Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Ζιντάν…

Ο «μύθος» του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν, άνοιξε την καρδιά του στους φίλους του αθλήματος και ομολόγησε πως η συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 κόντρα στην Ιταλία ήταν ανάρμοστη. Πολύ περισσότερο μετά την κουτουλιά στον Ματεράτσι. Στη συνέχεια, ο Ζιζού, μίλησε και για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Γιουβέντους, με τις κρεατίνες που χορηγούνταν στους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Τέλος, ο παλαίμαχος Γάλλος, τόνισε πως δεν έχει ακόμα στο μυαλό του την προπονητική αλλά ίσως στο μέλλον ασχοληθεί με αυτό το πόστο.

Αναλυτικά...


«Τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, με λυπητερό τρόπο… Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο αλλά δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την ενέργεια μου. Προσβλήθηκα αλλά η αντίδραση μου δεν ήταν καθόλου σωστή…»

Για το σκάνδαλο στη Γιουβέντους, τόνισε: «Πολλοί θα θυμούνται το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει στην Γιουβέντους πριν δέκα περίπου χρόνια αλλά η ομάδα στο τέλος απαλλάχθηκε από αυτό το γεγονός. Το ντόπινγκ είναι πολύ κακό πράγμα. Συνηθίζαμε να παίρνουμε κρεατίνες κάτι που ήταν παράνομο στην Γαλλία αλλά όχι στην Ιταλία. Δεν νομίζω πως ήταν επικίνδυνο».

Μπορεί, ο Ζιντάν, να βρίσκεται μακριά από το άθλημα, όμως στο μέλλον σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική: «Τώρα, δεν σκέφτομαι κάτι για την προπονητική. Όχι τώρα, αλλά σε δέκα χρόνια μπορεί να το σκεφτώ…»

Calma cafe VS Jazz cafe για μια θέση στον ήλιο των Facebookers

Ένας αγώνας για το ποιός έχει πιο πολλά μέλη, φίλους... προβολή, πρεστίζ; who knows! Οτι και να 'ναι μία μάχη σώμα με σώμα διεξάγεται αυτές τις μέρες στο facebook. Αντίπαλοι το Calma (135 μέλη) και το Jazz (139 μέλη), δύο καφέ που γράφουν την δική τους ιστορία στην Οιχαλία.Η διαφορά οριακή, τα μηνύματα πέφτουν βροχή...join us και ας είναι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού... Χίλοι καλοί χωράνε..Συμβάλλουμε και εμείς στον αγώνα τους στέλνοντας πρόσκληση τα μέλη μας να γίνουν members και στα δύο cafe.To θέμα που τίθεται είναι πόσοι απ' τα μέλη θα πάνε για καφεδάκι, για ποτάκι; μμμμ...άγνωστο-αλλού παπά ευαγγέλιο αυτό...ντόρος να γίνεται...αυτό θέλουμε σου λένε!!!

(Εμείς, το δικό μας group-oichalia.blogspot.com-κατα'ι'δρωμένοι με 88 μέλη...βοηθήστε μας να γίνουμε γνωστοί και εμείς ρε παιδιά)!

Break.........




Ένα μικρό BREAK....δεν έχει άλλο post....

γιά απόψε τουλάχιστον.....

Το άλλο μου μισό......

weekend καθότι.....

πάω.....κοντά της......

ΠΡΟΣΟΧΗ!!... Μη δίνετε το κινητό σας...



Απάτες στη blogόσφαιρα.





Μην δίνετε το κινητό σας τηλέφωνο σε εικονικές διαφημίσεις-τέστ στο Διαδίκτυο. Θα σας κλέψουν. Kάποιοι στήνουν παιχνίδια εκμεταλλευόμενοι την απειρία των χρηστών του Ίντερνετ, για να βγάλουν χοντρά μεροκάματα. Τί κάνουν;;

Βάζουν στο... blog τους, εικονικά κουίζ του στυλ "Θέλεις να μετρήσεις το μυαλό σου" και μόλις πεις "Ναι" και δώσεις τον αριθμό του κινητού σου, την πάτησες. Θα σε χρεώνουν με μηνύματα που φτάνουν στο δικό σας κινητό με συνολικές κλήσεις ανά μήνα από 40-60 ευρώ.

Κάποιοι πληρώνουν χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς πληρώνουν. Επίσης, μεγάλη παγίδα είναι και το "δωρεάν ραντάρ στο κινητό σας". Μόλις το δώσατε, τελειώσατε.

nonews-NEWS.blogspot.com

e-shop.gr -''Stock house'' ψάξτε για ευκαιρίες

Το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα στην χώρα μας το e-shop δημιούργησε μια νέα υπηρεσία, την υπηρεσία Stock House.




Τι θα βρείτε εκεί; Όπως αναφέρει και η εταιρία :

Εδώ θα βρείτε προϊόντα που για διάφορους λόγους θεωρούνται χρησιμοποιημένα και προσφέρονται σε τιμές ευκαιρίας.
Τι όμως ορίζεται ως χρησιμοποιημένο?

Από οποιοδήποτε προϊόν μας έχει επιστραφεί άθικτο π.χ. απλά με ανοιγμένη συσκευασία, οπότε και δεν μπορεί να μεταπωληθεί ως καινούργιο, ως ένα προϊόν που φέρει κάποια μικρή φθορά π.χ. γρατζουνιά, που όμως δεν επηρεάζει την απόδοσή του. Κάθε προϊόν έχει ελεγχθεί και συνοδεύεται από αναφορά τεχνικού μας για την ακριβή κατάστασή του, ενώ για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα των προϊόντων του Stock House μας, όλα τα προϊόντα φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, κατ’ ελάχιστο ένα μήνα, από την E-SHOP.GR A.E.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση από το e-shop. Εάν λοιπόν ψάχνουμε κάτι με “συγκεκριμένα”(βλέπε μεταχειρισμένο) κριτήρια και να το έχουμε γρήγορα στα χέρια μας, να ένας ακόμα προορισμός που θα πρέπει να δούμε πριν μπούμε στο αγαπημένο μας ebay.

no comment















Κάποιος ή κάποια μου την έστειλε.. είμαι σίγουρος

Κύριε....
















Κύριε: Κ.Καραμανλή
Υπάρχει πλέον η επιτακτική ανάγκη να.....
Ζητήστε Δημόσια Συγνώμη από τον κόσμο.....
Δώστε στην Ελλάδα πίσω την χαμένη της αξιοπρέπεια....
Κάντε μας τη χάρη....και Ουυυυυυυσσσσσσσσσστ από εδώ!!!!!
Παραιτηθείτε!

Ο άγιος Αναρμόδιος.....



«Παντελώς αναρμόδιος». Αυτό δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στην εξεταστική επιτροπή, αναφερόμενος σε τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπαιδίου. Ο άγιος αυτός άνθρωπος λοιπόν, που τόσο άδικα δέχεται επιθέσεις από παντού, ξεστόμισε μια ατάκα, η οποία αντιπροσωπεύει το σύνολο της κυβέρνησης.
Παντελώς αναρμόδιοι,δηλαδή..
Παντελώς αναρμόδιοι να κυβερνούν......

Αναβολή στην υπόθεση των μεταδημοτεύσεων στην Οιχαλία

Η υπόθεση των 195 μεταδημοτεύσεων στο Δήμο Οιχαλίας έφτασε χθες για μια ακόμη φορά στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας μετά την μήνυση που είχε κατατεθεί από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κώστα Οικονόμου και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Θεοχάρη.
Για μια ακόμη φορά όμως το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 2 Ιουνίου προκειμένου να κληθούν και να καταθέσουν πέντε μάρτυρες από την πλευρά των μηνυτών.
Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθανάσιος Ζιώγκος κατέθεσε ένσταση αποβολής της πολιτικής αγωγής με το σκεπτικό ότι ...οι μηνυτές δεν υπέστησαν καμία βλάβη.
Όπως υποστήριξε ο δήμαρχος αυτή η ένσταση έγινε δέκτη από τους δικαστές γεγονός που σημαίνει ότι στην επόμενη ακροαματική διαδικασία δεν θα παρίστανται οι δικηγόροι των μηνυτών.
Όσον αφορά τον κ. Οικονόμου, εκείνος υποστήριξε ότι το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση καθώς εξετάζοντας σειρά μεταδημοτεύσεων έκρινε σκόπιμο να παραστούν και καταθέσουν κάποιοι από τους μεταδημοτεύσαντες στην περιοχή της Οιχαλίας.
Όπως υποστήριξε ο κ. Οικονόμου με την εκδίκαση της υπόθεσης επιδιώκει να λάμψει η αλήθεια που αφορά τις μεταδημοτεύσεις, τις οποίες, ο ίδιος τις χαρακτηρίζει παράνομες καθώς δεν προβλέφτηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

www.e-erevna.gr

Συλλήψεις μελών του Facebook στην Κροατία

Οι αστυνομικές αρχές της Κροατίας συνέλαβαν και ανακρίνουν άτομα, τα οποία ασκούν δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης, των μέσων ενημέρωσης και της αντιπολίτευσης μέσω του διαδικτύου και της ομάδας που δημιούργησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook....
Η εν λόγω ομάδα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 80.000 μέλη, κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση των ατομικών τους δικαιωμάτων από την πολιτεία. Επιπλέον έχει απευθύνει μέσω ίντερνετ έκκληση για συμμετοχή σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ και σε άλλες πόλεις της χώρας.
“Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του '90, μια κυβέρνηση στην Κροατία ασκεί πιέσεις σε πολίτες που επιθυμούν να εκφράσουν ελεύθερα τις πολιτικές τους απόψεις”, γράφει η εβδομαδιαία κροατική εφημερίδα, Nacional.
Αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός “ακτιβιστή” του Facebook στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Ζλάτκο Μεχούν δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει λόγο να φοβάται την κριτική που ασκείται μέσω του διαδικτύου.

Σημάδια της κρίσης στα Τρίκαλα


Επιστροφή στα ενεχυροδανειστήρια αφού πριν λίγες ημέρες άνοιξε η πρώτη τέτοιου είδους επιχείρηση στην πόλη μας







Μπορεί για κάποιους η οικονομική κρίση στη χώρα μας να είναι φαινόμενο στην κορύφωσή του, κάποιοι άλλοι πολίτες θεωρούν ότι ο οικονομικός κυκλώνας μόλις άρχισε και αναμένεται στο άμεσο μέλλον να παρασύρει πολλούς ακόμη προς την καταστροφή. Σίγουρα δεν είναι υπερβολή να περιμένει κανείς χειρότερες μέρες αφού ήδη τα πρώτα σημάδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημιουργώντας κλίμα δυσφορίας στην περιοχή. Η εμπορική αγορά διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους και παρά το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες προχωρούν σε προσφορές δεν βλέπουν αύξηση στα έσοδά τους, οι κατασχέσεις έχουν διπλασιαστεί από πέρυσι και ακόμη δεν έχει τελειώσει το 2008, οι εργαζόμενοι έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις ανάγκες τους και τις αγορές τους μπροστά στο φόβο απώλειας μισθού ή και της ίδιας τους της δουλειάς, ενώ από την άλλη η ακρίβεια παραμένει γεγονός. Μπροστά στην έλλειψη ρευστότητας και στην υπέρογκη αύξηση των πάγιων εξόδων των νοικοκυριών τα τελευταία χρόνια, οι πολίτες σηκώνουν τα χέρια ψηλά μη ξέροντας πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και ενώ τα μέτρα προστασίας προφανώς δεν αφορούν αυτούς.

«Ανάσταση» για τα ενέχυρα

Και εκεί που τα ενεχυροδανειστήρια ήταν μία από τις πιο παλιές μεθόδους δανεισμού που πλέον, για την επαρχία τουλάχιστον, θεωρούταν ξεπερασμένη στην πόλη μας πριν μόλις λίγες ημέρες δόθηκε η πρώτη άδεια για τη λειτουργία ενεχυροδανειστήριου... Η «ΕΡΕΥΝΑ» μίλησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Λεονάρδο Παπαδόπουλο ο οποίος μας είπε ότι παρά το γεγονός ότι έχει μόλις δύο μέρες που λειτουργεί την επιχείρησή του, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα αυξημένο κάτι που και για τον ίδιο κάνει εντύπωση. Αυτή τη στιγμή το ενεχυροδανειστήριο δέχεται μόνο κοσμήματα και χρυσές λίρες και όχι άλλα αντικείμενα όπως στην περίπτωση άλλων ενεχυροδανειστηρίων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Ήδη οι πρώτοι πελάτες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο γραφείο που βρίσκεται στην Ιουλιέτας Αδάμ και ήδη αρκετοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Παπαδόπουλο στην προσπάθειά τους να συλλέξουν στοιχεία για τη διαδικασία ενεχυροδανεισμού. «Πάντα ο κόσμος έχει να δώσει αντικείμενα που του είναι άχρηστα. Τα δίνουν καλύπτουν τις ανάγκες τους σε χρήμα και είναι όλοι ικανοποιημένοι» μας λέει ο νεαρός ενεχυροδανειστής ο οποίος μάλιστα έχει σπουδάσει νοσηλευτική, αντικείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που πλέον ασκεί ως επάγγελμα. Οι βασικοί κανόνες λειτουργίας των ενεχυροδανειστηρίων δεν έχουν αλλάξει παρά το πέρασμα του χρόνου. Οποιος έχει άμεση ανάγκη χρημάτων πάει στο ενεχυροδανειστήριο και εναποθέτοντας κάποιο πολύτιμο αντικείμενο παίρνει μετρητά. Όταν επιστρέψει τα χρήματα με τον συμφωνημένο τόκο παραλαμβάνει και το αντικείμενο που έχει δώσει ως ενέχυρο. Κάποιος μπορεί με εγγύηση κοσμήματα, λίρες ή και... χρυσά δόντια ακόμη, να δανειστεί κάποιο ποσό και να το επιστρέψει την ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί με την υπογραφή σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού. Βέβαια υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα από το δανεισμό και πωλούν τα κοσμήματά τους. Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί βέβαια είναι κι ένας παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στην μεγάλη ή μικρότερη κίνηση στο ενεχυροδανειστήριο. Πλέον, ακόμη και οι τράπεζες δύσκολα προχωρούν σε δανεισμούς μετά την κρίση που οδήγησε στον εκτροχιασμό διεθνείς κολοσσούς. Τα ενέχυρα λοιπόν είναι η μόνη λύση για μερικούς ανθρώπους που χρειάζονται άμεσα και γρήγορα ρευστό. Κάποιοι από αυτούς μόνο και μόνο για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. «Οι περισσότεροι έχουν αρκετά προβλήματα οικονομικής φύσεως που τους ωθεί να αφήσουν οτιδήποτε ενέχυρο. Επιλέξαμε όμως να δεχτούμε μόνο χρυσό και όχι άλλα αντικείμενα όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές ή ότι άλλο μπορεί να θεωρεί κανείς ότι είναι κάποιας αξίας». Η επιλογή αυτή βέβαια συνδέεται και με το γεγονός ότι η οικογένεια διατηρεί και κοσμηματοπωλείο, οπότε είναι ένα αντικείμενο που το γνωρίζουν και μπορούν πιο εύκολα να κάνουν τις εκτιμήσεις. Αυτό που επισημαίνει ο κ Παπαδόπουλος είναι ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδους συναλλαγές αλλά και ότι μόνο τα νόμιμα ενεχυροδανειστήρια μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα εξαπατηθούν. Σίγουρα βέβαια η έννοια του ενεχυροδανειστηρίου έχει ταυτιστεί με την ανέχεια ενώ όπως μας λέει ο κ. Παπαδόπουλος θα ακολουθήσουν κι άλλοι το δικό του επιχειρηματικό εγχείρημα. «Κάθε πέρυσι είναι και καλύτερα για όλους τους πολίτες. Αυτό είναι γεγονός. Κάθε μέρα το βλέπουμε γύρω μας ότι η κατάσταση χειροτερεύει οπότε λόγω της συγκυρίας δεν μπορώ να αποκλείσω ότι θα ανοίξουν κι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις».

Της ΕΛΕΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑ
www.e-erevna.gr

Εγώ είμαι αλλιώς



Εγώ ξέρω να ζω τα θέλω μου

Εγώ μπορώ να τα βγάλω πέρα

Εγώ θα το έκανα καλύτερα

Εγώ είμαι λίγο πιο όμορφος

Εγώ ακούω και γαμώ τις μουσικές

Εγώ οδηγώ πολύ καλύτερα άλλωστε

Εγώ δεν συγκρίνομαι στο κρεβάτι

Εγώ όταν γύριζα εσύ πήγαινες

Εγώ αυτά τα ‘χω για τ’ αρχίδια μου

Εγώ θα σε κάνω βασίλισσα

Εγώ..

εγώ.....

εγώ.......

εγώ............


Εσύ έχεις ένα ζευγάρι αυτιά να μου δώσεις;

Aνακοίνωση του ΚΙΚΑ GOLD CLUB


Το ΚΙΚΑ GOLD CLUB πληροφορεί το εκλεκτό κοινό του οτι θα παραμείνει κλειστό αυτό το Σ/Κ για τεχνικούς λόγους.


Ευχαριστούμε

η διεύθυνση του ΚΙΚΑ GOLD CLUB

Σκιές...........



Ψάχνεις μια ζωή.. να βρεις το άλλο σου μισό.. και..

..σκατά..

..το βρήκες.. και..

..το άλλο σου μισό ψάχνει ακόμα να βρει το άλλο του μισό..

..έρωτας ή αγάπη? Τι είναι έρωτας και τι αγάπη..

«σ’ αγαπώ»

..λέξη ακριβή αλλά για πόσο?

..για όσο..

..ανήσυχο και πολυγαμικό ον το ζώο..

..έρωτας είναι ο βιασμός του «εγώ»

..αγάπη είναι η συνήθεια του δεδομένου..

..απόψεις για ψυχιατρική ανάλυση...

..μα αν ήμουν καλά δεν θα είχα την ανάγκη να γράφω..

..σκιές..

..σκιές σε χαρτί γυαλιστερό με την βοήθεια της τεχνολογίας..

..σκιές που συνεχίζουν να βλέπουν το μαύρο φόντο απέναντι..

..σκιές που περιμένουν το χρόνο στη γωνιά για να τον κάνουν μαλάκα..

..σκιές που δεν αντέχουν τον διάλογο με το είναι τους.. και η αυτοκριτική σε πρώτο πλάνο!!

..σκιές και απομεινάρια μιας στιγμής..

..μια στιγμή φτάνει?

..φτάνει..

..για να νοιώσεις το περίσσευμα ψυχής..

..φτάνει για να αισθάνεσαι την σάρκα σου στη βροχή..

..στη βροχή σου..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan