Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Δυο νεκροί από ποτά μπόμπες!

Δύο φίλοι ενός γερμανού τουρίστα που πέθανε χθες το βράδυ εξαιτίας της κατανάλωσης κακής ποιότητας, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οινοπνευματώδους ποτού, παραμένουν σε κώμα και κρατούνται στη ζωή με μηχανικά μέσα σε νοσοκομείο της Αττάλειας, επιβεβαίωσε σήμερα γιατρός. "Οι δύο...


βρίσκονται σε κώμα ενώ τεσσάρων η κατάσταση κρίνεται σοβαρή", δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο ο γιατρός που παρακολουθεί τους τουρίστες σε ιδιωτική κλινική.

Οι τουρίστες, φοιτητές από την Γερμανία, καναν διακοπές στο θέρετρο Κεμέρ της Μεσογείου. Την Πέμπτη το βράδυ βρίσκονταν με άλλους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου καταναλώνοντας ποτά που είχαν προμηθευτεί από τοπικό μαγαζί όταν ζήτησαν βοήθεια επειδή ένας από την παρέα έπεσε αναίσθητος.

Ασθενοφόρο έσπευσε αμέσως και οι νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος Ραφαέλ Νέτσα ήταν νεκρός.Οι άλλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Διατάχθηκαν ανακρίσεις και οι αρχές ερευνούν την ποιότητα του ντόπιας παραγωγής ποτού που προμηθεύθηκαν οι φοιτητές .Στην Τουρκία κατασκευάζονται νοθευμένα οινοπνευματώδη ποτά σε παράνομα αποστακτήρια και πωλούνται σε εστιατόρια και καταστήματα.

troktiko

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan