Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Μετά τους καναπέδες, τώρα δεν θα σηκωνόμαστε ούτε από τα αυτοκίνητα μας…




Σε κινούμενες αίθουσες πολυμέσων μετατρέπονται πλέον τα αυτοκίνητα. Προσεχώς θα μπορούμε όχι μόνο να τηλεφωνούμε ασύρματα, αλλά να βλέπουμε τηλεόραση, να σερφάρουμε στο ίντερνετ και να ελέγχουμε την αλληλογραφία μας.

Στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων 2009 του Λος Άντζελες, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές για το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πολυάριθμες.

για παράδειγμα, παρουσίασε μία ιδιαίτερα προηγμένη έκδοση του τεχνολογικού της συστήματος Sync, που παράγει σε συνεργασία με τη Microsoft.

Χάρη στο Sync, ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του, εντός του αυτοκινήτου, ένα φορητό γραφείο απ' όπου θα μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδο της παραγωγής, να ελέγχει τις παραγγελίες του, να τυπώνει τιμολόγια και όλα αυτά χάρη στις ασύρματες συνδέσεις με βάση την τεχνολογία GPS.

Θα έχει ακόμη τη δυνατότητα να ελέγχει τα e-mail του μέσω φωνητικών εφαρμογών, να συνδέεται αυτόματα με τον αποστολέα ενός μηνύματος και να ορίζει συνάντηση, στην οποία θα μπορεί να μεταβεί ακολουθώντας το συντομότερο και οικονομικά αποδοτικότερο δρομολόγιο που θα του έχει προτείνει το σύστημα.

Προς το παρόν το σύστημα Sync, που η Ford εγκαινίασε το 2007, επιτρέπει στον οδηγό να πραγματοποιεί τηλεφωνήματα και οδικές αναζητήσεις, χωρίς να αφήσει καθόλου από τα χέρια του το τιμόνι.

H Ford που, όπως και οι άλλες αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες GM και Chrysler, πλήττονται έντονα από την κρίση της αγοράς, ελπίζει ότι καινοτομίες όπως αυτές, θα προσελκύσουν τους καταναλωτές.

pontikopagida

Η Greece On Tour παρουσιάζει τον Φίλιππο Πλιάτσικα !!


Η προπώληση των εισητηρίων για τις συναυλίες της Ευρωπαϊκής τουρνέ του θρύλου των Πυξ Λάξ, Φίλιππου Πλιάτσικα, έχει αρχίσει σε όλες τις Γερμανικές πόλεις. Οι τιμές των εισητηρίων ξεκινούν από 15,- € και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα γνωστά πρακτορεία προπώλησης εισητηρίων καθώς και στις ιστοσελίδες www.ticket-per-post.de και www.philipshalle.de. Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι:

Φρανκφούρτη, Πέμπτη 22/01/2009 στο Hugenottenhalle
Ντίσσελντορφ, Παρασκευή 23/01/2009 στο Philipshalle
Στουτγκάρδη, Σάββατο 24/01/2009 στο Wagenhallen
Μόναχο, Κυριακή 25/01/2009 στο Reithalle
Βρυξέλλες, Δευτέρα 26/01/2009 στο Cirque Royal
Άμστερνταμ, Τετάρτη 28/01/2009 στο Melkweg the MAX

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση των εισητηρίων, τις ώρες έναρξης των συναυλιών και τις ακριβής διευθύνσεις των συναυλιακών χώρων κάντε κλίκ εδώ για να επισκευτείτε τη σελίδα της Greece On Tour.

Φάντασμα...βγάλε τη μάσκα.....




strawberry.. καλά ρε τόσο καιρό δεν άκουγες που φώναζα? γιατί δεν απαντούσες?

ghost.. όπως θα θυμάσαι είσαι δημιούργημα δικό μου και καταλαβαίνεις ότι εγώ επιλέγω τις στιγμές που σε θέλω για παρέα..

strawberry.. κάνε λοιπόν τον απολογισμό σου.. κερδισμένος ή χαμένος από την μη φανέρωσή σου?

ghost.. και τι είναι η εικόνα μου ρε για να απαντήσω? ομάδα?

strawberry.. λαμβάνω την υπεκφυγή σου για απάντηση..

ghost.. ρε κάνε μας την χάρη που θα μου πουλήσεις πνεύμα.. ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε? ποιος σε καθιέρωσε στο blog?

strawberry.. εσύ!!!μα το ξέχασες? πόσες φορές στα δύσκολα με έβαλες μπροστά? πόσες φορές έβγαλα για σένα τα κάστανα από την φωτιά?

ghost.. χαχα μα αυτός ήταν ο λόγος που φτιάχτηκες.. ο σκοπός ύπαρξης σου είναι για να σε χρησιμοποιώ κατά το δοκούν.. και σταματά να μου βγάζεις γλώσσα γιατί σε στέλνω με συνοπτικές διαδικασίες από ‘κει που ήρθες..

strawberry.. όσο και να με κράζεις ξέρω καλά ότι την φωνή μου την ακούς... ακόμα και μέσα από την μάσκα σου.. .. ωστόσο είσαι ένας εξαιρετικά ξεροκέφαλος τύπος και αν δεν πιάσεις πάτο δεν λες να ακούσεις λέξη από κανέναν.. ούτε απ’ τον ίδιο σου τον εαυτό.. τώρα που οι τόνοι ανέβηκαν άρχισες πάλι να ακούς.. νομίζω

ghost.. άσε τα λόγια και ντύσου κερνάω ληγμένα!!!

strawberry..εντάξει...πάλι κόκαλο θα γίνω...χαχαχααχχααχαχααχαχαχαχαχα

Ο HENRY KISSINGER "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γράφει ο/η Greek American News Agency
08.01.09
henry_kissinger.jpg

Σε λίγες ημέρες, στις 20 Ιανουαρίου (ορκίζεται σε μια τελετή που όμοια της η Αμερική δεν έχει ξανά ζήσει) και αναλαμβάνει- θεωρητικά πάντοτε- τα ηνία της Αμερικής ο νεοεκλεγής ΑφρόΑμερικανός Barack Obama ως 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τι τον περιμένει όμως; Ποιες θα πρέπει να είναι οι βασικές προτεραιότητες του; Θα είναι το Μεσανατολικό και η αιματοχυσία στην Γάζα; ΔΕΙΤΕ λοιπόν τα όσα απροκάλυπτα αλλά πολύ αποκαλυπτικά λέει ο Henry Kissinger!

Ό άνθρωπος ο οποίος χάραξε και χαράζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από τα χρόνια του Νίξον μέχρι σήμερα δια των «μαθητών» του. ΔΕΙΤΕ τι λέει ο "Γκουρού" των ΗΠΑ για τον νέο κόσμο που προετοιμάζεται και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ (Ιανουάριος 08 ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ CHARLIE ROSE ) και που πολύ σύντομα θα έρθει...

ΔΕΙΤΕ τι λέει για τον πολέμο στην Γάζα, το Ισραήλ και την Χαμάς αλλά και για το τι θα κάνει ο Barack Obama στον οποίο ολόκληρη η ανθρωπότητα επένδυσε τις ελπίδες της . ΔΕΙΤΕ λοιπόν τι είπε με την έναρξη του νέου έτους(01.01.2009 CNBS) ο πολύς κύριος Kissinger για την εξωτερική πολιτική που είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ο Barack Obama όπως προκλητικά και απροκάλυπτα αποκαλύπτει ο ίδιος H. Kissinger! Ο Αρχιτέκτονας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ!

ΔΕΙΤΕ τι έλεγε ήδη από τις 18 ιανουαρίου 2008 για τον Obama,την Παλαιστίνη και το Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ τι πιστεύει για την Κίνα

Ο άνθρωπος ο οποίος παρασκηνιακά είναι πανταχού παρών στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια. Ο άνθρωπος που το 1973 έλαβε το βραβείο Nobel για τις προσπάθειες του υπέρ της Ειρήνης(sic) και για τον οποίο έχουν γραφεί χιλιάδες σελίδες και δεκάδες βιβλία σε όλο τον κόσμο για τα εγκλήματα που του καταλογίζεται συνυπευθυνότητα και ηθική αυτουργία ότι έχει διαπράξει κατά της ανθρωπότητας δείχνει να ξέρει πολύ περισσότερα για το τι μέλλει γενέσθαι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Πολιτική η οποία ρυθμίζεται πια μέσα από τα πανίσχυρα Think Tank τα οποία χρηματοδοτούν ισχυροί οικονομικοί παράγοντες από όλο τον κόσμο. Ποιος είναι όμως στ' αλήθεια ο άνθρωπος για τον οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά; ΔΕΙΤΕ γιατί οι άνθρωποι τις Google αποκάλεσαν τον Dr. Henry Kissinger ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ!

και τώρα ΔΕΙΤΕ την άλλη όψη του "φαινόμενου KISSINGER" μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που εξακολουθεί να προκαλεί αλλά και να τροφοδοτεί πρωτοσέλιδα, συνομοσιωλόγους, δημοσιογράφους συγγραφείς και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο σε λόκληρο τον κόσμο.

το είδαμε στο makelio


Τιμή και δόξα στην Ολύμπια Λάρισας

Επιτέλους μία πραγματική αντίδραση από την Ελλάδα στην ισραηλινή θηριωδία. Η ομάδα μπάσκετ Ολύμπια της Λάρισας αρνείται να μεταβεί στο Ισραήλ για αγώνα μπάσκετ με ισραηλινή ομάδα. Παρότι η διοίκηση της ομάδας δέχτηκε ήδη συστάσεις από τη FIBA με σαφείς απειλές για τιμωρία, φαίνεται ανυποχώρητη. Για τους κυρίους της FIBA δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβολής, καθώς το Ισραήλ δεν πραγματοποιεί εγκλήματα πολέμου, δεν παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα και δεν δολοφονεί αμάχους. Έτσι αντί να τιμωρήσουν με αποκλεισμό τις εβραϊκές ομάδες, απειλούν να τιμωρήσουν όσες άλλες αρνηθούν να συμπράξουν στην ξεκάθαρη διακόρευση του αθλητικού-ολυμπιακού ιδεώδους συμμετέχοντας σε αγώνες με ομάδες που προέρχονται από χώρα που σφάζει ανηλεώς αμάχους και ισοπεδώνει κτήρια του ΟΗΕ.

Θυμίζουμε απλώς πως όταν η Σερβία διεξήγε πραγματικά πόλεμο για την επιβίωσή της και την προάσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας, οι ομάδες της είχαν αποκλειστεί άμεσα από κάθε αθλητική διοργάνωση. Σήμερα όμως δεν πρόκειται για τους Σέρβους, αλλά για τους Εβραίους. Και εκεί η διεθνής αθλητική κοινότητα κάνει τουμπεκί ψιλoκoμμένο!

Τιμή και δόξα λοιπόν στην Ολύμπια Λάρισας, η οποία κρατά ψηλά τη σημαία του Ολυμπισμού και δείχνει να αντιλαμβάνεται πως προέρχεται από τη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες, οι οποίοι δεν διεξάγονται κατά τη διάρκεια πολέμου. Για άλλη μία φορά κάποιοι Έλληνες καλούνται να δείξουν στον κόσμο τί θα πει ανθρώπινες αξίες και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αντίθετα, ο μεγάλος κόουτς Γιαννάκης μετέβηκε στο Ισραήλ για να κοουτσάρει την απαράδεκτη αυτή ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός! Για τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κόουτς Γιαννάκη ισχύει ό,τι και για τους κυρίους της FIBA! Οι σφαγές αμάχων είναι νόμιμες και σπεύδουν να το αποδείξουν αγωνιζόμενοι κανονικά απέναντι στη Μακάμπι. Και θα πει κανείς: τι θα μπορούσαν να κάνουν; Μήπως αντιλαμβάνονται κάτι από Ολυμπισμό; Αλλά και αν αντιλαμβάνονται τι να κάνουν; Να τιμωρηθούν; Άλλωστε είναι πολλά τα λεφτά "Θρύλε"...

oramapolis-gr

Πότε;



Πότε το νερό θα γίνει κρασί;
Πότε ο πλούσιος θα μπουχτίσει από χρήματα;
Πότε η πληθώρα των νόμων και των δικαστών θα
επιφέρουν το Δίκαιο;
Πότε θα πεθάνει το δόγμα των πολιτικών
«Άρτων και θεάματα»;
Πότε θα σταματήσουμε να πετροβολούμε
τα καρποφόρα δέντρα;

Όποτε θα ενωθούν οι καλοί οι άνθρωποι.
Όταν ο Τιτανικός θα φτάσει στον προορισμό του
και όταν μέσα στη νύχτα θα ανατέλλει ο ήλιος.


απαγγέλνει ο ποιητής

pgas


Μεταξύ 21 «έξυπνων» κοινοτήτων συγκαταλέγεται η πόλη των Τρικάλων από το δίκτυο ICF, που έκανε προ τριμήνου εκδήλωση στη Σεούλ

Τρεις μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση, το γραφείο του e-trikala ανακοίνωσε ότι η πόλη συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο «έξυπνων» κοινοτήτων του κόσμου για το 2009. Συγκεκριμένα, στις 29 Οκτωβρίου στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του δικτύου ICF (www.intelligentcommunity.org ) κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν οι 21 πιο «έξυπνες» κοινότητες του κόσμου για το 2009. Ανάμεσά τους και τα Τρίκαλα. Οι λόγοι, βέβαια για τους οποίους αυτή η πληροφορία είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους Τρικαλινούς πολίτες και, κυρίως τα πρακτικά αποτελέσματα της ανακήρυξης ως μία από τις «έξυπνες» κοινότητες χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης για να γίνουν αντιληπτά από όλους. Με τον ίδιο τρόπο που ακόμη προσπαθούμε από τον προηγούμενο Οκτώβρη να αντιληφθούμε τα πρακτικά αποτελέσματα στη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών από το παγκόσμιο συνέδριο ευρυζωνικότητας, που είχε γίνει στα Τρίκαλα.
Στην εκδήλωση του δικτύου ICF η ανακήρυξη των Τρικάλων μεταξύ των «έξυπνων» κοινοτήτων έγινε βάσει αλφαβητικής κατάταξης.
Αναλυτικά, οι «έξυπνες» κοινότητες είναι οι εξής:....
• Albany, New York, USA; population 94,000
• Ashland, Oregon, USA; population 22,000
• Bristol, Virginia, USA; population 17,500
• Dublin, Ohio, USA; population 40,000
• Edmonton, Alberta, Canada; population 1,035,000
• Eindhoven, Netherlands; population 297,000
• Fredericton, New Brunswick, Canada; population 50,535
• Gold Coast City, Queensland, Australia; population 509,000
• Issy-les-Moulineaux, France; population 61,000
• Kenora, Ontario, Canada; population 17,000
• Malta; population 405,000
• Manchester, England, UK; population 2,500,000
• Moncton, New Brunswick, Canada; population 125,000
• Nelson Mandela Bay, South Africa; population 1,200,000
• Porto Alegre, Brazil; population 1,400,000
• Riverside, California, USA; population 291,000
• Stockholm, Sweden; population 795,000
• Tallinn, Estonia; population 400,000
• Taoyuan County, Taiwan; population 1,950,000
• Trikala, Greece; population 52,000
• Westchester County, New York, USA; population 950,000
Η διαδικασία όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς στη Σεούλ έλαβε χώρα η πρώτη φάση και ανακοινώθηκαν μόνο τα αποτελέσματα των προημιτελικών. Θα ακολουθήσει η αναγγελία των Top 7 «Έξυπνων» Κοινοτήτων του 2009, στις 21 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου Pacific Telecommunications Council στη Χονολουλού της Χαβάη.
Περισσότερες πληροφορίες για κάθε κοινότητα μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα του ICF:
http://www.intelligentcommunity.org/index.php?src=gendocs&ref=Smart21&category=Events

e-erevna.gr

αντίο...γιατί αυτή είναι η αλήθεια






Να ΄ξέρες πόσο ανάγκη σε ΄χω αυτή τη στιγμή ...
Πόσο ανάγκη έχω να δω έστω τη θολή σκιά του προσώπου σου να καθρεφτίζεται στην λίμνη που σχημάτισαν τα δάκρυα μου .
Πόσο ανάγκη έχω να νιώσω τα φτερά σου να με κλείνουν μέσα τους και τις άκρες των δαχτύλων σου ν΄ αγγίζουν δειλά κάθε ίχνος του κορμιού μου αφήνοντας ΄πάνω τ΄ αποτυπώματά σου ...
Μα μ'έχει βρει ο "θάνατος " .....
Μερικές φορές ο θάνατος είναι όμορφος σαν το φεγγάρι καταμεσίς ενός σκοτεινού και συννεφιασμένου θόλου, ημίγυμνο κι ενοχικό.
Σκέψεις που ταξιδεύουν μέσα από το αίμα, εκεί που οι αισθήσεις παραλύουν την τάξη του νου, και σκορπούν τον φόβο και τις επιθυμίες.
Ένα σεντόνι λευκό η πορεία ως εδώ, και δε φτάνει να σκεπαστώ.
Είναι άξιο απορίας που συνεχίζω να γράφω(γιά σένα πάντα) αφού, ούτε αυτό, μήτε άλλο μπορεί να μου χαρίσει λίγη ζεστασιά, κάποιο νόημα στη ζωή μου.
Μερικές φορές, θέλω τόσο πολύ να αποδράσω, που καταντώ να μη κάνω τίποτα.
Γίνομαι μέρος του κενού, αν το κενό μπορεί να είναι κάτι.
Αδύναμος σα την πέτρα που την βάλανε εκεί, και ύστερα την ξεχάσανε.
Κι αυτό είναι όλο...
Είναι ωραίος θάνατος ο δικός μου, όταν όλα τριγύρω γκρεμίζονται...
Είναι ωραία να ακούς λόγια ενός νεκρού...
Καληνύχτα ......

ΥΓ.
γιά σένα που το ζήτησες....
ξέρεις εσύ.....
μου το αφιερώνω........
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan