Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Πολ «επιστρέφει» στη μοναξιά του


Ο Πολ έσκισε! Οκτώ στις οκτώ προβλέψεις του σε αντίστοιχους αγώνες του Μουντιάλ επαληθεύθηκαν από τα αποτελέσματα, στέλνοντας «αδιάβαστους» όσους τον αμφισβήτησαν και κάνοντας πλουσιότερους όσους τον πίστεψαν...

Κιάμος - best summer remix

"2b fit" για να είσαι πάντα σε φόρμα

Το "2b fit" ειναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο κέντρο της Λάρισας για εκγύμναση και ευεξία. Παρέχει την σειρά μηχανημάτων TECHNOGYM, FALCON, POWER PLATE.....και πληθώρα προγραμμάτων αίθουσας.
Οι πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται, ειναι μια αίθουσα προσαρμοσμένη για PERSONAL TRAINING....

ΜΑΥΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ...

Επιμέλεια : Γιώργος Αγγελόπουλος
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Το πετρέλαιο διαρρέει και πάλι ανεµπόδιστα στον βυθό του Κόλπου του Μεξικού, καθώς το Σάββατο η ΒΡ έκανε ένα βήµα πίσω στις προσπάθειες που καταβάλλει για να δαµάσει τη διαρροή, ώστε να µπορέσει να κάνει δύο βήµατα µπροστά σε λίγες ηµέρες. Η εταιρεία αφαίρεσε το καπάκι που συνέλεγε µέρος του διαρρέοντος πετρελαίου µε την ελπίδα να το αντικαταστήσει µε άλλο που θα συλλέγει µεγαλύτερες ποσότητες ή και όλο το πετρέλαιο. Η προσπάθεια µεταδόθηκε...

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο Δημαρχείο Οιχαλίας εισέβαλαν άγνωστοι χθές βράδυ .
Άγνωστη η λεία τους μέχρι στιγμής.

Κοντά στα πρώτα σπίτια το επικίνδυνο ρήγμα της Κοζάνης - Ανάστατοι οι κάτοικοι...



Το μήκος του ξεπερνά ήδη τα 300 μέτρα, το "άνοιγμά" του είναι μισό μέτρο ενώ το βάθος του σε ορισμένα σημεία φτάνει το ενάμιση μέτρο!


Το ρήγμα βρίσκεται στην Κοζάνη, μεταξύ του οικισμού Μαυροπηγής και του ορυχείου της ΔΕΗ.
Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και...

Σοκ στη Μαγνησία. 63χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος ανηλίκου


Σοκ έχει προκαλέσει στη Μαγνησία η είδηση ότι 63χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Η οικογένεια του 12χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι 63χρονος άνδρα που είχαν πολύ φιλικές σχέσεις προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του γιου τους.
Λόγω της εμπιστοσύνης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, η γιαγιά του παιδιού έδωσε τον εγγονό της στον 63χρονο, για να τον πάει με το αυτοκίνητό του σε κοντινό χωριό, για να παίξει με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια του παιδιού, ο άνδρας ...

PAROV STELAR feat. Lilja Bloom "COCO"

ψιτ κωστακη......

αυτο για σενα ......

.....που παιζεις Parov στο jazz.....

Απαγορευμένες παροιμίες που δεν τις μάθαμε από παιδιά



Κάποιες από τις παρακάτω παροιμίες τις είχα ακούσει αν και νομίζω πως δεν ήταν ακριβώς ίδιες..
Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με το πώς βγήκαν κάποιες παροιμίες και αν βρω το υλικό θα το δημοσιεύσω.
Διαβάστε όμως παρακάτω… τις έχετε ακουστά;

Κι όμως το καλύτερο sex αρχίζει στα 40 !


Όσοι σαραντάρηδες νομίζουν ότι οι ημέρες σεξουαλικής “δόξας” ανήκουν στο παρελθόν, μπορούν να αισιοδοξούν καθώς νέα βρετανική έρευνα δείχνει ότι τα καλύτερα στο σεξ έρχονται μετά τα σαράντα.
Η μελέτη εξέτασε τις εμπειρίες συνολικά 26.000 ανδρών και γυναικών άνω των 40 ετών σε 29 διαφορετικές χώρες. Από αυτήν προκύπτει ότι σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι – έχοντας μαζέψει εμπειρίες – είναι πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή και τις επιθυμίες τους.

Για παράδειγμα – όπως αναφέρει δημοσίευμα του Βήματος- το 88% των Βρετανών άνω των 40 ετών απάντησαν ότι η σχέση με το σύντροφό τους είναι εξαιρετικά ικανοποιητική ενώ το 94% απαντούν ότι ο σύντροφός τους, τους καλύπτει πλήρως σε σεξουαλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης, στην ηλικία αυτή η γυναίκες έχουν πιο έντονο οργασμό σε σχέση με τις νεότερες.

Οι πιο αιματοβαμμένοι δολοφόνοι του κόσμου

Ψάξαμε , βρήκαμε και μαζέψαμε 10 ιστορίες απόλυτης φρίκης και τρόμου.

Δέκα προσωπικές ιστορίες κατά συρροή δολοφόνων. Με πάνω από 896 σε σύνολο πτώματα και 41 βιασμούς οι 10 δολοφόνοι σκόρπισαν τον φόβο και τον τρόμο και έμειναν στην ιστορία για τα στυγερά εγκλήματα τους.


Συμφώνησε ο Βασίλης Σπανούλης!!!

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Οζίλ κλωτσάει την τσίχλα!



ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΞΑΝΑ

Τι ποδοσφαιριστής θα ήταν ο Μεσούτ Οζίλ αν δε μπορούσε να κλωτσήσει μια τσίχλα και να την πάει πάλι στο στόμα του; Αηδία; Ίσως! Παιχταράς όμως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO











 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan