Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ !!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;

[DANIA1.jpg]


Ενώ μπορεί να φανεί απίστευτο, ακόμη και σήμερα αυτή η συνήθεια συνεχίζεται, στις Νήσους Φαρόε, (Δανία). Μια χώρα "πολιτίσμενη" δήθεν και χώρα της ΕΕ. Για πολλούς ανθρώπους αυτή η επίθεση στη ζωή είναι άγνωστη - μια συνήθεια που ορίζει την είσοδο στην ενηλικίωση. Είναι απολύτως κτηνώδης. Κανείς δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτήν την βάρβαρη παράδοση ενάντια στο Calderon, ένα ευφυές δελφίνι που είναι ήρεμο και πλησιάζει τους ανθρώπους από φιλική διάθεση.

The calderon dolphins are smart and very peacefull, it aproaches humans with friendly purpose only.
No man does anything to end this brutal custom.This is a custom that defines the start of adulty of boys at feroe Islands in Denmark.


δείτε παρακάτω...
[DANIA3.jpg]

[DANIA.jpg]

[DANIA2.jpg]

Κυκλοφορήστε το αυτό. Γνωστοποιήστε αυτήν την αγριότητα και σταματήστε (ενδεχομένως) το... έθιμο
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Ένας 19χρονος Ελληνοαμερικανός,ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ και επέστρεψε προσφάτως στη χώρα μας,είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης H1N1 στην Ελλάδα.
Όπως επιβεβαίωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός Υγείας Γιώργος Παπαγεωργίου,ο νεαρός βγήκε θετικός τόσο κατά τον πρώτο όσο και κατά τον δεύτερο έλεγχο δείγματος,το οποίο ελήφθη από το φάρυγγα και εξετάσθηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ.Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Σισμανόγλειο,ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς «περνάει» τη νέα γρίπη πολύ ελαφρά και ακολουθεί αντιιική αγωγή.
Πάντως, σε έλεγχο θα υποβληθούν τόσο οι οικείοι του,με τους οποίους ήρθε σε επαφή, όσο και οι συνεπιβάτες του στο αεροπλάνο,περίπου 30 άτομα, τα οποία κάθονταν στα διπλανά, τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα.
Την ίδια ώρα οι υγειονομικές Αρχές έχουν τεθεί σε... κατάσταση συναγερμού και νοσοκομεία της χώρας αρχίζουν να εφαρμόζουν το σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες και ώρες ιδιαίτερο βάρος δίδεται στις εφημερίες,ενώ επιδιώκεται η συνεργασία των ιδιωτικών θεραπευτηρίων.
Την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος της γρίπης στην Ελλάδα έκανε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,Δημήτρης Αβραμόπουλος, από τη Γενεύη,όπου διεξάγεται η 62η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την ακόλουθη ανακοίνωση:«Ευρισκόμενος στη Γενεύη, στη Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενημερώθηκα πριν από λίγα λεπτά από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ),ότι στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ εξετάζεται αυτή τη στιγμή και αναμένεται να επαληθευτεί με τον δεύτερο έλεγχο,ο εντοπισμός στη χώρα μας του πρώτου κρούσματος του νέου ιού της γρίπης Η1Ν1.Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο που επέστρεψε στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Εφόσον υπάρξει και η τυπική επιβεβαίωση, σύμφωνα πάντα με τους διεθνείς κανονισμούς, θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ.Θεώρησα σκόπιμο,μέσα στο πλαίσιο της διαφάνειας για το ζήτημα αυτό και δεδομένου ότι τις επόμενες ώρες,θα βρίσκομαι σε συναντήσεις με ξένους ομολόγους μου και με τους υπευθύνους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να προβώ στην προκαταρκτική αυτή ενημέρωσή σας,κάτι που επαναλαμβάνω ότι μένει να επιβεβαιωθεί.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι όλα τα προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί, σύμφωνα με τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς, ότι το ύποπτο περιστατικό βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και προστασία και κανένας απολύτως φόβος δεν υπάρχει για τη δημόσια υγεία των πολιτών μας. Και βέβαια,να ευχηθούμε να μην επαληθευτεί το ύποπτο αυτό κρούσμα».

proitos

Αν ανέβουν κι άλλο τα τσιγάρα, έτσι θα καταλήξετε...




atsarantos

Been here before.....




Still you remain like a ghost at the door
In the back of my mind.......



I know this silence.....Anna
Been here before.....


No demands
There is no second chance.....

Release yourself.....
or hide away in shadows....

ΥΓ.
βρήκα μία σιωπή που νομίζω σου μοιάζει......
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan