Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ε, όχι κι έτσι ρε Αντώνη...

Είναι απίστευτοι τελικά οι κ.κ. Κυβερνώντες. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η νεολαία στενάζει από την ανεργία κι αυτοί αντί να δουν πως θα απαλύνουν λίγο τον ανθρώπινο πόνο, ρίχνουν λάδι στην οργή των πολιτών με τις ανήκουστες πράξεις τους. Είμαι σίγουρος ότι ο κορυφαίος, λατρεμένος από όλους τους Έλληνες γκολκίπερ, που δόξασε τόσες φορές την Ελλάδα και τη Σημαία μας, με τα χρώματα της Εθνικής μας, δεν ξέρει τίποτα γι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.
Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ δεν θα καταδεχόταν ΠΟΤΕ τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ. Να αρπάξει απ το στόμα άνεργου νέου -ίσως φιλάθλου του ολυμπιακού- τη μπουκιά ψωμί, καταλαμβάνοντας μια θέση ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΥ !! αυτός που δόξα νάχει ο Θεός , η Πατρίδα τον έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες του. Και απ ότι ξέρω οι αμοιβές του πλησιάζουν το 1.000.000 ΕΥΡΩ ετησίως και άδεια ΠΡΟ-ΠΟ τούχουν δώσει και δόξες και τιμές, που ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ!!
Όμως Αντώνη μου ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ έχεις ΕΣΥ να πας για ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα.Το θέμα όμως δεν αφορά εσένα -μόνο- αλλά και τους ανεγκέφαλους που προχώρησαν στο διορισμό σου. Σαφώς κι έχεις τα περισσότερα προσόντα από ένα άνεργο πανεπιστημιακό ή από ένα άνεργο επιστήμονα, αλλά ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ αυτή η πρόσληψή σου με απόφαση των κ.κ. Νάκου και Ιωαννίδη;

Δείτε και διαβάστε την Εφημερίδα της κυβερνήσεως παρακάτω:



skeftomasteellhnika.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan