Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Κύπελλο Γέλιου HOL ..


Ακόμα γελάμε με τα χθεσινοβραδινούς αγώνες Κυπέλλου που όλοι μας παρακολουθήσαμε..
Γελαμε με το πάθημα του ΠΑΟ, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ και ας κατέβασαν οι Σερραίοι μισή ομάδα με πολλές απουσίες βασικών παικτών.. Ο Παναθηναϊκός.. Ποιός Παναθηναϊκός;;!!
Γελάμε με την Ελληνική Διαιτησία, που πάλι έβαλε το χεράκι της στην τσέπη του Κόκκαλη και έβγαλε τα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) με τα σφυρίγματα του εκπροσώπου της (Μιχάλη Κουκουλάκη) στον αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ.. Ο ΠΑΟΚ στα φετινά εκτός έδρας ντέρμπι (2 με Ολυμπιακό, 2 με Άρη και από 1 με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, σύνολο 6 αγώνες) έχει 0 γκολ ενεργητικό και 7 κόκκινες κάρτες!! Να δω πόσο θα γελάμε μετά τον αγώνα της Τούμπας την Κυριακή (ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ), προβλέπεται μεγάλος χαμός..
Γελάμε με τον Παλομπαρίνι και με την επιμονή του στο όνομα Ντερμπισίρ. Ντέρμπισαϊρ τον λένε τον άνθρωπο ρεεε, όχι Ντερμπισίρ. Σα να έλεγε άι σιχτήρ, ακουγόταν (δεν θα είχε και πολύ άδικο βέβαια - δεν τραβάει ο μικρός)..
Τέλος, γελάμε με τον Νικοπολίδη που ακόμα ξεφυσάει αγχωμένος και ας μην ακούμπησε μπάλα χθες το βράδυ..

Digsby : Επικοινωνία χωρίς όρια !!

Δεν λέω, καλός ο Messenger που προσφέρεται μαζί με όλα τα άλλα δωρεάν καλούδια της Microsoft (Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer και Toolbar) στο πακέτο Windows Live Essentials, αλλά τι γίνεται αν χρησιμοποιείται και άλλους λογαριασμούς e-mail πέρα από αυτόν του Windows Live (πχ Google Mail, Yahoo, AIM);
Η λύση είναι ο Digsby!! Πρόκειται για έναν από τους πολλούς multiprotocol instant messengers που κυκλοφορούν δωρεάν στο internet, ο οποίος όμως καταφέρνει να εντυπωσιάσει με το πλούσιο σετ χαρακτηριστικών του. Όσον αφορά στην άμεση αποστολή μηνυμάτων, ο Digsby υποστηρίζει όλα τα γνωστά δίκτυα instant messaging [MSN, Yahoo, Google Talk, Jabber] αλλά και το facebook chat, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο φατσοβιβλίο χωρίς να έχετε ανοιχτό κάποιον internet browser. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό που πολλοί από εσάς θα βρουν χρήσιμο, είναι η δυνατότητα διαχείρισης όλων των υπηρεσιών webmail αλλά και των λογαριασμών POP3 μέσα από την εφαρμογή. Ωστόσο, εκεί που διαφοροποιείται ουσιαστικά ο Digsby από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές instant messaging είναι στον τομέα του social networking καθώς υποστηρίζει όλα τα γνωστά δίκτυα (Facebook, Twitter, MySpace, LinkedIn).
Τον Digsby για Windows XP/Vista, Linux και MacOS μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Αστυνομικός νεκρός από πυροβολισμούς ..

Νεκρός έπεσε αστυνομικός από τα πυρά ληστών μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στη συμβολή των οδών Χρήστου Μάτικα και Παρασκευοπούλου στη Νίκαια, σήμερα το μεσημέρι.
Ο αστυνομικός - που ήταν εκτός υπηρεσίας - κυνήγησε τους δράστες που πριν από λίγα λεπτά είχαν διαπράξει ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου.

Πηγή : ΣΚΑΪ

Πριν από αρκετούς μήνες, η Asus και η Intel εγκαινίασαν την ιστοσελίδα WePC και ζήτησαν από τους επισκέπτες να υποβάλουν τις ιδέες τους για τους υπολογιστές του μέλλοντος. Φαίνεται ότι μέλλον άρχισε να καταφθάνει, καθώς η Asus παρουσιάζει στην έκθεση CeBIT ένα laptop που αποτελεί υλοποίηση μιας ιδέας που εμφανίστηκε στο WePC. Το σκεπτικό στο εν λόγω laptop είναι ότι μια οθόνη δεν είναι αρκετή...

Το concept της Asus έχει μια έξτρα οθόνη αφής εκεί που κανονικά βρίσκεται το πληκτρολόγιο. Ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με τη δεύτερη οθόνη. Κατ' αρχάς, μπορεί να τη μετατρέψει σε ένα virtual keyboard και touchpad. Μπορεί επίσης να το κάνει προέκταση της άλλης οθόνης, διαπλασιάζοντας έτσι τον ωφέλιμο χώρο. Ή μπορεί να φτιάξει ένα εικονικό βιβλίο και να γυρνάει τις σελίδες με ένα άγγιγμα.

Δεν αποκλείεται να το δούμε στην αγορά κάποια στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι οι ιδέες στο WePC δίνουν και παίρνουν.

Πηγή : T3 Magazine

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan