Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Βόμβα Ροναλντίνιο !


Την προοπτική της μεταγραφής στον Ολυμπιακό εξετάζει ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει πως για τον Βραζιλιάνο σούπερσταρ ενδιαφέρονται επίσης οι Μάντσεστερ Σίτι και Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Η πολύ πιθανή άφιξη του... Ιάπωνα μέσου, Κεϊσούκε Χόντα στη Μίλαν και η ενδεχόμενη απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς από τους «ροσονέρι» θα σημάνει την αποχώρηση του Ροναλντίνιο από τον ιταλικό σύλλογο και σύμφωνα με την έγκυρη «Gazzetta dello Sport», ο Βραζιλιάνος σουπέρσταρ έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι, Λος Άντζελες Γκάλαξι και... Ολυμπιακό ως επόμενο «σταθμό» για την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να απαλλαγεί από το πολύ «βαρύ» συμβόλαιο του 29χρονου μέσου, αφού θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο «Ρόνι» θα κάνει την επιλογή του τις επόμενες εβδομάδες αλλά το σίγουρο είναι πως οι μέρες του στην Μίλαν είναι... μετρημένες και κάπου εκεί... μπλέκεται ο Ολυμπιακός που θέλει να πραγματοποιήσει την μεταγραφή «έκπληξη» και να προκαλέσει... ντελίριο ενθουσιασμού στους «κόκκινους» φιλάθλους.

gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan