Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Τα κακά γουρουνάκια της πολιτικής

Όχι, δεν το κλείσαμε το μαγαζί, απλά δεν συνήλθαμε ακόμα από τις διακοπές του Πάσχα έχοντας στο μυαλό μας και το τριήμερο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Άλλωστε, μια τέτοια μέρα, με αυτόν τον ήλιο ποιος θα είχε όρεξη να κλειστεί σε ένα δωμάτιο και να γράψει;; Από δικαιολογίες, να φάνε και οι κότες..

To Steal Or Not To Steal
Στον πρόεδρο της Βουλής, κ. Σιούφα, παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το πόρισμα της Προανακριτικής για την υπόθεση Παυλίδη. Από πλευράς Ν.Δ. το πόρισμα είναι απαλλακτικό όσον αφορά στο θέμα της εκβίασης, αλλά θίγει τα ηθικά και πολιτικά θέματα. Tο Πα.Σο.Κ. ζητά την ποινική δίωξη του κ. Παυλίδη για πολλά και διάφορα αδικήματα και το ίδιο ζητούν και οι υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις. Αυτή η Λαϊκή Παροιμία από το Ελληνικό Καφενείο τα λέει όλα..

Smoking Pigs
Τη στιγμή που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) αναβάθμισε σε 5 το επίπεδο συναγερμού (προτελευταίο της εξαβάθμιας κλίμακας) για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων και καλεί όλες τις χώρες να προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση πανδημίας, ο Υπουργός Υγείας και Ντετέκτιβ Ζώων κ. Αβραμόπουλος λέει "Μην φοβάστε τίποτα".. Ταυτόχρονα αρχίζει και η δοκιμαστική εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς και δημόσιους χώρους, του οποίου ο κ. Αβραμόπουλος είναι φανατικός υποστηρικτής. Αναρωτιέμαι, θα προλάβει να εφαρμοστεί το μέτρο στις αρχές Ιουλίου ή θα μας έχουν φάει όλους τα κακά γουρουνάκια;;
Φώτο : trelokouneli

Silvio Rulzzz
Η Veronica Lario ενοχλήθηκε από τις πληροφορίες ότι μια ομάδα όμορφα κορίτσια -κυρίως της τηλεόρασης και της πασαρέλας- θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του συζύγου της, Silvio Berlusconi, στη μάχη των ευρωεκλογών και εξέφρασε δημοσίως την οργή της με γραπτή ανακοίνωση, κατακεραυνώνοντάς τον. Κάποτε, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα, για να πάρει ένας βουλευτής του Πα.Σο.Κ ένα από τα υπουργεία έπρεπε να πάει πεσκέσι στον Ανδρέα την γυναίκα του. Τώρα, για να μπεις στο ψηφοδέλτιο του Silvio πρέπει να είσαι ψηλή, ξανθιά ή μελαχρινή, πρώην μοντέλο ή παρουσιάστρια και αν έχεις κάνει και γυμνή φωτογράφηση έχεις ακόμα πιο πολλά προσόντα..

Πρόσληψη ειδικών φρουρών με συνοπτικές διαδικασίες

Με συνοπτικές διαδικασίες και με έντονο προεκλογικό άρωμα η κυβέρνηση αποφάσισε την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία με διαδικασίες εξπρές και εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, μέχρι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του υπουργείου οι ειδικοί φρουροί θα αναλάβουν υπηρεσία από τον Σεπτέμβριο (με μόλις 2 μήνες στη σχολή και άλλους 2 μήνες πρακτική).

Ειδικότερα από τον αριθμό των προσλαμβανομένων, ποσοστό 80% περί τα 1.200 άτομα θα καλυφτεί από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο όλων των τύπων Λυκείου, συμπεριλαμβανομένου και των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων με εξαίρεση του α’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ – ΤΕΣ και ΟΑΕΔ. Το υπόλοιπο 20% περί τις 300 θέσεις θα καλυφτούν από υποψηφίους του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδου σπουδών, που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης β’ κύκλου σπουδών, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου β’ κύκλου σπουδών μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από την 1-1-1981 και μεταγενέστερα και έχουν ανάστημα άνδρες – γυναίκες 1,70 μ. τουλάχιστον. Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους μέχρι την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Η προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην διεύθυνση www.astynomia.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Πηγή : Η Έρευνα
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan