Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Καλως ήρθες, Αναδυόμενη!

Το Blog μας αριθμεί σήμερα ένα ακόμα μέλος του φτάνοντας αισίως τα 7...Και το όνομα αυτής Anadyomeni....Εκ μέρους όλης της όμαδας του Blog σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε το διάστημα που θα σε μαζί μας να είναι εποικοδομητικό και συνάμα διασκεδαστικό για σένα....

Με Σεβασμό....

Σέρφινγκ σε... τσουνάμι

ΒΙΝΤΕΟ: Απλά εντυπωσιακό

Θέλει μεγάλη ικανότητα και μαγκιά για να τα βάλεις με τέτοιο κύμα. Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος. Είναι απίστευτος!

Η υπερβολική κατανάλωση ποτών τύπου "κόλα" προκαλεί σοβαρά μυϊκά προβλήματα και όχι μόνο...


Μια καθημερινή αυξημένη κατανάλωση ποτών τύπου "κόλα" μπορεί να προκαλέσει...

Hλεκτρικό BMW Μegacity !


Μια νέα σειρά οικολογικών και πολύ ενδιαφερόντων premium μοντέλων εξελίσσει η BMW. Το πρώτο από αυτά θα έχει συνολικό μήκος λίγο κάτω από 4 μέτρα. Θα είναι ηλεκτροκίνητο και συνολικά θα φέρει ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία. Ας το δούμε αναλυτικά.
Σχεδίαση από το μέλλον

Ούτως ή άλλως, το μικρό Megacity όταν μπει στην παραγωγή, θα διαθέτει τη δική του ιδιαίτερη σχεδιαστική ταυτότητα....

Γιατί κάψαμε την Σμύρνη;

Το πιο κάτω αποκαλυπτικό απόσπασμα των τουρκικών σοβινιστικών προθέσεων είναι από το βιβλίο του Τούρκου συγγραφέα Φαλίχ Ριφκι Ατάι και το βιβλίο του "Τσάνκαγια" το οποίο αναφέρεται στην ζωή και τα έργα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ηλεκτρική ενέργεια από σκουπίδια

E8A0CE88F041F1C28DE0D319F1071883

Πνιγμένοι από τις "ευλογίες"

Στα αρχαία χρόνια όταν οι Έλληνες ήθελαν να δείξουν την επιδοκιμασία τους, κουνούσαν τα καπέλα της εποχής και τους χιτώνες τους. Όταν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, πετούσαν στο άτομο ή το αντικείμενο της επιδοκιμασίας τους τα καπέλα και τα ρούχα τους. Τον 6ο αιώνα π.Χ., ένας δημοφιλής πολιτικός, ο Δράκων, μίλησε σε κάποιο θέατρο. Οι άνθρωποι αγγίχτηκαν τόσο πολύ από την ομιλία του που του πετούσαν τα καπέλα και τα ρούχα τους μέχρι που τον κάλυψαν και εκείνος πέθανε από ασφυξία.
Που και που αναρωτιέμαι αν εμείς στο σύγχρονο κόσμο πνιγόμαστε από τα υλικά αγαθά. Έχουμε σπίτια, αυτοκίνητα, ποικίλες συσκευές και ρούχα και δουλεύουμε όχι για να επιβιώσουμε, αλλά για να πληρώσουμε για όσα έχουμε. Κατ' αυτόν τον τρόπο γινόμαστε υποχείρια των υπαρχόντων μας.

ΥΓ: Είμαστε κύριοι των υπαρχόντων μας ή εκείνα μας κυριαρχούν;....

Ο Νταβάς άφησε πίσω του τη νύχτα ...

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan