Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

“Μίλησαν” γήπεδο και Τζιμπούρ – Άνετη νίκη της ΑΕΚ με 2-0


Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Ριζούπολη συνοδεύτηκε από νίκη αλλά και καλή εμφάνιση. Τζιμπούρ και Καφές σημείωσαν τα τέρματα της Ένωσης στο 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Αποβλήθηκε ο Μπάγεβιτς...

H AEK μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, βρήκε χώρους και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες με Τζιμπούρ και Μπερνς οι οποίοι νικήθηκαν από τον Ράντμαν.
Η Ένωση συνέχισε την προσπάθεια και δικαιώθηκε στο 26'. Άλλη μία κάθετη πάσα, βρήκε τον Τζιμπούρ που αυτή τη φορά σημάδεψε διάνα. Ο Αλγερινός έχει πετύχει τα 3 από τα 4 γκολ της ΑΕΚ στα επίσημα παιχνίδια.
Οι παίκτες του Μπάγεβιτς κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο μέρος, απειλήθηκαν μόνο σε μία φάση με την κεφαλιά του Άμο και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να φέρει “τούμπα” τα πράγματα, κατάφερε να ελέγξει για λίγο το ρυθμό χωρίς όμως να πλησιάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στην εστία του Αραμπατζή.
Μετά το 60' η ΑΕΚ ανέβασε και πάλι στροφές, είχε δοκάρι με τον Σκόκο και έφτασε τελικά στο 2-0 με τον Καφέ στο 70'.
Σε εκείνο το σημείο κλείδωσε τη νίκη και από εκεί και μετά μάλλον συντήρηση δυνάμεων έκανε ενόψει του αγώνα με την Χάιντουκ για το Europa League.
Στο 79' άναψαν τα αίματα εντός αγωνιστικού χώρου μετά από την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μάκος. Ο Μπάγεβιτς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Αμπάρκιωλη και αυτός τον έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια.

AEK : Αραμπατζής, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος (82' Ντιόπ), Καφές, Μπερνς (67' Πατσατζόγλου), Σκόκο (89' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ

Πανσερραϊκός : Ράντμαν, Αμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (65' Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Ντα Σίλβα, Σουμπίνιο (58' Αμπουμπακάρι), Λεοζίνιο (77' Νταλέ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan