Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το φιλί της Μαρτίνα!

Μαρτίνα Στέλα, η οποία στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Ιταλό σταρ του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας, Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ κάποια στιγμή το όνομά της συνδέθηκε και με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, Άντριαν Μούτου.


Έκθεση με δημιουργίες από κουτάκια Red Bull

red-bull-cans2.jpg




To Red Bull, το πιο δημοφιλές energy drink στην ιστορία, χρησιμοποιείται πλέον και για εντυπωσιακά γλυπτά. Η έκθεση «Red Bull Art» πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και συγκέντρωσε αρκετές πρωτότυπες δημιουργίες με κουτάκια από Red Bull. Δείτε μερικά από αυτά παρακάτω…


Ανέκδοτο: Ο Χριστός στα Ζωνιανά!

αστειο,ανεκδοτο,χριστος,ζςνιανα,xristos,xwniana,anekdoto,joke,funny

Αποφασίζει ένα βράδυ ο Χριστός να επισκεφτεί τα Ζωνιανά. Χτυπάει μια πόρτα, του ανοίγουν..
-Καλώς τονε τον Σύντεκνο. Κάτσε να ξεκουραστείς!
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο...

Το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ μέσα από 50 φωτογραφίες…

Με «πεντάρα» επί της Ρεάλ γιόρτασε την ημέρα των 111ων γενεθλίων της η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν απλά πολύ καλύτερη και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας μια ....καθόλα δίκαια νίκη, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό σκορ (5-0).

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσάβι στο 10' και τον Πέδρο στο 18' και 3 στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νταβίντ Βίγια στο 55' και το 58', ενώ ο Χεφρέν διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 91'.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δέχτηκε πάνω από 3 γκολ, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη φετινή ήττα για την Ρεάλ. Παράλληλα ήταν η πρώτη φορά που οι Καταλανοί πέτυχαν 5 σερί νίκες στα «Clásicos», κάτι το οποίο είχε πετύχει πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης το 1965. Σημειώνεται επίσης ότι τα τέρματα στα  τελευταία πέντε νικηφόρα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» είναι 16-2!

TA ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ... ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛA ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ,ΠΡΟΣΟΧΗ!!



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ..
ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ,ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ ,ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ..ΟΛΗ Η DREAM TEAM ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ!!


HIGHLIGHT ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ,Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ 5:35!!!! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ,"ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕ"!!


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ!!




YΣ: Περίεργο πάντως πως οι τότε σχολιαστές που απορούσαν και γελάγανε με τα πέτσινα του γαύρου ,πλέον έχουν γίνει αρνάκια και σταδιακά σβήσανε απο την μνήμη τους την παράγκα ..
panathinaikos-press

Φαίνονται τρελά και όμως είναι αληθινά. Η μοίρα επιφυλάσσει σε κάποιους περίεργα παιχνίδια.

 * Mark Twain, γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1835, την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και ο κομήτης το Halley. Πέθανε το 1910, και πάλι την ίδια ημέρα που ο κομήτης έκανε την επόμενή του εμφάνιση από τη Γη. Ο ίδιος είχε προβλέψει το... θάνατό του ένα χρόνο νωρίτερα, λέγοντας «ήρθα στη Γη μαζί με τον κομήτη και περιμένω ότι θα χαθώ μαζί του».... 


Ιρλανδία: "Αυτό δεν είναι σχέδιο διάσωσης. Είναι απαγωγή για λύτρα"!!!!!

“Κάντε ό,τι σας λέµε κι ίσως κάποτε να ξαναπάρετε πίσω τηχώρα σας”». Ετσι βλέπει ο αρθρογράφος Φίνταν Ο’ Τουλ στους «Τάιµς της Ιρλανδίας» τη συµφωνία που φορτώνει τον ιρλανδικό λαό µε ακόµη περισσότερα χρέη ώστε να µπορέσουν να πάρουν ακόµη περισσότερα χρήµατα οι χρεοκοπηµένοι τραπεζίτες.

Ο σκοπός της συµφωνίας δεν είναι να βοηθηθεί η Ιρλανδία....

Γεγονότα




Μόνη, ἐντελῶς μόνη,
περπατῶ στὸ δρόμο
καὶ πέφτω πάνω σὲ μεγάλα γεγονότα:
Ὁ ἥλιος σὰν ἐπειγόντως νὰ ἐκλήθη ἀπὸ τὴ Δύση
ἀφήνοντας ἡμιτελὲς τὸ δειλινό...

Σὲ λίγο ἡ νύχτα,
κρατώντας τοὺς ἀμφορεῖς τοῦ μυστηρίου,
τῶν ἰδιοτήτων της ἐπαίρετο,
ὅταν τὸ ρεμβῶδες μάτι της, τὸ φεγγάρι,
ἕνα ἀπρόδεκτο, λαθραῖο σύννεφο, πάτησε
καὶ τὴν τύφλωσε.

Τοῦ ἀτυχήματος τούτου
ἐπωφελήθηκε
κάποιος παράξενος κατάσκοπος
-τὸ μεσονύχτιο ὑποπτεύονται-
τὸ σύμπαν πυροβόλησε
καὶ τὸ ἄφησε ἀκίνητο...

Μετὰ ἀπὸ τέτοια γεγονότα,
τὸ γεγονὸς πὼς εἶμαι πάλι μόνη
παρελείφθη.


Κική Δημουλα

17 σημαντικά πράγματα για τους άντρες!!!!


1- Πως λέμε ένα άντρα με μισό εγκέφαλο;
- άντρας φαινόμενο

2- Ποια είναι η διαφορά μεταξύ έξυπνου άντρα και ενός U.F.O;
- Καμία! Όλοι έχουμε ακούσει για αυτούς μα κανείς δεν τους έχει δει!

3- Ποιο είναι το κοινό σημείο μεταξύ ενός άντρα και μίας κούνιας;
- Στην αρχή είχε πλάκα αλλά μετά σου προκαλεί ναυτία..

4- Γιατί οι άντρες κάθονται με τα πόδια ανοιχτά;
- Γιατί αν τα έκλειναν θα είχαν διαλύσει τον εγκέφαλο τους!

5- Γιατί όταν λέμε κάτι σ έναν άντρα "μπαίνει από το ένα αυτί κ βγαίνει απ'το άλλο";

Και η Τζούλια τα δικά της....

Πόσα μυστικά κρύβει ένα κρασί;

Αρχικά θα πρέπει να ξέρεις ποιες είναι οι βασικές διαφορές των κρασιών. Δηλαδή, το χρώμα τους, το βαθμό που γλυκίζουν, το διοξείδιο του άνθρακα που περιέχουν, όπως και το αν έχουν άρωμα ή όχι.


Όσον αφορά το χρώμα τους, τα κρασιά διακρίνονται σε λευκά, ροζέ και κόκκινα. Ως προς την περιεκτικότητά τους σε διοξείδιο του άνθρακα, τα κατατάσσουμε σε ήσυχα, ημιαφρώδη, αφρώδη, ημιαεριούχα και αεριούχα. Ανάλογα με τα σάκχαρα που περιέχουν, διακρίνονται σε ξηρά, ημίξηρα, ημίγλυκα και γλυκά...

Δημιουργικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις

Perierga.gr - Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις

Μερικοί σοβαροί λόγοι να μείνεις ... εργένης !


Συμβιβασμοί, κρεβατομουρμούρα, μηδέν αυθορμητισμός και ελεύθερες επιλογές είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συμβούν αν τελικά αποφασίσεις ν’ ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ελευθερία σου είναι το παν. Και όχι μόνο θα την χάσεις μ’ ένα γάμο αλλά θα ακολουθήσουν και πολλά περισσότερα.

Μετά το γάμο οι γυναίκες χαλάνε
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι γυναίκες παίρνουν κιλά μετά το γάμο κυρίως επειδή κάνουν παιδιά. Λάθος. Πλέον είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο. Όλες μα όλες οι γυναίκες μετά το γάμο παχαίνουν. Οπότε αυτό που βλέπεις την ώρα που περνάς το ωραίο δαχτυλιδάκι φαντάσου το με τουλάχιστον 6 κιλά επιπλέον και μάλιστα σε άμεσο χρονικό διάστημα. Θες ακόμα να παντρευτείς;

3.000 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση του «αντικαπνιστικού»

Το μεγαλύτερο πρόστιμο για τη μη εφαρμογή τού αντικαπνιστικού νόμου, ύψους 3.000 ευρώ, επιβλήθηκε σήμερα σε κατάστημα υγιεινομικού ενδιαφέροντος λόγω υποτροπής.

Το τελευταίο τρίμηνο επιβλήθηκαν περίπου 500 πρόστιμα. Όπως δήλωσε ο Γ. Γρ. του υπουργείου Υγείας κ. Αντώνης Δημόπουλος «ο νόμος δεν αλλάζει. Οι έλεγχοι είχαν ατονίσει το τελευταίο διαστημα λόγω δημοτικών εκλογών. Πλέον εντατικοποιούνται και εκτός από τη δημοτική αστυνομία αναλαμβάνουν δράση και οι Ράμπο Υγείας (Σώμα Επιθερωτητών Υπηρεσιών Υγείας)».
πηγή

25 σοφές φράσεις για γυναίκες

Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που…
εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de talleyrand
2. Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του.
Evan Esar

3. Τι αρέσει στις γυναίκες, έχει 16 cm μήκος και αρχίζει από Π ???
Το πενηντάευρο।

4. Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα;
Σημαίνει οτι είσαι σε λάθος σπίτι.
Henny Youngman

5. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
Oscar Wilde...

Ο σύμβουλος που νοίκιασε ο ΓΑΠ λέει 10 χρόνια, αλλά... ο Γιώργος και ο Παπακωνσταντίνου λένε σε 2...

Τομάσο Σιόπα: Η ανάκαμψη θα χρειαστεί δέκα χρόνια

Η διαδικασία για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία θα είναι μακρά και θα κρατήσει και μετά τη λήξη του Μνημονίου το 2013, εκτίμησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Τομάσο Πάντοα – Σιόπα.

Μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου προέβλεψε ότι θα χρειαστούν δέκα με δεκαπέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί η ανοικοδόμηση της ελληνικής οικονομίας, ενώ αναφερόμενος στην υλοποίηση του Μνημονίου, υπογράμμισε ότι έχουν συντελεστεί σημαντικά βήματα, τα οποία έχουν βελτιώσει τη θέση της Ελλάδας.

Το διάστημα που χρειάστηκε η οικονομία της Γερμανίας για να ανακάμψει – δέκα με δεκαπέντε χρόνια - θα χρειαστεί η οικονομία της Ελλάδας για να ανοικοδομηθεί σύμφωνα με....


όσα ανέφερε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Tommaso Schioppa, από το βήμα του συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Ο Ιταλός σύμβουλος έκανε, επίσης, λόγο για πέντε κινδύνους σχετικά με την υλοποίηση του Μνημονίου, οι οποίοι σχετίζονται:

- ο πρώτος κίνδυνος αφορά το ενδεχόμενο κόπωσης τόσο της κυβερνητικής προσπάθειας όσο και της κοινωνίας, μετά τον καταιγισμό των μέτρων που εξαγγέλθηκαν με την υπογραφή του Μνημονίου


- ο δεύτερος κίνδυνος συνδέεται με την ταχύτητα προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών, η οποία όπως είπε είναι χαμηλότερη από αυτή που είχε συμφωνηθεί.


- ο τρίτος κίνδυνος αφορά την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για το άμεσο μέλλον, αναγνωρίζοντας ότι οι παρεμβάσεις αυτές είναι πιο δύσκολες από αυτές που υλοποίησε τους πρώτους μήνες του Μνημονίου.


- ο τέταρτος κίνδυνος συνδέεται με την «ανυπομονησία» που επιδεικνύουν οι αγορές.


- ο πέμπτος κίνδυνος αφορά το δυσμενές εξωτερικό περιβάλλον, καθώς οι μεγαλύτερες οικονομίες βρίσκονται σε περίοδο ύφεσης εξαιτίας των περιοριστικών δημοσιονομικών μέτρων που εφαρμόζουν.

Μιλώντας για την κρίση γενικότερα ο πρωθυπουργικός σύμβουλος ανέφερε ότι δεν είναι αμιγώς ελληνική αλλά αποτελεί κρίση ολόκληρη της Ευρώπης, προσθέτοντας ότι η παρούσα κατάσταση, με την επέκταση της κρίσης στην Ιρλανδία, ευνοεί την ελληνική υπόθεση και αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο χρεοκοπίας.

trelokouneli

Πώς μπορώ να καταλάβω αν το παιδί μου έχει κατάθλιψη;;


Υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να εμφανίσουν κατάθλιψη; Η απάντηση είναι, δυστυχώς, ναι.
Η παιδική κατάθλιψη θα πρέπει να διαχωρίζεται από την κακοδιαθεσία και τις καθημερινές ανησυχίες που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί καθώς μεγαλώνει. Αν, όμως, τα παραπάνω συμπτώματα επιμένουν, τότε το παιδί ίσως να υποφέρει από την ασθένεια.


Πώς μπορώ να καταλάβω αν το παιδί μου έχει κατάθλιψη;


Τα βασικά συμπτώματα της κατάθλιψης είναι η μελαγχολία, ένα αίσθημα απελπισίας και οι απότομες αλλαγές της διάθεσης.


Άλλα συμπτώματα της κατάθλιψης:

1.Εκνευρισμός και θυμός

2.Ακατάπαυστη λύπη και απελπισία
3.Κοινωνική απομόνωση
4.Αυξανόμενη ευαισθησία στην απόρριψη
5.Αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες, υπερφαγία ή ανορεξία
6.Μεταβολές στον ύπνο, υπερυπνίες ή αϋπνίες
7.Λεκτικά ξεσπάσματα ή κλάματα
8.Δυσκολία στην συγκέντρωση
9.Κόπωση και μειωμένη ενεργητικότητα
10.Ενοχλήσεις, όπως πονοκέφαλοι ή στομαχόπονοι, που δεν θεραπεύονται με φάρμακα
11.Μειωμένες κοινωνικές δεξιότητες κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων στο σπίτι ή με φίλους, στο σχολείο,
σε εξωσχολικές δραστηριότητες, χόμπι
12.Αισθήματα αναξιότητας και ενοχής
13.Διαταραχή στη μνήμη και στη συγκέντρωση
14.Σκέψεις θανάτου και αυτοκτονικός ιδεασμός
Αντιμετώπιση της κατάθλιψης

α) Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Η αντιμετώπιση και η θεραπεία της παιδικής κατάθλιψης σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει συμπεριφοριστική και γνωσιακή θεραπεία. Η παρέμβαση στα παιδιά με κατάθλιψη περιλαμβάνει εκπαίδευση των παιδιών στην επίλυση προβλημάτων και βελτίωση των ικανοτήτων συνεργασίας. Επίσης, προσανατολίζεται στο να βοηθήσει το παιδί να ανεβάσει το επίπεδο δραστηριοτήτων του και να συμμετέχει σε ευχάριστα γεγονότα. Παράλληλα, τα παιδιά με κατάθλιψη μπορούν να ωφεληθούν με εκπαίδευση σε κοινωνικές δεξιότητες.

β) Ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση: Ο ρόλος και οι δυνατότητες του σχολείου


Το σχολείο πρέπει να διευκολύνει την πρόληψη, την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της παιδικής κατάθλιψης. Η αποτελεσματική παρέμβαση θα πρέπει να περιλαμβάνει συνεργασία μεταξύ σχολείου και φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνθήκες που προκαλούν σύγχυση, απάθεια, αποξένωση και απελπισία, καταστάσεις τις οποίες βιώνουν πολλά παιδιά

"Έρχεται πείνα..;;;"


"Ο νομπελίστας οικονομολόγος, Μιλτον Φρηντμαν, είχε σοβαρές επιφυλάξεις για την σύνδεση μιας αδύνατης οικονομίας με ένα πανίσχυρο νόμισμα, αν δεν συνδυασθεί με επιλογές ανοιχτών αγορών και χαμηλής φορολόγησης. Η Ελλάδα όπως και η Αργεντινή στο παρελθόν έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Συνέδεσαν το νόμισμα τους με το ευρω η μια και με το δολάριο η άλλη, εφάρμοσαν υψηλή φορολογία, επιδοματική πολιτική , πολιτική παροχών με δανεικά, επέκταση του αντιπαραγωγικού δημόσιου τομέα, σπατάλες, σκάνδαλα και φοβικές ιδεοληψίες κατά της ελεύθερης οικονομίας και της κοινωνίας των ανοιχτών και μη παρεμβατικών αγορών.

Τώρα όμως; Τον Μάρτιο θα αξιολογηθούμε και η βαθμολόγηση μας θα είναι σίγουρα κάτω από τη βάση. Και δεν θα εκταμιευθεί η 4η δόση του δανείου. Έτσι απλά. Η χώρα θα ανακοινώσει πλέον επισήμως την πτώχευση της. Η πτώση της κυβέρνησης πριν την αναγγελία ή μετά, είναι καθαρά πολιτικό θέμα. Το σίγουρο είναι ότι τον επόμενο μήνα δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Άνθρωποι απεγνωσμένοι θα τρέχουν στις τράπεζες να πάρουν τα χρήματα τους για να....

Οι γυναίκες περνούν 5 χρόνια απ’ τη ζωή τους ψωνίζοντας!


Περίπου 37 μέρες του χρόνου

Μια βρετανική έρευνα σχετικά με το αγαπημένο χόμπι των γυναικών δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με αυτήν, οι γυναίκες περνούν 598 ώρες το χρόνο ψωνίζοντας. Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των γυναικών δηλώνει απογοητευμένη, καθώς θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να επιδοθεί σε shopping therapy!

Τα αγαπημένα αντικείμενα αγοράς των γυναικών είναι τα...
ρούχα, τα ψηλοτάκουνα και κάποια απαραίτητα αξεσουάρ. Σε ετήσια βάση, οι γυναίκες ψωνίζουν 37 μέρες το χρόνο, ενώ αγοράζουν 24 ζευγάρια παπούτσια.

Την έρευνα έκανε το «Clothes show» για event που θα παρουσιαστεί στο Λονδίνο στις 3-8 Δεκεμβρίου.

8 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πατήσεις τα 30!

Είτε έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου για την πρώτη δεκαετία των -άντα, είτε εχεις μπει προ πολλού σε αυτήν, δες τα 8 πράγματα που πρέπει ή θα έπρεπε να έχεις κάνει.


 1. Ταξίδεψε!
Προσπάθησε να κάνεις τουλάχιστον ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό πριν μπεις στα 30. Τα
ταξίδια διευρύνουν τους ορίζοντες σου και σου προσφέρουν μια διαφορετική από τα
συνηθισμένα άποψη για τη ζωή...

Στο Δίκυκλο του Έρωτα : Ζουγανέλης - Παπαθεοχάρη


Στο Δίκυκλο του Έρωτα

Κυκλοφόρησε από την “Αυλός” ένα ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό CD σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχουςΝίκης Παπαθεοχάρη. Τραγούδι: Γιάννης Ζουγανέλης.

Το Δίκυκλο του Έρωτα
Απαντά με τη μουσική και το λόγο, στο κράτος – την εξουσία – την εκκλησία, τον απολίτιστο Πολίτη, στην ελπίδα που γέμισε πληγές, στα παζάρια των συνειδήσεων.
Με πίστη για την εξέλιξη του ανθρώπου και της αισθητικής....

Σωτήριο «στρέτσινγκ» για παιδιά



ΛΟΝΔΙΝΟ. Πρόγραμμα διατατικών ασκήσεων προστατεύει τη μέση των παιδιών.
Ενα ριζοσπαστικό πρόγραμμα οκτάλεπτων διατατικών ασκήσεων ειδικά για μαθητές Δημοτικού προτείνουν γιατροί και φυσικοθεραπευτές στη Βρετανία, ώστε να αποτελούν μια καθημερινή ασπίδα στην οστεοαρθρίτιδα και τα προβλήματα στη μέση και τη ράχη των παιδιών.

Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο σχεδιάστηκε από ειδικούς αθλητίατρους, προορίζεται για παιδιά από 5 ως 12 ετών και περιλαμβάνει πέντε ασκήσεις «στρέτσινγκ» που οι μαθητές θα μπορούν εύκολα να εκτελούν μέσα στη σχολική αίθουσα ή στην αυλή του σχολείου, με τη βοήθεια των δασκάλων τους. Οι ασκήσεις θα τους βοηθήσουν στο μέλλον να αποφύγουν να παρουσιάσουν παθήσεις που έχουν να κάνουν με την κακή στάση του σώματός τους στην καρέκλα, επί πολλές ώρες.

«Σε ένα μάθημα 40 λεπτώνδεν είναι τίποτε να εντάξουμε 8 λεπτά διατατικών ασκήσεων» τονίζει ο δρ Ρίτσαρντ Μπάτζετ της Βρετανικής Αθλητιατρικής Ενωσης (ΒΑSΕΜ), προσθέτοντας πως «οι ασκήσεις αυτές θα συντελέσουν έτσι ώστε μελλοντικά οι μαθητές να μην αντιμετωπίσουν μυοσκελετικά προβλήματα,τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά μας όσο μεγαλώνουμε».

Οι πέντε ασκήσεις σχεδιάστηκαν από τον αυστραλό προπονητή του ράγκμπι Κέβιν Γκάιλς και σύμφωνα με τον ίδιο «βελτιώνουν την ευελιξία του σώματος και κάνουν τα παιδικά κορμιά πιο δυνατά».

Θεϊκό!!!

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και
σπανάκι,
πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά
όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν
υγιεινά και παντοτινά.

Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazsκαι τα διάφορα
cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»
και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή
βάφλα με σαντιγύ!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά .

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η
γυναίκα το
σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα....


Ένα ζευγάρι στη Γερμανία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα επειδή το κρεββάτι τους, έτριζε και ήταν ιδιαίτερα θορυβώδες, την ώρα που έκαναν σεξ!

Η Stefanie Mueller, 24 ετών αντιμετώπισε την ποινή επιβολής προστίμου, μετά από μια νύχτα πάθους που είχε με τον Lucas Zetsch, 25 ετών, στη διάρκεια της οποίας...σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι! Αξιωματούχοι της γερμανικής αστυνομίας, δήλωσαν πως δέχτηκαν δέκα καταγγελίες από γείτονες του ζευγαριού, στην προαστιακή πόλη του Lichtenberg.

Το ζευγάρι συνελήφθη για διατάραξη της κοινής ησυχίας αλλά αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο. Αυτό οδήγησε στην παραπομπή τους σε ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Βερολίνου, όπου η Mueller, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο, υποστήριξε ότι δεν προκάλεσαν μεγάλη φασαρία. Τότε ο δικαστής απάντησε ότι ''ίσως όχι εσείς αλλά το κρεββάτι σας, μάρτυρες αναφέρουν ότι το τρίξιμο του ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά για παραπάνω από τρεις ώρες.''

Ο κατηγορούμενος, Zetsch είπε στο δικαστήριο πως ''ήταν απόλυτα φυσιολογικό σεξ, τίποτα συνταρακτικό.'' Για το σχόλιό του αυτό, ''κέρδισε'' μια παγερή και...δολοφονική ματιά από την παρτενέρ του, η οποία σηκώθηκε και έφυγε από το δικαστήριο!

Εδώ ο κόσμος καίγεται...

Κορυφαίο ανέκδοτο!


Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι.

Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...

Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:

- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και... τον δείχνει.
Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά
αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν. Ο
άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο
πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο
παντελόνι σας».
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο
γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει...
«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360
και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο
πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3
εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά... ακόμη και για μια
γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά....

Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου

«Σφαλιάρα, μπούφλα και χαστούκι!»

«Σφαλιάρα, μπούφλα και χαστούκι!»
Πέντε γκολ, πέντε δάχτυλα, μία παλάμη, ένα χαστούκι. «Χαστούκι στον Μουρίνιο», είναι ο τίτλος σχεδόν όλων των ισπανικών εφημερίδων μετά την ταπεινωτική «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ. Διαβάστε τι γράφουν οι Ίβηρες για το «μαγικό» σκορ...

Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι μας

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση χώρων μπορούν να προσφέρουν οι παρακάτω συμβουλές του... υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

-Μην καλύπτετε τα θερμαντικά σώματα με καλύμματα, γιατί μειώνεται σημαντικά η απόδοσή τους.

-Μην αερίζετε υπερβολικά το χώρο σας.

-Κλείνετε τα εξώφυλλα (παντζούρια) και τις κουρτίνες τις κρύες νύχτες του χειμώνα, για να διατηρείται η ζέστη μέσα στο χώρο...

Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΛΟΒΑ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΤ 2010
Λελόβας Λουκάς LookArt
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ

Όταν το ταλεντο συνάντησε τη θέληση για δημιουργία.

Καφές με την Τζούλια η πρεμιέρα..

WikiLeaks: ΗΠΑ - "Ναι, η Τουρκία ετοιμαζόταν για επίθεση στην Ελλάδα και μπορεί να το επαναλάβει"!

Με εμπιστευτικό τηλεγράφημά της προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών να προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου, αποκαλύπτεται σε ένα από τα έγγραφα του WikiLeaks που ήρθε πριν λίγο στην δημοσιότητα. Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι "οι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι τα πραξικοπήματα δεν είναι πλέον αρεστά στη κοινή γνώμη και γι΄ αυτό έφτιαχναν σενάρια που θα δικαιολογούσαν την επέμβασή τους. Ένα απ΄ αυτά το πιο ενδιαφέρον ήταν η «Βαριοπούλα». Οι στρατιωτικοί είχαν σχεδιάσει αυτή την επιχείρηση που προέβλεπε βομβιστικές επιθέσεις σε τζαμιά ώστε να προκληθεί ένταση που θα εξελισσόταν σε κρίση με την Ελλάδα κι έτσι να δικαιολογούσαν την ανάγκη επέμβασης του Στρατού. Στην συνέχεια αναφέρεται στις πιθανότητες επιτυχίας της επίθεσης κατά της Ελλάδας. Το θέμα είναι τεράστιο, αφού για πρώτη φορά έρχεται επίσημη επιβεβαίωση από τις ΗΠΑ για σχεδιαζόμενη επίθεση κατά της Ελλάδα το 2003. Μάλιστα αφήνονται υπονοούμενα ότι "Είναι πολύ πιθανόν να επιχειρηθούν και πάλι τέτοιες ενέργειες από τον τουρκικό Στρατό στο πλαίσιο της σύγκρουσης με την ισλαμική κυβέρνηση"! Περισσότερες πληροφορίες εντός των επόμενων ωρών. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή

Ταϊλάνδη:Ομαδικός βιασμός αστυνομικού από συναδέλφους της-- Κάλεσαν και φίλους τους

Στην Ταϊλάνδη συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό του ομαδικού βιασμού μιας αστυνομικίνας από συναδέλφους της. Η κοπέλα υποστήριξε πως ένας άνδρας και δύο γυναίκες αξιωματικοί την παρέσυραν σε διαμέρισμα της πόλης Γιάλα στις 14 Νοεμβρίου, όπου και την βίασαν ομαδικά.
Στην πράξη αυτή φέρεται να έχουν συμμετάσχει και φιλικά πρόσωπα των αξιωματικών. Σε βάρος του αντισυνταγματάρχη της αστυνομίας Σιουαπόνγκ Νγκερνιέμ ασκήθηκεδίωξη για βιασμό, ενώ στην αντισυνταγματάρχη Σιουαράτ σάε Τονγκ και την υπαστυνόμο Νατράτα Τσουκάο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό το βιασμό.

Η ιρλανδική κυβέρνηση έκανε τα αντίθετα απο αυτά που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου


Στην ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ο κ. Σαμαράς τόνισε ακόμα ότι η περίπτωση της Ιρλανδίας, δείχνει ακριβώς αυτά που δεν έκανε, δεν τόλμησε ή δεν θέλησε να κάνει  η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και εξήγησε ότι η Ιρλανδία προσπάθησε να αποφύγει το Μηχανισμό στήριξης. Δεν το κατάφερε, αλλά για λόγους τελείως διαφορετικούς:

Έρχεται....διαζύγιο-βόμβα που θα συνταράξει τη showbiz!


Μιλάμε για δύο από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης, ο χωρισμός των οποίων θα προκαλέσει αίσθηση, όπως ακριβώς συνέβη και με το γάμο τους. Για όσους τους γνωρίζουν και τους ζουν από κοντά, είναι φανερή πια η κρίση στη σχέση τους!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


“Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας.”
Τόμας Τζέφερσον εκ των........ ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Σημείωση Επιστήμης: Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.
Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.

Ρόδος: Εστιατόριο ''έγδυσε'' τουρίστες! Χρέωσαν ένα ψάρι 353€!

Το ζευγάρι των Φιλανδών πίστευε ότι θα πληρώσει 200€, αλλά ο λογαριασμός έλεγε 602€ - Η καταγγελία φτάνει στη γενική συνέλευση εστιατόρων...

που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για το θέμα που ανέδειξε με δημοσίευμά της η «Ροδιακή», μετά από επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο τουρίστας για το περιστατικό. Συγκεκριμένα στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ένα από τα θέματα θα είναι και το παραπάνω και κυρίως θα συζητηθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από τη μέρα που έγινε γνωστό...

ΠΑΟ: "Ο Σισέ δεν πωλείται"


Στοπ"¨στην όποια φημολογία αφορά στο όνομα του Σισέ, βάζει ο Παναθηναϊκός, που κλείνει την "πόρτα" στους Βρετανούς "μνηστήρες".Άστον Βίλα και Φούλαμ φαίνεται ότι έχουν βάλει στο "στόχαστρο" τους τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά οι "πράσινοι" δεν θέλουν καν να συζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που γίνει κάποια επίσημη...

Σε κινεζική έρημο: Βρέθηκαν χυλοπίτες, γλυκά και ξανθιές μούμιες...

Χυλόπιτες, φουρνιστά γλυκά και παγωμένους χυλούς, καθώς οστά ανθρώπινα εντόπισαν οι αρχαιολόγοι σε παλαιό κινεζικό νεκροταφείο, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Discovery.

Τα γλυκά που βρέθηκαν, ήταν ψημένα σε φούρνο και όπως διαπιστώνουν οι επιστήμονες η χρήση του φούρνου στα αρχαιότατα χρόνια ήταν......
ευρέως γνωστή στην περιοχή αυτή της Κίνας.
Είναι γνωστό ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν πρώτοι το αλεύρι για την παρασκευή άρτου στα προϊστορικά χρόνια. Τώρα, όμως, διαπιστώνεται ότι οι παλαιοί κάτοικοι της Βόρειας Κίνας ήταν ειδικευμένοι αρτοποιοί και μάλιστα δημιουργούσαν περίπλοκες τεχνικές μαγειρέματος. Αυτό διαφαίνεται από τα γλυκά τους, στα οποία χρησιμοποιούσαν τρούφα από κεχρί, όπως έδειξαν οι χημικές αναλύσεις των ευρημάτων.
Η κινεζική ακαδημία επιστημών την περασμένη Τετάρτη, σε ανακοίνωσή της, ισχυρίστηκε ότι η κατανάλωση σιτηρών στα αρχαιότατα χρόνια ήταν διαδεδομένη στο βόρειο μέρος της Κίνας.
Τα ευρήματα ανακαλύφθηκαν στην αυτόνομη περιφέρεια Xinjiang, όπου υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις με έρημο....

H χειρότερη ομάδα ποδοσφαίρου.Έχασε με σκορ 55-0 !






Μια ομάδα ποδοσφαίρου από την Κορνουάλλη έχει ονομαστεί «η χειρότερη ομάδα ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία»
Διαβάστε περισσότερα »

Να που πηγαίνουν τα χρήματα μας! Νέο δάνειο 19 εκατ.ευρώ στην ελλειμματική ΤΡΑΜ Α.Ε

- Το δάνειο θα καλύψει τη μισθοδοσία υπαλλήλων που προσλήφθησαν χαριστικά πριν τις εκλογές
- Οι ζημιές της ΤΡΑΜ ΑΕ αυξήθηκαν το 2009 κατά 10 εκατ ευρώ ενώ προσέλαβαν άλλους 115 υπαλλήλους
- Την περίοδο 2006-2010 πήραν δάνεια αξίας 137,2 εκατ.ευρώ,όσο ο προυπολογισμός του φωτοβολταικού πάρκου Μεγαλόπολης.

 
Την ώρα που πολλαπλασιάζονται τα λουκέτα στις ιδιωτικές εταιρείες επειδή οι τράπεζες έκλεισαν τις στρόφιγγες,το δημόσιο,δηλαδή εμείς,δαπανά κολοσσιαία ποσά στο ΤΡΑΜ που ανταγωνίζεται τον ΟΣΕ στο πρωτάθλημα ελλειμμάτων!

«Καραγκιόζης»

thumb
του Δημήτρη Μυ
Τα «μούτρα» όταν «στήνουν» το παιχνίδι  για να μαζέψουν τα ρέστα από τα «κορόιδα»   στο μπαρμπούτι, χρησιμοποιούν τον «καραγκιόζη» που στην  καθομιλουμένη σημαίνει λιμαρισμένα- πειραγμένα ζάρια. ...Πειραγμένους μηχανισμούς (επιμήκυνση)  μαζί με αβανταδόρους καραγκιόζηδες- φερέφωνα (που δουλειά τους είναι το παραμύθιασμά μας)  χρησιμοποιούν και οι εντιμότατοι  πιστωτές μας...
Η μηχανή (κομπίνα) που στήνουν τα παιδιά της πιάτσας είναι απλή, και την περιγράφει το παρακάτω ρεμπέτικο στιχάκι:
«Κάτσε βρε Μανολάκη να τα λιμάρουμε
Να στρώσουμε κουβέρτα να τους τα πάρουμε». ...

Ο Μπουτάρης είναι ροκ


Και τι δεν είπε στην εκπομπή του Θεοδωράκη.

Το 1972 στο Βερολίνο έκανε το πρώτο του τατουάζ. Ο λόγος για τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ.Μπουτάρη που αριθμεί 7 τατουάζ και σκέφτεται να κάνει το 8ο. Όσο για το αν έχει πάρει ναρκωτικά, έχει πάρει και από αυτά. Είναι άλλωστε ο κυρ Γιάννης από ότι φαίνεται ροκ και δεν φοβάται να μιλήσει. Άλλωστε όπως υποστηρίζει για το θέμα αυτό οι περισσότεροι λένε ψέματα. Υπήρξε και αλκοολικός στο παρελθόν αλλά εδώ και είκοσι χρόνια το έχει κόψει. Ερωτεύτηκε παράφορα τη γυναίκα της ζωής του μικρός με την οποία απέκτησε οικογένεια και έχασε πριν 2 χρόνια. Όσο για τη Θεσσαλονίκη: θέλει να την κάνει τουριστικό και πολυπολιτισμικό κέντρο των Βαλκανίων με στόχο να κάνει τους Θεσσαλονικείς να χαμογελάνε. Τόλμησε επίσης ανοιχτά να υποστηρίξει ότι δεν βρίσκει κακό να επισκεφτούν την πόλη χιλιάδες Τούρκοι και Εβραίοι. Όσο για τον Άνθιμο, ας πούμε απλά ότι δεν είναι και ο καλύτερός του… Το κοινό που είχε στην εκπομπή, αποτελούμενο από φοιτητές, τις εντυπώσεις κέρδισε ο Θεσσαλονικιός έναντι του πιο μαζεμένου Καμίνη που μάλλον το παρελθόν του ως καθηγητής δεν βοήθησε.


newsbeast

Ηράκλειο: ''Μάνα εξ Ουρανού'' μία μέρα πριν τον πλειστηριασμό του σπιτιού του!

Ένας άνθρωπος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του έδωσε τα 6.000€ που χρωστούσε...

Μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους και αξιοπρέπειας παρέδωσε ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος υπό καθεστώς πλήρους ανωνυμίας, έσπευσε να καταβάλλει τα χρήματα που χρωστούσε συμπολίτης μας προκειμένου να γλυτώσει το σπίτι του από πλειστηριασμό...

Ενα περίεργο φαινόμενο στην Ινδία


Θα μπορούσατε να καταλάβετε

τι κανει η Κυρια στην φωτογραφία ; Συμφωνα λοιπόν νε αναφορές των Ηνωμενων Εθνών στην Ινδία αυτην την στιγμή - μια χώρα που αναπύσετε ραγδαια οικονομικά - υπάρχουν...

Διαβαστε

Εκεί μας καταντήσατε! Να στολίζουμε με λαμπιόνια τα σκουπίδια!

< style="color:white;">- Ουρές και σήμερα απο τα απορριματοφόρα στην χωματερή
- Πνίγονται στα σκουπίδια ολόκληρες περιοχές και η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής
- Πάνω από 50.000 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους του λεκανοπεδίου
- Δείτε φωτογραφίες

Η εικόνα είναι απίστευτη! Στην απόγνωσή τους κάτοικοι στον Πειραιά με τα σκουπίδια να μπαίνουν στις πόρτες των σπιτιών τους αποφάσισαν να τα... στολίσουν!

Πήραν λοιπόν χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τα άπλωσαν πάνω στις σακούλες των σκουπιδιών και η φωτογραφία πραγματικά αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

Απίστευτο σκόρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα 55-0 !!!

Δέχθηκαν 55 γκολ και ήταν κι ευχαριστημένοι...Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην Mining Division της Αγγλίας (στις 20 Νοεμβρίου) όπου η Ιλόγκαν νίκησε την Μάντρον 55-0.

Οι ηττημένοι λόγω απουσιών αγωνίστηκαν με 7 παίκτες με αποτέλεσμα να δέχονται γκολ σε κάθε επίθεση. Ωστόσο ο υπεύθυνος της ομάδας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του που προτίμησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο από το να χάσουν το παιχνίδι 3-0 στα χαρτιά!! Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη 24-0 ενώ το δεύτερο ήταν πιο... παραγωγικό για τους νικητές που πέτυχαν άλλα 31...

'The American'

Γιατί τρώμε ποπκόρν στον κινηματογράφο;

Αυτή η συνήθεια πρωτοεμφανίστηκε στις ΗΠΑ μεταξύ του 1929 και του 1933, κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Κραχ, το οποίο οδήγησε εκατομμύρια Αμερικανούς στην ανεργία
Εκείνη την περίοδο το πιο δημοφιλές μέσο ψυχαγωγίας, καθότι προσιτό για όλα τα εισοδήματα, ήταν ο κινηματογράφος. Όσοι θεατές, λοιπόν, ήθελαν να συνδυάσουν τα θεάματα με άρτο, κατέφευγαν στην οικονομική λύση του ποπκόρν, το οποίο παρασκευαζόταν σε αυτόματα μηχανήματα από ένα υλικό που υπήρχε άφθονο στις ΗΠΑ.
Έτσι, κάποιοι πωλητές αποκόμιζαν κέρδη της τάξεως του 2.500%. Πρόσφατα ο πρόεδρος της Sony Pictures πρότεινε στους αιθουσάρχες να διαθέτουν και πιο υγιεινά γεύματα, όπως γιαούρτια ή φρουτοσαλάτες. Γιατί, παρ’ όλο που το ποπκόρν φαίνεται ελαφρύ, στην πραγματικότητα μια μεγάλη μερίδα δίνει έως και 1.800 θερμίδες. 

kapistri

Ένα εκατ. δολάρια σε 45’’ για την Julia Roberts!


Για πολλά χρόνια υπήρξε η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ.

Τα τελευταία όμως χρόνια της πήραν την πρωτιά η Sandra Bullock, η Reese Witherspoon και η Cameron Diaz.

Ο λόγος για την 43χρονη Julia Roberts η οποία δέχτηκε να συμμετάσχει στο νέο, χριστουγεννιάτικο, σποτάκι των ιταλικών καφέδων Lavazza. Ο λόγος φυσικά που η ηθοποιός είπε το ναι, δεν ήταν άλλος από τα χρήματα.

Ένα εκατομμύριο δολάρια για 45 δευτερόλεπτα και χωρίς να πει κουβέντα, μάλλον δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Και σε τέτοιες εποχές...



Πηγή

Το κακό που μας κανουν τα κινητά τηλέφωνα.

Ας θυμηθούμε λίγο το πόσο κακό κάνει στην υγεία μας η συνεχής και πολύωρη χρήση κινητών τηλεφώνων. Κατεβάστε το αρχείο από το παρακάτω link και βρείτε την συσκευή σας καθώς και το SAR που της αντιστοιχεί. Το SAR είναι ένας δείκτης που δείχνει πόσο πολύ ακτινοβολία απορροφάται από το σώμα όταν το...τηλέφωνο στέλνει σήμα στο δίκτυο. (Το τηλέφωνο σας εκπέμπει ακτινοβολία μόνο όταν μιλάτε ή στέλνετε μηνύματα). Όσο λοιπόν μεγαλύτερος είναι αυτός ο δείκτης τόσο πιο επιβλαβή είναι το κινητό σας για την υγεία σας. Να υπενθυμίσουμε πως οι επιδράσεις της χρήσης κινητών τηλεφώνων στον ανθρώπινο οργανισμό δεν έχουν ακόμη αποδειχτεί και θα εμφανιστούν στο μέλλον. Γι'αυτό τον λόγο είναι καλό να προσέχουμε για να έχουμε και προς θεού ... ο κύριος στην φωτογραφία είναι το παράδειγμα προς αποφυγή.
Χωρίς να θέλουμε να σας τρομάξουμε διαβάστε την άποψη του καθηγητή Λ. Μαργαρίτη.
«Λόγω της ακτινοβολίας που απορροφάται από τον οργανισμό, αυξάνεται ο κίνδυνος για ανάπτυξη κακοήθους όγκου (γλοίωμα) στον εγκέφαλο, καθώς και νευρινώματος στο ακουστικό νεύρο -καρκίνος του ακουστικού νεύρου- μετά από 10 ή περισσότερα χρόνια χρήσης κινητού, ιδιαίτερα στην πλευρά του εγκεφάλου που έγινε η χρήση. Αυξάνεται ο κίνδυνος για βλάβη στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, με αποτέλεσμα να μπορούν να περάσουν βλαβερές ουσίες από το αίμα στον εγκέφαλο. Παράλληλα παρουσιάζονται βλάβες στα νευρικά κύτταρα αλλά και στείρωση» υπογραμμίζει ο καθηγητής Λ. Μαργαρίτης.
Το αρχείο με τις μετρήσεις όλων των κινητών που βρίσκουμε στην αγορά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται το "ροζ" dvd της Πετρούλας.

Μετά από εκτενές ρεπορτάζ της σφεντόνας και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες σας παραθέτουμε όλα τα "καυτά" στοιχεία για το νεό ροζ dvd που θα ταράξει τα νερά!

* Η Πετρούλα διδάσκει τις στάσεις του κάμα - σούτρα στον θεατή. Το μάθημα γίνεται με πλούσιο οπτιακουστικό υλικό.
* Η Πετρούλα ΔΕΝ συμμετέχει ενεργά στις σκηνές. Με λίγα λόγια θα την δούμε να τον... παίρνει.
* Το dvd είναι παραγωγής sirina
* Κυκλοφορεί μέσα στο Δεκέμβρη (κατά τα Χριστούγεννα)

Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση της Πετρούλας ότι η ταινία είναι στα σκαριά....

Μίκης: Εξω από την Ευρώπη, με κρεμμύδι και ψωμί...

Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν έχει κρύψει την αντίθεσή του στο Μνημόνιο, είτε σε δηλώσεις του είτε σε αρθογραφία του σε μεγάλες εφημερίδες.
Προσερχόμενος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προχθές, (φωτογρ.) για να παρακολουθήσει τη συναυλία με τα έργα του «Canto Heneral», «Πνευματικό Εργο» και «Ενας Ομηρος», μιλώντας σε κάμερες, εκτόξευσε πυρά εναντίον του Μνημονίου και της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ.
«Θίγομαι ως πολίτης κάθε μέρα από αυτά που.....

“Η Κρήτη θα σώσει την Ελλάδα από την κρίση”-Εντοπίστηκαν τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου

http://www.cretalive.gr/img/thumbs/650x325/26258688eff38e44b662e2ba48e0502a.jpg

Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος ισχυρίζεται ότι είναι καιρός η Ελλάδα να ξεκινήσει την εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών της πόρων.

Σύμφωνα με τον καθηγητή τα κοιτάσματα σε Αιγαίο, Νότια Κρήτη και Ιόνιο μετά τις μελέτες Νορβηγών, Αμερικανών και Γάλλων μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα μεγαλύτερα στον ευρωπαϊκό χώρο. Στη λεγόμενη “λεκάνη του Ηροδότου” τα κοιτάσματα υπολογίζονται στα τρία τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, όγκος που μπορεί να συγκριθεί μονάχα με τα αντίστοιχα κοιτάσματα πετρελαίου της Αλάσκας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του καθηγητή κ. Φώσκολου στην εφημερίδα το “Έθνος” αρκεί να δώσει η Ελλάδα της άδεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων για να εξοικονομήσει περί τα 279 δισεκατομμύρια δολάρια. Μονάχα από την άδεια εκμετάλλευσης, τίποτε άλλο και μόνο για την περιοχή της Κρήτης.
newsit.gr

Όταν ο Ροτέν εξόργιζε Ζιντάν, Γκαλάς...

Ο υποψήφιος "κιτρινόμαυρος" Ζερόμ Ροτέν έχει καταφέρει να εκνευρίσει με το βιβλίο του, τόσο τον Ζιντάν αποκαλύπτοντας την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του, όσο και τον Γκαλάς που τον παρουσιάζει ως χαζό! Oι απίστευτες ιστορίες με το λυσάρι στα μαθηματικά και ο mr Bean!


Στις 8 Οκτωβρίου 2008 ο Ζερόμ Ροτέν δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του με τίτλο "You' re Not Going To Believe Me". Το συγκεκριμένο βιβλίο έκανε πάταγο στη Γαλλία λόγω των καυστικών σχολίων του 32χρονου μέσου για συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας....

Ο τσάρος της Οικονομίας καλύπτει τους έχοντες πισίνες και κότερα;

Περίεργες αποφάσεις του τσάρου της Οικονομίας που «καλύπτουν» τους έχοντες πισίνες και κότερα προκαλούν ερωτηματικά και έντονη δυσαρέσκεια στα στελέχη της τρόικας, δεδομένου ότι μόλις προ ημερών ο επικεφαλής της κ. Πολ Τόμσεν δήλωσε ότι η πολιτική του υπουργείου πρέπει να στραφεί στους «έχοντες» και όχι άλλο στη φορολόγηση των πολιτών και τις μειώσεις μισθών!
Σε μια περίοδο που οι εφορίες κυνηγούν με κάθε τρόπο και το τελευταίο ευρώ από χιλιάδες μικρομεσαίους επαγγελματίες, ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να «αγγίξει» περίπου 50 χιλιάδες Ελληνες εκ των «εχόντων» ,οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα τις πισίνες τους και αποφεύγουν τη φορολογία......
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan