Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πανσέληνος

Εχει πανσέληνο απόψε κ ειν' ωραία!

καληνύχτα!
όνειρα φεγγαρένια!

Γυμνές, εγκυμονούσες και πάντα σέξι

Μπορεί η Miranda Kerr να τόλμησε να φωτογραφηθεί εγκυμονούσα και γυμνή, για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού W, έρχεται όμως δεύτερη και καταϊδρωμένη. Τι δεύτερη δηλαδή. Αρκετές σταρ έπραξαν το αυτό πολλά χρόνια πριν.

Τί έκαναν οι ομάδες του νέου δήμου..

Συνεχίστηκαν τα κακά αποτελέσματα για τον Διγενή, ενώ με αγγλικό σκορ κέρδισαν οι Μαύροι Αετοί. Η Φαρκαδόνα σιγά σιγά αναρριχάται ενώ βαριά ήττα γνώρισε η Θύελλα...
Νεοχώρι - Φλαμούλι 0-2

Κρήνη - Κεφαλοβρυσιακός 5-2

Φαρκαδόνα - Δροσερό/Μουριά 1-0

Πυργετός - Πετρωτό 3-0

Το απίστευτο γκολ του τερματοφύλακα Χρήστου Πουρή (video)

Δειτε με την κάμερα του goaltrikala.gr το εκπληκτικό γκολ του τερματοφύλακα του ΑΟΤ, Χρήστου Πουρή στο 95ο λεπτό που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον ΑΟΤ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα

Και γυναικείο πληθυσμό προσελκύει ο ΑΟΤ...

Και ο απερχόμενος Δήμαρχος παρόν (με το γιο) στον σημερινό αγώνα...

Εχει αλλάξει το κλίμα για την Ελλάδα...

Γνώριζαν τα ξένα πρακτορεία και ΜΜΕ για το έλλειμμα της Ελλάδας και την επερχόμενη κρίση και αν ναι, γιατί αποσιώπησαν γεγονότα και προβλέψεις;


Η Ελλάδα εμφανίζει ομοιότητες με...αυτές της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας; Αυτά και άλλα ερωτήματα τέθηκαν την Πέμπτη στο συνέδριο για τη στάση και το ρόλο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ απέναντι στην κρίση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Megaron Plus από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και άλλους φορείς....

«Σαρώνει» τα βραβεία ανά τον κόσμο ο «Κυνόδοντας»


Η ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι κοινό και κριτικές επιτροπές ξέρουν να τιμούν και να επιβραβεύουν τις αξιόλογες και σοβαρές παραγωγές.

Η πολυβραβευμένη ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε μία ακόμη τιμητική διάκριση, το πρώτο βραβείο, το «Kingfisher Award», στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας (LIFFe).

H κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ τόνισε ότι η ταινία δημιουργεί σπάνια ατμόσφαιρα ανησυχίας και ότι το μήνυμά της διαβιβάζεται με ανηλεή αμεσότητα, ωστόσο αφήνει ένα και ένα παράθυρο για διαφωνίες.  

Στην κριτική επιτροπή του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας συμμετείχαν ο Αμερικανός επιλογέας ταινιών για φεστιβάλ, Τσάρλι Κόκεϊ, ο Νορβηγός διανομέας ταινιών Φρανκ Λ. Στάβικ και ο Σλοβένος συγγραφέας και σκηνοθέτης, Γκόραν Βοϊνοβιτς. 

Στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας, που διοργανώθηκε από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου, προβλήθηκαν 117 ταινίες και πουλήθηκαν 47.500 εισιτήρια.

Όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο «Κυνόδοντας» βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες υποψήφιες για Οσκαρ ταινίες, στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. 
Πηγή

Μαχάτμα Γκάντι : Τα επτά σφάλματα του κόσμου

Seven Blunders of the World : Τα επτά σφάλματα του κόσμου


1. Wealth without work
Πλούτος χωρίς εργασία

2. Pleasure without conscience
Ηδονή χωρίς συνείδηση

3. Knowledge without character
Γνώση χωρίς χαρακτήρα

4. Commerce without morality
Εμπόριο χωρίς ηθική

5. Science without humanity
Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά

6. Worship without sacrifice
Λατρεία χωρίς θυσία

7. Politics without principle
Πολιτική χωρίς αρχές

Πηγή

Αυτή μέχρι κ μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!

Κλασική φράση παρμένη από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» (Γ. Δαλιανίδης, 1967).

Λέγεται παραδοσιακά σε άντρα ο οποίος, κατά τον ομιλητή, κινδυνεύει να χάσει τον αντρισμό, τη μαγκιά, και κατ' επέκταση το στυλ και την προσωπικότητά του, για χάρη κοπέλας.




Ο διάλογος από την ταινία του Δαλιανίδη, μεταξύ του Μεμά (Βογιατζής) και του Φώτη (Γεωργίτσης):
ΜΕΜΑΣ: Φωτάκι, γιατί 'μαι φίλος σου. Αυτό το κορίτσι θα σε κάνει να βογγήξεις!
ΦΩΤΗΣ: Ας βογγήξω...
ΜΕΜΑΣ: Η Μαίρη είναι από άλλο ανέκδοτο, έχει μεγάλο φόρο πολυτελείας!
ΦΩΤΗΣ: Κι εσένα, ρε, τί σε νοιάζει; Εσύ θα την πληρώσεις;
ΜΕΜΑΣ: Δεν είναι η Σοφίτσα που της έβαζες τις φωνές και σταμάταγε η ανάσα της ένα εικοσιτετράωρο!
ΦΩΤΗΣ: Καλά!
ΜΕΜΑΣ: Ε, όχι και καλά! Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. Να μου το θυμηθείς. Αυτή αν δεν σε κάνει φλώρο, εμένα να μην με λένε Μεμά!

Ενα χωριό με τρεις γλώσσες και δέκα διαλέκτους

Το Μπίβιο είναι ένα μικρό, απομονωμένο ορεινό χωριό στο καντόνι Γκραουμπίντεν της Ελβετίας, όπου κατοικούν μόλις 260 άνθρωποι. Και όμως, σε αυτό το χωριό-«πύργο της Βαβέλ» οι άνθρωποι μιλούν τρεις διαφορετικές γλώσσες και αρκετές τοπικές διαλέκτους- και το καταπληκτικό είναι ότι δείχνουν να συνεννοούνται άριστα μεταξύ τους!

Διόλου τυχαία οι ειδικοί σε θέματα γλωσσολογίας έχουν απονείμει στο Μπίβιο τον τίτλο του τόπου όπου εμφανίζεται το σπουδαιότερο γλωσσολογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Σε πείσμα της επικράτησης των Globish, της ισοπεδωτικής «lingua franca» του 21ου αιώνα που συνιστά μια υπεραπλουστευμένη εκδοχή της αγγλικής γλώσσας με μόλις 1.500 λέξεις στο γλωσσικό της οπλοστάσιο, οι κάτοικοι του Μπίβιο μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια δεξαμενή κατανοητών σε όλους γλωσσών...

Καταφέραμε να πετύχουμε 10 από τις θλιβερότερες πρωτιές στην Ευρώπη !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 
 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 
ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ

 
Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος που για το 2010 υπέστη τόσο μεγάλη μείωση των αποδοχών του. Φορτώθηκε το μεγαλύτερο κύμα ανατιμήσεων στην Ευρώπη ενώ έζησε εντονότερα από οποιονδήποτε άλλο «εταίρο» στην Ε.Ε. την έννοια της ύφεσης. Ο έλληνας πολίτης έχει τουλάχιστον 10 λόγους να...
δυσανασχετεί για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του κατ' επιταγήν της τρόικας.

Η Τζούλια οδηγεί σε διακοπή συμβολαίου;;


To περασμένο Σάββατο ο Γάλλος άσος του ποδοσφαίρου Σιντει Γκοβού πέρασε το κατώφλι του "The Julia's Show" και έμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αμέσως μετά το 1-1 με την Λάρισα οι πάικτες της ομάδας πήραν ρεπό και έτσι ο Γκοβού δεν άργησε να βρεθεί σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα της πόλης. 

Φυσικά οι πράσινοι συμπαίκτες του δεν εξεπλάγησαν αφού ο ... βίος του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι γνωστός από τα αγγλικά και γαλλικά media. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News ¨ομως ήταν η εθνική μας πορνοστάρ που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την διοίκηση των πρασίνων. Τα προβλήματα του Γκοβού με το ποτό έχουν γίνει επίκεντρο συζητήσεων και δημοσιευμάτων στη Γαλλία. 

Αλλά και στην Ελλάδα έχει θεαθεί σε πολλά νυχτερινλα κέντρα όπως στο ¨Εγκώμιο¨ στη Γλυφάδα όπου κάπνιζε και έπινε συνεχόμενα. Aλλά και στο Villa Mercedes είχε ξεχειλίσει το ποτήρι... όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με κοπέλες της διπλανής παρέας και ο καυγάς δεν άργησε να έρθει! Στη συνέχεια όταν επισκέφτηκε τo WC και η ουρά ήταν πολύ μεγάλη δεν δίστασε να ¨βολευτεί¨ στους νιπτήρες, δίπλα στους θαμώνες που έπλεναν τα χέρια τους!
Πηγή

Η κρίση οδηγεί τους Έλληνες στο πορνό! Πλήθος αιτήσεων στις εταιρίες ροζ ταινιών!

Η απελπισία από την ανεργία έχει γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών τα συρτάρια και τα emails των εταιρειών παραγωγής ροζ ταινιών

Πλήθος, βιογραφικών και φωτογραφιών, ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας βρίσκονται στα συρτάρια των ελληνικών εταιρειών παραγωγής ταινιών πορνό!

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αρχικά ότι πρόκειται για μόδα λόγω της πρόσφατης άνθησης των αισθησιακών ταινιών στη χώρα μας. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο ρεαλιστική, και ...σκληρή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressso της Κυριακής, όλο και μεγαλύτερος αριθμός Ελλήνων και Ελληνίδων βλέπουν το πορνό ως ...σωτήρια λύση για να βγάλουν τον επιούσιο!

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι μελλοντικοί πορνοστάρ, δεν είναι όπως θα φανταζόμασταν μόνο νεαροί  και ελεύθεροι φοιτητές και φοιτήτριες, αλλά όλων των ηλικιών , παντρεμένοι, ακόμα και ζευγάρια που έκαναν την αίτηση για δουλειά μαζί!

Ο παραγωγός της εταιρείας Sirina Γιώργος Σειρηνάκης έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό χιλιάδες βιογραφικά από κάθε ηλικία. Το πιο ...εντυπωσιακό μάλιστα είναι από μια γυναίκα 60 ετών  η οποία έστειλε το βιογραφικό της με mail στην ιστοσελίδα της εταιρείας γράφοντας : " Είμαι 60 ετών με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά".
Πηγή

Τρόικα: Ετοιμάστε απολύσεις στο Δημόσιο και κόψτε μισθούς και εφ άπαξ

- Δεν εμπιστεύονται τον νέο προϋπολογισμό οι δανειστές μας
- Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο
- Και παρέμβαση Ομπάμα για την ελληνική οικονομία

21 Νοεμβρίου: τα Εισόδια της Θεοτόκου κ ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων


Στις 21 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας γιορτάζει τα εισόδια της Θεοτόκου.
Σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας η «θεόπαις» Μαριάμ, του Ιωακείμ και της Άννας, σε ηλικία τριών ετών οδηγήθηκε στον αρχιερέα Ζαχαρία και αφιερώθηκε στο Θεό, όπως είχαν υποσχεθεί στην ατεκνία τους.

Είτε «κανονική» είτε ελεγχόμενη, έρχεται χρεοκοπία!.Κορύφωση του ελληνικού δράματος εντός του 2011 «βλέπουν» οι Financial Times

Τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα δεν έχει άλλη λύση, παρά την ελεγχόμενη χρεοκοπία και πως, όσο γρηγορότερα συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα είναι προς όφελος όλων, εκφράζουν σε άρθρο τους οι Financial Times.


Με τίτλο που κάνει λόγο για «ελληνικό δράμα», ο αρθρογράφος της μεγάλης οικονομικής εφημερίδας εκτιμά πως, την εβδομάδα που ξεκινά, η προσοχή όλων στην ευρωζώνη θα αποσπασθεί από την περίπτωση της Ιρλανδίας, όπου πλέον οι εξελίξεις είναι προδιαγεγραμμένες, για να... επιστρέψει στο μείζον θέμα της κρίσης χρέους και της πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας!

ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ

Η πεμπτουσία της Ελλάδας σε ένα τραγούδι.Η λεβεντιά των Ελλήνων σε ένα χορό.Σε ενα ζε'ι'μπεκικο.Οσο και να μας χτυπάνε, εμείς οι Έλληνες πάντα θα χορεύουμε, πάντα θα τραγουδάμε.Ετσι μας μάθανε οι παππούδες μας,έτσι θα μαθουμε και τα παιδιά μας.Να μη σκυβουν το κεφάλι αλλά στισ δυσκολίες να χωρεύουν,να τραγουδούν.Να είναι πάντα ΈΛΛΗΝΕΣ

τα ματοκλαδα σου λαμπουν-μαρκος βαμβακαρης

Πώς να πάρετε απαλλαγή απο το στρατό!

απαλλαγή-στρατός
Το παρακάτω που ακολουθεί δεν είναι ανέκδοτο αλλά πραγματική επιστολή που στάλθηκε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για να δώσει απαλλαγή απο τα στρατιωτικά καθήκοντα.
Κύριε υπουργέ Αμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Αρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.
Ο τύπος πρέπει να έχει πολύ μυαλό! 

Το νέο οργανόγραμμα της Ευρωπαικής Ένωσης


Πηγή

Θα γεμίσει η Αθήνα....

Η Αυστρία θα επαναπροωθεί στην Ελλάδα τους μετανάστες της!  

Πρόκειται για προκλητική απόφαση της Αυστριακής κυβέρνησης,για επαναπροώθηση στη χώρα μας των προσφύγων που καταφεύγουν στην Αυστρία. Θεωρητικά οι Αυστριακοί, νομιμοποιούνται να κάνουν κάτι τέτοιο,εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη Συμφωνία ''Δουβλίνο 2'',αφού η χώρα μας είναι ο πρώτος σταθμός εισόδου προσφύγων στην Ευρωπαική Ένωση.
Όμως εύλογες απορίες γεννιούνται από το χρόνο που επέλεξαν οι Αυστριακοί να εφαρμόσουν τη συμφωνία ''Δουβλίνο 2'',ιδίως όταν άλλες ευρωπαικές χώρες όπως η Ολλανδία, η Βρετανία, η Νορβηγία, η Δανία και η Σουηδία έχουν σταματήσει την επαναπροώθηση αναγνωρίζοντας πως εφόσον εφαρμοστούν στο ακέραιο οι διατάξεις της Συμφωνίας, τότε η Ελλάδα θα κληθεί να επωμιστεί τεράστιο βάρος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις χθές ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών παραλίγο να τινάξει στον αέρα το πρόγραμμα στήριξης της χώρας μας,μιλώντας περί μπλοκαρίσματος της τρίτης και μεγαλύτερης δόσης του δανείου από την Ευρωπαική Ένωση.
ksipnistere

Αρουραίος τα εβαλε με 5 γατες!


Ο αρουραιος της φωτο, (που κυριολεκτικα ιπταται) πρεπει να πηγε σε... σχολες πολεμικων τεχνων μικρος δεν εξηγειται αλλιως... Οι 5 γάτες στέκονταν αμέριμνες και λογικα δεν θα μπορούσαν να επιτρεψουν σε αυτό τον μεγάλο αρουραίο να διασχίσει το δρομάκι... Περιέργως αδιαφόρησαν και όταν κάποια προσπάθησε να τον "στριμώξει", αυτός δεν μασησε και έκανε επιθεση με σκοπο να την τρομάξει και όπως φαίνεται τα κατάφερε για τα καλα!Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε για τι μαγκα μιλαμε! 





Πρωινο MEGA, ελεος!

Μαζεψτε τους καποιος και τους δυο που του φανηκανε λιγα τα 7.5δις το χρονο που θα βγαζει η χωρα από την εξωρυξη αεριου στα κοιτασματα που υπαρχουν στην Κρητη. Δε μας λεει ο εν λογω κυριος ποσα του δινει το ΠΑΣΟΚ για να χαζογελαει και να κοροιδευει τους επιστημονες και οσους λενε ότι η ελλαδα μπορει να ξεχρεωσει?
Πρεπει να καταλαβετε εκει στο MEGA ότι ο κοσμος γυρναει τη πλατη του στα καναλια που υποστηριζουν το ΠΑΣΟΚ και τους αναξιους ελληνες πολιτικους οι οποιοι φοβουνται να κανουν κουμαντο στη χωρα. Παντως απορω πως και το βγαλανε αυτό στο πρωινο τους, και δε το επνιξαν όπως και πολλαα αλλα θεματα τα οποια δειχνουν την ατολμια των ελληνων αξιωματουχων να βοηθησουν την χώρα.
Αναγνώστης. 
tro-ma-ktiko

Δεν έχεις έσοδα; Κλείνεις


ΣΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ» θα οδηγηθούν το 2011 εκατοντάδες φορείς του Δημοσίου- Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που λειτουργούν ως «δορυφόροι» σε υπουργεία, περιφέρειες και δήμους-, καθώς ο προϋπολογισμός έκλεισε χωρίς να προβλέπει την
καταβολή εγγυήσεων για τη δανειοδότησή τους από τις τράπεζες. Η κυβέρνηση υπό το βάρος του δημόσιου χρέους που «τρέχει» προς τα 348 δισ. ευρώ και την ασφυκτική πίεση της τρόικας κλείνει το παράθυρο του δανεισμού και πλέον όσοι φορείς δεν έχουν ίδια έσοδα θα οδηγηθούν στο κλείσιμο. Το ίδιο ισχύει και για μεγάλους οργανισμούς- όπως η Εργατική
Εστία που απορροφάται από τον ΟΕΚ-,ενώ σειρά παίρνουν ΤΕΙ και αργότερα περιφερειακά νοσοκομεία. Ολοι αυτοί οι φορείς στήριζαν τη λειτουργία τους σε κρατικές επιχορηγήσεις και εγγυήσεις του Δημοσίου, οι οποίες συνήθως κατέπιπταν. Εκτιμάται ότι η Μεταπολίτευση δημιούργησε 5.000 τέτοια ΝΠΔΔ- ένα δεύτερο κράτος μέσα στο κράτος....

Σωστό ή λάθος, η διακοπή της αναζήτησης εργασίας σας κατά τη διάρκεια των γιορτών;

Η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πολλοί θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε ένα διάλειμμα και να διακόψετε για λίγο την αναζήτηση εργασίας. Αν λάβετε υπόψη σας τους ειδικούς μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας υποστηρίζουν ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνετε φέτος αν χαλαρώσετε τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. «Είναι σαν να αφήνετε αναξιοποίητο ένα από τα καλύτερα διαστήματα για αναζήτηση εργασίας μέσα στο χρόνο», λένε χαρακτηριστικά.

Αρχίσαμε…

Για τη δαιμονισμένη Μπάρτσα που σκόρπισε με 8-0 την Αλμερία μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ανάβοντας το πρώτο «φιτίλι» πριν το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής  στο «Καμπ Νόου».
Ο Πορτογάλος άσος, που «απάντησε» στο χατ τρικ του Μέσι, τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα των Καταλανών δεν σημαίνει τίποτα: «Το 8-0 επί της Αλμερία δεν μου λέει κάτι... Θέλω να δω αν θα μπορέσουν να βάλουν οκτώ γκολ και σε μας…».
Σχετικά με το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Μπιλμπάο, αναφέρθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ράμος και δήλωσε: «Ο Σέρχιο είναι φίλος μου και τον άφησα να το χτυπήσει για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του».
Πηγή

Μάγισσες, φέρτε βότανα


Ο καημός του καλλιτέχνη κρύβει μεγάλες αλήθειες. Τα αυτοφυή αυτά φυτά που φυτρώνουν σε καλλιεργημένους και μη τόπους μπορούν να προλάβουν, να ανακουφίσουν, να θεραπεύσουν, να προσφέρουν τροφή, άρωμα, ομορφιά, υγεία. Μήπως τα βότανα δεν είναι απλώς μαγικά;

Ο Ιπποκράτης έκανε πολλές μνείες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες τα χρησιμοποιούσαν για το αρωμάτισμα των φαγητών και των κρασιών. Σήμερα; Όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν τα μυστικά τους και ύστερα από χρόνια υποταγής σε χημικά κατασκευάσματα, ξαναγυρνούν στις ευεργετικές φαρμακευτικές ιδιότητες της ελληνικής χλωρίδας.

Απολύσεις, όχι μετατάξεις και μείωση 10% στους μισθούς


Βάζουν χέρι και στο εφάπαξ!
Μπορεί ο προϋπολογισμός από μόνος του να είναι ιδιαίτερα επώδυνος για την πλειονότητα των Ελλήνων, όμως στο παρασκήνιο η τρόικα απαιτεί κι άλλο «αίμα»...

The Godfather (Rémi GAILLARD)

Υπογράφουμε ΟΛΟΙ για τη Μαρία Δημητρίου: Είναι μόλις 25 ετών!

"Όλοι εμείς ζητάμε να μην την αφήσετε να πεθάνει!


Σημαντική ανταπόκριση είχε το χθεσινό ρεπορτάζ του «Π» για την 25χρονη Μαρία Δημητρίου, η οποία πάσχει από την σπάνια ασθένεια Μπεχσέτ που την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, με ποικίλα σοβαρά προβλήματα υγείας σε όλο της το σώμα.

Η οικογένεια της Μαρίας επιθυμεί τη μετάβασή της για νοσηλεία και θεραπεία στην κλινική Mayo, το συντομότερο, στις ΗΠΑ, η οποία ειδικεύεται σε δύσκολα περιστατικά όπως αυτό. Ωστόσο, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την αποστολή. Ο υπουργός Υγείας, Χρίστος Πατσαλίδης, μας γνωστοποίησε την επιθυμία του να συναντήσει ο ίδιος τη μητέρα της 25χρονης, προκειμένου να δει με ποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει το υπουργείο.

Μάλιστα, σ’ αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να πιέσει και η βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου, η οποία έστειλε χθες επιστολή στον υπουργό, προκειμένου να δει ο ίδιος προσωπικά την....

Ένα μπράβο στον κ. Παπανδρέου:Άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι τρώνε από δύο μεριές.

Τι θα συμβουλεύουν δύο πρώην Αστυνομικοί τον Υπ. Ανάπτυξης…
ούτε ο Θεός δεν ξέρει…

Η ιεροτελεστία του καφέ


Όταν μιλάμε για τον καφέ εννοούμε ΤΟΝ ΚΑΦΕ. Τον ελληνικό καφέ στη χόβολη.
Η ώρα του καφέ, για τους πιστούς φίλους του ελληνικού καφέ, είναι ιερή. Και η παρασκευή του ολόκληρη ιεροτελεστία. Ελληνικός καφές, παρέα, χαλάρωση, ανατολίτικη ατμόσφαιρα.
Καθώς ψήνεται ο γνήσιος αυθεντικός καφές στη χόβολη, στο μπακιρένιο μπρίκι, και αναδύεται στην ατμόσφαιρα η λεπτή ευωδία του, ο τεχνίτης που αναλαμβάνει να τον φτιάξει έχει τα μάτια και το νου του πάνω στο μπρίκι. Αναδεύει ελαφρά το νερό με τον καφέ και τη ζάχαρη και όταν το μίγμα πάει να βράσει ο τεχνίτης στρέφει όλη του την προσοχή στο μείγμα και βάζει όλη του την τέχνη για να καταφέρει να πετύχει και να διατηρήσει το καϊμάκι. Τη μετουσίωση του καφέ. Μετά με πολλή μεγάλη προσοχή, για να μη φύγει το καϊμάκι, χύνει τον καφέ στα μικρά χοντρά φλιτζάνια του καφέ και τον προσφέρει σε δίσκο με κρύο νερό και κουλουράκια.
Η παρέα απλώνει αργά τα χέρια για να πάρει τον καφέ χωρίς να χυθεί. Γέλια και φωνές και χειροκροτήματα για τον τυχερό που του χύθηκε ο καφές στο πιατάκι. Θα πάρει σίγουρα λεφτά. Σκέτος. Μέτριος. Γλυκός. Βαρύγλυκος. Ο αυθεντικός γνήσιος ανατολίτικος καφές. Όπως όμως και να τον πιεις είναι ο ελληνικός καφές που έρχεται με μια μακρά παράδοση από την Ανατολή. Που ξεκινάει από τους Βεδουίνους, διατρέχει όλη την Ασία και καταλήγει στα Βαλκάνια.
Δε παύει όμως να είναι, με όποια ονομασία, ο γνήσιος ανατολίτικος καφές που συνοδεύει την παρέα σε μια γνήσια ανατολίτικη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και πληρότητας.


Ηλιαχτίδα

Οι Η.Π.Α και η Τουρκία απαίτησαν την απομάκρυνση του στρατηγού Γράψα από το ΥΠ.ΕΞ το καλοκαίρι του 2009

Anti-ntp:Συμπληρώνουμε πως και η Ντόρα την ζήτησε...

Αποκαλύψεις του καθηγητή κ. Βασιλείου Μαρκεζίνη 
Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για "Μια νέα εξωτερική πολιτική" που πρόσφατα κυκλοφόρησε ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης. Αναφέρεται σε πληροφορίες και περιστατικά που δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά για...
υπηρεσιακούς λόγους απομακρύνθηκε ο στρατηγός. Αντίθετα, φέρεται να είχε απαιτήσει την αποστράτευσή του η τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Μπακογιάννη. Γράφει συγκεκριμένα στη σελ. 370 ο κ. Μαρκεζίνης για την "αιφνίδια και ακόμη ανεξήγητη απομάκρυνση" του πρώην ΑΓΕΕΘΑ στρατηγού Γράψα, διακεκριμένου αξιωματικού των καταδρομών και φίλου του τότε πρωθυπουργού κ. Καραμανλή..

Μετά τα 10 (Αιτχόβεντ) και τα 9 (Σέλτικ), ακολούθησαν τα 8 της Μπαρτσελόνα..

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan