Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

«Aυτός που εξαφάνισε τον Μέσι»

Η πολιτική της Μίλαν στο φετινό παζάρι ακολουθεί για μία ακόμα σεζόν τους κανόνες της λιτότητας κάτι που εξόργισε τους οπαδούς των «ροσονέρι» που διαδήλωσαν έξω από το Μιλανέλο στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Πάνω από 2000 τιφόζι έδωσαν το παρών και με συνθήματα και πλακάτ εξέφρασαν την αντίθεση τους στις κινήσεις της Μίλαν. Ένα εξ αυτών είχε και αναφορά στον...

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε Ριμπερί!

Το πρωί απολογήθηκε, στην συνέχεια του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν για... περιπέτειες του Ριμπερί. Πληροφορίες του «rmc» κάνουν λόγο για κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον παίκτη της Μπάγερν.
Ο Μπενζεμά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, όμως ο Ριμπερί φέρεται πως δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα...

Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς

Aπο μαχητικό συνοδευτικό του ιπτάμενου τανκερ-ψεκαστικου ακούστε τι λέει ο ένας πιλότος στον άλλον!!!



ksipnistere

Στα σχολικά βιβλία της Γ' Γυμνασίου τα Ίμια έπαψαν κιόλας να είναι Ελληνικά !!!

Η μειωμένη εθνική κυριαρχία πέρασε κιόλας στα σχολικά βιβλία !!!

Διέγραψαν κιόλας απο την ιστορία τα ονόματα των τριών Ελλήνων, αξιωματικών που σκοτώθηκαν προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας τους.

Τεράστιο πολιτικό και Εθνικό θέμα δημιουργείται με τα όσα αναφέρει για την κρίση των Ιμίων το βιβλίο της Γ' Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου ...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ





OICHALIA.BLOGSPOT.COM


Η Συνταγή Της Τέλειας Χειραψίας!

Τα συστατικά της έδωσαν στην δημοσιότητα βρετανοί επιστήμονες και υπόσχονται απόλυτη επικοινωνία στις κοινωνικές μας συναναστροφές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ιδρωμένες παλάμες, το ασταθές βλέμμα και η υπερβολική θέρμη συνιστούν, μεταξύ άλλων, τα βασικά λάθη προς αποφυγήν της ιδανικής χειραψίας.

Η ερευνητική ομάδα του Τζέφρι Μπίτι, επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, δημιούργησε μαθηματική «εξίσωση» (στην πραγματικότητα, έναν κατάλογο οδηγιών) με τις παραμέτρους που δημιουργούν στον αποδέκτη το αίσθημα του σεβασμού και της εμπιστοσύνης...

Έχεις Μεγάλο Κεφάλι; Δεν Θα Πάθεις Αλτσχάιμερ!

Ενα μεγάλο κρανίο και κατ΄ επέκταση ένας μεγάλος εγκέφαλος έχουν ισχυρότερη μνήμη και αυξημένες ικανότητες

απομνημόνευσης από εκείνους που έχουν μικρότερο κεφάλι.

Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι με μεγαλύτερο κεφάλι είναι πιο προστατευμένοι απέναντι στη νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες σχετικές ασθένειες. Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπεράσματά τους...

500.000.000 Οι Ενεργοί Χρήστες Του Facebook!

Το Facebook συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να σπάει κάθε ρεκόρ από τη μέρα που δημιουργήθηκε.

Σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα οτι το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης κατάφερε να καταγράψει συνολικά 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το internet, οι ενεργοί λογαριασμοί του Facebook ξεπερνούν συνολικά, όλες τις άδειες Windows 7 που έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ, καθώς και τον αριθμό των tweets( τα μηνύματα στο Twitter) μίας ημέρας μαζί!

Ο παραπάνω αριθμός είναι όπως φαίνεται πολύ σημαντικός για του υπεύθυνους του Facebook και όπως φαίνεται, πρόκεται να το γιορτάσουν ανάλογα.


www.newsit.gr

"ΚΟΚΤΕΪΛ" ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙDS

Η θεραπεία ασθενών με HIV με ένα κοκτέιλ φαρμάκων για το AIDS βοηθά να σταματήσει η περαιτέρω επέκταση της μόλυνσης και μείωσε σε περισσότερο από το μισό τον αριθμό των ανθρώπων που διαγνώστηκαν με HIV σε μία έρευνα στον Καναδά, δήλωσαν επιστήμονες.

Τα ευρήματα δείχνουν πως η θεραπεία των ασθενών με HIV μπορεί όχι μόνο να τους βοηθήσει να ζήσουν περισσότερο με τη συχνά μοιραία και ανίατη ασθένεια, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας ισχυρός τρόπος να περιοριστεί η επέκταση του ιού.

Ερευνητές ανακάλυψαν πως μετά την εισαγωγή...

20 Ιουλίου 1974: Ημέρα μνήμης για την τουρκική εισβολή στη μαρτυρική Κύπρο…

10

Η κορούλα της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά και τα 2,1 εκατ. € που κολυμπούν σεμνά και ταπεινά...

Το δόγμα του σεμνά και ταπεινά προσπάθησαν να ακολουθήσουν το ζεύγος Νίνο Γιαννακόπουλου και Αλεξάνδρας Πάλλη, κόρης της πρώην υπουργού Φάνης Πάλλη Πετραλιά.

Ο λόγος για την αγορά του υπερπολυτελούς σκάφους τύπου Ferretti, το οποίο αγοράστηκε ελαφρώς μεταχειρισμένο (προφανώς εξ'αιτίας της κρίσης) στην εκπληκτική προσφορά των 2.100.000 εκατ. ευρώ!!!....

Τα λάθη που κάνεις στην πλαζ


Τα λάθη που κάνουμε στην παραλία δεν είναι πάρα πολλά, είναι όμως ουσιαστικά για την ασφάλειά μας। Και το χειρότερο; Αν και τα ξέρουμε, τα επαναλαμβάνουμε। Μήπως να τα ξαναθυμηθούμε;

Nokia Kinetic concept: “Σηκώνεται” για να σε ειδοποιήσει!

Ο σχεδιαστής Jeremy Innes-Hopkins παρουσίασε το πολύ ενδιαφέρον concept Nokia Kinetic, σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενημερώνει τον χρήστη για κλήσεις ή νέα μηνύματα χωρίς ηχητική ειδοποίηση, καθώς η συσκευή ανασηκώνεται σταδιακά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να απαντήσετε, με ένα απαλό άγγιγμα επαναφέρετε αυτόματα τη συσκευή στην αρχική της θέση.

Βγάζει... λαβράκια ο έλεγχος των συντάξεων


8.900 υπεραιωνόβιοι και 25.000 ανάπηροι- μαϊμού!
Από κόσκινο περνάνε 150।000 συνταξιούχοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν
σύνταξη και ΕΚΑΣ (Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων) χωρίς να τα δικαιούνται. Μαχαίρι θα μπει έως το τέλος του 2011 στις επικουρικές συντάξεις των ελλειμματικών ταμείων.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
To Fimotro βρίσκεται παντού (κλικ). Με το πλοίο της γραμμής ο πρώην Υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης ταξιδεύει τώρα για το Ηράκλειο Κρήτης. Άνθρωπός μας τον εντόπισε στο κατάστρωμα να διαβάζει, μόνος, το βιβλίο του... Ευγενικός με τον...
κόσμο, απλός στη συμπεριφορά του, καμία σχέση με άλλες εποχές. Τα παθήματα φαίνεται έγιναν μαθήματα και η αλαζονεία που επέδειξε επί Καραμανλή αποτελεί παρελθόν...


fimotro

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ


Συμπτώματα διάλυσης αρχίζει να εμφανίζει το Δημόσιο, μετά τα αλλεπάλληλα σοκ που επέφερε το μνημόνιο του μηχανισμού επιτήρησης. Οι συνέπειες από τις απολύσεις συμβασιούχων και εργαζομένων stage, τις περικοπές μισθών και λειτουργικών δαπανών και, τελευταία, με τις ανατροπές στο ασφαλιστικό, είναι ήδη ορατές στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής...

Το Twilight γράφτηκε μετά από ένα όνειρο!

Bookmark and Share
Ήταν 1η Ιουνίου 2003. Η Stephenie Meyer, μια μεσοαστή νοικοκυρά από το Φοίνιξ της Αριζόνα βλέπει ένα όνειρο που της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της.

Το όνειρό της αφορούσε το love story δύο 17χρονων, που συζητούν σε ένα λιβάδι που λούζεται από άπλετο φως.

Το αγόρι ήταν βαμπίρ και η κοπέλα θνητή. Στο όνειρό λοιπόν αυτό το αγόρι προσπαθούσε να της εξηγήσει πόσο πολύ την αγαπούσε και ταυτόχρονα πόσο θέλει να τη σκοτώσει.
Η Stephenie ξυπνά και θέλει πάση θυσία να καταγράψει το όνειρό της για να μην το ξεχάσει.

Μαριχουάνα... STOP - Mόνο για... ντόπιους!


Το Μάαστριχτ έχει γίνει πλέον συνώνυµο της ευρωπαϊκής ενότητας - όµως δεν ισχύει το ίδιο και για τα καφέ της ολλανδικής πόλης, οι Αρχές της οποίας απαγόρευσαν στους ξένους να κάνουν χρήση µαριχουάνας σε αυτά.

ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ


Θα πρέπει να είμαι τρελλός..
τρελλός..... που δεν σας πιστεύω....

τα ξεφτιλίσατε όλα ...ξεφτιλίσατε ΕΜΑΣ
ξεφτιλίσατε την Ελλάδα


ΕΙΣΤΕ.....ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

Tρομέρη αίσθηση...

Κολυμπήστε σε πισίνα που βρίσκεται σε ύψος 55 ορόφων!

article-1289194-0A2C913D000005DC-353_964x478
Πως θα σας φαίνονταν εάν κολυμπούσατε σε μια πισίνα που βρίσκεται 55 ορόφους ψηλά και είχατε την αίσθηση ότι δίπλα σας είναι το κενό? Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την εμπειρία, δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα μέχρι την Σιγκαπούρη.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan