Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Aγρότες των Δήμων Φαρκαδόνας , Οιχαλίας , και Πελινναίων , παρέταξαν προχθές τα τρακτέρ τους κατά μήκος της Εθνικού Οδού Τρικάλων - Λάρισας


Σύμφωνα με τον πρωτοστάτη της αγροτικής διαμαρτυρίας, συνδικαλιστή και αντιδήμαρχο του Δήμου Πελινναίων κ. Αν. Μαγουλιώτη, η συνέχιση της διαμαρτυρίας είναι δεδομένη καθώς η κατάσταση είναι περισσότερο από τραγική για τον αγροτικό κόσμο.

Θυμίζουμε πως αγρότες των Δήμων Πελινναίων, Οιχαλίας και Φαρκαδόνας παρέταξαν προχθές τα τρακτέρ τους... κατά μήκος της Εθνικού Οδού Τρικάλων - Λάρισας στο ύψος των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ταξιαρχών, Γεωργανάδων και Ζάρκου, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Νομού Τρικάλων που συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης.Στο διεκδικητικό πλαίσιο της Επιτροπής, συμπεριλαμβάνονται η οικονομική ενίσχυση προς όλες τις παραγωγές με 50 ευρώ ανά στρέμμα για το 2008, 20% επιστροφή του ΦΠΑ, σημαντική αύξηση της επιστροφής του φόρου από την παρακράτηση του πετρελαίου κίνησης κ.α. .Τα προβλήματα που μαστίζουν τον αγροτικό κλάδο είναι πολλά με το κόστος της παραγωγής να είναι τεράστιο για τον μέσο αγρότη. Ο κ. Μαγουλιώτης τόνισε ότι σκοπός της Επιτροπής, είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι αγρότες του Νομού Τρικάλων καθώς και οι αγρότες της Λάρισας και Καρδίτσας (σ.σ. έχουν γίνει επαφές και πιθανολογείται μαζικότερη κινητοποίηση τις επόμενες μέρες), προκειμένου, μακριά από πολιτικές θέσεις και φρόνημα, να διεκδικήσουν μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον κλάδο των αγροτών.

grizaniotis.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan