Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Φράουλα διάβασε... Τέρμα οι αταξίες.....


Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, λιγότερο από εφτά ώρες βραδινού ύπνου αποτελούν πρόβλημα τόσο για τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού μας όσο και για την ειδικότερη της επιδερμίδας μας. Δείτε τί μπορείτε να κάνετε με απλές, καθημερινές κινήσεις.

Ουρανοξύστης στυλ Lego από εμπορευματοκιβώτια


Τι θα γινόταν αν οι ουρανοξύστες θα μπορούσαν να προσαρμοστούν και να μεταμορφωθούν σχεδόν τόσο εύκολα όσο θα μπορούσε ένας σωρός Lego; Οι Kok Keong Tew & Linshou Wang εξερευνούν αυτή την πιθανότητα με τη σχεδίασή τους που τιτλοφορείται Προσαρμόσιμος πύργος. Αποτελούμενο από...

δε λες κουβεντα






Δε λες κουβέντα,
κρατάς κρυμμένα μυστικά
και ντοκουμέντα
κι ακούω μόνο
συνθήματα μεταλλικά
των μικροφώνων

Ξέρω τ' όνομά σου
την εικόνα σου και πάλι από την αρχή
ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας
μια αλλιώτικη ζωή

Περνούν οι νύχτες,
τα δευτερόλεπτα βαριά
στους λεπτοδείκτες
ζητώντας κάτι
που να μη γίνεται ουρλιαχτό
κι οφθαλμαπάτη

Ξέρω τ' όνομά σου
την εικόνα σου και πάλι από την αρχή
ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας
μια αλλιώτικη ζωή

Στων χιλιομέτρων
την ερημιά και στη σιωπή των χρονομέτρων
ακούγονται τώρα
σειρήνες μεταγωγικά κι ασθενοφόρα

Ξέρω τ' όνομά σου
την εικόνα σου και πάλι από την αρχή
ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας
μια αλλιώτικη ζωή.



Μας άφησε... μπρίθλες!


Το βίντεο μετά το 1ο λεπτό... τα σπάει!

Χωρίς σχόλια. Απλώς δείτε το!

Μαθήτρια δικαιώνεται για τις… γυμνές φωτογραφίες της



Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά πράγματι ένα σχολείο στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ τιμωρήθηκε με δικαστική απόφαση να πληρώσει 33.000 δολάρια για τις γυμνές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό μίας μαθήτριας!

Τι έγινε ρε παιδιά....

                           Μητέρα στα Τρίκαλα δεν ξέρει ποιόν έχουν …πατέρα τα παιδιά της



Απίστευτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση μιας οικογένειας στα Τρίκαλα, καθώς η μητέρα....

Νεαροί Βρετανοί κάνουν σεξ σε δημόσια θέα

Χαμός γίνεται κάθε βράδυ στα στενά γύρω από τα μπαράκια που βρίσκονται στην Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο. Νεαροί Βρετανοί, που κάνουν τις διακοπές τους στην Πάφο, μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ πηγαίνουν πίσω από τους χώρους που βρίσκονται τα μπαρ και κάνουν σεξ.
Αρκετοί ντόπιοι που μένουν στην περιοχή έχουν αντιληφθεί το τι γίνεται και τους έχουν διώξει πολλές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μιας και οι νεαροί συνεχίζουν το βιολί τους.Οι ντόπιοι,

Ποια είναι τα 10 πιο συχνά αναπάντητα ερωτήματα των τελευταίων 10 ετών!

Τα "ρητορικά" ερωτήματα
"Ποιο είναι το νόημα της ζωής;"
,
"Υπάρχει Θεός;"

"
Οι ξανθιές είναι πιο διασκεδαστικές;"

βρίσκονται στην κορυφή του τοπ 10, των πιο συχνών ερωτήσεων που δεν έχουν απάντηση!

Τα στοιχεία προέρχονται από τη διαδικτυακή υπηρεσία "ask" που είναι από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης απαντήσεων στο Ίντερνετ.

Τα 10 πιο συχνά "αναπάντητα" ερωτήματα των τελευταίων 10 ετών είναι:

1. Ποιό είναι το νόημα της ζωής;
2. Υπάρχει Θεός;
3. Οι ξανθιές είναι πιο διασκεδαστικές;
4. Ποιά είναι η καλύτερη δίαιτα;
5. Είναι κανείς εκεί;
6. Ποιό είναι το πιο δημοφιλές άτομο στον κόσμο
7. Τι είναι αγάπη;
8. Ποιό είναι το μυστικό της ευτυχίας;
9. Απεβίωσε ο Tony Soprano;
10. Πόσα χρόνια θα ζήσω;


Και αν αναρωτιέστε "ποιός είναι ο Tony Soprano", η εταιρεία μας ενημερώνει ότι η ερώτηση αυτή έγινε επειδή στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε στις ΗΠΑ με τίτλο «The Sopranos», δεν ήταν ξεκάθαρο αν πέθανε ή όχι ο πρωταγωνιστής!



πηγή

Ο πρώην σύζηγος της Jennifer Lopez στις audition του American Idol

O πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez, Ojani Noa θα τραγουδήσει στην audition του American Idol, στο Los Angeles ενώπιον της ίδιας της τραγουδίστριας η οποία έιναι...

η νέα κρίτης του reality, μετά από συμφωνία αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων που έκλεισε με τη παραγωγή του παιχνιδιού. Σύμφωνα μάλιστα με τον manager του Noa, θα τραγουδήσει μία από τις επιτυχίες της πρώην συζήγου του.

Ο γάμος της δημοφιλούς λατίνας star και του κουβανικής καταγωγής πρώην σερβιτότορου πραγματοποιήθηκε το 1997 και διήρκησε μόλις ένα χρόνο. Η σχέση τους μετά το διαζύγιο παρέμεινε φιλική όμως το 2002 ο Noa θέλησε να εκδώσει βιβλίο για τη σχέση τους, αναγκάζοντας την Lopez να προχωρήσει σε δικαστικές μεθόδους για την απογόρευση έκδοσης οποιουδήποτε εντύπου που αφορούν την ίδια.

Η πρώτη πτήση αεροπλάνου με συνθετικά καύσιμα

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι ρυπογόνες εκπομπές
Ο νοτιοαφρικανικός όμιλος πετροχημικών «Sasol», πρωτοπόρος στην έρευνα για τα καύσιμα του μέλλοντος, ανήγγειλε σήμερα ότι έγινε η πρώτη πτήση επιβατικού αεροπλάνου, στο δρομολόγιο Γιοχάνεσμπουργκ-Κέηπ Τάουν, με καύσιμα 100% συνθετικά.

Big Brother στα αποδυτήρια ιταλικών ομάδων!


Τα αποδυτήρια πριν τους αγώνες είναι άβατο. Ή μήπως όχι;

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ..


Άγριο μπέρδεμα. Μπερδεύτηκε και η ίδια και τα έκανε μαντάρα. "Μα είναι σύνθημα αυτό; Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή;" ρωτούσε τον συνδικαλιστή. Δεν βάλαμε τελείες γιατί δεν έβαλε η Τρέμη. Το είπε...
ολόκληρο και το ευχαριστήθηκε το κορίτσι. Και του σαλονιού και του λιμανιού...

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”


Εντατικά συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Όμηρου Ευστρατιάδη, “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”. Οι ηθοποιοί σε άκρως καλοκαιρινά σκηνικά διασκέδασαν με την ψυχή τους, φόρεσαν τα μαγιό τους , έκαναν το μπάνιο τους, αλλά και τις βόλτες τους με τις μηχανές.
Δεν λείπουν φυσικά και τα παραδοσιακά πειράγματα μεταξύ τους, αλλά και τα γέλια με τα αστεία σκηνικά, αλλά και το χιούμορ.

MTV: ο διαγωνισμός για τον τίτλο «Best Greek Act» ξεκίνησε!

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com ή/και ema.mtvgreece.gr.
Οι fan του MTV θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 να δώσουν στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες την ψήφο που θα τους φέρει πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο.
Τα «MTV Europe Music Awards», o μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στην Ευρώπη, υποδέχονται και φέτος τις Ελληνικές υποψηφιότητες για...

Κορυφαίες διαφημίσεις


πηγή

θεατρίνοι


Στήνουμε θέατρα και τα χαλούμε
όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε
στήνουμε θέατρα και σκηνικά,
αλλά η μοίρα μας πάντα νικά.
Και τα σαρώνει και μας σαρώνει
τους θεατρίνους, το θεατρώνη
υποβολέα και μουσικούς
στους πέντε ανέμους τους βιαστικούς.

Σάρκες, λινάτσες, πέπλα, στολίδια,
στίχους, συστήματα και τα φτιασίδια
φτερά και πούπουλα και τις κραυγές
κι τα λιογέρματα και τις χαρές
ριγμένα ανάκατα μαζί μ' εμάς
πες μου πού πάμε; πες μου πού πας;
Κοίτα τα νεύρα μας γυμνά στο δέρμα
σαν τις λουρίδες ονάγρου ή ζέβρα

Γυμνά κι ανάερα, στεγνά στην κάψα
πότε μας γέννησαν; πότε μας θάψαν!
Και τεντωμένα σαν τις χορδές
κάποιας κιθάρας. Ξύπνα και δες

και την καρδιά μας σαν το σφουγγάρι,
στο δρόμο σέρνεται και στο παζάρι
πίνει το αίμα και τη χολή
και του τετράρχη και του ληστή.


Ποίηση: Γιώργος Σεφέρης
Μουσική~Ερμηνεία: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης *
Δίσκος: όμορφοι και ηττημένοι - 2010



(κάνετε κλικ στον τίτλο!)

Μέγα σκάνδαλο!!Εμπορος κρεάτων με διπλή επιδώτηση στη Δυτική Ελλάδα

Μετά το γνωστό επιχειρηματία που κατάφερε να εισπράξει δύο φορές την επιδότηση των 230.000 ευρώ και δέυτερο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με πρωταγωνιστή γνωστό έμπορο κρεάτων από τη Πάτρα,ο οποίος κατάφερε με το ίδιο κόλπο να εισπράξει ποσό ύψους 500.000 ευρώ ως πρώτη δόση απο συγκεκριμένη επιδότηση ύψους 1.000.000 ευρώ το Δεκέμβριο του 2009.
Ο έμπορος οπώς μετέδωσε το Patra.tv πήγε στην Αχαική Τράπεζα έδωσε την εγγυητική του δανείου εισέπραξε το ποσό και στη συνέχεια πήγε στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υπέυθυνη δήλωση και ξαναείσπραξε το ποσό.
Ο γενικός Γραμματέας περιφέρειας Τάσος Αποστολόπουλος έχει μείνει άναυδος με τις αποκαλύψεις,ενώ δηλώνει οτι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Είναι πλέον σαφές οτι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα που δρούσε με τη συμμετοχή υπαλλήλων και δεν αποκλείεται να έρθουν στο φώς και άλλα σκάνδαλα.

Iglesias, Anastacia, Anderson: Tι απαίτησαν για να βρεθούν στη χώρα μας;


O λαμπερός μουσικός διαγωνισμός του EuroVoice θα φέρει ένα φαντασμαγορικό show στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Μία διοργάνωση υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που θα υποδεχτεί 33 υποψήφιους από όλη την Ευρώπη για να διαγωνιστούν στο τραγούδι. Η τηλεοπτική πανευρωπαική μετάδοση του διαγωνισμού απαιτεί την μεταφορά του show από το ΟΑΚΑ που είχε αρχικά προγραμματιστεί, στην πίστα του "Αθηνών Αρένα". Η ζωντανή μετάδοση της διοργάνωσης θα γίνει από τον ΑΝΤ1.

Αντιδρά η ΝΔ στην κλήτευση Καραμανλή

«Η “πράσινη πολυκατοικία” αποφάσισε με πρωτοβουλία του “θυρωρού” της, του ΛΑΟΣ, να κληθεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής».


Με τη δήλωση αυτή σχολίασαν οι βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στην προανακριτική, δια στόματος Νίκου Δένδια, την επιλογή της επιτροπής να καλέσει τον κ. Καραμανλή να καταθέσει για το Βατοπέδι.

Είναι πολλά τα λεφτά Βάϊο. Άστο καλύτερα...!

Aναβάλει για το νέο έτος τις εκσκαφές για τον θησαυρό του Αλή Πασά ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας.
Ήταν να ξεκινήσει στις 27 του μήνα αλλά οι απαιτήσεις του Δημάρχου Βασιλικής για 20% από το μερίδιό του τον οδήγησαν σε αναθεώρηση.
Σε μυστική συνάντηση που είχε με τον Βύρωνα Μπουτίνα (με τον γυιό του συγκεκριμένα) υπέγραψαν προσύμφωνο με μικρότερο ποσοστό και θα ξεκινήσει την εκσκαφή όταν ο δήμος Βασιλικής δεν θα υφίσταται, θα είναι πλέον δήμος Καλαμπάκας.

Για κάθε ενδεχόμενο κρατάει επαφές και με τον έτερο διεκδικητή του δήμου Καλαμπάκας Τάκη Σακελλαρίου...

πηγη

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο hot dvd της Ντούβλη

Αυτή τη βδομάδα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του δεύτερου hot dvd της Μαριάννας Ντούβλη και δεν θα μπορούσαμε να μην σας αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η παραγωγή της “Σειρήνα”, έκανε το θαύμα της αφού έκανε πράξη κάθε φαντασίωση του ανδρικού μυαλού ξεκινώντας το dvd με...
λεσβιακές σκηνές! Kαι αυτό είναι μόνο η αρχή αφού οι άνθρωποι της παραγωγής δεν αρκέστηκαν σ' ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή σ' ένα γκαράζ αλλά επέλεξαν και κάποιους εξωτερικούς χώρους προκειμένου να φαίνεται πιο... φυσικό και φυσικά είναι γυρισμένες εντός Αττικής και όχι στο εξωτερικό όπως είχε ακουστεί στο παρελθόν! Και η πρωταγωνίστρια όμως για ακόμη μια φορά τα “δίνει όλα”, αφού οι ατάκες της είναι γεμάτες φαντασία. Όσο για τους παρτενέρ... δεν είναι ένας, δεν είναι δυο αλλά τέσσερις! Εν αναμονή λοιπόν του dvd!

Στου Παπατόλια τη ποδιά σφάζονται παλικάρια..


Το τι γίνεται για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων απ' τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ δεν περιγράφεται. Το τι “ρουφιανιά” και τι ξεκατίνιασμα πέφτει δεν λέγεται μα την αλήθεια...

Ο Σάρας αγνόησε τη Ζαλγκίρις

Ο Σάρας αγνόησε τη Ζαλγκίρις Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μια από τις ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο οι πράξεις του Λιθουανού δείχνουν την επιθυμία που έχει να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της λιθουανικής ιστοσελίδας «www.15min.lt», πριν από ένα μήνα, η Ζαλγκίρις έκανε πρόταση στον 34χρονο γκαρντ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο εκείνος δεν απάντησε ποτέ, δείχνοντας σαφή προτίμηση στο «τριφύλλι».....

Συνέλαβαν 57χρονο που είχε στην κατοχή του τα προσωπικά στοιχεία σχεδόν όλων των Ελλήνων!


Βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία σχεδόν όλων των ελλήνων και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, επιχειρήσεων, στοιχεία αυτοκίνητων, ακινήτων και αλλά προσωπικά δεδομένα για τον εντοπισμό διάφορων πολιτών επιχείρησε να πουλήσει σε υπάλληλο ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ένας 57χρονος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Πελασγίας στο Περιστέρι...

Μιλησαν 58+1 ακινητα


Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο πολιτικός κόσμος και η Κυβέρνηση για την τύχη των χρημάτων των ελλήνων φορολογουμένων…
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που.....

Εκπαιδεύοντας το... ροµπότ


Φανταστείτε έναν κόσµο όπου το κάθε σπίτι θα έχει το δικό του ροµπότ. Και δεν θα είναι προγραµµατισµένο από πριν: ανάλογα µε το τι θα θέλετε να κάνει, θα του «κατεβάζετε» την κατάλληλη εφαρµογή. Το θέλετε να πλένει πιάτα; Το έµαθε. Το θέλετε να αρχειοθετεί λογαριασµούς; Το έµαθε. Κάτι άλλο;

Τρεις μήνες εκτός ο Ζιανί

Σε χειρουργική επέμβαση στον γοφό θα χρειαστεί να υποβληθεί ο Καρίμ Ζιανί της Βόλφσμπουργκ
Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν πως το διάστημα αποκατάστασης του Αλγερινού μέσου υπολογίζεται στους 2-3 μήνες.

Φυσικά, ο Ζιανί τέθηκε εκτός μάχης για το ματς της Τετάρτης στο «Ίμτεκ Αρένα» με το Αμβούργο την ώρα που ο Ντιέγκο δίνει μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος. Ανάλογα προβλήματα πάντως έχει και ο Άρμιν Φε που έμαθε την Τρίτη πως Ελία και Γκερέιρο δεν θα δώσουν το «παρών» στην συνάντηση με την Βόλφσμπουργκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Νταβίντ Γιάρολιμ.

Η Αστυνομία βρίσκεται αναμφισβήτητα προ των ιστορικών ευθυνών της

Οι μέρες που διανύουμε είναι σαφώς «γκαστρωμένες» και ενδέχεται να «γεννήσουν», σε άγνωστο χρόνο, καταστάσεις για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με βεβαιότητα την «ποιότητά» τους. Η πολιτική και οικονομική πίεση της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, προς τους πολίτες, έχουν διοχετεύσει ένα συνεχώς ογκούμενο κύμα αντίδρασης και δίκαιης οργής από όλους εκείνους που καλούνται να πληρώσουν τις παλιές και νέες επιλογές των πολιτικών που επέδραμαν στην χώρα ποικιλοτρόπως....

Τραυματίστηκε 39χρονος από πυρά αστυνομικών

Τον καταδίωκε η αστυνομία για ληστεία.
Από τα πυρά αστυνομικών τραυματίστηκε ένας 39χρονος άνδρας που καταδίωκαν οι αρχές. Συγκεκριμένα, σήμερα στην Καλλιθέα επί της συμβολής των οδών Ξενοφώντος και Ταγμ. Πλέσσα οι αστυνομικοί καταδίωκαν έναν 39χρονο που φέρεται να είχε κάνει νωρίτερα ληστεία. Ο δράστης πρόταξε το όπλο του κατά των αστυνομικών αλλά τραυματίστηκε από τα πυρά των τελευταίων.
Στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο όπλο. Ενεργείται προανάκριση.

Νωρίτερα η ελευθερία για τους μεταλλωρύχους;

Χιλιανή εφημερίδα προσδιορίζει τον απεγκλωβισμό τους στα μέσα Οκτωβρίου

Διαφάνεια και ελληνικό ποδόσφαιρο...


Από τον Ζoupinio
Το ποδόσφαιρο στην ελληνική κοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό το αποδεικνύουν οι πρόσφατες δηλώσεις του Κ. Μαρινάκη οι οποίες έτριξαν τα θεμέλια μίας 20ετούς φιλίας με τον πρόεδρο του Παναθηναικού Κ. Πατέρα.
Ακούγοντας λοιπόν τον Κ. Μαρινάκη να δηλώνει με περίσσια αποφασιστικότητα ότι "για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα να το ξεβρομίσουμε από ένα παρακράτος διαιτητών και παραγόντων", αναρωτήθηκα κατά πόσο υπάρχει αυτή η διάθεση από τις μεγαλύτερες και οικονομικά ισχυρότερες ομάδες του...
 ελληνικού πρωταθλήματος....

Η νέα Porsche 911 Speedster


ποτίνοντας φόρο τιμής στο πρώτο μοντέλο της Porsche που έφερε την ονομασία Speedster, την 356 Speedster, η παραγωγή της νέας Porsche 911 Speedster περιορίζεται στα 356 αυτοκίνητα.

Το διθέσιο μοντέλο διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας 911. Διατηρώντας την παράδοση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κατά 60 χιλιοστά χαμηλότερο και με μεγαλύτερη κλίση παρμπρίζ, το επίπεδο περίγραμμα της σπορτίφ μηχανικής κουκούλας και το χαρακτηριστικό double-bubble σκληρό κάλυμμα της μαλακής οροφής διαμορφώνουν το εντυπωσιακό προφίλ της νέας 911 Speedster.

Έτσι,...

Σάκη, πιάσε ενα Μάλμπουρο!


Θα υπάρξουν αποβολές στο 1ο Λύκειο και για …σπιτικές τυρόπιτες;


Να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα, επιχείρησε ο Διευθυντής Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Θεόδωρος Τσέλιος, σχετικά με τις αποβολές μαθητών που «πέφτουν» στο 1ο Λύκειο για αγορές …τυρόπιτας όχι από το κυλικείο του σχολείου αλλά από το κυλικείο του συστεγαζόμενου 1ου Γυμνασίου…

Βασανιστήρια για τα... μάτια μιας κοπέλας

Τα… μάτια ενός κοριτσιού ήταν η αιτία για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ένας 16χρονος στα χέρια τριών νεαρών στη Λαμία. Ο άτυχος μαθητής της Α’ Λυκείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις 18χρονους, οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμα και να τον κάψουν με τσιγάρο!

Οπως έγινε γνωστό, οι τρεις νεαροί έδρασαν ύστερα από...

Tο νέο ταλέντο της Ρωσίας...

Τα φάγαμε όλοι μαζί !!!







πηγη

Ήρθε στην Ελλάδα η Pamela Anderson! Όλες οι λεπτομέρειες!


Η Pamela Anderson έφτασε χθες βράδυ στη χώρα μας ντυμένη στα φούξια! Η άφιξή της οφείλεται στο διαγωνισμό EuroVoice! Μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στο King George! Η εκρηκτική ξανθιά η οποία θα είναι και παρουσιάστρια του EuroVoice, ζήτησε τρεις σουίτες για την παραμονή της!

Ο Σειρηνάκης...χορηγός της ομάδας των Ζωνιανών!


Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός της εταιρείας “Σειρήνα”, που σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή των hot dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη και κατάγεται από την Κρήτη, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ομάδα των Ζωνιανών , τον Ερμή, και να αναλάβει την χορηγία της...

Facebook: Διαψεύδει φήμες ότι ετοιμάζει τηλέφωνο

Η διοίκηση του Facebook, διέψευσε την Κυριακή φήμες ότι σκέφτεται να κατασκευάζει το δικό της κινητό τηλέφωνο, δηλώνοντας ότι στόχος της είναι να εμβαθύνει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χάιμι Σκόπφλιν, εκπρόσωπο τύπου του Facebook, η εταιρεία...
«δεν πρόκειται να κατασκευάσει δικό της τηλέφωνο». Τα σχέδια του Facebook περιλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο τη διεξοδική έρευνα με ορισμένους κατασκευαστές.

Το Facebook αριθμεί πλέον περισσότερα από 500 εκατομμύρια μέλη και έχει ήδη δώσει στην κυκλοφορία ειδικές εφαρμογές (applications) για διάφορα τηλέφωνα κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση στην τοποθεσία.

Έρευνα για βρόμικο χρήμα στο Bατικανό

Είκοσι τρία εκατομμύρια ευρώ της τράπεζας κατασχέθηκαν



Νέο σκάνδαλο, αυτή τη φορά οικονομικής φύσης, ρίχνει τη σκιά του στην Αγία Έδρα, καθώς έγινε γνωστό ότι διεξάγεται έρευνα για παραβίαση της νομοθεσίας κατά του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος σε βάρος του προέδρου της τράπεζας του Βατικανού (IOR).

Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA, 23 εκατομμύρια ευρώ της τράπεζας κατασχέθηκαν.

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού και το γραφείου του προέδρου της τράπεζας αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση.

Αντικείμενο έρευνας στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής αποτελεί επίσης ένας άλλος υπεύθυνος της τράπεζας...

H Google προειδοποιεί για την ιστοσελίδα του Popbitch

Η Google έχει εκδώσει μια προειδοποίηση για τη δημοφιλή βρετανική ιστοσελίδα με κουτσομπολίστικο περιεχόμενο, Popbitch.
Οι χρήστες που προσπάθησαν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα προειδοποιήθηκαν από το εργαλείο ασφαλούς περιήγησης της Google, ότι το site μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή τους.
Από τις 18 σελίδες που δοκιμάστηκαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια των τελευταίων 90 ημερών, 13 σελίδες οδηγούσαν...

Pavlos΄ Limit UP!

Είναι ποτέ δυνατόν εν μέσω οποιασδήποτε μορφής κρίσης η μετοχή μίας εμπλεκόμενης εταιρείας να παρουσιάσει άνοδο; Στο χρηματιστήριο θα θεωρούταν σκάνδαλο, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι μία φυσιολογική εξέλιξη! Κι αυτό γιατί η “μετοχή” του Παύλου Δερμιτζάκη έχει πάρει τα πάνω της, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο να τον στηρίζουν με κάθε ευκαιρία....

Πατέρας 15χρονου παγιδεύει παιδεραστή!

Ένας πατέρας στη Βρετανία, υποδύθηκε τον 15χρονο γιο του στο διαδικτυακό τόπο συνομιλίας MSN και κατάφερε να τον παγιδεύσει, οργανώνοντας μια συνάντηση μεταξύ τους.
Όταν ο ευρηματικός πατέρας ανακάλυψε ότι ο παιδόφιλος, Jonathon Styles (φωτο) εποφθαλμιούσε τον ανήλικο γιο του, χρησιμοποίησε το λογαριασμό MSN του γιου του, συνομίλησε με τον Styles και κανόνισε να συναντηθούν σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Προτού ξεκινήσει για την καθορισμένη τους συνάντηση, ο πατέρας ...

Τούρκος Hacker (script-kiddies ) εφιάλτης για site επωνύμων και πολιτικών !


Θύμα μαζικού deface (massive deface) από επίδοξο τούρκο hacker έπεσε το site του γνωστού ελληνικού συγκροτήματος Onirama [www.onirama.gr].
Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει παρατηρητές αρκετών επιθέσεων σε site επωνύμων τόσο της showbiz όσο και πολιτικών προσώπων (site Υφυπουργού Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου),ο αντίκτυπος των οποίων είναι αρκετά μεγάλος. Hackers προσπαθούν να εισβάλουν, και απ’ ότι φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά, σε ιστοσελίδες επωνύμων με αποτέλεσμα να προσβάλλεται η φήμη και το κύρος του εν λόγω προσώπου ακόμη και ανεπανόρθωτα.
Κατά τη συγκεκριμένη επίθεση ο τούρκος hacker iSKORPiTX αφού κατάφερε να εισβάλει στην ιστοσελίδα των Onirama μέσω μαζικού deface, απέστειλε το μήνυμα: “best regards to all world”...

Δείτε τον πιο ηλίθιο κλέφτη του πλανήτη !!!

Λήξη συναγερμού – το κενό ασφαλείας του Twitter διορθώθηκε και μπορείτε πλέον να το επισκεφθείτε χωρίς φόβο


Tο bug που αναστάτωσε σήμερα για λίγες ώρες το Twitter κάνοντας retweets και ανοίγοντας κακόβουλες σελίδες χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, διορθώθηκε. Πλέον μπορείτε να επισκεφθείτε άφοβα το www.twitter.com, αφού εκεί ήταν που εμφανιζόταν το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας,πέρα από ένα – αναπόφευκτα – λακωνικό tweet που ενημερώνει για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ξέφρενο bachelor πάρτι από Rihanna με ποτά και στρίπερς για την Katy Perry!

Μπορεί το Σάββατο να συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ο αρραβωνιαστικός της, Russell Brand, επειδή επιτέθηκε σε ένα φωτογράφο που είχε γίνει σκιά του ζευγαριού, αλλά τα έθιμα είναι έθιμα και η Katy Perry τα τίμησε δεόντως, κάνοντας το ξέφρενο bachelor πάρτι της.

Μαζί με 25 φίλους της, άντρες και γυναίκες, η Katy Perry διασκέδασε με την ψυχή της, καθώς στο πάρτι που διοργάνωσε η κολλητή της φίλη, Rihanna, στο MGM Grand Hotel/Casino υπήρχε άφθονο ποτό, εντυπωσιακά θεάματα και φυσικά...

Κόλπα με το ποδήλατο...

Από την Σενεγάλη με αγάπη δίτροχο και κόλπα , δείτε το βίντεο που ακολουθεί...


Κορίτσια, ποιος ηθοποιός θα εμφανιστεί γυμνός στο σανίδι;

Δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι τραγουδιστής, είναι παρουσιαστής αλλά και... χορευτής, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητες του και στην υποκριτική. Πολυτάλαντος ο Σάββας Πούμπουρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται πολύ σοβαρά να δεχτεί την πρόταση που του έγινε και να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Naked Boys Singing». Στη συγκεκριμένη παράσταση, οι ηθοποιοί σε κάποια σκηνή εμφανίζονται γυμνοί, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον Σάββα Πούμπουρα.

Στην συγκεκριμένη παράσταση θα συμμετάσχει και ο παρτενέρ της Έρρικας Πρεζεράκου στο «Dancing with the stars», Θοδωρής Παναγάκος.







πηγή

Νύφη ζητά καλεσμένους για το γάμο της


«Μέλλουσα νύφη, που τελεί τον γάμο της στο Λονδίνο, ζητά αξιοπρεπείς καλεσμένους για να παρευρεθούν στην εκκλησία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την φωτογραφία και το βιογραφικό τους στην εξής διεύθυνση …»

Κάπως έτσι ήταν γραμμένη η αγγελία που ζήτησε να δημοσιευθεί, μια νεαρή από...

Πυροβόλησε δυο Έλληνες και τον... συνεργό του σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Γλυφάδα

Δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενός 50χρονου στη Γλυφάδα, επιτέθηκαν σε πελάτες του καταστήματος και πυροβόλησαν στα πόδια δύο Έλληνες.
Και οι τρεις δράστες ήταν πρωτοπαλίκαρα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου που δολοφονήθηκε στη Λ. Βείκου στο Γαλάτσι στις 11 Ιουνίου του 2009. Στην οδό Α. Παπανδρέου 160, στη Γλυφάδα, συνελήφθη ένας 30χρονος Αλβανός, έγκλειστος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας για ανθρωποκτονία, καθώς είχε δολοφονήσει με συμβόλαιο θανάτου έναν Σύριο στην Ομόνοια...

Τι εστί Παγκοσμιοποίηση και ποια τα ύπουλα σχέδια της;

Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» ισούται με την παγκοσμιοποίηση της απάτης, της άγριας εκμετάλλευσης, της αγελοποίησης-κοπαδοποίησης των λαών της γης.
Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την μαζοποίηση, την αποπροσωποίηση των ανθρώπων. Σημαίνει ισοπέδωση οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική. Σημαίνει την εξαφάνιση της έννοιας έθνος, των ηθών και εθίμων των λαών, των παραδόσεων. Σημαίνει την εκμηδένιση των πνευματικών και ανθρωπιστικών αξιών εν ονόματι των συμφερόντων του ΑΔΗΦΑΓΟΥ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...

Υπουργείο Πράσινης Υπανάπτυξης

Για πολλούς το "πράσινη ανάπτυξη" έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο και δικαίως. Παρακολουθώντας τις πραγματικές εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες ο Ευρωπαίος γελάει και ο Έλληνας που καταλαβαίνει πέφτει σε κατάθλιψη...

Η χώρα μας έχει απεριόριστο δυναμικό σε όλες τις μορφές ανανεώσιμων και παραδείγματα μεθόδων ανάπτυξης από χώρες που βασιστήκαν πάνω στις ΑΠΕ για να δυναμώσουν την οικονομία τους αλλά προφανώς οι υπεύθυνοι στο υπουργείο έχουν μπερδέψει τα παραδείγματα προς μίμηση με τα παραδείγματα προς αποφυγήν. Δεν εξηγείται αλλιώς πως μπορεί να έχει δημιουργηθεί τέτοιο μπάχαλο σε όλες τις ανανεώσιμες...

Άντρας μπήκε σε μπαρ με το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του στην τσάντα του



Αφού έφυγε από το μπαρ αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.
Ένας άνδρας 34 ετών μπήκε ήρεμος σε ένα μπαρ στην πόλη Κόρντουε στη νότια Ισπανία για να πιει μία μπύρα ενώ κρατούσε μία τσάντα που περιείχε το κεφάλι της συντρόφου του που μόλις είχε κόψει, όπως αναφέρει σήμερα ο ισπανικός Τύπος...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan