Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η αχόρταγη σαραντάρα

Σε πολύ δύσκολη θέση έφερε μια 42χρονη, η κατάθεση-ποταμός ενός 14χρονου τον οποίο είχε αποπλανήσει. Μίλησε για τις εκδρομές και τα σεξουαλικά τους παιχνίδια στη φύση, αλλά και για το αεροβόλο που του πήρε ως δώρο, με το οποίο μάλιστα έριχνε σε περαστικούς!

Παιδιά την ικανοποιούσαν σεξουαλικά και αυτή τους αγόραζε σοκολάτες, παιχνίδια και τους έδινε χρήματα...

8 μύθοι για το sex και τους άντρες

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για τους άντρες;

Δεδομένου του ότι πολλά από αυτά που νομίζεις ότι ξέρεις, είναι βασισμένα σε μύθους, ίσως πρέπει να το ξαναδείς το θέμα. Οι άντρες και οι γυναίκες ομοίως υποθέτουν, ότι γνωρίζουν καλά τα τερτίπια της ανδρικής libido, τα σεξουαλικά πρότυπα και τερτίπια, αφού σε κάποια στιγμή άκουσαν για αυτά από κάπου.Αλλά όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι και να αναλύεις την ¨πλύση εγκεφάλου¨ που έχουμε όλες υποστεί, για να πιστέψουμε διάφορα σχετικά με την ερωτική ζωή των αντρών, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι πολλά από αυτά που ¨ξέρεις¨ είναι τελείως λάθος...

1.000.000 Mercedes C-Class


Σε δύο χρόνια
Η σύγχρονη γενιά της Μercedes C-Class συμπλήρωσε 1।000.000 μονάδες παραγωγής, στα δύο πρώτα χρόνια της εμπορικής σταδιοδρομίας της. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο παρήχθησαν 840.000 μονάδες με sedan αμάξωμα και 160.000 μονάδες με station wagon (estate). Η προηγούμενη γενιά του μεσαίου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας αρίθμησε συνολικά 1.900.000 μονάδες παραγωγής στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως η τωρινή γενιά θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το νούμερο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ονομασία «C-Class» κοσμεί με επιτυχία τη γκάμα της Μercedes από το 1982...

Οι πληροφορίες της ημέρας(άχρηστες)

  1. Ο μοναδικός προπονητής μπάσκετ του Κάνσας που έχει στο ιστορικό του περισσότερες ήττες παρά νίκες,είναι ο James Naismith, ο εφευρέτης του μπάσκετ!
  2. O αδερφός του δολοφόνου του Λίνκολν είχε σώσει τον γιό του Λινκολν ένα χρόνο πρίν την δολοφονία του.
  3. Η εταιρεία Nokia ξεκίνησε ώς εταιρεία παραγωγής χαρτιού.
  4. Yπάρχει είδος σαύρας που βγάζει αίμα απο τα μάτια της.
  5. Το όνομα του πλανήτη Πλούτωνα (Pluto) ,είναι ιδέα ενός 11χρονου κοριτσιού.
  6. Η βασσίλισα Ελίσαβετ η δεύτερη είναι βασσίλισα σε 16 χώρες!
  7. Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες,άν παραμείνεις ψύχραιμος τα πρώτα 90 δευτερόλεπτα ενός αεροπορικού ατυχήματος,θα επιβιώσεις!
  8. Όταν καταπίνεις μιά τσίχλα,δέν διαρκεί 7 χρόνια η χώνεψη της όπως λέγεται.
  9. 1 στα 8 ζευγάρια που παντρεύτηκαν το 2009 στην Αμερική γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ!
  10. Υπάρχει αλλεργία στο νερό!Προκειται για μία σπάνια δερματική πάθηση.

boomblog

Μπουκάλι με μήνυμα από το Maui παραδόθηκε 12 χρόνια μετά στην Αίγινα


Μια σπάνια και απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Καθημερινή» και τη ρεπόρτερ Λίνα Γιανναρου. Κεντρικό πρόσωπο ένας Έλληνας ναυτικός, ο συνταξιούχος πλέον καπετάν Σταύρος Δρακάκης. Πραγματικός πρωταγωνιστής όμως της ιστορίας είναι ένα μπουκάλι που ρίχτηκε κάποτε στον Ειρηνικό Ωκεανό με τρία μηνύματα. Αυτό το μπουκάλι 12 χρόνια αργότερα παραδόθηκε στον παραλήπτη του στην Αίγινα…

Δείτε σε φωτογραφίες τα πιο παράξενα και φρικαλέα πλάσματα του κόσμου!

Κατά καιρούς έχουν βρεθεί τυχαία σε διάφορα σημεία του πλανήτη παράξενα πλάσματα που προκαλούν εντύπωση και πολλές φορές τρόμο λόγω της τερατώδους εμφάνισής τους. Συγκεντρώσαμε υλικό για μερικά από αυτά και, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ορισμένα μοιάζουν να έχουν υποστεί κάποιου είδους μετάλλαξη, ενώ άλλα δεν μοιάζουν με τίποτα παρόμοιο πάνω στη γη, δημιουργώντας ερωτηματικά για την προέλευσή τους. Δείτε τα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Στους πληγέντες ο κινέζος πρωθυπουργός

Τουλάχιστον 127 νεκροί από τις κατολισθήσεις

Ο κινέζος πρωθυπουργός Ουέν Ζιαμπάο έφθασε σήμερα στο Γκανσού, στη βορειοδυτική Κίνα, όπου 127 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 2.000 αγνοούνται από κατολισθήσεις, που προκλήθηκαν έπειτα από ραγδαίες βροχοπτώσεις.

Οι αρχές έχουν αναπτύξει περίπου 3.000 στρατιώτες και 100 μέλη ιατρικού προσωπικού προκειμένου να συμβάλουν στις έρευνες για τους αγνοουμένους και στη νοσηλεία των πληγέντων, καθώς οι επιχειρήσεις αρωγής δυσκολεύονται από τη λάσπη και τα ερείπια. Περίπου 680 άνθρωποι έχουν διασωθεί.

Αγοράκι με πρόσωπο σαν μάσκα!!! (Photos)

Το αγόρι που θα δείτε, 1 έτους και δύο μηνών, πάσχει από μια σπάνια παραμόρφωση του προσώπου η οποία το κάνει να φαίνεται ότι φοράει μια μάσκα.

Στο καλό...

Αναμένεται να καταθέσει πρόταση

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα, φαίνεται πως βρίσκεται ο Λουίς Σάντο Ντιόγκο με την πορτογαλική ομάδα, να εξετάζει το ενδεχόμενο πρότασης στον ΟΣΦΠ για τον Βραζιλιάνο άσο. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δέχθηκε πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων... του Λατίνου άσου από τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καταθέσουν (οι αετοί) σύντομα επίσημη πρόταση για τον 23χρονο στράικερ, κοντά στα 5 με 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει σήμερα ο ελληνικός Τύπος.
gazzetta

Σκάνδαλο με τον Μπάλακ

Σκάνδαλο με τον Μπάλακ 

 Τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Γερμανία με πρωταγωνιστή τον Μίκαελ Μπάλακ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο μέσος της Λεβερκούζεν άφησε έγκυο την σύντροφο του Κρίστιαν Λελ, το διάστημα που η σχέση του ζευγαριού περνούσε κρίση και οι δυο τους έμεναν χωριστά.

Ευρωπαίοι έφηβοι:αλκοόλ και ναρκωτικά για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή!

Οι ευρωπαίοι έφηβοι καταναλώνουν επίτηδες μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό καταδεικνύει νέα μελέτη που διενεργήθηκε σε 9 ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Το ένα τρίτο των ανδρών ηλικίας 16-35 ετών καθώς και το 23% των ερωτηθέντων γυναικών υποστηρίζουν ότι μεθούν για να αυξήσουν τις πιθανότητες να κάνουν σεξ. Μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό οι νέοι να μη χρησιμοποιήσουν… προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.

Λέτε να έχουμε τίποτε καλό... Εν αναμονή

Θύμα ληστείας η νεαρή ηθοποιός

Ξινές βγήκαν οι διακοπές στην Μύκονο της Πατρίτσιας Μίλικ Περιστέρη! Όσο εκείνη φρεσκαριζόταν κατά τη διάρκεια εξόδου της σε κλαμπ του Νησιού των Ανέμων μακρυχέρηδες βρήκαν το κινητό της και το πήραν. Δεν της πήραν μόνο αυτό αλλά και το πορτοφόλι της, το οποίο είχε αρκετά χρήματα. Όταν το αντιλήφθηκε τρελάθηκε από την ανησυχία της. Η ηθοποιός κάλεσε αμέσως την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να της το μπλοκάρουν τον αριθμό. Όσον αφορά την βραδιά η Πατρίτσια προσπάθησε να μην ανησυχήσει την παρέα της.

Πηγή:Espresso

Lady Gaga: Γυμνή για το κοινό της!

Κάθε της εμφάνιση σοκάρει… Το τελευταίο διάστημα όμως το στυλ της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βαρετό!
Έτσι λοιπόν, η Lady Gaga για να μην χάσει τον «θρόνο» της ως η πιο εκκεντρική τραγουδίστρια, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, και είπε στους στυλίστες της… «Γδύστε με!»
Τα σχόλια είναι περιττά, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…
Δείτε το video:

ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΠΛΟ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Σκεπασμένη από αιθαλομίχλη είναι η ρωσική πρωτεύουσα εξαιτίας των πυρκαγιών που κατακαίνε εδώ και μία εβδομάδα χιλιάδες στρέμματα δάσους. Αν μείνεις λέει τρεις ώρες έξω και φορώντας χειρουργική μάσκα είναι σαν να έχεις καπνίσει δυο πακέτα τσιγάρα..

Πούλησε την… παρθενιά της για να ξεχρεώσει τα..δάνεια .


Μια 18χρονη Ουγγαρέζα γνωστή μόνο ως «Miss Άνοιξη», που η οικογένειά της ήταν πολύ βαθιά σε χρέος και κοντά στο να χάσουν το σπίτι τους, έβγαλε σε δημοπρασία την… παρθενιά της, μέσω eBay. Την «ακύρωσαν» όμως διότι δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί, και αυτή τότε συνέχισε τη δημοπρασία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διότι οι προσφορές είχαν πέσει.. βροχή. Η μεγάλη κόντρα έγινε μεταξύ ενός άγγλου και ενός ιρλανδού. Ο νικητής ήταν ο Βρετανός, με την τελική τιμή πώλησης της παρθενιάς της νεαρής, £ 200.000 (περίπου S $ 430.000 στη συναλλαγματική ισοτιμία του σήμερα)...

Βάζουν λουκέτο 300 πρατήρια υγρών καυσίμων στη Βόρεια Ελλάδα

http://csisalamina.files.wordpress.com/2010/07/fuel1.jpgΣυνολικά 300 πρατήρια υγρών καυσίμων στη Βόρεια Ελλάδα έχουν βάλει λουκέτο, εντός του 2010.

Από τον Έβρο μέχρι το Κιλκίς και τις Σέρρες τα βενζινάδικα που έχουν την... «ατυχία» να συνορεύουν με τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ έχουν υποστεί μείωση του τζίρου τους έως και 80%, την ώρα που τα γειτονικά πρατήρια εκτιμάται ότι κάθε μήνα εφοδιάζουν τα ρεζερβουάρ των ελληνικών οχημάτων με 500.000 λίτρα βενζίνης.

Επέστρεψε με αέρα νικητή

Με τον αέρα του νικητή επέστρεψε ο Παναθηναϊκός από την Αμερική. Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα κέρδη του «τριφυλλιού» από το υπερατλαντικό ταξίδι και τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν.

«Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ.Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς», τόνισε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού:

Καλοκαίρι στην Αθήνα...


Για όσους από εσάς, βρεθείτε στην Αθήνα τον Αύγουστο, είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να την χαρείτε Θα σας μείνει αξέχαστη..

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο συναρπαστικές εποχές του χρόνου, πόσο μάλλον, όταν βρίσκεσαι στην Αθήνα.
Η καλοκαιρινή διάθεση είναι φανερή παντού και πάντα.
Η πόλη βουίζει, στους ρυθμούς του καλοκαιριού με υπαίθρια καφέ, εστιατόρια, μπαρ και night clubs να προσφέρουν απολαύσεις τροπικών παραδείσων.
Επισκέπτες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν όλα αυτά που έχουν κάνει την Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως: δεκάδες θερινά σινεμά, παραθαλάσσιες ταβέρνες, παραστάσεις σε αρχαία θέατρα και σύντομες αποδράσεις σε κοντινά νησιά.

Αξίζει να επισκεφθείτε:

Σας είπα για το savoir vivre της παραλίας


1. Μην κουβαλάς ολόκληρο σακβουαγιάζ. Διάλεξε μια εύχρηστη τσάντα που να χωρούν η πετσέτα, τα αντηλιακά σου γενικώς τα άκρως απαραίτητα.
2. Φρόντισε την καθαριότητά σου. Είναι αντιαισθητικό αγόρια και κορίτσια να εμφανίζεστε με βρώμικα νύχια! ΜΠΛΙΑΧ...Κακούργημα ενάντια στην δημόσια αισθητική...
3. Παράδειγμα προς αποφυγήν, LADIES είναι η...αξυρισιά. Οι μη αποτριχωμένες μασχάλες κι οι γάμπες με τρίχες δεν προσδίδουν ωραία εικόνα.
4. Απαγορεύεται το μακιγιάζ στην παραλία. Είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Όταν λιώνουν οι σκιές από τα βαμμένα μάτια και "δακρύζουν" στο πρόσωπο,το ριγέ αποτέλεσμα είναι ΧΑΛΙΑ...Το χειρότερο βέβαια συμβαίνει εντός της θάλασσας. Η μακιγιαρισμένη αποκτά όψη ΒΑΜΠΙΡ.
Αν τώρα, ντε και καλά θέλεις να βαφτείς μια αδιάβροχη μάσκαρα και πολύ είναι.
5. Μην φοράς όλα σου τα χρυσαφικά! Για μπάνιο πας κι όχι σε δεξίωση on the beach που και πάλι είναι too much. Για φαντάσου να χάσεις το αγαπημένο σου δαχτυλίδι. Τί θα φταίνε οι υπόλοιποι ακούγοντας τις τσιρίδες σου: " Με έκλεψαν...Το δαχτυλίδι μου...Βοήθεια"...

Τα «μη» του καλοκαιριού


Πολλοί υποστηρίζουν ότι το καλοκαίρι δεν έχει «μη», επειδή πρέπει να είμαστε δοτικοί, ανοιχτοί στις προκλήσεις. Ναι, καλά. Αυτά τα έγραψε κάποιος συντάκτης lifestyle εντύπου, πελαγωμένος στο άγχος, με ξέχειλα τασάκια, για να κλείσει η ύλη του περιοδικού και να μπορέσει κι αυτός να πάει 7 μέρες στην Αετομαγούλα της Κάτω Ασπροράχης...
Στο τέλος του κειμένου προσθέστε κι εσείς τα δικά σας «μη», μπας και βγάλουμε τον απόλυτο οδηγό των καλοκαιρινών απαγορεύσεων.

Μην ερωτευθείτε. Εντάξει, το ξέρω, κάτι η μοναξιά της μεγαλούπολης, κάτι, «οι λάθος άνθρωποι» που αγαπήσατε και δεν έπρεπε, χωρίς να σημαίνει ότι εσείς κάνατε λάθος, μπορεί να σας οδηγήσουν – πάλι – να φωνάζετε σε καλντερίμια «Σωτήρη, μη μ’ αφήνεις, θα πέσω στην καλντέρα», όπου Σωτήρης, ένα αθώο παιδί που, απλώς, σας είπε πού είναι η τουαλέτα του μπαρ...

Να γιατί θέλουν ιδιώτες στη ΔΕΗ

Για τους ιδιώτες της ενέργειας που καλοβλέπουν μονάδες της ΔΕΗ και επιδιώκουν πρόσβαση σε φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα, η προοπτική μεγάλων αυξήσεων στα τιμολόγια, από το 2011 ώς το 2013, αποτελεί «μαγνήτη».

Σήμερα, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα είναι μακράν η φθηνότερη για τους οικιακούς καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη, καθώς τα τιμολόγια είναι ρυθμιζόμενα από την εκάστοτε κυβέρνηση για λόγους κοινωνικής πολιτικής...

10 super τρόφιμα που θα σε κάνουν να χάσεις γρήγορα και εύκολα βάρος

super φαγητά

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το σώμα που πάντα θέλατε: Θα τρώτε περισσότερο και θα ζυγίζετε λιγότερο. Με τα σωστά τρόφιμα θα επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας και θα χάσετε τα κιλά που σας βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Πάμε να δούμε τη λίστα με τα 10 super τρόφιμα που θα σας κάνουν να χάσετε γρήγορα και εύκολα τα περιττά κιλά…

Το βραβείο του πιο cool παίκτη του Mundial πάει στον…

cool παίκτης

Δείτε την παραπάνω φωτογραφία. Ποιος σας φαίνεται ως πιο cool; Μα φυσικά ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας! Ο Vincent Enyeama κερδίζει άνετα το βραβείο του πιο cool παίκτη! Κάνουν επίθεση στην εστία του και αυτός κάθεται ατάραχα στο δοκάρι! Δείτε περισσότερες cool συμπεριφορές από τον Vincent Enyeama…

Τα λέγα, δεν τα λέγα....



Τέλος και ο Μπουμπένκο από τον Ηρακλή.. Ούτε αυτός πρόλαβε να κάνει 15Αύγουστο..

Κι όμως.. Γίνονται ακόμα και σήμερα...



Αν και η πρακτική της κλειτοριδεκτομή συναντάται συνήθως στις χώρες της Αφρικής, δυστυχώς δεν είναι λίγα τα κορίτσια που αναγκάζονται να υποστούν αυτή τη βάρβαρη επέμβαση που τις τραυματίζει σωματικά και ψυχικά για όλη τους τη ζωή, σε περίπτωση που δεν πεθάνουν...

Για όσους τους αρέσει ο καφές...

worlds_most_expensive_coffee_01

Λέγεται Kopi luwak και είναι ο πιο ακριβός καφές στον κόσμο. Ο καφές αυτός γίνεται από μια ποικιλία άγριων κόκκινων μούρων, αλλά μόνο αφού πρώτα περάσουν από το πεπτικό σύστημα της ασιατικής νυφίτσας.

Η νυφίτσα τρώει τα μούρα και…

Ταινίες που όλοι πρέπει να δούμε...

Η πρώτη σκήνη και τελευταία ανήκει σε μία από τις καλύτερες...

Ακατάλληλες παροιμίες



Διαβάστε παρακάτω ακατάλληλες παροιμίες...

ΑΝΤΡΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

Τη σήμερον ημέρα οι πραγματικοί άντρες έχουν καταντήσει είδος υπό εξαφάνιση. Παρόλο που το κυνήγι της ερωτικής ευτυχίας έχει δυσκολέψει, υπάρχουν επτά τύποι αντρών- δηλητήριο που πρέπει να αποφύγεις. Γιατί οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα παπούτσια είναι ευπρόσδεκτες. Όμως, εκπτώσεις στις προσδοκίες και τα θέλω σου από έναν άντρα δεν συγχωρούνται.

Μικρές συμβουλές για όλους



- Η ωμή πατάτα είναι ιδανική για καψίματα. Ακουμπήστε πάνω στο σημείο που καήκατε μια ροδέλα ωμής πατάτας. Ο χυμός της έχει κατευναστικές ιδιότητες.

- Αν έχει κλείσει εντελώς η φωνή σας πιείτε ένα…

Ετοιμασίες στον ΣΚΑΪ για Primera Division

Το Σάββατο 28 Αυγούστου ξεκινάει το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, γνωστό ως Primera Division και ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για τις μεταδόσεις των αγώνων. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου θα μεταδίδει κάθε Σάββατο στις 23.00 το ματς της αγωνιστικής (τα υπόλοιπα ματς θα προβάλλονται από το Conn-X).



Θυμάστε...



Είναι διάσημοι, ταλαντούχοι και πάνω απ' όλα καταξιωμένοι στο χώρο τους. Έχουν όμως, όλοι τους κάτι κοινό... Ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το χώρο των διαφημίσεων...

Βουρτσίζετε τα δόντια σας; Φροντίζετε την υγεία της καρδιάς σας!

Ξέρατε πως με το να βουρτσίζετε τα δόντια σας, δεν προστατεύετε μόνο την υγιεινή της στοματικής σας κοιλότητας αλλά και την καρδιά σας! Ναι, ναι καλά διαβάσατε!


Όλη η αλήθεια για το αλκοόλ



Έχετε ίσως ακούσει ότι η κατανάλωση μικρής ποσότητας αλκοόλ όχι μόνο δε βλάπτει αλλά πιθανότατα κάνει και καλό. Πόση αλήθεια κρύβεται όμως σε αυτή τη θεωρία; Και πόσο μικρή είναι τελικά η ποσότητα αλκοόλης που προσλαμβάνετε;

Αν θέλετε μην παίρνετε τη νέα Mercedes-Benz E-Class...


Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια αριστουργηματική εμπορική διαφήμιση της Mercedes για τη νέα Mercedes-Benz E-Class και για το εκπληκτικό σύστημα υποβοήθησης πέδησης - Brake Assist (BAS) που διαθέτει...

Που τα βρίσκουν ρε τα αγόρια.. Είναι απίστευτοι...

Stjarnan


 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan