Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Όχι άλλο αρνί..

Γειά σας και Χρόνια Πολλά σας! Μετά από ολιγοήμερες διακοπές, πολύ φαγητό και ποτό και έχοντας αρχίσει ήδη δίαιτα γιατί ο πασχαλινός οβελίας ήταν λίγο μεγάλος, επανερχόμαστε στην ενεργό δράση, στο ενεργό blogging. Ομάδα οργανώσου!

Δώστε του παιδιού να φάει
Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωνέψει το "κοπάδι" αρνιών που έφαγε την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Καραμανλής και είπε να την κάνει για την Κύπρο και ταυτόχρονα να πάρει και μια ανάσα από τα πολλά προβλήματα που τον απασχολούν και τον "κουράζουν". Εμένα πάλι γιατί μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι απλά του πήγε ο νους να φάει κυπριακό χαλούμι και σεφταλιά, δεν μπορώ να το εξηγήσω..

Γαμώ το σόι μου
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παραμένει όμηρος των ενδεχόμενων "γαλάζιων" διαρροών και του ΛΑ.Ο.Σ. στη μυστική ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη του κ. Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο. Είναι η "ισχυρή λαϊκή εντολή" που κρατάει τον κ. Καραμανλή στο τιμόνι αυτής της χώρας..

MIEZENS
Προφανώς όμως ο κ. Παυλίδης δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έπαιρνε μίζες σε αυτή τη χώρα καθώς με βάση αποκαλυπτικές καταθέσεις στελεχών της Siemens στη νομική εταιρεία που διενήργησε τον έλεγχο για τα "μαύρα ταμεία", κόμματα, πολιτικοί αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες δωροδοκούνταν από τον γερμανικό κολοσσό μέχρι και τον Ιανουάριο του 2008.. Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος..



Από κορμί... φωνάρα
Αυτό ισχύει για την 47 χρονη Susan Boyle, κάτοικο του Μπλάκερν της Σκωτίας, η οποία εμφανίστηκε στη γνωστή εκπομπή ταλέντων «Βritain΄s Got Τalent» και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Δείτε εδώ ένα από τα videos που κυκλοφορούν στο Youtube και θα καταλάβετε.. Αλήθεια, αυτό πρέπει να το δείτε και θα καταλάβετε γιατί η Στέλλα (Μπεζαντάκου) πλέον έχει αντίπαλο δέος όσον αφορά τις φωνητικές ικανότητες..

Αθλητικά
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων, που κατάφερε να εξασφαλίσει τη παραμονή της στην Α1 Ανδρών παρά την ήττα της από τον Άρη με 68-61 στο Αλεξάνδρειο και αφού το Αιγάλεω δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανελλήνιο. Πάλι καλά που δεν υπερίσχυσε η παράγκα της Αθήνας..

ΥΓ. 1 Κάποια στιγμή θα πρέπει να σχολιάσω και τα τεκταινόμενα του χωριού κατά το τετραήμερο του Πάσχα..
ΥΓ. 2 Γιώργο, φίλε μου, Χρόνια Πολλά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan