Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Έσκαψε τον λάκκο του!!

Νεαρός Γερμανός τουρίστας στα Κανάρια Νησιά έσκαψε κυριολεκτικά τον λάκκο του, αφού έπεσε σε μια λακκούβα, που έσκαβε επί ώρες στην παραλία και καταπλακώθηκε από την άμμο.


Ο άτυχος άνδρας έμεινε θαμμένος κάτω από την άμμο, στην παραλία της Τενερίφης, επί περίπου δύο ώρες έως ότου καταφθάσουν τα συνεργεία διάσωσης και τον απεγκλωβίσουν, ευτυχώς σώο και αβλαβή.
Η λακκούβα είχε βάθος τριών μέτρων και αποτελούσε τμήμα μιας σήραγγας, στην οποία ο 23χρονος άνδρας σχεδίαζε να ...αναπτύξει στην παραλία.
Για καλή του τύχη, ωστόσο, η "εξαφάνισή" του έγινε αμέσως αντιληπτή από τη νεαρή σύντροφό του, η οποία ειδοποίησε τη Πυροσβεστική.
Για τον απεγκλωβισμό του χρησιμοποιήθηκαν πέντε οχήματα και εργάστηκαν 15 πυροσβέστες, ενώ ο νεαρός είχε εργαστεί ....ολομόναχος για την κατασκευή της σήραγγας.


Πηγή

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ

Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Και εγένετο φως. Ή μάλλον η Νέα Δημοκρατία είδε το φως της. Είναι το δεύτερο θαύμα στον καθαγιεσμένο από τον Εφραίμ χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Το πρώτο ήταν ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραίωσαν και κάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη Ελλάδα. Αυτή τη φορά, απόντων των πρώην υπουργών και πνευματικών παιδιών του Βατοπεδίου, το ψάρι κρέας αναλαμβάνει να κάνει τμήμα του Τύπου. Σύμφωνα με τους θαυματοποιούς, δεν υπάρχει ζημιά για το Δημόσιο από το Βατοπέδι, άρα δεν υπάρχει σκάνδαλο. Μετά απ αυτό μέχρι και ο Καραμανλής μίλησε και είπε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο. Το ερώτημα βεβαίως είναι, για τι πράγμα ακριβώς ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι, όταν είπε πως την αναλαμβάνει.

Ας δούμε όμως γιατί το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο, όπως το αποκαλύψαμε στην εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας» και όπως το κετέθεσα με έγγραφα στην εισαγγελέα και στην Εξεταστική της Βουλής.....

Θα μας βγάλουν τα μάτια...

Ο φακός αποθανατίζει 15 διάσημες αδιάκριτα, (εκεί που πάει και το δικό σας μάτι) και φαίνεται πως το απολαμβάνει μαζί και εμείς!......

Κανονικά η κάλυψη της δαπάνης για τα υποδήματα των διαβητικών

Το ΙΚΑ θα καλύπτει από εδώ και στο εξής την δαπάνη για τα ειδικά υποδήματα των διαβητικών. Η διοίκηση του ΙΚΑ αποφάσισε...


να δώσει οριστική λύση στο θέμα που ανέκυψε από την απαντητική επιστολή της Διεύθυνσης Παροχών του Ιδρύματος για τα θεραπευτικά υποδήματα στους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη.

Έτσι, προχωρά άμεσα στη σύσταση ειδικής Επιτροπής αποτελούμενης από γιατρούς του ΙΚΑ και μέλη της επιστημονικής κοινότητας, η οποία μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, καλείται να καθορίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των θεραπευτικών υποδημάτων, ενώ θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. το σύνολο των παροχών για τους διαβητικούς.....

«Βάλσαμο» για τον βήχα το αλατόνερο

Mόνο ο χρόνος μπορεί να θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα, αλλά ένα απλό ποτήρι αλατόνερο μπορεί να το κάνει να περάσει λίγο πιο εύκολα.
Ο λαιμός που μας πονάει και μας «γαργαλάει» δυσκολεύοντας την...

κατάποση και μερικές φορές την αναπνοή, αποτελεί ένα από το πιο συνηθισμένο συμπτώματα του κρυολογήματος. Οι γαργάρες με αλατόνερο φαίνεται πως μπορούν να τον καταπραΰνουν και μάλιστα με αρκετούς διαφορετικούς μηχανισμούς, όπως έχουν δείξει οι έως τώρα μελέτες.

«Ενα διάλυμα με αλάτι μπορεί να απομακρύνει τα περιττά υγρά από τους φλεγμένοντες ιστούς στον λαιμό, με αποτέλεσμα να ελαττώνεται ο πόνος που νιώθει ο ασθενής», λέει στην εφημερίδα «Νιου Γιορ Τάιμς» ο δρ Φίλιπ Χέιγκεν, εκδότης του «Οδηγού με τα Σπιτικά Γιατροσόφια» (Mayo Clinic Book of Home Remedies) που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα η Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ - Μινεσότα.

Το αλατόνερο μαλακώνει επίσης την παχιά βλέννα που επιστρώνει τον λαιμό, διευκολύνοντας έτσι την αποβολή της και μαζί την απομάκρυνση κάθε τυχόν ερεθιστικής ουσίας (όπως τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια και οι μύκητες) που παγιδεύεται σε αυτήν......

Το νεο video clip της Τάμτα!

H Τάμτα ετοιάζει πολύ σύντομα μία έκπληξη για τους θαυμαστές της! Ένα ολοκαίνουριο video clip για το τραγούδι "Φωτιά".
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας μας προδιαθέτει για μία πολύ καλή δουλειά που έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε!
Άκου το τραγούδι:

Nέα τρέλα έρχεται από τις ΗΠΑ...Νοίκιασε ένα φίλο...!!

Η εταιρεία ενοικίασης φίλων αυτή την στιγμή αριθμεί 250χιλ. "φίλους" σε όλο τον κόσμο (έχει και στην Ελλάδα) και για την lite φιλιά πληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος 20 ευρώ ενώ για best friend 50 ευρώ.
Μπορείς να τον πάρεις μαζί σου σε έξοδο,σε πάρτι ή για δείπνο.
Αυτό είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν?
Να είσαι σπίτι δουλειά και για έξοδο να νοικιάζεις φίλους? Δεν πάμε καλά....!!!



πηγή

Πιστεύετε στην αξία της γνώσης του ιστορικού παρελθόντος;

Γνωρίζοντας ότι το παρόν, και κάθε παρόν, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η φυσική κατάληξη ενός παρελθόντος, και ότι παρόν χωρίς παρελθόν δεν μπορεί να υπάρξει, εύκολα διαπιστώνει κάποιος τη σημασία του ιστορικού παρελθόντος για τον άνθρωπο.

Για να μιλήσει όμως κάποιος για την αξία της ιστορίας, θα πρέπει κιόλας να τη γνωρίζει. Εδώ όμως υπάρχει μια δυσκολία: το γεγονός δηλαδή, ότι η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι μια υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη.
Πάντως είναι από όλους γενικά παραδεκτό πως, όσο καλύτερα γνωρίζει κάποιος το παρελθόν, τόσο καλύτερα βλέπει το μέλλον.

Η ιστορία είναι η επιστήμη του παρελθόντος, είναι η συνειδητή προσπάθεια να διασωθούν τα γεγονότα και οι αξίες αυτού του παρελθόντος και να μεταδοθούν στις επερχόμενες γενιές.......

Ένας ΜΠΟΓΙΑΣ για την Δραγώνα

Πρόταση για να γίνει προαιρετικής παρακολούθησης μάθημα η ιστορία στη Β και Γ λυκείου έκανε η επιτροπή του υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του λυκείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που ηγείται η κυρία Θάλεια Δραγώνα, η ιστορία του Βυζαντίου και του 1821 κόβονται, ενώ η αρχαία ελληνική ιστορία ενσωματώνεται στο μάθημα επιλογής “Ιστορία των Ιδεών”, στο οποίο διδάσκεται ευρωπαϊκή Ιστορία.....

Ανέκδοτο: O πλούσιος εραστής


Τα δίνει όλα!

Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στον ταξιτζή:

- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό... τάδε, νούμερο ταδε... Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει.

Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του...

Κάνω έκκληση στον Παπανδρέου «να σοβαρευτεί»


«Ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής»

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναπολεί τις ημέρες που συναντούσε το Σημίτη όταν ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός και του έλεγε ότι «η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία».

Μάλιστα, αναφέρει ότι ακόμη και επί Καραμανλή πια υπήρχε η δυνατότητα να αποφευχθεί η χρεοκοπία, καθότι υπήρχε ακόμα χρόνος...

Το πιο γρήγορο γκολ που σημειώθηκε ποτέ!

Σφύριξε ο διαιτητής την έναρξη του παιχνιδιού στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, περνάει 1 δευτερόλεπτο, 2, 3, 4 και γκολ! Ναι είναι γεγονός, το πιο γρήγορο γκολ που σημειώθηκε ποτέ και μάλιστα απο την σέντρα! Ο Γουίλ Βαν Νόπεν, για τους Clark University κρέμασε κυριολεκτικά σε χρόνο ντετέ τον goalkeeper των Wheaton College ! Δείτε το video!




Πηγή

Αρκεί η φωνή για να καταλαβαίνει μια γυναίκα την αντίζηλο


Σύμφωνα με έρευνα οι γυναίκες, ακούγοντας απλώς τον ήχο της φωνής άλλων γυναικών, να ξεχωρίσουν πότε το φλερτ γίνεται επικίνδυνο και ποιες από αυτές μπορεί να αποτελέσουν πραγματική απειλή για τη σχέση με τον σύντροφό τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, από ερευνητές του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, υπό τον ανθρωπολόγο Ντέιβιντ Πουτς, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Personality and Individual Differences" , έδειξε ότι οι γυναίκες μπορούν να προβλέψουν ποιες φωνές είναι πιο γοητευτικές στα αυτιά των ανδρών, άρα εν δυνάμει πιο "απειλητικές" για τις ίδιες...

Την βίασαν κατόπιν δικαστικής εντολής!

Βιάστηκε κατόπιν δικαστικής εντολής, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μήνυσε τους βιαστές της και αποζημιώθηκε χρηματικά και ηθικά. Η Μουχτάρ Μάι από το χωριό Μιργουάλα της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν έδωσε μεγάλο αγώνα και κέρδισε όχι μόνο το σεβασμό της διεθνούς κοινότητας, αλλά και την αγάπη του Νασίρ Αμπάς Γκαμπόλ, του αστυνομικού που είχε αναλάβει την προστασία της!
Ο 30χρονος αστυνομικός, αν και παντρεμένος, της εξομολογήθηκε τον έρωτά του και της έκανε πρόταση γάμου. Την απέρριψε πολλές φορές, αλλά τελικά υπέκυψε φοβούμενη ότι ο Νασίρ θα αυτοκτονούσε, ενώ της το ζήτησε και η πρώτη σύζυγός του. Ωστόσο, ο γάμος τους διαφέρει πολύ από το μοντέλο που γνωρίζουμε.
Το ζευγάρι μένει χωριστά. Η 37χρονη ακτιβίστρια...

10 τραγούδια που κάνουν τους άνδρες να δακρύσουν


Οι άνδρες δεν κλαίνε! Αυτό δεν τους εμποδίζει να δακρύσουν όμως… ακόμη και με αφορμή ένα τραγούδι που τους αγγίζει. Το περιοδικό Paste ρώτησε 1.700 άτομα και κατέγραψε τα 10 τραγούδια που μπορούν να λυγίσουν ακόμη και τον πιο σκληρό άνδρα.
Πρώτο στην λίστα με τα τραγούδια που προκαλούν δάκρυα στους άνδρες βρίσκεται το υπέροχο “Everybody Hurts” των R.E.M, από τον δίσκο που κυκλοφόρησαν το 1992 με τίτλο “Automatic For The People”. Ακολουθεί το “Tears From Heaven” του Eric Clapton, το οποίο γράφτηκε μετά τον θάνατο του νεαρού γιού του το 1991.
Στην λίστα υπάρχουν ακόμη κλασσικά κομμάτια όπως το “Nothing Compares 2 U”, το “With or Without You” και πολλά άλλα αριστουργήματα...

Δώστε τους στο χέρι το εισιτήριο της αναχώρησης

Του Φαήλου Κρανιδιώτη
Έβλεπα το MEGA προχθές το πρωΐ, αδέρφια. Ήταν εκεί ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, η Όλγα, ένας εκπρόσωπος της Μαύρης Κομπανίας του Μνημονίου που κάνει την κυβέρνηση κι ο Χρήστος ο Σταϊκούρας στη γωνία περικυκλωμένος από ζοχαδιακά «παράθυρα».
Μιλάμε για βαριά αντικειμενική δημοσιογραφία. Παίζανε «επιστροφή Καραμανλή», ερήμην φυσικά και κόντρα στην ξεκάθαρη δήλωση του Καραμανλή, «αναταράξεις στη ΝΔ» κλπ, ξέρετε, τώρα. Στα πλαίσια της αποστολής. Πώς είναι οι ειδήσεις στο BBC; Καμμία σχέση. Να και η, βολική και στημένη, «αναθεώρηση» του ελλείμματος......

"Ελλάς το μεγαλείο σου"



ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Σ'ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ & ΔΙΔΑΞΕ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΞΑΞΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ''ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ'';;

ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ!

Κείμενο γραμμένο απο τον Don Juan DeMarco & αφιερωμένο στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ του 21αι.

Μήπως φταίει η TV για τη συμπεριφορά του παιδιού;


Τα παιδιά που παρακολουθούν τηλεόραση ή παίζουν βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή για περισσότερες από δύο ώρες τη μέρα, είναι πιο πιθανό να δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν τις υπόλοιπες ώρες στα άλλες δραστηριότητές τους, να έχουν γενικά άσχημη συμπεριφορά και να αναπτύσσουν προβληματικές σχέσεις με τους ανθρώπους, ακόμα και αν είναι σωματικά δραστήρια, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα...

Οι γκρίζες τρίχες σημαίνουν προβληματικό DNA και τοξικό στρες, αλλά είναι και μια φυσική άμυνα του οργανισμού

Αν θεωρείτε τις γκρίζες τρίχες συνέπεια του άγχους, μάλλον δεν απέχετε πολύ από την αλήθεια, αν και ακόμα πιο σοβαρό είναι το στρες που υφίσταται ο οργανισμός από τα χημικά και την ακτινοβολία. Το λεγόμενο "γονοτοξικό στρες"....

που προκαλεί βλάβες στο DNA των...

Για «Ευρωπαίος της Χρονιάς» ο Γ. Παπακωνσταντίνου


Υποψήφιος για «Ευρωπαίος της Χρονιάς» και «Πολιτικός της Χρονιάς» ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του European Voice ότι θα είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τα δύο αυτά βραβεία θεωρούνται από τα κορυφαία της ευρωπαϊκής ηπείρου και στο παρελθόν έχουν τιμηθεί εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνή...

Συγκέντρωσε 4000 δολάρια από μαραθώνιο σεξ για φιλανθρωπικούς

Η Χιλιανή ιερόδουλη Μαρία Καρολίνα επιδόθηκε σε σεξουαλικό μαραθώνιο για να συγκεντρώσει χρήματα , λόγο της συμμετοχής της σε...
τηλεοπτική φιλανθρωπική εκδήλωση.
Η κοπέλα από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ως την Κυριακή έκανε ασταμάτητα σεξ συγκεντρώνοντας όπως αποκάλυψε πάνω από 4.000 δολάρια, ενώ κάποιοι πελάτες γνωρίζοντας το σκοπό της δε δίστασαν να την πληρώσουν προκαταβολικά. Γεγονός είναι ότι στη συντηρητική Χιλή όπου οι επιρροές της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας είναι έντονες, η κίνηση της κοπέλας ήταν ιδιαίτερα προκλητική τόσο που σοκαρίστηκε ακόμα και ο υπεύθυνος της εκπομπής ο οποίος παρέλαβε και το ποσό. Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει πως ναι μεν τα λεφτά είναι καλοδεχούμενα, αλλά δεν θα μπορούσε ο ίδιος να ενθαρρύνει άλλους τυχόν μιμητές της κοπέλας.


Πηγή

Η πρώτη θεραπεία με ανθρώπινα βλαστοκύτταρα!


Για πρώτη φορά στα χρονικά, αμερικανοί γιατροί υπέβαλαν έναν ασθενή σε θεραπεία με ανθρώπινα εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα!

Η θεραπεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας κλινικής δοκιμής που είχε εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία βιοτεχνολογίας Geron Corporation.

Βασική επιδίωξη των επιστημόνων από την κλινική δοκιμή είναι να σταθμιστεί η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα των κυττάρων που προέρχονται από εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα σε άτομα που έχουν μείνει παράλυτα μετά από τραυματισμό στο νωτιαίο μυελό...

She's got the look


She's got the look (She's got the look) She's got the look
What in the world can make a brown-eyed girl turn blue
When everything I'll ever do I'll do for you
And I go la la la la la she's got the look.


What in the world can make you so blue
When everything I'll ever do I'll do for you
And I go la la la la la

10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στις δημόσιες τουαλέτες!

Δείτε ποια 10 πράγματα δεν θα πρέπει να κάνουμε ποτέ μας στις δημόσιες τουαλέτες...!

Το τσιγάρο «έσβησε» και τον τζίρο


Μείωση του τζίρου των καταστημάτων τους, που φτάνει ως και το 40%, διαπιστώνουν τα μέλη του Πανελληνίου Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων ένα μήνα μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα του κλάδου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΣΕ, το τελευταίο διάστημα έχουν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους εκατοντάδες επαγγελματίες απ' όλη την χώρα.

Η ομοσπονδία εκτιμά ότι οδηγούνται σε κλείσιμο αρκετές επιχειρήσεις, «με τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία, και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας».

zougla

Ο Γκαντέμης λέει η Ελλάδα ήταν πτωχευμένη από το 1990

 ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΠΩΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΡΕ ΤΑΚΗΜΗΤΣΟ

H Ελλάδα ήταν πτωχευμένη από το 1990 υποστήριξε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως φταίνε και τα δύο μεγάλα κόμματα για την κατάσταση της οικονομίας. Επέρριψε, ωστόσο, μεγαλύτερες ευθύνες στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος, όπως είπε, εισήγαγε την πολιτική των ελλειμμάτων. Σε συνέντευξή του στο Mega o κ. Μητσοτάκης άσκησε ακόμη έντονη κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη
διακυβέρνηση της χώρας επί 5,5 χρόνια και την πολιτική που ακολουθήθηκε στην οικονομία.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Κώστας Καραμανλής τον απογοήτευσε πλήρως, σημειώνοντας ότι «το ήξερε και αυτός όπως το ήξεραν όλοι ότι ο τόπος πήγαινε για χρεοκοπία» και ότι «ήταν μια περίοδος στην οποία μπορούσε να φέρει τα πράγματα σε καλύτερη κατάσταση και δεν το έκανε».....

300.000 δολ. για την μπάλα των Μάικλ Τζάκσον και Τζόρνταν!

Μία μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τον Μάικλ Τζάκσον και τον Μάικλ Τζόρνταν πωλήθηκε για 294.000 δολάρια σε δημοπρασία του Οίκου Julien, το Σαββατοκύριακο.

Η NBA Spalding μπάλα αξίας περίπου 300.000 δολαρίων φέρει τις υπογραφές του εκλιπόντος Βασιλιά της Ποπ Μάικλ Τζάκσον, αλλά και του μεγαλύτερου μπασκετμπολίστα που πάτησε στο παρκέ, του Μάικλ Τζόρτνταν.

Ο αστέρας της Ποπ είχε γράψει χαρακτηριστικά πάνω στην μπάλα: "Love Michael Jackson", ενώ ο Τζόρνταν έγραψε: "Με τις καλύτερες ευχές μου Μάικλ Τζόρνταν"
Προστιθέμενη αξία στην μπάλα του μπάσκετ είναι το γεγονός ότι το 1992 ήταν η μπάλα που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο κλιπ του Μάικλ Τζάκσον για το τραγούδι του “Jam”.


Πηγή

Ποινή εξαετούς φυλάκισης για τον πρώην τραγουδιστή των «Antique»


Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο μουσικός, Νίκος Παναγιωτίδης - άλλοτε παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των «Antique» - που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μουσικός, που απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείτο ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλύψει οικονομικές του ανάγκες...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΕΛΑΝΤΖΕΛΟ Πίσω από τον καναπέ



Επί χρόνια ένας μισοτελειωμένος πίνακας του Μικελάντζελο, βρισκόταν τυλιγμένος πίσω από τον καναπέ, στο σαλόνι μιας οικογένειας στο Μπάφαλο. Όταν ο πατέρας πήρε σύνταξη, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη και ανακάλυψε τη μεγάλη αλήθεια...

Φρίκη! Τους αποκεφάλισαν και τους κρέμασαν από γέφυρα


- Πρόκειται για συνήθη πρακτική των καρτέλ ναρκωτικών
- Δεν είναι το πρώτο τετοιου είδους περιστατικό
- Πάνω από 28.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στον πολεμο των συμμοριών...

Ο μεθυσμένος κι ο παπάς (Ανέκδοτο )

Βγαίνει ξημερώματα Κυριακής ένας μεθυσμένος από το μπαρ και ξεκινάει για το σπίτι του.


Στο δρόμο συναντάει... έναν παπά.

Αφού τον αγριοκοιτάει θολά από το μεθύσι, αρχίζει να τον βαράει.


Μπουνιές, κλοτσιές, ξανά μπουνιές ώσπου πέφτει λιπόθυμος ο παπάς.

Τον κοιτάει με ειρωνικό ύφος ο μεθύστακας και λέει:


«Χαχα! Τι Batman και κουραφέξαλα!»

Στοιχεία που πρέπει να ξέρεις για το... Κέρατο!

Όταν περνάς κάτω από την πόρτα νομίζεις ότι βρίσκεις; Μην ανχώνεσαι… Μπορεί να είναι η ιδέα σου. Μπορεί και όχι. Διάβασε χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να καταλάβεις πολλά!

Να φοβάσαι την τριαντάρα...

Τα φορτηγά και βυτιοφόρα ξανά στους δρόμους;

Προσανατολίζονται σε κλείσιμο δρόμων ή ακόμα και καταλήψεις εάν τελικά συνεχίσει η Επιτροπή Αγώνα...
Πολύ πιθανό είναι να ξαναδούμε τις γνώριμες εικόνες των φορτηγών και των βυτιοφόρων αραγμένα αριστερά και δεξιά στις εθνικές οδούς, καθώς η Επιτροπή Αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Την Κυριακή η Επιτροπή Αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων διοργανώνουν πανελλήνιο συνέδριο στη Θήβα και ένα από τα βασικότερα θέματα που θα τεθούν είναι το ενδεχόμενο των νέων κινητοποιήσεων.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων...

Η Ελλάδα με κατάθλιψη


Η Ελλάδα με κατάθλιψη! Αυτό τουλάχιστον δείχνει η νέα έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/10).· Οι Έλληνες βιώνουν λιγότερα θετικά συναισθήματα και περισσότερα αρνητικά σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο....

Καθηγητής πέταγε θρανία στους μαθητές του!

Ένας μαθηματικός σε Γυμνάσιο του Τενεσί έπαθε νευρικό κλονισμό επειδή οι μαθητές του ήταν ανυπάκουοι. Ο Donald Wood που δεν μπορούσε να αντέξει τη φασαρία και την αυθάδεια τους «εξερράγη» πετώντας ό, τι έβρισκε μπροστά του, μέσα στην κατάμεστη από αίθουσα μαθητές.

Ένας από τους μαθητές,κατέγραψε με το κινητό του το «ξέσπασμα»του καθηγητή, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να πετά δυο θρανία, έναν σκουπιδοτενεκέκαι μια καρέκλα πάνω στους μαθητές του κατά τη διάρκεια του μαθήματος Άλγεβρας.

Το βίντεο ξεκινά με τον Woods που είναι καθηγητής εδώ και 17 χρόνια, να φωνάζει στους μαθητές: «Σκάστε». Η τάξη όμως δεν ησυχάζει και οι μαθητές τον κοροϊδεύουν με υστερικό τρόπο.

Ο Woods κουνά τα μπράτσα του και λέει:...

Ο εύπλαστος εγκέφαλος χαρίζει καλή όραση στους κωφούς


Κανένα τμήμα του δεν πάει χαμένο!

Φως στην αιτία για την οποία οι εκ γενετής κωφοί βλέπουν καλύτερα από τους υπόλοιπους ρίχνει μία νέα καναδική έρευνα.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ερευνητών, αυτό που συμβαίνει είναι πως η περιοχή του εγκεφάλου που κανονικά ασχολείται με την ακοή, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα και ασχολείται πλέον με την όραση. Αυτή η νευρωνική «αναδιάταξη» βελτιώνει κυρίως την περιφερειακή όραση των ανθρώπων με προβλήματα ακοής.

Η μελέτη βασίστηκε σε πειράματα σε γάτες που εκ γενετής δεν άκουγαν και έδειξε ότι ο εγκέφαλος, χάρη στην νευρωνική «πλαστικότητά» του, δεν αφήνει να «πάει χαμένο» κανένα τμήμα του αξιοποιώντας το για άλλες λειτουργίες - εν προκειμένω για την όραση.

Ήταν ήδη γνωστό ότι οι κωφοί ή οι τυφλοί άνθρωποι συχνά αναφέρουν ότι οι άλλες αισθήσεις τους λειτουργούν περισσότερο από καλά, αναπληρώνοντας έτσι εν μέρει την προβληματική αίσθησή τους. Ωστόσο μέχρι τώρα οι επιστήμονες δεν ήξεραν με ποιο τρόπο το πετυχαίνει αυτό ο εγκέφαλος.

Η βελτίωση της περιφερειακής όρασης συχνά επιτρέπει σε ένα κωφό για παράδειγμα να βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται από μακριά. Η βελτίωση αυτή γίνεται εφικτή χάρη στην μερική ενεργοποίηση του ακουστικού φλοιού, που έχει πλέον αναλάβει νέα «καθήκοντα».


newsbeast

Αυτή η ξανθιά είναι η απόλυτη θεά

Καριέρα σε πορνοταινίες έκαναν πολλά κορίτσια του "Big Brother"

Με την παρουσία τους στο Big Brother, απλά έκαναν τις βραδιές των τηλεθεατών πιο ενδιαφέρουσες. Το ιστορικό τους είναι... ροζ και δεν κρύβονται, ούτε ντρέπονται γι΄αυτό. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις έξι πορνοστάρ που πήραν μέρος στο Μεγάλο Αδερφό.
1. Σέξι Κόρα
Η 22χρονη πρώην παίκτρια του Big Brother είναι επαγγελματίας πορνοστάρ. Και φυσικά χαιρόμαστε για την επιλογή της στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Κατάγεται από το Βερολίνο, μιλάει αγγλικά, αγαπημένη της στάση είναι το... "doggy style" και λατρεύει το ροζ χρώμα. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της λανσάρει τα προϊόντα της, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το events στα οποία θα είναι παρούσα....

Πώς η Ελλάδα έχασε μία επένδυση 15 δισ. ευρώ;


«Χάρη» στη γραφειοκρατία
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει δημοσίευμα του Bloomberg στην ηλεκτρονική του σελίδα, σύμφωνα με το οποίο λίγο πριν το Πάσχα του 2008 επενδυτική εταιρία του Μονακό με επικεφαλής τον Antoine Maalouf έφθασε στο υπουργείο Τουρισμού με το αίτημα να αγοράσει ένα νησί.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής

Εξαντλούνται τα αποθέματα νερού

Στα όρια του ο πλανήτης προειδοποιούν οι επιστήμονες

Η άνοδος της θερμοκρασίας, που απειλεί με υπερθέρμανση τον πλανήτη, και η ρύπανση, που εμποδίζει την ηλιακή ενέργεια, έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων υγρασίας στην ατμόσφαιρα και το έδαφος και την εξάντληση των αποθεμάτων νερού, σύμφωνα με την αμερικανική επιθεώρηση Nature.

Οι Σαντορινιοί «κατοχύρωσαν» τη φάβα

Συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των ΠΟΠ

Ως προϊόν ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) κατοχυρώθηκε η φάβα της Σαντορίνης, η αξία και ιδιαιτερότητα της οποίας αναγνωρίστηκαν και επίσημα από την ΕΕ.....

Στα 0,67 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

Συμφωνία εμπόρων με ΓΓ Εμπορίου

Μετά από συνάντηση και συνεργασία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Στέφανου Κομνηνού με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι τελευταίοι δεσμεύθηκαν ότι η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο.

Η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις σημερινές τιμές διυλιστηρίου (0,46 ευρώ έως 0,47 ευρώ ανά λίτρο).

Αντίστοιχα, κατά την έναρξη της περιόδου 2009, η τιμή πώλησης κυμαινόταν σε 0,524 ευρώ το λίτρο, όταν οι τιμές διυλιστηρίου κυμαίνονταν στα 0,36 ευρώ το λίτρο, ο δε ΦΠΑ ανερχόταν σε 19% έναντι 23% φέτος.

Σημειώνεται ότι στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών που υπολογίζεται στο 0,02 ευρώ / λίτρο.

Πηγή

Πρωτοφανής κατάσταση που μας γυρίζει σε χρόνια προπολεμικά.

Πριν από λίγο καιρό, αμέσως μετά από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, όπου κατά πολύ περίεργο τρόπο δεν έγινε κανένα επεισόδιο, ούτε καν η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας επεισοδίου, είχαμε αναρωτηθεί «που έχουν κρυφτεί οι επαγγελματίες επαναστάτες» (αναρχοαριστεριστές). Το ίδιο (αφελές) ερώτημα θα απευθύνουμε και σήμερα:


Εδώ γίνεται –κυριολεκτικά- της κακομοίρας: Άραβες σεΐχηδες και Κινέζοι νεοκαπιταλιστές, με ύφος αποικιοκράτη, γίνονται δεχτοί με τεμενάδες και τα παίρνουν όλα στο πιάτο, η Ελλάδα γίνεται.......

Σπιναλόγκα - Το νησί που δεν ήθελε κανείς να θυμάται...


«Σ' αυτό το μέρος νοιώθεις ότι υπάρχει μία αόρατη δύναμη, που σε ωθεί να πεις την ιστορία», λέει ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που μετέφερε στη μικρή οθόνη το μπεστ σέλερ για το δράμα της Σπιναλόγκας. Κάπως έτσι... πρέπει να αισθάνθηκε και η Αγγλίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, που αναβίωσε μέσα από το μυθιστόρημα της «Το νησί» μια στιγματισμένη εποχή, που κανείς δεν ήθελε να θυμάται.

Το πιο άκαρδο ζευγάρι στον κόσμο! Κοροϊδεύουν 7χρονη που πεθαίνει!

Αδιανόητους χαρακτηρισμούς είδαν αναρτημένους στο Facebook όσοι επισκέφθηκαν τη σελίδα ενός ζευγαριού οι οποίοι χλεύαζαν την γειτόνισσα τους μόλις 7 ετών που πάσχει από ανίατη ασθένεια.
Μεταξύ άλλων γράφουν: "Ανυπομονώ να πεθάνεις", ενώ έχουν αναρτήσει και φωτογραφία της μικρής με το σήμα του θανάτου!

Ο Σκοτ και η Τζένιφερ Πετκοφ ανακηρύχτηκαν ως το πιο άκαρδο ζευγάρι σε ολόκληρη την Αμερική.

Η 7χρονη Καθλιν Εντουαρντς...

Γιούνκερ: "Εννοούσα τον Γιώργο Παπανδρέου"



Ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν τελικά ο πρωθυπουργός που μίλησε για τα προβλήματα της οικονομίας και την «διεφθαρμένη χώρα» στον πρόεδρο του Eurogroup, σύμφωνα με επίσημη απάντηση του κ. Γιούνκερ.
Παρά τους ισχυρισμούς του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν.αναφερόταν στον κ. Παπανδρέου ο πρόεδρος της Ευρωζώνης, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και δεν υπάρχει πλέον χώρος για παρερμηνείες.

«Ο κ. Γιούνκερ δεν αναφερόταν σε συνομιλία του με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, αλλά υπενθύμισε (ο κ. Γιούνκερ) ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δήλωσε.....

Το βάλς των χαμένων ονείρων ........Κάποτε .....και Σήμερα

Για όσους παραμένουμε παιδιά....
Εχουμε πολλούς λόγους να νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε Ελληνες.
Μπορεί ο καθένας απο μας νιώθει οτι τα όνειρά του προδόθηκαν. εμείς όμως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε μια νέα Ελλάδα....γιατι ... ως λαός το έχουμε στο DNA μας να ξαναγεννιόμαστε μέσα απο τις στάχτες μας.





ΚΑΠΟΤΕ
ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές
ΣΗΜΕΡΑ
έχει δύο
ΚΑΠΟΤΕ...

Γεννήθηκε παιδί από έμβρυο που καταψύχθηκε 20 χρόνια πριν!


ΤΟ 1990 καταψύχθηκε ένα έμβρυο. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, από αυτό το έμβρυο γεννήθηκε ένα υγιέστατο μωρό. Η κρυοσυντήρηση εμβρύων δίνει τώρα χρονικό περιθώριο στις γυναίκες που θέλουν να αναβάλουν για μερικά ακόμη χρόνια τη μητρότητα.
Η 42χρονη μητέρα έκανε δέκα χρόνια ανεπιτυχείς προσπάθειες να κάνει παιδί. Πέρυσι όμως της δόθηκε το έμβρυο και τον. περασμένο Μάιο έφερε στη ζωή ένα αγοράκι. Το μωρό προήλθε από μία ομάδα πέντε εμβρύων που είχαν καταψυχθεί πριν από 20 χρόνια, τα οποία είχε δωρίσει ένα ζευγάρι που δεν τα χρειαζόταν, αφού εκείνοι κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί με τεχνητή γονιμοποίηση. Αν και έχουν μεγάλη διαφορά, τα δύο παιδιά είναι αδέλφια......

Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς...

Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς,
στην ερώτηση "πώς πάει η δουλειά?"...

Να ένας που τα λέει έξω από τα δόντια...

Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα......
Είναι ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑσοκ και ενεργό μέλος του.

troktiko73-10.blogspot.com

Μην την χάσετε...

Η αληθινή ιστορία του Aron Ralston που βρέθηκε μια μέρα παγιδευμένος σε μία χαράδρα στη μέση του πουθενά..... Όλη του η ζωή σε... 127 ώρες.

Οι Ελληνίδες είναι ...τεκνατζούδες

Μια νέα μεγάλη έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας έδειξε ότι οι Ελληνίδες είναι πλέον πολύ απελευθερωμένες και τα δίνουν όλα στον έρωτα.

Σύμφωνα με την έρευνα 1.800 γυναίκες ηλικίας 34 έως 45 ετών, το 40% δήλωσε ότι προτιμά τους μικρότερους σε ηλικία εραστές από αυτές.

Περίπου οι μισές θα χώριζαν για την καριέρα τους, ενώ το 48% θα επέλεγε άλλο ερωτικό σύντροφο, εάν δεν ήταν ικανοποιημένες από αυτόν που ήδη έχουν καθώς γνωρίζουν ότι η σεξουαλική υγεία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή.

Η έρευνα αυτή έρχεται να καταρρίψει τον μύθο ότι οι γυναίκες βάζουν την εξωτερική εμφάνιση δεύτερη και ότι θέλουν «άντρες με καλή καρδιά» ... εκ των πραγμάτων οι γυναίκες επιζητούν την ομορφιά στον άντρα και συγκεκριμένα δίνουν μεγάλη σημασία στην περιοχή των γλουτών, της πλάτης, των ποδιών και του στέρνου των ανδρών.

Πάντως, η Ελληνίδα έχει απελευθερωθεί και απέχει μακράν από τη μαμά της και τη γιαγιά της.

Πηγή

Πέγκυ Ζήνα - Αν Με Δείς Να Κλαίω

Μάικλ Λαζαρίδης: Ένας Έλληνας προκαλεί την Apple

Mike_lazaridis
Τη συσκευή τάμπλετ PlayBook παρουσίασε ο CEO της RIM, κατασκευάστριας του Blackberry, μπαίνοντας δυναμικά στην κούρσα των σχετικών συσκευών που ξεκίνησε η Apple με το iPad. Η συσκευή με την οθόνη των 7 ιντσών υποστηρίζεται από ολοκαίνουργιο λειτουργικό που ανέπτυξε η RIM και αν και δεν συνδέεται απευθείας με το internet εταιρειών κινητής τηλεφωνίας όπως το iPad, υπολογίζεται ότι θα αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση στο προϊόν της Apple τουλάχιστον για τους οπαδούς των Blackberry.

"Η Demi Moore συμμετέχει συχνά σε όργια". Ο σύζυγος!

"Εχουμε ανοικτή σχέση με την Demi. Μοιραζόμαστε τις γυναίκες, ενώ πολλές φορές, τις ερωμένες μου, τις διαλέγει η ίδια η γυναίκα μου!» Αυτό δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στην Brittney Jones o Ashton Kutcher σχετικά με την σχέση του με την σύζυγό του Demi Moore. Εδώ κολλάει το... τι βλέπουνε τα αυτιά μας και τί ακούν τα μάτια μας...Γιατί ένα μπλέξιμο, ένα τύπου μπουρδούκλωμα, το διαπιστώνουμε...

Αυτές τις τόσο... προοδευτικές δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο στο Hollywood δημοσίευσε το περιοδικό Star, το οποίο αναφέρει πως έχει στην κατοχή του συνέντευξη - χείμαρρο της Jones, που αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον σύζυγο της Moore. Σε αυτόν τον διάλογο, ο Kutcher της εκμυστηρεύτηκε τα όσα κάνει στην κρεβατοκάμαρά του με την γυναίκα του, τα οποία «ξεκινούν από... φυσιολογικές διαδικασίες και καταλήγουν μέχρι και σε όργια!»

Το όνομα της...

Νέο βίντεο από την πρώτη επίσκεψη στην Σελήνη

Μοναδικά στιγμιότυπα από τα πρώτα βήματα του Νιλ Άρμστρονγκ στη Σελήνη το 1969 ήρθαν στο φως μόλις χθες. Μία, λοιπόν, από τις πιο αξέχαστες σκηνές του 20ου αιώνα είναι πλέον ολοκληρωμένη.
Για πρώτη φορά το ευρύ κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις πρώτες κινήσεις του Αμερικανού αστροναύτη στο φεγγάρι, στις 21 Ιουλίου 1969, την ώρα που κατεβαίνει τη σκάλα του Apollo 11. Τα αρχεία, που βρέθηκαν στην Αυστραλία ύστερα από δέκα χρόνια έρευνας έχουν πλέον αποκατασταθεί και προβάλλονται στην ιστοσελίδα του περιοδικού Australian Geographic. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ποιότητα της εικόνας είναι κατά πολύ ανώτερη σε σχέση με τα βίντεο που έχουν προβληθεί στο παρελθόν.
Το 2009, η NASA είχε δημοσιεύσει το βίντεο "ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, αλλά μεγάλο για την ανθρωπότητα", της τρίωρης αυτής "ξενάγησης" στη Σελήνη.....



theinsider.gr

Αδερφή γνωστού τραγουδιστή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο


'Έπεσε από το μπαλκόνι της

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 28χρονη αδερφή του τραγουδιστή, η οποία έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος της, τοπ οποίο βρισκόταν στο τρίτο όροφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί και στα δύο πόδια της αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Πρόκειται για την Paloma Penniman, την αδερφή του τραγουδιστη Μika.

Ο καλλιτέχνης την ώρα του ατυχήματος ήταν και εκείνος στο σπίτι που βρίσκεται στο Λονδίνο, και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Η αδερφή του έπεσε σε κάτι κιγκλιδώματα, τα όποια μπήκαν στο σώμα της και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να τα κόψουν και να τη μεταφέρουν χωρίς να τα βγάλουν από πάνω της.

Πηγή

Οι Κινέζοι πιο «πιστοί» χρήστες του Διαδικτύου

Οι Κινέζοι είναι οι πιο τακτικοί, οι πιο «πιστοί» και οι πιο ενθουσιώδεις χρήστες του Διαδικτύου. Μαζί με τους κατοίκους των χωρών της Μέσης Ανατολής αποτελούν την ισχυρότερη «δεξαμενή πελατών» για το online μάρκετινγκ.



Σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής εταιρείας TNS για τις συνήθειες των χρηστών του Ίντερνετ σε όλο τον κόσμο, οι αναδυόμενες αγορές -όπως η ασιατική- ξεπερνούν τη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στη χρήση των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.


Πιο δεκτικοί στην online διαφήμιση...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan