Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

13 σίγουρες ενδείξεις ότι θα ζήσεις περισσότερο


Στον 20ό αιώνα, το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια - η μεγαλύτερη αύξηση στα 5.000 της ανθρώπινης ιστορίας. Επίσης, οι «αιωνόβιοι» -οι άνθρωποι δηλαδή... τριψήφιας ηλικίας- δεν αποτελούν πια κλαμπ για ελάχιστα εκλεκτά μέλη, αφού αυξήθηκαν κατά 51% από το 1990 μέχρι το 2000. Πού οφείλονται αυτές οι αυξήσεις;

Το ίδρυμα Ροκφέλλερ οραματίζεται την «δικτατορία των ελίτ»

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτικές καραντίνες, αστυνομικά σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος γεμάτος από κρατικούς ελέγχους. Δεν πρόκειται για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το όραμα του ιδρύματος Rockefeller σχετικά με το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε 15-20 χρόνια από σήμερα, κάτω από μια νέα τάξη, ελεγχόμενος από μια ελίτ....

Μοντέρνα γιατροσόφια

Ημικρανίες, δυσπεψία, καούρες, αλλά και κοψίματα ή hangover. Προβλήματα που κατά καιρούς σε έχουν ταλαιπωρήσει και δεν μπορείς να βρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Πολλές φορές η λύση είναι δίπλα σου, η φύση στην προσφέρει απλόχερα και απλώς δεν το ξέρεις...

Κραυγές και Ψίθυροι..

Mahatma Gandhi
Μια μέρα, ένας σοφός Ινδιάνος έκανε την παρακάτω ερώτηση στους μαθητές του:
-»Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;»
-»Γιατί χάνουν την ηρεμία τους» απάντησε ο ένας.
-»Μα γιατί πρέπει να ξεφωνίζουν παρότι ο...


--

Νάτα νάτα τα φρουτακια

Μέσα στο κατά κατακαλόκαιρο έκανε ένα ακόμα θαύμα η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση και έφερε για “δημόσια διαβούλευση” το νομοσχέδιο για τον τζόγο. 30.000 φρουτάκια θέλουν να εγκαταστήσουν για να σταματήσουν τον παράνομο τζόγο.

Στο Opengov λένε ότι ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα φτάνει τα 4 δις, όποτε γιατί να μην τον κάνουμε νόμιμο και να μείνει και κάτι για το κράτος. Θα θελα να ήξερα πως θα σταματήσουν τον παράνομο τζόγο αφού οι ίδιοι λένε ότι 250 site με στοιχήματα λειτουργούν στο internet και 150.000 υπολογιστές έχουν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Μάλλον εννοούν όλα τα ίντερνετ καφε της χώρας αλλά και πάλι το νούμερο είναι τεράστιο. Εκτός αν εννοούν τους υπολογιστές όσων παίζουν από το σπίτι.

Προφανώς θα τα απαγορέψουν όλα αυτά για να παίζει ο τζογαδόρος στα νόμιμα φρουτάκια. Πως θα τα απαγορέψουν δεν μας είπαν και γιατί η νομιμοποίηση του τζόγου θα σταματήσει την παρανομία επίσης δεν μας είπαν.

Για όποιον θέλει να διαβάσει όλο το “σκεπτικό” http://www.opengov.gr/minfin/?p=498

Βοήθεια μας.

Ν.Γ.
πηγή

Η μείωση μισθών και συντάξεων είναι παράνομη Οι Λετονοί πολίτες κέρδισαν στα δικαστήρια



Για όσους δε γνωρίζουν, η για όσους γνωρίζουν και κάνουν το κορόιδο, οι Λετονοί πολίτες οδήγησαν την κυβέρνησή τους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, επειδή υπέγραψε συμφωνία με το Δ.Ν.Τ. και τους έκοψε μισθούς και συντάξεις, και ΚΕΡΔΙΣΑΝ

"Oι Λετονοί τους πήγαν στα...


--

Αποστομωτική απάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη σε Τούρκο Καθηγητή

Αποστομωτική απάντηση σε Τούρκο καθηγητή χρειάστηκε να δώσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πρότεινε να αγοράσουν οι Έλληνες ξανά τα σπίτια και τα καταστήματα τα οποία οι έποικοι μετέτρεψαν σε μπάρ και ξενοδοχεία.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης φανερά ενοχλημένος τόνισε: "Θα κλείσω με μια οφειλομένη απάντηση στον τελευταίο ομιλητή ο οποίος μας είπε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι έπρεπε να αγοράσουμε εμείς τα δικά μας τα κτίρια, και τα σχολεία να μην αφήσουμε να γίνουν εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά να τα αγοράζαμε εμείς που τα κτίσαμε με τον ιδρώτα μας και από το υστέρημά μας και με κόπο και με ελπίδες και προοπτικές»....

Ο άνθρωπος που το σαγόνι του συνεχίζει να μεγαλώνει!


Ο κινέζος Chang Du είναι ένας φτωχός και πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος, ο οποίος έχει να βγει από το σπίτι του πέντε χρόνια, εξαιτίας της δυσμορφίας του σαγονιού του.

Καζάνι που βράζει εν όψη Champions Leaque

Ο Παναθηναϊκός με Κοπενχάγη, Ρουμπίν Καζάν και Μπάρτσα περνάει ως δεύτερος στην επόμενη φάση σίγουρα. Αν συνεχιστεί η κόντρα όμως χαλάει το πράγμα, δυσκολεύει. Ακούστε για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ οπαδών και Τζίγκερ. Όσο για τον Κωνσταντόπουλο,καλύτερα να μην γράψω τι ακούγετε στο βίντεο.

5 μέρες πριν την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος

- Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την καθολική απαγόρευση καπνίσματος.
- Θα απαγορεύεται παντού. Μεταβατική περίοδος 8 μηνών για καζίνο και μεγάλα νυχτερινά κέντρα.
 Τέρμα στα παραθυράκια του νόμου.

Λίπος: Κάψτε το με γυμναστική και κατάλληλες διατροφικές επιλογές

Η γυμναστική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους και στην

καλή υγεία γενικότερα.

Ωστόσο, χωρίς αλλαγή στη διατροφή, το βάρος που χάνει κανείς από την άσκηση είναι λίγο – οι περισσότερες έρευνες κάνουν λόγο για 3 με 4 κιλά το χρόνο. Μόνο όταν βελτιώσουμε τη διατροφή μας θα δούμε σημαντικά αποτελέσματα από την άσκηση στο βάρος μας και, ακόμα πιο σημαντικό, στη σύσταση και στο σχήμα του σώματός μας...

Δ΄ Όμιλος - Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Κοπενχάγη, Ρουμπίν Καζάν

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός περνάει.

Τιμωρία σε Φώτση και Σχορτσανίτη

Δύο αγωνιστικές τιμωρία επέβαλε η FIBA   στους Σοφοκλή  Σχορτσανίτη και  Αντώνη Φώτση για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του φιλικού Ελλάδα-Σερβία.
Τυχερός στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, καθώς δεν του επιβλήθηκε κάποια ποινή.
Πηγή

Ήταν σε ζωντανή σύνδεση και της ήρθε η μπάλα στο κεφάλι - Δείτε το βίντεο

Οι ζωντανές συνδέσεις στα γήπεδα έχουν πολλές φορές ένα μεγάλο ρίσκο. Και σίγουρα η δημοσιογράφος του “Sky Sport” το κατάλαβε πλέον...πολύ καλά.


Λίγο πριν την έναρξη του ματς της Μάιντς με τη Στουτγκάρδη, και η παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής για το «skysport», Τζέσικα Κάστροπ φιλοξενεί δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο τον αθλητικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Φρέντι Μπόμπιτς.
Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον... Χαλίντ Μπουλαρούζ, αφού η μακρινή σέντρα προσγειώθηκε στο...

Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος...

Ο τύπος ονομάζεται Okotanpe και παρουσίασε το παρακάτω σόου στο Yoyogi park, στο Harajuku του Τόκιο. Εγώ προσωπικά το βρήκα αρκετά εντυπωσιακό γι' αυτό και σας το παρουσιάζω.

Ποδόσφαιρο...

Έλεος...


Αυτό το πράγμα με τα μηχανάκια δεν υπάρχει πουθενά Κάθεσαι το μεσημεράκι ήσυχα στο Deja-vu να απολαύσεις τον καφέ σου και λες και βάζουν αγώνες έξω από το μαγαζί με τις εξατμίσεις. Ρε παιδιά σεβαστείτε μας.. Λίγη ησυχία θέλουμε να διαβάσουμε την εφημερίδα μας και να πιούμε ένα καφεδάκι Βοηθήστε μας λίγο και εμάς τους γηραιότερους. ευχαριστώ!

20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ , για τον Πρωθυπουργό !!!


Διαβάστε τι αποφάσισε εν μέσω κρίσης ο κ. Πρωθυπουργός με το ΦΕΚ B 1182/2010 , 6 Αυγούστου 2010
20 παραπάνω συμβούλους για το για το γραφείο του !!
Πόσο θα μας...

Παιδιά Συγνώμη... Δείτε το εδώ

Λίστα Επιτυχόντων



Αυτή είναι η λίστα με τους επιτυχόντες των Γενικών Εξετάσεων 2010, του Ενιαίου Λυκείου Οιχαλίας όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η Έρευνα" σήμερα Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010.



Κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ…. 73.600.000€ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στην σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας των λαθρομεταναστών, πληροφορηθήκαμε ότι για το έτος 2011 θα διατεθούν τουλάχιστον 73.600.000€ για την οργάνωση της υποδοχής των λαθρομεταναστών...

Ανέκδοτο

Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια.

Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, βλέπουν το Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα κι ανάψει φωτιά κι είχε έτοιμο και το φαγητό.
-Καλά, ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?
-Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
-Και πώς έγινε αυτό, του λένε.
-Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:....

Συνταξιούχος η Μιλένα Αποστολάκη - Σε πρόωρη σύνταξη απο την Ολυμπιακή

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;;;
Όχι, απλά .... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου...
Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.
Η τέως υπουργό του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρώ-κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή , με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.... Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα , με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. , τώρα... πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά.... κανείς δεν καλοθυμάται , αφού η κ. Αποστολάκη , χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Βέβαια .... εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί , με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε - αν ποτέ πάρουμε - 850 ευρώ , κι αυτά στα 65.....

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βρίσκατε μία μύγα μέσα στον καφέ σας; Δείτε πως θα αντιδρούσαν διάφορες εθνικότητες...


Άγγλος
Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια

Αμερικάνος
Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του.

Κινέζος 
Τρώει το έντομο και πετάει τον καφέ.

Εγκλωβισμένος Παλαιστίνιος
Πίνει τον καφέ μαζί με το έντομο......

Μια ακόμη ιστορική απόδειξη της παρουσίας μας


Γράφει ο Λυσίας
Μια πολύ σημαντική ανακάλυψη, για να ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρότερο, από την γεμάτη αναιρέσεις καθημερινότητά μας, πραγματοποίησαν οι ερευνητές αρχαιολόγοι στην Μικρά Ασία. Συγκεκριμένα, στα Μύρα της Λυκίας, όπου βρίσκεται και η Βασιλική του Αγίου Νικολάου.
Ανακάλυψαν θαμμένη κάτω από τη γη, μια μικρή εκκλησία 900 περίπου ετών. Η οποία, παρά τους εννέα και πλέον αιώνες ύπαρξής της, διατηρείται σε άριστη κατάσταση.....

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΝΣΚΕΝΔΗΣ: μια αναφορά με πολλά ερωτηματικά




Το πιο σημαντικό γεγονός στη πρώην σοβιετική ένωσηπρέπει να θεωρηθεί αυτό που συνέβη στις 8 μ.μ. της 14ης Ιουλίου 1983, Κοντά στο χωριό Σοσνόβσκα, στη Σοβιετική Κεντρική Aσία, ΒΑ της Τασκένδης.

Καθώς είπαν οι μάρτυρες. ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα. Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν, τρία ελικόπτερα, εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή. Φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο Φρούνζε, μια πόλη με πληθυσμό 450.080 κατοίκων, έλεγαν ότι οι ερευνητές είχαν προσδιορίσει το προφίλ του αεροσκάφους που είχε συντριβεί: ήταν κυκλικό, σε σχήμα δίσκου. με διάμετρο περίπου 30 μέτρα. Επίσης, βρέθηκαν Καμένα απομεινάρια δύο σωμάτων που έμοιαζαν με ανθρώπινα. τα οποίο μεταφέρθηκαν αλλού...

Τρελά καλοκαίρια...

Η κατανάλωση μούρων δρα ευεργετικά στον εγκέφαλο

Βελτιώνουν τη μνήμη και προστατεύουν από το Αλτσχάιμερ

Έδιναν σύνταξη επί 8 χρόνια σε…νεκρό!

Ακόμα και για 8 χρόνια συνεχιζόταν η καταβολή της σύνταξης σε πεθαμένο συνταξιούχο όπως διαπίστωσε από τις διασταυρώσεις το υπουργείο εργασίας.

Ο έλεγχος έφερε  στο φως 321 ανάλογες υποθέσεις που  παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα . Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθώς σύμφωνα με τα ανήκουστα στοιχεία έχουν καταγραφεί 8500 υπεραιωνόβιοι από τους οποίους οι 500 εμφανίζονται να έχουν ηλικία πάνω των 110 ετών.

Στο εξής θα υποχρεώνονται  οι δήμοι και τα ληξιαρχεία κάθε μήνα να στέλνουν στα ταμεία τα ονόματα  των θανόντων για να διακόπτεται η καταβολή της σύνταξης...

Γιατί τόση επιμονή κ.Μπατζελή ;

Γράφει ο Γιάννης Ζογάκος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εφαρμόζει εδώ και αρκετά χρόνια το πρόγραμμα «Δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους της χώρας».

Πρόκειται για δωρεάν διανομή τροφίμων (λάδι, φέτα, μακαρόνια, ρύζι κλπ) σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού (πολύτεκνοι, παλιννοστούντες ομογενείς, ΑΜΕΑ, μητροπόλεις που οργανώνουν συσσίτια κλπ).

Το κόστος του προγράμματος είναι περίπου 20 εκατ.¤ κατ΄έτος και το υλοποιούν διάφορες «ανάδοχες» εταιρείες που παίρνουν τη δουλειά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Συνήθως οι «ανάδοχοι» του έργου δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και αναθέτουν fason την παρασκευή-τυποποίηση των τροφίμων σε σχετικές επιχειρήσεις.

Για αρκετά χρόνια τώρα το έργο αναλαμβάνει ως «ανάδοχος» η εταιρεία «NUTRIA A.E.» του επιχειρηματία κ.Ζαβάκου, που διατηρεί επιχείρηση τυποποίησης ελαιόλαδου στον ¶γιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Φέτος η εργασία ανατέθηκε πάλι στη «NUTRIA A.E.», αλλά η απόφαση ανάθεσης της «αναδοχής» του έργου ακυρώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί αλλά ..........

FT: Μάθημα από τη Βραζιλία για τον Γ. Παπανδρέου

Μαθήματα από τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Luiz Inacio Lula da Silva μπορεί να πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, στο «πως μια κεντροαριστερή κυβέρνηση μπορεί να μετατρέψει τη δημοσιονομική αυστηρότητα σε πολιτικό όφελος», ισχυρίζεται ο αρθρογράφος των Financial Times, Alan Beattie.

«Το να βάζει κανείς σε τάξη ένα κληρονομημένο χάλι μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό πολιτικό αφήγημα ανάκαμψης και λύτρωσης, όσο δυσάρεστες και εάν είναι οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν», λέει ο Beattie...

Νταβελιστάν...

thumbΤης Τζένης Κ.
Υπάρχει ένα υποσύνολο της ελληνικής κοινωνίας (μικρό αλλά σε καμία περίπτωση αμελητέο) που δεν έχει παροπλιστεί από τις εξελίξεις στη χώρα...Αντιθέτως. Οργανώνεται, συγκροτεί πυρήνες δράσης, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση, ενημερώνεται, πειραματίζεται, αυτοαξιολογείται, σταθμίζει τις παραμέτρους, βάζει τον πήχη διαρκώς ψηλότερα, εξελίσσει τα μέσα που διαθέτει και σίγουρα κάνει αισθητή την παρουσία του στην καθημερινή ζωή του τόπου. Πρόκειται για ένα φυτώριο αεικίνητων ιδιοσυγκρασιών, δυναμικών οντοτήτων που, μέρα με τη μέρα, αποκτά τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να μετουσιώσει – όπως ακριβώς το λέει ο πρωθυπουργός μας- «την κρίση σε ευκαιρία». : Είναι η πολλά υποσχόμενη μικροκοινωνία των απανταχού κλεπτών. Όσο κι αν αιφνιδιαστήκατε ,ξαναδιαβάστε όλα τα παραπάνω και θα δείτε πως δε θα διαφωνήστε μαζί μας. (Να διευκρινίσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν εννοούμε τους επίσημους κλέφτες. Εννοούμε τους ανεπίσημους).....

Αυθάδεια νεόπλουτων τσαρλατάνων και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ




Ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδειά του είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απ τον αέρα που τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω

Αυτό που γνωρίζω και που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα)  να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη....

Οι πληροφορίες της ημέρας

  1. Υπάρχει είδος καρχαρία που μπορεί να βγάλει καινούργια οδοντοστοιχία σε 8 μέρες.
  2. 1 μέρα στον πλανήτη αφροδίτη ισοδυναμεί με 243 μέρες στη γή.
  3. Οι αρσενικοί πιγκουίνοι επιβιώνουν 2 μήνες χωρίς φαγητό.
  4. Άν φύγεις απο το Τόκιο στις 7 το πρωί με αεροπλάνο,θα φτάσεις στη Χονολουλού στις 8 παρα τέταρτο το βράδυ της προηγούμενης μέρας!
  5. Μία μύγα που πνίγηκε μπορεί να επανέλθει στη ζωή με τη χρήση αλατιού!
  6. Το μάλλινο ολόσωμο μαγιό που συνήθιζαν να φορούν παλαιότερα οι άνθρωποι,ζύγιζε 20 κιλά όταν βρεχώταν!
  7. Όσο πιό κρύο είναι το κλίμα,τόσο πιό κοντά είναι τα πόδια των θηλαστικών που ζούν και αναπτύσσονται στην περιοχή.
  8. H πόλη του Μεξικό βυθίζεται απο 6 χιλιοστά έως 39 εκατοστά κάθε χρόνο!
  9. Υπάρχει μουσείο απόλυτα αφιερωμένο στο σέξ και βρίσκεται στην Νέα Υόρκη.
  10. Ο συνθέτης Arnold Schoenberg φοβώταν πάρα πολύ τον αριθμό 13 και τελικά πέθανε Παρασκευή και 13.

Πηγή

Στο πανεπιστήμιο με... λευκή κόλλα!


Τα «παράλογα» των φετινών πανελλαδικών

Με γραπτά (πολύ) κάτω από τη βάση υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων πήραν το εισιτήριο για 28 ΑΕΙ και ΤΕΙ. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να βρέθηκαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνοντας... λευκή κόλλα, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όπου υποψήφιος μπήκε με 868 μόρια ή βαθμολογία 0,91...

Ο νόμος της φυλακής..


Κρατούμενοι των φυλακών Τριπόλεως

Συμπλοκή στις φυλακές Τριπόλεως όπου οδηγήθηκε ο βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης Ρένι Τραϊκοβα από το Ελαιοχώρι της Αρκαδίας...

Οι βάσεις και η Αννούλα

thumb

Από το Μαρικάκι
Και να που η κατάργηση της βάσης του 10 το έκανε το θαύμα της, κι εκεί που δεκάδες τμήματα ΑΕΙ και κυρίως ΤΕΙ χαμηλής ζήτησης που κινδύνευαν να κλείσουν απειλώντας τις οικονομίες των τοπικών κοινωνιών που τα φιλοξενούν, μπορεί τώρα να πάρουν μια παράταση ζωής. Τα περισσότερα από αυτά τα τμήματα βέβαια δεν έχουν λόγο ύπαρξης – δημιουργήθηκαν για την τόνωση της εμπορικής κίνησης σε διάφορες περιφερειακές πόλεις - και είναι ήδη στοχοποιημένα για κλείσιμο ή συγχωνεύσεις. Στο μεταξύ, με την σημαντική πτώση των βάσεων που προκάλεσε η κατάργηση της βάσης του 10, σε σημείο τμήματα να δέχονται εισακτέους με βαθμολογίες κάτω του 10, η απαξίωσή τους γίνεται ακόμη πιο κραυγαλέα.....

15.000 προσλήψεις αναπληρωτών..

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της υπουργού Παιδείας με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την πρόσληψη 15.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, από τους οποίους οι 7.800 θα είναι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκτός στόχων τα έσοδα και τον Αύγουστο – Ξηλώνονται διοικητές εφοριών


- Παρά το «καμπανάκι» του προηγούμενου μήνα, τα έσοδα έπεσαν ξανά έξω
- Τα έσοδα ο μεγάλος κίνδυνος της κυβέρνησης, που δηλώνει προς τα έξω αισιόδοξη
- Νέα έκτακτη σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το πρωί της Παρασκευής

Τι πρέπει να προσέχουν οι φοιτητές..

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κατέφθασαν στα Ιωάννινα οι πρώτοι νεοεισαχθέντες Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Από 250-350 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές ενοικίων για τις γκαρσονιέρες, ενώ τα δυάρια φτάνουν μέχρι και τα 450 ευρώ, τιμές που διαμορφώνονται ανάλογα με την παλαιότητα της κατοικίας και τις παροχές που προσφέρει.

Robyn Fred Falke remix - dancing on my own

Ghost......γαματο το κομματι


2 προσευχές για απόψε ...

18 καλοκαιρια μετα - August Moon (το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι)






2 προσευχές για απόψε ...



"Σε παρακαλώ βοήθησε με να δεχτώ αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω"

ή

"Σε παρακαλώ βοήθησε με να αλλάξω αυτά που δεν μπορώ να δεχτώ !"

Υ.Γ.

Ghost......
......όλο πηγαινο-έρχομαι,
αλλά χωρίς να στέκομαι πια και να κοιτάζω, να παρατηρώ......πονάει.....

Bild: Ο φόβος της χρεωκοπίας επιστρέφει στην Ελλάδα


Με μελανά χρώματα περιγράφει η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα Bild, την κατάσταση της οικονομίας τονίζοντας ότι ο φόβος της χρεωκοπίας επιστρέφει στη χώρα, η οποία ζει τον εφιάλτη της αιματηρής οικονομίας, που έχει ως αποτέλεσμα την βαθειά ύφεση και τη μεγάλη ανεργία.
Στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ της με τον τίτλο «Τι κάνουν οι Έλληνες με τα δισεκατομμύριά μας;», η γερμανική εφημερίδα Bild δίνει τη δική της απάντηση: «Τρέμουν για τις δουλειές τους και φοβούνται το μέλλον».

Στο δεύτερο γκρουπ του Champion League ο ΠΑΟ


Πανηγυρισμοί και στην Ελλάδα με τη νίκη της Οσέρ

Η πρόκριση της Οσέρ επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν πανηγυρίστηκε μόνο στη Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «πράσινοι» ανεβαίνουν πλέον στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας του Champion League και προσδοκούν σε καλύτερη κλήρωση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan