Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Ο Δήμος Οιχαλίας βράβευσε απόφοιτους Λυκείου

Την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας, μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, έγινε η τελετή απονομής τιμητικών – αναμνηστικών πλακετών στους απόφοιτους του Λυκείου Οιχαλίας, που εισήλθαν φέτος στις ανώτατες σχολές.

Προ της απονομής προηγήθηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Αθαν. Ζιώγκου, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, τόνισε: «Θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές μας για τη μεγάλη προσπάθεια τους, αυτή, που έφερε τους καρπούς της επιτυχίας. Συγχαρητήρια, όμως, ανήκουν τόσο στους γονείς τους, που ήταν συμπαραστάτες στον συνεχή αγώνα τους, όσο και στους εκπαιδευτικούς από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο, για τα πνευματικά εφόδια που του έδωσαν».
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε και η διευθύντρια του Λυκείου κα Μαρία Ζάχου.
Οι φοιτητές που βραβεύτηκαν είναι οι...: Ευαγγέλου Ευάγγελος του Γεωργίου, Ευαγγέλου Ιωάννης του Αθανασίου, Ευαγγέλου Χριστίνα του Αθανασίου, Ζαχοπούλου Χριστίνα του Δημητρίου, Κακάλια Παναγιώτα του Νικολάου, Κακάλιας Λουκάς του Νικολάου, Κουτσογούλας Ευάγγελος του Βασιλείου, Λίτσιος Κων/νος του Χαραλάμπου, Λόης Αθανάσιος του Κων/νου, Μακρυγιάννης Γεώργιος του Ιωάννου, Μπέτσικου Χρυσούλα του Βασιλείου, Μπουλούμπασης Κυριάκος του Χρίστου, Νάτα Ειρήνη του Βασιλείου, Ντίνου Αργυρή του Ηρακλή, Τσιαούση Αικατερίνη του Αθανασίου.
Τις πλακέτες απένειμαν ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθ. Ζιώγκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Βασιλική Σταμουλάκη – Φιλίππου, ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας κ. Ευάγγελος
Ζαφείρης, ο Σχολ. Σύμβουλος Α/θμιας κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Δ/ντρια του Λυκείου Οιχαλίας κα Μαρία Ζάχου.
Μετά την τελετή απονομής επακολούθησε χορός από μαθητές και γονείς μέχρι τις πρωινές ώρες.

πηγή:trikaland.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan