Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργες παρέες κάνει ο Φουρ Φουρ (Μένιοος)....


Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Μένιου Φουρθιώτη, στη Δροσιά, στις 14 Οκτωβρίου του 2009....


Δύο νεαροί 23χρονοι Αλβανοί, ο Νίκος και ο Αχιλλέας, τους οποίους ο πρώην μάνατζερ της «απόλυτης» είχε βάλει στο σπίτι του στη
. Δροσιά πολλές φορές στο παρελθόν, είναι, κατά την Αστυνομία, οι ένοπλοι ληστές, οι οποίοι στις 21:45 το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου είχαν εισβάλει με όπλο στην οικία του, τον είχαν κλειδώσει στο δωμάτιο, τον είχαν δείρει και του είχαν «σηκώσει» τη μισή περιουσία.

Η υπόθεση ως προς την εξέλιξή της είναι εξαιρετικά περίεργη, αφού οι δύο δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν σεσημασμένοι και είχαν γνωριστεί με τον Φουρθιώτη σε ένα από τα γλέντια του νεαρού μάνατζερ σε νυχτερινό μαγαζί, κατά δήλωση του ίδιου στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα στοιχεία της δικογραφίας, το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε αυθόρμητα στο Τ.Α. Νέας Ερυθραίας ένας από τους δύο νεαρούς εναντίον των οποίων είχαν ήδη εκδοθεί από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης και αναζητούνταν.

Ο Αλβανός φέρεται να μην παραδέχθηκε τίποτα στην προανακριτική ομολογία του, όμως τα στοιχεία τον «δένουν».

Το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου του 2009, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Νίκος και ο Αχιλλέας ακινητοποίησαν τον Φουρθιώτη στην αυλή του σπιτιού του, απειλώντας τον με όπλο. Τον έβαλαν μέσα στο σπίτι, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και του έκλεψαν, κατά δήλωσή του: 5.000 ευρώ, ένα Ρόλεξ αξίας 12.000 ευρώ, ένα στυλό Καρτιέ αξίας 3.000 ευρώ, ένα δίπλωμα οδήγησης και 20 συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Κατά τα στοιχεία της προανάκρισης που διεξήγαγε η Ασφάλειας της Νέας Ερυθραίας, ο ένας από τους δύο Αλβανούς πούλησε μια ακριβή συσκευή του Φουρθιώτη, αξίας 250 ευρώ, σε έναν θείο του προς 300 ευρώ. Μετά από την άρση απορρήτου που έκανε η Αστυνομία, εντόπισε τον κωδικό ΙΜΕΙ του κινητού, την κλοπή του οποίου ο Φουρθιώτης είχε δηλώσει στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μέσα από τα τηλέφωνα τα οποία έκανε στην Αλβανία τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2009.

Ο Φουρθιώτης φέρεται να έχει δηλώσει στην Ασφάλεια ότι δεν είναι πια μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με την οποία, όπως τους είπε, έχει τσακωθεί, και ότι στο σπίτι της Δροσιάς έμενε με άλλες τρεις όμορφες νεαρές κοπέλες.

Ο δράστης θα οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του 27ου ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία και του νόμου περί όπλων..

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan