Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Simon & Garfunkel - Sound of Silence ..

Το κομμάτι που ακολουθεί ακούστηκε (μεταξύ άλλων φοβερών και τρομερών τραγουδιών) χθες το μεσημέρι στο "50 - 50"..



Φανταστικό κομμάτι, έτσι δεν είναι;

μακαρονάδα...





Μωρό μου...
τι κάνεις;
Μου μαγείρεψες;

Μακαρονάδα;
Το αγαπημένο μου...
Πώς το κατάλαβες........;

Σήμερα ειδικά έχω απόλυτη ανάγκη από μία.......
μακαρονάδα.....

ΥΓ.

είμαι μακαρονάς.....τί να κάνω;

Το πιο καυτό συναυλιακά καλοκαίρι!

Γράφει ο Άρης
Οι παρακάτω πληροφορίες απευθύνονται αυστηρά μόνο σε όσους δεν σχεδιάζουν να παρευρεθούν στην συναυλία των ACDC!
Αρκετά ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων έχουν ανακοινωθεί ήδη από τους διοργανωτές των διαφόρων ελληνικών φεστιβάλ για αυτό το καλοκαίρι και αναμένονται αρκετά ακόμα. Η διαφορά όμως με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι ανάμεσα στους γνωστούς μόνιμους καλοκαιρινούς επισκέπτες-τουρίστες (Placebo, Moby, Puressense …) βρίσκονται και συγκροτήματα που πραγματικά αξίζει κάποιος να δει!
Στην περίπτωση δε των Killers προσωπικά είχα απογοητευτεί και έψαχνα για κάποιο ευρωπαϊκό φεστιβάλ να τους δω, λύση η οποία είναι συνήθως η καλύτερη για κάθε μουσικόφιλο και όχι μόνο. Αυτή τη χρονιά όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι να μας κρατήσουν εντός συνόρων και συγκεκριμένα οι εξής: στις 3/6 οι Franz Ferdinand, στις 19/6 οι Klaxons και ο Jarvis Cocker, στις 28/6 οι Killers και στη 1/7 οι Block Party! Δεδομένου ότι δεν έχουν οριστεί τα πλήρη line up αλλά και του ότι κάποια φεστιβάλ απλά δεν έχουν ανακοινωθεί καθόλου ακόμα ίσως το καλοκαίρι αυτό του 2009 να γίνει πιο καυτό!
Εάν πάλι τα παραπάνω δεν σας λένε απολύτως τίποτα τότε καλύτερα να προμηθευτείτε εισιτήρια για τους ACDC (πριν τελειώσουν) γιατί σύμφωνα με πληροφορίες θα ακυρωθεί η καλοκαιρινή περιοδεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Αναμείνατε λοιπόν για περισσότερες έγκυρες πληροφορίες επί των συναυλιακών δρώμενων του καλοκαιριού και προσευχηθείτε μαζί μου (μεγάλη εβδομάδα έρχεται ) για ακόμα καλυτέρα (White Lies και Editors την ίδια μέρα αν γίνεται)!

Πηγή : BeLarisa

Το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στα Τρίκαλα



Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενόψει των εορτών του Πάσχα προτείνει από Δευτέρα 13 Απριλίου 2009 έως Δευτέρα 19 Απριλίου 2009 το κάτωθι ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων:

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 8:30 – 14:00 & 17:30 – 21:00
Μ. ΤΡΙΤΗ 8:30 – 14:00 & 17:30 – 21:00
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 8:30 – 14:00 & 17:30 – 21:00
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 8:30 – 14:00 & 17:30 – 21:00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00 – 20:00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8:30 – 15:00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΑΡΓΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΙΑ

Από Τρίτη 20 Απριλίου 2009 ισχύει το προτεινόμενο θερινό ωράριο.
Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων..

Πηγή : Trikalanews

Λιάγκας εναντίον bloggers‏

Πωπω, πυρ και μανία ο Λιάγκας στην εκπομπή του!
Έβριζε τα blogs αναφέροντας ότι πίσω από όλα υπάρχουν δημοσιογράφοι και ότι όλοι κάποια στιγμή θα του χτυπήσουν την πόρτα για δουλειά και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!
Ε όχι ρε Λιάγκα, δεν είμαστε ΟΛΟΙ δημοσιογράφοι εδώ μέσα! Ξεχνάς μάλλον ότι υπάρχουν και αγανακτισμένοι πολίτες που το μόνο που θέλουν απλά, είναι να λένε την γνώμη τους!
Δεν είναι όλοι βαλτοί ντε και καλά όπως λέγετε, ΕΛΕΟΣ! Ότι αυτό έχει ενοχλήσει κάποιους, είναι άλλο θέμα!
Το χαβαλέ μας κάνουμε μεγαλόφωνα απλά! Απλά τα πράγματα..

Πηγή : Trelo Kouneli

Στη Φαρκαδόνα ο υπερτυχερός που κερδίζει 1 εκ.ευρώ

Στη Φαρκαδόνα Τρικάλων παίχτηκε το δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε σε έναν υπερτυχερό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, όπου παίχτηκε το δελτίο, Μαρία Αντωνίου, αυτό κόστισε στον υπερτυχερό, ο οποίος παραμένει άγνωστος, μόλις 10 ευρώ!
Όσο για το πρακτορείο της κ. Αντωνίου θεωρείται από πολλούς γούρικο, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που και στο παρελθόν έχουν κερδίσει σε τυχερά παιχνίδια που έπαιξαν. Κανείς όμως μέχρι τώρα δεν είχε κερδίσει τόσα πολλά χρήματα.

Πηγή : Grizaniotis

Συνάντηση Ομπάμα-Βαρθολομαίου


Αισιοδοξία για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ομογένειας εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Η συνάντηση διήρκεσε 15 λεπτά και αμέσως μετά, σε δηλώσεις του, ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμα για την αναφορά του στη Σχολή της Χάλκης από το βήμα της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και για την υποστήριξη των ΗΠΑ στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.
Ο κ. Βαρθολομαίος επισήμανε ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο ίδιος προσωπικά πιστεύουν στην αναγκαιότητα της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και καταβάλλουν προσπάθειες, όπως επίσης και για την ευημερία της χώρας και την επίλυση των επιμέρους προβλημάτων που απασχολούν χρόνια τώρα το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τις μειονότητες που ζουν στην Τουρκία.
Αίσθηση, πάντως, έχει προκαλέσει η απόφαση του επιτελείου του Ομπάμα να....

"αποκρύψει" στην ουσία τη συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τηλεοπτικά πλάνα μόνον από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τους υπόλοιπους θρησκευτικούς ηγέτες: Τον Μεγάλο Μουφτή της Κωνσταντινούπολης, τον Αρμένιο Πατριάρχη, τον Συρορθόδοξο αρχιεπίσκοπο και τον αρχιραββίνο.
Το μεσημέρι, ο Αμερικανός πρόεδρος περιηγήθηκε, συνοδεία του Ταγίπ Ερντογάν, στην άδεια για λόγους ασφαλείας Αγιά Σοφιά, όπου θαύμασε την αρχιτεκτονική και τα εναπομείναντα ψηφιδωτά και άκουσε την ξενάγηση, εμφανώς προσηλωμένος.
Επόμενος σταθμός του Μπαράκ Ομπάμα ήταν το Μπλε Τζαμί, όπου αφού έβγαλε τα παπούτσια του, όπως απαιτεί η μουσουλμανική θρησκεία, περιηγήθηκε στο τεράστιο τέμενος που πήρε το όνομά του απ' τα 21.000 μπλε πλακάκια οθωμανικής τέχνης.
Το κλίμα ευφορίας που έχει προκαλέσει στην Τουρκία η χείρα στενής συνεργασίας που έτεινε ο Ομπάμα στην Άγκυρα και η αναβάθμιση της διμερούς στρατηγικής σχέσης αποτυπώνεται στον Τύπο της γειτονικής χώρας. "Ο Ομπάμα κατέκτησε τις καρδιές" γράφει η εφημερίδα "Vatan". "Αρχίζει η κοινή πορεία με την Τουρκία" γράφει η "Μιλιέτ", αναφερόμενη στην ένθερμη υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου στην ένταξη της Άγκυρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τη θέση αυτή επανέλαβε ο Ομπάμα και στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του στην Τουρκία, ενώπιον πλήθους φοιτητών. "Δεν βλέπω -είπε- γιατί η Τουρκία μπορεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και να στέλνει στρατεύματα για την προστασία των συμμάχων της και να μην μπορεί να... πουλήσει τα βερίκοκά της στην Ευρώπη ή οι πολίτες της να μην μπορούν τα ταξιδεύουν ελεύθερα εκεί. Η Ευρώπη δεν πρέπει να είναι μονολιθική".

Πηγή : MEGA TV

Ανέκδοτο της ημέρας

Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
- Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας!
Στην συνέχεια ρωτάει έναν:
- Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και έχει και μια ελιά στη μυτούλα του! Απαντά ο μαθητής:
- Δεν ξέρω κυρία!
Και η δασκάλα του λέει:
- Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω.
Στην συνέχεια...
- Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;
Απαντά ο Πέτρος:
- Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!
Του απαντά η δασκάλα:
- Είναι το πουλί, βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω! Τώρα εσύ Τοτέ, ρώτα με ΕΣΥ κάτι!
Ξεκινά ο Τοτός και λέει λοιπόν:
- Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει:
- Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!
Ήρεμος ο Τοτός της λέει της δασκάλας:
- Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!

Τελευταίο κουδούνι στις 13 Μαΐου Οι ημερομηνίες προαγωγικών, απολυτηρίων και πτυχιακών εξετάσεων Γυμνασίων και Λυκείων


Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν η ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Προαγωγικών και Απολυτηρίων εξετάσεων Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων, καθώς και οι αντίστοιχες ημερομηνίες Επαγγελματικών Λυκείων, Επαγγελματικών Σχολών και εκείνες των πτυχιακών εξετάσεων Β' κύκλου Εσπερινών ΤΕΕ.

Γυμνάσια

Τα μαθήματα στα Γυμνάσια θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν στις 19 Μαΐου 2009 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009.

Γενικά Λύκεια

Τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009.

Για τα Ημερήσια και Εσπερινά Γενικά Λύκεια θα ισχύσουν τα εξής:

  1. Ημερήσια Γενικά Λύκεια: Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β' τάξης καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009. Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από 1 Ιουνίου 2009 μέχρι και 19 Ιουνίου 2009.
  2. Εσπερινά Γενικά Λύκεια: Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών των Α΄, Β΄ και Γ' τάξεων καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης που εξετάζονται μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 20 Μαΐου 2009 μέχρι και τις 18 Ιουνίου 2009. Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ' τάξης που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 2 Ιουνίου 2009 μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009.

Επαγγελματικά Λύκεια, Επαγγελματικές Σχολές, Εσπερινά ΤΕΕ

Τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων Επαγγελματικών Σχολών και Εσπερινών Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009.

  1. Ημερήσια Επαγγελματικά Λύκεια.
    • Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 25 Ιουνίου 2009.
    • Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 12 Ιουνίου 2009 έως και τις 26 Ιουνίου 2009.
  2. Εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια: Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.
  3. Επαγγελματικές Σχολές:
    • Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.
    • Οι πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Β΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.
  4. Εσπερινά ΤΕΕ: Οι πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών του Β΄ κύκλου των Εσπερινών Τ.Ε.Ε. σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 25 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.


Πηγή : Το Βήμα

Welcome.....Babe μου



Γλυκιά μου Αννα,

Καλώς Όρισες.....!!!!

Πώς κι από δω;

Τί είπες;

Ήρθες γιά να μάθεις πόσο Σ' αγαπώ;

χαχαχαχαχα.......

Τί μου λες;

Μάθε Μωρό μου.....

Δεν Σ'αγαπώ τώρα που ήρθες,

ώστε όταν μου φύγεις......

να μπορώ να ΣΕ ΑΓΑΠΩ ακόμα.......

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan