Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πολείτε επηχίρεισι




Πολείτε η παρών επηχίρεισι.

Δεχτές μόνων σωβαρές πρωσφορές.

από Allu Fun Marx


γαιλάτται γιατοί χανώμασται...

Τα 5 “κλικ” του έρωτα



Τι μας κάνει «κλικ» και συμπαθούμε αμέσως κάποιους ανθρώπους και όχι κάποιους άλλους; Γιατί νιώθουμε πολύ κοντά με ορισμένους, αν και τους γνωρίζουμε ελάχιστα, και πώς
είναι δυνατό να ερωτευθούμε κάποιον άγνωστο με την πρώτη ματιά;

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο των ψυχολόγων Ρομ και Ορι Μπράφμαν αυτό το συναίσθημα δεν είναι απλώς.. κοινό για όλους τους ανθρώπους, αλλά εξηγείται επιστημονικά. Οπως εξηγούν οι βρετανοί συγγραφείς, «κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, συντρέχουν πέντε πολύ συγκεκριμένοι παράγοντες».

Μεγάλο σκάνδαλο στο αφρικανικό ποδόσφαιρο

Τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν ήδη για νέo “σκάνδαλο Σεμένια”. Σύμφωνα με καταγγελία μελών της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Νιγηρίας, δυο παίκτριες της Γουινέας, οι αδελφές Σιμπόρε είναι άνδρες!

Το θέμα ξέσπασε αμέσως μετά τον τελικό του Παναφρικανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Γουινέα που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 4-2, ωστόσο και η Γουινέα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Μουντιάλ γυναικών που θα....

H Rihanna ... topless



Λίγα πράγματα αφήνει στη φαντασία η Rihanna, η οποία για τις “ανάγκες” του νέου της album “Loud”, φωτογραφήθηκε φορώντας τα απολύτως απαραίτητα ή και ακόμα λιγότερα από αυτά...
Σε μία φωτογραφία εμφανίζεται φορώντας ένα μικροσκοπικό ρούχο, που μοιάζει με φούστα – και μόνο – ενώ “περπατάει” στην άμμο, ενώ σε άλλη, σε μία πολύ κοντινή πόζα, φαίνεται να φοράει μόνο ένα γούνινο γιλέκο, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία της με ένα τριαντάφυλλο.
Ντυμένη με μικροσκοπικά σύνολα από σατέν και δαντέλα, είτε είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι είτε περικυκλωμένη από τριαντάφυλλα, η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει πολλά.
Το νέο της album αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ωστόσο οι παραγωγοί του έχουν ήδη καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή του κοινού.
Δια του λόγου το αληθές δείτε το video...

Νόμιμο το βραδυνό κάπνισμα στα μπαρ

 
Τροποποιήσεις για “χαλάρωση” του αντικαπνιστικού νόμου εξετάζει το υπουργείο Υγείας, το οποίο ζητά εναλλακτικές λύσεις, “μη μπορώντας να αγνοήσει την πραγματικότητα”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο ΓΓ του υπουργείου.
Οι τροποποιήσεις πιθανότατα θα ανακοινωθούν μετά τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα συμπεράσματα μεγάλου συνεδρίου για το κάπνισμα, που θα γίνει στην Αθήνα, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
"Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πραγματικότητα. Δεν περιμέναμε αυτή την τρομερή πίεση από τους καταστηματάρχες", που υποστηρίζουν ότι σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης κινδυνεύουν ακόμα και να κλείσουν μπαρ και εστιατόρια, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Αντ. Δημόπουλος...

΄΄ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΛΕΞΙΣ΄΄- ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ

Μια άλλη ματιά στο παρόν.... πόσο επίκαιρος είναι ο Δ.Σαββόπουλος(στιχουργός).
Στο Αττικόν ο Γ.Νταλάρας και ο Β.Παπακανσταντίνου σε μια κορυφαία συναυλία. Αξίζει να την έχετε στη δισκοθήκη σας.


Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τρώει γκολ για γέλια!



Για πολλά γέλια ήταν το γκολ που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Glaucus, που έφυγε από την εστία του ψάχνοντας την μπάλα, την ώρα που αυτή κατέληγε στα δίχτυα του! Η απίστευτη γκάφα συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δύο «μικρών» ομάδων, της Sinop και της Operario, για τα ημιτελικά του Copa Mato Grosso. Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε καταιγίδα, η οποία είχε ως συνέπεια να μειωθεί πολύ η ορατότητα των παικτών, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το ματς ακόμα και όταν οι περισσότεροι προβολείς έσβησαν λόγω βλάβης. Έτσι, στα τελευταία λεπτά, έγινε το μοιραίο: Η Operario εκτέλεσε φάουλ από απόσταση περίπου 30 μέτρων και ο γκολκίπερ της Sinop δεν είδε την μπάλα να περνά από δίπλα του και να μπαίνει γκολ. Αντίθετα, είχε βγει από την εστία του και ζητούσε άλλη μπάλα, για να εκτελέσει γρήγορα το άουτ!
Παρά την γκάφα του, πάντως, την επόμενη μέρα ο Glaucus είχε το… θράσος να μιλήσει για το περιστατικό στην τηλεοπτική κάμερα, επειδή η ομάδα του πήρε έτσι κι αλλιώς τη νίκη με 2-1, αποκτώντας προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
sportena.com

Δεν ξέχασαν τον Mike Batiste οι οπαδοί της Olimpija

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το παιχνίδι Union Olimpija – Παναθηναϊκός, όπου ο Mike Batiste είχε λειτουργήσει αντιαθλητικά απέναντι στον Saso Ozbolt, αλλά οι οπαδοί της Σλοβένικης ομάδας δεν ξέχασαν το περιστατικό. Στο χθεσινό παιχνίδι της Olimpija ενάντια στη Valencia για τη Euroleague 2010-2011, οι οπαδοί των γηπεδούχων ανάρτησαν ένα πανό, το οποίο καταφερόταν ενάντια στον Mike Batiste, αλλά και στην διοργανώτρια αρχή της Euroleague, για την ατιμωρησία του αμερικανού Forward. Το πανό είχε μία λέξη για κάθε γράμμα του ονόματος του Batiste («Beating And Tackling Is Supported & Tolerated by Euroleague»), αλλά και παραμορφωμένο το σήμα της Euroleague.
sportena.com

Και στην Κύπρο έχουν προβλήματα.

Υπερβολικά στα σοβαρά πήρε το ρόλο του και το γράμμα του κανονισμού ο Κύπριος διαιτητής Χριστοδούλου, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την ΑΕ Λεμεσού. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Αλέξη Γαρπόζη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Freddy. Παρότι όμως ευστόχησε, ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και έδωσε έμμεσο φάουλ υπέρ των αμυνομένων! Η εξήγησή του ήταν ότι ο σκόρερ είχε σταματήσει και έκανε προσποίηση πριν σουτάρει. Ο κανονισμός ορίζει ότι σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, διατάσσεται επανάληψη της εκτέλεσης, αλλά ο Κύπριος ρέφερι είχε διαφορετική αντίληψη…

sportena.com

Ιδού γιατί βιάζεται η Γερμανία

Για όσους διερωτώνται ακόμη γιατί η Ιρλανδία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να μπει άμεσα στον προσωρινό μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε, παρά το γεγονός ότι το Δουβλίνο έχει καλύψει τις ανάγκες ρευστότητας του μέχρι και τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά και γιατί σπεύδει αυτή τη φορά να “βοηθήσει” και το Ηνωμένο Βασίλειο (κάτι που δεν είχε γίνει με την Ελλάδα), ιδού η απάντηση: Γερμανικές και Βρετανικές τράπεζες έχουν στην κατοχή τους 288 δισεκατομμύρια Ιρλανδικών χρεογράφων (!!). Εξ αυτών, τα 138 δισεκατομμύρια βρίσκονται στα χέρια Γερμανικών τραπεζών και μάλιστα 10 δισεκατομμύρια έχει το μεγάλο κανόνι της Γερμανικής Hypo Real Estate.


Με το ρυθμό που εξελίσσεται η κρίση δανεισμού, τα Ιρλανδικά ομόλογα των Γερμανικών τραπεζών σε λίγο δεν θα έχουν καμία αξία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ρευστότητά τους. Όταν λοιπόν η Γερμανία διατείνεται ότι και οι ιδιώτες πρέπει να αναλάβουν μέρος του κόστους σε πιθανό “κούρεμα” των χρεών από το 2013, αυτό φαίνεται ότι δεν αφορά και τους Γερμανούς τραπεζίτες, οι οποίοι πρόκειται να πάρουν πίσω όλα τα χρήματά τους, αν η Ιρλανδία μπει τώρα στον μηχανισμό στήριξης.
reporter.gr 

Sex Symbol η μεγαλύτερη hacker στο κόσμο!


Η κοπέλα ονομάζεται Kristina Svechinskaya και είναι μόλις 21 ετων.
Θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο, ηθοποιός, sex symbol. Σύμφωνα όμως με την αμερικανική δικαιοσύνη, πίσω από την εικόνα αυτή κρύβεται μάι από τις καλύτρες hacker του κόσμου!

Με την κατηγορία της οργάνωσης κυβερνοεπίθεση που κόστισε στις αμερικανικές τράπεζες 3 εκατομμύρια δολάρια, κάθισε πριν από λίγες ημέρες στο εδώλιο του κατηγορουμένου στη Νέα Υόρκη, η όμορφη ρωσίδα.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Kristina φέρεται να είναι μέλος μιας πανίσχυρης συμμορίας hacker, με 37 μέλη, η οποία κατάφερε να αποσπάσει 3 εκατομμύρια δολάρια από λογαριασμούς αμερικανικών τραπεζών και άλλα 9,5 εκατομμύρια από λογαριασμούς στη Μεγάλη Βρετανία.


Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσαν ότι η 21χρονη καλλονή εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκλητικά ντυμένη και δήλωσε αθώα, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες που της προσάπτουν. Η δίκη συνεχίζεται!
Πηγή

Ένταση για το Κοράνι - Καταγγελίες από Αφγανό


Σε κλοιό περίπου 300 μουσουλμάνων μεταναστών βρέθηκε για αρκετή ώρα το δημαρχείο της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά, οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί σύμφωνα με τους ίδιους δημοτικοί αστυνομικοί κατέσχεσαν από Αφγανό μικροπωλητή μια τσάντα που περιείχε το κοράνι και παπύρους με προσευχές.

Μάλιστα, μετά τις 3 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αναγκάστηκαν να κάνουν ακόμη και χρήση χημικών όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν και απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και δυνάμεων της Αστυνομίας.

Τελικά, γύρω στις 5 η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, όταν ο Αφγανός μετανάστης αφέθη ελεύθερος και εμφανίστηκε στο σημείο έχοντας μαζί του την τσάντα με τα θρησκευτικά έγγραφα.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης όταν άνδρες της δημοτικής αστυνομίας άρχισαν να ελέγχουν παράνομους μικροπωλητές από την Αφρική.

Μεταξύ αυτών και τον Αφγανό μικροπωλητή ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε στην τσάντα του το κοράνι και παπύρους με προσευχές. Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι από τους Αφρικανούς προκάλεσαν ζημιές σε μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Οι αστυνομικοί έφθασαν στην οδό Μενάνδρου όπου σημειώθηκε το σκηνικό και στη συνέχεια μετέβησαν στην πλατεία Κοτζιά όπου είχαν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι μετανάστες για να διαμαρτυρηθούν» τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει

«Τελικά, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, το συμβάν έληξε και οι αλλοδαποί που συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια».

Αφγανός καταγγέλλει ξυλοδαρμό

Εν τω μεταξύ, τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιστερίου καταγγέλλει Αφγανός πρόσφυγας και δηλώνει ότι θα καταθέσει εναντίον τους μήνυση. Πρόκειται για τον Τζαν Αλί Μερσάι, 43 ετών, που, την Τρίτη, μεταξύ 1-2 μ.μ, συνελήφθη μαζί με το 2,5 χρόνων παιδί του έξω από το Lidl Περιστερίου, από περιπολικό της αστυνομίας.

Ο Αγφανός πρόσφυγας, που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, μαζί με τη γυναίκα του και τα τέσσερα από τα πέντε του παιδιά, ενώ έχει προσπαθήσει επανειλημμένα, δεν έχει κατορθώσει να παραδώσει στην αρμόδια υπηρεσία (Πέτρου Ράλλη) την αίτησή του για να πάρει άσυλο, το τελευταίο διάστημα εξασφάλιζε τα προς το ζην με το να μεταφέρει τα παρατημένα καρότσια στην είσοδο του καταστήματος, με τη σιωπηρή -όπως ο ίδιος δηλώνει-συναίνεση του διευθυντή του καταστήματος.

Την Τρίτη το πρωί, όπως καταγγέλλει ο πρόσφυγας, ένας πελάτης του καταστήματος, περνώντας, τον έβρισε και στη συνέχεια έφθασε το περιπολικό. Στο Α.Τ. Περιστερίου, όπου τον μετέφεραν, τον χώρισαν από το παιδί του και τον οδήγησαν σε μία αίθουσα, όπου αρχικά τέσσερις αστυνομικοί και στη συνέχεια άλλοι δύο, τον χτυπούσαν επί δύο ώρες με γκλομπ, σίδερα, κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα, μέχρις ότου έχασε τις αισθήσεις του.

Συνήλθε, όταν του έριξαν νερό στο πρόσωπο και του είπαν να πάρει το παιδί του και να φύγει. Επέστρεψε στο σπίτι του, ένα υπόγειο στην πλατεία Αττικής, και την επόμενη μέρα, όταν σηκώθηκε, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε πλήρη ιατρικό έλεγχο και το ίδιο βράδυ του έδωσαν εξιτήριο.

Οπως καταγγέλλει, δεν έχει διαπράξει καμιά παράνομη πράξη και οι αστυνομικοί δεν είχαν τίποτα να του προσάψουν, έτσι δικαιολογεί και το ό,τι μετά την κακοποίηση τον άφησαν να φύγει. Σημάδια πάντως της κακοποίησης φέρει σε όλο του το σώμα και ειδικότερα στο πρόσωπο, αριστερό ώμο και μπράτσο, πλευρά και αριστερό μηρό. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Διεθνής Αμνηστία, αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών .

Εκ μέρους των οργανώσεων «Απελάστε το Ρατσισμό», «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», του Συλλόγου Αφγανών Προσφύγων και του Δικτύου καταγγέλλεται το συμβάν και απαιτείται η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και η παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αστυνομικών οργάνων.

Επίσης, ζητούν να δοθεί άσυλο στον Αφγανό πρόσφυγα. Με την αφορμή του περιστατικού ζητούν την επανεκκίνηση της διαδικασίας παραλαβής αιτημάτων ασύλου, που έχει παγώσει επί μήνες στην Πέτρου Ράλλη και την αποσύνδεση του ασύλου από τη δικαιοδοσία της αστυνομίας.

protothema

YΓ: Επειδή από το παραπάνω συμβάν λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες το μόνο που θα πω είναι ότι οι αλλοδαποί με τις αβάντες κάποιων προσκυνημένων έχουν κάνει μπάχαλο την Αθήνα και πως στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον Αφγανό λαθρομετανάστη οι αστυνομικάρες μας και κοτζάμ αξιωματικός κοινώς "άνοιξαν τα πόδια"....Αλήθεια οι άλλοι 300 μουσουλμάνοι πως μαζεύτηκαν η μήπως ήταν κατά τύχη όλοι έκει....Μήπως σε λίγο καιρό όπως πάει το πράγμα(Α ρε σάχλα Καμίνη) θα αθωόνονται ακόμα και για αδικήματα...Αλλά τη μάθαμε την καραμέλα του Ρατσιστή και τη χρησιμοποιούμε κατά κόρον πλέον...ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! Αν αυτό είναι ρατσιστικό τότε έχουν πρόβλημα τα μυαλά σου ΝεοΈλληνα οσφυοκάμπτη......

Μια διαφορετική εκδοχή του παραμυθιού των αδερφών Γκρίμ


Για όσους δεν κατάλαβαν είναι η κοκκινοσκουφίτσα.

Δείτε φωτογραφίες του Πλοίου που προσάραξε στον όρμο στην Βασιλική Λευκάδας.



Μνήμη 100.000 φορές γρηγορότερη


Φανταστείτε έναν υπολογιστή με μνήμη που τρέχει 100.000 φορές γρηγορότερα από αυτόν που έχετε, και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τους σημερινούς σκληρούς δίσκους.

Ο καθηγητής Ματίας Κλέουι, της Πολυτεχνικής Σχολής της Λωζάνης, βαρέθηκε να βλέπει το desktop του να “αγκομαχά” για να ξεκινήσει, και είπε να φτιάξει ο ίδιος έναν υπολογιστή όπου η μνήμη του θα τρέχει με χίλια, αφού θα είναι μια υπεργρήγορη, μη πτητική μαγνητική μνήμη ανάγνωσης – εγγραφής, η οποία μάλιστα θα είναι σε πολύ λίγο καιρό έτοιμη προς χρήση!...

Τον έστειλε για Νάνι


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπνεύστηκε και έκανε πράξη ένα από τα ομορφότερα γκολ στη σαρωτική νίκη της Πορτογαλίας επί της Ισπανίας. Ο Νάνι όμως είχε αντίθετη άποψη. Δείτε σε video την απίστευτη ενέργεια του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, που τελικά δεν θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία...

Συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ είναι ακόμη στο 0-0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρεί με απανωτές ντρίμπλες τους αμυντικούς της Ισπανίας και από διαγώνια θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή “κρεμάει” με μια υπέροχη λόμπα, τον ανήμπορο να αντιδράσει, Ίκερ Κασίγιας. Η μπάλα παίρνει τροχιά προς τo τέρμα όμως ακριβώς πάνω στη γραμμή (πιθανό και να είχε περάσει) ο Νάνι παρεμβαίνει και με το κεφάλι τη στέλνει στο βάθος της ισπανικής εστίας...

Ο rainmaker Παπανδρέου, θα εξαφανίσει τα 400 δις ευρώ χρέος το 2013!




Xωρίς ν απολύσει κανένα δημόσιο υπάλληλο ο rainmaker Παπανδρέου, θα καταφέρει ν απαλλάξει τη χώρα από το χρέος των 400 δις ευρώ όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί το 2014!

Οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα με την ανοχή των ξιπασμένων ΜΜΕ....

Και ο Θεός βοηθός...


Περικοπές 6,1 δισ. ευρώ περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός για το 2011, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Άγριο "ψαλίδι" σε ΔΕΚΟ, δαπάνες υγείας, οικογενειακά επιδόματα και συμβάσεις. Σε πολλά προϊόντα, το ΦΠΑ αυξάνεται στο 13%, ενώ προβλέπεται μείωση σε τουρισμό και φάρμακα.

- Κατά 2,1 δισ. ευρώ μειώνονται οι δαπάνες της υγείας, μέσω της περικοπής της φαρμακευτικής δαπάνης και των προμηθειών στα νοσοκομεία...

4 στα 10 Ελληνόπουλα είναι παχύσαρκα


Νέα έρευνα σοκ

Αρκετά αποθαρρυντικά είναι τα στοιχεία μιας νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε μαθητές πέμπτης και έκτης τάξης δημοτικού. Η έρευνα έγινε από τον αναπληρωτή καθηγητή διατροφής του ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Αντώνη Ζαμπέλα και τον αναπληρωτή καθηγητή επιδημιολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Δημοσθένη Παναγιωτάκο. Οι 4.786 μαθητές και μαθήτριες ήταν από 117 δημοτικά σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 30% των παιδιών είχε βάρος παραπάνω του φυσιολογικού, ενώ το 12% ήταν υπέρβαρα παιδιά. Οι κύριες αιτίες της παιδικής παχυσαρκίας είναι η μη υγιής διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης. Εξ’ αιτίας αυτών, τα Ελληνόπουλα συγκαταλέγονται στα πιο παχύσαρκα της Δυτικής Ευρώπης...

Δεν γίνονται αυτά...


ΒΙΝΤΕΟ: Έτοιμος για το hall of fame











newsbeast

Ας... φιλοσοφήσουμε!


Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας σήμερα

Η Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 2002 την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της UNESCO, που αναγνώρισε την ανάγκη για κοινό στοχασμό πάνω στα σύγχρονα προβλήματα, που απασχολούν την ανθρωπότητα.

Την ημέρα αυτή, ο οργανισμός του ΟΗΕ για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση προτρέπει τα κράτη - μέλη του να διοργανώνουν εκδηλώσεις και συζητήσεις για φιλοσοφικά θέματα.

newsbeast

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Longoria-Parker


Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου

Τις τελευταίες δύο μέρες τα δημοσιεύματα για το χωρισμό της Eva Longoria και του Tony Parker έχουν πάρει φωτιά. H Longoria επιβεβαίωσε τις φήμες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, δεν έδωσε όμως περαιτέρω εξηγήσεις...

Μια άλλη άποψη για το Πολυτεχνείο.

Γιώργο είδες ο Δημήτρης;

Ποιος το πίστευε. Και ξαφνικά η Κύπρος έγινε μεγάλος παίχτης. Εν μια νυκτί. Η γερμανική πρεσβεία στη Λευκωσία, ενημέρωσε το προεδρικό ότι η Άγγελα Μέρκελ θέλει να επισκεφθεί το νησί.
1191673566 10222.thu .med  Γιώργο είδες ο Δημήτρης;
Βρείτε το ψέμα στην φωτογραφία και κερδίστε....

Γιατί η φανέλα του Χριστοδουλόπουλου γράφει «Λάζαρος»;


Τα 10 καλύτερα γκολ της χρονιάς (video)

Τη λίστα με τα 10 γκολ που είναι υποψήφια για το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» για το 2010, δηλαδή για το πιο ωραίο γκολ της χρονιάς, ανακοίνωσε η FIFA. Τα κριτήρια με βάση τα οποία συγκροτήθηκε η δεκάδα των υποψηφιοτήτων ήταν η αισθητική, η σημαντικότητα του αγώνα, η απουσία τύχης ή το λάθος του αντιπάλου που προκάλεσε το γκολ, το fair play, για το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2010 έως 15 Οκτωβρίου 2010.

Η ανάδειξη του καλύτερου γκολ θα γίνει στην Ζυρίχη στις 12 Ιανουαρίου 2011, μαζί με την ανάδειξη του νικητή της «Χρυσής Μπάλας». Σημειώνεται επίσης ότι οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την δυνατότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (fifa.com) να ψηφίσουν ποιο, κατά την γνώμη τους, ήταν το κορυφαίο γκολ της χρονιάς που πέρασε.

Ακολουθεί η λίστα αλλά και το βίντεο με τις 10 υποψηφιότητες για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς:

Μέσι vs Βραζιλία σημειώσατε άσο!



Με τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη Λιονέλ Μέσι να κάνει τα... δικά του, να περνάει στο 90' όλη την Βραζιλία και να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ, Αργεντινή πέτυχε μια νίκη (1-0) γοήτρου στην Ντόχα του Κατάρ! 
 Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουμε γρήγορα, καθώς ούτε ρυθμό είχε ούτε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ντόχα του Κατάρ. Το μόνο που θα θυμόμαστε είναι η εκπληκτική ενέργεια του Μέσι στο 90', όταν αποφάσισε να τα βάλει με όλη την αντίπαλη άμυνα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Σέρχιο Μπατίστα, την πρώτη μετά το 2005!
Στον αντίποδα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον νέο τεχνικό της «Σελεσάο», Μάνο Μενέζες, που απέτυχε στο πρώτο σημαντικό τεστ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρώην μεσσίας της «Μπάρτσα», Ροναλντίνιο και ο νυν, Λιονέλ Μέσι συναντήθηκαν στο δρόμο για τα αποδυτήρια, τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και αντάλλαξαν φανέλες. 


fotisbazakas

Έκθεση από μαθητή δημοτικού

ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ Σκέφτομαι και γράφω : Η Οικογένειά μου.
Με λένε Χρηστάκη και το σπίτι μου είναι ένα μπουρδέλο. Εγώ δε ξέρω τι είναι μπουρδέλο, ρώτησα τη δασκάλα και…
δε μου έλεγε, αλλά ο μπαμπάς έτσι λέει όταν φτάνει το βράδυ σπίτι: «Πάλι μπουρδέλο είναι το σπίτι», και μετά βρίζεται με τη μαμά. Εγώ αγαπώ το σπίτι μου, άρα νομίζω ότι το μπουρδέλο είναι κάτι καλό.
Μάλλον πρέπει να λένε μπουρδέλα τα παλιά σπίτια με πολλά άτομα μέσα και παιχνίδια πεταμένα στο σαλόνι και πολλά παιδάκια να τρέχουν εδώ κι εκεί.

Λέω στη μαμά να με πάει σε μπουρδέλο για να δω, για να δω της το λέω, αλλά αυτή με δέρνει.
Εγώ με τα αδέρφια μου μένουμε στα τρία υπνοδωμάτια του σπιτιού.Οι γονείς μας μένουν στο σαλόνι....

Ποιός

Ποιός έχει αναλάβει το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης?
Πότε το ανέλαβε?
Πότε είπε , ότι θα το παραδώσει?
Πότε το παρέδωσε?
Πόσο ήταν το αρχικό κόστος?
Πόσο πλήρωσε τελικά το Ελληνικό Δημόσιο?
Δηλαδή εμείς. Μήπως αυτός ο κάποιος αναλαμβάνει εργολαβικά τα πάντα?

Η ΝΔ ζητά ακύρωση της ψηφοφορίας για το Βατοπέδι

Ακυρότητα της διαδικασίας της ψηφοφορίας για την άσκηση ή μη δίωξης των πρώην υπουργών Ευ. Μπασιάκου, Α. Κοντού και Π. Δούκα προβάλει η ΝΔ καταγγέλλοντας ότι κατά την προχθεσινή ψηφοφορία «υπεκλάπη η ψήφος της Αριστεράς».
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι κ.κ. Κ. Τζαβάρας, Ν. Δένδιας, Ε. Βόζενμπεργκ και Ε. Στυλιανίδης υποστήριξαν ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ παραπλανήθηκαν διότι όπως είπαν, ανέγραφε διαφορετικό άρθρο του ποινικού κώδικα σε ότι αφορά το αδίκημα της απιστίας περί τη υπηρεσία και όχι της απλής απιστίας, υπέρ της οποίας είχαν ταχθεί με το πόρισμά τους .
«Δεν υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία για παραπομπή», σχολίασαν ι βουλευτές υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τηρηθεί το Σύνταγμα καθώς τίθεται ζήτημα παραβίασης του άρθρου περί της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η ΝΔ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει μομφή εναντίον του Προέδρου της Βουλής. Οι βουλευτές κάλεσαν τον κ. Πετσάλνικο «να πράξει τα δέοντα για να διορθωθεί το ζήτημα που ανέκυψε», αλλά δεν έθεσαν θέμα επανάληψης της ψηφοφορίας καθώς όπως είπαν δεν προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο 157 παράγραφος 5 του κανονισμού της Βουλής.
antinews.gr

H Παρασταση αρχιζει


Εδω και ενα χρονο καναμε προβες εντατικες,το εργο ηταν δυσκολο και μας καταπονησε,βρεθηκαμε σημερα εδω για να σας πουμε λιγα λογια για την υποθεση.

Η χρονια ειναι 2009 και ενας κυβερνητης ανεβαινει....

Με πολιτική απάτη επιβίωσαν στις εκλογές


Δεν ξέρουμε αν όλα όσα λένε οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους Αυστριακοί είναι σοβαρά και αληθινά, υπάρχει, όμως, ένα σημείο που ειπώθηκε το οποίο αν αληθεύει ξεγυμνώνει την ελληνική κυβέρνηση. Οι Αυστριακοί, λοιπόν, φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε από την Τρόϊκα να καθυστερήσει ο έλεγχος για την τρίτη δόση του δανείου ώστε να περάσει και ο δεύτερος γύρος των εκλογών και να βγουν οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια θα ερχόταν η Τρόϊκα, θα ζητούσε να πέσει το μεγάλο μαχαίρι αλλά πολιτικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν θα είχε πρόβλημα αφού όπως έχουμε γράψει «δεν αναγνωρίζεται το λάθος μετά την απομάκρυνση από την κάλπη»...

Νοκ - άουτ ο Τοροσίδης

Νοκ - άουτ ο Τοροσίδης
Νέο κρούσμα τραυματισμού στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης για δεύτερη φορά επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική. Ο 25χρονος, ελέω θλάσης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, ενώ δύσκολα θα παίξει με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή ο Όλοφ Μέλμπεργκ
Ένας ακόμα "πονοκέφαλος" για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο διεθνής μπακ Βασίλης Τοροσίδης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία και χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ. Πρόκειται για μία δυσάρεστη είδηση, την οποία και δεν περίμεναν στον Ολυμπιακό την δεδομένη στιγμή. ..

Η Ζουλμίρα «μαρτυράει» για Φερέιρα

Καμιά φορά όσα ξέρει μια... γυναίκα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Η Ζουλμίρα Φερέιρα, σύζυγος του Ζεσουάλδο Φερέιρα επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλική ιστοσελίδα «vidas» στην οποία είπε πολλά για τον... ερχομό της στην Ελλάδα.


-Μετά την Ισπανία, θα συνοδεύσεις τον άντρα σου στην Ελλάδα. Πως αντέδρασες όταν έμαθες ότι ο Ζεσουάλδο προσλαμβάνεται ως προπονητής του Παναθηναϊκού;

Απίστευτο! Χαρίσαμε Ελλάδα στην Τουρκία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του newsbomb.gr για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα, συνεχίζεται σήμερα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα από σουηδικές πηγές με έδρα την Στοκχόλμη. Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο (η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας)....

Ήταν όλα μπλε!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος ενώθηκαν την περασμένη Δευτέρα με τα ιερά δεσμά του γάμου καταφέρνοντας να κρατήσουν αυτή την τόσο ιερή και ιδιωτική τους στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν σίγουρα ο πιο ανατρεπτικός γάμος που έχουμε δει μέχρι τώρα!

Η νύφη δε φορούσε το κλασικό άσπρο νυφικό , αλλά ενα εντυπωσιακό μπλε ρουά φόρεμα , μία έμπνευση του Βασίλειου Κωστέτσου! Κ αυτό γιατί η τωρινή ζωή που της προσφέρει ο γαμπρός έχει χρώμα (τι πιο όμορφο!), όπως δηλώνει η Νένα.
Όλα ήταν μπλε, από το πέπλο-μπομπονιέρα της νύφης κ το υποκάμισο του γαμπρού μέχρι και τις βέρες!
Βίον χρωματιστόν κ ανθόσπαρτον!

Τριτο στεφανι


Και οι δυο τους το επομενο στεφανι 
θα το καταθεσουν στον ταφο της Ελληνικης οικονομιας της χωρας και του λαου της. 
Χειροκροτηστε τους. 
Τον κουρασμενο, 
και τον Παγκοσμιο κυβερνητη μας.  

πηγή

«Αεροδρόμιο της χρονιάς» ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUVK1W0TmS6oZK8zglRHDZkrjsl_7BEcr6uy3oQUHTuGTEzqjqΩς «Αεροδρόμιο της χρονιάς 2010» βραβεύτηκε ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου των αερομεταφορών ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών... σε αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους επιβάτες και τους πελάτες του, αλλά και του ισχυρού επιχειρηματικού μοντέλου και της ανταγωνιστικότητάς του. Η σημαντική αυτή βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ, στο πλαίσιο του ετήσιου Συνέδριου Αερομεταφορών της Ντόχα (Doha Aviation Summit)....

Πόρτα εξόδου για 30.000 συμβασιούχους μέσα στο 2011

Μείωση τουλάχιστον κατά 30% των συμβασιούχων του Δημοσίου για το 2011 προβλέπει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το σχέδιο προϋπολογισμού για το νέο έτος, προκειμένου να επιτευχθούν οι μέγιστες περικοπές δαπανών. Σήμερα απασχολούνται, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, 63.770 συμβασιούχοι, εκ των οποίων οι 44.811 ορισμένου χρόνου, 14.345 είναι συμβασιούχοι έργου και 4.614 ωρομίσθιοι.

Υπενθυμίζουμε ότι και το 2010 πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη περικοπή των θέσεων εποχικού προσωπικού στον δημόσιο τομέα, που οδήγησε στη....

ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 45 ΕΚΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Ένας στους πέντε Αμερικανούς κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους υπέφερε από κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα σύμφωνα με έρευνα κυβερνητικών υπηρεσιών που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της Αμερικανικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της κατάχρησης ουσιών και ψυχολογικών προβλημάτων, 45 εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετώπισαν κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα μέσα στο 2009 όπως κατάθλιψη, ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.

Επίσης τονίζεται ότι σε λιγότερους από 4 στους 10 ασθενείς χορηγήθηκε κάποιου είδους φαρμακευτική αγωγή.....

-20% στο εισόδημα των στρατιωτικών το 2010 και το τελειωτικό χτύπημα δεν ήρθε ακόμη



Το τελειωτικό χτύπημα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται.Εντός του 2011 τα επιδόματα που συμπληρώνουν τους πενιχρούς βασικούς μισθούς των 800 ευρώ κόβονται οριστικά!
Δεν χρειάζεται παρά να διαβάσει κανείς τις προβλέψεις του Μνημονίου για το 2011.Προβλέπεται με σαφήνεια η "περικοπή των επιδομάτων" γενικώς! Δεν αναφέρει ποσοστό περικοπής όπως έγινε για το 2010,αλλά λέει για περικοπή.
Τι θα σημάνει η ενδεχόμενη κατάργηση των επιδομάτων; Σύμφωνα με τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης οι στρατιωτικοί θα είναι οι τελευταίοι των τελευταίων στο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου.Ο πρώτος μισθός για τους ένστολους καθορίζεται περίπου στα 1200 ευρώ και είναι ο χαμηλότερος σ´ όλο το δημόσιο.
Πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους είχε πει ότι οι μισθοί των στρατιωτικών "ακολουθούν" αυτούς του δημοσίου.Έρχονται ακόμη πιο μαύρες μέρες και για τους στρατιωτικούς οι οποίοι ήδη μετρούν απώλειες των εισοδημάτων τους που αγγίζουν το 20%.

πηγή

Η Beyonce ανεβάζει τη θερμοκρασία... (video)

Η Beyonce έβγαλε δικό της άρωμα και είπε να το προωθήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Ετοίμασε, λοιπόν, μια sexy διαφήμιση, η οποία κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους. Το αποτέλεσμα; Το διαφημιστικό σποτ απαγορεύεται να παίζει στον αέρα πριν από τις 7:30 το απόγευμα, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για το περιεχόμενο...

Δημιούργησαν 38 άτομα αντιύλης στο CERN

Οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) κατάφεραν να «παγιδεύσουν» για πρώτη φορά 38 άτομα αντιύλης, συγκεκριμένα αντι-υδρογόνου.

Το αντι-υδρογόνο είχε παραχθεί ξανά στο παρελθόν, είχε όμως τότε καταστραφεί αμέσως μόλις είχε έρθει σε επαφή με την κανονική ύλη, ενώ αυτή τη φορά κατέστη δυνατό τα άτομα αντιύλης να διατηρηθούν, σε συνθήκες κενού, έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου.....

Μία πρόταση

Έχω και εγώ μια πρόταση για περικοπή δαπανών. Να μειωθούν οι απολαβές των 300 λελέδων της βουλής κατά 50%, να μειωθεί κατά 50% οι απολαβές των φίλων και συγγενών τους υπαλλήλων της βουλής και να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών στους 200! Για αρχή.... Εάν η χώρα δεν τα καταφέρει προτείνω όλοι τους να απολυθούν!!!

Κοντά σε Ούγκο Αλμέιδα ο Παναθηναϊκός!

Δελεαστική πρόταση στον Ούγκο Αλμέιδα έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο Πορτογάλος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και στο συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει έναντι μικρού αντιτίμου τον Ιανουάριο.
Στον διεθνή άσο έχει καταθέσει πρόταση και η Πόρτο, αλλά αυτή των «πράσινων» φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερη κι έτσι έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1984 (ύψος 1,91μ.) κι έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Πόρτο, όπου συνεργάστηκε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στη Βέρντερ μετακινήθηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2006/07 κι ακολούθως η γερμανική ομάδα τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Φέτος έχει 18 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη γερμανική ομάδα (11 εμφανίσεις και 6 τέρματα στην Bundesliga), ενώ είναι στέλεχος της εθνικής Πορτογαλίας με 12 γκολ σε 33 εμφανίσεις, σκοράροντας και στον χθεσινοβραδινό θρίαμβο με 4-0 επί της Ισπανίας.

πηγή

Γνωρίζετε ότι...

  • τα ρωμανιώτικα προέρχονταν από την ελληνιστική κοινή με εβραϊκές επιδράσεις;
  • οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν στο νότιο πόλο ήταν ο Νορβηγός Ρόαλντ Αμούνδσεν και η ομάδα του στις 14 Δεκεμβρίου 1911;
  • ο μηχανικός Ροβέρτος Φούλτον ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε πρακτικά, το 1803, την πρόωση των πλοίων με ατμοκίνηση;
  • Ο Ερωτόκριτος αποτελείται από 10.012 δεκαπεντασύλλαβους ομοιοκατάληκτους στίχους στην Κρητική διάλεκτο;

από τη Βικιπαίδεια

Η "Πατρική" έγκριση απομένει για να αναλάβει ο Φερέιρα - Πρότεινε Ντέκο και Ούγκο Αλμέιδα

O Ζεσουάλντο Φερέιρα άγεται και φέρεται ήδη ως προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων έχει κάνει τις προτάσεις του για τη μετεγγραφική ενίσχυση των "πράσινων".

Η συμφωνία με τους Φρέιτας, Αντωνίου είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος θα εισπράξει.....

Βουλευτίνα χαστούκισε βουλευτή για τον προϋπολογισμό – Δείτε το βίντεο

Τα πήρε στο κρανίο η βουλευτής της αντιπολίτευσης όταν άκουσε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να μιλάει για τον προϋπολογισμό και του δώσε ένα χαστούκι. (Βίντεο) Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Αργεντινής έγινε χθες βράδυ. Τα αίματα άναψαν μέσα στο κοινοβούλιο όταν ο βουλευτής της κυβέρνησης Κάρλος Κάνκελ μιλούσε πως πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα γιατί είναι αναγκαία. Αρκετοί βουλευτές τον γιουχάριζαν και του έλεγαν να σταματήσει όμως αυτός συνέχιζε ακάθεκτος. Μέχρι που η κυρία Γκρατσιέλα Καμανό τα πήρε στο κρανίο και τον χαστούκισε μπροστά στις κάμερες...

Η οικονομική κρίση... χαλαρώνει τα αντικαπνιστικά μέτρα!



Την  ελαστικοποίηση των αντικαπνιστικών μέτρων "δείχνει" η δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. "Η ελληνική πολιτεία γελοιοποιείται και  η νομοθεσία πρέπει να εφαρμοστεί με λογική" δήλωσε ο υπουργός.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα" ο Έλληνας δείχνει να μην σβήνει το τσιγάρο . Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από την 1η Σεπτεµβρίου, πρώτη ηµέρα εφαρµογής του νόµου έως και την περασµένη Τρίτη, η τηλεφωνική γραµµή ενηµέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισµα «1142» έχει δεχτεί 6.216 κλήσεις από πολίτες που παραπονούνται πως εισπνέουν τον καπνό των άλλων.

Στο όλο θέμα, έχει παίξει και μεγάλο ρόλο η .....

Ο Γ. Παπανδρέου στο BBC

Προσοχή στα ενεργειακά ροφήματα


Τα ενεργειακά ροφήματα, μπορεί να είναι δημοφιλή όμως, όπως προκύπτει από μελέτη, το καθένα από αυτά ενδέχεται να περιέχει περισσότερη καφεΐνη από ό,τι ένα φλιτζάνι καφέ.

Επιπλέον, η ποσότητα αυτή της καφεΐνης μπορεί σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως είναι το αλκοόλ, να είναι επικίνδυνη.

"Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένα κοινό ενεργειακό ρόφημα μπορεί να περιέχει μέχρι ένα τέταρτο φλιτζανιού ζάχαρης και περισσότερη καφεϊνη απ΄ ό,τι ένα φλιτζάνι δυνατού καφέ", εξηγεί ο Τζον Χίγκινς της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Τέξας, στο Χιούστον, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Mayo Clinic Proceedings...

Νέα Άννα Βίσση

Κόβεται το "Top Chef" ;

Τι κι αν το «Top Chef» του ΑΝΤ1 ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ της φετινής σεζόν; Τι κι αν ήταν ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου; Τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης (τουλάχιστον μέχρι τώρα), γεγονός το οποίο στάθηκε και αιτία για να μεταμορφωθεί σε...

Παπανδρέου: Η Ελλάδα ούτε θα πτωχεύσει, ούτε θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους

«Η Ελλάδα θα επιβιώσει και θα προχωρήσει μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους ή πτώχευσης» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο βρετανικό BBC, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να σώσει την Ελλάδα «χωρίς να έχω πρόβλημα αν δεν επανεκλεγώ».
Μιλώντας στην εκπομπή «Hard Talk» του βρετανικού δικτύου, ο Έλληνας πρωθυπουργός στάθηκε κυρίως στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας, «καθώς μέσα στο χρόνο θα έχει επιτευχθεί μείωση του ελλείμματος κατά 6%», όπως είπε, ενώ τόνισε ότι από το 2012 η Ελλάδα θα αρχίσει την αποπληρωμή των δανείων και τη μείωση του χρέους της...

Μικρές χαρές!

Ευτυχία...
δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές, ασήμαντες, αόρατες στιγμές!
όπως να βγάζεις βόλτα το μπαλόνι!

Γιάννης Λουκάκος: Ο γοητευτικός chef που έχει μαγέψει το ελληνικό κοινό!

Ο Γιάννης Λουκάκος κατάφερε να κλέψει από την πρώτη στιγμή της εντυπώσεις στο παιχνίδι μαγειρικής του Mega και να γίνει ένας από τους αγαπημένους chef του τηλεοπτικού κοινού. Πoιος είναι όμως ο γοητευτικός chef, από που ξεκίνησε και πως έγινε ένας από τους καλύτερους chef;....

Ορθόδοξος μοναχός είναι απομονωμένος στην κορυφή του βράχου στη Γεωργία

Ένας Ορθόδοξος της Γεωργίας αποφάσισε να απομονωθεί από τον κόσμο και να ζήσει στην κορυφή ενός βράχου.
Ο Maxime Kavtaradze, είναι 55 ετών και έχει ανοικοδομήσει ένα μοναστήρι στη Chiatura, μια...
απομακρυσμένη περιοχή της χώρας.

Οι περισσότεροι Γεωργιανοί είναι ορθόδοξοι. Περίπου 450 κτίρια, συμπεριλαμβανομένων εκκλησιών και μοναστηριών ανακατασκευάστηκαν στη χώρα κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, με κυβερνητική χρηματοδότηση.
Αλλά το έργο στην κορυφή του βράχου είναι πιο δύσκολο και έχει διαρκέσει 13 χρόνια. Ο μοναχός ανεβάζει με τα χέρια κάθε μία από τις πέτρες που χρειάζονται για τις εργασίες ανοικοδόμησης.
Ο σκελετός ενός άλλου μοναχού που έζησε στο μοναστήρι πριν από 500 χρόνια φυλάσεται στον ξενώνα.
Ο Kavtaradze λέει ότι θέλει να μείνει στην κορυφή του βράχου και πως περιμένει την ευλογία ηγέτη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Η ανακατασκευή του μοναστηριού στην κορυφή του βράχου είναι αποτέλεσμα της αναγέννησης του Πατριαρχείου Γεωργίας που το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί μετην βοήθεια των πιστών, σημαντικό έργο
Πηγή

5.000 ιατρικά λάθη σε γυναίκες μέσα σε ένα μήνα! - Μπορεί να έχουν καρκίνο και να μην το ξέρουν!

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκάνδαλο κολοσσιαίου μεγέθους είναι η ιατρική κοινότητα αφού πάνω από 5.000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα αβλεψίας ακτινολόγων! Οι κάτοικοι της Βικτώριας στην Αυστραλία δεν μπορούν να πιστέψουν οτι πολλές γυναίκες πιθανόν να έχουν καρκίνο του μαστού και ο οποίος δεν έχει διαγνωσθεί.

Οι αρχές, να σημειωθεί, έχουν έλθει σ' επαφή με όλες τις γυναίκες που εξετάστηκαν με τη μέθοδο της ακτινογραφίας μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου, δεδομένου ότι την περίοδο αυτή, πιθανόν, οι ακτινογραφίες 5.339 γυναικών να μην εξετάστηκαν από δύο ανεξάρτητους ακτινολόγους όπως επιβάλλεται.
Η γενική διευθύντρια τoυ οργανισμού Breastscreen Victoria, Βίκι Πρίντμορ θα δηλώσει αναφορικά:

Rihanna - Loud

Γεμίστε τις δεξαμενές! - Από την 1/1/2011 η εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης

Από την 1η Ιανουαρίου το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται στην ίδια τιμή με το πετρέλαιο κίνησης επιβαρύνοντας τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. 'Ετσι, οι καταναλωτές μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2011 θα προμηθεύονται φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης με το μειωμένο ειδικό φόρο κατανάλωσης (21 ευρώ το χιλιόλιτρο) σε τιμές μεταξύ 0,77-0,87 ευρώ το λίτρο.

Με το που θα μπει ο νεος χρόνος όμως θα πληρώνουμε την θέρμανση ακριβότερα κατά 45 λεπτά το λίτρο.

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε ....

Σκάνδαλο στη Νομική!


Με παραίτηση κινδυνευει ο Πρυτανης μετά απο οργια που γίνονταν στην βιβλιοθήκηimg150


Υπευθυνες γιαυτό είναι τα μοντέλα γνωστής εταιρείας ρούχων....

Έφαγαν, ήπιαν, έκαναν λογαριασμό 690 ευρώ και… έφυγαν!


 


Έμοιαζαν με ένα οποιοδήποτε ευκατάστατο νεαρό ζευγάρι που βγήκε για να δειπνήσει στο Λονδίνο. Πήραν ότι ήθελαν και μάλιστα ότι πιο ακριβό και την... έκαναν με ελαφρά! 

Ο άνδρας και η γυναίκα, και οι δύο καλοντυµένοι, έφτασαν στο βραβευµένο µε αστέρι Μισλέν εστιατόριο «L’ Autre Pied» του Μαρλιλεµπόν, όπου είχαν κλείσει ένα τραπέζι για δύο. Παράγγειλαν τρία πιάτα, µια φιάλη ροζ σαµπάνιας Λαρµαντιέ (124 στερλίνες) και µια Μπολενζέ του 1997 (285 στερλίνες).

Στο τέλος θέλησαν να κάνουν τσιγάρο και οι σερβιτόροι τούς βοήθησαν να φορέσουν τα παλτά τους για να καπνίσουν στον δρόµο...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan