Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

"Στον αέρα" οι μισθοί των αστυνομικών -ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να περικόψει μέχρι και 400 ευρώ τους μισθούς των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.Αστυνόμευση αλά κάρτ, μόνο για πέντε ημέρες και όχι τη νύχτα. Επιλεκτικά και «κουτσουρεμένο» θα χορηγηθεί το εκλογικό επίδομα. Αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση της σημερινής κυβέρνησης για την Ελληνική Αστυνομία, μετά το νέο πιθανό «μαχαίρι» στους μισθούς των ένστολων της τάξης των 300-400 ευρώ το μήνα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει η δυνατότητα πληρωμής των ωρών νυχτερινής εργασίας τους και αυτής πέραν του πενθημέρου.

Δεν έχει πληρωθεί η νυχτερινή εργασία του Αυγούστου, ενώ και τα πενθήμερα θα πληρωθούν μετά από μία «αλχημεία» της τελευταίας στιγμής, ενώ έχουν εξασφαλισθεί και τα πενθήμερα του Σεπτεμβρίου. Οι συγκεκριμένες αμοιβές των ένστολων βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα, γεγονός που κάνει ακόμη περισσότερους, που έχουν θεμελιώσει το δικαίωμα σύνταξης, να σκέφτονται το ενδεχόμενο της παραίτησης και εκείνους που δεν το έχουν και εργάζονται σε μάχιμες υπηρεσίες να λειτουργήσουν ως δημόσιοι υπάλληλοι.....

Το επόμενο hit του φθινοπώρου από τους OtherView!

Ύστερα από τα μεγάλα hit του φετινού καλοκαιριού "La Luna" & "So Long" οι OtherView επιστρέφουν για να μας χαρίσουν dance νότες μπαίνοντας και επίσημα στο φθινόπωρο με το τραγούδι "Κάνε Με".

Άκουσέ το...

Ποιος σχεδιάζει τα ρούχα της Lady Gaga;



Ένας από τους λόγους που η Lady Gaga είναι συνέχεια στο προσκήνιο, είναι σίγουρα οι «ξεχωριστές» εμφανίσεις της. Ποιος, όμως, κρύβεται από πίσω;

Η κλοπή του χρυσού της Ελλάδος

Η υπόθεση «ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» είναι η μεγαλύτερη ΛΗΣΤΕΙΑ στη νεότερη ιστορία της χώρας
Η «κρυφή» εκποίηση μιας κολοσσιαίας ιδιοκτησίας με μεταλλευτικό πλούτο, η μεγαλύτερη λήστευση του δημοσίου χρήματος, και το μεγαλύτερο ξεπούλημα δημόσιας χρυσοφόρου γης και περιουσίας. Διότι μιλάμε για κοιτάσματα με χιλιάδες τόνους χρυσού, από την Χαλκιδική μέχρι την Θράκη.
Η υπουργός οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη πρόσφατα βρέθηκε με τον Γ. Μπόμπολα στο γραφείο του όμως το ερώτημα που τις κάνουμε είναι σαφές! κ. Κατσέλη στις 10 Δεκεμβρίου 2008 μας έστειλε μπουγιουρντί η επιτροπή ανταγωνισμού της Ε.Ε. και ζητάει να μάθει από την κυβέρνηση αν ο Ελληνικός χρυσός Α.Ε. πουλήθηκε στον Μπόμπολα έναντι 11 εκ. ευρώ(με έμμεσο τρόπο) ενώ οι Ευρωπαίοι αποτίμησαν το κόστος 408εκ. ευρώ!..

Οι διαφημίσεις που σόκαραν τον κόσμο


Οι κορυφαίοι διαφημιστές του κόσμου δεν περιορίζονται στην απλή πρόκληση ενδιαφέροντος του κοινού, αντίθετα θέτουν πάντα ως στόχο το προϊόν που παράγουν να προκαλεί σοκ. Η εφημερίδα Independent διάλεξε τις διαφημίσεις που προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα...

«Πολιτικές οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση»

Ο Αλ. Αλαβάνος εξαπέλυσε βολές κατά του Μνημονίου

«Πολιτικές» χαρακτήρισε ο Αλέκος Αλαβάνος τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, τονίζοντας πως η ψήφος των πολιτών είναι πάρα πολύ σημαντική τη δεδομένη συγκυρία.

Μιλώντας στη εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως οι αυτές οι εκλογές είναι ένα είδος ιστορικών επιλογών της χώρας μας , «η οποία», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «βαδίζει προς την καταστροφή».

Εξαπέλυσε «βολές» κατά του Μνημονίου λέγοντας πως δεν αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα ενώ τόνισε πως η χώρα μπορεί χωρίς το ΔΝΤ να απαλλαγεί από ένα μεγάλο ποσό του χρέους της.
Πηγή

Πόθεν 'Εσχες: Καρατζαφέρης ο πιο πλούσιος αρχηγός - Πλουσιότερος όλων ο Καραμανλής


-Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρωταθλητής σε ακίνητα! Εχει 72!
- Ποιοί είναι οι σκαφάτοι - Ποιοί έχουν τα περισσότερα ΙΧ
- Ποιοί οι μηχανόβιοι - Ποιοί είναι οι πιο φτωχοί..

10 θεωρίες για το τέλος του κόσμου

Θα εξαφανιστεί ο κόσμος μας; Αν ναι με ποιόν τρόπο; Βροχή μετεωριτών ή μήπως παγκόσμια επιδημία; Έκρηξη ηλίου ή πυρηνικό ολοκαύτωμα; Ερωτήματα που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και έχουν αποτελέσει βάσεις για αμέτρητα βιβλία καθώς και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται(!) από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."

Ανακοίνωσε τους πρώτους 72 της «Τρίκαλα – Συμπολιτεία» ο Χρήστος Λάππας για τον Δήμο Τρικκαίων



Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν...

Ας διαβάσουμε και ένα στοιχάκι που εκφράζει τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε..

Δείτε μερικά από τα υποψήφια μοντέλα για το Next Top Model...


Δείτε τι πρόκειται να παρελάσει από τις οθόνες μας από τον ερχόμενο Οκτώβρη...Αυτές είναι μερικές από τις αιθέριες υπάρξεις που είναι υποψήφιες για το reality μοντέλων..

Τι θα γίνει στο μέλλον;


Ποιος θα πεθάνει το 2011; Πώς θα ψηφίζουμε το 2016; Πότε θα γίνει ο επόμενος πόλεμος;



Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι; Διαβάστε λοιπόν τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια, ποια γεγονότα θα αλλάξουν σημαντικά την πορεία της ανθρωπότητας και ποιο είναι το μέλλον του πλανήτη μας; Οι απαντήσεις αυτές δίνονται από το περιοδικό Forbes। Οι συντάκτες του περιοδικού μαζί με κορυφαίους αναλυτές έγραψαν για το «αύριο» με βάση τις αποφάσεις του σήμερα. Δηλαδή προσπάθησαν να μαντέψουν τις επιπτώσεις από τις επιλογές και τις κρίσιμες αποφάσεις των κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών και επιστημόνων όλου του κόσμου.






Σύμφωνα λοιπόν, με τις προβλέψεις το 2011 θα πεθάνει ο ηγέτης της Β. Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ. Την θέση του θα διαδεχτεί ο γιος του ο οποίος θα επιδιώξει εμπορικές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Και η μοίρα του Μπέρνι Μέιντοφ, ο άνθρωπος που έχασε δισεκατομμύρια δολλάρια από χρήματα πελατών του στο σχήμα πυραμίδας το οποίο επινόησε, θα βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του.


Το 2016 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το σύστημα της ψήφου μέσω του διαδικτύου. Αλλά μόνο το 7% των ψηφοφόρων θα επιλέξει αυτή τη μέθοδο ενώ θα προκληθούν αρκετές ενστάσεις επί του αποτελέσματος με τους ισχυρισμούς της νοθείας.


Το 2018 τα Αμερικανικά στρατεύματα θα αποχωρήσουν από το Αφγανιστάν.

Ο πρώτος κλιματικό πόλεμος θα πραγματοποιηθεί το 2020, καθώς μουσουλμάνοι θα αποχωρήσουν από τις Μαλδίβες οι οποίες βυθίζονται λόγω της κλιματικής αλλαγής, και θα κατευθυνθούν στην Σρι Λάνκα, όπου θα ξεσπάσουν θρησκευτικές αναταραχές. Ο ΟΗΕ θα στείλει ειρηνευτική δύναμη.


Το ίδιο έτος η ανθρωπότητα θα ταξιδέψει και πάλι στην Σελήνη και θα περπατήσουν πάνω σε αυτό έξι άνδρες και δύο γυναίκες.


πηγή


δεν πιστεύω να φοβηθήκατε!!!

Πωπω τι βγάζει η Σερβία…

Ο Θεός πρέπει να είχε τρελλά κέφια στην περίπτωσή της. Εντάξει, κουκλάρα η Σαράποβα αλλά κι η Άνα Ιβάνοβιτς δεν πάει πίσω, τίποτα δεν της λείπει. Η 22χρονη τενίστρια και πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει εξελιχθεί σε μούσα των μεγαλύτερων αθλητικών εντύπων του κόσμου και όχι μόνο.
Η πιο πρόσφατη φωτογράφισή της μάλιστα ήταν για το Sports Illustrated όπου πραγματικά έδωσε ρέστα τυλιγμένη με το δίχτυ του τένις… Ταλεντάρα!
Πάρτε λοιπόν θέση και απολάυστε το δημιούργημα...

Το ανέκδοτο της ημέρας...


Ένας λογιστής γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα:
- Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; ρωτά η γυναίκα του.
- Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.
- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.
- Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
- Μπα, είχα τους λόγους μου. Πρώτος μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου, και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!

Μεθυσμένος σε κάδο ανακύκλωσης!

Ένας μεθυσμένος άντρας, λιθουανικής καταγωγής, διασώθηκε μέσα από κάδο ανακύκλωσης στο Έσεξ της Βρετανίας.

Ο άτυχος άντρας σκαρφάλωσε στον κάδο ανακύκλωσης υφασμάτων καθώς γυρνούσε σπίτι του, επειδή κρύωνε, αλλά...

Διάσωση εγκλωβισμένου σε πλημμυρισμένο ποταμό

Τη δραματική διάσωση με ελικόπτερο ενός 56χρονου που εγκλωβίστηκε με τη βάρκα του στα ορμητικά νερά του «φουσκωμένου» από τις βροχοπτώσεις ποταμού Sava στην Κροατία, κατέγραψε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.

Ο Ivan Plevnik βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και κινδύνεψε να πνιγεί, αφού δευτερόλεπτα μετά από τη διάσωσή του από αέρος, η βάρκα του αναποδογύρισε και βυθίστηκε στον ποταμό…

Νέα, ωραία και ελεύθερη ! Η γυναίκα σήμερα


Οι περισσότερες από τις σημερινές νέες γυναίκες, συχνά με υψηλές ακαδημαϊκές γνώσεις, συμπεριφέρονται ως …. Ασταμάτητες μηχανές σκέψης: τα πάντα περνούν από την λογική τους και τον υψηλό δείκτη ευφυΐας τους, ενώ δείχνει να αφήνουν ξεχασμένο το μόνο πραγματικό αγαθό, την ποιότητα ζωής και τις σχέσεις με το άλλο φύλο. Αρκετές μάλιστα δηλώνουν απερίφραστα ότι δεν έχουν χρόνο και διάθεση για σχέσεις, νιώθουν πάντα ανικανοποίητες από τις επιτυχίες τους, τρέχουν για τις επόμενες, ακολουθώντας ανελλιπώς την μόδα και το ρεύμα της εποχής: η ικανότητα απόκτησης λατρεύεται, έχει γίνει κάτι σαν πρωταθλητισμός με έπαθλο την τελευταία LV τσάντα...

Το Facebook ετοιμάζει το δικό του smartphone (;)


Facebook smartphone; Γιατί όχι! Εάν έχεις 500 εκατομμύρια χρήστες, ταυτόχρονα έχεις και ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό παγκοσμίως να ακολουθήσει...

Σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη Έλληνα καθηγητή


Γονίδιο αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού

Ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο δίνει η ανακάλυψη ομάδας επιστημόνων που έγινε υπό την καθοδήγηση του Έλληνα καθηγητή Αντώνη Αντωνίου από το Κέντρο Γενετικής Επιδημιολογίας Καρκίνου του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ...

Street view και οι Γερμανοι λένε ΟΧΙ..

Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί πολίτες ζητούν από τη Google να εξαιρέσει τα ακίνητά τους από την υπηρεσία εικονικής περιήγησης Street View της Google, γράφει τη Δευτέρα το περιοδικό Der Spiegel.

Λόγω των επιφυλάξεων που εξέφρασαν οι γερμανικές αρχές προστασίας δεδομένων, η Google έχει δώσει στους Γερμανούς προθεσμία μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για να ζητήσουν εξαίρεση. Αυτό σημαίνει ότι τα σπίτια τους θα εμφανίζονται θολωμένα στο Street View...

Βουλγαρία: 200 παιδιά νεκρά σε κολαστήρια

Έρευνα της βουλγαρικής δικαιοσύνης για σχεδόν 200 θανάτους παιδιών

Χρεοκοπημένη Γερμανική τράπεζα δίνει bonus στα στελέχη της ...

Η γερμανική τράπεζα Hypo Real Estate, η οποία εθνικοποιήθηκε το 2009 για να αποφύγει τη χρεοκοπία και έχει λάβει έκτοτε 142 δισεκατομμύρια ευρώ ως κρατικές εγγυήσεις, έδωσε στα στελέχη της μπόνους ύψους 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, τα μπόνους δόθηκαν για το οικονομικό έτος 2009 (το οποίο έκλεισε με καθαρή ζημία 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ) και είχαν ζητηθεί από τα στελέχη που απειλούσαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Μανουέλα Μπέτερ, έδωσε το πράσινο φως, για να τηρήσει την υπόσχεση του προκατόχου της, Άξελ Βιαντ, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την τράπεζα τον περασμένο Μάρτιο έπειτα από τη διαφωνία του με το Ταμείο Σταθεροποίησης του Τραπεζικού Τομέα (Soffin), ακριβώς για το μισθολογικό θέμα.

Όπως και σε όλες τις άλλες γερμανικές τράπεζες που δέχτηκαν κρατική βοήθεια, ο μισθός των μελών του διοικητικού συμβουλίου της HRE δεν μπορεί να ξεπερνά τα 500.000 ευρώ ετησίως.

πηγη

Η πρώτη βρύση που βγάζει εμφιαλωμένο νερό


ΔΕΙΤΕ το επίτευγμα της τεχνολογίας...

Ομαδα ΜΑΤ και Νικης!!!!!!45 γυναίκες στο ψηφοδέλτιο Τζανακούλη -Θριαμβος για τη Λαρισα!!!!


ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΥΠΟΨΉΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΊΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΊΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «ΛΆΡΙΣΑ - ΠΌΛΗ ΤΟΥ ΑΎΡΙΟ» Κ. ΚΏΣΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΎΛΗΣ...

Ερευνα-σοκ: H μίση Ελλάδα κάνει cyber sex

Είμαστε συνδεδεμένοι με το ροζ διαδίκτυο, αναζητούμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούμε τις σεξουαλικές ορμές μας μπροστά στην άψυχη οθόνη.
Κάποτε, οι Ελληνες και οι Ελληνίδες φημίζονταν για την ερωτική ζωή τους και τις ζηλευτές επιδόσεις τους στο σεξ! Ωστόσο, στις μέρες μας η κατάσταση μοιάζει να έχει αλλάξει δραματικά, αφού ολοένα και περισσότεροι αντικαθιστούν την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή με τον…

Το μετρό αφήνει τους Θεσσαλονικείς χωρίς σταθερό τηλέφωνο

Διακοπές στις τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις

Την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου συνδρομητές συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα μείνουν χωρίς σταθερή τηλεφωνική σύνδεση.

Όπως ανακοίνωσε η Τηλεπικοινωνιακή Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος του ΟΤΕ, το πρόβλημα θα προκύψει εξαιτίας των.. .

"Ποιο είναι το νόημα της Ζωής;"


Εσωτερικές αναζητήσεις και μεταφυσικές ανησυχίες βρίσκονται στην κορυφή των ερωτήσεων ενός δισεκατομμυρίου χρηστών της Ask, ενός εκ των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης όπου οι χρήστες ρωτούν για το οτιδήποτε: από το πώς θα φτιάξουν μακαρόνια με κιμά, μέχρι το αν υπάρχει Θεός.

Η Ask δημοσίευσε τη Δευτέρα (20/9) την έρευνα της για τις 10 δημοφιλέστερες ερωτήσεις των αναγνωστών την τελευταία δεκαετία...

Χειροπέδες και σε άλλη πορνοστάρ

Σε μία ακόμη εντυπωσιακή «πεταλουδίτσα» του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει και προχωρούν συστηματικά το «ξεδόντιασμα» του περιβόητου «Μόνικα».

Οι διωκτικές αρχές, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη...

Το παιχνίδι του τραίνου - Η νέα επικίνδυνη μόδα


«Το παιχνίδι του τραίνου», ονομάζεται μία νέα και επικίνδυνη μόδα που ανησυχεί τις αρχές στην Κολομβία.
Έφηβοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο καθώς περιμένουν το...

«Θα τους κλείσω στη φυλακή»

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης αναφέρθηκε με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες μετά την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας από τον Χρήστο Πουρή και προαναγγέλλει ότι θα κάνει χρήση κάθε ένδικου μέσου προκειμένου να δικαιωθεί. Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΠΑΕ Τρίκαλα...

Η μεγάλη πρεμιέρα απόψε για την "Ζωή της άλλης" !


Ποδαρικό στην prime time ζώνη κάνει ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η ζωή της άλλης», που επιστρέφει απόψε στις 9 μ.μ στους δέκτες μας.

ΣΟΚ!! Παρουσιάζουν τον Αριστοτέλη Ωνάση δολοφόνο του Bobby Kennedy!


O δημοσιογράφος της αμερικάνικης Daily Express, Peter Evans πιστεύει πως ο δολοφόνος του Bobby, Sirhan Sirhan μπορεί να
είπε την αλήθεια όταν δήλωσε πως η αποτρόπαια πράξη που διέπραξε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή ύπνωσης...

Παραμορφώθηκε από τις πλαστικές και μετά έκανε piercing σε όλο το πρόσωπο!

Ο Pete Burns υποβλήθηκε το διάστημα 2000 - 2004 σε αισθητικές επέμβασεις προκειμένου να διορθώσει κάποιες ατέλειες και να βάλει σιλικόνη στα χείλη του. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο. Το πρόσωπό του καταστράφηκε και κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην πλαστικού χειρουργού του Dr Maurizio Viel. Μία αγωγή από την οποία ναι μεν κέρδισε 450.000 λίρες αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει το πρόσωπό του στην αρχική του κατάσταση...

Κουκουλάκης: «Συγγνώμη»

Αν μη τι άλλο υπάρχει κι ένας άνθρωπος που ζητάει συγνώμη για τα λάθη του... Μπορεί οι βαθμοί να μην επιστρέφονται, μπορεί η αδικία που έγινε εις βάρος της ΑΕΚ να μη διαγράφεται, αλλά αν μη τι άλλο ο διαιτητής του αγώνα, ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ζήτησε συγγνώμη για τα σφυρίγματά του.

«Παρά τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που απαγορεύουν τις δηλώσεις διαιτητών, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, για τις σοβαρά λάθος εκτιμήσεις μου στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίες και οδήγησαν την ΑΕΚ σε απώλεια βαθμών», αναφέρει η επιστολή που έστειλε ο διαιτητής στα αρμόδια όργανα της διαιτησίας.

Top 10: Η γκαρνταρόμπα του μοντέρνου γιάπη


Σε έναν εργασιακό χώρο με πολλά γραφεία, διάφανα διαχωριστικά μεταξύ συναδέλφων και εκατοντάδες folder τοποθετημένα στις γύρω βιβλιοθήκες, χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από το να είσαι απλά καλός στη δουλειά σου για να σε προσέξουν. Αυτό το κάτι παραπάνω θα το πετύχεις δίνοντας ζωή στην business γκαρνταρόμπα σου.

Τόλμησε να απεγκλωβιστείς από το κλασικό μαύρο κοστούμι και τους τετριμμένους συνδυασμούς του, αντικαθιστώντας το με γκρι χρώμα και σαχαρικές χρωματικές διαβαθμίσεις. Και αυτό γιατί έτσι θα αποκτήσεις μεγαλύτερο περιθώριο στους ενδυματολογικούς συνδυασμούς σου και κατά συνέπεια πιο μοντέρνο τρόπο σκέψης πάνω σ’ αυτούς...

Πωλείται το ακριβότερο βιβλίο του κόσμου!


Το ακριβότερο βιβλίο στον κόσμο είναι ένα σπάνιο αντίτυπο του βιβλίου ορνιθολογίας του Αμερικανού φυσιοδίφη Τζον Τζέιμς Όντουνμπον!
Ο τίτλος του, "Birds of America",

Καρκινοπαθής μητέρα, άντεξε για να πάει το παιδί της σχολείο και μετά πέθανε


Μεγάλο θάρρος και ψυχική δύναμη έδειξε μια μητέρα που έπασχε από προχωρημένη μορφή καρκίνου. Η γυναίκα σηκώθηκε από το κρεβάτι για να συνοδεύσει το αγοράκι της στο σχολείο την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς και...

Σκεφτείτε θετικά


...και σταματήστε τους πόνους στη μέση!

Σύμφωνα με στοιχεία του γερμανικού οργανισμού AGR, που επικεντρώνεται στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, η θετική σκέψη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πόνων της μέσης.

Θετικές σκέψεις που μπορούν να σας «κρατήσουν στο ύψος σας» και να μη λυγίσετε από τον πόνο στη μέση συνοψίζονται σε προτάσεις όπως «θα διατηρήσω μια ενεργή φυσική δραστηριότητα», «δεν υπάρχει ανάγκη μακροχρόνιας νοσηλείας για τα προβλήματα της μέσης μου», «διαθέτω πολύ ισχυρές δυνάμεις αυτό-ίασης», «δεν πρόκειται να χάσω τη θετική αντιμετώπιση της ζωής» και «σίγουρα θα διατηρήσω τις κοινωνικές μου επαφές»...

Αλβανοί καίνε Ελληνική σημαία στο Facebook


Προκλητική συμπεριφορά ανεγκέφαλων ατόμων…

Σάλος έχει ξεσπάσει με το γκρουπ που δημιούργησαν άτομα από την Αλβανία «ΓΑΜΟ ΤΙΝ ΕΛΑΔΑ- FUCK GREECE» έτσι ονομάζετε η σελίδα τους και σ’ αυτήν καίνε Ελληνικές σημαίες, χυδαιολογούν κατά της χώρας μας και υποτιμούν (τουλάχιστον) την νοημοσύνη τους…

Όσοι νομίζετε πως η συγκεκριμένη σελίδα σας θίγει ή σας προσβάλει είτε ως έλληνες είτε ως αλβανούς (γιατί για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας δεν έχουμε πρόβλημα με όλους ΜΟΝΟ με τους συγκεκριμένους κύριους που νομίζουν πως μέσα από το βήμα μιας σελίδας θα πουλήσουν την μαγκιά τους…), είτε ως πολίτες της Ελλάδας (και μη) μπείτε στην σελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ και πατήστε το αντίστοιχο κουμπί αναφοράς σελίδας.







πηγη

Πεκίνο:Xάλκινο από την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής


Στο βάθρο της 4ης Ολυμπιάδας Αστρονομίας και Αστροφυσικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο, ανέβηκαν δύο Έλληνες μαθητές λυκείου,

5 εκατομμύρια την ημέρα οι ζημιές από την απεργία στα φορτηγά μόνο στη Β. Ελλάδα!


Σύμφωνα με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με ζημίες της τάξης των 5εκ.€ ευρώ ημερησίως υπολογίζεται ότι επιβαρύνονται οι επιχειρήσεις των τομέων μεταφοράς, διαμεταφοράς και logistics...

Η Ρωσία κόβει 100.000 δημόσιους υπαλλήλους



Στην κατάργηση περισσότερων από 100.000 θέσεων θα προχωρήσει το Ρωσικό δημόσιο μέσα στην επόμενη τριετία,

Η σημασία της λακωνικότητας στο σύγχρονό τρόπο ζωής

Η λακωνικότητα οδηγεί τους ανθρώπους στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοελέγχου. Συγκεκριμένα, η λακωνικότητα απαγκιστρώνει τον άνθρωπο από την αμετροέπεια, μετριάζει τον αμοραλισμό του και τον υλικό ευδαιμονισμό του τα οποία μπορούν να γίνουν καταστροφικά γι' αυτόν, αλλά αντίθετα τον εθίζει στο να ελέγχει την κατώτερη φύση του, όπως είναι τα πάθη.

Επιπροσθέτως, τον οδηγεί σε ένα ειλικρινή διάλογο με τον ευατό του και τους συνανθρώπους του για να κατακτήσει έτσι την αυτογνωσία και την ηθική ελευθερία και να απεγκλωβιστεί από την σύγχρονη πολιτική του "βασιλείου των υλικών αναγκών".

Μόνο με τη λακωνικότητα το "παν μέτρον άριστον" γίνεται πραγματικότητα.

Με Σεβασμό.....

'Ελληνας φωτογράφος έστειλε τη γυμνή φωτογραφία της συντρόφου του σε διαγωνισμό


Διεκδικεί το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό!
Η φωτογραφία του Έλληνα φωτογράφου Παναγιώτη Λάμπρου, μπορεί να βρίσκεται στον τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού “Taylor Wessing Photographic Portrait Prize", ωστόσο έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το θέμα που επέλεξε ο καλλιτέχνης...

Αρχαίο το Έιτζ


Μελέτη επιστημόνων ισχυρίζεται ότι ο πρόγονος του ιού του AIDS εμφανίσθηκε σε πιθήκους και μαϊμούδες πριν 32.000 χρόνια!
Έως τώρα η επιστημονική κοινότητα

Σχέδια «αυτονόμησης» των στρατιωτικών σχολών από τις Πανελλαδικές


Ξεχωριστές εξετάσεις για την εισαγωγή υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές μελετούν τα υπουργεία Παιδείας και Εθνικής Άμυνας.

Απαντώντας σε σχετικό αίτημα

Το δεύτερο πορνό dvd της Μαριάννας Ντούβλη


Η Ντούβλη… ξαναχτυπά

Το δεύτερο καυτό DVD, με

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ



Για να δούμε ποιος θα έκαιγε ένα δάσος με τέτοια δέντρα...

Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan