Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τελικά αξίζει το Wii!

Από τότε που μπήκε το Wii στην ζωή μας πολλά πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που γυμναζόμαστε. Παλιότερα ο κόσμος την γυμναστική, το μποξ, το τρέξιμο και γενικά πολλά πράγματα τέτοιου είδους, τα έκανε είτε στο γυμναστήριο ή όπου αλλού μπορούσε. Όλα αυτά όμως, πλέον μπορεί και τα κάνει με το Wii. Υπάρχει ωστόσο, καλύτερο θέαμα από το να τα κάνει μια όμορφη κοπέλα στη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή και συνήθως να είναι με τα εσώρουχα; Μάλλον όχι!
Γι’ αυτό εμείς σας έχουμε ετοιμάσει σήμερα διάφορα βίντεο, τα οποία σας εξηγούν γιατί τελικά αξίζει η κονσόλα της Nintendo… Ειδικά αν έχετε κοπέλα!
Απολαύστε τα!...

Κάνουν σεξ µε 41 τρόπους! ( Στην Ελλάδα με τρεις μόνο πλέον : Φόροι, φόροι και … φόροι Δ.Π.Γ)

«…ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 λένε ότι φτάνουν σε οργασµό ευκολότερα µε έναν ευκαιριακό εραστή απ ό,τι µε τον σύντροφό τους διαπίστωσαν πως κάνουν σεξ µε 41 διαφορετικούς τρόπους – οι οποίοι όµως αποτελούν διαφορετικούς συνδυασµούς πέντε «βασικών» σεξουαλικών συµπεριφορών που είναι οι εξής: κολπική διείσδυση, αυνανισµός, αυνανισµός του / της συντρόφου, στοµατικό σεξ και πρωκτικό σεξ.. Η έρευνα έδειξε µάλιστα πως οι πρωκτικές επαφές έχουν διπλασιαστεί και θεωρούνται πλέον απολύτως φυσιολογικές.»

Η ερωτική ταυτότητα των Αµερικανών από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ...

Πως Λέγεται Η Ηλικιωμένη ... Οικολόγος ;

Πως λέγεται η ηλικιωμένη οικολόγος;
Οικολόγρια.

Πως λέγεται αυτό που πετάει από άντρα σε άντρα και από λουλούδι σε λουλούδι;
Η μελλιτσούλα.

Πως λέγεται το πούρο σε τιμή ευκαιρίας;
Κελεπούρο.

Πως λέγεται μια απάτη που διαπράττεται από έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού με οπτικά είδη;
Οφθαλμαπάτη!

Πως λέγεται το θαλασσοπούλι που επαναλαμβάνει αυτά που λες
Παπαγλάρος!

Τι είναι πολύ ψηλό και ψήνει παϊδάκια;
Ο ουρανοψήστης.



Πηγή

Ελληνικός κινηματογράφος Ν1 ( Στάθης Ψάλτης )

Στάθης Ψάλτης

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας το 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στα 11 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Το 1967 που πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο στη σχολή του Μιχαηλίδη ήταν μόλις 16 χρόνων και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού. Παντρεύτηκε στα 17 του, αλλά χώρισε γρήγορα. Από αυτόν τον γάμο έχει μία κόρη. Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Χριστίνα. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα Καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας . Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του κατά το πλείστον κωμικούς.
Έχουν μείνει πολλές ατάκες από τις ταινίες του, όπως "Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;", "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!" και "Κούλα με την κουλάρα σου!" .
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το Ήτανε μιά φορά του Νίκου Ξυλούρη. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του αλλά και σε επιθεωρήσεις...

Οι ισχνές αγελάδες.....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Κάθε περίοδο οικονομικής ευμάρειας τη διαδέχεται η ύφεση….Είναι κύκλοι της οικονομικής δραστηριότητας απόλυτα φυσιολογικές….Η οικονομική κρίση όμως όπως τη βιώνουμε στις μέρες μας και όπως τη βίωσαν οι πρόγονοι μας το 1907 και το 1929 αντίστοιχα είναι καταστάσεις αφύσικες…..
Προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους ανθρώπους που παρέχουν την οικονομική ευμάρεια στα χρόνια πρίν από το ξέσπασμα της κρίσης…Ο μηχανισμός είναι απλός….Ας φανταστούμε μια τεράστια δεξαμενή που οδηγεί σε μια βρύση…Και κρατάει κάποιος το πόμολο της βρύσης….Το ανοίγει και ξεδιψάει τους διψασμένους….Μερικές φορές κάνει τα ποτήρια να ξεχειλίζουν….Όταν λοιπόν αυτός ο κάποιος θα κλείσει τη βρύση τους καταδικάζει όλους σε δίψα…Και αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του κι ένα στόχο δε θα ξανανοίξει τη βρύση μέχρι να επιτύχει το σκοπό του…

Πέντε απλοί τρόποι για να πάρετε αύξηση…!

Τελευταία οι διάδρομοι του γραφείου είναι ασυνήθιστα ήσυχοι και έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν μερικά άδεια γραφεία στο τμήμα σας. Εσείς και οι συνεργάτες σας έχετε αναλάβει κάποια project σε λογικά πλαίσια, που ακόμη και αν έχουν ενδιαφέρον δεν είναι κάτι που αξίζει να κάνετε θέμα. Η δυναμική της ομάδας είναι άριστη και οι προϊστάμενοι σας υποστηρίζουν. Γιατί, λοιπόν, φεύγουν οι συνάδελφοί σας;

Σύμφωνα με έρευνες, μπορεί
να μετακινούνται σε πιο εύφορες κοιλάδες. Οι μέτριοι αρχικοί μισθοί αυξάνονται σε πολλές θέσεις στους τομείς των οικονομικών και της λογιστικής. Μερικοί υποψήφιοι με...

Ένας στους 10 μαθητές θύμα σχολικής βίας

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, με αποτέλεσμα ορισμένες από τις πτυχές τους να ωθούν μαθητές στην
κατάθλιψη ή ακόμα και στην αυτοκτονία.

Βάσει στοιχείων της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, το 10-15% των μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων πέφτει θύμα διάφορων μορφών βίας στο σχολείο, με τους θύτες να υπολογίζονται σε 5% επί του συνόλου των μαθητών.

Στις εκθέσεις της ΕΨΥΠΕ, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Αδέσμευτος Τύπος", ...

Ευρωπαίοι ηγέτες κυνηγάν τον Παπανδρέου για το χρέος.

Ευρωπαίοι ηγέτες κυνηγάν τον Παπανδρέου για το χρέος τις Ελλάδας.
Ποιος τον σώζει; Δείτε το video...




Πηγή

Ξαναχτύπησε η Eurostat για τα greek statistics

Μιλάει για «μαγείρεμα» στοιχείων από το 2006

Με δήλωση - βόμβα στο Bloomberg, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, W. Radermacher τάραξε την ησυχία του Υπουργού Οικονομικών λέγοντας ότι «τέσσερις μήνες μετά το σχέδιο στήριξης, η Ελλάδα δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο στο παρελθόν μαγείρεψε τα στοιχεία για το χρέος της».

«Θα υπάρξει...

Μετά την "Κάρτα του Πολίτη" θα Δούμε και την "Κάρτα του Πολιτικού";

Γράφει ο Τυχαίος

Τι γίνεται πατριώτες και πατριώτισσες; Καιρό έχουμε να τα πούμε, μεσολάβησαν διάφορα, πολιτικά και μη, όχι όμως ενδιαφέροντα. Τα περισσότερα αναμενόμενα. Η ελληνική πολιτική σκηνή δεν βρίσκεται ακόμη σε "σημείο βρασμού" αλλά πλησιάζει προς τα εκεί, ενώ για τα οικονομικά - για Κίνες, Κατάρ και άλλα - τα έχουμε γράψει προ πολλού. Άμα θες να τα κάνεις μια επανάληψη άντε πίσω στο Μάιο σ' αυτό το ποστ: "Πλησιάζοντας στο Σημείο Μηδέν" ή και πιο πίσω. Όχι παίζουμε!
 
  Απ' την άλλη ο Γιώργης συνεχίζει το ίδιο βιολί. Από βράβευση σε φόρουμ κι από διάλεξη σε θινκ-τανκ. Μεσογειακή δίαιτα, "κάρτες του πολίτη" και το ΠΑΣΟΚ να μεταλλάσσεται από "κίνημα λαού" σε "κίνημα των αποδείξεων". Άλλες εποχές κι άλλα ήθη αφού από το "ιδιώνυμο αδίκημα" της ποινικοποίησης των κομμουνιστικών ιδεών του 1929 περνάμε σιγά-σιγά στο "ιδιώνυμο αδίκημα" της ποινικοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας του 2010. Το αστικό κράτος αλλάζει τους εχθρούς του κι όπως το 1929 θεωρούσε ως απειλή την κομμουνιστική ιδεολογία, σήμερα θεωρεί ως ..........απειλή τον "υψηλόμισθο δημόσιο υπάλληλο", τον φοροφυγά "ψιλικατζή" ή την κερδοφόρα επιχείρηση. Ποινικοποιεί ιδεολογικά την κατοχή "πόρσε καγιέν", την πισίνα, τη βίλα κι όλα τα "στάτους σύμπολς" της τελευταίας τριακονταετίας.....

Tρελή φάρσα!

Η Δύναμη της ψυχής

Κάποια µέρα ο γιος ρωτάει τον πατέρα του ..
Πατέρα τι λες , µπορούµε να δηλώσουµε συµµετοχή στο Ironman ?

Ο πατέρας αν και με πρόβλημα καρδιάς , απάντησε ...ναι !
Έτσι αποφάσισαν µαζί να δηλώσουν συµµετοχή .

Το Ironman είναι το ποιο δύσκολο τρίαθλο στο κόσµο που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Hawai ... οι αθλητές πρέπει να κολυμπήσουν 3,86km , µε το ποδήλατο 180,2km και να τρέξουν 43,19km διασχίζοντας το νησί .

Ο πατέρας µε τον γιο έγιναν ένα σώµα για να λάßουν συµµετοχή... και τωρα δες
το VIDEO...

Ενας χρόνος ΠΑΣΟΚ



Πηγή

Τέλος από αύριο στις προσλήψεις στους ΟΤΑ

Από αύριο, Πέμπτη, απαγορεύονται, οι διορισμοί και οι προσλήψεις κάθε κατηγορίας προσωπικού των ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και των φορέων που εποπτεύονται απ΄αυτούς, σύμφωνα με το σχετικό νόμο (30 ημέρες πριν τη διενέργεια των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων) και την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες επιλογής προσωπικού των ως άνω φορέων. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ή ενστάσεων που είχαν ανακοινωθεί διακόπτονται και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής και μέχρι τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση εναπομείναντος χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωσή τους.
Επισημαίνεται ακόμη ότι........ οι φορείς των οποίων οι διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης εμπίπτουν στην παραπάνω απαγόρευση και ελέγχονται από το ΑΣΕΠ οφείλουν να προσαρμόσουν τις προθεσμίες αιτήσεων και ενστάσεων που τους αφορούν σύμφωνα με τα ανωτέρω.

πηγή

Πιάνει δουλειά η Ιντερπόλ!

Ελληνοαυστραλός προπονητής του kick boxing συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μπαλί για κατοχή και μεταφορά σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.


Η αστυνομία της Ινδονησίας εκτιμά ότι πίσω από τη σύλληψη του Μάικλ Σακατίδη κρύβεται διεθνής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και ότι ο άνθρωπος που έχουν στα χέρια τους δεν λειτουργούσε αυτόνομα.


Μετά την εξέλιξη αυτή...

Πανευρωπαϊκή χούντα - Ανατριχιαστικές επιδιώξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης

Του Ευγένιου Ανδρικόπουλου

Ποινικοποιούνται η απεργία, η δημόσια έκφραση διαφωνίας, το συνεταιρίζεσθαι (!), υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν παραγωγής του θα υπονομεύει το καθεστώς και η δια μέσου των ιστοσελίδων ή άλλων Μέσων αμφισβήτηση της κυρίαρχης ιδεολογίας (!!!!!) αν εκληφθεί ως απειλή!
Πρόκειται για τις ανατριχιαστικές επιδιώξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης που καταστούν την Ελληνική χούντα κακόγουστο αστείο μπροστά τους γιατί: Κλειδώνεται με ακρίβεια νομικού χιλιοστού ο εχθρός λαός στο σκόπευτρο του όπλου των μπλοκς εξουσίας.. Έτσι ώστε κατά τον κατάλληλο χρόνο και τόπο να βληθεί αυτός κατά τρόπο κατασταλτικό βίαια και ολοκληρωτικά.....

Ένα απίστευτο... τακουνάκι! Τι έβαλε ο άνθρωπος !!!! (video)

Από τα πιο όμορφα και δυσκολότερα ταυτόχρονα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ πέτυχε ο Μάτι Μπάροους, σε αγώνα του πρωταθλήματος της Βορείου Ιρλανδίας.
Ο άσος της Γκλέντοραν σκόραρε με εκπληκτικό τακουνάκι στον αέρα  και έγραψε το 1-0 επί της Πορταντάουν! Μάλιστα, το γκολ έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς επιτεύχθηκε στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης!....

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει ελεύθερη πτώση!



Σε extreme sports συμμετείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις ανάγκες της φωτογράφησης που έκανε στο περιοδικό "Μax" που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο!
Μια μοναδική φωτογράφηση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το περιοδικό "Max" του Οκτωβρίου, στην οποία πήδηξε από τα 10.000 πόδια.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής,...

Ο μύθος του Ωνάση στο σανίδι


Ενας άντρας αχόρταγος για χρήμα, δύναμη και σεξ. Η ζωή του εκτυλίχθηκε σαν τις αρχαίες τραγωδίες, μόνο που ο από μηχανής θεός δεν εμφανίστηκε για να τον σώσει. Κάπως έτσι παρουσιάζεται ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο θεατρικό σανίδι του Λονδίνου.

Από την ερχόμενη Τρίτη ανεβαίνει στο «Novello Theatre» του Λονδίνου η παράσταση «Ωνάσης», που το όνομά της και μόνο αναμένεται να γίνει πόλος έλξης των θεατρόφιλων.

Ας μάθουμμε μερικά πράγματα για τη ζωή του...

Το νέο τραγούδι της Στέλλας Καλατζή

Ακούστε το νέο τραγούδι της Στέλλας Καλατζή με τίτλο 'Όλες οι αισθήσεις μου'




Μουσική: Κώστας Μποσνάκης
ΣτίχοΙ: Εύριπος

Γιατί οι Γερμανοί δεν επενδύουν σε μετοχές;

Στα 79 του, ο Karl-Friedrich Markwort είναι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τη μεταπολεμική οικονομική κατάρρευση που κατέστησε το γερμανικό νόμισμα και τις μετοχές άνευ αξίας. Έτσι μπορεί να μην φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ο Markwort, ένας συνταξιούχος που μένει στο προάστιο Bad Soden της Φρανκφούρτης, αποφεύγει της μετοχές.

Παρασύρθηκε μία φορά, κατά τη διάρκεια της έκρηξης του διαδικτύου τη δεκαετία του 1990, επειδή ήθελε να κάνει δική του «την επιχείρηση του μέλλοντος», λέει. Όταν η Deutsche Telekom, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Γερμανίας, έδωσε μέρος της μονάδας της T-Online σε δημόσια προσφορά τον Απρίλιο του 2000, ο Markwort ήθελε να αγοράσει 500 μετοχές. «Ήμουν τυχερός γιατί πήρα μόνο 35», λέει. Τις πούλησε αργότερα με ζημιά 50%. «Δεν εμπιστεύομαι το χρηματιστήριο τώρα», προσθέτει. «Δε θα επένδυα πια εκεί»......

"Καυτά" κορίτσια δώρο για τα γενέθλια του Πούτιν


Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε από τον Μαχίμ Περλίν, έναν 22χρονο παραγωγό, ο οποίος εργάζεται για το δίκτυο Russia.ru.
Ντυμένες με προκλητικά εσώρουχα, δώδεκα φοιτήτριες πόζαραν για να κοσμήσουν τις σελίδες ενός ημερολογίου το οποίο αποτελεί το "δώρο" τους προς τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, που γίνεται 58 ετών.

Με τίτλο "Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, σας αγαπάμε. Χρόνια Πολλά κ. Πούτιν", το ημερολόγιο περιλαμβάνει δώδεκα φωτογραφίες φοιτητριών του τμήματος δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας, οι οποίες συνοδεύονται από "πικάντικες" λεζάντες.

Η Μις Μάρτιος, Λένα Γκορνοστάγεβα, φοράει...

Μεγάλη κομπίνα από γιατρούς της Λάρισας

Δύο γιατροί του ΕΣΥ παραπέμπονται με το ερώτημα της οριστικής παύσης!
Πρόκειται για δύο γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην έκδοση εικονικών εξιτηρίων και ιατρικών γνωματεύσεων αλλά και στην διακίνηση συνταγολογιών με εικονικές ημερομηνίες που είχαν σκοπό την συνταγογράφηση, σύμφωνα με πόρισμα ελεγκτών του ΟΓΑ.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2009 και αφορά ιδιωτική κλινική της Λάρισας που ήταν συμβεβλημένη με τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας οι δυο γιατροί του ΓΝΛ παραπέμπονται στο Κεντρικό Συμβούλιο των Ιατρών ΕΣΥ του υπουργείου Υγείας με το ερώτημα της οριστικής παύσης για παράβαση καθήκοντος.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί τόσο ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, όσο και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

H βασίλισσα Σοφία στο Πήλιο!



Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, επισκέφθηκε για τρεις ημέρες το γραφικό Πήλιο. Ταξίδεψε χωρίς τον σύζυγό της αλλά έχοντας μαζί της τον αδελφό της Κωνσταντίνο, την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη και τον πρίγκηπα Μιχαήλ.

Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO! επισκέφθηκε μοναστήρια και χωριά με ξεναγό το δήμαρχο Πορταριάς, Δημήτρη Κοντορίζο.
Πήγε επίσης και στο Αθανασάκειο Μουσείο του Βόλου όπου και έμεινε εντυπωσιασμένη από την ιστορία του τόπου. Λίγες ώρες μετά, δείπνησε σε τοπικό τσιπουράδικο, δοκίμασε τσίπουρο και ντόπιους μεζέδες.

Πηγή

Μια αφορισμένη αγία

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία εκτυλίσσεται αυτό τον καιρό στη μακρινή Αυστραλία. Η χώρα πρόκειται να αποκτήσει την πρώτη γηγενή της Αγία. Και το περίεργο στην υπόθεση είναι πως η εν λόγω Αγία, είχε κάποτε εμπλακεί σε εκκλησιαστικά σκάνδαλα.
Ο Πάπας Βενεδίκτος σκοπεύει μέσα στον Οκτώβριο, να ανακηρύξει σε Αγία την μοναχή Mary MacKillop που είχε συνιδρύσει κάποτε ένα καθολικό τάγμα αφιερωμένο στα παιδιά και τους φτωχούς. Η εν λόγω μοναχή όμως, είχε τη φήμη της απείθαρχης, καθώς είχε μιλήσει ευθέως εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από πλευράς καθολικών ιερέων. Η μοναχή μάλιστα είχε αφορισθεί το 1871 σε ηλικία 29 ετών, από τον Επίσκοπο Laurence Sheil, ο οποίος πείστηκε για αυτό από κάποιους εκδικητικούς ιερείς.
Λίγο πριν πεθάνει, ο Επίσκοπος ανακάλεσε τον αφορισμό της. Η MacKillop συνέχισε το φιλανθρωπικό της έργο στις ερημιές της Αυστραλίας μέχρι το 1909 που πέθανε. Ο Αυστραλός ιερέας που ανέδειξε το έργο της και που πάλεψε για την αγιοποίησή της, επιμένει πως ο κόσμος θα πρέπει να εστιάσει στο τεράστιο έργο της μοναχής και όχι στην λυπηρή παρένθεση του αφορισμού της.

Στον αέρα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης το φετινό χειμώνα!

Λιγότερο από δέκα ημέρες πριν την έναρξη διανομής του πετρελαίου θέρμανσης και χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς το απαραίτητο καύσιμο για τις δύσκολες μέρες του φετινού χειμώνα. Ο λόγος;


Χιλιάδες πρατηριούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας και ίσως να μην έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσουν πετρέλαιο και να το διαθέσουν στη συνέχεια στους καταναλωτές. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί το υπουργείο οικονομικών καθυστερεί να τους επιστρέψει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, που έχουν ήδη καταβάλει κατά την πώληση πετρελαίου θέρμανσης μέσω του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο σύστημα καθιερώθηκε για να περιοριστεί το λαθρεμπόριο και η «λανθασμένη» χρήση του πετρελαίου. Έτσι, σύμφωνα με αυτό, οι πρατηριούχοι αγοράζουν το πετρέλαιο χωρίς την έκπτωση του ειδικού φόρου – με την οποία το αγοράζουν οι καταναλωτές – και εισπράττουν τη διαφορά μέσα σε τρεις μέρες από το Δημόσιο. Μάλιστα, η τότε ηγεσία του οικονομικού επιτελείου είχε δεσμευθεί ότι τα χρήματα θα επιστρέφονται, ανεξάρτητα από το αν ο πρατηριούχος έχει χρέη ή όχι στην εφορία......

ΗΠΑ: Ξέχασε να πληρώσει την Πυροσβεστική και κάηκε το σπίτι του

Έχασε το σπίτι του για μόλις 75 δολάρια! Ο λόγος για ένα Αμερικανό από το Τενεσί, ο οποίος είδε το σπίτι του να καίγεται και τους πυροσβέστες να αρνούνται να επέμβουν, καθώς ο Τζιν Κράνικ δεν είχε πληρώσει την ετήσια εισφορά του.

Η κομητεία όπου συνέβη το περιστατικό...

Γερμανία: Στον «αέρα» η Eurovision του 2011

Περίπου 7 μήνες μας χωρίζουν από την Eurovision του 2011 και στην Γερμανία ακόμα δεν έχει βρεθεί η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό! H ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού έχει ήδη ορισθεί για τις 14 Μαΐου (στις 10 και 12 του μήνα θα γίνουν οι ημιτελικοί), ενώ η διοργανώτρια πόλη αγνοείται και, μάλιστα, παρά το ότι επρόκειτο να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο!

Αίτηση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση κατέθεσαν 4 πόλεις: Βερολίνο, Αννόβερο, Αμβούργο και Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα,...

Δείτε τι έγραψε μαθητής στο μάθημα Φυσικής

Ο Καραμανλής στην εξεταστική επιτροπή για το Bατοπέδι.

Ο Καραμανλής ανακρίνεται από την εξεταστική επιτροπή για το Bατοπέδι.... οι στιγμές που πέρασε ήταν πάρα πολύ δύσκολες...





Πηγή

Νεκρός βρέθηκε αδερφός γνωστού επιχειρηματία

Εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε στις 17:30 το απόγευμα στο σπίτι του στη Μύκονο, ο 67χρονος Δημήτρης Ζουγανέλης, αδελφός του ιδιοκτήτη του μπαρ Ρεμέντζο, Μάκη Ζουγανέλη, και ένας από τους πιο γνωστούς κατοίκους του νησιού.

Τον 67χρονο βρήκε νεκρό η καθαρίστρια που πήγαινε για να του καθαρίσει το σπίτι, στην περιοχή Πλάκα του Πατέρα, μια φορά την εβδομάδα. Ο άτυχος άνδρας φορούσε ένα ακριβό ρολόι στο χέρι του ενώ το σπίτι δε φάνηκε να είναι ανακατεμένο. Ο 67χρονος είχε αποσυρθεί από το μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του και ζούσε πότε στο νησί και πότε σε περιοχές της Άπω Ανατολής.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι από αντικείμενο και ως πιθανότερη αιτία εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια.

Για το λόγο αυτό, αναχώρησε από την Αθήνα κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, καθώς και ιατροδικαστής, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις έρευνες για την υπόθεση.

Βρυξέλλες: Τελικά χρωστάτε περισσότερα


Παράθυρο αναθεώρησης προς το χείριστον ακόμη και του μνημονίου στήριξης της Ελλάδας από την τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αφήνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η αναθεώρηση δεν σημαίνει σίγουρα θετική έκβαση της δημοσιονομικής μάχης που δίνει ο ελληνικός λαός ούτε εκλαμβάνεται ως χαλάρωμα των δημοσιονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση...

Ξύλο για ένα στριπτίζ


Μπορεί οι καυγάδες σε κλαμπ με στριπτίζ, να περιλαμβάνουν συνήθως αχόρταγους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες δεν πάνε πίσω. Εκατό μεθυσμένες γυναίκες έπαιξαν ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως, για να βλέπουν καλύτερα τον άνδρα στρίπερ. Χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας

Τι μπορεί να γίνει εάν τουλάχιστον εκατό ξελιγωμένες και μεθυσμένες γυναίκες παρακολουθούν στρίπ σόου ενός άνδρα και κάτι πάει στραβά;...

Διακοπές η Lady Gaga στην Ελλάδα


Από χθες το πρωί, στην Κρήτη ένα είναι το θέμα συζήτησης: Η πιο διάσημη περσόνα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η Lady Gaga, βρίσκεται στο νησί!
Όπως μεταδίδει η ειδησεογραφική πύλη Cretalive, η ξανθιά εκκεντρική σταρ έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και δύο άνδρες της προσωπικής της φρουράς. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου είχαν ενημερωθεί από νωρίς για την υψηλή προσκεκλημένη και περίμεναν με αγωνία να δουν πως είναι από κοντά και κυρίως τι θα...

Οι 17 ημέρες που κρίνονται τα πάντα

Από τις 16 Οκτώβρη μέχρι τις 2 Νοέμβρη ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει 6 αγώνες που θα κρίνουν σχεδόν όλη τη χρονιά.

Οι “πράσινοι” τις επόμενες τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ έχουν να δώσουν ισάριθμα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην αρχή ωστόσο στα παιχνίδια αυτά θα κριθεί ποιος θα πάρει το προβάδισμα. Αντίθετα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει περιθώριο λάθους καθώς αν δεν έρθει τουλάχιστον μία νίκη στις δύο αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν οι “πράσινοι” θα χάσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Επίσης ξεκινούν και οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο.

Το καλό για τον Νίκος Νιόπλια είναι πως ξεκινώντας τον “γολγοθά” θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, εκτός από τον Καντέ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά επιστρέφουν οι Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Γκοβού και Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:...

Όσο πατάει η γάτα.. πατούσαν και οι πρώτοι δεινόσαυροι


Μέγεθος ίσο με αυτό μιας μικρής γάτας και βάρος ένα έως δύο κιλά είχαν οι πρόγονοι των βροντόσαυρων και των τυραννόσαυρων, όπως φαίνεται από τη μελέτη πρόσφατης ανακάλυψης απολιθωμένων πατημασιών πρωτο-δεινοσαύρων στην Πολωνία.Τα απολιθώματα, που βρέθηκαν σε τρία σημεία στα πολωνικά Όρη του Τιμίου Σταυρού, περιλαμβάνουν πατημασιές ενός από τα σπανιότερα προγονικά είδη δεινοσαύρων, του Προροτοδάχτυλου, που ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων "δεινοσαυρόμορφων"...

Μύθος ή αλήθεια: το γάλα βοηθάει στην απώλεια βάρους


Η κατανάλωση γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά; Η απάντηση είναι ναι, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition.Η μελέτη έδειξε ότι οι ενήλικοι που έτρωγαν ή έπιναν τη μεγαλύτερη ποσότητα γαλακτοκομικών προϊόντων την ημέρα - περίπου 12 γραμμάρια γάλα ή 580 χιλιοστόγραμμα ασβεστίου γαλακτοκομικών προϊόντων – έχασαν περίπου 6 κιλά μέχρι το τέλος της μελέτης, που διήρκεσε δύο χρόνια...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Η καμπύλη του δημοσίου χρέους της Ελλάδας!!!

Κορυφαία κάρτα!!!

Ο Χρ. Μιχαλάκης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Τα ονόματα των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.Η παρουσίαση έγινε σε ειδική εκδήλωση στην Ανάβρα Μαγνησίας. Στα Τρίκαλα, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο πρώην αντινομάρχης Χρήστος Μιχαλάκης. Το τοπικό στέλεχος είναι νομαρχιακός σύμβουλος Τρικάλων, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ). Εξελέγη πρώτος νομαρχιακός σύμβουλος το 2002 και το 2006 και πρώτος σύμβουλος της ΕΝΑΕ. Διετέλεσε 4 χρόνια αντινομάρχης Τρικάλων. Γεννήθηκε το 1965 στα Τρίκαλα. Εργάζεται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων ως τεχνολόγος γεωπόνος. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Στους υπόλοιπους νομούς υποψήφιοι είναι οι: Μαγνησία: Δημ. Αλεξόπουλος, δήμαρχος Αρτέμιδας, Λάρισα: Ρ. Καραλαριώτου αντινομάρχης, Καρδίτσα: Βασ. Τσιάκος πρόεδρος ΝΟΔΕ.

Βολές Λαζόπουλου κατά Alpha!


Το δεύτερο τσαντίρι του για την φετινή περίοδο άνοιξε ο Λάκης Λαζόπουλος, χθες βράδυ Τρίτης, αλλά άνοιξε και το στόμα του για άλλη μια φορά, ανάβοντας το «σπίρτο» του και εκτοξεύοντας πυρά προς πάσα κατεύθυνση, μιλώντας επί παντός επιστητού, μη διστάζοντας να κάνει έντονη κριτική ακόμη και στα αφεντικά του στην Κάντζα αλλά και στους συναδέλφους του στο ίδιο κανάλι.

Ξεκινώντας με το στιγμιότυπο της προηγούμενης εβδομάδας,...

Στικούδη: "Είμαι συντηρητική και ας μη μου φαίνεται..."


Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη τόσο φωτογραφικά όσο και προσωπικά η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της .... "Εφόσον δεν έχω βύσμα, έχω πείσμα, αυτό είναι το μότο μου. Γενικότερα δεν ησυχάζω ποτέ. αναζητώ διαρκώς καινούργια πράγματα και ψάχνομαι για το ότι μου πάει...”"λέει η Κατερίνα σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Nitro"...

Έλληνες ανάμεσα στους καλύτερους γραφίστες του κόσμου!


Πώς ξεκίνησαν όλα από ένα φοιτητικό δωμάτιο

Εννέα άτομα αποτελούν την ομάδα με την ονομασία «No mint», η οποία θα βραβευτεί σύντομα για το έργο της στο χώρο του animation και της γραφιστικής τέχνης. Η αμερικάνικη ένωση «Art director club» συνέταξε μία λίστα με τους 50 καλύτερους επαγγελματίες κάτω των τριάντα ετών, και μέσα σε αυτή συγκατέλεξε και την ελληνική ομάδα...

Έρχονται οι εξωγήινοι!

Για όσους δεν το γνωρίζουν την προηγούμενη εβδομάδα ο ΟΗΕ όρισε πρέσβη για τους... εξωγήινους! Τι έγινε; Συμβαίνει κάτι που δεν μας το έχουν πει ή η κρίση είναι τέτοια που οι άνθρωποι έχουν πλέον εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους στο υπερφυσικό; Αν μη τι άλλο η απόφαση αυτή δίνει νέα ώθηση στη βιομηχανία του κινηματογράφου.
Αν πάντως είναι να το ρίξουμε στους εξωγήινους, εμείς οι Έλληνες έχουμε και άλλα σενάρια για να «παίξουμε»: Τον μαρμαρωμένο βασιλιά, τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Ελ.
Είμαστε έτοιμοι για όλα. Μπορούμε ακόμη και να φανταστούμε τη σκηνή που οι εκπρόσωποι των εξωγήινων εισέρχονται στην αίθουσα του ΟΗΕ και οι εκπρόσωποι των Εθνών όρθιοι χειροκροτούν τα πράσινα ανθρωπάκια. Τύφλα να έχει ο Σπίλμπεργκ.


Πηγή

Πιθανή η διάλυση του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού


Σε απόγνωση πλέον οι πολίστες της ομάδας

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Χρήστος Αφρουδάκης, έκανε έκκληση για «εξωτερική» βοήθεια, αφού είναι γεγονός ότι το τμήμα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση...

Ελιξίριο μπορεί να παρατείνει τη ζωή μας;


Δοκιμάστηκε επιτυχώς σε πειραματόζωα

Μεγαλύτερη κατά 12% έκανε τη διάρκεια ζωής πειραματόζωων ένα κοκτέιλ αμινοξέων που συνέθεσαν Ιταλοί επιστήμονες, ευελπιστώντας πως θα μπορούσε με τον ίδιο τρόπο να ωφελήσει και τους ανθρώπους, ιδίως τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς...

Η ταχύτερη Maserati παραγωγής

ΔΕΙΤΕ: Μια βόλτα με το εντυπωσιακό ιταλικό μοντέλο

Πρόκειται για την έκδοση «MC Stradale» της Maserati GranTurismo, η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εργοστάσιο είναι η πιο ελαφριά, πιο δυνατή και ως αποτέλεσμα η πιο γρήγορη Maserati παραγωγής. Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί βελτιώσεις σε κάθε τομέα ενώ οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες.

Ο γνωστός κινητήρας διάταξης V8 των 4,2 λίτρων αποδίδει με τις κατάλληλες περιποιήσεις της εταιρείας περί τους...

Η Μπαλκονάρα που σπάει πλακάκια...


ΔΕΙΤΕ: Αυτό και αν είναι ταλέντο!

Η εμφάνιση της προκάλεσε έκπληξη. Το νούμερο που παρουσίασε προκάλεσε πόνο στις γυναίκες και θαυμασμό στους άντρες. Η «κυρία με τα στήθη», όπως χαρακτηρίστηκε, παρουσίασε κάτι διαφορετικό στην εκπομπή «Αμερική έχεις ταλέντο»...

Έζησε μετά από ένα απίστευτο τροχαίο – Δείτε το βίντεο

Όχι απλά είχε άγιο αλλά μάλλον όλους τους αγίους μαζί της αφού έζησε μετά από αυτό το τροχαίο...



Η γυναίκα περπατούσε στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο την χτυπάει και την πετάει πραγματικά μερικά μέτρα πιο κάτω.

Όμως όπως θα δείτε στο βίντεο πετάχτηκε και σύρθηκε στο δρόμο τόσο πολύ που κάποιος θα νόμιζε ότι πέθανε.

Μαϊμούδες... Α.Α.


Έτοιμες για αποτοξίνωση

Ο Άγιος Χριστόφορος είναι ένα μικρό νησί στην Καραϊβική που ξεχωρίζει για τις... μαϊμούδες του. Τα ζώα μεταφέρθηκαν στο νησί πριν 300 χρόνια από εμπόρους που μετέφεραν σκλάβους και ρούμι.

Μετά την απελευθέρωση τους οι μαϊμούδες άρχισαν να δοκιμάζουν τα... απομεινάρια των μπουκαλιών με αποτέλεσμα αυτό να περάσει και στις επόμενες γενιές.

Πλέον έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τουριστών που δεν τολμάνε να αφήσουν από τα μάτια τους το ποτό τους. Έτσι και φανούν λίγο απρόσεκτοι όλο και κάποια μαϊμού θα τους το ρουφήξει!...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ...


Πολλά είναι τα κρούσματα, που έρχονται δειλά-δειλά στην επιφάνεια, χωρίς, όμως να παίρνουν την απαραίτητη δημοσιότητα και αφορούν την "αποκαθήλωση" των εικόνων από δημόσια κτίρια, όπως σχολεία και νοσοκομεία με το πρόσχημα της... ανεξιθρησκείας.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, έλαβε χώρα, πριν μερικές ημέρες, όταν αποφασίστηκε το "κατέβασμα" των εικόνων αγίων, από τους διαδρόμους του Θεαγένειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης...

ΒΙΤΡΙΝΑ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! Κάναμε το σκ... μας, παξιμάδι!

Και ποιος δεν θα σταματούσε να κοιτάξει προσεκτικά αυτή τη βιτρίνα στην οδό Ελληνος Στρατιώτου στην Πάτρα. Η ιδιοκτήτρια του καταστηματος εσωρούχων θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο... την οικονομική κρίση.


Συνέθεσε κούκλες... πάνω σε λεκάνες τουαλέτες και έριξε στο πάτωμα παξιμάδια! Θέμα της βιτρίνας; Αυτό που λέει ο λαός μας... "κάναμε το σκατό μας παξιμάδι"! Ε, με τέτοια κρίση!


Η βιτρίνα αντικατοπτρίζει την ελληνική καθημερινότητα। Και αν μη τι άλλο... δεν περνά απαρατήρητη!




Υ।Γ। Η ιδιοκτήτρια φρόντισε να ψεκάσει τα παξιμάδια με ειδικό σπρέι ώστε... να αποφύγει τα μυρμήγκια!










Πηγή

Μια φωτογραφία χίλιες ...... σκέψεις




Όταν ο φωτογραφική μηχανή ,σε βάζει σε σκέψεις με αυτά που αποτυπώνει...

Νέος σχεδιασμός από αύριο στο Facebook?

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για ανασχεδιασμό της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η ανακοίνωση του νέου σχεδιασμού αναμένεται να γίνει στο αυριανό event που διοργανώνει το Facebook στα κεντρικά τους, στο Palo Alto της Καλιφόρνια.
Οι περισσότεροι θα έχετε προσέξει ότι ήδη το chat στο Facebook έχει νέα εμφάνιση με μεγαλύτερη εικόνα προφίλ. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες,...

Όταν ο Χάρος κοιμάται!

Λένε πως η τύχη έχει και τα όρια της. Μην το πείτε στους πρωταγωνιστές του παρακάτω βίντεο. Θα διαφωνήσουν και θα έχουν και πολλές αποδείξεις!

Το μακρύτερο φίδι



Ο πύθωνας της φωτογραφίας ονομάζεται Φλάφι και είναι κι επίσημα πλέον το πιο μακρύ φίδι σε αιχμαλωσία. Θα βρείτε τον Φλάφι στο Ζωολογικό Κήπο Columbus του Οχάιο. Έχει μήκος 7,3 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan