Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....

- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

- Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλασή στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει.

- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοίχο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοίχου, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

- Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια.

- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!

- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.


Τελικά,(όσο αφορά τα παραπάνω) η Ελλάδα είναι παράδεισος...!!!

Πειρατικά και πάλι πειρατικά.


Πειρατικά και πάλι πειρατικά... αν δεν τα πούλαγαν οι μαύροι στο δρόμο θα ακούγαμε μουσική μόνο στο ραδιόφωνο! Αναδημοσιεύω συγκρίσεις τιμών cd σε Ελλάδα και εξωτερικό από sharkastikos όπου φαίνεται καθαρά ότι οι εταιρίες μας ληστεύουν...
"Κάναμε μια μικρή έρευνα στις τιμές των CD ALBUMS και δείτε πόσο κορόιδα πιστεύουν ότι είμαστε. (Οι τιμές είναι από τα online shops στο Ιντερνετ, που υποτίθεται ότι είναι φτηνότερα)Καλλιτέχνης: Madonna
Άλμπουμ: Hard Candy
Τιμή:10,2 ευρώ το βρήκαμε στο εξωτερικό
22.5 στην Ελλάδα
Καλλιτέχνης : AC / DC
Άλμπουμ: Black Ice
Τιμή:12.7 το βρήκαμε στο εξωτερικό
17.1 στην Ελλάδα
Καλλιτέχνης : U2
Άλμπουμ: No Line on the Horizon
Τιμή:8.6 το βρήκαμε στο εξωτερικό
19.4 στην Ελλάδα
Όλα τα cd albums έχουν αυτές τις διαφορές στην τιμή, μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού! Και μετά από αυτό, μας λένε ότι Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ;
Λίγη ντροπή ρε παιδιά! Και επιπλέον αν δεν διαθέτετε από αυτό, σκεφτείτε λίγο έξυπνα και ρίξτε τις τιμές να πουλήσετε και εσείς, να δούμε και μεις κανένα γνήσιο CD γιατί έχουμε ξεχάσει πως είναι!"

Βουλη: Πριν και Μετα..



Η ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ


Η ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ;
ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...
ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ... ΙΔΙΟΙ
my-greek

Εεεε είμαι και εγώ εδώ!!!

Ο ηγέτης της αλ Κάιντα, Οσάμα Mπιν Λάντεν, κατηγόρησε τους μετριοπαθείς Άραβες ηγέτες ότι συνωμοτούν με τη Δύση κατά των μουσουλμάνων σε ηχητικό του μήνυμα που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαζίρα. «Είναι φανερό ότι ορισμένοι Άραβες ηγέτες έχουν συνωμοτήσει με τον σιωνιστικό συνασπισμό των σταυροφόρων εναντίον του μουσουλμανικού λαού», είπε ο Μπιν Λάντεν χωρίς να κατονομάσει κάποιον από τους ηγέτες. Το Αλ Τζαζίρα μετέδωσε αποσπάσματα του ηχογραφημένου μηνύματος, στο οποίο η φωνή του Μπιν Λάντεν ακουγόταν όπως στα παλαιότερα μηνύματά του. Ο Μπιν-Λάντεν επίσης κατηγορεί το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου εναντίον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, όπου περίπου 1.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους βομβαρδισμούς που έγιναν προ λίγων μηνών. Στη συνέχεια προσθέτει, ότι ο Αραβικός κόσμος χρειάζεται "μια αφοσιωμένη επιτροπή λόγιων και στοχαστών από τον Ισλαμικό κόσμο για να συγκροτήσουν ένα συμβουλευτικό σώμα που θα ασχολείται με το μέλλον του τόπου και όχι μια ηγεσία που την αποτελούν υποκριτές".

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ

Μετά το τέλος της παρουσίασης των 100 μεγαλυτέρων Ελλήνων όλων των εποχών και την ανακοίνωση των 10 επικρατέστερων που είναι …..

* Μέγας Αλέξανδρος
* Αριστοτέλης
* Ελευθέριος Βενιζέλος
* Ιωάννης Καποδίστριας
* Κων/νος Καραμανλής
* Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
* Γεώργιος Παπανικολάου
* Περικλής
* Πλάτωνας
* Σωκράτης

……… ξεκινάει η τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του Μεγαλύτερου Έλληνα όλων των εποχών.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΥΣ !!
Και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για Επίκουρο , Δημόκριτο , Ηράκλειτο ….

Τρέξετε Έλληνες βιαστείτε , οργανωθείτε , συνωμοτήστε μονιάστε επιτέλους !! Θα μας φάνε οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ που ψηφίζουν φανατικά τον Μέγα Αλέξανδρο . Αφού αμελήσαμε και έμεινε εκτός δεκάδας ο Μέγας Κωνσταντίνος ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ! Ας αποδείξουμε στην ανθρωπότητα ότι οι Νεοέλληνες μπορούν και σήμερα τουλάχιστον να αναγνωρίζουν και εκτιμούν το μεγαλείο .

Ψηφίστε μονοκούκι Καραμανλή

Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Απασφαλίσαμε ως χώρα;

Πολύ φοβούμαι ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο απασφαλίσαμε συλλογικά ως χώρα. Κατρακυλάμε ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα στον γκρεμό της βίας και της τρομοκρατίας χωρίς τίποτα να μπορεί να μας σταματήσει. Τι συνέβη τον Δεκέμβριο; Οι πιτσιρικάδες μάθανε πως είναι απολύτως αποδεκτό από την κοινωνία να ρίχνεις πέτρες ή μολότοφ σε Αστυνομικά Τμήματα. Οι έως τότε «μπαχαλάκηδες» αποφάσισαν ότι οι μολότοφ είναι πια για τα... παιδιά και πήραν τα πολυβόλα. Οι τρομοκράτες με τη σειρά τους ξεπέρασαν τα καλάσνικοφ και πειραματίζονται με δεκάδες κιλά δυναμίτη. Ολοι μαζί συμμετέχουν σε έναν μεγάλο και ατέλειωτο διαγωνισμό «ένοπλης μαγκιάς» χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο ή ουσιώδες ρίσκο.

Αν το καλοσκεφθείτε τι και ποιος να μας προφυλάξει από τη διογκούμενη απειλή της βίας; Νομίζω ότι πλέον η πιο εύκολη δουλειά σε αυτή τη χώρα είναι να είσαι............

κουκουλοφόρος, ληστής ή τρομοκράτης. Ο κουκουλοφόρος βάζει τη στολή της εργασίας, δηλαδή την κουκούλα, βγαίνει ανενόχλητος από το πανεπιστημιακό... campus με βαριοπούλες και πελέκεις, τα σπάει όπου θέλει μέρα μεσημέρι και ξαναγυρνάει στο... γραφείο του. Οι καθηγητές τρέμουν δικαιολογημένα να ζητήσουν την επέμβαση της αστυνομίας με το απλό επιχείρημα «εμάς κύριε ποιος θα μας προστατεύσει αύριο;». Οι υπουργοί φοβούνται τον ίσκιο τους και επικαλούνται τον φόβο των καθηγητών για να μην κάνουν τίποτα. Οι εισαγγελείς, παρά την πρωτοβουλία του κ. Σανιδά, επίσης δεν τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους. Οπότε; Οπότε μια βόλτα στη Σκουφά και στη Σόλωνος για να τα σπάσουμε μοιάζει πια με το παλιό σουλάτσο στην κεντρική πλατεία του χωριού. Σίγουρη απόλαυση με μηδέν ρίσκο.

Οσο για τους ληστές είναι και αυτοί ένα προνομιούχο επάγγελμα. Η κοινωνία μας έχει φτάσει στο σημείο να βρίζει τον αστυνομικό που πυροβολεί και κυνηγάει τους ληστές. «Ελα μωρέ, καλύτερα να τους άφηναν να κλέψουν ό,τι θέλουν. Τι μπερδεύτηκε;». Σωστό και αυτό με τη διαφορά πως αν οι αστυνομικοί αρχίζουν να σκέπτονται μόνο αυτές τις αντιδράσεις, θα διευρύνουν τη «λευκή απεργία» που δικαιολογημένα κήρυξαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η πολιτεία, η δημοσιογραφία και η κοινή γνώμη τους έδωσε βορά στα σκυλιά του λαϊκισμού για χάρη ενός παράφρονος δολοφόνου του Αλέξη.

Πάμε τώρα στους τρομοκράτες. Τι έχουν απεναντί τους; Μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία διαλυμένη από προσωπικά, γραφειοκρατικά και κομματικά μαχαιρώματα. Μια ηγεσία της αστυνομίας που επί πέντε χρόνια ήταν ευχαριστημένη επειδή από τύχη δεν σκοτωνόταν κανείς παρά την πασίδηλη επανεμφάνιση της τρομοκρατίας. Την παντελή ανυπαρξία συνεργασίας με ξένους («έλα μωρέ τι να την κάνουμε;») και την έλλειψη σχεδιασμού.

Εχουμε ζήσει απίστευτα πράγματα από εκείνη την τραγική Δευτέρα, όταν κατελύθη το μεταπολιτευτικό κράτος στο κέντρο της Αθήνας. Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, νομιμοποιήθηκε η βία και το πιστολίδι, κατάλαβαν δυστυχώς όλοι πως η χρήση βίας σε όλα τα επίπεδα είναι ανεκτή και, το κυριότερο, δεν έχει ρίσκο για τους ίδιους. Ξέρουμε ποιοι έχουν την ευθύνη για τη μεγάλη κατρακύλα, αλλά αυτή την ώρα προέχει να προλάβουμε τα χειρότερα. Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, άμεσα, θα γίνουμε μια μεγάλη ζούγκλα όπου θα λύνουμε όλοι τις διαφορές μας με τα όπλα στους δρόμους. Ο φόβος δεν αξίζει στη δημοκρατία, ούτε και η βία. Δεν αντέχεται αυτή η κατρακύλα που είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι κάποια ώρα θα κοστίσει και σε ανθρώπινες ζωές. Οπως δεν αντέχεται η κυνική αδιαφορία όσων δεν κάνουν τη δουλειά τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς δεν θα ζημιωθούν επικοινωνιακά από όσα έχουμε ζήσει από τον Δεκέμβριο έως σήμερα.
Tου Αλεξη Παπαχελα-Καθημερινή

Τι ωραίος κόσμος Θεϊκά πλασμένος και κατά πώς συμφέρει στους παπάδες…

Η καθολική εκκλησία των ΗΠΑ πλήρωσε 436 εκατομμύρια δολάρια το 2008 στο πλαίσιο των υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης που διεπράχθησαν από μέλη του κλήρου, ενώ ο αριθμός των νέων μηνύσεων αυξήθηκε κατά 16% σε σχέση με το 2007, σύμφωνα με επίσημη ετήσια έκθεση.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού δόθηκε ως αποζημίωση στα θύματα , σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Διάσκεψη αμερικανών επισκόπων, που κάνει κάθε χρόνο τον απολογισμό για την υλοποίηση μιας χάρτας προστασίας της παιδικής ηλικίας η οποία υιοθετήθηκε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των παιδεραστών ιερέων.

Το 2007 η καθολική εκκλησία κατέβαλε σε αποζημιώσεις 526 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως, αν οι αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν από την εκκλησία παρουσιάζουν μείωση, ο αριθμός των νέων μηνύσεων έχει αυξηθεί σημαντικά και έχει φθάσει τις 803 νέες περιπτώσεις, οι περισσότερες από τις μισές αφορούν παιδιά.

Περισσότερες από τις μισές από τις νέες μηνύσεις αυτές αφορούν σεξουαλικές κακοποιήσεις που έγιναν ανάμεσα στο 1960 και το 1974, διευκρινίζεται στην έκθεση.

Επειτα από 16 χρόνια η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ επιστρέφει τον Μάιο στην Αθήνα, ενώ αναβιώνουν και οι φήμες για την «κατάρα της Λέσχης»...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΙΣΧΥΡΩΝ"...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ...
ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ..."Για να πάρετε μια ακόμη γεύση τι σημαίνει «Λέσχη των Ισχυρών», αναφέρω επίσης ορισμένα ονόματα από τη λίστα των προσκεκλημένων που όπως αντιλαμβάνεστε έχω εξασφαλίσει: βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, Μισέλ Μπαρνιέ και Κρις Πάτεν , πρώην επίτροποι της ΕΕ, Καρλ Μπιλτ, υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Χοσέ Λουίς Θεμπριάν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΡRΙSΑ, ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα «Εl Ρais», Ντομένικο Σινισκάλκο, πρόεδρος της Μόργκαν Στάνλεϊ, και Λόρενς Σάμερς, επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου. Από ελληνικής πλευράς θα είναι όπως πάντα παρών ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Ελλάδα κ. Γ.Δαυίδ και ο επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ. Λ.Τσούκαλης , αλλά και δύο ακόμη έλληνες μάνατζερ που έχουν αναλάβει τη χορηγία της συνόδου: ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ.Αράπογλου και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π.Βουρλούμης."

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ....... Ο ΑΛΛΟΣ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ....
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ???
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ????

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου για το 2009!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το γνωστό αμερικάνικο περιοδικό Forbes εξέδωσε την ετήσια λίστα του με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Η φετινή λίστα όπως είναι φυσιολογικό έχει πάνω της τα ίχνη της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο πλανήτης, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι κατάφεραν να αυξήσουν την περιουσία τους σε σχέση με την αντίστοιχη λίστα του 2008. Στην κορυφή επιστρέφει ο Bill Gates ο οποίος έχασε “μόλις” $18δις. με αποτέλεσμα η περιουσία του να φτάνει πλέον τα $40δις. Στην δεύτερη θέση έχει υποχωρήσει ο Warren Buffett με $37δις. (-$25δις σε σχέση με πέρυσι) ενώ την τριάδα κλίνει ο Μεξικανός Carlos Slim Helu με $35δις. (-$25δις. σε σχέση με πέρυσι). Ο μοναδικός που κατάφερε να αυξήσει αισθητά της περιουσία του τον περασμένο χρόνο ήταν ο Michael Bloomberg του Bloomberg ο οποίος βρίσκεται στην 17η θέση με $16δις., 5δις παραπάνω σε σχέση με το περασμένο έτος.

CRASH & CARRY...



Τελικά φαίνεται να γίνεται μόδα η νέα τεχνική ληστείας των ΑΤΜ.
Μετά την Λάρισα, άγνωστοι αφαίρεσαν χθες τα ξημερώματα ΑΤΜ της Εμπορικής Τράπεζας, το οποίο βρισκόταν σε σούπερ-μάρκετ, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή του Πανοράματος.

Οι δράστες της ληστείας αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan