Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«Έφυγε» ο Χρήστος Μακρής

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης, ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής, ο οποίος μεταφέρθηκε πριν από 3 ημέρες στο Θριάσιο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση.
Το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω παχυσαρκίας και ζούσε μαζί με τη μητέρα του στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία.
Ο Χρήστος Μακρής είχε γίνει γνωστός από την συνεργασία του με τον Γιώργο Μητσικώστα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALTER.



newsbomb

Γιάννης Λάτσιος-Νατάσα Θεοδωρίδου: έξαλλη η Μενεγάκη

Ενοχλημένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με τη σχέση Γιάννη Λάτσιου-Νατάσας Θεοδωρίδου, που όσο παιρνάνε οι μέρες γίνεται πιο στενή. Τι τρέχει με Λάτσιο-Θεοδωρίδου;

Φαίνεται πως η φιλία μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου θεωρείται λήξασα. Η Μενεγάκη έχει ενοχληθεί από τις συχνές κοινές εξόδους Λάτσιου-Θεοδωρίδου που μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εθεάθη για άλλη μια φορά στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου στην τελετή λήξης των κινηματογραφικών βραβείων της Ελευθεροτυπίας, προκαλώντας για άλλη μια φορά τα σχόλια του τύπου.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε οτι Λάτσιος-Θεοδωρίδου....

Από στρίγγλα αρνάκι: 8+1 τρόποι να την ηρεμήσεις όταν έχει τα νεύρα της

Φωνές, καβγάδες, νευρά. Άλλες φόρες φταις, άλλες πάλι, όχι αλλά εσύ την πληρώνεις στο τέλος. 8+1 μικρά μυστικά θα την καλμάρουν στο λεπτό και θα κερδίσεις πίσω την ησυχία σου.

Μην παίξεις το παιχνίδι της

Ό,τι κι αν γίνει μην νευριάσεις. Θα τσαντιστεί ακόμα περισσότερο γιατί θα νιώθει ότι τσακώνετε μόνη της, αλλά και να τσακωθείς τι θα βγάλεις; Αν νιώθεις να χτυπάς κόκκινο μέσα σου, σκέψου θετικά και λέγε στον εαυτό σου ότι δεν θα της επιτρέψεις να σε...

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΠΙΟ "ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ" ΚΑΜΕΡΑ

Ακόμη και ο πιο νομοταγής οδηγός, μπορεί να αισθάνεται... ρίγος, όταν "επισημαίνεται" από τη φωτογραφική μηχανή, που ελέγχει την ταχύτητα, στην άκρη του δρόμου.

Γιατί πολύ απλά, αυτές οι κάμερες δεν έχουν κανέναν περιορισμό. Ελέγχουν τον αριθμό πινακίδων, για να βεβαιωθούν ότι οι οδηγοί είναι ασφαλιστικά και φορολογικά τυπικοί.

Η εν λόγω κάμερα, μετρά επίσης την απόσταση μεταξύ των οχημάτων και λαμβάνουν εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου - για να βεβαιωθούν ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας.

Το τελευταίο όπλο στην τεχνολογία για τις κάμερες ταχύτητας, μπορεί να "συλλάβει" σκηνές από μακρινή απόσταση....

Η Αρχή της "Πλύσης εγκεφάλου"

Η "Πλύση εγκεφαλου" ειναι ενας όρος που χρησιμοποιουμε πολύ τις μέρες μας. Αυτος ο ορος ξεκίνησε με το πειραμα ενος Αμερικανου γιατρού του Δρ Εϊγουιν Κάμερον (Ewen Cameron) την δεκαετία του 1950. Ο Καμερον πίστευε ότι είχε βρεί μια θεραπεία για τη σχιζοφρένεια. Η θεωρία του ήταν ότι ο εγκέφαλος μπορεί να επαναπρογραμματιστεί και να σκέφτει με υγιή τρόπο με την επιβολή μιας νέας σκέψης σε αυτόν. Η μέθοδός για την επιβολή σκέψης ...

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Models

Νεκρός βρέθηκε την Πέμπτη (4/11) στο σπίτι του στη Μελβούρνη, ο James Freud, frontman της σημαντικής αυστραλιανής μπάντας, The Models.


Λεπτομέρειες για τον τρόπο που πέθανε δεν υπάρχουν ωστόσο όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Μάλιστα το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε μόλις μία εβδομάδα αφού οι Models μπήκαν στο αυστραλιανό Rock n Roll Hall Of Fame.

O James Freud που ήταν 51 ετών πάλευε για χρόνια με τον αλκοολισμό και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει δύο σχετικά βιβλία που είχαν γίνει best seller.

Ήταν μέλος των Models από το 1982 ως το 1988 όπου και διαλύθηκαν. Μαζί τους κυκλοφόρησε τρεις δίσκους, ανάμεσα τους και τον Out of Mind, Out of Sight που ήταν και η μεγαλύτερη τους επιτυχία....

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων στους παραβάτες από τους οποίους έχουν αφαιρεθεί.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους παραβάτες οδηγούς που στο παρελθόν η τροχαία προχώρησε σε αφαίρεση των πινακίδων των οχημάτων τους, καθώς ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αποφάσισε την επιστροφή στους κατόχους των πινακίδων, αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, των μοτοσικλετών και των μοτοποδηλάτων τους.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο διευκόλυνσης των ψηφοφόρων που θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος την Κυριακή.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε δε θα εκτελούνται οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατά την εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται ότι δεν επιστρέφονται .....

Ιταλική Vs Αμερικάνικη TV

italian_sexy_hostes_2.jpgΑυτή είναι η οικοδέσποινα ενός talk show της Ιταλικής τηλεόρασης!Δείτε και την οικοδέσποινα του αντίστοιχου παιχνιδιού στην Αμερική και συγκρίνετε!.....

Η υποχώρηση του εδάφους στο λιμάνι Chibatão.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, δείχνει τη στιγμή της υποχώρησης του εδάφους που συνέβη στο Λιμάνι Chibatão στην Βραζιλία, στις 17/10 και προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές. Ένα πραγματικά μοναδικό και τρομαχτικό θέαμα που σπάνια μπορείς να το αποτυπώσεις στον φακό.



πηγή

Συνέλαβαν ανεμοπτεριστή που έβγαζε φωτογραφίες!

Ένα απίστευτο περιστατικό, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, και, συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ρεπόρτερ». Απλές λήψεις φωτογραφιών από αέρος ανεμοπτεριστή, προκάλεσαν συναγερμό και κινητοποίηση στην τοπική αστυνομία. Όλα συνέβησαν όταν ο ανεμοπτεριστής –όπως προέκυψε εκ των υστέρων- θέλησε την Παρασκευή να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι, που δεν είναι άλλο από τη λήψη αεροφωτογραφιών.
Ο Έλληνας μεσήλικας φωτογράφος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Ρεπόρτερ», θέλησε να φωτογραφήσει το....

Τραπεζίτης καψούρης με την Ευγενία!

Γνωστός τραπεζίτης είναι καψούρης με την Ευγενία Μανωλίδου. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο σιτεμένος κύριος μιλάει για την καψούρα που έχει για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του www.gossiptv.gr ο εν λόγω κύριος στέλνει σχεδόν καθημερινά λουλούδια και εδέσματα από γνωστά Delicatessen του Κολωνακίου και της Κηφισίας, στα γυρίσματα της εκπομπής της, προσέχοντας να μην υπάρχει τα όνομά του στις αποστολές στην Ευγενία.

Η ίδια πάντως δεν έχει καν ασχοληθεί με την περίπτωσή του!

protothema

Τεράστια νίκη - μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ!

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας πανάξια στην Τούμπα της Βιγιαρεάλ με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Μια νίκη που στέλνει την ελληνική ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου και τον καθιστά πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους "32".

Ήταν μια νίκη - επιβράβευση της πίστης και της αφοσίωσης. Της πίστης στη νίκη και της αφοσίωσης στα προπονητικά πλάνα. Ο "Δικέφαλος" έδωσε στα πρώτα λεπτά χώρο στους Ισπανούς, ωστόσο πολύ σύντομα ισορρόπησε και οι επιθέσεις του, κυρίως από αριστερά, ήταν πιο επικίνδυνες. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα παίχτηκε μακριά από τις δύο περιοχές. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, να πετυχαίνει το γκολ από στημένη φάση και να μην απειλείται ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα:

Κρίμα κι άδικο για τον Άρη...

Όχι μόνο τη νίκη, αλλά το θρίαμβο άξιζε ο Άρης στο Λεβερκούζεν επί της Μπάγερ, με βάση την εκπληκτική του απόδοση. Αντ' αυτού, όμως, στο τέλος (στο 90΄...) έχασε με 1-0, πληρώνοντας την αστοχία -αλλά και την ατυχία του- στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο...

Ο Άρης μπήκε εξαρχής θαραλλέα στο παιχνίδι και γενικά στο πρώτο ημίοχρονο ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί. Από την πλευρά τους οι Γερμανοί, που δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην καλά στημένη "κιτρινόμαυρη" άμυνα, απείλησαν μόνο με ένα μακρινό σουτ που βρήκε το δοκάρι του Σηφάκη. Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της και είχε ευκαιρίες, όχι απλώς να προηγηθεί, αλλά να τελειώσει και το παιχνίδι. Κι από μια άτυχη στιγμή στο τέλος δεν πήρε ούτε καν τον ένα βαθμό, που έστω κι αυτός θα του έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Γιουρόα Λιγκ. Τώρα, όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν...

Καταθέσαμε 7.989 υπογραφές για την άρση της βουλευτικής ασυλίας στον πρόεδρο της Βουλής

Mην ακουμπάτε στον τοίχο, μη πατάτε στο πεζοδρόμιο ΜΗ !!!!
αυτά ήταν τα λόγια του σκοπού στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου.
Τόση απορία σε μάτια αστυνομικού δεν είχα ξαναδεί (ως τότε)
-Τι είστε εσείς ;;;
-Τέσσερις άνθρωποι είμαστε πολίτες, είπαμε
-Δεν επιτρέπεται να είστε εδώ, απάντησε
-Εδώ που ;
-Εδώ στο πεζοδρόμιο.......

Σε κλάσματα δευτερολέπτου οι αστυνόμοι έγιναν 3
Οι διαπραγματεύσεις μας για την παραμονή μας στο πεζοδρόμιο συνεχίστηκαν, με ένα διάλογο που γελοιότερος αυτού ίσως να μην υπήρξε ποτέ πριν σε πεζοδρόμιο....
-Είμαι πολίτης και έχω δικαίωμα να βρίσκομαι στο πεζοδρόμιο.
-Όχι σε αυτό το πεζοδρόμιο !!!
-Γιατί ;;;;;

-Γιατί αυτό το πεζοδρόμιο είναι έξω από το προεδρικό μέγαρο!
-Είναι ιδιωτικό το πεζοδρόμιο;;;
-Όχι.
-Τότε γιατί δε μπορούμε να μείνουμε εδώ ;;
-Γιατι από εδώ συνήθως δεν περνάει κόσμος.
Οι τέσσερις γίναμε οκτώ, δέκα κι έφταναν κι άλλοι, με ταξί , μηχανές, πεζοί κρατώντας στα χέρια τους έντυπα με υπογραφές.
Έντρομος ο σκοπός !!!
"Κίνηση στο πεζοδρόμιο του προεδρικού μεγάρου.Συνωστισμός για την ακρίβεια."
Είμαστε πλέον 20 πολίτες και περίπου 30 αστυνομικοί, ένστολοι και μη, εκτός από τον προϊστάμενο ασφαλείας του προεδρικού μεγάρου που έφτασε με μια μαύρη mercedes και προχώρησε πεζός προς το μέρος μας.
-Δε μπορείτε να βρίσκεστε εδώ, είπε.
-Γιατί;;
-Γιατί δε συνιθίζεται πολίτες να βρίσκονται έξω από το προεδρικό μέγαρο.
-Θέλουμε να μπούμε μέσα, να καταθέσουμε ένα αίτημα
(στη θέα του χοντρού φάκελου , πρέπει να κοκκίνησαν τα μάγουλά του αν και είχε ήδη ενημερωθεί ήδη από τους προηγούμενους ότι τον έλεγξαν.)
-Να πάτε στη βουλή. Εδώ δε μπορείτε να περάσετε.
Και να χωριστείτε!!! Δε μπορείτε να περπατάτε όλοι μαζί !!!
-Γιατί;;;;
-Για να μη φαίνεστε πολλοί!!!!! (ναι το είπε....)

Μιά κλούβα έφτασε και μια διμοιρία ΜΑΤ μας περικύκλωσε...

Προετοιμασία Παπανδρέου για τον μαραθώνιο (video)



πηγή

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ …. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΕΙΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ & ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ …



πηγή

Έρχονται καραβάνια Τούρκων για να ψηφίσουν

Τουλάχιστον 20.000 Τούρκοι (πρώην κάτοικοι Θράκης που είναι γραμμένοι στα ελληνικά δημοτολόγια, αλλά έχουν μετακομίσει και μένουν στην Τουρκία) φτάνουν από αύριο στην Ελλάδα για να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος ο μηχανισμός του Συλλόγου Αλληλεγγύης ΄΄Τούρκων΄΄ Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσσας, για μετακίνηση 8.000 ΄΄ψήφων΄΄ σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντρωση των ψηφοφόρων. Όπως δημοσίευσαν τα τουρκικά μέσα, ήδη έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τη μετακίνηση ψηφοφόρων την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης – παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού:

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ:«Ονούρ, ρίξε µας µια µατιά» από ξελιγωμένες ανεγκέφαλες στο Ζάπειο - Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕΣ

ΞΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Πανζουρλισµός. Στο Ζάππειο θαυµάστριες του τούρκου πρωταγωνιστή δεν κρατήθηκαν και διέκοψαν τη συνέντευξη του Χαλίτ Εργκέντς και της Μπεργκιζάρ Κορέλ για να φωτογραφηθούν µαζί τους.
Εγινε του... Ονούρ. Ως το Ζάππειο ταξίδεψε από τη Σπάρτη η 78χρονη Σταυρούλα Καραγκιουλέ για να δει από κοντά τον κατά κόσµον Χαλίτ Εργκέντς και την Μπεργκιουζάρ Κορέλ. Ε κι ο Εργκέντς σηκώθηκε συγκινηµένος και χειροφίλησε την ηλικιωµένη θαυµάστριά του. Βλέµµατα γεµάτα αγωνία, λαχάνιασµα, κοφτές κινήσεις και απότοµες αλλαγές κατεύθυνσης. Στόχος, ένας: ο Ονούρ και η Σεχραζάτ. Αλλά κυρίως ο Ονούρ, δηλαδή ο Χαλίτ Εργκέντς.


Χαµός. Για ένα βλέµµα, για µια πόζα µαζί στη φωτογραφική µηχανή ή το κινητό. Το αυτόγραφο, εισιτήριο για πτήση στα ουράνια. «Με το µωρό, µε το µωρό. Α photo with the baby» έλεγε ασθµαίνοντας η 18χρονη Γκοάρ Χεµτσιάν, που έβγαλε για βόλτα µε το καρότσι την µόλις ενός έτους αδελφή της Μελίνα βοηθούσε και η λιακάδα και έφτασε ώς το Ζάππειο για να απαθανατίσει εκείνους που την κάνουν να σπαράζεικάθε βράδυ από τις τηλεσυχνότητες του Αntenna. Αγχος και χαρά µαζί.
«Είστε πολύ δηµοφιλείς. Η κυρία από εδώ ήρθε από τη Σπάρτη τρεις ώρες δρόµο για....

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ-VIDEO ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ..



πηγή

Τα 17 λεπτά που απέτρεψαν μια τραγωδία

Λίγο πριν την έκρηξη αφοπλίστηκε το δέμα από την Υεμένη

Δεκαεπτά λεπτά πριν εκραγεί αφοπλίστηκε ένα από τα παγιδευμένα δέματα από την Υεμένη με προορισμό τις ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπρις Ορτφέ.

Τα δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα από την Υεμένη με προορισμό συναγωγές στις ΗΠΑ εντοπίστηκαν στις 29 Οκτωβρίου στη Βρετανία και το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, τα παγιδευμένα δέματα είχαν κατασκευαστεί από τον Ιμπραήμ Χάσαν αλ Ασίρι, τον πυροτεχνουργό της Αλ Κάιντα, που είχε φτάξει και τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ήταν κρυμμένος στα εσώρουχα του νεαρού Νιγηριανού, κατά την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης ανήμερα των Χριστουγέννων του 2009.


Πηγή

Παράνομες εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους

Στον εισαγγελέα η υπόθεση εγγραφών κοινοτικών πολιτών

Αμφισβητείται η νομιμότητα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κοινοτικών πολιτών σε τουλάχιστον 72 περιπτώσεις στο δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το πόρισμα της διενεργηθείσας ΕΔΕ, που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ύστερα από εντολή του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών,..

Αθήνα, όπως Ουγκάντα!

Αθήνα, πόλη σε ανθρωπιστική κρίση, όπου πλέον έρχονται να συνδράμουν οργανώσεις από τη Νορβηγία και την Ολλανδία, όπως ακριβώς οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου, που μέχρι τώρα πήγαιναν στην Ουγκάντα, το Τατζικιστάν και σε άλλα μη αναπτυγμένα κράτη. «Αυτό είναι πολύ πικρό» σχολίασε ο γιατρός Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξη Τύπου της Οργάνωσης, που αποφάσισε πλέον να δράσει εντός των τειχών, «σαν να είναι μια αποστολή εξωτερικού»...

10 Πασίγνωστοι ηθοποιοί που γουστάρουν το "χόρτο" και "την πίνουν" δημόσια..!!

Zach Galifianakis
Τα λόγια είναι περιττά.. Όλοι τον γνωρίζουμε από τη μεγάλη επιτυχία Hangover και όλοι έχουμε δει το βίντεο που το "σκάει" σε ζωντανή εκπομπή..!!




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ...

Κατασκόπευε τους δημοσιογράφους ο Σαρκοζί !

Γαλλικό περιοδικό κατηγορεί τον Γάλλο Πρόεδρο για κατασκοπεία.
Μετά από μια αρκετά δημοσιοποιημένη μηνυτική αναφορά της Le Monde που κατηγόρησε την Γαλλική κυβέρνηση οτι επιχειρεί να φιμώσει τους Γάλλους δημοσιογράφους "ψαχουλεύοντας" στα σπιτια και τα γραφεία τους, χτες το σατυρικό περιοδικό Le Canard Enchaîné, δημοσίευσε άρθρο όπου κατηγορεί την κυβέρνηση για κατασκοπεία.
Σύμφωνα με το κείμενο, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί "διατάζει" τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας να θέτει υπό παρακολούθηση κάθε τόσο τους δημοσιογράφους που δημοσιεύουν κακές ειδήσεις για την κυβέρνηση του, ειδικά μετά το σκάνδαλο με την σιδηρά κυρία της L'oreal, Κα. Bettencourt.
Το κείμενο ακολουθεί μετά από μια σειρά διαρρήξεων σε σπίτια γνωστών δημοσιογραφων τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, από όπου εκλάπηκαν υπολογιστές και σκληροί δίσκοι και τίποτε άλλο..Θύμα ήταν και ο Gerard Davet της Le Monde αλλά και άλλοι γνωστοί Γάλλοι δημοσιογράφοι.

Η αντιπολίτευση απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Σαρκοζί "το πνευματικό παιδί του Ρίτσαρντ Νίξον" (για να θυμηθούμε το σκάνδαλο Γουότεργκειτ).
Αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία από τον γαλλικό τύπο.


Πηγή

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Έγκυος είχε μείνει μια ''καθυστερημένη διανοητικά Tουρκάλα σε ένα χωριό,την άκουσαν να φωνάζει όταν έσπασαν τα νερά' και την πήγαν στο νοσοκομείο,εκεί γέννησε έναν μικρο νεφελιμ το οποίο πέθανε πολύ γρήγορα από ''άγνωστους λόγους' σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο και η ταχύτητα ανάπτυξης του ήταν ανεξήγητα γρήγορη




Πηγή

ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ (Ανέκδοτο)

Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωολογικό κήπο. Τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει την περιήγηση :
- Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι ανά 2 χρόνια.
- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; λέει η σύζυγος με ειρωνικό ύφος.
- Τα βλέπω, τα βλέπω, απαντάει ο σύζυγος με ταπεινωμένο ύφος
Συνεχίζει ο ξεναγός :
- Προχωράμε παρακάτω. Αυτός εδώ είναι ο μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1 μπαμπουινάκι το χρόνο!
- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; ξαναλέει η σύζυγος
- Τα βλέπω, τα βλέπω, απαντάει ξανά ο σύζυγος
- Προχωράμε παρακάτω, συνεχίζει ο ξεναγός. Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι. Τρώει 3 κιλά φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 45 δευτερόλεπτα!
- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; λέει αυτή τη φορά ο σύζυγος με δικαιωμένο ύφος.
- Ναι! Αλλά κι εσύ τα βλέπεις τα κέρατα; απαντάει η σύζυγος


Πηγή

Κάντε το iPhone…Flash-άκι

Το μόνιμο πρόβλημα των κατόχων iphone και ipod που δεν έχουν κάνει jailbreak την συσκευή τους και θέλουν να την χρησιμοποιούν σαν USB Flash Drive έφτασε στο τέλος του.

Από σήμερα και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου το Phone disk διατίθεται δωρεάν και είναι η απόλυτη εφαρμογή για την συγκεκριμένη χρήση.

Με το που εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την iOS συσκευή σας σαν ένα USB Flash Drive, με τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε σχεδόν όλα τα αρχεία της.

Η εφαρμογή...

Διαψεύδει ο Μόντριτς για Μπαρτσελόνα


Ο Λούκα Μόντριτς διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.
Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ αστειευόμενος γι’ αυτές τις φήμες τόνισε χαρακτηριστικά ότι μόνο ως… αντίπαλος θα πάει στη Βαρκελώνη...

"Κάνω έκκληση στους ιερείς μας: πίστη δεν είναι το... ρευστό!"

ΕΙΜΑΙ 22 EΤΩΝ. ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ, ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ Κ ΕΦΥΓΑΝ. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΧΤΗΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ.

ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΩΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

"ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ", ΛΕΝΕ. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ΤΡΙΣΑΓΙΑ, ΚΗΔΕΙΕΣ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΟΛΑ! .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΕΤΣΙ ΠΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Κ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΡΕΥΣΤΟ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΕΧΩΒΙΤΗΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ Κ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

angelgr88



Πηγή

Τούνελ διακίνησης ναρκωτικών στα σύνορα Μεξικού - ΗΠΑ

Επίτευγμα... μηχανικής είναι ένα ιδιαιτέρως πολύπλοκο τούνελ που χρησιμοποιούσαν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών και συνδέει τη νότια Καλιφόρνια με το Μεξικό.

Πρόκειται για μία σήραγγα μήκους 550 μέτρων, εφοδιασμένη με σιδηροτροχιά, φωτισμό και σύστημα εξαερισμού που ανακάλυψε η αμερικανική μεθοριακή αστυνομία!

Η υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης Συνόρων των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το τούνελ συνδέει αποθήκες στην περιοχή Οτάι Μέσα της Καλιφόρνια με την Τιχουάνα, στο Μεξικό.

Οι Αμερικανοί πράκτορες ανακάλυψαν επίσης περισσότερους από 20 τόνους μαριχουάνας, στη διάρκεια των ερευνών στη σήραγγα.

Τα μεξικανικά καρτέλ έχουν ανοίξει αρκετά τούνελ κάτω από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, τα τελευταία χρόνια, για να διακινούν ναρκωτικά, συνδέοντας πόλεις στο μεξικανικό έδαφος με την Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Το μεγαλύτερο από αυτά τα τούνελ είχε μήκος 731 μέτρα.

Σας θυμίζει κάτι??

Πατήστε ΕΔΩ


Πηγή

Κάτι σοβαρό «παίζεται» τούτες τις ώρες στην Ελλάδα

Αυτή η υπόθεση με τους παγιδευμένους φακέλους δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι μια πολύ βρόμικη ιστορία σε κάθε περίπτωση και ως προς την «πολιτικότητά» της και ως προς το timing. Πολλά περνούν από το μυαλό μου, αλλά δεν έχω απάντηση, καθώς δεν διαθέτω πληροφορίες σχετικά. Ήθελα μόνον μέσω του «Ακτιβιστή» να εκδηλώσω την ανησυχία μου, καθώς η υπόθεση αυτή έρχεται να επιδεινώσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και να φορτίσει το προεκλογικό κλίμα με στοιχεία τρόμου και εξωγενούς απειλής. Είναι προφανές ότι κάποιοι κάτι ετοιμάζουν, σε επίπεδο καταστολής και έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα. Και αυτοί μάλλον ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας.

Ο διεθνής τύπος...

Αλλο ένα "καρφί" για τον Ελληνικό τουρισμό...

Oδηγία των ΗΠΑ προς τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν την Ελλάδα!
Οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες με το οποίο καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τα ταξίδια τους στην Ελάδα, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Στην οδηγία επισημαίνεται ότι «στη διάρκεια των τελευταίων δυο ημερών ένας αριθμός πακέτων - βομβών εστάλησαν μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών σε ξένες πρεσβείες στην Αθήνα. Μερικές εξεράγησαν και άλλες κατεστράφησαν από την αστυνομία με ελεγχόμενες εκρήξεις».
Σημειώνεται επίσης ότι η ελληνική αστυνομία έχει συλλάβει δυο υπόπτους και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναφέρεται ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή του Φαλήρου, η οποία, όμως, είναι αποτέλεσμα ληστείας και δεν σχετίζεται με την υπόθεση των βομβών.
«Όπως πάντα», συνεχίζει το σημείωμα, «ενθαρρύνουμε τους Αμερικανούς πολίτες να λειτουργούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες με γνώμονα την κοινή λογική και εάν ανακαλύψουν ή είναι αποδέκτες ύποπτων πακέτων, να μην επιχειρήσουν να τα ανοίξουν, αλλά να καλέσουν τον αριθμό για τα επείγοντα περιστατικά της αστυνομίας».


Πηγή

Ζήτησε να μπει η 17χρονη κόρη του φυλακή επειδή έπαιζε σε ταινίες πορνό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, ο πατέρας της νεαρής ηθοποιού, ζήτησε από το περιφερειακό δικαστήριο της πόλης... Κουεζόν να απαγορευτεί η προβολή των ταινιών που συμμετέχει η ανήλικη κόρη του.
Η κοπέλα πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες, εκ των οποίων η μια προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους της Μανίλας. Η ταινία μπορεί να μην κατατάσσεται στην κατηγορία του σκληρού πορνό αλλά ανήκει στην κατηγορία «ακατάλληλη για κάτω των 15 ετών». Το πολύ γυμνό, οι προκλητικές και αποκαλυπτικές σκηνές, έχουν εξοργίσει τον πατέρα της 17χρoνης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα καταγγέλλει ότι η κόρη του «όχι μόνο δείχνει το κορμί της αλλά συμπεριφέρεται εξαιρετικά προκλητικά με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της, εμπλεκόμενη σε καυτές σκηνές και στις δύο ταινίες».
Ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι η κινηματογράφηση και η προβολή της ταινίας «αποτελεί απροκάλυπτη έκθεση ανήλικου και κατάφωρη παραβίαση του νόμου περί ανηλίκων καθώς και του Οικογενειακού Κώδικα».


Πηγή

Επιδόματα Μαμούθ για τους Βουλευτές




Πηγή

«ΓΙΑΛΑΤΖΙ» ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
Εκτός από την ανεξαρτησία του, τις ελπίδες και την υπομονή του, ο Ελληνικός λαός, έχει απολέσει και ένα μεγάλο μέρος, του εισοδήματος του.
Είτε με τις περικοπές του μισθού του, είτε με την συνεχώς ανερχόμενη ακρίβεια των αγαθών ….
Μια αισχροκέρδεια, κάποιων πολυεθνικών κυρίως, που την υποθάλπει η ανικανότητα της κυβέρνησης, στο να μπορέσει να τους ελέγξει, η επιτέλους, να τους κλείσει, για να δουλέψει πλέον πιο υγιώς, η αγορά ….
Βέβαια …ουτοπία να............ περιμένει κάποιος τέτοια λεβεντιά, από μια κυβέρνηση που την απαρτίζουν … γλωσσομαθείς ! , που άλλο πια από το ‘’yes men’’ δεν γνωρίζουν … Ίσως και το … ‘’yes lady’’ όταν απευθύνονται στην Μερκελ . Άνθρωποι άτολμοι έως δειλοί, που αφήνουν να μας γελοιοποιεί όλη η … αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής λαμογιας . Να μας στραγγίζουν, αυτοί που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μας ταλανίζουν, με τις παρεμβάσεις τους, πάνω στην εθνική μας ανεξαρτησία …. Θέλοντας να το παίξουν … εξουσιαστές και αρχι-ευρωπαίοι, μα εισπράττοντας πάντα, από μας το πρώτο … συνθετικό της λέξης .
Τώρα γιατί ρε γαμώτο, με τέτοια ατολμία, με τέτοια δουλοπρέπεια, καθόμαστε και απολογούμαστε, με τον ανακριτικό προβολέα να σημαδεύει την μάπα μας ; Γιατί θα πρέπει κύριε Πρωθυπουργέ να ‘’στηνόμαστε’’ με την πλάτη στον τοίχο, σ’ αυτούς που ακόμα μας χρωστανε τις πολεμικές αποζημιώσεις, για την μια ακόμα καταστροφή που μας προξένησαν τότε ; Γιατί αφήνεις Πρωθυπουργέ, να εγκαλούμεθα, από αυτούς που μας δάνειζαν, για να μας τα ξαναπαίρνουν πίσω στο ακέραιο ; Με τους τόκους που μας βαζανε και με τα παλιά όπλα που μας πουλούσαν . Που μας υποχρέωναν δηλαδή να αγοράζουμε ….
Όπλα παλιάς τεχνολογίας, η όπλα κατεστραμμένα και υποβρυχια γερμένα, και εμείς … σιωπή Μούγκα , μη χαλασουμε τις σχεσεις μας ….
Που μας έχουν οδηγήσει Πρωθυπουργέ, αυτές οι σχέσεις ; Και για πόσο ακόμα θα τα κατεβάζουμε, για να μην χαλάσεις εσύ τη σχέση σου με την Μερκελ και τη λέσχη ‘’Μπιντελμπεργκ’’ ;
Μήπως πια ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε να κάνουμε τις κότες ; και να τους δείξουμε … αυτά που έχουν τα … κοκόρια και κάνουν τη διαφορά, από τις κότες ;
Γιατί εσύ μπορεί να θες Πρωθυπουργέ να κανείς τον καλό στους ευρωπαίους, όταν όμως αυτοί σαν λαό μας γράφουν … στο δεύτερο συνθετικό της λέξης (Ευρω-παιος) εμείς τότε τι πρέπει να κάνουμε ;
Είναι ερώτημα κρίσης . Μπαίνεις παρακαλώ στον κόπο να μας απαντήσεις ;
Γιατί θεωρώ πως κουραστήκαμε να το παίζουμε τόσο πια … ευρωπαίοι .
Να κάνουμε λίγο τους Βλάχους ;
Γιατί που ξέρεις ; Αν μας κάτσει ;





Πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΣΤ για να καταλάβετε αν έχετε μυωπία...


Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.
Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε τη... Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη πηγαίνοντας μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε τη Marilyn Monroe...


Πηγή:http://www.clopyandpaste.blogspot.com/

Ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες...!

Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα.


Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες.

Η έρευνα περιλαμβάνει...

Πονταρίσματα στο Europa!

Ο Πάνος Παπατσώρης για λίγα... δευτερόλεπτα έχασε την τριάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του blog του στο gazzetta.gr προτείνει τρεις αναμετρήσεις από το Γιουρόπα Λιγκ.

Το σεντόνι μάτωσε στη τελευταία φάση του αγώνα Μίλαν-Ρεάλ, όπου η «Βασίλισσα» έβαλε γκολ στο 94', για να μην πληρωθεί η τριάδα που είχε το διπλό για τη Μαρσέιγ, που εξελίχθηκε σε περίπατο, μια και οι Γάλλοι ακόμη τέρματα βάζουν, και τα 2-3 τέρματα στο Οσέρ-Άγιαξ, το οποίο έληξε με σκορ 2-1. Αυτά είναι, πονάς περισσότερο, δυστυχώς, όταν χάνεις έτσι στην τελευταία φάση, έχοντας μια καλή τριάδα που καλοπλήρωνε μέχρι τα χασομέρια.

Στα φρέσκα, τα πονταρίσματα θα πάρουν τα παιχνίδια από το Europa...

Στους κινηματογράφους το Νησί της Σιωπής (Δείτε τη ταινία πιο κάτω)


Στις 11 Νοεμβρίου βγαίνει στη μεγάλη οθόνη η "Σπιναλόγκα: Το νησί της Σιωπής."

Είναι η κινηματογραφική ταινία, που γύρισε το 1957, η σκηνοθέτης Λίλα Κουρκουλάκου, σε σενάριο Βαγγέλη Χατζηγιάννη, με πρωταγωνιστές τους Ορέστη Μακρή, Γιώργο Καμπανέλλη, Νίνα Σγουρίδου και Γιάννη Σπαρίδη, που εκπροσώπησε μάλιστα την Ελλάδα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Πρόκειται για μία ιστορική ταινία, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και στη μετέπειτα ιστορία του νησιού και των κατοίκων του, αφού έγινε η αφορμή να κλείσει το λεπροκομείο της Σπιναλόγκας και οι ελάχιστοι εναπομείναντες, πρώην λεπροί, να μεταφερθούν στο νοσοκομείο λοιμωδών στην Αγία Βαρβάρα», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ταινίας, η οποία θα προβληθεί σε αποκατεστημένη, ψηφιακά, κόπια.

H σκηνοθέτης Λίλα Κουρκουλάκου,...

Το θρίλερ με τα παγιδευμένα δέματα συνεχίζεται - Eπί 9 ώρες πακέτο - βόμβα έκανε το γύρο της Αθήνας

- Ωρες ατελείωτες κούριερ είχε πάνω στο μηχανάκι του την βόμβα
- Ελεγχόμενη έκρηξη στον φάκελο - βόμβα στην Καλλιθέα - Προοριζόταν για την Πρεσβεία της Γαλλίας
- Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για “αδέσποτα” δέματα - Απιστευτη αποκάλυψη από τον γάλλο υπουργό Εσωτερικών
- Εισαγγελική έρευνα για το δέμα στον Μπερλουσκόνι
Το σήριαλ με τα παγιδευμένα δέματα συνεχίζεται και σήμερα. Και όχι μόνο στην Ελλάδα. Και στο εξωτερικό.

'Ομως αυτό που έγινε από χθές μέχρι σήμερα με ένα πακέτο - βόμβα είναι απερίγραπτο! Το πακέτο - βόμβα....

Μουσταφάογλου: Η Ελλάδα έχει μπατιρίσει, θα φέρουμε βοήθεια στη Θράκη από την Τουρκία


Συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η Σιμπέλ Μουσταφάογλου αποδεικνύοντας ότι αυτά που είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες περί «τουρκικής μειονότητας» στην ελληνική Θράκη δεν ήταν ένα λάθος της στιγμής, ή το αποτέλεσμα της επιρροής άλλων παραγόντων της μειονότητας γνωστών, για τις προκλητικές ιδέες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί τις οποίες αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα «Μεταφράσεις Νέα τουρκικών Εφημερίδων» η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, επισκέφτηκε τον συνοικισμό Καλκάντζα της Κομοτηνής.(ΓΕΩΡΓΙΕ Β ' ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ )
Στην επίσκεψη την συνόδεψαν ο πρόεδρος της «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής Κοράϊ Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και υποψήφιοι. Η Μουσταφάογλου στην ομιλία της ανέφερε πως είναι ανάγκη ο συνοικισμός να σωθεί από την φτώχεια και για αυτό το λόγο θα πρέπει «Η ψήφος του Τούρκου να πάει στον Τουρκικό συνδυασμό».

Πηγή

Η φάρσα του MTV στον Σάκη Ρουβά!



Το ελληνικό MTV σχεδίασε την πιο αιφνιδιαστική απονομή βραβείου!!!

Ημέρα Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, μεσημέρι…

Απιστία: 10 λόγοι που οι γυναίκες συγχωρούν τους άντρες


Φοβάται να μείνει μόνη της, πιστεύει ότι θ' αλλάξεις ή απλά σ' αγαπάει. Είναι μόνο μερικοί από τους λόγους θα την κάνουν να συγχωρήσει την απιστία σου.
Στατιστικά και μόνο να το δεις οι γυναίκες συγχωρούν πιο εύκολα την απιστία. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στο μυαλό της και την ωθεί να μην σ' αφήσει!

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ( ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;)

Αν προσπαθήσουμε να αριθμήσουμε τα σύγχρονα προβλήματα του τόπου μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τη δυσλειτουργία και την κακοδιαχείριση των εξουσιών (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική), την παρακμή των θεσμών (οικογένεια,σχολείο, εκκλησία) και για αρκετή ώρα να συγκεντρώνουμε σοβαρούς λόγους που ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Σίγουρα, όσον αφορά τον τελικό ενεργούντα, ο μέσος πολίτης δε φέρει ευθύνη για την κατάντια αυτή, καθώς είθισται να είναι πολιτικός ή κάποιο επώνυμο στέλεχος του όλου συστήματος.
Ως πότε όμως θα υποκρινόμαστε για το ποιος φέρει ευθύνη για τη χορήγηση δύναμης σε αυτά τα πρόσωπα, τόσο μεγάλης έτσι ώστε να επηρεάζουν το μέλλον του τόπου και των οικογενειών μας; Η συνήθης απάντηση του Έλληνα σε αυτή την ερώτηση ακούει στη φράση ΄΄γιατί, εγώ τους ψήφισα;΄΄ . Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε, αλλά ακόμα και αυτό εκμαιεύει μία μεγάλη αλήθεια…. Υπεύθυνοι είμαστε μόνο εμείς. Ας αντιληφθεί ξεχωριστά ο καθένας από εμάς ότι υπάρχει τεράστια ατομική ευθύνη που επιλέγονται μη ικανά πρόσωπα να οδηγήσουν το κράτος και την κοινωνία στη στοιχειώδη πρόοδο.

Το φαρμακείο της γιαγιάς...

Βότανα, λεμόνι, μέλι, μαγειρική σόδα, αλάτι, ξίδι και σκόρδο επιστρατεύονται για να ανακουφίσουν από τον πόνο, να απαλύνουν τον βήχα, να απαλλάξουν από τις ψείρες στα μαλλιά και να ρίξουν τον πυρετό. Τα σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν αρκετά από τα γιατροσόφια της γιαγιάς μας....

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ

Την Άντερλεχτ υποδέχεται απόψε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (22:05, ΑΝΤ1) με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα παραταχθεί απέναντι στους «μωβ» με αρκετές απουσίες, όμως αν θέλει να συνεχίσει στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα πρέπει να κατακτήσει το τρίποντο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του στην αποψινή αναμέτρηση τους...

Αίρεται η απαγόρευση του καπνίσματος σε μικρά μπαρ και καφέ στην Ολλανδία

Τη μερική άρση του μέτρου της απαγόρευσης του καπνίσματος σε ορισμένες κατηγορίες μπαρ και καφέ αποφάσισε η κυβέρνηση της Ολλανδίας.


Συγκεκριμένα, ο νέος νόμος θα επιτρέπει το κάπνισμα σε μπαρ μικρότερα των 70 τμ, στα οποία εργάζεται μόνο ο ιδιοκτήτης τους και όχι άλλοι υπάλληλοι.


Η απαγόρευση θα...

Θλιβερό και ελεεινό ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ με ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ στα Τρίκαλα

Για ακόμη μια φορά το ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ της πόλης, έχασε την ψυχραιμία του και άρχιζε να βρίζει τον …εαυτό του.

Άρχισε να βρίζει τις «πηγές» του που του τα δίνουν όλα στο πιάτο για να παριστάνει τον… ξερόλα όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ούτε τι συμβαίνει γύρω του και ΚΛΕΒΕΙ ειδήσεις που τις παρουσιάζει ως δικές του …48 μέρες μετά…

Όσο για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τα κεριά και την καρτούλα στα νεκροταφεία, απολάμβανε την ίδια ώρα στην Ασκληπιού την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ δημοσιότητα του και ότι ακόμα και η κρατική τηλεόραση ασχολήθηκε μαζί του…

ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ξέρουν ποιος είναι και μόνο ο …ξερόλας δεν ήξερε. ΚΑΤΑΝΤΙΑ …

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο… ξερόλας «έχει χάσει την μπάλα» και φυσικά αυτό το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ όλη η Τρικαλινή κοινωνία…

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ όταν θα μπορέσεις να γράψεις ένα κείμενο στην ζωή σου, ονόματα να δώσεις εσύ που είσαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, όπως το έχεις παραδεχθεί δημοσίως και ζεις μόνο για το πώς θα κάνεις κακό σε ανθρώπους, «ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΣ» και πως θα ΑΡΜΕΞΕΙΣ τον κρατικό κορβανά….


πηγή

Πάμε καλά;;;;;

Ακούστε το νέο τραγούδι του Ανδρέα Στάμου...

Ακούστε το νέο τραγούδι του Ανδρέα Στάμου με τίτλο '7 Ψυχές'




πηγή

...Εξαιρούνται τα μεγάλα σου μάτια, τα πυκνά σου μαλλιά

Ο Μαρινάκης ζήτησε την εξαίρεση Κάκου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συναντήθηκε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε την εξαίρεση του Κάκου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων είχε «θερμή» συνομιλία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο. Πηγές αναφέρουν ότι ο Μαρινάκης εξέφρασε την δυσφορία του για την διαιτησία του Κάκου στο ντέρμπι.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις τους αγώνα. Άγνωστη παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Πιλάβιος, ο οποίος φέρεται, σε πρώτη φάση, να αντιδρά στο αίτημα του προέδρου της Σούπερ Λίγκ.

Πηγή

Κατάστημα στην ομόνοια είχε τα κλεμμένα... στη βιτρίνα

Με ένα σμπάρο οι αστυνομικοί χτύπησαν... τρία “τρυγόνια”


Μια σύλληψη στη Νίκαια αποκάλυψε ένα ολόκληρο κύκλωμα. Το πλήρωμα ενός περιπολικού “έπεσε” πάνω σε έναν 32χρονο την ώρα που είχε “ανοίξει” ένα αυτοκίνητο και προσπαθούσε να πάρει το cd....

Πάτρα: Δίμετρη καλλονή το δόλωμα άγριας ληστείας!

Ο 64χρονος κολακεύτηκε και άρχισε να ονειρεύεται στιγμές απόλαυσης στην αγκαλιά της…

Η νεαρή καλλονή άφηνε υποσχέσεις… Ο 64χρονος, παρά το γεγονός ότι την γνώριζε ελάχιστα, παρασύρθηκε και έκλεισε ραντεβού για νυχτερινή έξοδο. Οι δυο τους συναντήθηκαν και η 30χρονη γυναίκα, του πρότεινε να πάνε σε ένα μέρος, για το οποίο έπρεπε να περάσουν από τη διασταύρωση των Μποντεϊκων, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Όταν έφτασαν εκεί ο 64χρονος κατάλαβε ότι η καλλονή που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το δόλωμα για μια άγρια ληστεία…

Οι καυτές φοιτήτριες-βίζιτες από την Πάτρα επιστρέφουν!

Επανέρχονται οι πασίγνωστες φοιτήτριες- βίζιτες, Εύη και Λιζέτα, καθώς ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του ροζ κυκλώματος στην Πάτρα, η ροζ αγγελία τους εμφανίστηκε και πάλι σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Πριν από ένα χρόνο, σάλος είχε ξεσπάσει με ροζ φοιτήτριες-βίζιτες στην Πάτρα που πουλούσαν σεξουαλική ικανοποίηση σε κυρίους άνω των 45 χρονών με γερά πορτοφόλια. Η ροζ αγγελία με τις φοιτήτριες είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά στις 2 Οκτωβρίου 2009 σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών και μάλιστα, με γυμνή φωτογραφία των κοριτσιών.

Η ίδια ροζ αγγελία...

Φάρμακο επιταχύνει την ανάρρωση έπειτα από εγκεφαλικό

Σημαντική ανακάλυψη Αμερικανών επιστημόνων

Με επιτυχία δοκιμάστηκε σε πειραματόζωα ένα νέο φάρμακο που γεμίζει ελπίδες τους ανθρώπους που έχουν πάθει εγκεφαλικό. Το φάρμακο αυτό μπλοκάρει ένα μόριο, το οποίο εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο....

Έφτασαν οι Γερμανοί συνοριοφύλακες

Για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης στην Ορεστιάδα
Στην Ελλάδα έφτασαν σήμερα οι 40 αξιωματικοί της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας, που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της FRONTEX για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία στη χώρα μας.

Η γερμανική αποστολή αποτελείται από άνδρες και γυναίκες, που θα έχουν στη διάθεσή τους επτά υπηρεσιακά οχήματα και άλλα τέσσερα εφοδιασμένα με θερμογραφικές κάμερες. Σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις, θα παραμείνουν στη χώρα μας έως το τέλος του έτους.

Συνολικά η FRONTEX θα θέσει 175 συνοριοφύλακες στην Ελλάδα από τα κράτη-μέλη της ΕΕ. Πρόκειται για την πρώτη αποστολή των ομάδων ταχείας επέμβασης για την ασφάλεια των συνόρων (Rapid Border Intervention Teams, RABIT) που συστάθηκε το 2007 στο πλαίσιο της FRONTEX. H Ελλάδα είχε ζητήσει προ ημερών δυνάμεις και τεχνικά μέσα από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φύλαξης Συνόρων FRONTEX για να αντιμετωπίσει την εντεινόμενη πίεση στα σύνορά της από το κύμα παράνομης μετανάστευσης.


πηγή

H Google προσφέρει αμοιβή σε όσους βρουν κενά ασφάλειας στις ιστοσελίδες της

Μετά την επιτυχία του προγράμματος “bug bounty” της Google, κατά το οποίο πριμοδοτεί hackers για να βρουν τυχόν κενά ασφάλειας που υπάρχουν στον περιηγητή Chrome, η εταιρία τώρα δήλωσε ότι θα πληρώνει σε μετρητά όποιον αναφέρει κενά ασφάλειας που υπάρχουν στις ιστοσελίδες της.

Η Google αποκαλεί το πρόγραμμα αυτό πειραματικό, αλλά υποστηρίζει ότι θα δώσει στους ερευνητές ασφάλειας νέα κίνητρα ώστε να αναφέρουν τα κενά ασφάλειας απευθείας στους υπεύθυνους ασφάλειας της εταιρίας. Δήλωσε επίσης ότι με τον τρόπο αυτό θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους όσους συνεισφέρουν ανά τακτά διαστήματα και ελπίζουν ότι το νέο αυτό πρόγραμμα θα προσελκύσει νέους ερευνητές, ενώ ταυτόχρονα οι χρήστες θα νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η ιδέα είναι να έχει η Google την ευκαιρία<…>

να διορθώσει τις ευπάθειες προτού οι κακοί της υπόθεσης αναλάβουν δράση.Συνεπώς, οι ερευνητές ασφάλειας θα πρέπει να ενημερώνουν επώνυμα την Google για τυχόν κενά ασφάλειας, πριν αυτά έρθουν στη δημοσιότητα και θα αμείβονται ανάλογα με την κρισιμότητα της ευπάθειας από 500 δολάρια μέχρι και 3.133 δολάρια.

Μέχρι στιγμής η Google έχει πληρώσει περίπου σε 50 περιπτώσεις για αναφορές σφαλμάτων του περιηγητή Chrome από τον περασμένο Ιανουάριο. Με αυτό το πρόγραμμα για το διαδίκτυο, η εταιρία ανοίγει νέους ορίζοντες.


πηγή

Ετοιμαστείτε για "αντίποινα του ...χαβαλέ". Προφυλακίσθηκαν οι δύο "νεαροί" που συνελήφθησαν στο Παγκράτι.!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την τυπική απολογία που έδωσαν στην δεύτερη ειδική ανακρίτρια οι δύο ..."αθώοι" νεαροί (!) που συνελήφθησαν για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά φακέλων σε πρεσβείες.
Ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος, που μεταφέρθηκαν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρωί στην Ευελπίδων, αρνήθηκαν να απολογηθούν - προφανώς καθ' υπόδειξιν των ..."προοδευτικών" συνηγόρων τους - δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία.
Οι δύο ..."νεαροί" κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα.
Τα κακουργήματα αφορούν τα αδικήματα των τρομοκρατικών πράξεων από κοινού, της τρομοκρατικής οργάνωσης, της προμήθειας κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού και κατά συρροή και της έκρηξης από κοινού και κατά συρροή.


πηγή

Το Facebook βγάζει έδρες..

Το Facebook τείνει να γίνει το πλέον ισχυρό όπλο για όσους θέλουν να βγουν πρώτοι στις εκλογές...

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι οι υποψήφιοι στις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές οι οποίοι έχουν τους περισσότερους "φανς" στο Facebook ήταν εκείνοι που επικράτησαν στο τέλος.

Στις 98 έδρες που ήταν υπό διεκδίκηση στην Βουλή των Αντιπροσώπων, οι 69 υποψήφιοι που είχαν τους περισσότερους φίλους στο Facebook κατάφεραν να εκλεγούν, ενώ μόνο οι 24 δεν τα κατάφεραν.

"Οι πολλοί θαυμαστές ισοδυναμούν με ένα ποσοστό νίκης της τάξεως του 74% στις σημαντικές εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων" σημείωσε το Facebook.

"Περισσότερο από το 82% των 34 εδρών στην Γερουσία κερδήθηκαν από τους υποψήφιους που είχαν τους περισσότερους οπαδούς" προσθέτει η ιστοσελίδα.


πηγή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κι άλλο ύποπτο δέμα, το όγδοο σήμερα

Σε τράπεζα στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Μέρλιν
Ένα ακόμη ύποπτο δέμα ελέγχεται αυτή την ώρα από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας, το οποίο άφησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής κοντά σε τράπεζα στην περιοχή του Συντάγματος. Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί λόγω του ύποπτου δέματος.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι πυροτεχνουργοί έχουν φθάσει στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Μέρλιν για να ελέγξουν το ύποπτο δέμα. Πρόκειται για το όγδοο πακέτο που αναστατώνει σήμερα την ΕΛ.ΑΣ.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan