Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

AIDS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Το AIDS, προφέρεται Έιτζ ( ακρωνύμιο του Αγγλ. American Industry Death Sale , Αμερικανική Βιομηχανία Πώλησης Θανάτου ) και είναι μια ανύπαρκτη λοιμώδης νόσος που οφείλεται στον ιό HIV (Human Idiocy Virus, Ιός Ανθρώπινης Ηλιθιότητας ), ο οποίος δεν προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου . Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί φάρμακο ούτε εμβόλιο για το ΑΙDS , καθώς το AIDS είναι ασθένεια εντελώς άσχετη με τον ρετροϊό ΗΙV ο οποίος σύμφωνα με διαβεβαιώσεις ορισμένων επιστημών δεν έχει καμία διαφορά με τους υπόλοιπους ιούς. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα επιταχύνουν τον θάνατο του υποτιθέμενου φορέα. Το AIDS δεν μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς τη χρήση του προφυλακτικού Λόγω της παγκόσμιας χρηματοδότησης της νόσου, αυτή χαρακτηρίζεται πανδημία της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, προς χάρη της ''ιερης'' φαρμακοβιομηχανίας.
Ο αριθμός των θυμάτων από τα ''θανατηφόρα φάρμακα κατά του AIDS'' εκτιμάται από 1,9 - 2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως.
Ίσως ο δεύτερος ορισμός είναι υπερβολικά σοκαριστικός για να είναι αλήθεια, όμως γι αυτό αγωνίζονται πολλοί παγκοσμίως αναγνωρισμένοι επιστήμονες . Δεν σκοτώνει το AIDS αλλά τα φάρμακα που χορηγούνται για το AIDS . Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει ένας αγώνας ενημέρωσης των ανθρώπων προκειμένου να μην γίνουν άβουλα προβατάκια θρησκευτικών ιδεολογιών που βαδίζουν προς τη σφαγή ώστε να προσφέρουν χρήματα στις βιομηχανίες φαρμάκων.



Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
ΗΠΑ 1984 : Ο ερευνητής Robert Gallo ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου ότι ανακάλυψε έναν ιό, τον HIV ο οποίος οφείλεται για μια ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS.
Αν και η ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε επιστημονική εφημερίδα, τα ΜΜΕ θεώρησαν την αποκάλυψη του Robert Gallo αληθινή .
Εβδομήντα χρόνια πριν την αποκάλυψη του Robert Gallo, οι ρετροϊοί ήταν ένα γνωστό, μη τοξικό, μέρος του κυττάρου. Επιπλέον, κανένας ιός δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να προκαλέσει μια ασθένεια όπως την πνευμονία, στην οποία τα κύτταρα καταστρέφονται και έναν καρκίνο όπως το σάρκωμα Kaposi, στο οποίο τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ενοποιημένη θεωρία HIV/AIDS του Robert Gallo είναι εσφαλμένη και ότι η θεραπεία 29 ανεξάρτητων ασθενειών με τα εξαιρετικά τοξικά φάρμακα του AIDS όπως το AZT και οι ανασταλτικοί παράγοντες πρωτεάσεων (protease inhibitors) είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνη και στη χειρότερη ιατρική γενοκτονία. Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC μέχρι το έτος 2000 ενενήντα τέσσερα τοις εκατό όλων των θανάτων που σχετίζονται με το AIDS στις ΗΠΑ, εμφανίστηκαν μετά από την έγκριση του AZT. Επίσης σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η υπ'αριθμόν 1 αιτία θανάτου των ασθενών του AIDS στην Αμερική είναι σήμερα η ανεπάρκεια του συκωτιού, μια παρενέργεια των νέων ανασταλτικών παραγόντων πρωτεάσεων (protease inhibitors).
Για να ''διαγνωστεί'' κάποιος με AIDS πρέπει να ... βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Αν ωστόσο ισχύει πράγματι η θεωρία ότι ο ρετροϊός ΗΙV είναι ακίνδυνος για την υγεία σημαίνει ότι πρόκειται για ασθένεια φάντασμα, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, θεωρείται ακαθόριστο. Συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε 10 χρόνια μπορεί όμως και ποτέ. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε. Γι' αυτό και συστήνουν στον ''ασθενή'' να αρχίσει τη λήψη των τοξικών τους φαρμάκων και κατά μεγάλη σύμπτωση τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.
Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε (να υπενθυμίσουμε ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).

ΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
Την απάτη γιατρών-φαρμακευτικών εταιρειών πρώτη την πήρε είδηση η Πολιτεία της Μινεσότα, η οποία είναι και η μοναδική ως τώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο (όχι μόνο στην Αμερική) η οποία αποκάλυψε την βρομερή αυτή συναλλαγή, με αποτέλεσμα να κλονίζεται εκ θεμελίων η εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στις προτεινόμενες θεραπευτικές αγωγές, που έχουν στόχο όχι τόσο στην αποθεραπεία ή την θεραπεία, αλλά το χρήμα. Η Πολιτεία της Μινεσότα, λοιπόν, ψήφισε Νομοθετικό Διάταγμα σύμφωνα με τον οποίο αναγκάζει όλες τις κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες να δίδουν στην Πολιτειακή Κυβέρνηση όλα τα έγγραφα, με πλήρη διαφάνεια, από τα οποία να διαφαίνεται η βρόμικη αυτή συναλλαγή σε βάρος ασθενών, που τελικά κατέληξαν στον θάνατο.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ AIDS
1. Τις βιομηχανίες φαρμάκων που εισπράττουν υπέρογκα χρηματικά ποσά με την πώληση των φαρμάκων .
2. Τις θρησκευτικές οργανώσεις που θέλουν να τρομοκρατήσουν τους νέους ώστε να τους αποτρέψουν από το σεξ για να τους εντάξουν πιο εύκολα στο δόγμα τους.
3. Εκείνους που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του αυξημένου πληθυσμού σκοτώνοντας ''με τρόπο'' και βγάζοντας λεφτά παράλληλα.
4. Τις ελεγχόμενες ''φιλανθρωπικές οργανώσεις'' που εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά από δωρεές.
5. Εκείνους που θέλουν να αφανίσουν φυλές με την έμμεση γενοκτονία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ AIDS
''Δεν θα με εξέπληττε εάν υπήρχε άλλη αιτία για το AIDS ή ακόμα αν ο ιός HIV δεν εμπλέκεται.''. Dr. Walter Gilbert, καθηγητής μοριακής βιολογίας. Νόμπελ χημείας 1980, Ιούνιος 1993.

''Εάν υπάρχουν ενδεικτικά στοιχεία ότι ο HIV προκαλεί το AIDS τότε θα έπρεπε να υπάρχουν επιστημονικά ντοκουμέντα τα οποία είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά να αποδεικνύουν αυτό το γεγονός τουλάχιστον με μια υψηλή πιθανότητα. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο έγγραφο.''. Dr. Kary Mullis, βιοχημικός ,Νόμπελ χημείας 1993.

''Παλιά ήταν επιβεβλημένο ο κάθε επιστήμονας να εξετάζει τις πιθανότητες
η υπόθεση του να είναι είτε σωστή είτε λανθασμένη. Σήμερα δεν γίνεται αυτό στα ερευνητικά προγράμματα που εξελίσσονται για τον HIV και τα οποία στοιχίζουν δις δολάρια.''. Dr. Richard Strohman, Επίτιμος καθηγητής κυτταρικής βιολογίας στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

''Δυστυχώς φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα κατεστημένο του AIDS το οποίο τείνει να αποθαρρύνει τις οποιεσδήποτε προκλήσεις στο δόγμα και να τις υποβιβάζει.''. Dr. Roger Cunnigham, Ανοσιολόγος , μικροβιολόγος και διευθυντής του κέντρου ανοσολογίας στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

''Συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερα στοιχεία που ενισχύουν το γεγονός ότι η αρχική θεωρία για το ρόλο του HIV δεν είναι ορθή.'' Dr. Steven Jonas Καθηγητης προληπτικής ιατρικής.

''Ο HIV είναι ένας συνηθισμένος ρετροϊός. Δεν υπάρχει τίποτα στον ιό αυτό που να τον κάνει μοναδικό. Για καθετί που έχει βρεθεί σχετικά με τον HIV υπάρχει το ανάλογο του σε άλλους ρετροϊους που δεν προκαλούν AIDS. O HIV δεν περιέχει παρά μόνο ένα πολύ μικρο κομμάτι γενετικών πληροφοριών. Δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί να κάνει όλα αυτά τα περίτεχνα πράγματα που λένε ότι κάνει.''. Dr. Harvey Bialy,Μοριακός βιολόγος ,εκδότης του Bio Technology.

''To AIDS αποτελεί μια ασθένεια του τρόπου συμπεριφοράς. Είναι πολυπαραγοντική και δημιουργείται από πολλαπλά και ταυτόχρονα κατασταλτικά ερεθίσματα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως φάρμακα, ναρκωτικές ουσίες,ασθένειες που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή, πολλαπλές ιικές μολύνσεις.''. Dr. Gordon Stewart, επίτιμος καθηγητής δημόσιας υγείας,πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

''Η θανατική καταδίκη που ακολουθεί την ιατρική διάγνωση του AIDS θα πρέπει να καταργηθεί.''. Dr. Hassing, επίτιμος καθηγητής ανοσολογίας στο πανεπιστήμιο του Bern

''Η υπόθεση του HIV κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με τις θεωρίες του κακού αέρα για την ελονοσία το μπέρι-μπέρι και την πελάγκρα. Είναι μια άπατη.''. Dr. Bernard Forscher πρώην έκδοτης του U.S. Procceding of the National Academy of Sciences .

''Το δόγμα ότι ο HIV προκαλεί το AIDS αποτελεί τη μεγαλύτερη και ίσως την ηθικά περισσότερο καταστροφική απάτη που διαπράχθηκε εις βάρος των νέων αντρών και γυναικών του δυτικού κόσμου.''. Dr. Charles Thomas πρώην καθηγητής βιοχημείας, πανεπιστημίου Havard και John Hopkins London.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
''Κάτοικος Αθηνών, πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό Master στο Αρχαίο Δράμα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Δημοσιογράφος από το 1989 στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής, συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ με ειδίκευση στην κριτική βιβλίου. Υπογραφή: Μαίρη Παπαγιαννίδου. Είχα έκδηλη συμπαράσταση από το εργασιακό περιβάλλον μου - δημοσιογράφους, συγγραφείς και εκδότες - από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η "οροθετικότητά" μου το 1995.
Σε καθημερινή βάση, η υποστήριξη ξεκίνησε από τον Σταύρο Ψυχάρη, διευθυντή και εκδότη της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής, και διαπέρασε όλο το εκδοτικό συγκρότημα. Ο Νίκος Μπακουνάκης, αρχισυντάκτης του ενθέτου των Βιβλίων στην εφημερίδα, καλλιέργησε καθοριστικά υγιές κλίμα. Θεωρούμαι "οροθετική" εδώ και 23 χρόνια περίπου.
Παρέμεινα χωρίς κανένα σύμπτωμα της "μόλυνσης" επί σειρά ετών, και άρχισα να έχω σοβαρές περιφερειακές λοιμώξεις, δηλαδή έγινα ασθενής του AIDS, στην περίοδο που έπαιρνα τα φάρμακα του AIDS, από το 1995 ως το 2007. Χάρη στην εσπευσμένη κάθε φορά αντιμετώπιση από τους γιατρούς μου και με αλλαγή της αντιρετροϊκής θεραπείας, κάθε περιπέτεια είχε ανεξήγητη ανάκαμψη.
Έγινε αυτό κάπου 12 φορές. Ώσπου άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα και σε άλλους. Και ξεκίνησα την έρευνα που δημοσιεύω έκτοτε σε αυτή την ιστοσελίδα.
Η λύση έρχεται αυτομάτως όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα. Ας προσθέσω την ευτυχή κατάληξη για μένα: διέκοψα τα χάπια, τις εξετάσεις και τους γιατρούς του AIDS στις 23 Απριλίου 2007 και έκτοτε αισθάνομαι περίφημα.''
Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑ ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ AIDS
1. Το aids δεν είναι «η αρρώστια του 20ου αιώνα», αλλά «η μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα». Είναι ένα αμερικανικής εμπνεύσεως τέχνασμα που φτιάχτηκε από συντηρητικούς Ιουδαιοχριστιανικούς κύκλους για να πάψουν οι νέοι να κάνουν έρωτα και να αλληλοκοιτάζονται με υποψία.
2. Σύντομα στο κόλπο μπήκαν και οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, που κατάλαβαν ότι μπορούν να βγάζουν δισεκατομμύρια δολάρια, πουλώντας στους λαούς πανάκριβα φάρμακα για μία ουσιαστικά ανύπαρκτη ασθένεια.
3. Πανεπιστήμια, οργανισμοί, τηλεοράσεις και γιατροί αναπαράγουν τα επιδοτούμενα ψέματα για την υποτιθέμενη μάστιγα του aids. Όσοι γιατροί αποφάσισαν να βγουν και να πουν την αλήθεια, βρέθηκαν ξαφνικά εκτός συστήματος στην Αμερική, και κατηγορήθηκαν ότι υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι γιατροί των υπόλοιπων χωρών πήραν το μήνυμα και αποφάσισαν να κάτσουν στ' αυγά τους.
4. Ένας πελώριος μύθος είναι και το ότι η Αφρική μαστίζεται από το aids. H Aμερικανική προπαγάνδα φουσκώνει τα θύματα του aids στην Αφρική για να πουλάνε οι εταιρείες φάρμακα στους φτωχούς Αμερικανούς, τα οποία αντί να τους θεραπεύουν, τους αρρωσταίνουν και τους οδηγούν στον θάνατο. Yπεύθυνες για την δημιουργία του μύθου μιας «Αφρικής βουτηγμένης στο Aids» είναι και οι μη κυβερνητικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, που κερδίζουν ολόκληρες περιουσίες από την φιλανθρωπία!
5. Ποτέ μέχρι σήμερα (από το 1984 που ο Ρήγκαν ξεκίνησε την παγκόσμια φρενίτιδα για το aids) ένας άνδρας δεν κόλλησε aids από γυναίκα. Όλοι οι οροθετικοί άνδρες έχουν κολλήσει από άλλους άνδρες, ναρκομανείς ή ομοφυλόφιλους.
6. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ο ιός του aids δεν έχει απομονωθεί ποτέ, σε κανένα εργαστήριο. Ό Ιουδαοχριστιανός Ρόμπερ Γκάλο και οι συνεργάτες του που πρώτοι το ισχυρίστηκαν, ήσαν απλώς στο κόλπο. Αν αφήναμε την φύση να δράσει και δεν δυσχεραίναμε το έργο της με τα πανάκριβα φάρμακα, το aids θα σκότωνε ελάχιστους ανθρώπους και σε καμιά περίπτωση δεν θα είχε εξελιχτεί σε παγκόσμια μάστιγα, σε φόβητρο των λαών και λοιπά.
7. Το περίεργο είναι πως το Eλληνικό Υπουργείο Υγείας και οι Έλληνες γιατροί δεν δέχονται να συνομιλήσουν μαζί της και οι φαρμακευτικές δεν καταδέχονται να της κάνουν μήνυση, για να αποκτήσει δημοσιότητα ο «Μύθος του Aids». Πρόκειται για έναν νέο «Ολοκληρωτισμό» ιατρικής φύσεως που έχει εξελιχτεί σε έναν αξιοζήλευτο μηχανισμό παραγωγής εύκολου χρήματος για τις φαρμακευτικές εταιρίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια: Οι πουριτανοί Αμερικανοί Χριστιανοί Ευαγγελιστές πείθουν την νεολαία να μην κάνει σεξ και συγχρόνως οι φαρμακευτικές εταιρείες θησαυρίζουν.
8. Είναι ανυπόληπτο και το περίφημο «Τεστ του Aids» που υποτίθεται ότι ανακαλύπτει τους οροθετικούς. Όχι μόνο είναι κατά 50% λάθος, αλλά και χρησιμοποιείται διαφορετικά από χώρα σε χώρα: Ένας φορέας του aids στην Ελλάδα μπορεί να βρεθεί υγιής στην Γαλλία και το αντίστροφο.

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

taraxtika kai trelathika molis to diabasa an ontos einai alithia to olo skiniko (mias kai eimai asxetos me to olo thema ton iatrikon) ΜΑΡΙΑ min to bazis kato pote, polemise tous mexri na apodiksis tin apatitous!

Ανώνυμος είπε...

΄ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ.ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ''ΚΥΒΕΡΝΑΝ'' ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

kai me tis ximiotherapeies ta idia den isxioun?
Simfwno me ton 6:38 egklimata poli sosta

Ανώνυμος είπε...

gamisi theloune oloi ta monoskila

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan