Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ρούις να... γουστΑΡΗΣ!


Με γκολ του Ρούις στο 93΄ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Αούστρια Βιέννης στο “Κλεάνθης Βικέλιδης” και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα
Οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα σε σημεία να αναρωτιέται κανείς αν ήταν η ίδια ομάδα μέχρι το 60΄ σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο. Η Αούστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ο Σηφάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση μετά από σουτ του Γιουν...
Ο διεθνής γκολκίπερ είπε “όχι” στον Λιντς στο 15΄και στον Μπάουμγκαρτλινγκερ στο 35΄, την ώρα που οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στη αντίπαλη εστία. Στο 38΄οι Αυστριακοί είχαν δοκάρι με τον Μπάουμγκαρτνλινγκερ και στο 45΄ το σουτ του Λιντς έγλειψε το δοκάρι του Σηφάκη.
Μετά από 49 λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φόρα με την κεφαλιά του Μίτσελ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 55΄με τον Γιουν. Και ξαφνικά οι παίκτες του Κούπερ “ξύπνησαν” και πήραν τα ηνία του αγώνα. Στο 56΄ σουτ του Τσέζαρεκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν η κεφαλιά του Ρούις στο 64΄και το σουτ του Κόκε στο 67΄. Ο Ισπανός επιθετικός σημάδεψε το δοκάρι στο 70΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ρούις που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αυστριακών. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και πάλι ο Κόκε με κεφαλιά έστρωσε στον Ρούις, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους του Άρη στα ουράνια.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (79' Πρίττας), Ναφτί, Τσεσνάουσκις (60' Μενδρινός), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (64' Τσέζαρεκ)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Βόρισεκ, Ντράγκοβιτς, Μαργκράιτερ, Σούτνερ, Κλάιν, Λίεντλ, Χλίνκα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς, Γιουν (81' Στάνκοβιτς)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan