Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Σήμερα το Grand Opening του KIKA GOLD CLUB


Σήμερα το Grand Opening του KIKA GOLD CLUB
στην Οιχαλία με Guest Dj τον Νίκο Σπάχο,

enjoy it...

Ο δεύτερος θάνατος του Ι. Καποδίστρια…


Το Φθινόπωρο του 1831 (27/9) ο Ι. Καποδίστριας έπεσε νεκρός στο Ναύπλιο. Μαζί του πέθανε η πρώτη και μοναδική ίσως ευκαιρία να οργανωθεί η Ελλάδα των ατάκτων, των κοτζαμπάσηδων, των προεστών ως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, κράτος που να λειτουργούν οι θεσμοί, κράτος που οι δομές του θα ήταν στην υπηρεσία των πολιτών.
Έκτοτε πέρασαν 177 χρόνια. Παρά τις όποιες απόπειρες που έγιναν κατά καιρούς η κατάσταση παραμένει σχεδόν η ίδια. O σκληρός πυρήνας του συγκεντρωτικού κράτους είναι οχυρωμένος στην Αθήνα και από εδώ να αποφασίζονται τα πάντα. Οι 6.000 Δήμοι και Κοινότητες της Χώρας χρησιμοποιούνται μόνο ως θεραπαινίδα της κεντρικής διοίκησης, ως ιμάντας μεταβίβασης των εντολών (όταν δεν παρενέβαινε ο Στρατός και η Χωροφυλακή…)
Παρά την Άνοιξη της Αυτοδιοίκησης τη δεκαετία του 80 χρειάστηκαν τα φώτα της Ε.Ε για να αντιληφθούν όλοι (κυβερνήτες και κυβερνώμενοι) ότι στην Ελλάδα των 10 εκ. κατοίκων είναι εκτός πάσης λογικής να υποστηρίζουμε ότι η κατακερματισμένη και αδύναμη Τ.Α ανταποκρίνεται στο ρόλο που υποτίθεται ότι της έχει ανατεθεί.
Φτάσαμε στο 1998 και έγινε το πρώτο βήμα. Λειψό, κουτσό, στραβό, πάντως έγινε. Οι 6000 Ο.Τ.Α έγιναν 1034. Ακόμα και οι πιο σφοδροί πολέμιοι του Καποδίστρια 1 έγιναν υποστηρικτές του όταν διαπίστωσαν ότι κάτι άρχισε να λειτουργεί, όταν είδαν ότι και στον τελευταίο Καποδιστριακό Δήμο νέοι άνθρωποι μπήκαν στο παιγνίδι με διάθεση προσφοράς, όταν κατόρθωσαν να συντάξουν έναν προϋπολογισμό, να αγοράσουν ένα απορριμματοφόρο, να επισκευάσουν ένα γεφύρι …
Δέκα χρόνια μετά ανέλαβε η συντηρητική παράταξη την ολοκλήρωση της «Διοικητικής Μεταρρύθμισης». Λόγια παχιά, λόγια μεγάλα..
¨όμως από την φύση της δεν πιστεύει στην αποκέντρωση, τις ανοιχτές διαδικασίες, τη συμμετοχή των πολιτών. Είναι ταυτισμένη με το κράτος- αφέντη , θέλει τον έλεγχο παντού.
Παρουσίασε λοιπόν ένα κακέκτυπο, μια καρικατούρα Διοικητικής μεταρρύθμισης, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική.
Άφησε να διαρρεύσουν σχέδια επί σχεδίων με μοναδικό αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι άνθρωποι της Τ.Α σε μια μίζερη συζήτηση περί ορίων, περί τοπικών παραγόντων, περί κομματικών πλεονεκτημάτων.
Όλοι όμως γνώριζαν ότι οι διακηρύξεις ήταν κενές περιεχομένου .
Όλοι γνώριζαν ότι έψαχναν οδούς διαφυγής…
Και η ευκαιρία ήρθε ! «Η παγκόσμια οικονομική κρίση μας εμποδίζει να πάρουμε τις αποφάσεις» λέει ο κ. Παυλόπουλος, και εκτελεί για δεύτερη φορά τον Ι. Καποδίστρια!!
Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Η συντηρητική παράταξη δεν θέλει , δεν αντέχει τη δημιουργία του επιτελικού κράτους, του κράτους – στρατηγείο.
Εδώ αναδεικνύεται η μεγάλη ευθύνη όλων όσων πιστεύουν στην ολοκληρωμένη διοικητική μεταρρύθμιση.
Πρέπει άμεσα να δεσμευτούν ότι θα κρατήσουν ζωντανό το όραμα. Οι μελέτες υπάρχουν, οι αδυναμίες του Καποδίστρια 1 έχουν εντοπιστεί, οι καιροί είναι ώριμοι.
Το οφείλουν στον Ελληνικό λαό, το οφείλουν στον Καποδίστρια..

Του Πάνου Μπόζου
Μαθηματικού

Δημ. Συμβούλου Κηφισιάς

Άμεση διακοπή των αμμοληψιών σε περιοχές των δήμων Οιχαλίας, Χασίων και Καλαμπάκας

Τη διακοπή της αμμοληψίας σε δύο περιοχές του νομού μας ζητά ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων κ. Μπούτσιας από τα αντίστοιχα αστυνομικά τμήματα . Οι περιοχές ανήκουν στους δήμους Καλαμπάκας, Χασίων και Οιχαλίας. Πρόκειται για ενέργειες οι οποίες έχουν ως στόχο να αντιμετωπίσουν επαρκώς το τεράστιο πρόβλημα με τις αμμοληψίες που ταλανίζουν αρκετές περιοχές και σημεία του νομού μας.
Στο Νεοχωρίτη ποταμό
Ειδικότερα η πρώτη περίπτωση αφορά σε παράνομη αμμοληψία στο Νεοχωρίτη ποταμό, μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Οικονόμου. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από επί τόπου αυτοψία υπαλλήλου της Υπηρεσίας μας, στην περιοχή που αναφέρεται στο θέμα, διαπιστώθηκε ότι γίνεται αμμοληψία από θέσεις μη επιτρεπόμενες και κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων της απόφασης της επιτροπής αμμοληψίας.
Κατόπιν αυτών και προκειμένου να μην δημιουργούνται προϋποθέσεις προξένησης καταστροφικών ζημιών από πλημμύρες, παρακαλούμε σ' αυτές τις περιπτώσεις να διακόπτετε άμεσα την αμμοληψία και να προβαίνετε στις κατά Νόμο ενέργειες σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα προβλεπόμενα στην απόφαση της επιτροπής αμμοληψίας».
Σε Πηνειό και χείμαρρο Μύκανης
Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε παράνομη αμμοληψία στον Πηνειό ποταμό και στο χείμαρρο Μύκανης. Η αρμόδια υπηρεσία για αυτή την περιοχή σημειώνει:
Μετά από προφορική καταγγελία κατοίκων της περιοχής και επί τόπου αυτοψία υπαλλήλου της Υπηρεσίας μας διαπιστώθηκε, ότι τόσο στον Πηνειό ποταμό (περιοχή Καλαμπάκας) όσο και στον χείμαρρο Μύκανη στο ύψος ανάντι της γέφυρας Μουργκανίου και μέχρι την γέφυρα Μύκανης διενεργείται αμμοληψία από θέσεις μη επιτρεπόμενες και κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων της απόφασης της επιτροπής αμμοληψίας. Κατόπιν αυτών και προκειμένου να μην δημιουργούνται προϋποθέσεις προξένησης καταστροφικών ζημιών από πλημμύρες, παρακαλούμε να διακόψετε άμεσα την αμμοληψία και να μηνύεται όσους δε συμμορφώνονται με τα προβλεπόμενα στην απόφαση της επιτροπής αμμοληψίας. Οι Δήμοι Καλαμπάκας και Χασίων προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των ζημιών από αυτούς που διενήργησαν παράνομη αμμοληψία».


www.e-erevna.gr

Προπληρωμές επιδωμάτων και δώρων Χριστουγέννων


Έτσι, από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008:

Α) Τα τακτικά επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2009, καθώς και τα «δώρα» εορτών Χριστουγέννων έτους 2008, θα προπληρώνονται από όλες τις Υπηρεσίες του Οργανισμού, ενώ

Β) Οι μισθοί μηνός Δεκεμβρίου, τα «δώρα» εορτών Χριστουγέννων του έτους 2008 καθώς και το επίδομα αδείας που αναλογεί για το 2008, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων νέων μητέρων, ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που βρίσκονται στην εξάμηνη άδεια της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι, τακτικό επίδομα ανεργίας (καταβάλλεται μία φορά το μήνα για 25 ημέρες) λαμβάνουν οι μισθωτοί των οποίων η σύμβαση εργασίας καταγγέλθηκε από τον εργοδότη ή έληξε και οι οποίοι έχουν ασφαλισθεί στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Το ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας, μετά την αναπροσαρμογή του την 1η Σεπτεμβρίου 2008, ανέρχεται στα 430,75 ευρώ το μήνα για άνεργο που δεν έχει προστατευόμενα μέλη οικογένειας (εφόσον οι μηνιαίες αποδοχές του ασφαλισμένου, κατά το διάστημα απασχόλησής του ήταν ίσες ή μεγαλύτερες από 375,85 ευρώ. Αν οι μηνιαίες αποδοχές του ασφαλισμένου κατά το διάστημα απασχόλησής του είναι μεταξύ 187,93 και 375,84 ευρώ, το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται στα 323 ευρώ το μήνα για άνεργο χωρίς προστατευόμενα μέλη οικογένειας). Για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογένειας το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

grizaniotis.blogspot.com

Αλογοθκούφηηηηηηηη...

You Click Me



Τη φορά που σου είπα "σε μισώ"

"σε θέλω" στ΄ αλήθεια εννοούσα.

Και τώρα που σε θέλω και στο λέω

να ξέρεις σε μισώ. Μα στ΄αλήθεια

"με μισώ"..

Φύγε από μέσα μου..

“Voici mon secret. Il est tres simple: On ne voit biet qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux.” -Antoine de Saint Exupery. Le petit Prince. 1943-

“Ιδού το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: μόνο με την καρδιά μπορείς να δεις σωστά. Τα ουσιώδη είναι αόρατα στα μάτια.” -Αντουάν ντε Σεντ Εξυπερύ, Ο Μικρός Πρίγκηπας. 1943-


Επιδοτούνται 10.000 θέσεις εργασίας


Επιδοτήσεις 124,83 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία 10.000 θέσεων εργασίας (6.500 θέσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και 3.500 νέων αυτοαπασχολουμένων) θα δώσει ο ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος που εφαρμόζει για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Το πρώτο πρόγραμμα προβλέπει την ημερήσια επιδότηση κάθε νέας πρόσληψης ανέργου ηλικίας 31 - 44 ετών με 18 ευρώ ή 20 ευρώ αν προσλαμβάνεται άνεργος που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Είτε μακροχρόνια, πέραν δηλαδή του 12μήνου, άνεργο είτε άνεργη μητέρα ανήλικων παιδιών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν, μάλιστα, να προσλαμβάνουν άνεργο της συγκεκριμένης κατηγορίας και σε θέσεις που έχουν κενωθεί λόγω απόλυσης, συνταξιοδότησης ή οικειοθελούς αποχώρησης.

Η διάρκεια της επιδότησης για τις επιχειρήσεις που μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ αιτήσεις θα είναι 18 μήνες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 24 μήνες για τις μεγάλες.

Το δεύτερο πρόγραμμα προβλέπει την επιχορήγηση κάθε ανέργου που δημιουργεί επιχείρηση με 15.000 ευρώ ή και 18.000 ευρώ (3.000 ευρώ θα δίδονται επιπλέον στην περίπτωση που ο επιδοτούμενος άνεργος διακόπτει μέσα στο δεύτερο μήνα την επιδότησή του για να αυτοαπασχοληθεί).

Η διάρκεια της επιχορήγησης είναι 12 μήνες και οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν σχέδιο και επιπλέον χρηματοδοτικούς πόρους.

Καλημέρα Αναγνώστες μου - Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό

Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα .

- Αααα , ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
- Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο υπάλληλος !
- Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ?
Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρούσα που μιλάει !!!
Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι .
Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρούσα για την πρώτη επικοινωνία :
- Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρούσα
- Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες , συνεχίζει ενοχλημένος.
Τάφος η σαρανταποδαρούσα.
- Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις ...
- Άκουσα άκουσα ρε μαλάκα , παπούτσια δένω !!

Τέσσερα τυχαία πράγματα για μένα



Μου αρέσουν οι Μάσκες ενώ δε φοράω.

Γνωρίζω για μένα και τι μου γίνεται, καλύτερα από τον οποιοδήποτε.

Πολλές φορές ακούω στο μυαλό μου αυτό που θα ειπωθεί αμέσως μετά, και μάλιστα από κάποιον, που θεωρεί τον εαυτό του σοφό. Πολύ πλάκα. Δεν το λέω σχεδόν ποτέ.

Και κάτι άλλο. Δε γουστάρω συγκεκριμένες συμβουλές. Για να μην πω συμβουλές γενικά, και θεωρηθώ εγωιστής.

Κυρίες και Κύριοι,
η παράσταση και σήμερα ξεκινάει..

Καλημέρα σας.....

....θηλιά.....





Στα πόδια?

Στα χέρια?

Στο λαιμό?

Στη ψυχή?

Όπου θέλετε.

Για όσο θέλετε.

Κανένα πρόβλημα.


Κάτω τα χέρια απ΄ το μυαλό μου. Όμως.

Εκεί ζω. Εκεί αναπνέω. Εγώ.

Μόνο εκεί.


ΥΓ.
Mind Fuck.
Σπίτι μου ή σπίτι σου;

Ο πωλών επί πιστώσει & ο πωλών τοις μετρητοίς

















Από anarxokommouni.blogspot.com

Αλυσιδωτή «κατάρρευση» πρωθυπουργών

Μπροστά στη φανερή πια πολιτική αποτυχία του πρωθυπουργού της χώρας, την απροκάλυπτη και οδυνηρή, δεν χωράνε «εξυπνάδες» καύχησης για την έγκαιρη πρόβλεψή της. Ομως, όταν η κατάρρευση πρωθυπουργού είναι η πέμπτη σε συνεχή διαδοχή μετά την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» το 1974, σίγουρα κάποιες έγκαιρες προγνωστικές επισημάνσεις που παρακολουθούσαν την αλυσιδωτή διαδοχή, αξίζουν την προσοχή μας.


Η μυθοποίηση της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή του πρεσβύτερου (λαϊκή ανάγκη εξωραϊσμού της ανυπόφορης κοινωνικής παρακμής μας) δεν καταργεί αυτοματικά και την ιστορική μνήμη: Ο αναμφισβήτητων ηγετικών προσόντων πολιτικός, το 1980, όταν πια ήταν ολοφάνερη η επερχόμενη πανωλεθρία του στην εκλογική αναμέτρηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, εγκατέλειψε προτροπάδην την πρωθυπουργία για να κατασφαλιστεί ταπεινωτικά στον θώκο της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Αμαχητί.

Ακόμη πιο ταπεινωτική ήταν η κατάρρευση του αντιπάλου του, του δεύτερου ινδαλματικού εκτοπλάσματος των λαϊκών ψευδαισθήσεων, ύστερα από εννέα χρόνια. Μέσα σε κλίμα γενικευμένης αηδίας και αγανάκτησης, με το γενναία τίμιο περιοδικό «ΑΝΤΙ» να καταγγέλλει το παπανδρεϊκό σχήμα ως «Κυβέρνηση Απατεώνων» και το βιβλίο του επικεφαλής της πρωθυπουργικής φρουράς αξιωματικού να φέρνει στο φως τη σεξουαλική εξαργύρωση της εξουσίας, η κατάρρευση του 1989 ήταν όχι μόνο εξευτελιστική, αλλά... και παροιμιώδης.

Τρίτη ακολούθησε η κατάρρευση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κορυφαίου της εγωπαθούς κομπορρημοσύνης στον πολιτικό στίβο της χώρας. Δεν κατόρθωσε ούτε καν να καταστήσει τετραετή τη «γαλάζια παρένθεση» στον εικοσάχρονο πασοκικό εφιάλτη. Δραματικά ανέτοιμος και φανερά ανίκανος να αναστρέψει τον «κοινωνικό μετασχηματισμό» (θεσμική επιβολή της αναξιοκρατίας και του εκφαυλισμού) που είχε «κατορθώσει» ο Ανδρέας, νόμιζε ότι διαδέχθηκε στη νομή της εξουσίας ένα συνηθισμένο κόμμα, όχι ένα κοινωνικό σύμπτωμα φρενιτιώδους αμοραλισμού. Κατέρρευσε μέσα στην ντροπή και αυτός χονδροειδέστατων λαθών, ανικανότητας και σκανδάλων καταγγελλόμενος από κορυφαίον υπουργό του για προδοσία εθνικού απορρήτου.

[giannaras.wordpress.com]

Τι σημαίνει να είσαι «φτωχός»

Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε μια οικογένεια που ζούσε στο βουνό.

Πέρασαν τρεις μέρες και δυο νύχτες στην αγροικία.
Καθώς επέστρεφαν στο σπίτι, μέσα στο αυτοκίνητο, ο πατέρας ρώτησε το γιο του:

«Πώς σου φάνηκε η εμπειρία;»

«Ωραία» απάντησε ο γιος με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό.

«Και τι έμαθες;» συνέχισε με επιμονή ο πατέρας.

Ο γιος απάντησε:

-Εμείς έχουμε έναν σκύλο, ενώ αυτοί τέσσερις.

-Εμείς διαθέτουμε μια πισίνα που φτάνει μέχρι τη μέση του κήπου, ενώ αυτοί ένα ποτάμι δίχως τέλος, με κρυστάλλινο νερό, μέσα και γύρω από το οποίο υπάρχουν και άλλες ομορφιές.

-Εμείς εισάγουμε φαναράκια από την Ασία για να φωτίζουμε τον κήπο μας, ενώ αυτοί φωτίζονται από τα αστέρια και το φεγγάρι.

-Η αυλή μας φτάνει μέχρι το φράχτη, ενώ η δική τους μέχρι τον ορίζοντα.

-Εμείς... αγοράζουμε το φαγητό μας· αυτοί πάλι, σπέρνουν και θερίζουν γι αυτό.

-Εμείς ακούμε CDs. Αυτοί απολαμβάνουν μια απέραντη συμφωνία από πουλιά, βατράχια, και άλλα ζώα. Και όλα αυτά διακόπτονται που και που από το ρυθμικό τραγούδι του γείτονα που
εργάζεται στο χωράφι.

-Εμείς μαγειρεύουμε με ηλεκτρική κουζίνα. Αυτοί ό,τι τρώνε έχει αυτή τη θεσπέσια γεύση, μια και μαγειρεύουν στα ξύλα.

-Εμείς, για να προστατευθούμε, ζούμε περικυκλωμένοι από έναν τοίχο με συναγερμό. Αυτοί ζουν με τις ορθάνοιχτες πόρτες τους, προστατευμένοι από τη φιλία των γειτόνων τους.

-Εμείς ζούμε «καλωδιωμένοι» με το κινητό, τον υπολογιστή, την τηλεόραση. Αυτοί, αντίθετα, «συνδέονται» με τη ζωή, τον ουρανό, τον ήλιο, το νερό, το πράσινο του βουνού, τα ζώα τους, τους καρπούς της γης τους, την οικογένειά τους.

Ο πατέρας έμεινε έκθαμβος από τις απαντήσεις του γιου του.

Και ο γιος ολοκλήρωσε με τη φράση:
«Σ' ευχαριστώ, πατέρα, που μας δίδαξες πόσο φτωχοί είμαστε.»


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ».


Θυμήσου:

Το πιο δυνατό σ'αυτή τη ζωή είναι η ΑΓΑΠΗ.

«Αυτή όλα τα μπορεί».
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan