Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

25 αλήθειες και στατιστικές για το sex...


Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι , επειδή μας φαίνεται αστείο . Δεν είναι όμως έτσι … παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ , μπορεί να σας φαίνονται αστεία , αλλά δεν είναι !

ΔΕΙΤΕ...

Απίστευτο! Βουτιά με μια αναπνοή σε βάθος ...202 μέτρων

Στην πιο βαθιά μπλέ τρύπα του κόσμου, την Dean's Blue Hole στις Μπαχάμες με βάθος 202 μέτρα, έκανε ο Γάλλος δύτης Guillaume Nery. Σ’αυτό το βίντεο κλίπ που κυκλοφόρησε στο youtube στέκεται στην άκρη της μπλέ τρύπας… και κάνει το άλμα. Ακολουθεί ένα μαγικό ταξίδι στο κενό και οι εικόνες που ακολουθούν δεν περιγράφονται!


ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

Συνέβη και αυτό στη χώρα μας. Ο γαμπρός περίμενε με την ανθοδέσμη. Η νύφη ωστόσο δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού της. Έτσι, όλοι έκλαιγαν και παρηγορούσαν τον νεαρό γαμπρό που ήταν κουστουμαρισμένος και έτοιμος για την μεγάλη στιγμή. Αλλά αυτά για ένα μισάωρο. Μετά ανέλαβε να διορθώσει την κατάσταση το αλκοόλ, που ρέοντας άφθονο , οδήγησε σε ένα ...

ΤΟ 1973 ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ...



Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα!

Τον έφαγαν οι ρουφιάνοι...


...Δεν πρόλαβε να...θερίσει ο άνθρωπος.!!!

Άλλα γούστα" στην Καρδίτσα αύριο...



Οργανωμένη διάρρηξη στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Hyundai στα Τρίκαλα


Με πολύ καλό σχεδιασμό και καλά εξοπλισμένοι ήταν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα στην επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων «Χιουντάϊ» στο 9ο χιλιόμετρο της Οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας ιδιοκτησίας του 48χρονου Τρικαλινού Απόστολου Μανώλη.


Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό, παραβίασαν την πόρτα εισόδου και με ηλεκτρικό τροχό, άνοιξαν δύο χρηματοκιβώτια, παίρνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό που υπολογίζεται περίπου στις 40.000 ευρώ

Προανάκριση για το συμβάν, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

trikalanews

«Μπελάδες» για την Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Φαρκαδόνας


Με δισέλιδη γραπτή ανακοίνωσή του ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Τρικάλων Ιωάννης Σακελλαρίου ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία καθότι ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος Οιχαλίας Αθανάσιος Ζιώγκος προερχόμενος από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ενώ ...

Παράταση στην απαγόρευση του καπνίσματος

Ζητούν σύσσωμα τα Σωματεία του νομού μας λόγω οικονομικής κρίσης.

Την μετάθεση κατά ένα χρόνο εφαρμογής της νομοθεσίας απαγόρευσης του καπνίσματος, ζητούν τα μέλη από το Σωματείο Εστιατορίων-Φαστ-Φουντ, το Σωματείο Καφετεριών και το Σωματείο Καφεπωλών, όπως και το Σωματείο Χατζηπετρέϊκα του νομού μας επικαλούμενα μεγάλα οικονομικά προβλήματα στον κλάδο. Το σχετικό υπόμνημα έχει σταλεί στην αρμόδια Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στους βουλευτές του νομού, στην ΠΟΕΣΕ, στη νομαρχία, στο δήμο Τρικκαίων, στο Επιμελητήριο, στην Ομοσπονδία ΕΒΕ, όπως και στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων....

Σε απεργία πείνας 185 κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων


Σε απεργία πείνας βρίσκονται κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων. Η απεργία πείνας ξεκίνησε από την Τρίτη και συνεχίστηκε και χθες.
Όπως είναι γνωστό μερίδα των κρατούμενων των φυλάκων Τρικάλων είχαν προχωρήσει στις αρχές του μήνα που διανύουμε σε αποχή από το συσσίτιο διαμαρτυρόμενοι κατά αυτό τον τρόπο για τις συνθήκες κράτησής τους.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν χθες,...

Η πτώση του πάθους


Απολάμβαναν το σεξ στο παράθυρο, αλλά ζαλισμένοι από το πάθος, βρέθηκαν στο κενό। Το παράνομο ζευγάρι, με κατάγματα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για άλλο λόγο και ο σύζυγος...

Ακριβότερες στο εξής οι γερμανικές αερομεταφορές


Με φόρο που θα φτάνει ως τα 26 ευρώ ανά επιβάτη θα επιβαρύνονται στο εξής οι αεροπορικές πτήσεις από γερμανικά αεροδρόμια.

Ο φόρος δεν είναι και τόσο νέος αφού καταργήθηκε μόλις πριν από ένα χρόνο στη σκιά της δραματικής μείωσης στις διεθνείς αερομεταφορές.
Τώρα όμως...

ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ? ΜΠΑΑΑΑ ΜΥΘΟΣ ………




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ! ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Τελικά ο στρατηγός άνεμος φύσηξε και έβαλε γκαζακια στις ρίζες δένδρων ….
Και εξηγούμαι …
Την Πάρνηθα την έκαψε πυλώνας της ΔΕΗ …
Την Πελοπόννησο τρομοκράτες …
Την Αχαΐα μια γριούλα που τηγάνιζε σε γκαζιέρα …
Την Αττική πέρσι ( Γραμμματικο – Μαραθωνας – Πεντελη ) η ΔΕΗ πάλι....

Νέα τέλη - φωτιά για τα ΙΧ από το 2011!


Από 7% έως 20% θα αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου.


O Νινης χτυπησε γκομενακι απο το Next Top Model !!!

O Νίνης έβαλε γκολ στην καρδιά της Βάσως Βιλέγας;

“Καλή επένδυση τα Ελληνικά ομόλογα”

Η αγορά από την Κίνα Ελληνικών και Ισπανικών ομολόγων, είναι...

μιά καλή επένδυση και τα ομόλογα θα διατηρήσουν την αξία τους.

Αυτό τόνισε ο Κοινοτικός Επίτροπος Karel De Gucht, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Σαγκάη....

Η Μουσική Εκπαίδευση Βελτιώνει Την Εγκεφαλική Λειτουργία!

Η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου μπορεί να βελτιώσει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, όπως προκύπτει από αμερικανική έρευνα που έδειξε ότι η μουσική συνδέεται με το λεκτικό χάρισμα και την ικανότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Στο παρελθόν είχε γραφτεί ότι ακούγοντας κάποιος Μότσαρτ ή γενικώς κλασική μουσική γίνεται εξυπνότερος, αλλά δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία που να δείχνουν ότι η μουσική ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες....

Κοντά Σε Κρις!

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Κρις και το μόνο που απομένει είναι να τον αφήσει ελεύθερο η Λιόν. Οι πράσινοι έκαναν και νέα βελτωμένη πρόταση στον Γκαλάς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας μιλούσε συνεχώς το τελευταίο τριήμερο με την πλευρά του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο 33χρονος στόπερ είπε το ναι...

Τραγωδία! 3 νεκροί και 32 τραυματίες - μεταξύ των οποίων και παιδιά - από σύγκρουση λεωφορείου με νταλίκα!

Νεκροί οι οδηγοί των δυο οχημάτων και ένας ιερέας - 32 οι τραματίες - Ολοι ελαφρά
- Μέσα στο λεωφορείο ήταν 51 παιδιά και ηλικιωμένοι από την Καστανούσα Σερρών
- Πήγαιναν για προσκήνυμα σε μοναστήρι - Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της κοινότητας
- Συνεχής ενημέρωση - Φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος


Νεκροί είναι ο 37χρονος οδηγός του λεωφορείου, ο συνοδηγός ένας 54χρονος ιερέας πατέρας 4 παιδιών και ο οδηγός του τριαξονικού.

Οι τραυματίες είναι συνολικά 32 όλοι τους σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ελαφρά.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και 7 παιδιά που μεταφέρονται...

Μώραλης: Θέλουμε Γκατούζο!

Υπαρκτό χαρακτήρισε το θέμα Γκατούζο ο Γιάννης Μώραλης, εκτιμώντας όμως ότι δύσκολα θα γίνει μια παρόμοια δαπανηρή μεταγραφή όπως του Ριέρα. Ωστόσο δεν προδικάζει καμία απόφαση, καθώς η τελική απόφαση ανήκει στον Μαρινάκη.



"Εδώ και δέκα περίπου μέρες παρακολουθούμε την υπόθεση με τον Τζενάρο Γκατούσο", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Goal ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


"Θέλουμε να πάρουμε ένα σπουδαίο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο...

18χρονη γέννησε στην μπανιέρα το νεκρό παιδί της!


Άφωνη παρακολουθεί η κοινωνία σε χωριό του Ν. Ηλείας όπου μια 18χρονη γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της χωρίς όμως να καταφέρει να επιβιώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο.


Αυτός δεν πρόλαβε ούτε τον Δεκαπεντάυγουστο...



ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΡΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ. ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ.-

Νέος ωκεανός σχηματίζεται στο εσωτερικό της Αφρικής!

Στα δύο πρόκειται να χωριστεί η Αφρική εξαιτίας ενός νέου ωκεανού που δημιουργείται στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με τους τους επιστήμονες που παρακολουθούν στενά την περιοχή Αφάρ στην Αιθιοπία, ο ωκεανός θα χωρίσει την αφρικανική ήπειρο, αν και θα χρειαστούν 10 εκατομμύρια χρόνια.

"Τυχαίο; Δε νομίζω..."



troktiko

refusal




is bad love and bad romance a sweetness or a cool refusal towards emotion?



I see.......that...

.....your bad love lacks all the fire and all the drama, but adds a certain amount of refusal....


Ghost.............?????????????????



τί λες? Bad Love.... ή.... no Love?

Διθέσιο «Smart» από την Mini;


Η Κερύνεια 36 χρόνια μετά...

Βλέπουν τους τουρίστες με τα … κιάλια, οι Τούρκοι στην κατεχόμενη Κύπρο, παρά τις μεγάλες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Οι ξένοι τουρίστες φαίνεται να μην δελεάζονται στα «φτηνά» πακέτα που προσφέρουν ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού, για «χαλαρές και ξένοιαστες διακοπές στην «TRNC» το τουρκοκυπριακό δηλαδή ψευδοκράτος.

Αποκάλυψη: Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ!...Γιατί άραγε ;

"Προσωπικούς λόγους" επικαλείται ο Π. Ρουμελιώτης. Τι λέει στο παρασκήνιο ο ίδιος


Με «πιλότο» την απόφαση και το ξήλωμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την συνοικία Κουτσομύλια, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, αποφάσισε το ξήλωμα κεραιών από την ταράτσα αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Προηγήθηκε εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος από τον Φυσικό Κων/νο Χατζάρα που μεταξύ άλλων παρουσίασε στοιχεία μετρήσεων αλλά και την παρανομία δύο εκ των τριών κεραιών, αλλά και το γεγονός ότι η μόνιμη έχει πάρει άδεια εγκατάστασης μέσα σε κατοικημένη περιοχή με νοσοκομείο δίπλα και σχολικές μονάδες.




--

7 μύθοι πίσω από το σεξ.

Παντού υπάρχει ένας μύθος, ακόμα και στο σεξ. Διαβάστε τα 7 ψευδή πράγματα που μας μαθαίνουν για το σεξ.

Olympiakos ...dating club


Aν στις προσδοκίες σας είναι να γνωρίσετε κάποια γυναίκα ή κάποιον άντρα και να είναι και Ολυμπιακός, τότε δεν έχετε παρά να μπείτε στον παρακάτω ιστότοπο: www.olympiakosdatingclub.com.
Αυστηρά και μόνο για Ολυμπιακούς!





clopyandpaste
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan