Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Ο "Πρίγκιπας" επέστρεψε !!


Απανταχού ΑΕΚτζίδες που βρίζατε τον Δώνη, τί έχετε να πείτε τώρα που ανέλαβε ο Ντούσαν ;;

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα και πάλι επιστρέψει Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς ήρθε σε καταρχήν προφορική συμφωνία με στελέχη της ΠΑΕ και το μόνο που μένει είναι να "πέσουν" και οι υπογραφές, ενώ Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα για το τεχνικό team της ΑΕΚ πριν αυτή κλείσει με το Ντούσκο, ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος...

Στις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης τέλειωσε η σύσκεψη που είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, με τους Δημήτρη Μπουρουτζίκα, Στέλιο Μανωλά, Χριστόφορο (Μπλένταρ) Κόλα, Αντώνη Κέζο και τον Λάκη Νικολάου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την έξοδό του από το εστιατόριο δεν θέλησε να κάνει εκτενείς δηλώσεις πριν η συμφωνία σφραγιστεί με υπογραφές. Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις του κόσμου απάντησε: "Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα", ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμος για την επιστροφή είπε: "Μη με ρωτάτε...". Μισή ώρα νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το εστιατόριο ο Στέλιος Μανωλάς ο οποίος υποστήριξε: "Την Πέμπτη (σήμερα) αναμένεται να τελειώσει το θέμα Μπάγεβιτς. Έγινε μια συνάντηση σε θετικό κλίμα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τις εγγυήσεις που με ρωτάτε", απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις ασφαλιστικές δικλείδες που έχει ζητήσει και λάβει ο Μπάγεβιτς. Υπογραφές, δουλειά και ενότητα. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή. Στις 4 σήμερα το απόγευμα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ντυθεί ξανά στα "κιτρινόμαυρα" και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση στους Θρακομακεδόνες. Πρώτα ο Θεός... "Να υπογράψουμε πρώτα ... Και μετά δουλειά και ενότητα" δήλωσε ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο Ντούσκο θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ότι από πλευράς ΑΕΚ θα βάλει υπογραφή ο Νικολαίδης δεν έχουν καμία βάση και επί της ουσίας καμία σημασία. Δικαίωμα υπογραφής έχει και ο διευθύνων σύμβουλος και άρα αν δεν θέλει να... στεναχωρηθεί ο Ντέμης δεν υπογράφει. Ο Νικολαΐδης αναμένεται να παραιτηθεί (από την θέση του προέδρου) την προσεχή Δευτέρα και εκτός απροόπτου θα τον διαδεχτεί ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς που τελικώς φτάνει την Κυριακή στην Αθήνα.

Η αντίδραση της Original εξακολουθεί να είναι σφοδρή και εκδηλώνεται κυρίως μέσα από την ιστοσελίδα της με κείμενα και φωτογραφίες. Κάποιοι από τους οργανωμένους το προχώρησαν περισσότερο, έκαναν μια βόλτα ως τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και έγραψαν συνθήματα για τον «προδότη» Μπάγεβιτς. Προβληματισμός υπάρχει και στην αρχική ομάδα των μετόχων Νικολαίδη, αλλά ουδείς μικρομέτοχος μπορεί να πάει κόντρα σε μια επιλογή που έγινε με τις ευλογίες Νοτιά. Μια επιλογή για την οποία έκαναν δυο ραντεβού οι Κανελλόπουλος, Κούλης, ενώ στο πρώτο ήταν παρών και ο Παππάς. Συν τοις άλλοις στη βασική ομάδα των μετόχων υπάρχουν και άλλοι ένθερμοι υποστηρικτές της λύσης Μπάγεβιτς (Γκούμας, Χατζηιωάννου, Αθήνης).

Αν οι μέτοχοι κάνουν πίσω και φοβηθούν να σφραγίσουν με υπογραφές την προφορική συμφωνία με τον Μπάγεβιτς τότε καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί. Δεν μπορείς να τον καλείς σε διαπραγματεύσεις, να συμφωνείς μαζί του και μετά να κάνεις πίσω, τόνισε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δώνης είχε αφήσει έκθεση για την ομάδα στον Αντώνη Κέζο ο οποίος την παρέδωσε την Τετάρτη στον Μπάγεβιτς. Το μεγάλο πρόβλημα από τον Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του εντοπίζεται στην έλλειψη κορμού με προσωπικότητες. Όπως ήταν δηλαδή πέρσι δομημένη η ΑΕΚ με Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ζήκο και Ριβάλντο.

Με την ομάδα της ΑΕΚ στο Ηράκλειο το Σάββατο δεν θα ταξιδέψει ο Λάκης Νικολάου που θα βρίσκεται σε ιατρικό συνέδριο στην Ιταλία. Πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα αναλάβει και ο Στυλιανόπουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan