Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα βήμα πιο κοντά στους κβαντικούς υπολογιστές

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το μέλλον της τεχνολογίας ανήκει στους κβαντικούς υπολογιστές. Μέχρι τώρα, το θέμα βρίσκεται σε μάλλον θεωρητικό επίπεδο και η γενική αίσθηση είναι ότι οι κβαντικοί υπολογιστές δεν πρόκειται να επικρατήσουν στο προσεχές μέλλον.
Μια νέα, όμως, εξέλιξη από τη Μεγ. Βρετανία ίσως να φέρνει πιο κοντά την εποχή του quantum computing.
Μια ομάδα ερευνητών από το Centre for Quantum Photonics ισχυρίζεται ότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα φωτονικό chip που λειτουργεί με φως και όχι με ηλεκτρισμό. Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια ότι το ταχύτερο μέσο μετάδοσης των δεδομένων είναι το φως, εξου και η περίοπτη θέση των οπτικών ινών στα δίκτυα επικοινωνιών. Από αυτή την άποψη, ένας φωτονικός επεξεργαστής σημαίνει πραγματικό άλμα στις επιδόσεις.....

Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος έχει αρχίσει


Ο Β παγκόσμιος πόλεμος άρχισε μετά την οικονομική καταστροφή
του 1929 ( κραχ ). Η οικονομική αυτή κρίση μετεξελίχτηκε σε θερμό πόλεμο, πού επεσώρευσε στην Ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς και καταστροφές.

Ο πόλεμος αυτός....

H επίσημη απάντηση της διοργάνωσης της Eurovoice στην απρόσμενη αποχώρηση της Anastacia

Αυτό είναι το δελτίο τύπου από την διοργάνωση της Eurovoice:
"Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ την Anastacia να ανακοινώνει από τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του πρώτου τελικού του EuroVoice 2010, ότι λόγω αιφνίδιου προβλήματος στη φωνή της, που κατά δήλωσή της προκλήθηκε από κάποιο μηχάνημα καπνού, δεν θα ήταν δυνατόν να τραγουδήσει.
Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών δεν στάθηκε δυνατό να μεταπειστεί και να φανεί συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει και για τις οποίες είχε προεξοφληθεί εδώ και αρκετό διάστημα....

Έτσι ήταν τότε, στα '80s! Άλλαξαν; Τους γνώρισες;

Είχαν πάει για γύρισμα στην Αυστραλία...Ακόμη, να τους αναγνωρίσεις; Δεν σε πιστεύω!....


ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑ ΝΤΑΝ!....

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Στο δρόμο των Όσκαρ ο «Κυνόδοντας»


Ως υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει στα βραβεία Όσκαρ τη χώρα μας η ταινία "Κυνόδοντας" του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία επιλέχθηκε...

Η… διακοπή στο «Λες και το ‘ξερες»

Τα κουραστικά γυρίσματα και τα γέλια στην εκπομπή του ALPHA
Πολύωρα, κουραστικά αλλά πολύ ευχάριστα τα γυρίσματα για το «Λες και το ΄ξερες» το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA. Κι αυτό γιατί κάθε ερώτηση του παρουσιαστή Ρένου Χαραλαμπίδη προκαλεί και μία μίνι… stand up comedy παράσταση των Κατερίνας Ζαρίφη, Γιώργου Χατζηπαύλου, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου προκειμένου να απαντήσουν! Κι όπως καταλαβαίνετε η προσπάθειά τους προκαλεί πολύ γέλιο με αποτέλεσμα να διακόπτεται συνεχώς το γύρισμα για να… συνέλθουν! Έτσι έγινε και χθες μόνο που το γύρισμα διακόπηκε και για άλλους λόγους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες...

Αεροπλάνο ξέφυγε από το διάδρομο προσγείωσης στο Παλέρμο

Ένα αεροσκάφος τύπου Airbus της ιταλικής αεροπορικής εταιρίας Wind Jet, ξέφυγε από το διάδρομο προσγείωσης κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Παλέρμο της Σικελίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένοι από τους επιβαίνοντες έχουν τραυματιστεί, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη Ρώμη και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, επέβαιναν σε αυτό 143 άτομα. Κατά τη στιγμή του ατυχήματος, στην περιοχή του αεροδρομίου του Παλέρμο, επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος χρησιμοποιώντας τις φουσκωτές «τσουλήθρες» έκτακτης ανάγκης, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Τα ζόμπι κυρίευσαν τον πλανήτη!

Tο Dead Rising 2 αποτελεί την συνέχεια του πετυχημένου Dead Rising, που απέκτησε χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

H ιστορία:

Σκηνές απ΄ το "The Rock"... στη Λάρισα!

Διαβόητος κακοποιός μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Λάρισας στην Αθήνα και... η επιχείρηση που στήθηκε για τη μεταφορά του, θύμιζε σκηνές από την πασίγνωστη Χολιγουντιανή ταινία!
Τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν δρακόντια! Η αυτοκινητοπομπή με τον κρατούμενο κινήθηκε στις παρυφές της Λάρισας, με κλούβα, περιπολικά και άλλα οχήματα, στα οποία επέβαιναν άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, ενώ υπήρχε και από αέρος κάλυψη, με την παρουσία ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ!

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εκτίει ποινές για πολλά σοβαρά αδικήματα στις φυλακές Λάρισας και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος...

Εμφύλιος στον παράδεισο των γυμνιστών

Αν νομίζετε ότι είναι αδύνατον να κοκκινίσει από ντροπή ένας γυμνιστής, κάνετε μεγάλο λάθος. Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των γυμνιστών του Καπ ντ΄ Αγκντ την μεγαλύτερη κατασκήνωση του είδους στην Ευρώπη. Αιτία δεν είναι άλλη από την προσβολή των ηθών!

Σωστά διαβάσατε! Από τη μια πλευρά βρίσκονται οι «παραδοσιακοί γυμνιστές», αυτοί δηλαδή που λένε ότι πηγαίνουν εκεί κάθε χρόνο με τις οικογένειές τους για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τα περιττά ρούχα, και από την άλλη μια νέα εσοδεία τουριστών με...

Εσύ απο ποιο δεντρο επεσες?

Από ποιο δέντρο έπεσες;

Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω για τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με την Κέλτικη Αστρολογία....

Καινούρια γυναίκα στη ζωή του Ονούρ;

Ο Ονούρ, όπως έγινε γνωστός από την επιτυχημένη σειρά "Χίλιες και μία νύχτες" ο Ηalit Εrgenc, εμφανίζεται σε διάφορες φωτογραφίες να φιλάει μιά άλλη γυναίκα και όχι την νόμιμη σύζυγό του Βerguzar Κorel ή αλλιώς Σεχραζάτ!

Από ότι φαίνεται ο γοητευτικός ηθοποιός έχει ...

Απρόοπτα με Τζιμπούρ και Λυμπερόπουλο

Χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και εγκατέλειψε πρόωρα, την ώρα που ο Μεσσήνιος άσος απείχε από το πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών.
Αμφοτέρων η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση), ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους συμπεριέλαβε ήδη στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Άλλωστε η κατάσταση των δύο παικτών δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.....

"Άλλου παπά Ευαγγέλιο" (προέλευση)

Κάποιος παπάς σε ένα χωριουδάκι της Κεφαλλονιάς, αγράμματος, πήγε να λειτουργήσει σ’ ένα άλλο χωριό, γιατί ο παπάς του χωριού είχε αρρωστήσει για πολύν καιρό.


Ο παπάς όμως, στο δικό του Ευαγγέλιο, μια και ήταν αγράμματος, είχε βάλει δικά του σημάδια κι έτσι κατάφερνε να το λέει...

Με χειροπέδες… ξανά στη φυλακή

Η 24χρονη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, επέστρεψε στη φυλακή με χειροπέδες ύστερα από την άρνηση του δικαστή Έλντεν Φοξ να την αφήσει ελεύθερη υπό όρους.

Η νεαρή ηθοποιός, που τέλη Αυγούστου είχε πάρει εξιτήριο από κλινική αποτοξίνωσης, παραδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ότι ένα από τα πολλά τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών στα οποία είναι υποχρεωμένη να υποβάλλεται κάθε εβδομάδα, βγήκε θετικό σε κοκαΐνη.

Η ακρόασή της στο δικαστήριο...

Αυτοκίνητο χτυπήθηκε από κεραυνό (Photos)



Το συγκεκριμένο Audi χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την διάρκεια καταιγίδας στην Λετονία...

Μωρό από το Πακιστάν πέθανε στη Γερμανία από χολέρα


Στη Γερμανία, πράγματι, κανένα κρούσμα χολέρας δεν έχει εκδηλωθεί τα 100 τελευταία έτη.
Ένα μωρό έχασε σήμερα την μάχη για την ζωή του στη Γερμανία, από χολέρα, απο την οποία προσβλήθηκε όσο η μητέρα και ο πατέρας του διέμειναν στο Πακιστάν, ανέφεραν στη Φρανκφούρτη οι υγιεινομικές αρχές...

Τραυματίστηκε σοβαρά παίκτης του «Top Chef»

Του «έφυγε» το μαχαίρι
Κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων για το show μαγειρικής του ΑΝΤ1 «Top Chef» ένας παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά με το μαχαίρι του, στο σημείο που είναι ο τένοντας. Ο παίκτης, σύμφωνα με το Super Star, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς όλα βαίνουν καλώς για… τον άτυχο chef.

Επεισόδιο με φορτηγατζήδες στην Περιμετρική της Πάτρας

Eνταση πριν από λίγο στην Περιμετρική οδό της Πάτρας όταν οδηγοί νταλικών ακινητοποίησαν απεργοσπάστες. Οι απεργοί είδαν τα φορτηγά που κινούνταν με κατεύθυνση τον Πύργο και τα σταμάτησαν. Η Περιμετρική παραμένει κλειστή στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή.

Το<< θαύμα>> του Μαλάουι


Πως μια χώρα παρέκαμψε το Δ.Ν.Τ, και ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ στις δυνάμεις του.

Το Μαλάουι είναι μια χώρα της Αφρικής που μαστίζεται από λιμούς και υποσιτισμό,

ενώ οι πολύμηνες περίοδοι ανομβρίας είχαν σα συνέπεια να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους δεκάδες υποσιτισμένοι κάτοικοι.

Η χώρα ήταν αναγκασμένη

Τη μαχαίρωσε για μια βρισιά στο Facebook

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 17χρονη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθήτριά της, κατά τη διάρκεια τσακωμού, κοντά στο συγκρότημα των σχολείων της Γκράβας, στην Καλιθέα.Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 17χρονη μαθήτρια που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθήτριά της, κατά τη διάρκεια τσακωμού, κοντά στο συγκρότημα των σχολείων της Γκράβας, στην Καλιθέα...

Από τη στάνη στο… οπλοστάσιο


«Έκρυβαν» στο πατρικό τους πυροβόλα όπλα

Δύο αδέρφια από τη Λούκια του Δήμου Γόρτυνας συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης του ΤΑΕ Μεσαράς γιατί είχαν ένα μικρό οπλοστάσιο στην αποθήκη του πατρικού τους σπιτιού. Οι δύο κτηνοτρόφοι 48 και 46 ετών, αντίστοιχα, μπήκαν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, κατόπιν πληροφοριών ότι κατέχουν πυροβόλα όπλα.

Μεταξύ των κατασχεθέντων είναι τρία πολεμικά όπλα, δυο κυνηγετικές καραμπίνες, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι, 1.500 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας.

Αναλυτικά ο κατάλογος των κατασχεθέντων περιλαμβάνει:

Θανατηφόρο κρούσμα χολέρας ανησυχεί τις αρχές

Σε καραντίνα έξι άτομα

Ένα μωρό έχασε σήμερα την μάχη για την ζωή του από χολέρα, από την οποία προσβλήθηκαν και οι γονείς τους.
«Το μωρό απεβίωσε από εξάντληση και αφυδάτωση, από συνεχή διάρροια κι εμετούς, που προκαλεί η χολέρα», ανέφεραν οι γιατροί νοσοκομείου της Φρανκφούρτης, όπου το μωρό νοσηλεύθηκε.

Έξι που ήλθαν σε προσωπική επαφή με το μωρό, τέθηκαν από τις υγειονομικές αρχές σε καραντίνα αν και κατά τα φαινόμενα δεν έχουν νοσήσει.

Στη Γερμανία κανένα κρούσμα χολέρας δεν έχει εκδηλωθεί τα 100 τελευταία έτη. Οι θάνατοι από την λοιμώδη ασθένεια στατιστικά υπολογίζονται μόλις στο 1, έως το πολύ 3, τοις χιλίοις...

Κίνα: Σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για 5 ώρες


Η φωτογραφία είναι πραγματική και τραβήχτηκε ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άντρα που σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Όπως δήλωσε ο Wang Xuekui...

Το σεξ είναι περισσότερο ριψοκίνδυνο απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς…


Στις ημέρες μας το σεξ είναι ριψοκίνδυνη υπόθεση, περισσότερο ριψοκίνδυνη από ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Για του λόγου το αληθές, αρκεί μια ματιά στα στατιστικά των «ερωτικών απωλειών» του....

Μυρίζει «δύο καπνισμένες κάνες»!

Tην ταινία «δύο καπνισμένες κάνες» φαίνεται πως είχε δει ζευγάρι Αλβανών και είπε να δράσει αναλόγως.
Το ζευγάρι των Αλβανών συνελήφθη στο Μεταξουργείο όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε με 6 κιλά ηρωίνης, 620 γραμμάρια κοκαΐνης, 927 γραμμάρια χασίς, όπλα καθώς και μπλούζες και διακριτικά της Αστυνομίας.
Οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά και τα υπόλοιπα ευρήματα είναι προϊόντα διάρρηξης που είχαν πραγματοποιήσει σε διαμέρισμα-κρησφύγετο άλλης συμμορίας Αλβανών διακινητών!
Παρότι αρχικά οι αστυνομικοί της Δίωξης αμφέβαλαν για την αξιοπιστία των λεγομένων τους, τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς τους.

Αγρινιώτισσα "κόλλησε" με τον σκύλο της!

Και άλλη μία ανατριχιαστική λεπτομέρεια - συνέχεια των οργίων στο Αγρίνιο: Μια από τις πρωταγωνίστριες του οργίου, σύζυγος ενός από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και Πανελλαδικά, πριν από λίγους μήνες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομειό Αγρινίου, διότι κατά την έντονη σεξουαλική επαφή που είχε με τον...σκύλο της "κόλλησε"!!!

Οι πηγές λένε, πως είχε συζητηθεί και τότε το σκάνδαλο, στην τοπική κοινωνία και είχε προκαλέσει σάλο!!!


Πηγή

Η κάπα του Σούπερμαν σε δημοπρασία

Μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων της συλλογής είναι ένα κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε η Λαίδη Νταιάνα τον Ιούνιο του 1997.
Η μπέρτα του Σούπερμαν, μια χρυσή αλυσίδα του Ελβις Πρίσλεϊ, ένα κόσμημα της Λαίδης Νταϊάνα είναι μερικά από τα αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με τον πολιτισμό του 20ου αιώνα και πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία απόψε τη Νέα Υόρκη...

Ψάρι με ανθρώπινη οδοντοστοιχία "επιτίθεται" σε... αντρικά γεννητικά όργανα;


Δείτε το βίντεο!Σύμφωνα με την εφημερίδα "Melbourne Herald Sun", το ψάρι-δολοφόνος εντοπίστηκε πριν από μήνες, στην λίμνη Sepic στην Νέα Γουινέα και το δάγκωμα του...
στάθηκε μοιραίο για δύο άντρες που έχασαν την ζωή τους από ακατάσχετη αιμορραγία. Τα συγκεκριμένα ψάρια, που ανήκουν στην κατηγορία pacu, θεωρούνται συγγενείς των πιράνχα και είναι γνωστά ως "ψάρια-βαμπίρ"!!

Οι άτυχοι άνδρες βρέθηκαν στην λίμνη τον Ιούνιο του 2001 με διαφορά μιας ημέρας ο ένας από τον άλλον και όπως όλα δείχνουν έκαναν το μοιραίο λάθος να ουρήσουν μέσα στον ποταμό. Αμέσως το ψάρι εντόπισε την μυρωδιά των ούρων και την ακολούθησε κατα μήκος του ποταμου κολυμπώντας με μεγάλη ταχύτητα αναζητώντας την...πηγή της.
Πριν οι άνδρες προλάβουν να...

Λάθος διατύπωση! ( Ανέκδοτο )

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και έχει στον ώμο του έναν γύπα !
Λέει στον μπάρμαν
- Μια βότκα δικιά μου, μια τεκίλα για το γύπα, ένα δικό σου και κέρασε όλο το μαγαζί! Σε 10 λεπτά του την έχουν πέσει οι τρεις καλύτερες μουν***ς ! Αφήνει 200 ευρώ ,παίρνει τις γκόμενες και φεύγει...
Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο τύπος με το γύπα στον ώμο κερνάει όλο το μαγαζί, του την πέφτουν οι καλύτερες γκόμενες, τις παίρνει και φεύγοντας
Αφήνει και 100 ευρώ πουρμπουάρ...

Του ήρθε ο ουρανός... σφοντύλι!

Τα πάντα... όλα είδε ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο, στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σαρλερουά για το βελγικό πρωτάθλημα, όταν η μπάλα χτύπησε με αρκετή δύναμη στο πρόσωπο του.
Συγκεκριμένα...

70χρονη κάνει... face control


Μια 70χρονη Γερμανίδα θέλησε να βρει δουλειά για να αυξήσει το εισόδημα της. Διάβασε στις μικρές αγγελίες ότι οίκος ανοχής ζητάει άνθρωπο για …«πόρτα» και αποφάσισε ότι αυτή η δουλειά της ταιριάζει γάντι.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής «the Fraulein Mueller», την προσέλαβε με σκοπό να επιβλέπει την σωστή συμπεριφορά των πελατών και να λύνει τις διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των ιερόδουλων.

«Έχει την κατάσταση υπό τον έλεγχο της. Είναι η καλύτερη στην δουλειά της,» είπε ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής.

Η 70χρονη διώχνει τους μεθυσμένους και όλους τους ανεπιθύμητους πελάτες χωρίς πρόβλημα, αφού λόγω της ηλικίας της κανείς δεν τα «βάζει» μαζί της.

«Όλοι οι πελάτες αλλά και οι εργαζόμενες κοπέλες την σέβονται,» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης, ενώ η 70χρονη δείχνει μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό.

Αθωώθηκαν γιατί μύριζαν τα πόδια τους

Δύο Μαροκινοί οι οποίοι ζουν μόνιμα στο Βέλγιο και ήταν ύποπτοι για εμπορία ναρκωτικών αθωώθηκαν από το δικαστήριο λόγω της οσμής των ποδιών τους.
Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για τους δυο άντρες, που συνελήφθησαν να αγοράζουν βορικό αλάτι σε μεγάλη ποσότητα.
Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται από εμπόρους ναρκωτικών για να διαλύσουν την κοκαΐνη πριν την πουλήσουν στην αγορά. Οι δύο κατηγορούμενοι όμως έπεισαν το δικαστή πως το αλάτι χρησιμοποιείται από τους Μαροκινούς για να θεραπεύσει την κακοσμία των ποδιών τους.
Μάλιστα οι δύο άντρες είπαν ότι οι γυναίκες τους, τους έστειλαν να το αγοράσουν καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν τη μυρωδιά. Ο δικαστής πείστηκε και τους αθώωσε.


Πηγή

Η ΓΣΕΕ λέει ΟΧΙ σε απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.....

Αυτά δήλωσε άλλο ένα κομματόσκυλο που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος των εργαζομένων στο Reuters...

Τι Βάζουν οι Ανθρωποι στον Πισινό τους ;


Εχουν καταγραφεί

πολλές περιπτώσεις Ανθρώπων που πηγαινουν στα νοσοκομεία επειδεί εχουν βάλει διαφορα πραγματα στον πισινό τους και φυσικα αυτά σφήνωσαν.Το τί εχουν καταγράψει οι ακτινογραφίες των Νοσοκομείων δεν περιγραφεται.Στην Φωτο Διπλα βλέπετε ενα μπουκαλι Coca - Cola σφηνωμένο στον πισινό.

Δειτε τι αλλο βάζουν

To λουκουμοτέστ... Απιθανο βίντεο...


Έχετε ακούσει για το τεστ με το λουκούμι? Σε μια αίθουσα, με κρυφή κάμερα, αφήνουμε για λίγα λεπτά ένα παιδί με ένα λουκούμι. Του λέμε όμως ότι δεν πρέπει να το φάει μέχρι να γυρίσουμε! Αν το κάνει αυτό τότε θα έχει κερδίσει κι ένα δεύτερο! Απλά δείτε το βίντεο με τα παιδάκια....

Η πιο ψηλή γάτα στον κόσμο

Μια εξέχουσα θέση στο Βιβλίο Γκίνες κατέχει η Scarlett’s Magic, μία γάτα της ράτσας Savannah, η οποία είναι η ψηλότερη στο είδος της με μήκος από τους ώμους έως τα πέλματα,43,3 εκατοστά. Το όμορφο αυτό γατί με το χρυσαφί του χρώμα και τις μαύρες βούλες είναι μόλις 18 μηνών και αναμένεται να κερδίσει έναν ακόμα τίτλο, αυτό του μακρύτερου κατοικίδιου.
Η ιδιοκτήτρια της Kim Draper, η οποία είναι ιδιοκτήτρια pet shop με γάτες Savannah στην Καλιφόρνια, δηλώνει ενθουσιασμένη. Και όπως η ίδια είπε, η συγκεκριμένη ράτσα είναι πολύ δημοφιλής στην πολιτεία εξαιτίας του μοναδικού χρώματος αλλά και της εξυπνάδας της.

Πηγή

Ας μιλησουμε για μόδα.....

Μη βιάζεστε, δεν θα μιλήσουμε για στυλ και τάσεις και άλλα συναφή. Θα προσπαθήσουμε όμως να δώσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι εστί μόδα, τι ρόλο παίζει στην ζωή μας και πως έφτασε να θεωρείται τόσο σημαντική….

Πίνουμε για να ξεχάσουμε τα χρέη μας!

Οίνος καρδία ευφραίνει! Κάπως έτσι την είδαν και οι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας που σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν υποστήριξαν πως η ελληνική παραγωγή διένυσε το 2010 την καλύτερη χρονιά της τελευταίας 20ετίας.

Η Ένωση Οίνοι της Βόρειας Ελλάδας- η οποία αριθμεί 39 μέλη- αναφέρθηκε πως...

Βγήκε ανακόντα από την τουαλέτα της!

Mέσα από την τουαλέτα της κυρίας Παβέλ Πετρικόβσκι έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να βγει μια νοτιοαφρικανική ανακόντα μήκους σχεδόν δύο μέτρων. Είχε καταλήξει εκεί πιθανότατα μέσα από τους αγωγούς αποχέτευσης.
Σκηνές από εκείνες που βλέπουμε μόνο σε κινηματογραφικά θρίλερ έζησε την περασμένη Δευτέρα μια 73χρονη στην πόλη Βρόκλαβ της νοτιοδυτικής Πολωνίας όταν, σηκώνοντας το καπάκι της τουαλέτας του σπιτιού της, είδε ένα...

Κατατρόπωσε αρκούδα με κολοκυθάκι!

Με μοναδικό όπλο της ένα κολοκυθάκι, μία γυναίκα από τη Μοντάνα των ΗΠΑ κατάφερε να γλυτώσει από την επίθεση μαύρης αρκούδας 91 κιλών!

Η αρκούδα επιτέθηκε αρχικά σε ένα από τα σκυλιά της γυναίκας στην πίσω αυλή του σπιτιού της, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Τότε, επενέβη η θαρραλέα Αμερικανίδα και το μεγαλόσωμο ζώο τη δάγκωσε στο πόδι.

Μέσα στον πόνο της, άρπαξε ένα κολοκυθάκι από τον κήπο της και το πέταξε στην αρκούδα, τρομάζοντάς την, με αποτέλεσμα να φύγει.

Πηγή

«Σφυροκόπημα» στους διακινητές υλικού παιδικής πορνογραφίας

Εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα». Το διάστημα αυτό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγαν έρευνες, που στόχευαν στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όπως αποδείχθηκε, εκείνοι που «κατέβαζαν» από το Διαδίκτυο τέτοιου είδους φωτογραφίες και video εντοπίστηκαν σε περισσότερες από 20 περιοχές σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα κ.ά.).

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου...

Σκληρότερα μέτρα κατά του καπνίσματος προτείνει η Κομισιόν


Ενίσχυση αγώνα κατά του καπνίσματος
Σοκαριστικές φωτογραφίες, που θα καλύπτουν όλο το πακέτο των τσιγάρων και ενισχυμένη προβολή των ουσιών που προκαλούν εξάρτηση είναι μερικές από τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να ...

7 όπλα που άλλαξαν τον κόσμο


Ακόμα και η πολεμική βιομηχανία εξελίσσεται. Οι κατασκευαστές στην προσπάθεια τους να κάνουν τα όπλα ακόμη πιο μεγάλα, αποτελεσματικά και καταστροφικά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ιστορία. Κάποια όπλα τελικά κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον κόσμο....

Ο γιός ήταν ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ο γιός της άτυχης 66χρονης που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σπίτι του στην Καλαμαριά είναι ο δολοφόνος της. Αυτό προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αν και επάνω του είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή οι υποψίες, καθώς στο διαμέρισμα δεν είχαν βρεθεί ίχνη διαρρήξεως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και μητροκτόνος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν. Τις τελευταίες ημέρες η μητέρα του είχε πάει στο σπίτι του, προκειμένου να τον φροντίσει, όπου και η κόρη της ανακάλυψε τη σορό της. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη γυναίκα έφερε πέντε τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου έκρυψε το μαχαίρι της αποτρόπαιας πράξης του.

14.400 χρόνια φυλάκιση επειδή βίασε την κόρη του 360 φορές

Ο άνδρας βίασε την 13χρονη τότε κόρη του 360 φορές.
Ένα δικαστήριο στις Φιλιππίνες καταδίκασε έναν πατέρα σε ποινή κάθειρξης14.400 ετών επειδή βίαζε την κόρη του κάθε ημέρα για έναν χρόνο.

Ο άνδρας, που ήταν οδηγός τρικύκλου είχε αρχικώς καταδικαστεί σε θάνατο με ένεση τον Μάρτιο του 2006 αλλά ο δικηγόρος του άσκησε έφεση.

Ο άνδρας βίασε την 13χρονη τότε κόρη του 360 φορές και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 40 ετών για την κάθε φορά, συνολικά 14.400 χρόνια.

"Η μαρτυρία ενός θύματος βιασμού που βρίσκεται ακόμη σε τρυφερή ηλικία και κακοποιήθηκε από έναν άνθρωπο ηθικής υπεροχής στην οικογένειά της έχει μεγάλο βάρος και αξιοπιστία" ανέφερε ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Κινητά και ακτινοβολία: Τα 10 καλύτερα και τα 10 χειρότερα κινητά


Πόση ακτινοβολία εκπέμπει το κινητό σας τηλέφωνο? Είναι εύκολο να μάθετε την απάντηση χάρη στον online οδηγό για τις εκπομπές ακτινοβολίας των κινητών, από την Enviromental Working Group (EWG).
Αυτός ο μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός αξιολόγησε πάνω από 1.000 διαφορετικά κινητά τηλέφωνα σύμφωνα με τα επίπεδα ακτινοβολίας που εκπέμπουν.

Ποιο συγκεκριμένα....

Αυτή την περιουσία ζητούν να φάνε....

Nα ρουφήξουν κάθε ευρώ και κάθε δολάριο που έχει αγγίξει ποτέ ο βασιλιάς της ποπ...
Ο λόγος για τους τοκογλύφους και δεν ξέρουμε και εμείς ποιους άλλους, οι οποίοι βγαίνουν τώρα ένα χρόνο μετά τον θάνατο του MJ, και δηλώνουν ότι τους χρωστούσε λεφτά.. Για αυτό το λόγο έγινε και η εκτίμηση όλης της περιουσίας του θρύλου της ποπ.. Και να τα αποτελέσματα...

Επιστολή :Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ &
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Προς:
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Κύριε Υπουργέ,
Πριν ακόμα προκαθορισθεί μια εθιμοτυπική – ενημερωτική συνάντηση μαζί σας, αναγκαζόμαστε με την παρούσα επιστολή να επιζητήσουμε κατά προτεραιότητα δια ζώσης συνάντηση για το ακόλουθο
συγκεκριμένο θέμα.
Κύριε Υπουργέ,
Έχουμε καταστεί δέκτες πληθώρας μηνυμάτων για το ότι επίκειται η μη καταβολή της νυκτερινής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί με την καταβολή μισθοδοσίας μηνός Οκτωβρίου την 27-9-2010.
Επιπρόσθετα, αμφισβητείται και η καταβολή της αποζημίωσης, από δω και στο εξής, για την πέραν του πενθημέρου εργασία.
Το Αστυνομικό Προσωπικό τελεί εξ αυτών των φημών σε βαθύτατη ανησυχία και αναστάτωση αναζητώντας ως μας μεταφέρεται με καταιγισμό ερωτημάτων μια υπεύθυνη και έγκαιρη ενημέρωση.
Κύριε Υπουργέ,
Λόγω αυτού, ζητούμε μια άμεση συνάντηση μαζί σας που όπως κατανοείτε, λαμβάνει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.
Ευελπιστούμε ότι το ζήτημα ανάγεται στο επίπεδο της γραφειοκρατικής – τεχνικής αντιμετώπισης, καθώς το τόσο, λόγω κυρίως έλλειψης δύναμης, καταπονούμενο αστυνομικό προσωπικό για την εκπλήρωση της αποστολής του, βρίσκεται σε κατάσταση οριακής αντοχής.

πηγή

50 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


1. Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;
2. Σε ποια ακριβώς περιοχή του ουράνιου θόλου βρίσκεται το σφοντύλι;...
3. Ποιος και ποτέ ενημέρωσε τον Ταρζάν ότι τον λένε έτσι;

4. Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;


5. Τι σκατά σημαίνει επιτέλους Ζαβαρακατρανέμια;..

Το απίστευτο αυτογκόλ με τον... πισινό!

Ο Βίτορ Ούγκο διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το "βραβείο" για το πιο θεαματικό αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς σκόραρε με τη βοήθεια του... πισινού του!!



"Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται", αναφέρει ένα κλασικό ποδοσφαιρικό μότο, όμως το συγκεκριμένο τέρμα που σημειώθηκε στην αναμέτρηση Σάντο Άντρε-Πορτουγκέζα ντε Ντεσπόρτος για τη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία.

Πηγή

Νήπια κατανάλωσαν βαρβιτουρικά, νομίζοντας ότι ήταν... καραμέλες


Περισσότερα από 12 μικρά παιδιά, μαθητές ενός νηπιαγωγείου κοντά στο Παρίσι, χρειάστηκε να οδηγηθούν σε νοσοκομείο, επειδή κατανάλωσαν βαρβιτουρικά χάπια, τα οποία μοίραζε ένας συμμαθητής τους, νομίζοντας ότι ήταν καραμέλες.

«Ένα παιδάκι, ηλικίας 3-5 ετών, έφερε στο σχολείο Ανατόλ Φρανς του Μοντρέιγ βαρβιτουρικά και τα μοίρασε ως καραμέλες. Τουλάχιστον 12 παιδιά δοκίμασαν τα χάπια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Εκπαίδευσης της περιοχής, Ντανιέλ Οβερλό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ορισμένα από τα παιδιά είπαν ότι αισθάνονταν ζαλάδα, ενώ άλλα έκαναν εμετό. Μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πόσα παιδιά ακριβώς πρόλαβαν να καταπιούν τα χάπια. Στο νοσοκομείο παραμένουν για παρακολούθηση 13 νήπια.

Άγνωστο επίσης παραμένει που βρήκε τα βαρβιτουρικά ο μικρός μαθητής.

Πηγή

Εννιάχρονος πυροβόλησε συμμαθητές του!

Πρωτοφανές περιστατικό απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Κάλυμνο, μετά τον –ευτυχώς ελαφρό- τραυματισμό ενός μαθητή 9 χρόνων μέσα στο σχολείο του από βλήμα αεροβόλου!

Το τραγικό είναι ότι δράστης του τραυματισμού είναι ένας…

Πληροφορίες της ημέρας.....

  1. Το πατρικό όνομα της μητέρας του αστροναύτη Buzz Aldrin, του πιλότου του Apollo 11, που πάτησε δεύτερος το πόδι του στη σελήνη μετά τον Neil Armstrong, ήταν Moon (Σελήνη).
  2. Το πλαγκτόν αποτελεί το 85% όλων των ζώντων οργανισμών στη Γη.
  3. Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.
  4. Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο.
  5. Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία !
  6. Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.
  7. Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.

'Εμποροι όπλων πιάστηκαν στα χέρια σε γνωστό στέκι της Αθήνας!


Σκληρό "Rock' n Roll", σε γνωστό νυχτερινό στέκι της Αθήνας, "χόρεψαν" δύο επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά εξοπλισμών.

Λίγο έλειψε να πιαστούν για τα καλά στα χέρια.

Αφορμή...
για τον φραστικά έντονο διαπληκτισμό τους αποτέλεσε το γεγονός ότι ο ένας ζητούσε από τον άλλο να φύγει από το μαγαζί, γιατί όπως υποστήριξε το είχε κλεισμένο για prive party.

Ο άλλος αρνήθηκε να αποχωρήσει και οι δύο επιχειρηματίες αντάλλαξαν "γαλλικά" μπρος στους έκπληκτους θαμώνες.

Εννοείται ότι ο καβγάς δεν είχε σχέση με το...πάρτι αλλά με την επιχειρηματική τους κόντρα.

Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan