Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ας δούμε και λίγο Ηρώδειο απο το φετινό καλόκαιρι





Τα tattoo της Beyonce



Πάντοτε ψάχνει νέους τρόπους για να ενθουσιάσει τους θαυμαστές της. Η Beyonce τώρα θα βγάλει δική της σειρά προσωρινών τατουάζ. Η διάσημη σταρ και η μητέρα της συνεργάζονται με την εταιρεία Temptu και απ’ ότι λέγεται θα είναι εξαιρετικά. Θα τα ενσωματώσει στη νέα κολεξιόν ρούχων που θα κυκλοφορήσει για το Φθινόπωρο. Ήδη η Beyonce ξεκίνησε την καμπάνια της και φωτογραφήθηκε με τα συγκεκριμένα τατουάζ για να δώσει μία ιδέα στους θαυμαστές της.

Σάλος με τα sex video στην Δυτική Ελλάδα

Φαίνεται πώς ο τύπος που συμμετείχε ως καμεραμάν στο ομαδικό όργιο του Αγρινίου με τους νεαρούς μπάρμεν και τις....
παντρεμένες έχει στα χέρια του πολύ υλικό. Πριν από λίγες ημέρες ένα δεύτερο βίντεο ανέβηκε πριν στην ίδια ιστοσελίδα. Ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί μια
.νεαρή μελαχρινή κοπέλα σε στάση ανάσκελα και έναν τύπο να χτυπιέται ιεραποστολικά από πάνω της. Το εντυπωσιακό στις εικόνες δεν είναι η στάση αλλά η πρόθεση του εικονολήπτη να τραβήξει το πρόσωπο της γυναίκας η οποία δείχνει να είναι αλλού, πιθανόν από το αλκοόλ ή και την έκσταση! Ποιος ξέρει! Φαίνεται ότι αγνοεί την παρουσία του τρίτου προσώπου που καταγράφει τις σκηνές! Κι έτσι βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε...

Επίσημη επίσκεψη Παπανδρέου στην Αθήνα

Oλιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί από χθες Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.

Τις προηγούμενες ημέρες ο....
κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.

Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που...

Τι σχέση εχουν χοληστερίνη και φράουλεs??

Ρίχνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.

Λίγες φράουλες την ημέρα μπορεί να ελαττώνουν τον κίνδυνο αναπτύξεως στεφανιαίας νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου, μειώνοντας τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Στη νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, οι εθελοντές έπιναν καθημερινά τέσσερα φλιτζάνια από ένα ρόφημα που περιείχε 50 γραμμάρια κατεψυγμένες φράουλες και νερό ή έτρωγαν τρία φλιτζάνια φρέσκιες φράουλες. Έπειτα από δύο μήνες, η χοληστερόλη τους είχε μειωθεί κατά 10%, ενώ σχεδόν διπλάσια ήταν η μείωση σε μία ουσία (λέγεται VCAM-1) που σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο αρτηριοσκλήρυνσης.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα οφέλη από τις φράουλες οφείλονται στο ελλαγικό οξύ που περιέχουν μια ουσία με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Πηγή

"Με υπολογίζουν μόνο ως… ωραία οπίσθια"

Ως ωραία οπίσθια και μόνο αντιμετωπίζει το Χόλιγουντ την Τζέμα Αρτερτον. Το καταγγέλλει η ίδια, μη διστάζοντας να επιτεθεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου για το γεγονός ότι «βάζει τις γυναίκες στο παρασκήνιο».

Το πρώην κορίτσι του Μποντ...

Κάθε μέρα sex!!

Δυο φίλοι παθιασμένοι με τον μυστικισμό αποφασίζουν ότι όταν κάποιος απο τους δυο πεθάνει, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.
Κάποια στιγμή ο ένας πεθαίνει, οπότε ο άλλος κάθεται όλη μέρα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.
Τελικά ένα βράδυ τα καταφέρνει:
- Έλα Αντρέα, με ακούς, εσύ είσαι?
- Ναι εγώ ειμαι.
- Λοιπόν, πες τα όλα, πως....

Video: Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μουστάκι και φούστα στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη...!

Έξαλλος με Νίνη ο Νιόπλιας - “Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα”

Με πολλά νεύρα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα και την αποβολή του Νίνη.

“Μετά το δεύτερο γκολ είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος πάλι συνέβη κάτι που δεν επιτρέπεται για την ομάδα μας. Δεχτήκαμε γκολ με τρόπο που δεν πρέπει, τελειώσαμε με δέκα παίκτες και καταφέραμε να χάσουμε ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή. Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Αν θέλει ένα πεντάλεπτο μόνοι μας θα βάλουμε και δεύτερο!” , είπε ο Νιόπλιας πολύ γλαφυρά για την αποβολή του Νίνη και το γκολ που πέτυχε στο 92’ Πανιώνιος,

Σε ερώτηση γιατί συνέβη αυτό το λάθος με το γρήγορο παίξιμο στο φάουλ, απάντησε πως...

Η απάντηση της Βέρας Λάμπρου για το ροζ Dvd

'Εξαλη η Βέρα Λάμπρου με τις φήμες για δικό της ροζ DVD αναγκάστηκε να ανεβάσει διάψευση της την προσωπική της σελίδα στο facebook αλλά και να ανεβάσει στο youtube ένα μικρό βίντεο.
Η ανακοίνωση της ακριβός όπως είναι στην προσωπική της σελίδα και το βίντεο.
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ... ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΠOIΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ...ΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΔΙΑΒΑΛOΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΛΑΣΑΡOΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΡΟΖ DVD ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ... ΕΧΩ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!"

Το μεγάλο deal του Αλέξη Κούγια

H Παναχαϊκή μπορεί να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, αλλά φέτος κατάφερε να πετύχει συμφωνίες με χορηγούς που έχουν κάνει αίσθηση. Οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν με την οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και τον όμιλο Λαυρεντιάδη, οι οποίοι θα αποτελούν τους χρυσούς χορηγούς στη φετινή περίοδο, θεωρούνται αναφισβήτητα ως μεγάλα deal για την Πατρινή ΠΑΕ. Αν προσθέσουμε και τη χορηγία με τη γνωστή εταιρία αλλαντικών Υφαντής έχουμε τρία σημαντικά deal που θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο ταμείο της ΠΑΕ. Είναι γεγονός ότι μέτρησε στις συμφωνίες η προσωπική σχέση του Αλέξη Κούγια με τους γνωστούς επιχειρηματίες αλλά εκτός από οικονομικά οφέλη η Παναχαϊκή κερδίζει πολλά και στο παιχνίδι των εντυπώσεων για την φετινή περίοδο...

"Bίος και πολιτεία " 29χρονος παιδεραστής στη Ρόδο

29χρονος κάτοικος Ρόδου έβαζε ανήλικα παιδιά να κάνουν όργια μεταξύ τους. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το νησί.Ποινή κάθειρξης 8 χρόνων του επέβαλε χθες, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Η υπόθεση αφορά τα τρία παιδιά...

Το ball boy "Τα πήρε στο κρανίο"

Συνήθως τα παιδιά για τις μπάλες (αν και σε ελληνικά γήπεδα είναι πολλές φορές αδόκιμος ο όρος με παιδιά ετών άνω των 20 ή 30!) τρέχουν σαν τρελά να επιστρέψουν τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου και νιώθουν ευγνώμονες που βρίσκονται κοντά στα ινδάλματα τους.

Όλα; Όχι όλα όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο όπου ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιρς (αφού τρέχει και μαζεύει τη μπάλα) κάνει παρατηρήσεις στον πιτσιρικά γιατί δεν έτρεξε ο ίδιος και μάλιστα γρήγορα. Ο μικρός ήθελε με τον τρόπο του να συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας του να κάνει καθυστερήσεις για να διαφυλάξει το 1-1.



Ο μικρός όχι μόνο δεν… σκιάχτηκε από τις φωνές επίπληξης του τερματοφύλακα της Άντερλεχτ αλλά αντέδρασε και μάλιστα με «τσαμπουκά»! Αφού του απάντησε, προφανώς με το ίδιος ύφος, μετά του έκανε χειρονομία του στυλ «ρε άντε πήγαινε μην τα πάρω»!

Και εκεί που ο τερματοφύλακας έφυγε τρέχοντας για να μην καθυστερήσει άλλο και το συμβάν τελείωσε, ο αγριεμένος πιτσιρικάς (μη μπορώντας να χωνέψει ότι του την «είπε» ο τερματοφύλακας των αντιπάλων) περίμενε τον γκολκίπερ της Άντερλεχτ μετά το τέλος του αγώνα στη φυσούνα για να τον αποδοκιμάσει.

Καλού κακού, μάλιστα, τον κρατούσε και ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου για να μην του… ορμήσει!

Πηγή

Την Δευτέρα στον αέρα το show της Α. Βίσση!

Διάβασε τι ανακοίνωσε μέσω του twitter της!
Η Άννα Βίσση είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη... ο λόγος; Τη Δευτέρα η θα είναι στον αέρα και μέσα από το site της (annavissilive.com) ! Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να την απολαμβάνεις επεισόδια από την καθημερινότητα της απόλυτης ελληνίδας σταρ.

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε το χαρμόσυνο νέο με όλους τους φίλους της στο Twitter, ''Γύρισμα για το annavissilive.com!!! Το πρώτο επεισόδιο... βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα το πρωί...΄είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη!!!'', έγραψε.

Η ταινία της βδομάδας

Πριν κάποιες μέρες βγήκε στην Ελλάδα η ταινία Wall street money never sleeps(ή το χρήμα ποτέ δεν πεθαίνει). ΟΚ θα τα πάει πολύ καλά σε εισητήρια φαντάζομαι. Αλλά είναι τόσο χαζοί αυτοί στο Hollywood. Δεν κάνουν μια ταινία μόνο στην Ελλάδα. Άλλωστε εδώ το ίδιο έργο παίζεται για καμιά τριάντα-σαράντα χρόνια και σε ειδητήρια μια χαρά τα πάει.

Πηγή

Που΄ναι η μπάλα; ΟΣΦΠ – Αστ. Τρίπολης 3-0 αντί 8-1



Με τον Ιμπαγάσα να κάνει πράγματα και θαύματα οι “ερυθρόλευκοι” τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό κλασσικών ευκαιριών και χόρτασαν μπάλα τους οπαδούς τους. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ........ ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;;;;;

Γνωρίζω πως έχει σχολιαστεί κατ' επανάληψη ένα τέτοιο θέμα, πλην όμως ως νέος θεωρώ πρέπον να εκθέσω την ακόλουθη παρατήρηση:
Πριν από λίγους μήνες είχα επισκεφτεί το Παρίσι.Μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό άρχισα να αναρωτιέμαι για την πολιτιστική παιδεία της Ελλάδας...Σε όλο το ιστορικό κέντρο του υπήρχαν αμέτρητα αγάλματα. Ο αριθμός τους ξεπερνά κάθε λογική σε σημείο που να θεωρείται πια υπερβολικός.Καταρχήν να αναφερθώ στην προβολή της μισής περίπου χιλιετίας ιστορίας της Γαλλίας, η οποία με τα εντυπωσιακά διατηρημένα νεοκλασικά κτίρια και την εξαίσια οικιστική ανάπτυξη γύρω από αυτά, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η μεγαλοπρέπειά τους, προκαλεί δέος στον κάθε επισκέπτη δίνοντας την εικόνα ενός πολιτιστικά σωστά ανεπτυγμένου κράτους.Στη συνέχεια, έρχεται η διαπίστωση πως ούτε ένα από τα αγάλματα δεν έχει δεχθεί τη σύγχρονη σε εμάς <<καλλιτεχνική>> αλλοίωση των γκράφιτι και άλλων βανδαλισμών που δυστυχώς η χώρα μας δεν μπόρεσε να αποφύγει...
Η πρώτη απορία πηγάζει απευθείας από τη σύγκριση των όσων περιέγραψα με τα ελληνικά δεδομένα........Δεν είναι εδώ η Ελλάδα της ιστορίας των(τουλάχιστον) 4.000 ετών;Μήπως δεν το αντιλαμβάνεται πια ο μέσος Έλληνας;Μήπως οι Γάλλοι δεν πιέζονται από οικονομικά και άλλα καθημερινά προβλήματα και έτσι φροντίζουν να <<καλλωπίζουν>> την ιστορία τους;Εκεί δεν έχουν φανατικούς φιλάθλους ή πολίτες που να προκαλούν επεισόδια γιατί τους αδικεί η πολιτεία;Μήπως τελικά είναι εντελώς αφύσικο να διοχετεύουμε την πίεση της καθημερινότητας σε πολιτιστικά μνημεία;Aν ευσταθεί ο ισχυρισμός αυτός, μήπως η επόμενη απορία αφορά το κατά πόσο σωστά διδάσκεται το μάθημα της ιστορίας στα σχολεία μας;Θα υπήρχε μαθητής που θα γνώριζε καλά την προσφορά του Ρήγα Φεραίου στην πατρίδα και θα έβαφε με σπρέι την προτομή του στον προαύλιο χώρο του 4ου Λυκείου στη Λάρισα;Παρόμοια παραδείγματα βεβήλωσης προφανώς θα έχει ο καθένας να αναφέρει.Ο σεβασμός στην ιστορία ξεκινά πρωτίστως μέσα από το σχολείο.Η προχειρότητα στη διδασκαλία είναι εκείνη που συχνά γεννά τέτοιες συμπεριφορές. Ας μην υποτιμούμε την ιστορία και την παράδοση τόσων αιώνων. Ίσως να μην αργήσει να έρθει η ημέρα που θα καυχόμαστε ως έθνος μόνο για τα επιτεύγματα των προγόνων μας..........

Απαγορεύεται σε κατοικίες η κατασκευή δεύτερου υπογείου γκαράζ

Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

H Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με απόφασή της έκρινε οριστικά ότι απαγορεύεται σε κατοικίες η κατασκευή δεύτερου υπογείου προοριζόμενου για γκαράζ χωρίς προηγουμένως να προσμετράται στον συντελεστή δόμησης.

Με την παραπάνω απόφαση ακύρωσε οικοδομική άδεια της Πολεοδομίας Καπανδριτίου, που επέτρεπε την ανέγερση διώροφης μονοκατοικίας με δύο υπόγεια στην Ροδόπολη Αττικής.

Συγκεκριμένα...

Στην παραγωγή η τετράθυρη Bugatti του 1,1 εκατ. ευρώ;



Πριν από λίγους μήνες είχαν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ένα νέο μοντέλο που ίσως περάσει τη γραμμή παραγωγής. Ο λόγος γα την 16C Galibier, την πρώτη Bugatti με τέσσερις πόρτες.Η 16C Galibier θα είναι η πρώτη τετράθυρη Bugatti, αν φυσικά κατασκευαστεί ποτέ…

Νέο τραγούδι απο την Πάολα - Ακούστε το!!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Πάολα με τίτλο 'Ψεύτικα'.





Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλο

Πηγή

Toni Sfinos, ο απόλυτος Greek lover!

Θα μπορούσε να είχε βγει μέσα από μια ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’70. Τα ρούχα του, η πλούσια κόμη του παραπέμπουν πολύ άνετα σε διάσημο Έλληνα τραγουδιστή της εποχής εκείνης.

Κι όμως! Ο Toni Sfinos είναι ένας άνθρωπος του 2010 και μάλιστα, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, διαθέτει αρκετή δόση χιούμορ.

Απολαύστε τις ερωτικές περιπέτειες του περιπτερά, Toni Sfinou…



Πηγή

ΠΑΤΡΑ: Ποιοι φοροφυγάδες είναι υποψήφιοι... για το αυτόφωρο;

Yποψηφιότητα για µια νύχτα στα κρατητήρια βάζουν οι φοροφυγάδες που θα εντοπίζονται µε σοβαρές φορολογικές παραβάσεις (όπως η κατ' επανάληψη µη έκδοση αποδείξεων) από το Σώµα Δίωξης Οικονοµικού Εγκλήµατος. Αλήθεια πόσοι ανησυχούν στην Πάτρα; Αρκετοί, αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι ακόμη και «επώνυμοι» επιχειρηματίες με πολυτελή αυτοκίνητα (ή νοικιασμένα με leasing) δηλώνουν... ψίχουλα (κάποιοι μάλιστα εμφανίζονται και ως «πτωχοί»)!
Το υπουργείο Οικονοµικών προωθεί διάταξη νόµου η οποία θα προβλέπει τη διαδικασία του αυτόφωρου για σοβαρές φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώνονται από το ΣΔΟΕ, παράλληλα µε την αυστηροποίηση του ισχύοντος ποινικού θεσµικού πλαισίου. Οπως εξηγούν αρµόδια στελέχη του υπουργείου Οικονοµικών, «το Αυτόφωρο θα ενεργοποιείται σε περιπτώσεις προκλητικής και µεγάλης φοροδιαφυγής και όχι αν κάποιος εντοπίζεται να µην έχει κόψει µια - δυο αποδείξεις. Αν όµως ο παραβάτης επιδίδεται συστηµατικά στη µη έκδοση αποδείξεων ή δεν µπαίνει καν στον κόπο να τηρεί βιβλία, τότε το Αυτόφωρο θα τον αφορά».

O Aγρότης που είναι μόνος και ψάχνεται.. Επιστρέφει.. Δείτε το trailer...

Το reality με τους αγρότες επιστρέφει για ακόμα μια φορά,
με μόνη αποστολή να βρεθεί ένα ταίρι και για αυτούς... Δείτε το trailer της σειράς...

«Κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους ιερείς», λέει ο αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος


Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Ρόουαν Ουίλιαμς, επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας, δήλωσε πως «δεν έχει πρόβλημα» με το γεγονός ότι κάποιοι από τους επισκόπους του είναι ομοφυλόφιλοι, αρκεί να τηρούν την αρχή της αγαμίας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τάιμς...

Ο νέος Άτλας του Ποδοσφαίρου!

Το gazzetta.gr σας αναλύει βάσει της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA αλλά και των επιδόσεων των Εθνικών ομάδων στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, τις ανερχόμενες δυνάμεις, τις σταθερές αξίες αλλά και τις αυτοκρατορίες που καταρρέουν…

Μοιάζεις στον μπαμπά μου! Σε... ερωτεύτηκα!

Είναι κάτι που το ακούμε συχνά. Ότι δηλαδή συνήθως οι άντρες που ερωτευόμαστε μοιάζουν στους μπαμπάδες μας. Ο Ντέιβιντ Πέρετ ο οποίος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους στη Σκωτία, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο ''Η νέα επιστήμη της έλξης των ανθρώπων''.

Μέσα από αυτό το βιβλίο προσπαθεί να αποδείξει πως πράγματι επιλέγουμε συντρόφους που μας θυμίζουν τον πατέρα μας. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα ''ΤΟ ΒΗΜΑ'', ο συγγραφέας και ερευνητής έκανε το εξής πείραμα:...

''Είναι διαόλου κάλτσα'' (προέλευση)

Στον μεσαίωνα η μαύρη μαγεία , έπαιζε τον πρώτο ρόλο . Όταν γεννιόνταν ένα παιδί , οι γονείς του καλούσαν μυστικά το μάγο ή τη μάγισσα , για να κάνουν τα ξόρκια τους , ώστε το νεογέννητο να γίνει τυχερό .


Αν ήθελαν να γίνει και έξυπνο ...

Έτοιμος ο νέος χάρτης του πιστωτικού συστήματος

Τι κρύβει η δήλωση Παπανδρέου για μια κρατική και δυο-τρεις ιδιωτικές τράπεζες
Ο «κύβος ερρίφθη» αναφορικά με τις εξελίξεις στο πιστωτικό σύστημα και όλα δείχνουν ότι ο νέος τραπεζικός χάρτης αποκτά πλέον, τουλάχιστον σε επίπεδο κυβερνητικών προθέσεων, την τελική του μορφή.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του την περασμένη Πέμπτη στο πρακτορείο Reuters, αποσαφήνισε τις προθέσεις της κυβέρνησης τονίζοντας ότι μετά το πέρας των διεργασιών και των συζητήσεων, το πιστωτικό σύστημα της χώρας θα περιλαμβάνει «μία κρατική τράπεζα και δύο με τρεις ιδιωτικές».

Την ίδια στιγμή...

Αφρός τιτανίου ενισχύει τα οστά

Γερμανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα εμφύτευμα τιτανίου, η δράση του οποίου φέρνει στο μυαλό τον Γούλβεριν, τον ήρωα των «Χ-Μen» με τον πανίσχυρο σκελετό. Εχει μορφή αφρού και, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Βιομηχανικών Κατασκευών και Ερευνας Προηγμένων Υλικών στη Δρέσδη που το ανέπτυξαν, μπορεί να ενισχύει ή ακόμη και να αντικαθιστά αν χρειαστεί οστά που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές.
Συνήθως τέτοια εμφυτεύματα αποτελούνται από συμπαγή υλικά και είναι πιο ισχυρά αλλά άκαμπτα από τα φυσικά οστά που βρίσκονται κοντά τους. Το αποτέλεσμα είναι με την πάροδο του χρόνου η μη ομαλή συνεργασία των φυσικών οστών με τα τεχνητά να προκαλούν στα εμφυτεύματα φθορές και έτσι έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα να είναι απαραίτητη η αντικατάστασή τους.
Αναπτύχθηκε με μορφή αφρού ώστε να μιμείται τη σπογγώδη φύση των οστών και λειτουργεί καλύτερα από τα συμπαγή μέταλλα όσον αφορά τις μηχανικές ιδιότητες, αλλά και την ευκαμψία του τραυματισμένου οστού, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο αποτελεσματικά η αποκατάσταση της ζημιάς και η αναγέννηση του οστού.


Πηγή

To Μοντέλο που επαιρνε 6.800 ευρώ για μιας Βραδιάς Βίζιτα !

Τον Απρίλιο του 2010

ειχε ξεσπάσει σάλος για ενα γνωστό μοντελο που συνελήφθη για πορνεία.Έκλεινε ραντεβού με πλούσιους "πελάτες" και για μισή ώρα έπαιρνε 250 ευρώ ενώ για μια ολόκληρη διανυκτέρευση έπαιρνε 6.800 ευρώ! Ολόκληρο κύκλωμα είχε στηθεί που προωθούσε...

Ληστεία σε θερινό σινεμά


Δύο ένοπλοι εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής
σε θερινό σινεμά που βρίσκεται στην πλ. Δεξαμενής στο Κολωνάκι.

Με τα όπλα που κρατούσαν ακινητοποίησαν τον ταμία και τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα τους κι εξαφανίστηκαν.

Προσοχή! Επίθεση «clickjacking» εξαπλώνεται στο Facebook


Μια νέα επίθεση που ενεργοποιείται κάνοντας κλικ, έκανε την εμφάνισή της, η οποία προσβάλλει χιλιάδες χρήστες και εξαπλώνεται σαν τη φωτιά μέσα από την ενημέρωση του status στο προφίλ χρηστών του Facebook.

Η επίθεση πραγματοποιείται με τη μορφή

Μία νεκρή 5 τραυματίες κοντά στο Μεσολόγγι

Μια 62χρονη γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, όπου ο δρόμος σχηματίζει ευθεία και βρίσκονται τα τρία βενζινάδικα.

Στο τροχαίο συνεπλάκησαν...

Ζούσε με καρφωμένο μαχαίρι στο κεφάλι επί τρία χρόνια

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.


Ο 29χρονος Edeilson Nascimento είχε ένα ατύχημα πριν από τρία χρόνια και έκτοτε ζούσε με τη λεπίδα μήκους δέκα εκατοστών ενός μαχαιριού καρφωμένη στο κρανίο του! ....

Μαχαίρωσε 17χρονη συμμαθήτριά της μέσα σε σχολείο

Στο νοσοκομείο με τραύμα στο θώρακα νοσηλεύεται μια 17χρονη η οποία μαχαιρώθηκε από μια συμμαθήτρια της σε σχολείο της Αθήνας. Το θύμα προσπάθησε να χωρίσει δύο συμμαθήτριες της που είχαν έρθει στα χέρια όταν δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι.
Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα της πρωτεύουσας. Όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση δύο κοριτσιών της ίδιας τάξης του λυκείου. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Ατύχημα με πλοίο στην Τήνο

Στην προβλήτα του λιμανιού της Τήνου προσέκρουσε σήμερα το επιβατηγό πλοίο "Σούπερ φέρι 2", στο οποίο επέβαιναν 124 επιβάτες. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ υπάρχει ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο πλοίο.
Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Ραφήνα, για Ανδρο, Τήνο, Μύκονο και αντίστροφα, και κατά την επιστροφή του προσέκρουσε στο λιμάνι της Τήνου.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.


Πηγή

Φόβος και τρόμος στο Βλατερό της Πάτρας

Φόβος και τρόμος ομάδα αλλοδαπών στην πλατεία του Βλατερού της Πάτρας. Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ομάδα αλλοδαπών έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για όλους! Καταστρέφουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στην πλατεία της περιοχής, προκαλούν καυγάδες με περαστικούς και κατοίκους της περιοχής και προσπαθούν να κυριαρχούν σε όλη τη γειτονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι δεν αφήνουν πλέον τα παιδιά τους να παίξουν στην παιδική χαρά της πλατείας. «Έχουμε καλέσει πολλές φορές την αστυνομία αλλά το κακό δεν... λέει να σταματήσει. Είναι θρασύτατοι αυτοί οι αλλοδαποί...», μας είπαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι τόνισαν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα...

Πηγή

Τα πιο περίεργα αφροδισιακά του κόσμου..

Μερικοί βάζουν έξτρα δυνατό after shave, άλλοι επιλέγουν Barry White για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Και κάποιοι άλλοι προτιμούν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο ώστε να οδηγηθούν στα ίδια αποτελέσματα: πίνουν ένα ποτήρι αίμα κόμπρας!...

Ναυτικός το πρωί - έμπορος ναρκωτικών το βράδυ

Οι αρχές συνέλαβαν τον 41χρονο στο λιμάνι της Αλοννήσου.
Όλα ξεκίνησαν με τη σύλληψη ενός άλλου άνδρα, ηλικίας 37 ετών, στο λιμάνι της Αλοννήσου. Είχε πάει εκεί σε ραντεβού, για να πουλήσει 29.5 γραμμάρια χασίς για 200 ευρώ.Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 46 γραμμάρια χασίς σε 6 πλαστικές συσκευασίες.
Μετά τη σύλληψή του ο 27χρονος είπε ότι ο άνθρωπος που του έδωσε τα ναρκωτικά είναι ένας 41χρονος ναυτικός, που δουλεύει στο «FLYING DOLPHIN XXIII» .
Οι αρχές πήγαν στο λιμάνι και μόλις έφτασε το πλοίο, πέρασαν χειροπέδες στο ναυτικό. Στη συνέχεια πήγαν για έρευνα στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν πάνω από ενάμιση κιλό χασίς, χωρισμένο σε 5 συσκευασίες, μέσα σε μια βαλίτσα. Επίσης, βρέθηκαν σπόροι για χασισόδεντρα και δύο δενδρύλλια.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, η οποία κάνει την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


Πηγή

Ο τρελός, το φίδι και η τρύπα. Όσο υπάρχει Πάγκαλος

Όχι ότι το ζητήσαμε αλλά η πολιτική ζωή δεν σ’ αφήνει να πλήξεις όσο υπάρχει Πάγκαλος.
Καλλιεργεί απλόχερα το είδος της αθυροστομίας, που απελπισμένα αναζητά ένα μαγκωμένο σύστημα για να δημιουργεί την αίσθηση , τελικά ψευδαίσθηση, της κίνησης.
Πιο απλά ο τρελός που ΘΑ βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Τα διάφορα ταμπού, καταλύονται φραστικά από τις αλήθειες Πάγκαλου. Μισές αλήθειες σίγουρα, μιας και η αφοριστική τους εκφορά αποστερεί την πληρότητα, αλλά εξασφαλίζει την σύγκρουση.
Ο κος Τίποτα (ποιος αμφιβάλλει πλέον για το ποιον του κου Αβραμόπουλου;), το φαιό ΚΚΕ που ιερόσυλα σιτίζεται περιφέροντας «λειψανοθήκες και κάρες» σαν άλλη εκκλησία...

Προβλήματα από τις καταιγίδες - Πνίγηκαν πτηνά στο κέντρο περίθαλψης στην Αίγινα

Πλημμύρισαν σπίτια σε Βάρη και Αίγινα. Χωρίς νερό αρκετά σπίτια του νησιού. Σημαντικές ζημιές στο κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων και πουλιών, όπου πνίγηκαν πτηνά.

Περισσότερες απο 100 κλήσεις έχει δεχθεί απο τα ξημερώματα η πυροσβεστική υπηρεσία για αντλήσεις νερών από πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια.

Πάνω από 60 κλήσεις αφορούν σπίτια στην Αίγινα και 40 στη Βάρη, τη Βούλα, τη Μεταμόρφωση και το Ιλιον -οι περισσότερες από αυτές είναι για κοπές δέντρων.

Στην Αίγινα...

Το νέο βίντεο κλίπ της Ζήνα..

Κυκλοφόρησε οπτικοακουστικά το νέο τραγούδι της

Πέγκυ Ζήνα, «Ρώτησα».
Απολαύστε το βίντεο!

Η κλοπή των διοδίων



Καταγγελία από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα

H Στρίπερ

Aυτο το Βιντεάκι

σίγουρα θα σας αρέσει.Ειναι μια Θεά στριπτιζέζ που δίνει τα ρέστα της στο κοντάρι.Βεβαια της συμβαίνει κάτι απρόοπτο.Δεν σας λέμε τι ειναι αυτό δειτε το μόνοι σας.Εγώ πάντως το είδα ολο και το απολαυσα ...

Facebook Page browser, ανακαλύψτε περισσότερες σελίδες!


Πριν από λίγο στο official Facebook account ανακοινώθηκε η προσθήκη μιας ακόμη αναβάθμισης στην λογική προβολής και ανακάλυψης των pages που έχουν δημιουργηθεί στο κοινωνικό δίκτυο. Οι σελίδες παρουσιάζονται σε μορφή thumbs και ανά κατηγορία όπως έχουν δηλωθεί κατά την δημιουργία τους.

Μπορούν έτσι οι χρήστες να τις δουν ομαδοποιημένα και να επιλέξουν να ακολουθήσουν άλλες ή να κάνουν και unfollow με την λογική ενός click. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα και η επιλογή χώρας στην προβολή των σελίδων. Μου αρέσει περισσότερο αυτή η λογική από την απλή προβολή της καθεμιάς σελίδας την μία κατω από την άλλη. Have a look!

Πηγή

Γιατί "έπεσε" τελικά το Facebook;

Η πτώση του Facebook για για 2,5 ώρες το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε παγκόσμια αναταραχή και σίγουρα όλοι έψαχναν να βρουν τι την προκάλεσε.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους το χειρότερο πρόβλημα που έχει προκληθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ιστοσελίδα, οφειλόταν σε πρόβλημα που εμφανίστηκε στο software και συγκεκριμένα στη βάση δεδομένων του.
Οι ασφαλιστικές δικλείδες που έχει το Facebook κανονικά αποκλείουν τέτοιου είδους πτώσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην online έκδοση της υπηρεσίας.
Όμως οι τεχνικοί της εταιρείας διόρθωναν κάτι προβλήματα και στις ασφαλιστικές δικλείδες με αποτέλεσμα να πέσει το site.
Τέλος όλο αυτό το χάος διορθώθηκε με μία επανεκκίνηση στους servers του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή

40χρονη καθηγήτρια ερωτεύθηκε παράφορα 15χρονο μαθητή της.

Μία 40χρονη καθηγήτρια φιλολογίας, παντρεμένη με καθηγητή πανεπιστημίου και μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 10 έως17 ετών, πολιορκούσε ερωτικά επί δύο χρόνια ένα 15 χρονο μαθητή της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Μέσα στη σχολική αίθουσα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ του έπιανε τα οπίσθια και έλεγε μπροστά στους υπόλοιπους μαθητές: ''τα οπίσθιά του είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος του''.

Κάποιες φορές ...

Άρση των περιορισμών στην χρήση εφαρμογών iPhone

Συμφωνία της Apple με την Κομισιόν

Ο Χοακίν Αλμούνια, αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για θέματα ανταγωνισμού, χαιρέτισε τις αποφάσεις του αμερικανικού ομίλου και ανακοίνωσε τον τερματισμό των ερευνών για την ικανοποίηση των ευρωπαϊκών αιτημάτων.

«Η ανακοίνωση της Apple για την προκαταρκτική μας έρευνα δείχνει πως η Κομισιόν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κανονισμούς για τον ανταγωνισμό προκειμένου να εξασφαλίσει τάχιστα αποτελέσματα για την αγορά με εμφανή πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές, χωρίς να ξεκινήσει μία επίσημη διαδικασία», τονίζεται στο σχετικό ανακοινωθέν του...

Έτσι πρέπει να εκτελούνται τα πλάγια! (VIDEO)


Είναι Ισλανδή, παίζει ως δεξί μπακ και έχει το δικό της τρόπο να εκτελεί μακρινά πλάγια. Η Άστα Αρναντότιρ εντυπωσιάζει με την τεχνική που έχει εξελίξει. Θέλεις να μαγέψεις κι εσύ τα πλήθη; Θέλεις να τραβήξεις κι εσύ τα γυναικεία βλέμματα με τα προσόντα σου; Θέλεις βρε παιδί μου απλά να κάνεις ένα καλό γεμισματάκι για κεφαλιά; Δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο, που...

Τροχαίο με νεκρό και δύο τραυματίες

Το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου

Το μεσημέρι, ένα τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Νέου Πετριτσίου στο 58χλμ, στον κόμβο του Χέρσου, έμελε να πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου και να τραυματιστούν άλλοι δυο σύμφωνα με την Τροχαία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν πλαγιομετωπικα


Πηγή

Φέτααα...


Ο υπουργός Ανάπτυξης στη Λάρισα

Θα εγκαινιάσει σήμερα το βράδυ την Πανελλήνια Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδης. Δήλωσε ότι αφού σώσανε τη χώρα από την κατάρρευση τώρα πρέπει να περάσουμε στη φάση της ανάπτυξης. Και τα δυο εγείρουν κάποιους προβληματισμούς με την γενικότερη κατάσταση ανεργίας, ακρίβειας και σκανδάλων που βγαίνουν στο φως καθημερινά...

Να γιατί λατρεύουμε το μπιτς βόλεϊ!

Τελείωσε το καλοκαιράκι και πλέον βαδίζουμε σιγά – σιγά προς το χειμώνα. Η σημερινή μέρα μάλιστα, ήρθε για να μας το θυμίσει για τα καλά αυτό, αφού από τα ξημερώματα η βροχή έκανε την εμφάνιση της. Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι έγινε και με την πιο “σέξι” εποχή του χρόνου. Κρατάει μόλις τρεις μήνες, αλλά μένει στο μυαλό μας για πολύ περισσότερο καιρό. Παραλία, θάλασσα και φυσικά πανέμορφες γυναίκες με τα μπικίνι τους. Τι πιο ωραίο από το να καθόμαστε στην παραλία χωρίς καμία σκοτούρα στο κεφάλι μας και να θαυμάζουμε καλλίγραμμα κορμιά με τα σέξι μπικίνι τους; Δυστυχώς πολύ λίγα πράγματα...

7.000 άτομα στον κόσμο έχουν... μπλε αίμα!


Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη:

Σουτιέν που σώζει ζωές!


Κυκλοφορεί online το “σουτιέν έκτακτης ανάγκης” που σώζει ζωές...

Βγαίνουν στο εμπόριο τα σουτιέν “έκτακτης ανάγκης” που σώζουν ζωές. Πρόκειται για ένα σουτιέν που ανακάλυψε μια γιατρός από την Ουκρανία.

Η ιδέα του σουτιέν “έκτακτης ανάγκης” που ανακάλυψε ένας γιατρός από την Ουκρανία μετά

Κάποια παιδιά δεν έχουν ταλέντο στο μποξ



ΒΙΝΤΕΟ: Ας πρόσεχε...

Ο δεκάλογος του τεμπέλη φοιτητή

1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.
2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
3. ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ....


4. ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
5. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ
6. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ MANAGER
7. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ
8, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΜΑΚΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ
9. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
10. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ (Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΙΣΕ 298.000 ΕΥΡΩ).

Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan