Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Everything 's coming up roses

Γελάμε γιατί μας αρέσει

Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Κώστακη, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'.
Απαντά ο μαθητής:
'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει:
'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'.
Στην συνέχεια...
'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος:
'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.
Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.
'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'.
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας:
Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!»

Εγκαταλελειμμένα παιδιά...(Eπιστολή μιας μητέρας)


Τις προάλλες παρακολουθούσα στη τηλεόραση μια εκπομπή για τα εγκαταλελειμμένα σε ιδρύματα παιδιά.Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι είμαι μητέρα, θα σας πω μόνο ότι ακόμα και στα διαφημιστικά break έκλαιγα…
Ήταν μια εκπομπή που αφορούσε στο ίδρυμα «Μητέρα» αλλά και τα παιδιά που έχουν εγκαταλείψει οι οικογένειες τους στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Οι γυναίκες αυτές που φροντίζουν τα παιδιά είναι πραγματικοί ήρωες και όχι μόνο αυτοί…Έδειξε ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει παιδί αλλά και υιοθετημένα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και έχουν κάνει πια δικές τους οικογένειες.
Ήταν συγκλονιστική η μαρτυρία ενός παππού υιοθετημένου παιδιού. Ήταν τόσο πολύ συγκινημένος όταν μίλαγε για το εγγόνι του που μάλιστα χαρακτηριστικά είπε ότι δεν τον ενδιέφερε ποτέ η ηλικία του μέχρι που απέκτησε το εγγόνι και τώρα σκέφτεται αν θα προλάβει να ζήσει όλα αυτά που θέλει με το παιδί.
Προσπαθώ να έρθω στη θέση των ανθρώπων αυτών που αφήνουν τα παιδιά τους στο ίδρυμα. Δε μπορώ. Μου είναι αδύνατον να φέρω τον εαυτό μου στη θέση τους.
Όταν γέννησα τα παιδιά μου σκέφτηκα μέσα μου ότι για αυτά τα πλάσματα πρέπει να κάνω τα πάντα. Να τους παρέχω τροφή για να μεγαλώσουν και ασφάλεια για να μη φοβούνται ποτέ. Να είμαι πάντα δίπλα τους άγρυπνος φρουρός και οτιδήποτε χρειαστούν να τους το δίνω.
Δε γεννάς για να γίνεις μάνα απλά έτσι για να το συμπληρώσεις στο βιογραφικό σου. Είδα τη μάνα του παιδιού που είναι μιγάς και είπα μέσα μου ότι αυτή η μάνα και όχι μητέρα, ίσως είναι καλύτερη από εμένα που είμαι βιολογική μητέρα. Είδα το πατέρα να διηγείται μια ιστορία με το μωρό και να μην μπορεί να τη τελειώσει από τα δάκρυα που ήταν στα μάτια του. Είδα αυτόν τον καταπληκτικό παππού να λέει πώς έφτιαξε κιμά με τα χεράκια του για να φάει το εγγόνι του μακαρόνια.
Έμαθα όμως πως τα παιδιά που γεννιούνται από ναρκομανείς γονείς έχουν για πολύ καιρό σύνδρομο στέρησης και οι γιατροί τους χορηγούν ισχυρές δόσεις φαρμάκων για να τα κρατήσουν στη ζωή.
Και ρωτάω εγώ. Παίρνεις ναρκωτικά, είσαι χρόνια χρήστης, πώς μένεις έγκυος; Και μη μου πείτε «έτυχε». Και μη μου πείτε ότι δε θέλατε να κάνετε έκτρωση γιατί δεν θέλατε να σκοτώσετε μια αθώα ψυχή. Το σκοτώσατε ούτως ή άλλως.
Υπάρχουν γυναίκες που παλεύουν χρόνια για να κάνουν ένα παιδί και μάλιστα έχουν χαλάσει τεράστια ποσά για να γίνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα και δεν τα καταφέρνουν. Και υπάρχουν κι άλλες που δεν τα θέλουν και τα παρατάνε σε κάποια εκκλησία, σε κάποιο ίδρυμα ή σε κάποια σκαλιά.
Θέλω μόνο ένα να πω. Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν γέννησα τα παιδιά μου. Αυτό δε με κάνει όμως καλύτερη από τη μάνα του παιδιού που υιοθετήθηκε. Αυτή ίσως να είναι καλύτερη από εμένα.
Συγχαρητήρια στο δημοσιογράφο Σ.Θ. για την εκπληκτική εκπομπή που έκανε.
Αφιερωμένο στα παιδιά που δεν έχουν μανούλα και που όλες εμείς πρέπει να τα θεωρούμε και δικά μας παιδιά.

proitos

Είναι το γάλα που αγοράζετε πάντα..."φρέσκο";



Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.

Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το........ 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάξτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.

ventetta

Ανέκδοτο της ημέρας

Ο Γιωρίκας άνοιξε ένα μαγαζί με κοτόπουλα, το οποίο δεν πήγαινε καλά.

Λίγο παραπέρα υπήρχε ένα άλλο πού έγραφε "Κοτόπουλα Ιωαννίνων" και γινόταν χαμός από πελάτες.

Πιάνει λοιπόν και γράφει μια ταμπέλα "Κοτόπουλα Ιωαννίνων" και τη βάζει στο μαγαζί του, οπότε άρχισε να κουτσοδουλεύει.

Μια μέρα έρχεται το ΣΔΟΕ για έλεγχο, αφού έλεγξε βιβλία, ταμειακές, άδειες λειτουργίας και τα λοιπά λέει ο ελεγκτής:

- "Kατεβάστε ένα κοτόπουλο παρακαλώ."

Του βάζει δάκτυλο στον πισινό, και λέει:

- "Το κοτόπουλο αυτό δεν είναι Ιωαννίνων.Προέρχεται από Λαμία,κατεβάστε ένα άλλο."

Πάλι του βάζει δάκτυλο και λέει:

- "Aυτό προέρχεται από Τρίκαλα. Δεν πουλάτε κοτόπουλα Ιωαννίνων όπως γράφει η επιγραφή σας. Θα σας βάλω πρόστιμο για παραπλάνηση τουκαταναλωτή."

Καθώς συμπληρώνει το έντυπο με τα στοιχεία του Γιωρίκα ρωτάει κάποια στιγμή:

- "Aπό που κατάγεστε κύριε Γιωρίκα;"

Kαί ο Γιωρίκας κατεβάζοντας το παντελόνι του:

"Για Να Δούμε Θα το βρεις ρε πούστη;"

Πως λέγεται αυτή που τα έχει συγχρόνως με ένα μπάτσο και ένα ποδοσφαιριστή;

Του κλώτσου και του μπάτσου...

jokes

Πιο κοντά σε ένα εμβόλιο για το AIDS


Οι ερευνητές του AIDS Gail Ferstandig Arnold και Eddy Arnold (είναι ανδρόγυνο) έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει στην σύνθεση του πρώτου επιτυχημένου εμβολίου κατά του ιού HIV.

Στην έρευνά τους οι δύο επιστήμονες και η ομάδα τους κατάφεραν να πάρουν μέρη του HIV και να τα συνδυάσουν με τον ιό της γρίπης. Όταν εισήγαγαν τον συνθετικό ιό σε πειραματόζωα παρατήρησαν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων παρήγαγε αντισώματα τα οποία μπορούσαν να καταπολεμήσουν ένα μεγάλο εύρος μεταλλάξεων του HIV.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλά πειραματικά εμβόλια έχουν παρασκευασθεί στο παρελθόν. Το κυριότερο πρόβλημα όμως (που παραμένει) είναι ότι όλα τα εμβόλια μπορούν να καταπολεμήσουν μόνο μια συγκεκριμένη παραλλαγή του ιού. Κανένα μέχρι τώρα δεν ήταν αποτελεσματικό σε ένα μεγάλο εύρος μεταλλάξεών του.

Η προσέγγιση που ακολούθησε η ερευνητική ομάδα είχε ως βασικό σημείο την στόχευση ενός μέρους του ιού που είναι βασικό για την βιωσιμότητά του, ένα μέρος δηλαδή που είναι απαραίτητο ώστε ο ιός να ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του. Συγκεκριμένα η έρευνα εστιάστηκε σε εκείνο το κομμάτι του ιού που παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητα του HIV να εισέρχεται σε ξένα κύτταρα, ένα μέρος που είναι κοινό στις περισσότερες παραλλαγές του ιού.

Επιπλέον, επειδή ο ιός HIV είναι πολύ επικίνδυνος ώστε να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή του εμβολίου, οι Arnolds χρησιμοποίησαν τον ιό της γρίπης ως βάση και "κόλλησαν" το επίμαχο κομμάτι του HIV σε αυτόν. Η όλη διαδικασία έγινε βέβαια με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα θα αντιδράσει στον "συνθετικό" ιό με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε σε ένα στέλχος του HIV.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Virology

www.fosnikolouli.blogspot.com



ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ …

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

20 χρόνια στον... ιστό...


Ηταν 13 Μαρτίου του 1989 όταν Τιμ Μπέρνερς-Λι, ερευνητής του CERN, ξεκινούσε την υλοποίηση ενός μεγαλεπίβολου σχεδίου που είχε ως στόχο τη διασύνδεση μέσω υπολογιστών, καθηγητών και επιστημόνων από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Η πρόταση του με τίτλο «Information Management : a Proposal» είχε γίνει μόλις...


αποδεκτή από τον προϊστάμενό του Μάικ Σεντάλ. Ενα χρόνο αργότερα το World Wide Web θα άλλαζε μια για πάντα τον τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης ανάμεσα σε χιλιάδες χρήστες υπολογιστών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η βασική ιδέα του Μπέρνερς-Λι στηρίχθηκε στην σύνδεση μεγάλων υπολογιστικών συστημάτων και προσωπικών υολογιστών (PC) μέσω μιας νέας «γλώσσας», του hypertext, έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερη η διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης της πληροφορίας (browser) με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει ηλεκτρονικές «σελίδες» και να μεταφέρεται από τη μία στην άλλη με τη χρήση ενεργών συνδέσμων (links).

Ο πρώτος ηλεκτρονικός ιστότοπος (web site) στην ιστορία του Web ήταν το Info.cern.ch και ήταν εγκατεστημένη σε ένα υπολογιστή τύπου NeXT στο CERN και η πρώτη ηλεκτρονική σελίδα είχε τη διεύθυνση http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html και περιλάμβανε πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Το 1991 εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι, εκτός CERN, server στην Ευρώπη και προς το τέλος της χρονιάς εγκαταστάθηκε ο πρώτος web server στις ΗΠΑ, στο πανεπιστήμιο του Stanford. Την ίδια χρονιά κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα μη-πανεπιστημιακά web site (π.χ. το www.worldbank.org) ενώ η Τζέιν Αρμουρ Πόλι επινοεί τον όρο «σερφάρω στο internet» («Surfing the Internet»).

Μεγάλες εφημερίδες όπως οι New York Times, ο Guardian, η Le Monde κάνουν ευρύτερα γνωστό το νέο μέσο με δημοσιεύματά τους το 1993. Ο ρυθμός ανάπτυξης του WWW αγγίζει το πρωτοφανές ποσοστό του 341% ανά έτος, ξεπερνώντας ακόμη και αυτή την εξάπλωση των τηλεφωνικών επικοινωνιών στις αρχές του 20ου αιώνα.

Το 1994 δύο φοιτητές του Stanford δημιουργούν το Yahoo κάνοντας το χόμπι τους επάγγελμα. Την ίδια χρονιά ανοίγει το Amazon, το πρώτο online βιβλιοπωλείο στην ιστορία του διαδικτύου.

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 80 εκατομμύρια ενεργά web site, δεκάδες εκατομμύρια ιστολόγια και εκαντοντάδες εκατομμύρια χρήστες από όλες τις χώρες του κόσμου.
Πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Στον εσωτερικό χώρο μιας εκκλησίας εισήλθαν άγνωστοι δράστες, σκάβοντας του δάπεδο σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού.

Οι δράστες παραβίασαν τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο δημοτικό διαμέρισμα Αχελινάδας του δήμου Τυμφαίων, σπάζοντας τα τζάμια του πρόναου. Από εκεί εισέβαλαν στην εκκλησία και έσκαψαν στο δάπεδο σε πλάτος και βάθος περίπου ενός μέτρου.
Από την Αστυνομία εκφράζεται η βεβαιότητα ότι οι δράστες αναζητούσαν συγκεκριμένο θησαυρό, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, κατά τον έλεγχο του ναού μετά τη διάρρηξη, δεν έλειπαν εικόνες ή άλλα κειμήλια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

e-enimerosi

Φυτεύουμε δέντρα !!


Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Τμήμα Περιβαλλοντικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Θα φυτέψουν δένδρα

Σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές Οιχαλίας και Μεγάλων Καλυβίων οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα προβούν σε δενδροφυτεύσεις. Ειδικότερα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Μ. Καλυβίων θα φυτέψουν δενδρύλλια στον αύλειο χώρο του διδακτηρίου την Πέμπτη 19 Μαρτίου, ενώ την Παρασκευή 20 του μήνα σε ανάλογη κίνηση θα προχωρήσουν και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Οιχαλίας, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Κινήσεις που θα πρέπει να βρουν μιμητές…

e-enimerosi

oichalia: Ας είναι μόνο η αρχή και στο μέλλον να συμμετάσχουμε όλοι μας!

Παιχνίδι....




Βαρέθηκα...
Σε Βαρέθηκα.....
Με Βαρέθηκα.....
Βαρέθηκα τα πάντα...

Το Βρήκα!!!!!!

Απόψε θα παίξουμε κυνηγητό!!!!!!

Εγώ θα σε κυνηγάω κι εσύ θα μου κρύβεσαι.....
Σε σκόρπιες κουβέντες και ανύποπτα βλέμματα......
Σε τυχαίες συναντήσεις και στον καπνό των σβημένων τσιγάρων.....
Θα σε κυνηγάω και δε θα το ξέρεις......

Θα σε κυνηγάω μέχρι να κουραστείς!!!!!

Τότε μονάχα θα σταματήσω.
Κι όταν καταχτήσω αυτό που ποτέ δεν είχα...... ,
.....τότε από ανία, εγωισμό και αυταρέσκεια θα σε περιφρονήσω και θα σε αφήσω για πάντα.....
......ήσυχη!!!!!!

Μόνο Τότε Αννα!!!!

Γιατί το γέλιο είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα:


Το γέλιο ενδυναμώνει το σύστημα άμυνας του οργανισμού και μειώνει το στρες.
Τα άτομα τα οποία γελούν εύκολα και έχουν την αίσθηση του χιούμορ, σε αντίθεση με αυτούς που θυμώνουν εύκολα, φαίνεται σύμφωνα με έρευνες να παρουσιάζουν λιγότερα καρδιακά επεισόδια.
Ακόμη και η αναμονή ενός ευχάριστου γεγονότος το οποίο θα συνοδευτεί από πολύ γέλιο, δημιουργεί αλλαγές στον μεταβολισμό του οργανισμού, που είναι ευεργετικές για διάφορα όργανα του σώματος και για τα αιμοφόρα αγγεία.
Η προσδοκία για ένα καλό γέλιο, ακόμη και μέρες πριν από το γεγονός που θα προσφέρει το γέλιο, αυξάνει στο αίμα τις ενδορφίνες, μειώνει τις ορμόνες που έχουν σχέση με το στρες, αυξάνει ορμόνες που σχετίζονται με τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση.
Οι ορμονικές αλλαγές που δημιουργούνται ακόμη και από τη προσδοκία για το γέλιο, μελετήθηκαν σε 16 εθελοντές άντρες, σε έρευνα που έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου Irwin της Καλιφόρνιας.
Στο αίμα των εθελοντών μετρήθηκαν ορμόνες όταν οι άνδρες αυτοί περίμεναν από 3 μέρες πριν, να δουν ένα ευχάριστο γεγονός που αναμενόταν ότι θα τους προκαλούσε πολύ γέλιο.
Οι μετρήσεις έδειξαν:

* Πτώση κατά 39% των επιπέδων της κορτιζόνης στο αίμα, η οποία είναι ορμόνη που σχετίζεται με το στρες

* Πτώση κατά 70% της αδρεναλίνης, η οποία είναι η κατ' εξοχήν ορμόνη του στρες

* Αύξηση κατά 27% της ενδορφίνης, η οποία είναι ορμόνη που παράγεται από τον οργανισμό, ανάλογη της μορφίνης και η οποία κάνει το άτομο να νιώθει καλά

* Αύξηση κατά 87% της αυξητικής ορμόνης. Η αυξητική ορμόνη έχει θετικές επιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα που είναι το σύστημα άμυνας του οργανισμού

Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο μεταβολισμό του οργανισμού δημιουργούνται όχι μόνο από το ίδιο το γέλιο αλλά και από την προσδοκία ενός γεγονότος που θα προκαλέσει άφθονο γέλιο.
Η μείωση των ορμονών του στρες συμβάλλει και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Η μείωση του στρες και η μείωση της αρτηριακής πίεσης μειώνουν τον κίνδυνο βλάβης στο ενδοθήλιο που είναι ο εσωτερικός χιτώνας του αυλού των αρτηριών.
Οι βλάβες που προκαλούνται από το στρες και τη ψηλή πίεση στις αρτηρίες, οδηγούν σε αγγειακά προβλήματα αθηρωμάτωσης. Στη συνέχεια δημιουργείται απόφραξη των ζωτικών αρτηριών για την καρδία ή τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα τα καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.
Βλέπουμε λοιπόν ότι πλέον τεκμηριώνεται με αντικειμενικό τρόπο ότι το γέλιο και η αναμονή για γέλιο, τροποποιούν τα επίπεδα ορμονών στο αίμα. Οι αλλαγές αυτές είναι πολύ ευεργετικές για την καρδιά, τον εγκέφαλο και τα αγγεία.
Είναι απαραίτητο να προσπαθούμε όλοι καθημερινά, να έχουμε μια καλή δόση γέλιου.

Πηγή:Medlook
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan