Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου... Όποιος το καταφέρει αξίζει...

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝT

Κουίζ: Το σεξουαλικό "κόλλημα" πολύ γνωστής ηθοποιού


Είναι πολύ γνωστή ηθοποιός και μια πραγματικά πολύ ωραία γυναίκα, όχι πια στην πρώτη νιότη της। Αν και προκαλεί ζήλια στις γυναίκες γύρω της η ίδια έχει ένα μεγάλο "κόλλημα" με τον εαυτό της και το σώμα της που της βγαίνει κυρίως στην σεξουαλική της ζωή. Η εν λόγω επώνυμη δεν νιώθει καλά με το στήθος της και δεν δέχεται με κανέναν τρόπο να βγάλει το σουτιέν της ούτε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και ό,τι κι αν της έχουν πει ακόμα και σύντροφοί της που ήταν χρόνια δίπλα της εκείνη δεν έχει καταφέρει να αποβάλλει το "κόλλημα" αυτό.

gossip-tv

Συναυλία θετικής ενέργειας στην πλατεία Αριστοτέλους


Αγαπημένοι καλλιτέχνες του νεανικού κοινού θα βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη στην πλατεία Αριστοτέλους σε μία συναυλία αφιερωμένη στη… θετική ενέργεια. Στη συναυλία θα πρωταγωνιστήσουν οι Φιλανδοί «Sunrise Avenue», ενώ θα εμφανιστούν και οι «Stavento», Ήβη Αδάμου, Μύρωνας Στρατής, «Μέλισσες», «Decibell» και οι...

Ομάδα «ΔΙΑΣ» από σήμερα και στα Τρίκαλα


Ξεκίνησε από σήμερα και στα Τρίκαλα, η λειτουργία της δίκυκλης αστυνόμευσης της πόλης, με 24 αστυνομικούς που ανήκουν στην ομάδα «ΔΙΑΣ» και οι οποίοι θα περιπολούν όλο το 24ωρο στην πόλη.

40 χρόνια πέρασαν και τα ερωτήματα ακόμα παραμένουν

TΗΕ ΙΝDΕΡΕΝDΕΝΤ

Πριν από 40 χρόνια την 15 Ιουλιου, ο Νιλ Άρμστρονγκ, ο Έντουιν «Μπαζ» Όλντριν και ο Μάικλ Κόλινς ξεκινούσαν με την αποστολή «Απόλλων 11» να κατακτήσουν τη Σελήνη. Και το κατάφεραν- όμως στην ιστορία της ανθρωπότητας, αν εξαιρέσει κανείς τη δολοφονία του Κέννεντυ και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, δεν υπάρχει άλλο συμβάν που να γέννησε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας. Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν άνθρωποι πεπεισμένοι πως οι Αμερικανοί ουδέποτε περπάτησαν στο φεγγάρι, απλώς ήθελαν τόσο πολύ να φανεί ότι κερδίζουν τον διαστημικό «αγώνα» εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης που σκηνοθέτησαν τις αποστολές σε τηλεοπτικά πλατό. Οι συνωμοσιολόγοι έχουν τα επιχειρήματά τους· εμείς τα αντεπιχειρήματα. Σελήνη

ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΒΑΡΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ




istorikesphotografies

Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε..

ΤΣΑΚΙΡΗΣ-ΤΣΙΠΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ, ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60







istorikesphotografies

Αγρότης συνταξιούχος σαν «βασιλιάς» στη Βουλγαρία

Στο τελευταίο διαμέρισμα του 1ου ορόφου μιας πολυκατοικίας στη συνοικία Σπαρτάκ, δύο σημαίες -μία ελληνική και μία βουλγάρικη- σηματοδοτούν την ένωση δύο πολιτισμών αλλά και δύο ανθρώπων, του Χρήστου από το Αγιοχώρι Σερρών και της Μαρίας από το Σαντάνσκι.Ο 70χρονος αγρότης ζει περίπου δέκα χρόνια και όπως λέει με σιγουριά, δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για την απόφασή του. «Τα 460 ευρώ ισοδυναμούν με 900 λέβα», υπολογίζει στα γρήγορα, «στην Ελλάδα δε θα είχα χρήματα για φαγητό τις μισές μέρες του μήνα. Με 900 λέβα εδώ είσαι... βασιλιάς.

"Ελλάδα και Τουρκία διεκδικούν τα Ίμια"! Δηλαδή δεν είναι δικά μας ;



Τεράστιο πολιτικό και εθνικό θέμα δημιουργείται με τα όσα αναφέρει για την κρίση των Ιμίων το βιβλίο της Γ' Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι ... τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα... διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία!
Βιβλίο Ιστορίας Γ' Γυμνασίου :

Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες

Στην Κένυα έφτασε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να συμβουλευτεί κάποιο τοπικό μάγο για να μάθει για την τύχη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Special one φαίνεται οτι για πρώτη φορά στη καριέρα του τα βρίσκει "σκούρα"!
Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες,ο πορτογάλλος τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα,όπου θα έχει συνάντησει με Λίτσα Πατέρα και Νίκο Χορταρέα ταυτόχρονα

sportygossip

Δεύτερη η Ελλάδα!

Με το ασημένιο μετάλλιο αποχώρησαν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μπάσκετ οι Νέοι Άνδρες.

Για όσους τρέφουν αυταπάτες, ας δουν τι γίνεται στην Ουγγαρία

Για όσους πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τα δύσκολα πέρασαν, ας ρίξουν μια ματιά στο τι συμβαίνει στην Ουγγαρία. Η Ουγγαρία είχε πάρει από το ΔΝΤ πακέτο οικονομικής στήριξης μόλις 25,1 δις δολάρια σε δόσεις και όχι φυσικά 110 δις ΕΥΡΩ!!! που πήραμε εμείς. Η συμφωνία ήταν να κατέβει τελικά το δημόσιο έλλειμμα στα 3,8% του ΑΕΠ για το 2010 και κάτω από το 3% του ΑΕΠ για το 2011 και όχι φυσικά να κατέβει από το 13% του ΑΕΠ περίπου σε κάτω από το 3% του ΑΕΠ σε τρία χρόνια, όπως στη δική μας περίπτωση που δεν παράγουμε και τίποτα.
Επειδή λοιπόν το ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι....

Αλβανία: Το ποδόσφαιρο μας φέρνει πιο κοντά...Είκονες ντροπής των Αλβανών εθνικιστών που δεν έδειξαν οι κάμερες..

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια


Σοκ στην δημοσιογραφική κοινότητα. Τα ξημερώματα άγνωστοι δολοφόνησαν τον γνωστό δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. Τουλάχιστον δύο ή τρία άτομα τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι χτύπησαν το ...

Love




I never knew it hurt so much to lose something you never really had।” -
The Wonder Years



The hottest love has the coldest end.” - Socrates


Προσθήκη βίντεο
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan