Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Jazz Cafe : The Hot Spot !!

Στην καρδιά του χωριού μας, εδώ και 2 χρόνια, βρίσκεται ένας χώρος που είναι άμεσα συνυφασμένος με την ποιοτική διασκέδαση στην Οιχαλία, το Jazz Cafe. Πρωτολειτούργησε στις 22 Δεκεμβρίου 2006 και αποτελεί πλέον ένα από τα κλασσικά στέκια των νέων -και όχι μόνο- της Οιχαλίας, οι οποίοι το προτιμούν για τον όμορφα διακοσμημένο χώρο, την καλή μουσική του και τον υψηλής ποιότητας καφέ του.

Οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι του καταστήματος Θανάσης Λίτσιος και Σπύρος Χριστοδούλου σας καλωσορίσουν σε ένα χώρο λιτό, ανάλαφρο, στιλάτο, ωστόσο χωρίς υπερβολές, όπου βασικό ρόλο παίζει η άνεση και η απλότητα. Το ξύλο αποτελεί το κυρίαρχο αισθητικό στοιχείο στο Jazz Cafe και συνδυάζεται ευχάριστα με τις υπόλοιπες στιλιστικές προτάσεις, που περιλαμβάνουν τη χρήση πέτρας και δέρματος σε γήινους τόνους, ενώ ο απαλός φωτισμός βοηθά στη δημιουργία μιας ζεστής και φιλικής ατμόσφαιρας.
Το πολύ διακριτικό service του καταστήματος είναι άψογο, καθώς τόσο οι υπεύθυνοι του καταστήματος όσο και το προσωπικό λειτουργούν με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ενώ είναι πάντα πρόθυμοι να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Με τη διάθεση να ευχαριστήσει την ακοή, η μουσική στο Jazz Cafe αποτελεί μια διακριτική παρουσία κατά τη διάρκεια της μέρας, που κινείται σε ποικίλους μουσικούς χώρους και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κουβεντούλα και καφέ. Όσο το φως λιγοστεύει ο έμπειρος Dj Κώστας Βισβίκης πίσω από τα decks, "ψυχολογεί" τη διάθεση και το κέφι του κόσμου και ανεβοκατεβάζει το ρυθμό ανάλογα, προσφέροντας στους θαμώνες του καταστήματος στιγμές απόλυτης διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Το Jazz πρόκειται για ένα καλοστημένο all year long cafe bar που οι υπεύθυνοι φιλοδοξούν να παραμείνει το hot spot της Οιχαλίας για πολλά ακόμη χρόνια!

Επικοινωνία : jazzcafe@otenet.gr
Facebook : Jazz Cafe Group

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan