Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η... εσωτερική κρυψώνα ναρκωτικών της Paris Hilton


Ναρκωτικές ουσίες στα γεννητικά της όργανα έκρυψε η Paris Hilton σε ταξίδι της στην Ευρώπη, υποστηρίζει βιβλίο ενός φωτογράφου.Η κοκαΐνη μαζί με Ecstasy βρίσκονταν σε μια λεπτή θήκη για τσιγάρα, αναφέρει ο Ryan Simkin στο βιβλίο "FLASH! Bars, Boobs, and Busted: 5 Years on the Road with Girls Gone Wild".

Το περιστατικό είχε συμβεί σε ταξίδι της για φωτογράφηση στο περιοδικό Seventeen...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ


Οι άνδρες που θέλουν να τραβήξουν πάνω τους τα μάτια των γυναικών σε μια ντισκοτέκ ή σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση χορού, καλά θα έκαναν να μάθουν μερικές συγκεκριμένες κινήσεις, οι οποίες, όπως για πρώτη φορά διαπίστωσε μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, είναι αυτές κυρίως που γοητεύουν το άλλο φύλο.

Οι Bρετανοί ψυχολόγοι εντόπισαν οκτώ βασικές ανδρικές χορευτικές κινήσεις που "ξεσηκώνουν" περισσότερο το γυναικείο ενδιαφέρον. Όλες έχουν να κάνουν κυρίως με κινήσεις του κορμού του σώματος και θεωρούνται, από εξελικτική άποψη, "σήματα" που εκπέμπει ο άνδρας σχετικά με την υγεία, τη δύναμή του και, τελικά, την καταλληλότητά του ως ερωτικός και αναπαραγωγικός σύντροφος...

Μία… συνηθισμένη μέρα στον ζωολογικό κήπο




ΔΕΙΤΕ τι συνέλαβε ο φακός











Το διαζευκτικόν ή



Μ’ έκλεισε μέσα η βροχή
και μένω τωρα να εξαρτιέμαι από σταγόνες.

Όμως πού ξέρω αν αυτό είναι βροχή
ή δάκρυα από τον μέσα ουρανό μιας μνήμης;
Μεγάλωσα πολύ για να ονομάζω
τα φαινόμενα χωρίς επιφύλαξη,
αυτό βροχή, αυτό δάκρυα.

Στέγνη στέκομαι ανάμεσα
στα δύο ενδεχόμενα: βροχή ή δάκρυα,
κι ανάμεσα σε τόσα διφορούμενα:
βροχή ή δάκρυα,
έρωτας ή τρόπος να μεγαλώνουμε,
εσύ ή μικρή αποχαιρετιστήρια αιώρηση σκιάς
του τελευταίου φύλλου.
Το κάθε τελευταίο,
τελευταίο τ’ ονομάζω χωρίς επιφύλαξη.
Και μεγάλωσα πολύ
για να είναι αυτό αφορμή δακρύων.
Δάκρυα ή βροχή, πού να ξέρω;
Και μένω να εξαρτιέμαι από σταγόνες.
Και μεγάλωσα πολύ
για να περιμένω άλλο μέτρο όταν βρέχει
κι όταν δε βρέχει άλλο.
Σταγόνες για όλα.
Σταγόνες βροχής ή δάκρυα.
Από τα μάτια κάποιας μνήμης ή τα δικά μου.
Εγώ ή η μνήμη, πού να ξέρω;
Μεγάλωσα πολύ για να χωρίζω τους χρόνους.
Βροχή ή δάκρυα.

Εσύ ή μικρή αποχαιρετιστήρια αιώρηση σκιάς
του τελευταίου φύλλου.



Κική Δημουλά
από τη συλλογή: "
Το λίγο του κόσμου (1971)

Μια σχέση πάθους και αγάπης, όπως αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, θα λήξει άδοξα και επεισοδειακά

Από τη στιγμή που ο Αργεντινός επιμένει να ζητά όλα τα λεφτά του συμβολαίου του (μέχρι το 2013), οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να καταγγείλουν τη σύμβαση με τον πρώην παίκτη της ομάδας.

Μάλιστα η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα, με την οποία γνωστοποιεί ότι καταγγέλλει τη σύμβαση με τον Αργεντινό.

Έτσι, οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε πριν από λίγες μέρες, αλλά είχε φανεί από χθες ότι το «διαζύγιο» δε θα ήταν «βελούδινο»...

Ένα κρουαζιερόπλοιο εν' μέσω θαλασσοταραχής.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου Pacific Sun όταν κατά την διάρκεια μιας κρουαζιέρας έπεσε πάνω σε κακοκαιρία. Φαίνεται χιουμοριστικό στην αρχή, αλλά τελικά μας υπενθυμίζει με δραματικό τρόπο τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε σε τέτοιες καταστάσεις.
Δείτε το βίντεο:

Σλοβάκος ΥΠΕΞ: Ποια βοήθεια στην Ελλάδα; Ολα τα λεφτά οι ξένες τράπεζες τα παίρνουν!

Άντε σοβαρά; Μόνο εδώ στην Ελλάδα δεν το έχουμε καταλάβει…. ακόμα. Eπιτέλους κάποιος Ευρωπαίος αξιωματούχος δεν δίστασε να πει την αλήθεια για την δήθεν “βοήθεια της τρόϊκας προς την Ελλάδα

“Η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα από την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ είναι ουσιαστικά βοήθεια προς τις μεγάλες τράπεζες” κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίκουλας Ντζουρίντα, μία χώρα που της οποίας το Κοινοβούλιο ορθότατα απέρριψε την “βοήθεια της τρόϊκας προς την Ελλάδα”....

Γιώργος Λιάνης: Δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο!

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάνης στο δελτίο του Άλτερ:

* Θα φύγω από την πολιτική για να μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας αγανακτισμένος πολίτης πάνω στην οργή του!

* Εάν περάσει το μέτρο για το πετρέλαιο θέρμανσης, θα παραιτηθώ από βουλευτής!

Το κάψιμο θα γίνει

Η μικρή ομάδα φανατικών χριστιανών που σχεδιάζει να κάψει δημοσίως 200 αντίτυπα του Κορανίου το Σάββατο στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα. Αποκλείεται να ακυρώσει το σχέδιό της παρά τις έντονες διαμαρτυρίες που προκλήθηκαν.
Ένας υπεύθυνος του “Dove World Outreach Center”, ο Φράν Ινγκραμ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η ενέργεια αυτή θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, επέτειο των επιθέσεων του 2001, στις 18:00 τοπική ώρα (23.00 GMT).
“Σε καμία στιγμή δεν εξετάσαμε κάποια άλλη δυνατότητα”, είπε, ενώ έντονες διαμαρτυρίες ακούστηκαν στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο.....

Ανεκδοτάκια

- «Πάντα είμαι άτυχος με τις κοπέλες!» γκρινιάζει πολύ στεναχωρημένος ο τύπος.
- «Τι έπαθες πάλι»; τον ρωτά ο φίλος του.
- «Να, χθες μετά από πολύ ψηστήρι, κατάφερα να βγάλω μια γκόμενα και να την πάω σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο διάολος έβαλε και πάλι το ποδάρι του και εκείνη βρήκε μέσα στη σαλάτα της ένα μικρό σκουλήκι. Φοβερά εκνευρισμένη καλεί το σερβιτόρο και του λέει: «Πάρε αμέσως αυτό το βρωμερό σκουλήκι από μπροστά μου!».
- «Και τι έγινε;;;», ρωτά ο φίλος του.
- «Με άρπαξε ο σερβιτόρος από το γιακά και με πέταξε έξω από το μαγαζί!»

Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών.
-Ξανθιά : " Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση ; "
Πωλήτρια : " Για ποια περιοχή ; "
-Ξανθιά : " Για το Χαλάνδρι . " 

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ NASA ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ύστερα από πενήντα χρόνια προσπαθειών για την κατάκτηση του διαστήματος, η NASA προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου δωρεάν όλο το φωτογραφικό αρχείο της...

Η ΝΑSA μόλις δημιούργησε ένα λογαριασμό
Flickr όπου αρχειοθετεί το υλικό της. Μέρος του αρχείου της ήταν ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα NASAimages.org, αλλά υπό προϋποθέσεις και περιορισμούς.

Η Τάμτα τραγουδά Christina Aguilera

Πριν λίγες ημέρες η Τάμτα μέσω twitter και facebook ζήτησε την γνώμη των θαυμαστών της για να διαλέξει ενα τραγούδι για να το διασκευάσει με ενα πιάνο ή μια κιθάρα. Η επιλογή έγινε και το τραγούδι ειναι το ''Υou lost me'' της Christina Aguilera απο το καινούριο της album! Μπορεί να μην είναι με πιάνο ή κιθάρα αλλά πραγματικά αξίζει!
Απολαύστε το:

Βροχερό και Φθινοπωρινό το τριήμερο 10-11-12 Σεπτεμβρίου


Αλλαγή του καιρικού σκηνικού θα έχουμε αυτό το τριήμερο, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, και πτώση της θερμοκρασίας. Στην ουσία είναι το πρώτο οργανωμένο βαρομετρικό σύστημα που θα επηρεάσει την χώρα από αύριο.

Έτσι από αύριο Παρασκευή πρώτα στο Ιόνιο,την Δυτική Πελοπόννησο, την Δυτική Στερεά, και την Ήπειρο, θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους ισχυρές και καταιγίδες ιδίως μετά το απόγευμα.
Κατά την διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο.
Το Σάββατο και από τις πρώτες πρωινές ώρες ισχυρές καταιγίδες...

Maná - Corazón Espinado

Η κλίκα αρχίζει να διαλύεται....

Η κλίκα αυτή έχει μετατραπεί σε ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης, που ελέγχει όχι μόνο τη διεθνή πολιτική και οικονομία, αλλά ακόμη και τον πολιτισμό…».
Αυτό το διάστημα ζούμε μια παγκόσμια αφύπνιση για το θέμα της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν τη πηγή της πραγματικής πολιτικής κυριαρχίας και το λόγο για τον οποίο ο πλανήτης μας οδηγείται προς την υποδούλωση και τη δικτατορία.
Αυτά είναι λόγια του Fidel Castro και όλοι καταλάβατε ποιους εννοεί..

Δείτε μια σχετική ταινία για το πως μας κάνουν κουμάντο στο youtube...

Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια


Όσα θέλετε να ξερετε για την Ντόρα, τη μικρή εξερευνήτρια, την αγαπημένη ολων των παιδιών...

Φέτος, γίνεται δέκα ετών, καθώς η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων έκλεισε μια δεκαετία προβολής.

Είναι η πιο δημοφιλής και κερδοφόρα παιδική σειρά της δεκαετίας των '00s, ενώ με μαζί με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη αποτελούν δημοφιλή σήματα με έσοδα που ξεπερνούν τα 11 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Σε κάθε επεισόδιο η Ντόρα ξεκινά για ένα καινούργιο ταξίδι, προκειμένου να βρει κάτι ή να βοηθήσει κάποιον।Χαρακτηριστικό της σειράς είναι εκτός από ψυχαγωγικό έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, η αμερικανική της εκδοχή η Ντόρα μαθαίνει στους λιλιπούτειους φίλους της μικρές φράσεις κ λέξεις, ενώ στην ελληνική οι φίλοι της μικρής μιλούν αγγλικά.

Η ηλικία της Ντόρας έχει "κολλήσει" στην ηλικία των επτά.Είναι καλόκαρδη, αντιμετωπίζει φιλικά τον Swiper, την αλεπού, που συνεχώς της βάζει εμπόδια, αγαπάει τους φίλους κ την οικογένειά της, κ πάντα ολοκληρώνει την αποστολή της.

Στις 12 Αυγούστου, η Ντόρα κυκλοφόρησε τη νέα της κούκλα, για την επέτειο των δέκα χρόνων επιτυχίας.Ωστόσο, συνεχίζει να χορεύει στο ρυθμό του "We did it!", της φράσης που η ηρωίδα της παιδικής σειράς αναφωνεί κάθε φορά που τα καταφέρνει.



της Μαίρης Αλισάνογλου

Video: Η νέα διαφήμιση του Cristiano Ronaldo για τον Armani

Έχει ήδη καταφέρει να ξεσηκώσει τον γυναικείο πληθυσμό με τους καλοσμιλεμένους κοιλιακούς του στην διαφήμιση που έκανε για τα εσώρουχα της εταιρείας Armani. Πάρτε μια πρώτη γεύση από την ολοκαίνουρια διαφήμιση του Cristiano Ronaldo για τα Armani Jeans.
Δείτε το video:

Πρόεδρος να είναι και ας είναι για ένα μήνα ..


Πηγή

Βόρειοι vs Νότιοι

Δεν συμμερίζομαι όλες τις απόψεις των Θεσσαλονικέων, αλλά έχουν στα περισσότερα δίκαιο.. (Εεε... τζατζίκι παιδιά βάζουμε)

Εσείς θα πάτε με τους Βόρειους ή τους Νότιους;;

Ηθικός ο Βγενό... Δεν δέχτηκε την δωρεά...

Ξέρετε πόσο φόρο έπρεπε να πληρώσει ο Βγενόπουλος αν αποδέχονταν τη δωρεά Τζίγκερ;

5,5 εκ.ευρώ!

Δείξε μου




Δείξε μου το ένοχο κομμάτι

εκείνο που ευθύνεται για την αιμορραγούσα φλέβα

εκείνο που έκοψε την αρτηρία κάθετα

που ταίριαξε το χρώμα μου στο πορτραίτο σου

κι ακόμα στάζει..

Τι έκανε ο Jamie Oliver το βραβείο Emmy που κέρδισε;

Σε μεγάλη υπόληψη έχει ο σεφ Jamie Oliver το βραβείο Emmy που του απονεμήθηκε στο Λος Άντζελες για την εκπομπή Food Revolution. Αντί να το τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στο σαλόνι του, ο Jamie Oliver χρησιμοποίησε το χρυσό αγαλματίδιο για να...

"...υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στη μοναξιά και τη μοναχικότητα. Όταν νιώθεις μοναξιά, σκέφτεσαι τον άλλον, σου λείπει ο άλλος, είσαι εξαρτημένος. Η μοναξιά είναι μια αρνητική κατάσταση. Η μοναξιά είναι η απουσία του άλλου. Η μοναχικότητα είναι η παρουσία του εαυτού. Η μοναχικότητα είναι πολύ θετική, είναι αληθινή ελευθερία. Είναι μια παρουσία που ξεχειλίζει. Είσαι τόσο γεμάτος από παρουσία, που μπορείς να γεμίσεις ολόκληρο το σύμπαν με την παρουσία σου και δεν υπάρχει η ανάγκη του άλλου."
Απόσπασμα από το βιβλίο του Όσσο "Από τη μοναξιά στη μοναχικότητα"

Machete....

Ο Robert Rodriguez επιστρέφει με Άλλη μια παράλογη ταινία με τον καταπληκτικό όμως Danny Trejo και πολλούς άλλους καλούς και γνωστούς ηθοποιούς ...

Οι 10 πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου

Πεινάτε; Είναι η ώρα του δείπνου αλλά δεν έχετε αποφασίσει που και τι θα επιθυμούσατε για φαγητό; Οι επιλογές, ειδικά σήμερα στις μεγάλες πόλεις, είναι πολλές, αλλά μόνο δέκα κουζίνες προσφέρουν απόλαυση, αλλά ταυτόχρονα δεν επιβαρύνουν την υγεία μας...

Αυτοί είμαστε.....

Είναι αυτό που λέμε μην τύχει σε μάς.. Αλλά όταν τύχει φωνάζουμε..

<span class=

ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΝΕΚΡΟ!

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

Η επιστολή της οικογένειας του:

Όλοι βασικοί θέλουν να παίζουν λοιπόν...

Αν είναι δυνατόν, αφήνει έξω τον Αλέξη, που τον ερωτεύτηκαν όλες οι αλλοδαπές μοντέλες φέτος το καλοκαίρι.. Μα την είχε καπαρωμένη... Μία καλή λύση είναι να παίζουμε με 20 να χωρέσουμε....
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσαν βέτο από την Γαλλία  ο Άγγελος που πήρε μαζί και τον άλλο Άγγελο ότι θα αποχωρήσουν από την Εθνική αν δεν αναφέρονται στις εφημερίδες ως οι δυο Άγγελοι της Εθνικής....(εννοείτε ότι θα παίζουν)

Η μέθοδος του γιατρού

Έναν περίεργο τρόπο εξέτασης στήθους είχε βρει ένας γιατρός στη Φιλανδία, μέχρι που μια 20χρονη ασθενής φάνηκε να μη συμμερίζεται τις μεθόδους του. Το περίεργο είναι ότι η πρωτόδικη απόφαση είναι αθωωτική...

10 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις για την πρώην σου


Ήταν πανέμορφη, οι γονείς σου την λάτρευαν, οι διακοπές σας στη Μήλο θα σου μείνουν αξέχαστες. Ε, δεν χρειάζεται να τα ξέρει κι όλα!

Οι γυναίκες είναι περίεργες. Μόλις μπει στη ζωή σου θα θέλει να μάθει τα πάντα για σένα και αυτό σημαίνει και το παρελθόν σου. Θ’ αρχίσει να ρωτάει διάφορα και θα επικεντρωθεί κυρίως στις πρώην σου. Όσο όμως κι αν θέλει να μάθει, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλει να ακούσει....

Εραστές βαρέων βαρών

Green Zone...

Μια διαφορετική άποψη για την αλήθεια στον πόλεμο του Ιράκ και την πτώση του Σαντάμ...

Να και ένα κάλο νέο...

Ο μισός από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, φαίνεται πως είναι ο ρυθμός απώλειας των πάγων στη Γροιλανδία και τη Δυτική Ανταρκτική.

Κατά την προηγούμενη διετία, αρκετές επιστημονικές ομάδες είχαν εκτιμήσει ότι η Γροιλανδία χάνει περίπου 230 δισεκατομμύρια τόνους πάγου το χρόνο, ενώ η Δ. Ανταρκτική 132 δισεκατομμύρια...

Είστε απλά ανεγκέφαλοι. Ποιος κόπανος θα πάει να χρεωθεί για να αγοράσει αυτή την στιγμή αυτοκίνητο;

Δραστικές αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Μελετά κίνητρα για την απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων και την αγορά καινούριων με σημαντική μείωση των τελών ταξινόμησης.

Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου επεξεργάζονται σχέδια μείωσης των τελών ταξινόμησης ενώ έρχονται και «πράσινα» τέλη.

Αν η εισήγηση γίνει δεκτή, για ένα καινούριο αυτοκίνητο 1.600 κυβικών εκατοστών, φορολογητέας αξίας 20.000 ευρώ, που σήμερα έχει τέλος ταξινόμησης 4.000 ευρώ, η φορολογική επιβάρυνση θα μπορεί να μειωθεί έως και 2.000 ευρώ με ανάλογο όφελος για τον αγοραστή....

Από τη σαπουνόπερα στην πραγματικότητα…

Του Αποστόλη Ζώη
Ενώ στα μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ οι γνωστοί δημοσιογράφοι της εικονικής πραγματικότητας ασχολούνται με το ντύσιμο των κυριών που ανέλαβαν καθήκοντα σε υπουργεία, ή γιατί ο υποψήφιος βουλευτής είχε κλειστό το κινητό τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να χάσει τη χρυσή ευκαιρία υπουργοποίησής του, όπως και για μια σειρά άλλα θέματα που θυμίζουν βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιγαντώνονται…
Και όχι μόνο γιγαντώνονται αλλά ουδείς ασχολείται με το καθημερινό άγχος επιβίωσης των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό. Χαρακτηριστικό της όλης αρνητικής εικόνας είναι τα αποτελέσματα έρευνας που εκπόνησε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Ινστιτούτο Εργασίας, με την υποστήριξη του Δικτύου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ....

Προβληματισμός για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων της πόλης .Ένας διπλασιασμός του κόστους θέρμανσης από φέτος το χειμώνα απαιτεί γενναία αύξηση των κονδυλίων προς τη δημοτική αρχή

Πονοκέφαλο δημιουργεί και στο δήμο Τρικκαίων ένας διπλασιασμός του κόστους
θέρμανσης από φέτος το χειμώνα, καθώς θα πρέπει να βρεθούν επιπλέον χρήματα και για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων που ανήκουν στη δικαιοδοσία του δήμου. Εκτιμάτε, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου, πως θα πρέπει να δοθούν επιπλέον 500.000 ευρώ για να υπάρξει ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων όπως συνέβη με πέρυσι.
Οι υπολογισμοί αφορούν για τιμή που θα κυμαίνεται προς 1,20 το λίτρο, από 0,72 που κοστολογήθηκε την περασμένη εκπαιδευτική χρονιά....

Οδηγίες για τις βεβαιώσεις που θα χορηγηθούν σε εκλογείς

Διευκρινιστικές οδηγίες όσον αφορά τις βεβαιώσεις, οι οποίες θα χορηγηθούν σε εκλογείς, που δεν θα μεταβούν στους τόπους εγγραφής τους στους εκλογικούς καταλόγους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, δίνει στους ΟΤΑ του νομού η Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Τρικάλων.
Αναλυτικά.....


Το λιοντάρι, η στρουθοκάμηλος και ο βόας

Ήταν μια φόρα ένας Πόντιος κι ένας βλάχος και συζητούσαν.
Λέει ο βλάχος:
Φίλ μου εμείς κεί στην έρμο κυνγούσαμε λιουντάρια.
Και τι είναι ρε φίλε τα λιοντάρια
Εεε πως είν το γαιδούρ έ κάπους έτσι αλλά πιο μεγάλου και με πουλλά μαλλιά.
Αχα
Και κυνγούσαμε και στρουθοκάμηλους.
Και τι είναι αυτό ρε φίλε;
Εεε μωρέ πως είν το γαιδούρ.
Ναι ναι!
Ε μουρέ πιό μικρό, μι μιγάλου λαιμού, μακρυά πούδια και τρίχες σαν κότα.
Αχά!!
Και κυνηγούσαμε και βόες.
Και και τι είναι οι βόες;
Ε μουρέ πως είναι το γαιδούρ έτσι καυλουμένο ταυραντισμένο.
Ναι ναι
Ε χωρίς το γαιδούρ.

http://ereplaka.blogspot.com/
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan