Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Νέο τραγούδι της Πάολα...Ακούστε το...

Ας γελάσουμε λίγο με τους άντρες!



1..      Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λύσης και διάλυσης;
Διάλυση: Βάλτε ένα άντρα μέσα σε μια μπανιέρα με οξύ.
Λύση: ........

Βραβείο ηλίθιου ατυχήματος



Δείτε τι έχει κάνει ο φορτηγατζής...

37 λόγοι που θα πρέπει να κλείσετε τον υπολογιστή και να πάτε να πάρετε αέρα!


1. Όταν νομίζεις ότι το 1 χιλιόμετρο είναι 1024 μέτρα
2. Όταν σκέφτεσαι ή παίζεις παιχνίδια, σκέφτεσαι με την εντολή "IF" ...
3. Όταν ακούς την λέξη "For" , σου έρχεται το γράμμα "i" στο μυαλό
4. Όταν βρέχει, βλέπεις τις σταγόνες σαν 0 και 1 (ατςςςςςςςςςς)
5. Όταν κάθεσαι στον υπολογιστή...
...με κάθε ευκαιρία, κάνεις REFRESH
6. Όταν γελάς με "hack hack" ή "hex hex" ή λες "LOL" ...
7. Όταν ξέρεις όλες τις δυνάμεις του 2 μέχρι την 20η ...
8. Όταν ακούς την λέξη ποντίκι, σου έρχεται στο μυαλό το ποντίκι του Η/Υ
9. Όταν ξέρεις 10 διαφορετικές μάρκες CD
10. Όταν βλέπεις έναν κώλο,...

Βρήκαμε τον τρόπο να κάνει τηλεθεάσεις ο «Αγρότης μόνος ψάχνει»



Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

Πώς τιμωρούσαν το μοιχό και τη μοιχαλίδα στην αρχαιότητα;

Στην αρχαία Αθήνα, όταν ο σύζυγος έλειπε – και, έλειπε τις περισσότερες ώρες – η γυναίκα του δεν είχε το δικαίωμα να δεχτεί άντρα στο σπίτι. Μερικές βέβαια θα το ήθελαν, αν τυχόν ήταν αηδιασμένες από το σύζυγο ή ερωτευμένες με άλλον· αλλά στην αρχαία Αθήνα η μοιχεία ήταν έγκλημα βαρύτατο και η τιμωρία των μοιχών αφηνόταν στην διάκριση του δικαστή – αν έφταναν τελικά ως εκεί, γιατί οι παλιότεροι νόμου του Δράκοντα τους παρατούσαν στο έλεος εκείνου που τους έπιανε αυτόφωρα, ενώ οι νεώτεροι του Σόλωνα πρόσφεραν στο σύζυγο τρεις εναλλακτικές λύσεις:...

Courtney Love: Ανέβασε γυμνή της φωτογραφία στο Twitter





Η Courtney Love αρέσκετε στο να βγάζει γυμνές της φωτογραφίες και στην συνέχεια να της ανεβάζει στο Τwitter της και στο Facebook...
Αυτό έκανε και πάλι... την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο...

Χαριστέας: "Αποχωρώ"

Αποφασισμένος να μην επιστρέψει στην Εθνική ομάδα είναι ο Άγγελος Χαριστέας αφού όπως είπε βαρέθηκε να "τα" ακούει.
Όπως αναφέρουν οι... πληροφορίες ο Άγγελος Χαριστέας διευκρίνισε στον Τάκη Φύσσα πως σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική ομάδα.
Το τελευταίο παιχνίδι του Χαριστέα με την Ελλάδα, ήταν αυτό που έδωσε με τη Νότια Κορέα στις 12 Ιουνίου, που ήταν το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο Manager των κορυφαίων.


Αυτός είναι ο manager που έφερε τον Pantelic στον Θρύλο.Μιλάμε για δαιμόνιο άτομο χωμένο σε όλα τα κυκλώματα του ποδοσφαίρου.Κυκλοφορεί με ferrari και πληρώνετε μόνο σε μετρητό με την παράδοση του "εμπορεύματος".!!!!Μπορείτε άλλωστε να δείτε και το σπινθηροβόλο βλέμμα του και να καταλάβετε γιατί γατόνι μιλάμε.Έχει το άγγιγμα του Μίδα και ότι πιάνει γίνεται χρυσός. Όσο μαλλί του λείπει τόσο μυαλό έχει.!!!!!!Εδώ είναι στην φωτό έξω από τα γραφεία του Θρύλου που πήγαινε τον Μarco να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πηγή

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας

Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σήμερα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Τρικάλων Λάρισας,
όταν ΙΧΦ που οδηγούσε 25χρονος κάτοικος Λάρισας, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος Ε.Ζ. από την Ραχούλα Λάρισας και με ποδήλατο που οδηγούσε 54χρονος από την Τερψιθέα Λάρισας.
Τα οχήματα κινούνταν στο 14 χιλιόμετρο της Οδού Λάρισας-Τρικάλων στο ύψος της Ραχούλας και με κατεύθυνση όλα προς Λάρισα.
Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο ποδηλάτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση για το τροχαίο αυτό δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Άνδρας μοντέλο και ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για πορνεία. Ο 35χρονος γοητευτικός άνδρας «ψάρευε» πελάτες μέσω Ίντερνετ, με το τίμημα για μια ώρα συντροφιάς να κυμαίνεται από 150 έως 500 ευρώ.

Το γνωστό μοντέλο έχει συνεργαστεί με πολλούς οίκους μόδας, ενώ συμμετείχε σε μεγάλη θεατρική παράσταση αποσπώντας κολακευτικές κριτικές. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί την διπλή ζωή του, μέχρι που έπεσε στα χέρια των αρχών.

Μέσω ιστοσελίδας, ο 35χρονος έβρισκε πελάτες με τους οποίους κανόνιζε ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία. Για μία ώρα συντροφιάς χρέωνε από 150 έως 500 ευρώ, ενώ στα προσόντα του δεν τόνιζε μόνο το καλογυμνασμένο του κορμί, αλλά και το ότι μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην Ασφάλεια.

Ένας αστυνομικός του τμήματος ηθών προσποιήθηκε τον πελάτη και κανόνισε ερωτικό ραντεβού με το μοντέλο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γοητευτικός άνδρας έφτασε στην ώρα του, μόνο που ο πελάτης ήταν αστυνομικός... Μόλις του έδωσε τα 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, άλλοι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι στο δωμάτιο του πέρασαν τις χειροπέδες...

Το μοντέλο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Κυριακής, με την κατηγορία της πορνείας.

Πηγή

Η Google εξαγόρασε Ελληνική εταιρεία!

H BlindType μια startup δύο Ελλήνων, του Κώστα Ελευθερίου και του Πάνου Πετρόπουλου, εξαγοράζεται από τη Google!!!

Και... η BlindType δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα το προϊόν της!

Τι είναι λοιπόν αυτό το προϊόν και γιατί είναι τόσο σημαντικό για να το εξαγοράσει η Google, τόσο νωρίς στη φάση ανάπτυξης του;

Είναι μια μέθοδος διόρθωσης του κειμένου που γράφει κανείς σε touch screens (όπως των iPhone και Android συσκευών). Σαν κι αυτές που ήδη διαθέτουν οι συσκευές, που κάνει αυτόματη διόρθωση σ’ ότι πάμε να γράψουμε...

H Paris με τον φίλο της πάτησαν μια φωτογράφο με το αμάξι τους.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τους επίμονους παπαράτσι, η διασημη κληρονόμος με το νέο της φλέρτ Cy Waits (ο νεαρός στην φωτό δίπλα στην α λα Marilyn coup της Paris) έπεσαν με το πολυτελές αυτοκίνητό τους πάνω σε μια φωτογράφο.

Όπως θα δεις και στο βίντεο, το ζευγάρι βγαίνει από εστιατόριο στο Δυτικό Hollywood και πολιορκείται στενά από καμια δεκαριά δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Κάποια στιγμή μια γυναίκα βρίσκεται κάτω από την δεξιά ρόδα της Bentley. Ο Cy και η Paris παρόλα αυτά, μόλις βλέπουν πως η γυναίκα τους κάνει σήμα ότι είναι καλά, βρίσκουν τηνε υκαιρία και φεύγουν από το σημείο.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το σημείο όπου...

Ελληνίδα η Νο 1 porn star στον κόσμο

Είναι μόλις 22 χρόνων και έχει καταφέρει να κατακτήσει την βιομηχανία του πορνό . Ο λόγος για την Sasha Grey, η οποία μπορεί να έχει γεννηθεί στο Σοκραμέντο αλλά έχει Ελληνική καταγωγή. Η Sasha σε ηλικία 17 χρόνων κατάλαβε πως στο σεξ δεν υπάρχουν όρια και γι’ αυτό ακολούθησε τον χώρο του πορνό. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 170 ταινίες και έχει βραβευτεί 12 φορές για το καλύτερο στοματικό και της καλύτερης σκηνής anal sex. Σήμερα είναι επιχειρηματίας και νοιώθει υπερήφανη για την συμμετοχή της στην ταινία «Συνοδός πολυτελείας» ενώ πρόσφατα υποδύθηκε τον εαυτό της στη διάσημη αμερικανική σειρά «Entourage». Ωστόσο όπως η ίδια αποκάλυψε έχει μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση «Αυτό που δεν έχω πραγματοποιήσει και θα ήθελα να κάνω είναι σεξ πάνω σε πλυντήριο ρούχων».

Πηγή

«150- 0 υπέρ του Ολυμπιακού»

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Σκληρή «πράσινη» ανακοίνωση για τη διαιτησία και τη σχέση με τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη και τον Γκαγκάτση.
Η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εξαντλήθηκε μετά και τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη. Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αναφέροντας:...

Κήρυξη της Αίγινας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά η Νομαρχία Πειραιά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε η Νομαρχία Πειραιά να κηρυχτούν περιοχές της Αίγινας ύστερα από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν αυτά τα μέρη το Σάββατο (25/9) ώστε οι πολίτες να έχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις ως προς τις οφειλές τους σε δάνεια αλλά και στην καταβολή αποζημιώσεων

Αγωγές σε αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια


Αγωγές σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν τα διόδια ξεκίνησαν οι εταιρίες εκμετάλλευσης των διοδίων. Από την πλευρά τους, οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» άρχισαν κινητοποιήσεις με τριπλό άνοιγμα των διοδίων και ελεύθερο πέρασμα των αυτοκινήτων

Απίστευτο ατύχημα με νταλίκες στην Τουρκία

Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στην Τουρκία.


Ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε με δύναμη σε ένα άλλο φορτηγό που βρισκόταν στον χώρο.


Το αξιοπερίεργο είναι πως ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, από την πρόσκρουση πετάχτηκε έξω από το παράθυρο του φορτηγού χωρίς να πάθει το παραμικρό!!


Έλληνες φαντάροι σε κατηγορίες


Μερικοί τον αποκαλούν μισητό εφιάλτη, άλλοι χάσιμο χρόνου, άλλοι κατασκήνωση με G3. Ότι κι αν είναι ο στρατός, είναι σίγουρα υποχρεωτικός. Έτσι, σε μια από τις κλασικές στιγμές ανωτερότητάς μου από τον μέσο άνθρωπο, αποφάσισα να προετοιμάσω τους μελλοντικούς νεοσύλλεκτους για τη Σάρα και τη Μάρα που θα συναντήσουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης..
- Το γιωτόμπαλο…

Γερμανός φοροφυγάς μηνύει την τράπεζα του Λιχτενστάιν

Δεν τον ειδοποίησε πως είχαν υποκλαπεί τα τραπεζικά του δεδομένα, που κατέληξαν στη γερμανική εφορία.
Ένας Γερμανός πρώην πελάτης μίας πρώην θυγατρικής της τράπεζας του Λιχτενστάιν, που... κατηγορεί τη διοίκησή της ότι δεν τον ενημέρωση για την κλοπή των δεδομένων του που αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2008, κατέθεσε αγωγή για σοβαρή επαγγελματική αμέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Liechtensteiner Vaterland.

«Ένας γερμανός φοροφυγάς κατέθεσε αγωγή κατά των υπευθύνων της LGT για...

Πρόστιμο 10.000 ευρώ, επειδή χαιρέτησε ναζιστικά!

Με πρόστιμο 10.000 Ευρώ τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο, Μάουρο Ζαράτε, επειδή χαιρέτησε τους συμπαίκτες του με ναζιστικό χαιρετισμό! Ο Αργεντινός επιθετικός, βρέθηκε στο Ολίμπικο για να παρακολουθήσει την ομάδα του απέναντι στη ... Ρόμα και όταν οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, αυτός πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη κίνηση. Για κακή του τύχη όμως, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε στα “πράσα” και η Ιταλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με το παραπάνω ποσό.
Εν τω μεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης της Λάτσιο τιμωρείται για ναζιστικό χαιρετισμό. Φυσικά πολλές φορές έχουν τιμωρηθεί και οι οπαδοί της για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε έγχρωμους ποδοσφαιριστές. Εν έτη 2010 ωστόσο, να υπάρχουν ακόμα αυτά τα φαινόμενα στο ποδόσφαιρο είναι λιγάκι τραγικό. Πόσο μάλιστα για ομάδες όπως είναι η Λάτσιο, η οποία μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούμε στο Καμπιονάτο… Ελπίζουμε μετά από αυτό να βάλουν όλοι μυαλό και τέτοιες ενέργειες, τουλάχιστον, να της κρατούν για το σπίτι τους…


Πηγή

Αμέσως μετά τις εκλογές θα γονατίσουμε με νέα μέτρα .....

Βάλτε τα κάτω και δείτε. Μέχρι τον Σεπτέμβρη του έτους υπολειπόμαστε 4 δις ευρώ του στόχου που έθεσε η Κυβέρνηση ΓΑΠ. Κάπως πρέπει να πληρώσουμε το ΔΝΤ και εφόσον έσοδα δεν υπάρχουν κάτι πρέπει να γίνει.......

Δηλώσεις Μιραλά μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού

Με κορυφαίο τον Μιραλάς, ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη "τριάρα" στο Καραϊσκάκη. Πιο δύσκολα αυτή τη φορά και χωρίς εντυπωσιακή απόδοση, με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά πολύ καλά ομαδικά στοιχεία. Με τη νίκη τους πάντως αυτή, οι "ερυθρόλευκοι" εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.





Πηγή

Έκαναν έρωτα έξω από εκκλησία!

Ένα νεαρό ζευγάρι δεν μπορούσε να κρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές, και είπε να τις…. «απελευθερώσει» στο γρασίδι ενός καθεδρικού ναού!
Οι προσκυνητές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο, κάλεσαν την αστυνομία η οποία τους βρήκε ημίγυμνους… επί της πράξης. Στο δικαστήριο πάντως ο 23χρονος Stephen Neal και η κοπέλα του που το όνομα της
.δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, υποστήριξαν ότι απλώς…. «παρασύρθηκαν».
Ο Neal, αρνήθηκε ότι οι δυο τους είχαν εκείνη τη στιγμή σεξουαλική επαφή. Παρά ταύτα, δεν μπόρεσε να γλυτώσει το πρόστιμο των 130 δολαρίων που του επέβαλλε το δικαστήριο για «ανάρμοστη συμπεριφορά» και «προσβολή της δημοσίας αιδούς».
Οι αστυνομικοί ωστόσο, υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είχε σεξουαλική επαφή και μάλιστα μια ώρα που στην περιοχή κυκλοφορούσαν οικογένειες και παιδιά, αφού ήταν Σάββατο απόγευμα.
Το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι θα το ξανασκεφτεί να είναι τόσο… εκδηλωτικό σε δημόσιους χώρους.


Πηγή

32χρονος κτηνοτρόφος χτυπημένος από τον έρωτα «έκλεψε» νεαρή και προσπαθούσε να την πείσει να τον παντρευτεί

Ο ερωτοχτυπημένος νέος δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί την άρνηση της όμορφης Πατρινιάς να τον παντρευτεί και αποφάσισε να την κλέψει.....

Έφτασαν και τα «πράσινα» προφυλακτικά!

Αφού κατέκτησαν τους τομείς των τροφίμων και των καλλυντικών, τα βιολογικά προϊόντα, κάνουν την είσοδo τους και στη βιομηχανία του σεξ.
Μετά τα οικολογικά προιόντα, έφτασαν και τα «πράσινα» προφυλακτικά. Πρόκειται άραγε για τέχνασμα του μάρκετινγκ ή για πραγματική οικολογική ανησυχία; Δύσκολο να πει κανείς, αφού οι κατασκευαστές των προφυλακτικών δεν αποκαλύπτουν τη σύνθεση των υλικών τους.Η ιστορία του βιολογικού προφυλακτικού άρχισε πριν από μερικά χρόνια στη Σουηδία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Χάρρυ Κλύν. Πάντα επίκαιρος!!!

 


* Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!
* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βγάζει κραυγές όταν ολοκληρώνει…

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από μια...
παίχτρια που μας αποκάλυψε αν βγάζει κραυγές όταν ολοκληρώνει...

Χάκερ «εξαφάνισαν» 3 εκατ. δολάρια

Έστελναν μολυσμένα email που υπέκλεπταν κωδικούς τραπεζών
Τρία εκατομμύρια δολάρια έκαναν φτερά από αμερικανικές τράπεζες και δεκάδες άτομα από την ανατολική Ευρώπη κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο που τα «απέσπασε», κάνοντας χρήση ιών, προκειμένου να υποκλέψει κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

«Στις σύγχρονες ληστείες τραπεζών

Το “Χρυσό Παπούτσι” στον Μέσι

Με το «Χρυσό παπούτσι» βραβεύτηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο άσσος της Barcelona με αυτό τον τρόπο επιβραβεύτηκε για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και τα 34 γκολ που σημείωσε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και πήρε το βραβείο που δίνεται στον καλύτερο σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.



Ο 22χρονος άσσος άφησε στη δεύτερη θέση τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και στην τρίτη τον Αντόνιο ντι Νατάλε, ενώ ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στην 28η αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπέρτο Σολδάδο, Κλαούντιο Πιζάρο, Άριεν Ρόμπεν και Σεσκ Φάμπρεγας. «Έχω κερδίσει πολλά βραβεία, ωστόσο αυτό το κερδίζω για πρώτη φορά. Είμαι ικανοποιημένος και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Πηγή

Η Γερμανία γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πτώση του Τείχους


Γιορτάζουν σήμερα και αύριο οι Γερμανοί, τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ενοποίηση της χώρας τους, με συναυλίες και γιορτές δρόμου στο Βερολίνο και στο λιμάνι της Βρέμης.

Στις 3η Οκτωβρίου 1990 η Γερμανία...

Με καυτό σόρτς και μπούρκα για διαμαρτυρία


«Η μπούρκα δεν έχει καμία θέση στη Γαλλία» είπε ο Σαρκοζί και… δεν άργησαν να έρθουν οι αντιδράσεις. Δύο Γαλλίδες φοιτήτριες σκηνοθέτησαν το δικό τους βίντεο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα του Γάλλου προέδρου. Φόρεσαν στο πάνω μέρος του σώματός τους την απαγορευμένη πλέον στη χώρα μπούρκα, και στο κάτω...

Γιατί το Facebook είναι μπλε;



Σίγουρα όλοι θα το έχετε αναρωτηθεί: Γιατί το Facebook είναι μπλε; Γιατί δεν είναι π.χ. κόκκινο ή πολύχρωμο;



Αν παρατηρήσετε…

Στροφή στο συνδρομητικό μοντέλο


Τελειώνει το «δωρεάν» διαδίκτυο; Τι γίνεται με Facebook και Twitter;
Ψυχαγωγικά και ενημερωτικά sites προσέφεραν επί χρόνια στους επισκέπτες του Διαδικτύου δωρεάν το περιεχόμενό τους. Η εικόνα αυτή αρχίζει ωστόσο να αλλάζει. Ολοένα και περισσότεροι ιστότοποι, είτε πρόκειται για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις εφημερίδων, είτε για site, στα οποία μπορεί κανείς να ανταλλάξει υλικό, όπως το Scribd, γίνονται συνδρομητικά, αντιλαμβανόμενα ότι εάν δεν χρεώσουν τους χρήστες για το περιεχόμενό τους δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν.

Τέτοιου είδους κινήσεις, όπως επισημαίνεται

Πήρες τυρόπιτα; Απόδειξη!


Φοροκάρτα για 1,5 εκατ. μαθητές, φοιτητές
Η φορολογική ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, καθώς στα σχέδια των επιτελών του υπουργείου Οικονομικών είναι το νέο σύστημα να τεθεί σε λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων παραγόντων, εκτιμάται ότι τη φορολογική κάρτα θα προμηθευτούν πάνω από 5 εκατ. και το πολύ 10 εκατ. φορολογούμενοι.

«Οι περισσότεροι θα τις χρειαστούν για να καλύψουν

Ανακοινώθηκαν 36 ονόματα του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Φαρκαδόνας, Συνδυασμού με υποψήφια Δήμαρχο την Ευαγγελία Στεργίου.

Πρόκειται για τους:
Βανακάρα Αφροδίτη (Μπέττυ) – Εκπαιδευτικό,
Γάτσιος Θανάσης – Αγρότη,
Γεωργίου Δημήτρης – Αγρότη,
Δεληγιώργης Αθανάσιος – Ιδ. Υπάλληλος,
Διβανέ – Μπέη Aθανασία – Αυτοαπασχολούμενη,
Δομάκης Χρήστος – Αγρότης,
Ζιώγκος Βαγγέλης – Ελεύθερος Επαγγελματίας,
Ζιώγκου Κατερίνα – Εργάτρια,
Κακάλιας Χρήστος – Αγρότης,
Καλαντζή Ευαγγελία – Φοιτήτρια, Κολοβός Ξάνθος – Αγρότης,
Κοντούλης Απόστολος – Γεωπόνος
Κωστακόπουλος Μιχάλης,
Λακιάρας Χρήστος – Οικοδόμος,
Μακρυγιάννης Βασίλειος –συνταξιούχος,
Μαλτέζου Τριανταφυλλιά (Φούλα) – Δημοτικός Υπάλληλος,
Μιχαλάκης Γιώργος – Ελεύθερος Επαγγελματίας,
Μπαντής Θωμάς – Εργατοαγρότης,
Μπαρέκας Γιάννης - Αγρότης,
Μπουλούμπασης Απόστολος – Αγρότης,
Νταφόπουλος Κωνσταντίνος,
Ντίνος Φώτης – Αγρότης,
Νταλαρίζος Γιώργος,
Παπαδόπουλος Βασίλης – Αξιωματικός ε.α.,
Παπαμιχαήλ Γιάννης – Εκπαιδευτικός,
Παπαποστόλου Μιχάλης – Αγρότης,
Πατλιτζανάς Τάσος – συνταξιούχος,
Σακκάς Γιάννης – Συνταξιούχος Οικοδόμος,
Σιμούλης Θανάσης- Γιατρός,
Σιμούλης Κρίτων – Ιδιωτικός Υπάλληλος,
Σμέρδη Ευαγγελία – Κτηνοτρόφος,
Σοφιάς Ηλίας – Κτηνοτρόφος,
Τζίρμπη – Κουτσογιάννη Λίτσα – Αγρότισσα,
Τσιανάκας Βαγγέλης – Οικοδόμος,
Τσιοτινού Αθανασία – Εκπαιδευτικός
Χρήστου Βάιος - Αγρότης

Μεγάλες αλήθειες !

Όλοι μαζί στον αγώνα για τη σωτηρία της υγείας του παθητικού καπνιστή των μεταλλαγμένων φαγητών και του καυσαερίου της μεγαλούπολης. Του στρές και του άγχους και κυρίως της απόγνωσης! Όλοι μαζί για την υγεία των ταμείων της τσέπης του -απελπισμένου και καταρακωμένου από τον αγώνα για το καλό σου- πολιτικού!!! ΓΙΑΤΙ να ανάψεις τσιγάρο με τον καφέ/ποτό;! ΓΙΑΤΙ να πιείς καφέ/ποτό;! ΓΙΑΤΙ να βγείς από το σπίτι σου για κάποιο άλλο λόγο εκτός από το να πας στη τράπεζα ή σε κάποιο οργανισμό για καταβολή χρημάτων από τον παχυλό μισθό σου που τον έφαγες από το δημόσιο μαζί με τον κύριο(;;;) Πάγκαλο;! Κλειδώσου σπίτι σε παρακαλώ! Και όσον αφορά την ιδιωτική σου ζωή; Μην μιλάς! ΑΥΤΟΙ ξέρουν καλύτερα! Σκέψου το, γίνεται!!!

Έρχονται Ελλάδα με... ξεφτίλα τιμές


Αγώνα δρόμου κάνουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού
Μεγάλες είναι οι μειώσεις των τιμών που τα ξένα τουριστικά γραφεία πουλάνε «Ελλάδα». Δεν είναι τυχαίο πως τα σχετικά πακέτα για τη χώρα μας αυτή τη στιγμή πωλούνται προς 170-200 ευρώ για πέντε ημέρες, γεγονός που αποδεικνύει την πτώση του τουρισμού στη χώρα μας.

Ήδη οι επιχειρηματίες του τουρισμού κάνουν αγώνα δρόμου μέχρι και τον Οκτώβριο για να συγκρατήσουν την μείωση του τζίρου τους .

Μείωση που ήδη κινείται σε διψήφιο αριθμό και φυσικά... έπεται συνέχεια. Ταυτόχρονα για όσα συμβόλαια υπογράφονται από εδώ και πέρα, οι τιμές να παραμένουν ,στις περισσότερες των περιπτώσεων, στάσιμες ,στα χαμηλά επίπεδα του 2010.

Πηγή

Παραμένει υπό επίβλεψη η Britney

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες την κάνουν αναξιόπιστη για να την αφήσουν μόνη

Όπως έγινε γνωστό, η Britney Spears θα συνεχίσει να εργάζεται και να ζει υπό την επίβλεψη του πατέρα της. Ο δικαστής... αποφάσισε έτσι ώστε να αραμένει διαχειριστής ο μπαμπάς της παρόλο που η Britney δείχνει να έχει κάνει αρκετή πρόοδο, Ουσιαστικά η 28χρονη έχει σε δύο τομείς επίβλεψη. Στα οικονομικά της και στις σοβαρές αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή της, κυρίως σε αυτές που αφορούν στους δύο γιους της Jayden James και Sean Preston.

Έρχονται νέοι φόροι…


Αύξηση του ΦΠΑ θα πυροδοτήσει ανατιμήσεις στην αγορά, ενώ αναταράξεις θα υπάρξουν και στα ακίνητα
Έρχεται «ραβασάκι» για πρόσθετους φόρους ύψους 5 δισ. ευρώ. Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2011, το οποίο κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή, θα περιλαμβάνονται όλες οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις του επόμενου χρόνου.

Παράλληλα θα υπάρχει πρόβλεψη

Χιλιάδες Ισλανδοι πολιόρκησαν την βουλή της χώρας μετα το ξεπάγωνα των οφειλών στις τράπεζες με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών !




πηγή

Κατάσταση εκτός ελέγχου!

Η κατάσταση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και σε άλλες παλιές γειτονιές της Αθήνας, βρίσκεται εκτός ελέγχου. Ανθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει υποστηρίζουν ότι κομμάτια της Αθήνας θα μοιάζουν σε λίγο με την (παλιά) Βηρυτό.

Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα πρακτικό για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και τα στελέχη της είτε αποφεύγουν το θέμα είτε εκστομίζουν αερολογίες. Αν δεν τεθεί ένα τέρμα στη μαζική εισροή λαθρομεταναστών και αν ταυτοχρόνως δεν βρεθούν τρόποι διαχείρισης όσων έχουν ήδη φτάσει στη χώρα, οι συνέπειες θα είναι πολύ οδυνηρές.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 1/10/10
 πηγή

Βραβείο στον ΓΑΠ γιατί προστάτεψε την Deutsche Bank

Το βραβείο της κατηγορίας «Δύναμη και Ειλικρίνεια» των γερμανικών βραβείων Quadriga θα απονεμηθεί στον Γιώργο Παπανδρέου σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Βερολίνο.


Την προσφώνηση για την απονομή στον κ. Παπανδρέου θα κάνει ο πρόεδρος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν, διότι μια ελληνική αναδιάρθρωση θα κόστιζε 70 δις ευρώ στην τράπεζα του.

Τυχαίο;

Γαλλία η χώρα όπου ικανοποιείται με δίκες το περί δικαίου αίσθημα και εναρμονίζεται με τους θεσπισμένους νόμους!!! (άραγε γιατί στην Ελλάδα με τόσες χρήμα-χρόνο-βόρες εξεταστικές επιτροπές να συγκρούεται;

Ο Έλληνας πολίτης ζει μέσα σε ένα διαπλεκόμενο σύστημα παραεξουσιών και παραδικαστικών και ότι άλλο μπορεί να έχει πρόθεμα το "παρά".
Μας έταξαν πολλά, δανείστηκαν για αυτά και στο τέλος μας εξαπάτησαν υποθηκεύοντας τη χώρα μας.

Διαβάζουμε στον τύπο:

"Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί μέσα στο επόμενο έτος ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά."

Η κατηγορία; "...ότι χρησιμοποίησε την θέση του ως δήμαρχος του Παρισιού (1977- 1995) προκειμένου να διασφαλίσει θέσεις εργασίας για τους υποστηρικτές του κόμματός του. Τουλάχιστον 21 άτομα πληρώνονταν από το δημαρχείο στις αρχές της δεκαετίας του '90, ενώ στην πραγματικότητα εργάζονταν για το πολιτικό κόμμα του RPR.". ...

Χωρίς ίχνη και…αγωνία

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΗΤΑΝ υπερυπουργός και το δεξί (τι άλλο;) χέρι του κ. Καραμανλή ο κ. Ρουσόπουλος. Δήθεν απ’ την αριστερά προερχόμενος, δημοσιογράφος με όψιμο πτυχίο ΑΕΙ και χωρίς ξένες γλώσσες, ψύχραιμος, ψυχρός και ιδιαιτέρως…θρήσκος, έμπασε τον Εφραίμ στα άδυτα των υπουργείων. Συντονισμένοι και βιαστικοί στρώθηκαν στη…δουλειά. «Δεν ξέρεις τι γίνεται…είμαστε δεν είμαστε, αύριο θα’ ναι αργά. Τώρα ή ποτέ κι ας είναι καλά τα χέρια μας που ψήφισαν νόμο που δεν μας πάει φυλακή…». (Πού το ξέρουμε; Το(τα) υποθέτουμε. Όπως τόσα και τόσα για τόσους, οι οποίοι δεν αφήνουν ίχνη…)...

Εξόργισε η εμφάνιση του Ν.Παπανδρέου δίπλα στο "αφεντικό" της MIG

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ
Συντάκτης: Νίκος Χασαπόπουλος

Αναστάτωση προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η παρουσία του κ. Ν. Παπανδρέου στα εγκαίνια του Νοσοκομείου «Υγεία», ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου , προχθές το βράδυ στα Τίρανα. Η εμφάνιση του κ. Παπανδρέου δίπλα στο «αφεντικό» της ΜΙG, με τον οποίο βρίσκεται σε μόνιμη αντιπαράθεση η κυβέρνηση, εξόργισε αρκετούς στο κυβερνών κόμμα οι οποίοι...

θυμούνται ακόμη την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, τις επιθέσεις κατά του κ. Ν. Σηφουνάκη και του κ. Δ. Ρέππα και τις απαξιωτικές αναφορές του σε άλλους υπουργούς. Με δύο μισθωμένα Αirbus 319 της Ολυμπιακής, ο ισχυρός άνδρας της ΜΙG μετέφερε στην Αλβανία περί τους 200 ιατρούς του «Υγεία», αλλά και του «Μητέρα», τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Αντ. Δημόπουλο, τον αδελφό του Πρωθυπουργού κ. Ν. Παπανδρέου και πολλούς άλλους.....

“Τα 9'' μοιραία δεύτερα δύο ηρώων”

(μια αληθινή ιστορία – που ίσως δεν ήταν “σύμπτωση”)

Ήταν τότε, το ’89 που ο στρατός ακόμα είχε ζόρι, και η παραμεθόριος θητεία ακόμα υποχρεωτική.
Ήταν κάπου εκεί στο Νεοχώρι Ορεστιάδας Έβρου , που πιο παραμεθόριος δεν υπήρχε για τον Πειραιώτη φαντάρο Γιάννη (23 ετών) που του ‘πεσε κάπως βαρύ του καλομαθημένου νέου απ’ την μεγάλη πόλη, να βρεθεί στο τελευταίο της άκρο, στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας.
Σ’ αυτό το ποτάμι του Έβρου, που οριοθετούσε τις δύο χώρες!
Αυτό το μεγάλο ποτάμι που χώριζε Έλληνες από Τούρκους, που γινόταν μικρό, μπροστά στη λαχτάρα των φαντάρων να διασχίσουν περνώντας απέναντι με την........

“Μπουρλότο” στον Ολυμπιακό – “Γαλλικά” και νεύρα από Μήτρογλου, Νέμεθ

Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Μήτρογλου και τον Νέμεθ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και η κατάσταση στου Ρέντη ξέφυγε. Σε έξαλλη κατάσταση και βρίζοντας αποχώρησε ο Έλληνας επιθετικός. Νεύρα και από Νέμεθ.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής των “ερυθρολεύκων”, ο Κώστας Μήτρογλου αντέδρασε άσχημα βρίζοντας μπροστά σε αρκετούς από τους συμπαίκτες του (και όχι μόνο) και έφυγε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ιδιαίτερα εκνευρισμένος......

Τα λάθη είναι ανθρώπινα

Απ’ ό,τι φαίνεται ο υπάλληλος του συνεργείου έργων οδοποιίας του Δήμου Λαμίας θα πρέπει να «ξαναφρεσκάρει» τα αγγλικά του.

Ο υπάλληλος έκανε ένα ορθογραφικό λάθος… και μάλιστα έξω από το 11ο δημοτικό σχολείο Λαμίας. Συγκεκριμένα, αντί να γράψει Bus… αφαίρεσε το u και έβαλε στη θέση του ένα α… δηλαδή Bas, οριοθετώντας τo χώρο στάθμευσης-στάση του σχολικού λεωφορείου.....

Πόλεμος για το Android

Το ειδικό λογισμικό Android που χρησιμοποιείται στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, έχει αποτελέσει αιτία πολέμου μεταξύ Microsoft και Motorola καθώς η δεύτερη έχει κάνει αγωγή στην οποία ισχυρίζεται ότι η εταιρία του Μπιλ Γκέιτς έχει κλέψει πατέντες από το δικό της λογισμικό....

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, ΑΜΕΑ και πολύτεκνοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αιτήσεις για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας που είναι 10 - 20 % φθηνότερο από το ισχύον οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Εξάλλου, εντός των ημερών αναμένεται να λήξει η εκκρεμότητα που αφορά την αναδιάρθρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την υποβολή της σχετικής εισήγησης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπενθυμίζει με σημερινή ανακοίνωση ότι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο μπορούν να ενταχθούν:

-Όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μικρότερο του ατομικού αφορολόγητου ορίου μισθωτών - συνταξιούχων και ............

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

Το Τμήμα μας αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία απειλούν την στοιχειωδώς εύρυθμη
λειτουργία του. Η απόσπαση, μέχρι σήμερα, ελάχιστων εκπαιδευτικών στο Τμήμα
1) καθιστά αδύνατη την ποιοτική πρακτική άσκηση 1.000 φοιτητών και φοιτητριών μας, αφού
4 (τέσσερις!) εκπαιδευτικοί καλούνται να καθοδηγήσουν την προετοιμασία και τη διεξαγωγή
των διδασκαλιών τους στα δημοτικά σχολεία
2) ματαιώνει τη λειτουργία εργαστηρίων υπολογιστών και φυσικών επιστημών τα οποία θα
ερημώσουν, πράγμα που δεν συνιστά μόνο περιορισμό της μόρφωσης των αυριανών
δασκάλων, αλλά και τεράστια οικονομική σπατάλη, γιατί τεχνολογικός εξοπλισμός δεκάδων
χιλιάδων ευρώ μένει αναξιοποίητος
3) καταργεί την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε ανάπηρους φοιτητές και ανάπηρες
φοιτήτριες, αφού αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στελέχωναν το Κέντρο Ενταξιακής Πολιτικής.....

Μια διαφορετική και πολύ sexy οδήγηση

Η Αντίδραση του Hellenic Academic FORUM για την ΘΡΑΚΗ

Όταν υπογράφουν 276 επιστήμονες τέτοιου επιπέδου για το θέμα, «ΘΡΑΚΗ και τουρκικός παρεμβατισμός» και δεν ενδιαφέρεται κανείς ,τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΘΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από
Το Hellenic Academic FORUM


Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης,
Αξιότιμοι κ. κύριοι Αρχηγοί των Κομμάτων,
Αξιότιμοι κ. κύριοι Βουλευτές,

Το Hellenic Academic FORUM έχει ως μέλη του, Έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου, και επιστήμονες κατόχους διδακτορικού πτυχίου, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στις ΗΠΑ και σε 19 ακόμα χώρες. Είναι δε κλάδος του Hellenic Electronic Center (www.greece.org), Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, που έχει ιδρυθεί στις ΗΠΑ για την προώθηση Ελληνικών θεμάτων, και περιλαμβάνει περί τα 40.000 μέλη.
Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες μηνυμάτων απόγνωσης από συναδέλφους στην Θράκη, αλλά και ανησυχητικών πληροφοριών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της επί σειρά ετών ασκούμενης εκπαιδευτικής πολιτικής στις περιοχές μειονοτήτων της Θράκης. Παρακολουθήσαμε, επίσης, σχετική ειδησεογραφία και τηλεοπτικές εκπομπές αναφερόμενες τόσο στο ζήτημα της ηρωικής, κατά την άποψή μας, δασκάλας κας Χαράς Νικοπούλου, όσο και σε θέματα σχετιζόμενα με την δράση ατόμων που έχουν στόχο την τουρκοποίηση της περιοχής. Ως απλοί Έλληνες που αγαπάμε τον τόπο μας, αλλά πολλοί από μας και ως ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία και αγωνία μας, για τον χειρισμό ενός ζωτικής σημασίας Εθνικού Προβλήματος εκ μέρους των Ελληνικών Κυβερνήσεων......

«Δώστε και σώστε» κύριοι βουλευτές, για την Πατρίδα που κινδυνεύει...!

Γράφει ο Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Ας μιμηθείτε τις πράξεις των εθνικών ευεργετών
Δεν ανήκω σε εκείνους που ζηλεύουν τον πλούτο των συνανθρώπων τους. Πολύ περισσότερο σε αυτούς που μισούν τους άλλους επειδή οι ίδιοι απέτυχαν να αποκτήσουν ακίνητα ή σημαντικά χρηματικά ποσά κατά την παραμονή τους στον μάταιο αυτό κόσμο.
Ενώ οι άλλοι κατόρθωσαν να εισέλθουν στο «κλαμπ» των εχόντων και κατεχόντων. Αυτά σαν εξήγησι για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει…
Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, αναγνώσαμε στον Τύπο ή ακούσαμε από το Ραδιόφωνο ή είδαμε κι ακούσαμε ταυτοχρόνως από την Τηλεόρασι τα περί των ακινήτων και τις καταθέσεις στις Τράπεζες, γενικώς περί την περιουσία των μελών της Εθνικής Αντιπροσωπείας.
Πιστεύω ότι άπαντες υπήρξαν ειλικρινείς κι αν ένας – δύο ίσως απέκρυψαν το κάτι τι, δεν έχω λόγο ούτε και είναι της παρούσης να αρχίσω την κριτική και τις κατάρες για την πράξι τους αυτή.
Εξ άλλου υπάρχουν αρμόδια όργανα του Κράτους που θα αναλάβουν το έργο της διαπιστώσεως του αληθούς των δηλώσεων και του «Πόθεν έσχες» των βουλευτών μας ώστε να τελειώνουμε και με αυτή την παράγραφο.......

Γιατί ρε αντιγράφεις τον Πάριο!

Οι παραγωγοί πορνό κάνουν μήνυση στους «Πειρατές» του διαδικτύου

α κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood και οι δισκογραφικές εταιρείες δεν είναι οι μόνοι που καταθέτουν αγωγές εναντίων του παράνομου downloading. Πριν από μερικές εβδομάδες, οι παραγωγοί ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να οργανώσουν οι ίδιοι τις αγωγές που πρόκειται να κάνουν, αλλά υπάρχει ένα εμπόδιο: η αμηχανία.

Είναι δύσκολο να κρίνουμε αν οι αγωγές που έχουν συμπληρωθεί από τα κινηματογραφικά στούντιο και τις δισκογραφικές εταιρείες εναντίον ενός μικρού αριθμού χρηστών είναι αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση της πειρατείας. Όμως, στην περίπτωση της πορνογραφίας, η προστιθέμενη αμηχανία που θα νιώσουν οι παραγωγοί εκθέτοντας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους σε φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, μπορεί να καταστήσει το μέτρο πιο αποτελεσματικό.

Οι παραγωγοί έχουν στόχο τους χρήστες που «κατέβασαν» ταινίες με τραβεστί και με 18-χρονα κορίτσια. Δεδομένου ότι οι αγωγές είναι δημόσια έγγραφα, οι προτιμήσεις σε πορνό των κατηγορούμενων θα εκτεθούν.

Η ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι πολλοί από τους παραγωγούς έχτισαν την καριέρα τους μέσα από διαδικτυακά κανάλια, αμφισβητώντας τα παραδοσιακά μοντέλα διανομής πορνό. Τώρα, η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο μέσος χρήστης μπορεί απλά να αποκτήσει τέτοιου είδους εμπορεύματα εντελώς δωρεάν.

Το πε το πε ο παπαγάλος.



πηγή

Bet στο κουπόνι του Σαββάτου

Καλησπέρα σε όλους. Αν και στο ημίχρονο κατάφερε η Goias και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, τελικά έχασε με 3-2 από τη Vasco da Gama και δεν επιβεβαίωσε την πρόβλεψη-έκπληξη που είχαμε δώσει. Συνεχίζουμε σήμερα, με πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Δύο θα είναι οι επιλογές μας για σήμερα από Ισπανία, οι οποίες πιστεύουμε αξίζουν το ποντάρισμά μας. Πάμε να τις δούμε:......
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan