Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...


Το κυνήγι των αδήλωτων κινητών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο καρτοκινητά παραμένουν αδήλωτα, ενώ πλησιάζουμε την ημερομηνία, κατά την οποία οι εταιρείες θα πρέπει να προχωρήσουν σε απενεργοποίηση συσκευών, οι κάτοχοι των οποίων δεν έχουν δώσει τα στοιχεία τους.

Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους

"Τα πτυχία copies κτώνται"
(Σε τοίχο στην περιοχή Γκύζη)


Αρχίζει αύριο η απογραφή των υπαλλήλων


Η πολυαναμενόμενη απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων ξεκινά αφού πρώτα απαλείφθηκαν «αδιάκριτες» ερωτήσεις που αφορούσαν αυστηρά προσωπικά στοιχεία, προϋπόθεση την οποία έθεσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία। Με τη σφραγίδα λοιπόν της Αρχής, απογράφονται κανονικά από αύριο οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο। Ενδεικτικό της αναγκαιότητας για περιφρούρηση προσωπικών δεδομένων ήταν η απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δώσει κατευθύνσεις στους υπαλλήλους και τα στελέχη του υπουργείου και κυρίως στο προσωπικό της ΕΥΠ να μην απαντούν στο ερώτημα «θέση ευθύνης» για λόγους ασφαλείας και απορρήτου.

Μετά τα 30 έλα στο... Ελλάντα!


Γκοβού, Ιμπαγάσα, Ντιόπ, Ρόμενταλ, Κρις, Καμορανέζι. Μετά τα... 30 η Ελλάδα γίνεται το Κατάρ της Ευρώπης. Η έρευνα του gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι δύο στους τρεις μεγάλους παίκτες έρχονται όταν πραγματικά γίνονται... μεγάλοι!

Πολλοί αναφέρουν ότι οι παίκτες εγνωσμένης αξίας προτιμούν το Κατάρ για τα πετροδόλαρα όμως και στην Ελλάδα δεν πάμε πίσω καθώς θεωρούμαστε το... «Κατάρ της Ευρώπης»! Σίγουρα και στην Τουρκία έχουν μετακομίσει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης αλλά πολλοί από αυτούς έχουν πάει σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία


Ανοίγουν το Facebook πρωί πρωί

Μία στις τρεις γυναίκες, από 18 έως 34 ετών, το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που ξυπνούν είναι να ανοίξουν το Facebook, προτού καν πάνε τουαλέτα!Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, όλο και μεγαλώνει το ποσοστό των νεαρών που εθίζονται στο διάσημο διαδικτυακό τόπο συνάντησης.

Η έρευνα από τις εταιρείες Oxygen Media και Lightspeed Research ανέλυσε τη συμπεριφορά 1.605 ενηλίκων που χρησιμοποίησαν το Facebook μεταξύ Μαϊου- Ιουνίου.Το 21% των γυναικών τσεκάρει τη σελίδα του στο μέσο της νύχτας, ενώ το 42% αυτών θεωρεί ότι δεν είναι κακή η ανάρτηση προκλητικών φωτογραφιών.

Το 79% δεν έχει επίσης πρόβλημα να δημοσιεύσει φωτογραφίες όπου φιλιέται. Όσον αφορά στις...
σχέσεις, το 63% παραδέχεται ότι κάνει γνωριμίες και φλερτ μέσω Facebook.

enimerwsi

Καθυστερεί το πλοίο; Ζήτα αποζημίωση!

Πλέον οι καθυστερήσεις των πλοίων ''τιμωρούνται'' με αποζημίωση έως και 50% του εισιτηρίου στον επιβάτη. Συγκεκριμένα αν σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις ένα δρομολόγιο των 4 ωρών και το πλοίο καθυστερήσει για μία ώρα και παραπάνω, τότε μπορείς να διεκδικήσεις το 25% του αντιτίμου του εισιτηρίου σου. Το ίδιο ισχύει και για ταξίδια που διαρκούν από 4 ως 8 ώρες και καθυστερούν από δύο ώρες και πάνω...
Για δρομολόγιο διάρκειας από 8 ως 24 ώρες και καθυστερήση τουλάχιστον τριών ωρών, αλλά και για τα δρομολόγια άνω των 24 ωρών που καθυστερούν πάνω από έξι ώρες προβλέπεται η παραπάνω αποζημίωση। Αν η καθυστέρηση είναι μεγαλύτερη από τις ώρες που προβλέπονται, τότε η αποζημίωση είναι στο μισό της αξίας του εισιτηρίου. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πας σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση, η εταιρία είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 80 ευρώ για κάθε μέρα διανυκτέρευσης ως και τρεις ημέρες.Πρόκειται για κοινοτικό κανονισμό, επομένως είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να ζητήσεις αποζημίωση.

enimerwsi

Απίθανες αγγελίες


Σας παρουσιάζουμε ορισμένες απίθανες αγγελίες που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές εφημερίδες!

ΑΛΒΑΝΟΣ εμφανίσιμος, ψηλός (1,48) από Αργυρόκαστρο, μεγαλωμένος με ιδανικά, ζητεί γνωριμία με Φιλιππινέζα, που πιστεύει στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για την δημιουργία σοβαρής σχέσης. Επιπλέον προσόντα: 27cm, άνευ φοράς..

ΖΗΣΕ 24 ώρες, ώριμες ξαναμμένες γυναίκες, ανικανοποίητες νοικοκυρές. Έμπειρη ανακούφιση σε 1 λεπτό ! Επιβλητικός έρωτας, μεγάλη ερεθισμένη κυρία.

ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ έως 21 ετών, γραμματικές γνώσεις Δημοτικού (λίγη ορθογραφία) εμφανίσιμες, δραστήριες, πηδηχταρούλες, για νυχτερινή εργασία σε μπαρ της Λιβαδειάς. Ευχάριστο περιβάλλον, όχι κωλάδικο. Τηλεφωνήσατε κύριον Βαγγέλα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα.

Μίμης Γκιουλέκας - Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ του κάμπου...

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ των αρχόντων... Τραγουδούσε εδώ και 5 χρόνια που δούλευε στην οδό Καλαμπάκας στις "ΧΑΝΤΡΕΣ" στον Γκαγκανάτσιο και τον Ρίζο την "πριγκιπέσσα" το τραγούδι του Μάλαμα που ερμηνεύουν διάφοροι। Πρώτος το είχε ανακαλύψει...

Ποιός Καράς και...π@π@ριές. Είναι γνήσιος ο Μίμης δεν είναι πατσαρδέ...



Με φωνή βαριά, χαμόγελο δυσκοίλιο, βλέφαρα χαμηλωμένα, τα χείλη να φιλάνε το μικρόφωνο, το σαρώνει το άσμα ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ...

Ακούστε τον live
(Στο ίδιο βίντεο ακούστε επίσης "το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι", "τα νιάτα τα μπερμπάτικα", "στου παράδεισου την πόρτα κάποιος φύτεψε δυό χόρτα" "φέρτε μου ένα δικαστή")






Το δημοσίευσε το fatsimaremag

Ο Άρχοντας του Λαικού τραγουδιού Μίμης Γκιουλέκας απεβίωσε


Ο Άρχοντας του Λαικού τραγουδιού Μίμης Γκιουλέκας απεβίωσε χθες το απόγευμα στο σπίτι του στην Καρδίτσα.

Πέθανε ξαφνικά, από καρδιά, χθες στην Καρδίτσα ο τραγουδιστής Μίμης Γκιουλέκας, σε ηλικά 65 ετών.

Την Παρασκευή ο Μίμης Γκιουλέκας πραγματοποίησε συναυλία στην Βελίκα της Λάρισας

Ο Μίμης είχε δικό του μαγαζί λίγο έξω από την πόλη της Καρδίτσας και εμφανιζόταν εκεί όλο τον περασμένο χειμώνα.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα στη γεννέτειρά του τον Παλαμά, του νομού Καρδίτσας


trikalanews

Greek Lover


Μετά το ναυάγιο ενός κρουαζιερόπλοιου σε ένα ακατοίκητο τροπικό νησί βρέθηκαν οι εξής ναυαγοί:                                                 

   2 Ιταλοί και 1 Ιταλίδα,                                             
   2 Γερμανοί και 1 Γερμανίδα,                                             
   2 Άγγλοι και 1 Αγγλίδα,                                                
   2 Aλβανοί και 1 Αλβανή,                                               
   2 Σουηδοί και 1 Σουηδέζα,                                              
   2 Ρώσοι και μία Ρωσίδα,                                                
   2 Έλληνες και 1 Ελληνίδα,                                              
   2 Αμερικανοί και 1 Αμερικανίδα

  Ένα χρόνο μετά, πάνω σ' αυτό το πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί, ο ένας Iταλός καθάρισε τον άλλον Iταλό για την Iταλίδα.  Οι δύο Γερμανοί έφτιαξαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο  ακολουθούν αυστηρώς, για να εναλλάσσονται με την Γερμανίδα. Οι δύο Άγγλοι περιμένουν κάποιον να τους συστήσει στην Αγγλίδα  και έως τότε βολεύονται μεταξύ τους. Οι δύο Αλβανοί έριξαν μια ματιά στον ωκεανό, έφτιαξαν μια  σχεδία, παράτησαν την Αλβανή και εξαφανίσθηκαν.  Οι δύο Σουηδοί μελετούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας την στιγμή  που η Σουηδέζα γκρινιάζει ασταμάτητα για τις αναλογίες του κορμιού της και την  αληθινή φύση του φεμινισμού. Η Ρωσίδα αμέσως μετά το ναυάγιο παντρεύτηκε τον ένα Ρώσο και  μετά τον παράτησε. Μετά παντρεύτηκε τον   άλλo  και μετά από λίγο  διάστημα τον χώρισε. Οι δύο Έλληνες κοιμούνται την Δευτέρα με την Aγγλίδα, την Τρίτη  με την Σουηδέζα, την Τετάρτη με την  Αλβανή, την Πέμπτη με την  Αμερικάνα, την Παρασκευή με την Ρωσίδα και το Σαββατοκύριακο πηγαίνουν  για ψάρεμα καθώς η Ελληνίδα ασχολείται ευτυχισμένη με την καθαριότητα  και το μαγείρεμα. Στο μεταξύ οι Αμερικανοί ακόμα σκέφτονται τα αίτια του ναυαγίου  και πώς ξέμειναν μόνοι στο νησί......!                                         

iPhone 4 - ΔΕΝ έχει σήμα καμπάνα!


Τέλος στα σενάρια προβλήματος λογισμικού έδωσε η Apple σχετικά με το πρόβλημα σήματος που έχει το νέο iPhone 4. To Gizmodo σε επικοινωνία που είχε με το τμήμα υποστήριξης της Apple (AppleCare) έλαβε, μεταξύ άλλων, την εξής απάντηση: "Η επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού δεν θα διορθώσει το πρόβλημα στην κεραία, παρά μόνο θα αλλάξει τον τρόπο που δείχνει το διαθέσιμο σήμα, κάνοντάς το πιο ακριβές"

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα ο Gordon Cook, αναγνώστης του Gizmodo και πρώην RF engineer για την HP Medical Products: "Τυλίσσοντας μια μεταλλική κεραία γύρω από ένα τηλέφωνο είναι σα να ζητάς μπελάδες, και η Apple μπορεί να άργησε να καταλάβει ότι είχε ένα προβληματικό προϊόν αλλά επέλεξε να το διαθέσει στην αγορά παρά να καθυστερήσει την αποστολή του. Τώρα που απεστάλησαν εκατομμύρια τηλέφωνα, διορθώνοντας το λογισμικό ήταν η μόνη τους λύση, έστω και αν αυτή είναι εικονική".


Τι λέει ο Paul για τον μεγάλο τελικό;



Ο Paul το διάσημο χταπόδι μάντης του θαλάσσιου πάρκου που βρίσκεται στο Ομπερχάουζεν της Γερμανίας, προέβλεψε νίκη των Ισπανών έναντι των Ολλανδών στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Μέχρι στιγμής το χταπόδι είχε προβλέψει με επιτυχία όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα της Εθνικής Γερμανίας συμπεριλαμβανομένων τόσο της ήττας της ομάδας από τους Ισπανούς όσο και της χθεσινοβραδινής επικράτησης τους έναντι των Ουρουγουανών.

Προβλήματα στο Άμστερνταμ


Όλοι όσοι έχετε πάει στο Άμστερνταμ σίγουρα έχετε περάσει από το herengracht! Εκεί στα μπαρ κάθε βράδυ γίνεται πανικός από κόσμο, πανικός όμως κυριολεκτικά, αφού οι νεαροί μετά ξεσπάνε στα πλωτά σπίτια που βρίσκονται στο κανάλι. Αποτέλεσμα είναι οι ιδιοκτήτες τους να τα βρίσκουν το πρωί βυθισμένα

Η μεγάλη μέρα έφτασε


“Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία π*π* σε όλους όσους με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις @vickyvette @misshybrid @gabbyquinteros”। Οι φίλες της στο twitter είναι οι «συνάδελφοι» πορνοστάρ Vicky Vette, Miss Hybrid και Gabby Quinteros. Άλλωστε μερικά χέρια βοήθειας (ή μήπως στόματα βοήθειας) θα είναι σίγουρα χρήσιμα, αφού θα τις περιμένει πολλή δουλειά. Με το που ανακοίνωσε η Bobbi την πρόθεσή της οι φίλοι της στο Twitter εκτοξεύθηκαν από 5.114 σε 14.000! Και αυτή τη στιγμή οι follower της στο http://twitter.com/bobbieden έχουν περάσει τους 100000!!!
Όσοι δεν την έχετε ακολουθήσει, μπορείτε ακόμη να το κανε τε! Εγώ πάντως είμαι εδώ και καιρό και πιστεύω να είμαι τυχερός και να είμαι κοντά στην πόλη που θα αποφασίσει να το κάνει!! Ας νικήσει πρώτα η Ολλανδία και εγώ 2 και 3 ώρες δρόμο τις κάνω με το αυτοκίνητο!!
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan