Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Σας παρουσιάζουμε την νέα συνεργάτη του Blog μας( μετά από πολύ σκέψη την δεχθήκαμε)

Νέα και τουρμπάτη η Mercedes CL63 AMG!

Μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένης CL-Class η γερμανική εταιρία συνεχίζει την αναβάθμιση των κορυφαίων μοντέλων της παρουσιάζοντας τις facelift πανίσχυρες εκδόσεις CL63 και CL65 AMG. Και τα δύο μοντέλα θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και η διάθεση τους στην αγορά θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους.
Εξωτερικά διακρίνονται οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και τα τονισμένα LED φωτιστικά σώματα ενώ πιο έντονες είναι ορισμένες νευρώσεις του αμαξώματος όπως στο καπό. Ωστόσο οι σημαντικότερες αλλαγές βρίσκονται κάτω από αυτό (το καπό) και συγκεκριμένα στα νέα υπερτροφοδοτούμενα μηχανικά σύνολα.

Σβήνουν τα καρτοκινητά

Προθεσμία μέχρι αύριο Παρασκευή έχουν οι κάτοχοι των καρτοκινητών τηλεφώνων να δηλώσουν τα στοιχεία τους, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις.
Σε διαφορετική περίπτωση, οι συνδέσεις θα διακοπούν και ο αριθμός θα χαθεί, ενώ η ημερομηνία υποβολής των στοιχείων δεν θα παραταθεί.....

Καβούρια Και Στο Μπάσκετ!


Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να κάνουν περικοπές στα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού και οι υψηλόμισθοι Έλληνες έχουν παγώσει με την εξέλιξη, την οποία είχε προαναγγείλει το gazzetta.gr στις 29/5. Η σφιχτή οικονομική πολιτική που είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός από αυτό το καλοκαίρι και μετά έχει φανεί ξεκάθαρα στις διαπραγματεύσεις για τους νέους παίκτες της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν έντονα για τρεις περιπτώσεις (Σάτο, Μπιέλιτσα και Κελάτι), τις οποίες όμως εγκατέλειψαν για οικονομικούς λόγους.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι όμως δεν μένουν εκεί και είναι αποφασισμένοι να...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!


Μία νέα, πολλά υποσχόμενη τεχνική για την αποκατάσταση των...

κατεστραμμένων αρθρώσεων ανέπτυξαν για πρώτη φορά Αμερικανοί ερευνητές

Οι επιστήμονες αφαίρεσαν τα άκρα δέκα κουνελιών και τα αντικατέστησαν με ένα τεχνητό σκελετό παρόμοιου σχήματος από βιο-υλικό, τον οποίο εμπότισαν με χημικές ουσίες, οι οποίες στη συνέχεια προσέλκυσαν βλαστικά κύτταρα οστών και χόνδρων. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, οι αρθρώσεις των κουνελιών είχαν αναγεννηθεί πλήρως και τα ζώα μπορούσαν να κινηθούν κανονικά !...

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΥΨΟΦΟΒΙΚΟΥΣ...

ΧΑΚΕΡ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤ. ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK!


Ένας χάκερ κατάφερε κι έκλεψε τα προσωπικά δεδομένα 100 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, και στη συνέχει τα δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Ο χάκερ ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα ασφάλειας, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα για να «σκανάρει» όλα τα προφίλ του Facebook, συλλέγοντας δεδομένα που δεν αποκρύπτονται από τις προσωπικές ρυθμίσεις των χρηστών.
To αρχείο που δημιούργησε και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερο στο διαδίκτο, έχει μέγεθος 2.79 GB και περιλαμβάνει όλες τις διευθύνσεις (URL) των προφίλ των χρηστών, το όνομά τους καθώς και τη μοναδική ταυτότητά τους (ID).
Σκοπός της ενέργειας αυτής...

Τώρα έρχονται τα καλά για τον Κόκκαλη

Διαφωνώ εντονότατα με τον τίτλο που είδα σε πολλά blogs "Αν το του ζητούσε ο Κόκκαλης, θα έκοβε ακόμη και το μουστάκι για πάρτη του!". Ο Γιωργάκης ποτέ δεν θα ξύριζε το μουστάκι του γιατί θα έχανε το πιο χαρακτηριστικό σημείο της ταυτότητάς του. Σοσιαλιστής δεν είναι, ηγέτης δεν είναι, εθνοσωτήρας δεν είναι, μουστακαλής όμως είναι και θα μείνει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα ξυρίσει εμάς όπως απαίτησε ο κ. Κόκκαλης...

ΠΑΘΑΝΕ ΣΟΚ οι ελεγκτές της ΤΡΟΙΚΑΣ... ..βρέθηκε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που δίνει για καθαριότητα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο...



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ με επίκεντρο και πάλι ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της χώρας μας...

Ναι σε φάρμακο από κάνναβη για τη σκλήρυνση κατά πλάκας!


Η Ισπανία ενέκρινε φάρμακο από κάνναβη για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και θα κυκλοφορήσει στην ισπανική αγορά.

Ένα φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το Sativex, με βάση την κάνναβη, εγκρίθηκε και θα κυκλοφορήσει και σε δεύτερη αγορά της Ευρώπης, την Ισπανία.
Το φάρμακο της εταιρίας GW Pharmaceuticals θα χορηγείται επικουρικά στους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) που δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις υπάρχουσες θεραπείες καθώς οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι το Sativex, το οποίο ψεκάζεται κάτω από τη γλώσσα, μειώνει τη σπαστικότητα.
Τον περασμένο μήνα εγκρίθηκε η κυκλοφορία του στη βρετανική αγορά...

"ΒΙΟΤΟΠΟΣ" ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!


Το μέσο κινητό τηλέφωνο μεταφέρει μέχρι και 18 φορές περισσότερα εν δυνάμει επιβλαβή μικρόβια σε σχέση με μια λαβή σε ένα καζανάκι τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα, που αναδεικνύει έναν παραγνωρισμένο μέχρι σήμερα κίνδυνο.

Οι ερευνητές της οργάνωσης προστασίας των καταναλωτών Which?, σύμφωνα με τη βρετανική "Ντέιλι Μέιλ", ανέλυσαν ένα δείγμα από 30 φορητές τηλεφωνικές συσκευές και ανακάλυψαν ότι περίπου μια στις τέσσερις ήταν τόσο βρώμικη, ώστε είχε δεκαπλάσια ποσότητα ολικών βακτηρίων (TVC) σε σχέση με το αποδεκτό όριο από άποψη υγιεινής.

Ο ειδικός σε θέματα υγιεινής, Τζιμ Φράνσις, που ήταν υπεύθυνος...

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ!


Θέλετε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να ζήσετε περισσότερα χρόνια και γεμάτα υγεία; Καλά θα κάνετε να αποκτήστε ένα δίκτυο φίλων, καθώς κάτι τέτοιο αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης μέχρι και 50%.

Η νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αναδεικνύει τη σημασία των κοινωνικών σχέσεων για την υγεία, την ευημερία και, τελικά, για τη διάρκεια ζωής κάποιου, εκτιμώντας ότι η ύπαρξη φίλων ισοδυναμεί, από άποψη υγείας, με το κόψιμο του τσιγάρου, ενώ παρέχει σχεδόν διπλάσια ωφέλεια...

ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ!


Η κατανάλωση αλκοόλ όχι μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, αλλά φαίνεται να μειώνει τη σοβαρότητα της ίδιας της πάθησης, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που για πρώτη φορά στον κόσμο έκανε μια τέτοια διαπίστωση. Η νέα μελέτη έδειξε ότι όσοι δεν πίνουν αλκοόλ, έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν την ασθένεια σε σχέση με όσους πίνουν αλκοόλ τουλάχιστον δέκα φορές τον μήνα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου...

Ομολόγησε τη δολοφονία των 8 παιδιών της! "Τα γεννούσα και τα έπνιγα", είπε κυνικά


Με απίστευτη ψυχραιμία η γυναίκα που ανακρινόταν από το πρωί από τις αρχές ομόλογησε οτι ήταν εκείνη
που γεννούσε, έπνιγε και στην συνέχεια έθαβε στον κήπο του σπιτιού της τα 8 μωρά, τις σορούς των οποίων βρήκαν οι νέοι ένοικοι του σπιτιού στο χωριό Βιγέρ- Ο - Τέρτρ στην Γαλλία. Δείτε το βίντεο...

Το ΕΔΑΔ καλεί την Τουρκία να αποζημιώσει με 1,4 εκατ.ευρώ Ελληνοκύπριο πρόσφυγα


Αποζημιώσεις ύψους 1,4 εκατ. ευρώ επιδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), στην προσφυγή του ...Αντωνάκη Σολομωνίδη, η οποία είχε υποβληθεί το 1990...

Μυστηριώδες πλάσμα (Photos)

Δείτε το μυστήριο να ξετυλίγεται καρέ καρέ στις παρακάτω φωτογραφίες…

Μόδα το μπλε φούτερ που φορούσε στο Μουντιάλ ο Λεβ ..

Το μπλε φούτερ που φορούσε ο Γιόακιμ Λεβ, προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, στη διάρκεια του Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική έχει γίνει μόδα.

Πελάτες σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο αναζητούν το μπλε φούτερ που φορούσε ο Λεβ, δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Στρελ της εταιρίας Strenesse στο τελευταίο τεύχος γερμανικού περιοδικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει μακροσκελής διεθνής λίστα αναμονής για το κασμιρένιο φούτερ, το οποίο αναπαράγεται σε χιλιάδες κομμάτια για να διατεθεί στην αγορά.

i-reportergr

Τον διορίζουν διοικητή του ΙΚΑ

Η επικύρωση της τοποθέτησης του Ροβέρτου Σπυρόπουλου στη θέση του διοικητή του ΙΚΑ θα γίνει στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 14:00, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Στο συμβούλιο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, τα νομοσχέδια για την ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης, την αναδιοργάνωση της Εθνικής σχολής δικαστών και την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία στελεχών των ΕΔ.

i-reportergr


Ποιά είναι η στάρ του χόλλιγουντ με το αμαρτωλό παρελθόν..

Μπορούμε και χωρίς το ΔΝΤ, λένε οι Ούγγροι

Προτεραιότητα είναι να υπάρξει, συμφωνία με τη Ε.Ε.

“Η ουγγρική οικονομία χαίρει άκρας υγείας, δεν χρειάζεται, πλέον, τη βοήθεια του ΔΝΤ. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε!»...

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΚΡΙΟΣ
Ο καλύτερος πελάτης των τροχονόμων ... Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα. Τραβάει τα βλέμματα των τροχονόμων χωρίς να είναι και πολυδιατεθειμένος να υπακούσει στα σήματά τους. Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του. Ο λόγος που καταλαμβάνει την 7η θέση στον πίνακα και όχι κάποια χειρότερη είναι πως δεν προλαβαίνει να προκαλέσει ατυχήματα γιατί συνήθως βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου με έναν ή περισσότερους τροχονόμους στο παράθυρό του


Θέλει να είναι ισόβιος βασικός!


Δεν είναι μόνο η δυσαρέσκεια Νιόπλια για την επιλογή Μπουμσόνγκ και τη μη απόκτηση τρίτου επιθετικού (μαζί με Σισέ-Γκοβού), μετά την αποχώρηση Ρουκάβινα και τον παροπλισμό Πετρόπουλου.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον έλληνα προπονητή είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Δεν θέλει να είναι αναπληρωματικός του Νίνη.

dikisports

Ο πλανητάρχης κάνει διακοπές στην Αντίπαρο;


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στην Πάρο με την πληροφορία ότι στην Αντίπαρο βρέθηκε ο Πλανητάρχης! Η πληροφορία μάλιστα ευσταθεί εν μέρει, καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρατηρήθηκε πολύ μεγάλη κινητικότητα της αστυνομίας στο νησί! Το σενάριο ήθελε την οικογένεια Obama να διαμένει στο σπίτι του...

Στήνουν Ελληνικές βιοτεχνίες στα σύνορα

Για μια ακόμη φορά οι Έλληνες παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς όχι για να δουλέψουν στις φάμπρικες της δυτικής Ευρώπης αλλά για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους από την λαίλαπα της κρίσης...

Aυτόνομη συνάντηση αγώνα στον Αχελώο, Μεσοχώρα Τρικάλων 4-10 Αυγούστου




kontiloforos

Αδύνατος στις διακοπές

Είναι το σώμα σου έτοιμο για να παρελάσει στην άμμο; Είτε ναι είτε όχι, δες πώς θα το φτιάξεις πριν φύγεις για διακοπές και πώς θα το συντηρήσεις ενώ είσαι στην παραλία.

Εφτασε η στιγμή της αλήθειας: δεν έχεις άλλα περιθώρια, πρέπει να αδυνατίσεις. Ισως πρόσεχες όλο το χρόνο, ίσως να έχεις χάσει αρκετά κιλά, ίσως δεν πρόσεχες καθόλου. Μπορείς όμως να φαίνεσαι πιο αδύνατος πριν πας διακοπές, αλλά και μετά τις διακοπές. Ολοι μπορούν να χάσουν στα γρήγορα κάποια κιλά, αλλά πόσοι μπορούν να τα διατηρήσουν; Το Men�s Health σου δείχνει πώς. Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, θα δεις το αποτέλεσμα, όχι όμως προσωρινά...

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan