Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ-ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ

ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είναι ο κόσμος μας. Όλα είναι ευμετάβλητα και χωρίς αξίες.Κρατείστε ψηλά την αγάπη και την αισιοδοξία!!!

Χρειαζόμαστε μόνο μια πετσέτα και ένα κολάν..

Ο τρελός οπαδός της Νασιονάλ!

Κολομβιανή τρέλα... Ένας οπαδός της Ατλέτικο Νασιονάλ έκανε τατουάζ σε όλο του το σώμα τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας!

Οι πράξεις αγάπης στις οποίες προχωρούν οι οπαδοί για την αγαπημένη τους ομάδα πολλές φορές ξεπερνάει τα σύνορα της λογικής, και στην κατηγορία αυτή ανήκει σίγουρα...

Ολοκαίνουριος Χρήστος Χολίδης...Ακούστε το!!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη με τίτλο 'Κακομαθημένο'

Αυτό το χειμώνα η μισή Ελλάδα θα αφιερώνει το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη στην άλλη μισή !





Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι : Θάνος Παπανικολάου

Να γιατί δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας παλαιστής

ΒΙΝΤΕΟ: Η ζωή είναι σκληρή

Οι πιτσιρικάδες θέλησαν να κάνουν ένα βίντεο-αναπαράσταση των αγώνων του WWE. Μόνο που δεν προέβλεψαν σωστά κάτι...





Πηγή

Στη Γεωγραφία Γ’ Λυκείου των Αλβανικών σχολείων διδάσκονται ότι οκτώ νομοί της Ελλάδος είναι Αλβανικοί!!!

Στη «Γεωγραφία της Αλβανίας» που διδάσκετε στην Γ’ Λυκείου των σχολείων της χώρας, οι μαθητές δε μαθαίνουν μόνο για τα σημερινά όρια του Αλβανικού κράτους αλλά, και για τις περιοχές που «αδίκως» - όπως λέει αρκετές φορές στο βιβλίο – το Συμβούλιο των Πρεσβευτών του 1913 άφησε εκτός των ορίων του κράτους Αλβανικές περιοχές (Treva Shqiptare). Στις περιοχές αυτές περιλαμβάνονται 3 νομοί του Μαυροβουνίου, όλο το Κόσσοβο και άλλες τρεις περιοχές της Σερβίας, το μεγαλύτερο μέρος του κράτους των Σκοπίων και 8 νομοί της Ελλάδος. Το βιβλίο αυτό που διδάσκονται και τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου, έχει εξώφυλλο το χάρτη της Αλβανίας να πλαισιώνεται από τις «Αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) εκτός συνόρων.
Στο ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο «Οι Αλβανικές Περιοχές στην Ελλάδα», σελ. 198 στην εισαγωγή με τίτλο «Σύνθεση και θέση των Αλβανικών περιοχών» αναφέρει: Είναι Αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο Ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις,...

Γνωρίζετε ότι...

1 στους 4 Αμερικανούς έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση!

Αμερικανική και ελβετική κοινοπραξία σκοπεύει να επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια, για την κατασκευή της ρεπλίκας του "Τιτανικού", με αφορμή την 90ή επέτειο του ναυαγίου, το 2002.

Aν και ο πληθυσμός της Kίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια.

Αν χαθεί η πίεση της καμπίνας ενός αεροπλάνου, ο επιβάτης μπορεί να διατηρήσει τις αισθήσεις του μόλις για 18 δευτερόλεπτα.

Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Άνταμαν και οι Πυγμαίοι.

Αράπικα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη!

Για να καταφέρει να περπατάει...

Ερωτευμένοι με το κινητό τους οι ευρωπαίοι - Πρωτιά στα sms

Στην Ευρώπη στέλνουμε ακατάπαυστα sms, στις ΗΠΑ κοιτάζουν το προφίλ τους στο Facebook και στην Ιαπωνία σερφάρουν διαρκώς από το κινητό τους.
Έρευνα της εταιρείας ComScore για τη χρήση φορητών συσκευών με πρόσβαση στο Ίντερνετ «χαρτογράφησε» τις «φυλές» των χρηστών σε όλο τον κόσμο, καταδεικνύοντας ότι η αγορά του mobile Internet γνωρίζει διεθνώς τεράστια άνθηση και αποτελεί το νέο πεδίο «μάχης» των εταιρειών.

Οι Ιάπωνες κάτοχοι smartphones (κινητά τηλέφωνα με διαδικτυακές εφαρμογές) χρησιμοποιούν το Ίντερνετ από το κινητό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό.

Οι Ευρωπαίοι κάτοχοι κινητών...

«Καταντήσαμε το ελληνικό τραγούδι... πορνεία»

Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής μιλάει πάντα έξω από τα δόντια και δεν διστάζει να τα βάλει με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε που κατά την δική του κρίση δεν είναι σωστό. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το λαϊκό τραγούδι και το πως έχει καταντήσει την σημερινή εποχή...

Αν έχεις τύχη...

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ένας πεζός στο Sao Paulo της Βραζιλίας, όταν ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με μεγάλη ταχύτητα πέρασε ξυστά από δίπλα του...




Πηγή

Απίστευτη ουρά από ταξί στην Κίνα…


Στην Κίνα ζούνε 1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι, όπως ίσως γνωρίζετε.Έτσι φανταστείτε πόσα ΤΑΞΙ πρέπει να υπάρχουν για να μεταφέρουν όλα εκείνα τα δισεκατομμύρια των Κινέζωνι;Απλά δείτε πόσα ταξί περιμένουν για να πάρουν έναν επιβάτη...

Από φιάσκο σε φιάσκο η ΕΛ.ΑΣ. - Τους έφυγε μέσ' απ' τα χέρια 17χρονος κρατούμενος

Απέδρασε μέσα από το περιπολικό ενώ τον μετέφεραν από τα δικαστήρια στο Α.Τ. Νίκαιας!
Φαίνεται ότι σήμερα δεν είναι η... μέρα της ελληνικής Αστυνομίας. Μετά το φιάσκο της Κορίνθου ήρθε ακόμη ένα «χαστούκι» στο γόητρο του Σώματος. 17χρονος αθίγγανος δραπέτευσε μέσα από το περιπολικό, την ώρα που τον μετέφεραν από τα δικαστήρια στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Ο νεαρός συνελήφθη στη Νίκαια γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές. Και επρόκειτο να περάσει από τη διαδικασία του αυτόφωρου. Όλα πήγαν καλά στη μεταγωγή του στα δικαστήρια. Αλλά τα πράγματα... στράβωσαν στην επιστροφή!

Σε ανύποπτη στιγμή, ενώ το περιπολικό ήταν σταματημένο σε φανάρι και χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και... μην τον είδατε! Απέδρασε σαν κύριος!

Πηγή

Μπορεί να μας εξηγήσει με την …λογική ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας τι είναι αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες;

Γιατί αν αυτό είναι το Σχολείο Γριζάνου, απορούμε πως δεν έχουν …ξεσηκωθεί και οι …πέτρες στο Δ.Δ. Γριζάνου όπου προφανώς κινδυνεύουν μαθητές και όπου επίσης προφανώς κάποιοι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ….

Και αν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που δηλώνουν υποψήφιοι και αντί να μεριμνήσουν και να πιέσουν για την λύση αυτού του προβλήματος, κοιτάνε γύρω τους να μαζέψουν ψήφια…

Αεροσκάφος του ΝΑΤΟ συνετρίβη στο Αφγανιστάν



Σύμφωνα με έναν άλλο εκπρόσωπο του αεροδρομίου, στο αεροσκάφος επέβαιναν οκτώ μέλη του πληρώματος.
Ένα αεροσκάφος που μετέφερε εμπορεύματα για το ΝΑΤΟ...

Σουλα Σουλα για μια θεσούλα.....

To ακούσαμε και αυτό!!!...
Σουλα Μερεντιτη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ακραία "φιλελευθερο-εκσυγχρονίστρια" και κουμπάρα του Σημίτη.) σε ραδιόφωνο των Τρικάλων...μας ανέφερε λοιπόν ότι..
"ένα από τα αιτία της σημερινής κρίσης είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι"...προφανώς τους θεωρεί υπευθύνους ,αλλά .....

Aκούστε το νέο ντουέτο Καρρά - Κοκκίνου !

«Δεν την Παλεύω» !! Ακούστε το !!

Το όνειρο του κάθε άνδρα.

1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;
2) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
3) Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
4) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι;
Τι κάθεσαι εδώ;
5) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
6) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά... το ρωτάς;;

O Γιωργάκης θέλει ψυχολογική υποστήριξη

Ναι, ο πρωθυπουργός μας θέλει υποστήριξη. Για αυτό πήγε στο Γιούνκερ και έκανε αυτή την εξομολόγηση για την χώρα που κυβερνά. Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε μια ακόμα στιγμή αδυναμίας.



Πολύ λογικό, βέβαια, μου φαίνεται. Όπως κάθε παιδί έχει και αυτός τις δικές του φοβίες. Μεγαλώνοντας θα συμφιλιωθεί με την ιδέα και θα γίνει μέρος της (τώρα απλά προσπαθεί).


Πηγή

Απλά Μαθηματικά

Πρόβλημα εξετάσεων εισαγωγής στην λέσχη bilderberg έτους 1985(πλάκα κάνουμε): Έχουμε μια χώρα κάπου ΝΔ της Ευρώπης 132.000 τ.χλμ. με ομοιογενή πληθυσμό, και πάνω από 2.500 νησιά που διπλασιάζουν την επικράτειά της. Η γεωγραφική της θέση είναι το όνειρο και ο παράδεισος του αποικιοκράτη.

Σταυροδρόμι 3 Ηπείρων(εμπορικός σταθμός), κόμβος ενεργειακός(ιδανική διαδρομή αγωγών πετρελαίου, φυσικού αερίου), με μεγάλο σχετικά ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο, και τεράστιο φυσικό κάλλος εκμεταλλεύσιμο τουριστικά....................... Πάνω της κατοικούν 10 εκατ. κακομαθημένοι αναρχοεθνικιστές επαναστάτες καλοζωισμένοι με περρίσια αυτοπεποίθηση γιατί πιστεύουν ότι είναι απ’ευθείας απόγονοι Αχαιών και Δωριέων. Υποσυνείδητα διακαώς επιθυμούν να ζήσουν το «μεγάλο αμερικάνικο όνειρο» που τρελαίνονται να μισούν, και να μεταμορφωθούν σε υβρίδια μποεμογιάπηδων.

Ερώτημα : Πως βάζουμε αναίμακτα στο χέρι αυτό το φιλέτο, μεταλλάσσοντας τους κατοίκους του σε πειθήνιους μπάτλερ;

Απάντηση μαθητή (δουλεύει τώρα στο ΔΝΤ):...

ο θυμός και η Αγάπη..



Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε το νέο αυτοκίνητό του, ο ηλικίας 4 ετών γιος του, πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ RFID Chip ?

RFID είναι το τσιπ που βλέπουμε να είναι κολλημένο επάνω στην κάρτα? ΟΧΙ δεν είναι αυτό...

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας την δίνει η εταιρεία Bundesdruckerei GmbH στο Βερολίνο η οποία κατασκευάζει τέτοιες κάρτες...
Οι κάρτες όπως μας διευκρινίζει η εταιρεία έχουν δύο τσιπ. Ένα που λειτoυργεί εξ'επαφής (αυτό που φαίνεται) και ένα που λειτουργεί από απόσταση (αυτό που δεν φαίνεται το οποίο είναι RFID). Αρα το RFID βρίσκεται σε μια λεπτή «φέτα» η οποία είναι μέσα στην κάρτα. Δείτε την φωτογραφία (πάνω) σε μεγένθυση και διαβάστε από κάτω το σχετικό άρθρο. ....

εσείς τί θα κάνατε???

ο εξυπνότερος άντρας στον κόσμο!!




εσείς τί θα κάνατε???

Ο Αβραάμ είναι μορφή..... Σε όλα...


newsbeast.gr

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η Ρωσία δημοσιοποίησε, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, το λεπτομερή απολογισμό των αμυντικών δαπανών της μέχρι το 2013, όπως ανέφερε η εφημερίδα Vedomosti.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Κρατικής Δούμας για θέματα Άμυνας, Victor Zavarzin, οι αμυντικές δαπάνες της χώρας, συμπεριλαμβανομένης ανήλθαν στα 487 δισεκατομμύρια ρούβλια ($ 16.3 δισ.) το 2010, 574 δισ. ($ 19.2 δισ.) το 2011, 726 δισ. ($ 24.3 δισ.) το 2012 και 1.160 δισεκατομμύρια ($ 38.8 δισ.) το 2013.

Οι δαπάνες επικεντρώθηκαν στην προμήθεια των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων RS-24 και Bulava, τα μαχητικά-βομβαρδιστικά Su-34 fullback, τα Su-35-Ε, υποβρύχια, κορβέτες και φρεγάτες για το στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

πηγή

Ξύλο της Καγιά με μοντέλο!

Ιερέας κάηκε από τη φωτιά που άναψε ο ίδιος!

Μέσα στο χωράφι του εγκλωβίστηκε και άφησε την τελευταία του πνοή, ένας συνταξιούχος ιερέας, στον οικισμό Κάτω Λούμα του Δήμου Αγίου Νικολάου. Ο 77χρονος περικυκλώθηκε από τη φωτιά που έβαλε ο ίδιος, για να κάψει τα
ξερόχορτα, που είχαν «πνίξει» τα ελαιόφυτά του, σε αγροτική περιοχή του χωριού.

Από κοντά και η πρεσβυτέρα, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει την κρίσιμη στιγμή, αφήνοντας αβοήθητο τον ιερέα, που μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από τον πύρινο κλοιό.

Όπως είπε η ίδια αργότερα, εμφανώς σοκαρισμένη,...

H ψωροκώσταινα υπήρχε στη πραγματικότητα

Στην εποχή που κυβερνούσε την Ελλάδα ο Καποδίστριας ζούσε στο Ναύπλιο μια ζητιάνα, που την έλεγαν «Ψωροκώσταινα». Σε μια λοιπόν συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος θέλοντας να πει για τη φτώχεια του Ελληνικού Δημοσίου το παρομοίασε με την…
πασίγνωστη ζητιάνα.

Από τότε η λέξη επαναλήφθηκε στις συζητήσεις και τελικά επικράτησε. Μόνο που, όταν λέγεται τώρα δεν εννοεί το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ολόκληρη την χώρα…

Η όλη ιστορία της Ψωροκώσταινας (Ευ. Δαδιώτης, «Αιγαιοπελαγίτικα» τεύχος 13) είναι η εξής:...

Γιώργος Παπανδρέου.. Ο Εθνικός μας Καραγκιόζης!!

Τελικά ο Γιούνκερ με επίσημη απάντηση του, ξεκαθαρίζει πως ο Γ. Παπανδρέου ήταν τελικά ο πρωθυπουργός που μίλησε για τα προβλήματα της οικονομίας και την «διεφθαρμένη χώρα» στον πρόεδρο του Eurogroup. Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος, για να κάνει τέτοιες δηλώσεις για την χώρα του;; Σίγουρα είμαστε λίγο έως πολύ όλοι διεφθαρμένοι, αλλα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως υπάρχουν και...χειρότερα κ. Παπανδρέου.. Εσύ που είσαι τόσο κοσμογυρισμένος θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.. Απο την άλλη όμως, αν δεν σου κάνουμε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία κύριε Γιωργάκη..
trelokouneli.blogspot.com

Συνελήφθη γιατρός για φακελάκι

Ιδιώτης γιατρός από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., επειδή ζητούσε «φακελάκι» 600 ευρώ από γυναίκα, υποσχόμενος ότι θα μεσολαβήσει, προκειμένου να επισπεύσει τη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο πατέρας της, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το πρωί της Τρίτης, την ώρα που έπαιρνε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 600 ευρώ. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της γυναίκας στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, που «έστησε» εν συνεχεία την επιχείρηση σύλληψης του ιδιώτη γιατρού.....

Το "νησί" των ρεκόρ!!


Έσπασε τα ρεκορ η χθεσινή πρεμιέρα της σειράς "Το νησί". Συνολικά το παρακολούθησαν 3.555. 524 τηλεθεατές, συγκεντρώνοντας μέσο όρο για το σύνολο 61,7% και για τα νεανικά κοινά 68,9%, ενώ έφτασε μέχρι και 72,8%. Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» που έπαιζε ακριβώς την ίδια ώρα άγγιξε –μετά βίας...6,3% στο σύνολο και 6% στα νεανικά κοινά, ενώ δεν πήγε ιδιαίτερα καλά και το «Next Top Model», με το οποίο συνέπεσε το δεύτερο μισό προβολής του.
trelokouneli.blog

Φιάσκο για την Αστυνομία - Έκλεψαν φορτηγό με 60 μετανάστες μπροστά στα μάτια των αστυνομικών μετά από καταδίωξη στην Κορινθία

Φορτηγό με περίπου 60 παράνομους μετανάστες κατάφεραν και άρπαξαν μέλη κυκλώματος διακινητών μπροστά στα μάτια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Έως αυτή τη ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής για τον εντοπισμό του οχήματος και των μη νόμιμων μεταναστών. Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν τρία από τα μέλη του κυκλώματος και αναζητείται ο οδηγός του φορτηγού.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών είχαν πληροφορίες πως σε μικρό κόλπο κοντά στον Ισθμό Κορινθίας σκάφος θα αποβίβαζε μετανάστες.

Κλιμάκιο τεσσάρων αστυνομικών πήγε στη περιοχή και εντόπισε ένα ύποπτο φορτηγό μέσα στο οποίο είχαν κρυφτεί οι μετανάστες. Ακολούθησε καταδίωξη προς την Αργολίδα και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγό ωστόσο ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί όμως ...

Το Bumblebee τράκαρε με περιπολικό

Με όχημα της αστυνομίας συγκρούστηκε το Bumblebee, από την ταινία Transformers. Το αυτοκίνητο κινείται με τηλεχειρισμό και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας, ξέφυγε από τον έλεγχο και ακολούθησε μία τρελή πορεία μέχρι το αστυνομικό όχημα να το σταματήσει.

Το περιπολικό έκανε έρευνες λόγω ενός υπόπτου δέματος με εκρηκτικά που βρέθηκε σε νεκροταφείο κοντά στην περιοχή των γυρισμάτων. Έκπληκτοι οι αστυφύλακες που επέβαιναν στο όχημα, έβλεπαν να έρχεται κατά πάνω τους ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.....

Τράκαρε η Βίκυ Καγιά

Η φρεσκοπαντρεμένη Βίκυ Καγιά σήμερα το πρωί τράκαρε με το αυτοκίνητο της. Η παρουσιάστρια του «Next Top Model» δεν σταμάτησε σε ένα stop και έτσι…να το το τρακάρισμα. Σήμερα η όμορφη Βίκυ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου και μίλησε για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της εκπομπής της και για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη.

Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στο "μάτι"....


πηγή

69χρονος ασέλγησε σε 14χρονο αγόρι!!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία του Πύργου η απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης ενός ανήλικου αγοριού από έναν 69χρονο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!


Ο δράστης φέρεται να θώπευσε στο...

Πυροσβέστης πορτοφολάς στην Ρόδο

Ως εποχικός πυροσβέστης μπορεί να τα κατάφερνε, ως… πορτοφολάς όμως δεν είχε καμία τύχη ο 31χρονος που πιάστηκε στα «πράσα» την στιγμή που έκλεβε το πορτοφόλι μιας υπαλλήλου ξενοδοχείου στην Ρόδο!


Και μπορεί το θύμα του να τον συγχώρησε, όμως ο εισαγγελέας δεν ήταν τόσο πονόψυχος!


Ο 31χρονος πυροσβέστης...

Έκλεβαν από τάφους

Σπείρα Βουλγάρων "χτυπούσε" σε νεκροταφεία της Βόρειας Ελλάδας, κλέβοντας από τάφους και προκαλώντας φθορές.
Οι πέντε άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη διάρκεια ελέγχου διαβατηρίων των επιβατών σε 2 ΙΧ αυτοκίνητα στο...
μεθοριακό σταθμό της Εξοχής στη Δράμα.
Μέσα στα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν κρυμμένα 85 χάλκινα ανθοδοχεία κοιμητηρίων και μεγάλος αριθμός κομματιών από τεμαχισμένα χάλκινα καντήλια, ένα τσεκούρι,τέσσερα μαχαίρια, δύο σφυριά (βαριοπούλες), οκτώ ζευγάρια γάντια, έναν φακό νυκτός και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Όπως προέκυψε οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα αντικείμενα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής από τάφους κοιμητηρίου στην Πετρούσα Δράμας, προκαλώντας και ζημιές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημ/κών Δράμας.


Πηγή

"Αλ τσαντίρι νιουζ", σήμερα 12/10/2010

O Λάκης Λαζόπουλος, η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του prime time, «εισβάλλει» στην παρέα μας, Τρίτη 12 Οκτωβρίου , στις 21:00, και στήνει με τα υλικά της σάτιρας το πιο… επίκαιρο Τσαντίρι!
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι καταγράφηκε, αυτή την εβδομάδα, στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο.
Ο Λάκης δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας όλα τα σοβαρά αλλά και τα ανάλαφρα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας θα γίνει και αυτή την Τρίτη το αναπόσπαστο κομμάτι της συντροφιάς μας.
Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος.
Ένα ξεχωριστό ραντεβού με τη χαρά, μια ιδιαίτερη απόδραση από την καθημερινότητα που φέτος έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά!
Στο Τσαντίρι αυτής της Τρίτης: …ο κόσμος καίγεται και τα κόμματα ….αρμενίζουν!
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχονται στον Alpha, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00 και θα γίνει και πάλι της…..Τρίτης!


Πηγή

«Παραλύει» η Γαλλία

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στη Γαλλία, με αφορμή τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό, το οποίο σκοπεύει στη μείωση των ελλειμμάτων.


Οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Σαρκοζί έχουν προκαλέσει την αντίδραση των εργαζόμενων στις μεταφορές, στους...
σιδηροδρόμους, και τα αεροδρόμια, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.


Επιπλέον, στον χορό των κινητοποιήσεων θα λάβουν μέρος μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και φοιτητές.


Εν τω μεταξύ...

Ελεύθερος ο Χανιώτης που «ξάφριζε» εκκλησίες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι ο 36χρονος που συνελήφθη στα Χανιά για την κλοπή εκατοντάδων κειμηλίων από εκκλησίες.
Αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με...
τους περιοριστικούς όρους της επιβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασής του στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 36χρονος άρπαξε 208 εικόνες, 20 ευαγγέλια του 19ου και 20ου αιώνα, 40 λειψανοθήκες και δεκάδες άλλα εκκλησιαστικά είδη μεγάλης αξίας.
Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 12 κλοπές και έχουν αναγνωριστεί τα κλεμμένα είδη.


Πηγή

Κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας


Μια μοναδική στιγμή «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός, όταν κατά τη διάρκεια καταιγίδας, κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.

Η εντυπωσιακή εικόνα, τραβήχτηκε από ένα φωτογράφο στη Νέα Υόρκη τον Jay Fine, που πέρασε μια ολόκληρη νύχτα παρακολουθώντας την καταιγίδα στο Battery Park στο Μανχάταν, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την τέλεια εικόνα.

Ο Fine,...

Γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο



Έξι μήνες άθικτο παρέμεινε ένα γεύμα Happy Meal των ταχυφαγείων McDonald's ύστερα από έρευνα μιας φωτογράφου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail.

Καθημερινά και για μισό χρόνο η φωτογράφος Sally Davies...

Το πείραμα του Jamie Oliver...

Δείτε τι τρώνε τα παιδιά μας και πως κατασκευάζονται οι κροκέτες κοτόπουλου.....
Αυτά που δείχνει δεν είναι υπερβολή.

Ανάμεσα σε περισσότερο σεξ ή περισσότερα λεφτά, διάλεξαν τα λεφτά!

Ο λόγος γιά μιά έρευνα που έγινε σε όλη την Αμερική και την οργάνωσε το Shortcuts.com και το AllYou.com.

H έρευνα απευθυνόταν στις γυναίκες, που έπρεπε να απαντήσουν στην ερώτηση: ”Aν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα σε 50 δολλάρια περισσότερα την εβδομάδα ή σε περισσότερο σεξ, τι θα προτιμούσατε;”.

Απάντησαν 5300 γυναίκες, και οι 8 στις 10, ανεξαρτήτου ηλικίας, προτίμησαν τα 50 δολλάρια!

”Δυό χρόνια πριν θα είχα απαντήσει διαφορετικά, αλλά τώρα οι εποχές είναι δύσκολες”, ”Με την οικονομική κρίση, προτιμώ να έχω χρήματα και να νιώθω ασφάλεια, παρά μιά ευχαρίστηση που θα κρατήσει λίγο”, ”Προτιμώ να έχω οικονομίες, παρά σεξ”, ήταν μερικές ενδεικτικές απαντήσεις.

Πηγή

Μπέρδεψε το μικρόφωνο με το σουβλάκι

ΔΕΙΤΕ: Η δημοσιογράφος του Αυτιά μάλλον δεν είχε φάει πρωινό.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν σε αποσπάσματα από την εκπομπή του «αγαπημένου» τους, Γιώργου Αυτιά. Την αφορμή τους έδωσε μια...
μάλλον πεινασμένη δημοσιογράφος!





Πηγή

Συναγερμός με πλαστά εισιτήρια στη Eurovision 2011

Μπορεί ακόμα η Γερμανία να μην έχει επιλέξει σε ποια πόλη θα διεξαχθεί ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision, όμως μια είδηση έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων. Κάποιοι επιτήδειοι κυκλοφόρησαν πλαστά euro-tickets με τιμές που αγγίζουν ακόμα
και τα χίλια ευρώ με σκοπό να αγοραστούν από θαυμαστές του ευρωπαϊκού θεσμού. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το oikotimes.com και οι υπεύθυνοι ρίχνουν ευθύνη στο ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η πόλη της Γερμανίας όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός. Αν γινόταν αυτό ίσως να μπορούσαν άνετα να τυπωθούν αυθεντικά euro-tickets και να αποφευχθούν τα πλαστά που ήδη κυκλοφορούν στην πιάτσα του διαδικτύου.


Πηγή

Μεγάλος νικητής ο πιανίστας χωρίς χέρια

ΔΕΙΤΕ: Παίζει πιάνο με τα πόδια στο «Κίνα έχεις ταλέντο»

Η δύναμη της θέλησης νίκησε στο σόου «Κίνα έχεις ταλέντο», κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό κλισέ. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του 23χρονου πιανίστα Λιού Γουέι που έχασε και τα δύο χέρια του σε ηλικία 10 ετών όταν χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα ενώ έπαιζε κρυφτό.

Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν, Γιατί....

1. Αν δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι ένας
φαλλοκράτης...
Αν κάνεις εσύ τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι φλούφλης...




2. Αν δουλεύεις πολύ σκληρά, τότε παραπονιέται ότι δεν της αφιερώνεις
πολύ χρόνο...
Αν δουλεύεις λίγο, τότε είσαι ένας άχρηστος τεμπέλης...




3. Αν η δουλειά της είναι βαρετή και μονότονη με χαμηλό μισθό,τότε είναι
εκμετάλλευση...
Αν η δική σου δουλειά...

Παγκόσμιο ρεκόρ βγαλσίματος σουτιέν

Καλά ο τύπος δεν έχει το θεό του. Πρόλαβε και ξεκούμπωσε 56 σουτιέν σε ένα λεπτό κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες! Μετα βίας 10 με 15 να ξεκουμπώσεις και αυτό έχοντας κάνει γερή προπόνηση. Πόσες γυναίκες έγδυσε ο τύπος για να κάνει προπόνηση; Γιατί έτσι ξαφνικά δεν το κάνεις. Δείτε το βίντεο...

Δείτε πώς θα είναι το διαστημικό τουριστικό ταξίδι με το Enterprise!

Το διαστημικό σκάφος Enterprise το οποίο ανήκει στην εταιρεία Virgin Galactic πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση πάνω από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, στα πλαίσια του προγράμματος με σκοπό την ανάπτυξη διαστημικού τουρισμού....

Βρε τον Άχμετ.....!!!





Πηγή

Γιατί στο ασανσέρ κοιτάμε την οροφή; Εχει σχέση με αποτύπωμα στο DNA;

Σε ταινίες τρόμου, πολλοί άνθρωποι δολοφονήθηκαν σε ανελκυστήρες από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο κλειστό χώρο, συμπεριλαμβανομένων και των ντους.

Στην πραγματική ζωή, η πιθανότητα να πέσουμε θύμα μιας θανατηφόρου επίθεσης σε ασανσέρ είναι σχεδόν μηδενική. ...

Φοιτήτριες έκαναν βίζιτες μέσω ιστοσελίδας στην Πάτρα!

Σάλος στην Πάτρα με τις φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μια 18χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία...
Από τα φοιτητικά έδρανα του. Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε ερωτικά ραντεβού, που κλείνονταν μέσω Ιντερνετ, σε ξενοδοχεία της πόλης, με πελάτες που τις πλήρωναν για τις υπηρεσίες τους από
.400 έως 1.000 ευρώ τη φορά. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν το ροζ κύκλωμα που δρούσε μέσω διαδικτύου και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν δεκάδες φοιτήτριες.
Στην διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν...: «Είμαστε δύο 17χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Τα extra μας: όλα στο στοματάκι μας συν 50 ευρώ. Κατάποση συν 50 ευρώ. Διευκρίνιση: όχι πρωκτικό. Το πρόγραμμά μας: ελεύθερο στοματικό, φιλί με γλώσσα, σεξ σε όλες τις στάσεις, τελείωμα στο πρόσωπο ή στο στόμα μας. Τηλ.: ………. (10.00-21.00). Για να κλείσεις ραντεβού...

Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη ο Νίκος Παναγιωτίδης από τους Antique!

Από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξης, ο παλιός παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των Antique. Ο γνωστός μουσικός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση!
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μουσικός, που απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορήθηκε ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100.000€, για να καλύψει οικονομικές του ανάγκες.
Πρόκειται για χρήματα που δανείστηκε από τη θεία του, το διάστημα 2001-2004, οπότε εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά της, στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής και των παιδιών της θείας του, την εξανάγκαζε να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της για τα δανεικά.
Πάντως, ο Νίκος Παναγιωτίδης, που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία, απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων, για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσαν οι συγγενείς του. Πάντως, το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή

Σβήστε το φως γιατί παχαίνει



Η έρευνα δείχνει ότι η έκθεση στο τεχνητό φως στη διάρκεια των ωρών του σκοταδιού στη φύση, αλλάζει τον μεταβολισμό και προσθέτει πάχος στο σώμα, ακόμα κι αν δεν αυξάνεται καθόλου η ποσότητα τροφής που καταναλώνεται τη μέρα.

Η μελέτη, υπό τον καθηγητή νευροεπιστημών και ψυχολογίας Ράντι Νέλσον και την ερευνήτρια Λόρα Φόνκεν του πανεπιστημίου του Οχάιο,...

Σύσταση για έγκυες σε έκθεση μουσείου

«Απαγορεύεται» να την επισκεφτούν γιατί υπάρχουν αντικείμενα πολέμου

Το Εθνικό Μουσείο της Νέας Ζηλανδίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «απαγορεύει» στις γυναίκες που εγκυμονούν να επισκεφτούν έκθεση με αντικείμενα των Μαορί.

Στη συγκεκριμένη έκθεση πολλά από τα εκθέματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολέμους και δολοφονίες και μπορεί να περιέχουν κακά πνεύματα τα οποία είναι ικανά να βλάψουν τις γυναίκες αυτές.

Η Τζέιν Κρεγκ, η εκπρόσωπος του Μουσείου Τε Πάπα στο Ουέλινγκτον, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για επίσημη απαγόρευση, αλλά για σύσταση με στόχο την προστασία των γυναικών αυτών των ομάδων από κάθε αρνητική ενέργεια, αφού για τους Μαορί οι «έγκυες είναι ιερά πλάσματα».


Πηγή

Απίστευτο και ελληνικό: Διαρρήκτης ζητάει αποζημίωση!

Πως θα σας φαίνονταν αν μαθαίνατε ότι ένας διαρρήκτης κατέθεσε αγωγή προκειμένου να αποζημιωθεί από τα θύματά του; Απίστευτο (και όμως ελληνικό!);

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα....

Ξετυλίγεται το… κουβάρι της απάτης με την Ελμίνα

Γιατρός, δικηγόρος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός σταθμός στο παιχνίδι της απάτης που αποκάλυψε χθες το newsbomb με δόλωμα ένα ανύπαρκτο νεαρό κορίτσι, που υποτίθεται ότι έπασχε από καρκίνο σέρνοντας στο παιχνίδι 14.000 χρήστες του facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα που γίνεται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη από το ηλεκτρονικό έγκλημα και χρήστες θύματα της απάτης, χιλιάδες ευρώ κατατέθηκαν στον ψεύτικο αγώνα της Ελμίνας.

Γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης στήριζε τον αγώνα της νεαρής φάντασμα κατά του καρκίνου. Αφιέρωνε τραγούδια και καλούσε φίλους να βοηθήσουν ένα κορίτσι που δεν υπήρχε και που όλοι νόμιζαν ότι είχε λευχαιμία.

Επίσης,...

Η βολική ενοχοποίηση της Ελλάδας

Κάποιος εκ των διατελεσάντων πρωθυπουργών είπε ότι, «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα». Δεν θα σταθώ στο ποιος το είπε. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι, κάποιος άλλος το άκουσε και μαζί με τον...
κάποιον άλλον, το άκουσαν και μερικά ακόμα εκατομμύρια πολιτών στην Ευρώπη.
Προσωπικά μου προξενεί εντύπωση η ρητορική λειτουργία της γλώσσας. Δεν απεκάλεσε «διεφθαρμένους» τους Έλληνες αλλά....

«Σάλπι» ώρα για γκολ!

Ο Σάντος θα του δώσει φανέλα βασικού στο ματς της Ελλάδας με το Ισραήλ

Λένε πως το πρόβλημα ενός επιθετικού από τη στιγμή που δεν σκοράρει για αρκετό καιρό, μετατρέπεται από αγωνιστικό σε... ψυχολογικό και μόνο με την επίτευξη κάποιου γκολ μπορεί κάποιος σεντερ φορ να πάρει τα... πάνω του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα το έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θέλει να βάλει ένα τέλος στην δυστοκία που τον κυνηγά τους τελευταίους μήνες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος θα του δώσει φανέλα βασικού στο ματς της Ελλάδας με το Ισραήλ και στόχος του έμπειρου επιθετικού είναι μία νέα αρχή με γκολ, τόσο με την Εθνική μας αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Το gazzetta.gr θυμίζει την περίοδο που ο «Σάλπι» θέλει... σίγουρα να ξεχάσει και ευχόμαστε να τα βάλει... μαζεμένα απέναντι στο Ισραήλ!

Το τελευταίο «Σάλπισμα»...

Spiegel: ”Εθνικό άθλημα η απάτη στην Ελλάδα”


Δείτε το βίντεο...
Οι Γερμανοί, πρόβαλαν την Κυριακή που μας πέρασε το "ριάλιτυ" από το σαφάρι των κλιμακίων του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το οποίο έγινε και ρεπορτάζ στο έγκυρο έντυπο Spiegel με τίτλο "Οικονομική κρίση στην Ελλάδα".

Το Spiegel, λοιπόν,...

Από το εξωτερικό τα 6 στα 10 προϊόντα που καταναλώνουν οι Έλληνες


Κατά την διάρκεια της πρώτης συνάντησης του κινήματος «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», παρουσιάστηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία 6 στα 10 προϊόντα που καταναλώνουν οι Έλληνες προέρχονται από το εξωτερικό.

Επιπλέον οι Έλληνες...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan