Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Πρόσληψη ειδικών φρουρών με συνοπτικές διαδικασίες

Με συνοπτικές διαδικασίες και με έντονο προεκλογικό άρωμα η κυβέρνηση αποφάσισε την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία με διαδικασίες εξπρές και εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, μέχρι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του υπουργείου οι ειδικοί φρουροί θα αναλάβουν υπηρεσία από τον Σεπτέμβριο (με μόλις 2 μήνες στη σχολή και άλλους 2 μήνες πρακτική).

Ειδικότερα από τον αριθμό των προσλαμβανομένων, ποσοστό 80% περί τα 1.200 άτομα θα καλυφτεί από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο όλων των τύπων Λυκείου, συμπεριλαμβανομένου και των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων με εξαίρεση του α’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ – ΤΕΣ και ΟΑΕΔ. Το υπόλοιπο 20% περί τις 300 θέσεις θα καλυφτούν από υποψηφίους του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδου σπουδών, που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης β’ κύκλου σπουδών, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου β’ κύκλου σπουδών μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από την 1-1-1981 και μεταγενέστερα και έχουν ανάστημα άνδρες – γυναίκες 1,70 μ. τουλάχιστον. Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους μέχρι την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Η προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην διεύθυνση www.astynomia.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Πηγή : Η Έρευνα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan