το σπίτι. Μόλις βγήκε όμως έξω, τον περίμεναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί λίγο νωρίτερα, βάζοντας τέλος στις νυχτερινές του ορέξεις.
spyrostagas.eu
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan